Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 21 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 98-07-31

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 31 Ιουλίου 1998

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ

Γεια σας.

Συνεδρίασε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο ασχολήθηκε με δύο θέματα..

Πρώτον, τη χωροθέτηση εγκαταστάσεων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και τη θέσπιση του Ολυμπιακού Λαχείου. Και δεύτερον, τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, για τις οποίες εισηγήθηκε ο αρμόδιος Υπουργός. Σχετικές δηλώσεις έχουν κάνει οι αρμόδιοι Υπουργοί.

Περιορίζομαι να πω ότι, όσον αφορά τις χωροθετήσεις, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της γνωστής σε σας Διϋπουργικής Επιτροπής και ανέθεσε στην Οργανωτική Επιτροπή Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων να προχωρήσει στην εκτέλεση των έργων. Αυτό ήταν το νόημα της σημερινής απόφασης. Οσον αφορά το Ολυμπιακό Λαχείο, σας υπενθυμίζω ότι η θέσπισή του έχει αποφασιστεί εδώ και αρκετό καιρό (από το 1996, με το Ν/2433) και είναι ώρα να τεθεί σε εφαρμογή.

Οσον αφορά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα, δεν θα μπω σε καμία λεπτομέρεια. Επαναλαμβάνω απλά ότι στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στις διαρθρωτικές αλλαγές και το συντομότερο δυνατό, αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, θα κατατεθεί, με τη μορφή νομοσχεδίου, η πρόταση της Κυβέρνησης. Στο πλαίσιο της σημερινής συζήτησης έγινε και ένας απολογισμός για το έργο που έγινε στον τομέα αυτό, κατά την προηγούμενη περίοδο, με ιδιαίτερη αναφορά στη σύσταση του κλάδου κύριας ασφάλισης των αγροτών, στο πλαίσιο του ΟΓΑ, όπου, πραγματικά, είχαμε μία εντυπωσιακή ανταπόκριση των εργαζόμενων στην ύπαιθρο. Μέχρι την αρχή του χρόνου (1.1.1998) στο μέτρο είχαν ανταποκριθεί 780.000 αγρότες, ενώ οι εκτιμήσεις-προσδοκίες έφθαναν τον αριθμό αυτό στις 630.000. Ξεπεράσαμε, δηλαδή, κάθε προσδοκία. Η ανταπόκριση ήταν πάρα πολύ θετική.

Σας αναφέρω ένα ακόμη στοιχείο, που ίσως έχει για σας δημοσιογραφικό ενδιαφέρον: Στο πλαίσιο της διαδικασίας για την απογραφή και νομιμοποίηση των αλλοδαπών που βρίσκονται στην Ελλάδα από τα στοιχεία του ΟΑΕΔ προκύπτει ότι έως το τέλος Μαίου είχαν απογραφεί 373.000 πολίτες.

Στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης, έγινε μία αναφορά σε δημοσιεύματα τα οποία έχουν σχέση με απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου για αποδοχές (αφορούν αναδρομικά) των δικαστικών λειτουργών. Θα προβεί σε δήλωση ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης. Πιστεύουμε ότι το σύνολο του δικαστικού κλάδου δεν συμφωνεί με τέτοιες εξελίξεις και ότι είναι καλό να αποφεύγονται αυτές οι αστοχίες. Συνοπτικά η κατεύθυνση που έχει η Κυβέρνηση είναι πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτό για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μη συντηρείται και αναπαράγεται το θέμα.

