Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 98-02-11

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 11.2.1998

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ

Γεια σας. Ακούω τις ερωτήσεις σας.

ΠΑΡΙΣ: Θα μπορούσατε να μας δώσετε λεπτομέρειες για την επίσκεψη του Προέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών του Βιετνάμ κ. Νανχ Καμ;

ΡΕΠΠΑΣ: Είπα από τη Δευτέρα ότι την Παρασκευή, το πρωί, θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό. Βρίσκεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων. Κάνει περιοδεία σε διάφορες χώρες ο κ. Νανχ Καμ. Θα έχει συζητήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό.

ΜΙΧΑΗΛ: Η Κυβέρνηση θεωρεί ότι η διαδικασία εξυγίανσης της Ολυμπιακής αποτελεί γι' αυτήν την πρώτη πράξη και το κριτήριο για ανάλογη διαδικασία και σε άλλες ΔΕΚΟ; Το θεωρεί ως μοντέλο, για να το πω έτσι;

ΡΕΠΠΑΣ: Ολες οι πράξεις της Κυβέρνησης κατατείνουν στην εξυγίανση των επιχειρήσεων του Δημοσίου, των επιχειρήσεων που είναι ζημιογόνες και ελλειμματικές. Η Ολυμπιακή είναι μία νευραλγική δημόσια επιχείρηση. Θα πρέπει όλοι, η Πολιτεία, η Διοίκηση της Ολυμπιακής, αλλά και οι εργαζόμενοι, καθένας με το δικό του θετικό τρόπο, να συμβάλουμε ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει αυτή η μεγάλη εταιρία. Δεν είναι κάτι καινούργιο να πούμε ότι ο εθνικός αερομεταφορέας δεν ζει τις καλύτερες στιγμές του. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που έχει. Αυτό το οποίο επιβάλλεται είναι, μέσα σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα, χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις.

ΜΙΧΑΗΛ: Ποιες εγγυήσεις υπάρχουν ότι θα πετύχετε, δεδομένου ότι και στο παρελθόν έγιναν ανάλογες προσπάθειες από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το αποτέλεσμα είναι να φτάνουμε τώρα ξανά να κάνουμε μια νέα προσπάθεια; Αυτή τη φορά, ποια είναι τα εχέγγυα;

ΡΕΠΠΑΣ: Κύριε Μιχαήλ, η εγγύηση που υπάρχει κάθε φορά, προκειμένου να πετύχει μία προσπάθεια, είναι οι άνθρωποι, αυτοί που συμμετέχουν στην προσπάθεια. Πιστεύω ότι η βούληση της Πολιτείας είναι δεδομένη. Νομίζω ότι και οι εργαζόμενοι επιθυμούν την εξυγίανση του χώρου στον οποίο εργάζονται, με τον οποίο είναι ταυτισμένη η ίδια η ζωή τους. Αυτή η κοινή θέληση πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος.

ΜΙΧΑΗΛ: Δηλαδή, μου λέτε ότι τις προηγούμενες φορές δεν υπήρχε η κατάλληλη βούληση απ' όσους διαχειρίστηκαν τότε την εξυγίανση;

ΡΕΠΠΑΣ: Σας λέω ότι κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ένα πρόγραμμα εξυγίανσης που είχε εκπονηθεί, δεν εφαρμόστηκε.

ΠΑΡΙΣ: Υπάρχει σαν προοπτική η μετοχοποίηση ή η πώληση της Ολυμπιακής;

ΡΕΠΠΑΣ: Εχω απαντήσει γι' αυτά τα θέματα. Δεν μας έχει απασχολήσει θέμα πώλησης της Ολυμπιακής.

ΚΙΑΟΣ: Εχετε θέσει συγκεκριμένους στόχους και χρονικά όρια που θα κινηθεί δηλαδή η Κυβέρνηση στο πλαίσιο του προγράμματος εξυγίανσης της Ολυμπιακής; Πρώτα στην Ολυμπιακή και μετά στις άλλες ζημιογόνες, όπως λέτε, ΔΕΚΟ ή και σε άλλες αργότερα. Να μου πείτε πρακτικά όμως και μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και όριο, αν έχετε βάλει.

