Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 98-06-22

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 22 Ιουνίου 1998

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ

Γεια σας και καλή εβδομάδα.

Να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

* Σήμερα, στις 13.30, ο Πρωθυπουργός, με την παρουσία και του Υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου, θα δεχθεί τον κ. Χόλμπρουκ ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα κ. Μπερνς. Ο κ. Χόλμπρουκ βρίσκεται στην Ελλάδα για ιδιωτικούς λόγους. Πρόκειται να μιλήσει στο Αμερικανικό Κολέγιο (DIREE COLLEGE). Το βράδυ η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών θα παραθέσει δείπνο στον κ. Χόλμπρουκ.

* Σήμερα το απόγευμα θα γίνει συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, όσον αφορά την κατασκευή του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Φλώρινα. Στο τέλος της συζήτησης θα γίνει και η σχετική ψηφοφορία.

* Απόψε, στις 20.00 στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την έκθεση φωτογραφίας για τη δράση και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αύριο, συνεδριάζει η Βουλή με θέμα συζήτησης την απόδοση τιμής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό το πολιτικό μνημόσυνο θα δώσει την ευκαιρία στους Αρχηγούς των κομμάτων να αναφερθούν στον μεγάλο πολιτική ηγέτη.

* Την Τετάρτη, στις 10 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Ελληνικών Πετρελαίων. Αργότερα, θα επισκεφθεί διαδοχικά τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά, όπου θα εκφωνήσει και λόγο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα διεξαχθεί η δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για το Σύνταγμα και τις υπό αναθεώρηση διατάξεις του.

* Την Πέμπτη, στις 11 το πρωί, θα αρχίσει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών Αρχηγών, με θέμα την Παιδεία.

* Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο και αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός, θα δεχθεί τον Πρόεδρο των Εργατικών Συνδικάτων της Γερμανίας, τον οποίο θα συνοδεύει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

* Το Σάββατο, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα τον Ιταλό Πρωθυπουργό Ρομάνο Πρόντι, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

* Την Κυριακή το απόγευμα, ο κ. Σημίτης θα αναχωρήσει για τη Φρανκφούρτη, όπου μαζί με τους άλλους ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την εγκατάσταση του Διοικητή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

Για να σας διευκολύνω, πρέπει επίσης να σας πω ότι στις αρχές Ιουλίου (1-5) γίνεται στη Ρόδο, με πρωτοβουλία του Υπουργείου μας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Διεθνές Κέντρο για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το δημοσιογραφικό Συνέδριο. Το Υπουργείο Τύπου θα φιλοξενήσει έναν εκπρόσωπο από κάθε Μέσο Ενημέρωσης, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση. Οπως γνωρίζετε, η Ελληνική Κυβέρνηση διαδραματίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια για την εδραίωση της ειρήνης στην περιοχή μας. Θα έχει ενδιαφέρον για σας να την παρακολουθήσετε, για να ενημερώσετε τους Ελληνες πολίτες. Το Συνέδριο αυτό οργανώνεται παράλληλα με την 3η συνάντηση Ισραηλινών και Παλαιστινίων προσωπικοτήτων.

Ακούω τις ερωτήσεις σας.

ΚΙΑΟΣ: Αφού ο κ. Χόλμπρουκ, όπως είπατε, έρχεται για ιδιωτική επίσκεψη στην Αθήνα, με ποια λογική γίνεται ξαφνικά σύσκεψη Σημίτη-Πάγκαλου-Χόλμπρουκ και το βράδυ του παραθέτει δείπνο η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΡΕΠΠΑΣ: Βρίσκεται στην Ελλάδα, γνωρίζετε ότι είναι κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ. Είναι πλέον πρέσβης, ο οποίος εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών. Με την ιδιότητα που έχει, γίνεται δεκτός από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

ΚΙΑΟΣ: Να ρωτήσω κάτι ακόμη: Ποιά είναι τα θέματα που θα συζητήσουν συγκεκριμένα στη σύσκεψη στο Μαξίμου;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν έχει καθοριστεί συγκεκριμένη ατζέντα συζήτησης. Ο κ. Χόλμπρουκ ζήτησε να γίνει αυτή η συνάντηση. Θα αναπτύξει τις απόψεις του. Και νομίζω, φυσικό και αναμενόμενο είναι, να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην περιοχή.