Ακούω τις ερωτήσεις σας.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Λέγοντας "δεν υπάρχει τέτοιο θέμα", τι εννοείτε;

ΡΕΠΠΑΣ: Λόγω ευαισθησίας που έχει μ` αυτά τα θέματα ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει επικοινωνήσει με εκπροσώπους των δικαστικών λειτουργών. Απεκόμισε τη συμφωνία τους ότι, πράγματι, μια τέτοια εξέλιξη δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις πεποιθήσεις που έχουν για το πώς πρέπει να αμείβονται οι δικαστικοί, κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Μ` αυτή την έννοια, είναι ένα θέμα που μας απασχόλησε και η Κυβέρνηση έχει αυτή την κατεύθυνση, αυτή τη θέση: Ψηφίστηκε το ειδικό μισθολόγιο, δεν τίθεται θέμα αναδρομικών αποδοχών και δεν είναι δυνατόν με δικαστικές αποφάσεις να ανατρέπεται ο προϋπολογισμός, ο οποίος πρέπει να εκτελείται με συνέπεια.

ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επικοινώνησε με συνδικαλιστικά ή άλλα όργανα ή με φίλους του;

ΡΕΠΠΑΣ: Με τον Πρόεδρο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Λυμπερόπουλο, ο οποίος του μετέφερε αυτή την άποψη. Αυτό μας είπε ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος από το πρωί, ασχολείται επιμελώς και συστηματικά με το θέμα, για λόγους ουσιαστικούς, πρακτικούς, αλλά και για λόγους πολιτικούς και συμβολικούς, τους οποίους αντιλαμβάνεστε όλοι.

ΜΙΧΑΗΛ: Τι είπε εισαγωγικά ο Πρωθυπουργός;

ΡΕΠΠΑΣ: Ο Πρωθυπουργός, ευχόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου καλή ξεκούραση και επιστροφή με νέες δυνάμεις στο έργο τους μετά τις διακοπές, έκανε μία πολύ σύντομη αναφορά στην περίοδο που πέρασε. Είπε ότι κάναμε σημαντικά βήματα. Ανέφερε ως επιτυχημένη, μεταξύ των άλλων, την προσπάθεια της Κυβέρνησης στον τομέα των σχέσεων της χώρας μας με τις χώρες της Ε. Ε. Αναφέρθηκε θετικά στην πολύ ευνοϊκή για το νόμισμα και γενικά για την οικονομία μας εξέλιξη της ένταξης της δραχμής στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών, που δημιούργησε ένα άλλο κλίμα και προσελκύει το επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων παραγόντων. Ανέφερε, επίσης, και τις δυσκολίες που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας, κατά την περίοδο που πέρασε. Εκανε συγκεκριμένη αναφορά στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Ολυμπιακή Αεροπορία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως κι αυτά θα αντιμετωπιστούν. Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε ο Πρωθυπουργός, η προσπάθειά μας για τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, θα συνεχιστεί, γιατί αποτελούν το μόνο δρόμο, ώστε να επιτύχει η Ελλάδα τους στόχους που έχουμε θέσει, στόχους φιλόδοξους, αλλά αναγκαίους, προκειμένου να έχουμε μια ισχυρή θέση στη διεθνή κοινωνία, τα επόμενα χρόνια.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τι μεσολάβησε και εκεί που ο κ. Πάγκαλος κατηγορούσε τον κ. Κλίντον για τα "χοντροειδέστατα" ψέματα, για τις υποσχέσεις που δεν τήρησε, χθες, διαβεβαίωσε τον κ. Μπερνς ότι τρέφει την υψηλότερη προσωπική εκτίμηση για τον Πρόεδρο Κλίντον. Τι μεσολάβησε; Τι άλλαξε;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν άλλαξε τίποτα. Η πολιτική των δύο χωρών παραμένει αυτή που γνωρίζετε. Ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε ότι οι εξαγγελίες της κυβέρνησης και του επικεφαλής των ΗΠΑ δεν εφαρμόζονται πάντοτε και ότι αυτό είναι ένα αρνητικό φαινόμενο, το οποίο πρέπει να σταματήσει. Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι καλές και θα γίνουν πολύ καλύτερες. Είναι σχέσεις ισοτιμίας, προκειμένου να επιδιωχθεί και να επιτευχθεί αμοιβαία ωφέλεια των λαών και των δύο χωρών. Γνωρίζετε ότι πάντοτε τέτοιες σχέσεις, δοκιμάζουν εντάσεις, έχουν διακυμάνσεις. Οι σχέσεις αυτές, όμως, μπορεί να πει κάποιος ότι διαχρονικά κινούνται σε θετική κατεύθυνση.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά που γράφονται τόσες ημέρες για κρίση... ;