ΡΕΠΠΑΣ: Κύριε Κιάο, η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ολυμπιακής έχει ένα επείγοντα χαρακτήρα. Η διαδικασία αντιμετώπισης των προβλημάτων των δημόσιων ζημιογόνων επιχειρήσεων, είναι μία διαδικασία παράλληλη. Δεν θα γίνει κατά στάδια, δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αντιμετώπισης των προβλημάτων της Ολυμπιακής, προκειμένου να χειριστούμε τα θέματα σε μία άλλη δημόσια επιχείρηση. Ταυτοχρόνως, οι Διοικήσεις των δημόσιων αυτών Οργανισμών, σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους, θα προχωρήσουν στην καταγραφή των προβλημάτων και στη συμφωνία του πλαισίου, το οποίο θα αποτελέσει και τη βάση για την αντιμετώπιση και την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Είναι διαδικασία μηνών. Επιθυμούμε το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η προσπάθεια. Επαναλαμβάνω ότι για την Ολυμπιακή έχει ένα ιδιαίτερα επείγοντα χαρακτήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και για τις άλλες επιχειρήσεις του Δημοσίου δεν είναι το ίδιο επιτακτικό, αμέσως να ασχοληθούμε με τα προβλήματά τους.

ΚΙΑΟΣ: Εάν όμως δεν συμφωνηθεί ένα πλαίσιο με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τότε πάμε στο νόμο, όπως έχει ψηφιστεί η κατεύθυνση από τη Βουλή...

ΡΕΠΠΑΣ: Ο νόμος αυτός αφορά τη δυνατότητα αλλαγής του κανονισμού προσωπικού σε συγκεκριμένες δημόσιες επιχειρήσεις.

ΚΙΑΟΣ: Δεν είναι αυτό ένα στοιχείο της πορείας προς την εξυγίανση;

ΡΕΠΠΑΣ: Ασφαλώς, είναι και αυτό ένα στοιχείο. Μίλησα για ένα πλαίσιο. Το πλαίσιο αυτό συντίθεται από διάφορα επιμέρους στοιχεία.

ΚΙΑΟΣ: Ποιά είναι τα άλλα;

ΡΕΠΠΑΣ: Είναι αυτά που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών, την αλλαγή των κανονισμών Προσωπικού, όπου αυτό επιβάλλεται, την αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, την τιμολογιακή πολιτική των επιχειρήσεων αυτών, τα ασφαλιστικά θέματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αυτών των επιχειρήσεων.

ΚΙΑΟΣ: Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την Ολυμπιακή για την οποία σας ρώτησε ο συνάδελφος προηγουμένως, για άλλες επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δημοσίου, αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο, μέρος αυτών να μετοχοποιηθούν ή να μπουν σε άλλο καθεστώς;

ΡΕΠΠΑΣ: Εχουμε εδώ και αρκετό καιρό ανακοινώσει, ποιες είναι οι επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούμε να εισαχθούν στο Χρηματιστήριο. Τις έχουμε αναφέρει. Είναι συγκεκριμένες και γνωστές σε σας. Το πρόβλημα της Ολυμπιακής, επαναλαμβάνω, είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορούμε να πούμε ότι μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν επίσης οι Αστικές Συγκοινωνίες, ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αυτές είναι οι δημόσιες επιχειρήσεις στις οποίες πρέπει πρωτίστως να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας. Υπάρχουν και άλλες. Οσον αφορά τώρα την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο επιχειρήσεων του Δημοσίου, όπως ο Ομιλος της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου και η Ανώνυμη Εταιρία Αφορολογήτων Ειδών καθώς και άλλες, έχουμε μιλήσει. Το πρόγραμμά μας αυτό -παρά το ότι, χρονικά μπορεί να πει κάποιος ότι δεν έχουμε επιδείξει την ακραία συνέπεια με βάση τα όσα είχαμε ανακοινώσει- πρέπει να πω ότι εξελίσσεται και νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