ΚΙΑΟΣ: Και το Κυπριακό;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν το γνωρίζω. Ο ίδιος θα θέσει τα θέματα, τα οποία θα ήθελε να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης. Μία γενική επισκόπηση των θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής μας και ευρύτερα των εξελίξεων στην περιοχή, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης.

ΜΙΧΑΗΛ: Πότε ζήτησε ο κ. Χόλμπρουκ τη συνάντηση;

ΡΕΠΠΑΣ: Συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν γνωρίζω να σας πω. Τη ζήτησε, ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα.

ΜΙΧΑΗΛ: Προχθές, μας είπατε κ. Υπουργέ, ότι ο κ. Χόλμπρουκ θα έρθει τελικά εδώ για να μιλήσει στο Αμερικάνικο Κολέγιο...

ΡΕΠΠΑΣ: Είπα ότι θα γίνει δεκτός από την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΜΙΧΑΗΛ: Από το Υπουργείο Εξωτερικών, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε ότι επρόκειτο να γίνει δεκτός -και λογικό θα ήταν- από τον κ. Κρανιδιώτη. Πρώτον, γιατί ζήτησε ο ίδιος, σας εξήγησε γιατί ζήτησε...

ΡΕΠΠΑΣ: Αυτό το είπαμε, πριν οριστεί ο κ. Χόλμπρουκ ως πρέσβης των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ. Η ιδιότητα την οποία έχει, πλέον, τον καθιστά παράγοντα-μέλος της ηγεσίας της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Αρα, λοιπόν, γίνεται δεκτός και θα συζητήσει αυτά τα θέματα με τον Πρωθυπουργό.

ΜΙΧΑΗΛ: Συγγνώμη κ. Υπουργέ, υπάρχει ένα ζήτημα: Είναι θεσμικά ισότιμο, ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό μιας χώρας;

ΡΕΠΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι, κατ` επανάληψη, έχει δεχθεί εκπροσώπους άλλων χωρών, οι οποίοι είναι είτε Υπουργοί Εξωτερικών, είτε Πρέσβεις και συζητά μαζί τους θέματα, τα οποία έχουν για εμάς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΜΙΧΑΗΛ: Μπορείτε να μας πείτε ποιοί λόγοι επιβάλλουν τώρα στον κ. Σημίτη να τον δει;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Γίνεται δεκτό το αίτημα που υπέβαλε ο κ. Χόλμπρουκ και θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, ο οποίος θα πρέπει να σας οδηγεί στο να βγάλετε εσείς συμπεράσματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με την αλήθεια. Εκρινε ο Πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον δεχθεί, να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα που έχει τεθεί. Γιατί σας κάνει εντύπωση;

ΜΙΧΑΗΛ: Ως τί; Με ποιά στοιχεία έκρινε ο Πρωθυπουργός ότι έπρεπε να τον δει;

ΡΕΠΠΑΣ: Το λόγο έχει η κα Ποδηματά.

ΠΟΔΗΜΑΤΑ: Επειδή ο κ. Χόλμπρουκ υπό την προηγούμενη ιδιότητά του, είχε επίσης ζητήσει να δει τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών και δεν είχε ικανοποιηθεί το αίτημά του, αυτή τη φορά η ελληνική Κυβέρνηση αναγκάστηκε να τον δεχθεί, επειδή τοποθετείται πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ; Και δεύτερον, θα ήθελα να μου πείτε, εάν υπάρχουν θέματα που θα θέσει η ελληνική πλευρά στη συνάντηση ή αν απλώς περιμένουμε να ακούσουμε τον κ. Χόλμπρουκ τι έχει να πει;

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτον, ο κ. Χόλμπρουκ ως πρέσβης, κατά τα ισχύοντα στις ΗΠΑ, είναι κυβερνητικός παράγοντας. Δεύτερον, δεν προκάλεσε η ελληνική Κυβέρνηση αυτή τη συνάντηση. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη ατζέντα. Ο κ. Χόλμπρουκ θα αναπτύξει τις απόψεις του για θέματα, τα οποία μπορούμε όλοι να υποθέσουμε, να εκτιμήσουμε ποια θα είναι. Είναι θέματα τα οποία μας αφορούν. Αφορούν τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αφορούν τις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μεγάλη φαντασία, προκειμένου να εκτιμήσει ποια θέματα θα συζητηθούν.