ΡΕΠΠΑΣ: Για όλα αυτά τα θέματα δώσαμε απαντήσεις. Κάθε κυβέρνηση διατυπώνει την πολιτική της. Εμείς επιθυμούμε, στα μεγάλα θέματα -τα οποία μας ενδιαφέρουν και στα οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμπλακεί- να συμπέσουν οι πολιτικές των δύο χωρών. Και αυτό, δοθέντος ότι για τα θέματα αυτά και ιδιαίτερα για το Κυπριακό, το οποίο είναι διεθνές θέμα, το πλαίσιο πολιτικής που έχει αποφασίσει ο ΟΗΕ, καλύπτει απόλυτα και την πολιτική που προωθεί η ελληνική Κυβέρνηση. Αρα, λοιπόν, υπάρχει "στάδιον δόξης λαμπρόν" για να αναληφθούν πρωτοβουλίες. Υπάρχει και πεδίο σύμπτωσης, δοθέντος ότι ο ΟΗΕ είναι η μεγάλη οικογένεια της Οικουμένης, στην οποία ανήκουμε και εμείς και οι ΗΠΑ. Ετσι έχει το θέμα.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί, τότε, κ. Υπουργέ, έφθασε στο σημείο να ζητάει συγγνώμη ο κ. Πάγκαλος γι` αυτά που είπε;

ΡΕΠΠΑΣ: Αυτό είναι μια έκφραση που χρησιμοποιείτε εσείς. Δεν συμφωνώ με αυτή την έκφρασή σας. Ο κ. Πάγκαλος, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, αλλά και στο μέλλον, θα συζητά, ως Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, με διπλωμάτες-εκπροσώπους των άλλων χωρών τα θέματα διμερούς ή διεθνούς ενδιαφέροντος. Και θα συζητά ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στη βάση της ισοτιμίας, επιδιώκοντας να προωθήσει το εθνικό συμφέρον. Και το εθνικό συμφέρον επιτάσσει, μεταξύ των άλλων, να προβάλλουμε με σαφήνεια τις θέσεις μας και ταυτόχρονα να απαιτούμε από όλους να γίνονται σεβαστές αυτές οι θέσεις, πολύ περισσότερο γιατί είναι θέσεις οι οποίες βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τις αποφάσεις Διεθνών Οργανισμών.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Υπουργέ, δεν ρώτησα αυτό. Ρώτησα θα καταγγέλλει και μετά θα ζητάει συγγνώμη; Το ίδιο είχε γίνει και με τον κ. Κίνκελ.

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν συνέβη αυτό το οποίο ισχυρίζεστε. Εσείς ξεκινάτε την ερώτησή σας από μία βάση, η οποία δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα. Λογικό είναι, λοιπόν, να μη σας ικανοποιεί και η απάντησή μου.

ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: Συζητήθηκαν σήμερα εθνικά θέματα και πώς σχολιάζει η Κυβέρνηση τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Ρούμπιν;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν συζητήθηκαν θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Ρούμπιν, έχω να πω ότι εκφράζουν την πολιτική των ΗΠΑ, η οποία μπορεί με μεγάλη άνεση να ταυτιστεί με την πολιτική της χώρας μας για την επίλυση του Κυπριακού. Αυτό επιδιώκουμε, αυτό επιθυμούμε. Απομένει, πλέον, να το δούμε και στην πράξη. Αυτό είναι το ζητούμενο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: Κύριε Υπουργέ, μπορεί για την Κυβέρνηση η παρένθεση για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις να έχει κλείσει, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Εβερτ, με νέες δηλώσεις του ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να αντικαταστήσει τον Υπουργό Εξωτερικών ή αν έχει φιλότιμο ο κ. Πάγκαλος, όπως είπε, να παραιτηθεί ο ίδιος. Εχετε κάποιο σχόλιο γι` αυτές τις δηλώσεις;