ΠΑΡΙΣ: Πάλι για την Ολυμπιακή θα ήθελα να ρωτήσω. Πιστεύει η Κυβέρνηση ότι με την παρούσα Διοίκηση θα μπορέσει πραγματικά να γίνει αυτό το βήμα προς την εξυγίανση; Γιατί ανατρέχοντας στα αρχεία μου, στη θητεία του προηγούμενου Διοικητή τα χρέη της Ολυμπιακής ανέβηκαν τον ένα χρόνο 17% και τον άλλο χρόνο άλλα 19% και μετά τις περιπέτειες τις οποίες είχατε για να βρείτε κάποιον γενικό διευθυντή, δεδομένου ότι ένας έφευγε, ο άλλος ερχόταν.

ΡΕΠΠΑΣ: Μεταξύ των άλλων και με αυτό το κριτήριο επελέγη η νέα Διοίκηση της Ολυμπιακής. Επειδή είναι γνωστό το σχέδιό μας, προκειμένου να την οδηγήσουμε σε εξυγίανση, νομίζουμε ότι η Διοίκηση θα συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση.

ΜΟΥΡΤΖΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, όπως θα γνωρίζετε οι παράνομες προσλήψεις είναι ποινικό αδίκημα. Το ερώτημά μου είναι αν θα "τυλίξετε" σε μια δικογραφία την ηγεσία της Ολυμπιακής και θα την παραπέμψετε στον Εισαγγελέα ή επιληφθεί Εισαγγελέας.

ΡΕΠΠΑΣ: Οσον αφορά το θέμα των παρατυπιών σε σχέση με προσλήψεις εποχικού προσωπικού, ο αρμόδιος Υπουργός έχει πει ότι ο σχετικός φάκελος με το πόρισμα του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού έχει σταλεί στον Εισαγγελέα.

ΦΙΛΗΣ: Επειδή σοβεί μια ένταση σε σχέση με το Ιράκ, σε σχέση με μια δήλωση για ολυμπιακή εκεχειρία, υπάρχει κάποιο σχόλιο της Κυβέρνησης για αυτή την κρίση;

ΡΕΠΠΑΣ: Θα επαναλάβω ένα γενικό σχόλιο: Εμείς πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να παράγονται και να χρησιμοποιούνται όπλα μαζικής καταστροφής. Αυτό είναι ένα πρώτο σημείο. Ένα δεύτερο σημείο. Θα πρέπει να εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Και ένα τρίτο σημείο -στο οποίο μπορώ να μείνω τώρα- είναι η επιδίωξη με ειρηνικό τρόπο, με διπλωματικά και πολιτικά μέσα να αναζητούμε λύσεις σε προβλήματα τα οποία υπάρχουν, να αποφύγουμε την ανάληψη στρατιωτικής δράσης. Αυτό είναι ένα τρίπτυχο θέσεων, το οποίο καλύπτει και τις δικές μας θέσεις. Επειδή η ενημέρωση, την οποία έχουμε όλοι, μαρτυρά ότι πράγματι υποφώσκει μία ένταση στην περιοχή, πρέπει να είναι όλοι ψύχραιμοι, πρέπει να εξαντλήσουν τις δυνατότητες που έχουν, προκειμένου μέσω συνεννοήσεων να βρεθεί λύση. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Βρίσκω, όμως, την ευκαιρία με την ερώτησή σας να πω, ότι όσον αφορά τη δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί σε βάσεις στην Κρήτη, είτε είναι στη Σούδα, είτε είναι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, υπάρχει μία συνηθισμένη κίνηση. Πράγματι έχουν διέλθει αεροπλάνα ξένων κρατών από το Ηράκλειο, κυρίως, προκειμένου να κατευθυνθούν τελικώς στην Κύπρο. Είναι κάτι το οποίο παγίως γίνεται. Δεν έχουμε κάτι νεώτερο και δεν είναι η κίνηση αυτή ενταγμένη στην κινητικότητα, λόγω της έντασης στον Κόλπο. Πρέπει, λοιπόν, με ψυχραιμία να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, παρά το ότι βλέπω και εγώ να ανεβαίνουν οι τόνοι από διάφορες πλευρές. Και δεν μιλώ μόνο για τις ΗΠΑ, μιλώ και για εκπροσώπους άλλων χωρών που τοποθετούνται για το συγκεκριμένο θέμα με ποικίλους τρόπους.

ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ: Χαρακτηρίσατε την κίνηση των αεροσκαφών ως συνήθη, αν κατάλαβα καλά. Υπάρχει επίσημη πρόταση από την αμερικανική πλευρά για μια τέτοια συνεργασία;

ΡΕΠΠΑΣ: Δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση. Δεν μας έχει δοθεί οποιοδήποτε μήνυμα. Δεν έχει ζητηθεί από την Ελλάδα οποιασδήποτε μορφής διευκόλυνση ή συμμετοχή σε κάποια τέτοια δραστηριότητα.

ΜΙΧΑΗΛ: Διάβασα σε σημερινό δημοσίευμα ότι προτείνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εναέριας Κυκλοφορίας (EURO CONTROL) μια ανακατανομή του χάρτη των αεροδιαδρόμων, που στην ουσία -έτσι τουλάχιστον όπως αναφέρει το δημοσίευμα- σημαίνει ότι το Αιγαίο αποκλείεται από αυτό...

ΡΕΠΠΑΣ: Θέλετε να με διευκολύνετε λέγοντάς μου σε ποιο δημοσίευμα αναφέρεστε;

ΜΙΧΑΗΛ: Υπάρχει ένα δημοσίευμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που αναφέρει ότι υπάρχει μια πρόταση του EURO CONTROL. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ μιλάει για πρόσθετους αεροδιαδρόμους που είναι εκτός Αιγαίου και ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν, στις αρχές Μαρτίου, στην Αττάλεια της Τουρκίας.

ΚΙΑΟΣ: Να αποφεύγουν το Αιγαίο...

ΜΙΧΑΗΛ: Να αποφεύγουν, με λίγα λόγια, το Αιγαίο και να πηγαίνουν από αλλού. Το πρώτο ερώτημα είναι, αν αληθεύει το δημοσίευμα και το δεύτερο, ότι υπάρχει μια παράμετρος, η οποία πιστεύω ότι είναι πολύ πιο διαφορετική: Δηλαδή, ότι η Ελλάδα δεν έχει να αντιπροτείνει τίποτε άλλο!

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι ο έλεγχος και η διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας σε κάθε χώρα αποτελεί αρμοδιότητα των Υπηρεσιών της συγκεκριμένης χώρας. Αρα, λοιπόν, οι αεροδιάδρομοι, οι οποίοι υπάρχουν και χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα, αποφασίζονται, προσδιορίζονται και καθορίζονται από την ΥΠΑ της χώρας μας. Ουδείς, έξωθεν, μπορεί να επιβάλει διαδρόμους συγκεκριμένους στην εναέρια -ας το πω έτσι- έκταση την οποία έχει μια οποιαδήποτε χώρα. Πρέπει να πω, με αφορμή τη δική σας ερώτηση, ότι συντομότατα θα χρησιμοποιηθούν και πάλι τρεις κύριοι αεροδιάδρομοι, οι οποίοι είχαν καταργηθεί, λόγω της γιουγκοσλαβικής κρίσης, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η εναέρια κίνηση στην Ελλάδα. Πολλές φορές οι αεροδιάδρομοι χαράζονται με γνώμονα τα οικονομικά κριτήρια της πτήσης. Με αυτή την έννοια η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής θέσης της, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Χρησιμοποιείται συνήθως το κέντρο της Ελλάδας, η ραχοκοκαλιά της Ελλάδας, η Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο. Οσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είναι δυνατό να αλλάξουν οι αεροδιάδρομοι στην Ελλάδα και στο Αιγαίο συγκεκριμένα, χωρίς να συμφωνήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή και η ΥΠΑ της χώρας μας. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται ομόφωνα. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι έχουμε την αρμοδιότητα και την απόλυτη εξουσία -θα έλεγα- εμείς να προσδιορίσουμε ποιοι είναι οι αεροδιάδρομοι, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τα πολιτικά αεροσκάφη στην πατρίδα μας. Δεν αλλάζει τίποτα. Δεν έχει τεθεί κανένα θέμα αλλαγής των αεροδιαδρόμων στο Αιγαίο. Για το θέμα αυτό, όμως, θα εκδοθεί ανακοίνωση από την ΥΠΑ με λεπτομέρειες, για να μην παραμένουν αυτές οι εντυπώσεις.