ΠΟΔΗΜΑΤΑ: Τα Βαλκάνια, είναι στην ατζέντα των συζητήσεων;

ΡΕΠΠΑΣ: Ασφαλώς, θα είναι και τα θέματα των Βαλκανίων και ιδιαιτέρως η κρίση στο Κοσυφοπέδιο.

ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Για την επίσκεψη της κας Ολμπράϊτ, έχουμε κάτι νεώτερο; Θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η επίσκεψη;

ΡΕΠΠΑΣ: Από ό, τι γνωρίζω η επίσκεψη αυτή, μετά από αίτημα της κας Ολμπράϊτ, μετατέθηκε χρονικά για το φθινόπωρο.

ΜΠΟΥΑΤΑΡ: Μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Μήπως θα έπρεπε να μας είχε ανακοινωθεί πιο νωρίς η συνάντηση του κ. Χόλμπρουκ με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών; Γιατί από το πρωί μας έλεγαν ότι θα συναντηθεί μόνο με τον κ. Κρανιδιώτη.

ΡΕΠΠΑΣ: Πρέπει να σας πω ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε από την Παρασκευή. Σήμερα, λοιπόν, σας το ανακοινώνω επισήμως.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Εχει διαμηνυθεί στην ελληνική Κυβέρνηση κάποια δυσφορία της αμερικανικής πλευράς για τη δημοσιοποίηση της τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Σημίτη με τον Πρόεδρο Κλίντον;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε τέτοιο θέμα.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί δεν εκλήθη από την Κυβέρνηση ο Δήμαρχος της Αθήνας, στην Αρχαία Ολυμπία, στην πρώτη διάσκεψη της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων;

ΡΕΠΠΑΣ: Για το θέμα αυτό θα απαντήσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, ο Υπουργός Πολιτισμού. Μπορώ να πω μόνο ότι ο κ. Δήμαρχος, ασφαλώς εκλήθη. Είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής συμμετείχαν στη Συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ίδιος λέει ότι δεν κλήθηκε...

ΡΕΠΠΑΣ: Σας λέω ότι εκλήθη. Εχω την επιστολή του κ. Αβραμόπουλου, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα, μετά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι καθένας συμμετέχει σε ένα όργανο, είτε είναι η Οργανωτική Επιτροπή, είτε είναι η Εθνική Επιτροπή, για συγκεκριμένους λόγους. Είτε επειδή έχει μια συγκεκριμένη ιδιότητα, είτε επειδή επελέγη να στελεχώσει μια από αυτές τις επιτροπές, λόγω του κύρους ή της γνώσης επί του συγκεκριμένου θέματος. Ο κ. Αβραμόπουλος, λοιπόν, εκλήθη, ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, να λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής, η οποία έγινε στην Αρχαία Ολυμπία. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να αναπτύσσεται αυτή η συζήτηση, η οποία και μας αποπροσανατολίζει και είναι πολύ δυσάρεστη, γιατί δίνει την εντύπωση, τελικώς, ότι τα πάντα κινούνται στο χώρο των εντυπώσεων, ενώ έχουμε μπροστά μας να επιτελέσουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, ενόψει της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Και αυτό είναι το κοινό στοιχείο, το οποίο μας οδηγεί στο να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Υπουργός Πολιτισμού, όμως, είπε ότι δεν πήγε, γιατί δεν έγινε στην Αθήνα. Ισχύει αυτό;

ΡΕΠΠΑΣ: Θα δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή που έστειλε ο κ. Δήμαρχος στον Πρωθυπουργό. Μετά τα όσα συζητήθηκαν, δημοσίως, δεν υπάρχει λόγος η επιστολή αυτή να μη δοθεί στη δημοσιότητα. Αυτή είναι η θέση της Κυβέρνησης. Για όλα αυτά τα θέματα, δίνει απάντηση ο αρμόδιος Υπουργός. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εχει απαντήσει ο Πρωθυπουργός στην επιστολή;

ΡΕΠΠΑΣ: Είπα, ότι για όλα αυτά θα δοθεί απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ρωτώ συγκεκριμένα, αν ο Πρωθυπουργός που δέχθηκε την επιστολή, απάντησε.