ΡΕΠΠΑΣ: Ο κ Εβερτ δεν ορίζει ποιος θα είναι Υπουργός στην Κυβέρνηση, όπως, επίσης, δεν νομιμοποιείται με τέτοιο εύκολο τρόπο, χωρίς να έχει επιδιώξει να έχει εμπεριστατωμένη ενημέρωση, αν επιθυμεί να έχει ενημέρωση, να προβαίνει σε καταγγελίες και χαρακτηρισμούς, αγνοώντας το περιεχόμενο των συζητήσεων και αγνοώντας, πιστεύω, και αυτές ακόμα τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Πάγκαλος, οι οποίες κατά τον κ. Εβερτ δημιούργησαν πρόβλημα. Είναι ένα τέχνασμα για να βρίσκεται ένας πολιτικός στην επικαιρότητα. Αυτό το τέχνασμα έχει χρησιμοποιηθεί κατ` επανάληψη. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Θα έλεγα ότι ο κ. Εβερτ δεν το χρησιμοποιεί επιτυχώς αυτό το τέχνασμα. Το επιχείρησε και όταν ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και δεν τον οδήγησε πουθενά αυτή η προσπάθειά του. Το επιχειρεί και τώρα που δεν είναι στη θέση αυτή. Δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος του. Πάντως, αν στόχος του είναι να παραμείνει στη δημοσιότητα το επιτυγχάνει. Αν έχει άλλους στόχους, νομίζω ότι δεν θα τους επιτύχει.

ΚΟΛΩΤΑΣ: Υπήρχε επικοινωνία του Προέδρου Κληρίδη με τον κ. Σημίτη σε σχέση με την προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Μίλλερ;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία για ειδικό θέμα. Κατά καιρούς γίνονται τέτοιες επαφές και επικοινωνίες.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Υπουργέ, προχθές, ο Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν θέλει να δει τον κ. Μίλλερ και δεν θα τον δεχθεί. Χθές, δήλωσε ότι θα τον δεχθεί. Τι άλλαξε πάλι μέσα σε μια ημέρα;

ΡΕΠΠΑΣ: Για την οικονομία της συζήτησης, αν δεχθώ ότι έχουν γίνει αλλαγές, δεν πρέπει οι αλλαγές αυτές να αναζητούνται από εσάς πάντοτε στην πολιτική που ακολουθεί η Ελληνική Κυβέρνηση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο κ. Πάγκαλος έχει διατυπώσει και προτάσεις που οδηγούν στην εξεύρεση λύσεων, για να οδηγηθούμε στο μέλλον σε αποστρατικοποίηση της Κύπρου, κάτι που δεν συμβαίνει επειδή η Τουρκία τηρεί απόλυτα αρνητική στάση. Ο κ. Πάγκαλος, όπως είπε -και αυτή είναι η θέση της Κυβέρνησης- δεν είναι διατεθειμένος να συζητά, όταν το περιεχόμενο των συζητήσεων είναι έξω από το πλαίσιο το οποίο έχει αποφασιστεί για την επίλυση του Κυπριακού. Αν πραγματικά δέχονται οι τρίτοι, οι όποιοι τρίτοι, να συμβάλλουν στην επίλυση του Κυπριακού, παραμένοντας σ` αυτό το πλαίσιο, με τις πρωτοβουλίες και τις άλλες προσπάθειες που αναπτύσσουν, τότε βεβαίως η Ελληνική Κυβέρνηση είναι πρόθυμη να συζητήσει μαζί τους. Οχι, όμως, στην αντίθετη περίπτωση. Αυτό είπε ο κ. Πάγκαλος. Αναμένουμε από τον κ. Μίλλερ, όταν επισκεφθεί την Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που εκδηλώνει, να συμβάλλει θετικά, ώστε να εκτονωθεί η ένταση που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας περί το κυπριακό θέμα και βεβαίως να προωθηθεί η προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια, χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη λύση του Κυπριακού.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αλλο, ρώτησα. Εγώ ρώτησα γιατί την Τρίτη ο κ. Πάγκαλος είπε ότι δεν πρόκειται να τον δεχθεί και την Πέμπτη λέει "θα τον δεχθώ"