ΦΙΛΗΣ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε, χθες, ότι θα κάνει έρευνα σχετικά με τα τέλη της κινητής τηλεφωνίας και για τον αυθαίρετο τρόπο που χρεώνουν, υπερτιμολογώντας, ουσιαστικά, τα τέλη οι διάφορες Υπηρεσίες. Κάτι που αφορά και την Ελλάδα. Επειδή η Κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε σύναψη συμβάσεων με εταιρείες στην Ελλάδα, σκέπτεται αξιοποιώντας και αυτή την έρευνα που ξεκινά η Ε.Ε. να προχωρήσει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των συμβάσεων με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας;

ΡΕΠΠΑΣ: Πρώτα από όλα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η διαδικασία. Αν θα γίνει αυτή η έρευνα και αν γίνει σε τι πόρισμα θα καταλήξει. Νομίζω ότι εφόσον οι όροι, με τους οποίους έχει συμφωνήσει αυτή τη συνεργασία το ελληνικό Δημόσιο με ιδιωτικές εταιρείες, τηρούνται, δεν έχει κανένα λόγο το ελληνικό Δημόσιο να λάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Εφόσον οι όροι αυτοί δεν τηρούνται, βεβαίως, τότε υπάρχει θέμα. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί σε επίπεδο Ε.Ε. Είναι πρόωρο να πούμε ο,τιδήποτε. Δεν θέλουμε να προδικάσουμε την εξέλιξη αυτής της έρευνας.

ΠΑΡΙΣ: Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν τον ΟΤΕ να ενδιαφέρεται να αγοράσει το σύνολο του βουλγάρικου Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών -ο οποίος είναι προς ιδιωτικοποίηση- σε συνεργασία με τον κρατικό Οργανισμό Τηλεπικοινωνίας της Γερμανίας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη. Σας ρωτώ γιατί είναι μεγάλο το θέμα, είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση αυτή.

ΡΕΠΠΑΣ: Ο ΟΤΕ στο πλαίσιο του επενδυτικού, αναπτυξιακού προγράμματός του αναλαμβάνει διάφορες πρωτοβουλίες. Γνωρίζετε ότι είναι μέτοχος ξένων τηλεπικοινωνιακών οργανισμών. Προχωρά σε συνεργασίες με ξένους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και το συγκεκριμένο. Αλλά, βεβαίως, όταν είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία, αντιλαμβάνεστε πως είναι πολύ πρόωρο να ανακοινώσει κάποιος ο,τιδήποτε. Ο ΟΤΕ, εν πάση περιπτώσει, είναι ένας μεγάλος Οργανισμός. Και αν τον κρίνει κανείς με τα διεθνή μέτρα, μπορεί να πει ότι πραγματικά είναι ένας γίγαντας. Λογικό είναι να αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ευχαριστώ πολύ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05a run on Wednesday, 11 February 1998 - 18:07:18 UTC