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει απάντηση ο Πρωθυπουργός. Απολύτως κανένας λόγος. Τα θέματα, γνωρίζετε πολύ καλά, τα οποία χειρίζεται η Κυβέρνηση, τα χειρίζεται μέσω του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων Υπουργών. Αυτό το θέμα, το οποίο δεν αποτελεί θέμα κυβερνητικής πολιτικής -και μιλώ για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων- γνωρίζετε, ότι το χειρίζεται η Οργανωτική Επιτροπή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος. Και βεβαίως, στο πλαίσιο της Εθνικής Επιτροπής, η Κυβέρνηση, δια του Υπουργού Πολιτισμού και των Υφυπουργών που σας είναι γνωστοί, έχει συγκροτήσει αυτή την τετραμελή διυπουργική επιτροπή, προκειμένου με τον καλύτερο τρόπο να παρακολουθήσουμε και να συντονίσουμε τις εργασίες για τη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004.

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Θα ήθελα ένα σχόλιο της Κυβέρνησης για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Α' Νεκροταφείο κατά την τέλεση του μνημόσυνου του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΡΕΠΠΑΣ: Τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου την τιμά όλος ο ελληνικός λαός και πάντοτε θα εκπληρώνουμε το χρέος μας -χρέος σεβασμού της μνήμης του Ανδρέα Παπανδρέου- με συνέπεια και καταδικάζοντας τις ασχήμιες και τις συμπεριφορές εκείνων των ελαχίστων, οι οποίοι θεωρούν ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μπορεί να αποτελέσουν πεδίο για να αναπτύξουν την πολιτική δραστηριότητά τους, δείχνοντας έτσι την πλήρη ασέβειά τους προς τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου, ως ιστορικό μέγεθος, δεν μπορεί να περιορισθεί και να συρρικνωθεί στις κοντόφθαλμες επιδιώξεις των μικρών αυτών ομάδων που βρίσκουν κάθε φορά την ευκαιρία, να δηλώνουν την παρουσία τους με ένα τέτοιο τρόπο που καμία σχέση δεν έχει με το πλαίσιο και το νόημα αυτών των εκδηλώσεων. Η Κυβέρνηση, λοιπόν, όπως κάνει μέχρι τώρα, έτσι και θα συνεχίσει, θα τιμά τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Ηταν υποκινούμενα τα επεισόδια και από ποιους;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν μπορώ να γνωρίζω. Αυτό το οποίο γνωρίζω είναι ότι η τιμή που αποδίδει ο ελληνικός λαός, στο σύνολό του ο ελληνικός λαός, στον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν έχει καμία σχέση με τις νοοτροπίες και τις πρακτικές συμπεριφορές των λίγων εκείνων που ασεβούν στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Βρήκαν πεδίο όμως να αναπτύξουν πολιτικές δραστηριότητες.

ΡΕΠΠΑΣ: Οταν φωνάζουν πολιτικά συνθήματα κάποιοι από τους συνδικαλιστές της ΙΟΝΙΚΗΣ Τράπεζας, δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτομάτως δίνουν έναν άλλο χαρακτήρα στη συμμετοχή τους, σε μια τέτοια τελετή;

ΜΙΧΑΗΛ: Χθες, το ΠΑΣΟΚ πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτό το μνημόσυνο. Με το αποτέλεσμα είστε ικανοποιημένοι; ΡΕΠΠΑΣ: Απολύτως.

ΜΙΧΑΗΛ: Ο κ. Νίκος Παπανδρέου έκανε μια πρόταση προς την Κυβέρνηση, για ένα λευκό τοίχο. Το διαβάσαμε στις εφημερίδες. Η Κυβέρνηση αποδέχεται την πρόταση;

ΡΕΠΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι έχει συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία λειτουργεί στο πλαίσιο του Κινήματος που ασχολείται με όλα αυτά τα θέματα που αφορούν την ιστορική και πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου ή την απόδοση τιμών στον Ανδρέα Παπανδρέου. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται και η πρόταση που διατυπώθηκε. Η Επιτροπή θα πάρει τις αποφάσεις της.

Σας ευχαριστώ πολύ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 22 June 1998 - 13:16:45 UTC