ΡΕΠΠΑΣ: Γιατί, ακριβώς, κ. Σταματόπουλε -απάντησα και λυπούμαι γιατί δεν το αντιληφθήκατε- ο κ. Πάγκαλος δεν ήθελε εκείνη τη χρονική στιγμή να προχωρήσει σε μία τέτοια συζήτηση. Ο κ. Πάγκαλος, έχοντας υπόψη του αυτά τα οποία γνώριζε, δεν ήθελε να είναι αντικείμενο της συζήτησης αυτό το οποίο κατά τη δική του κρίση και κατά τα φαινόμενα θα είχε αυτή η συνάντηση. Ο κ. Πάγκαλος θα συζητήσει, στη βάση όμως των κοινών δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί για την επίλυση του Κυπριακού, όχι έξω από αυτό το πλαίσιο. Και γι` αυτό ακριβώς ανέπτυξα την απάντηση που έδωσα, υπενθυμίζοντάς σας, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Πάγκαλος έχει διατυπώσει ιδέες, προκειμένου να είναι παραγωγικός και εποικοδομητικός σε αυτές τις προσπάθειες που γίνονται για την επίλυση του Κυπριακού. Αυτό πρέπει να είναι σαφές.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: Αληθεύει ότι ο κ. Ζοσπέν είναι στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον κ. Σημίτη;

ΡΕΠΠΑΣ: Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα και πολλοί ξένοι την επισκέπτονται. Η αλήθεια είναι ότι δύο ηγέτες θα βρεθούν εντός του Αυγούστου στην Ελλάδα. Ο κ. Ζοσπέν θα έρθει, σήμερα, στην Ελλάδα. Πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη. Εχει επικοινωνήσει με τον κ. Σημίτη. Θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν οι δύο άνδρες στη διάρκεια της παραμονής του κ. Ζοσπέν στην Ελλάδα. Προς το τέλος του μήνα θα επισκεφθεί την Ελλάδα ο Καγκελάριος της Αυστρίας κ. Κλίμα, ο οποίος θα πάει στον Αγιον Ορος με τον Πρωθυπουργό και θα έχουν, βεβαίως, και συζητήσεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αυτή η επίσκεψη είναι ιδιωτική.

ΜΙΧΑΗΛ: Είναι προγραμματισμένο, πού θα γίνει αυτή η συνάντηση Σημίτη-Ζοσπέν;

ΡΕΠΠΑΣ: Ο κ. Ζοσπέν, από σήμερα το βράδυ, κάνει διακοπές στην Αντίπαρο. Παρακαλώ, να σεβαστείτε κι εσείς το ότι ο ξένος πολιτικός διάλεξε ένα ελληνικό νησί για να περάσει τις διακοπές του και να ξεκουραστεί, ώστε να ανακτήσει δυνάμεις για το έργο το οποίο τον περιμένει στην Γαλλία, από τον Σεπτέμβριο. Δεν πρέπει να είμαστε ενοχλητικοί και να επιβαρύνουμε τις διακοπές του. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Κλίμα.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Είδαμε, σήμερα, διάφορα δημοσιεύματα να μιλάνε για ανασχηματισμό. Αναφέρονται και σε σας και σας μετακινούν στο Υπουργείο Μεταφορών. Τι έχετε να πείτε επ` αυτού;

ΡΕΠΠΑΣ: Ολα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Είναι γελοίο και λυπηρό να γράφονται τέτοια πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ. Καλές διακοπές.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Friday, 31 July 1998 - 15:31:59 UTC