Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-10-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Χ. Αηδόνης: Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε οποιαδήποτε πολιτική περιπέτεια
  • [02] Δ. Παπαδημούλης: Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί για επικοινωνιακούς λόγους
  • [03] Νέα διευρυμένα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης
  • [04] Ζημιές από την κακοκαιρία - Προβλήματα στην ακτοπλοΐα
  • [05] Σε κατάσταση συναγερμού για τον Σάντι - Παραλύει η Ν. Υόρκη
  • [06] Ο Γ. Σγουρός στην εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα
  • [07] Π. Παυλόπουλος: Ας αφήσουμε την κυβέρνηση να βάλει τις κόκκινες γραμμές

    [01] Χ. Αηδόνης: Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε οποιαδήποτε πολιτική περιπέτεια

    Για πολιτικό αδιέξοδο σε περίπτωση που υπάρξει άκαμπτη στάση και από τις δύο πλευρές, έκανε λόγο στη ΝΕΤ FM ο Χρήστος Αηδόνης. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την ανάγκη να αποφευχθεί οποιαδήποτε πολιτική περιπέτεια στη χώρα, εκτιμώντας ότι υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης. Αναφερόμενος στην ένσταση που υπάρχει ως προς τις αποκρατικοποιήσεις, σημείωσε ότι αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλιστεί μεγαλύτερη δυνατότητα δημοκρατικού ελέγχου, διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν τάσσονται κατά των αποκρατικοποιήσεων αλλά υπέρ αυτών.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Χ. ΑΗΔΟΝΗΣ: «Αν υπάρξει η άκαμπτη στάση από τις δυο πλευρές, πάμε σε πολιτικό αδιέξοδο. Πολιτικό αδιέξοδο σημαίνει οικονομική περιπέτεια της χώρας. Το απεύχομαι, διότι θα είναι ένας εφιάλτης. Η χώρα μας δεν πρέπει να μπει σε καμία περίπτωση σε οποιαδήποτε πολιτική περιπέτεια. Υπάρχουν περιθώρια να υπάρξει σύγκλιση».

    ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Χ. ΑΗΔΟΝΗΣ: «Η ένσταση είναι με ποιο τρόπο θα διασφαλίσουμε μεγαλύτερη δυνατότητα δημοκρατικού ελέγχου. Δεν είμαστε απέναντι στις αποκρατικοποιήσεις, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 13:59

    Είδηση: 24888

    [02] Δ. Παπαδημούλης: Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί για επικοινωνιακούς λόγους

    Την άποψη ότι το πακέτο των μέτρων απέχει παρασάγγας από όσα έλεγαν πριν από τις εκλογές και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, αλλά και από το κείμενο της τρικομματικής, μετεκλογικής συμφωνίας εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ενώ η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει συμφωνήσει στο 99% του πακέτου, διαφωνεί στο 1% για λόγους επικοινωνιακούς, εκτιμώντας ότι Βενιζέλος και Κουβέλης στο τέλος, στο όνομα της επιτυχίας της κυβέρνησης, θα βρουν ένα τρόπο να διευκολύνουν τον Σαμαρά. Ερωτηθείς για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, έκανε λόγο για έλλειψη αξιοπιστίας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ο Ιππόδρομος πρέπει να είναι μια δημόσια επιχείρηση. Αλλά αυτή τη στιγμή πάνε να πουλήσουν τα νερά, τη ΔΕΗ, δημόσια αγαθά».

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Απέχει το ίδιο το πακέτο παρασάγγας από όσα έλεγαν πριν από τις εκλογές και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι αλλά, επίσης, απέχει και από το κείμενο της τρικομματικής, μετεκλογικής συμφωνίας και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και έτσι έχουν μια δυσκολία να πείσουν τους ψηφοφόρους αυτών των κομμάτων αλλά και κάποιους βουλευτές».

    Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Έχω την αίσθηση μέχρι τώρα, από αυτά που βλέπω, ότι η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει συμφωνήσει στο 99% του πακέτου και τσιτώνει την διαφωνία στο 1% για λόγους επικοινωνιακούς. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που τελευταία είναι ολοένα και πιο κοντά ακολουθούν μια τακτική του τύπου ''τραβάτε με κι ας κλαίω''. Αλλά σε αυτά τα πράγματα είναι ή ναι ή όχι».

    Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Περιμένω να ορθώσουν ανάστημα όσο το δυνατό περισσότεροι βουλευτές. Δεν σας κρύβω όμως ότι κρατώ μικρό καλάθι. Για δε τους κους Βενιζέλο και Κουβέλη, νομίζω ότι στο τέλος στο όνομα της επιτυχίας της κυβέρνησης θα βρουν ένα τρόπο να διευκολύνουν τον κο Σαμαρά».

    ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Το ΠΑΣΟΚ στο θέμα αυτό πάσχει από πλευράς αξιοπιστίας. Διότι ο Σαμαράς αξιοποιεί ένα νόμο που ψηφίστηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και ιδίως του κου Βενιζέλου».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που θεωρείτε ότι πρέπει να δοθούν σε ιδιώτες;»

    Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: «Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ο Ιππόδρομος πρέπει να είναι μια δημόσια επιχείρηση. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι ότι πάνε να πουλήσουν τα νερά, τη ΔΕΗ, δημόσια αγαθά».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 13:48

    Είδηση: 24881

    [03] Νέα διευρυμένα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

    Το αργότερο έως την Πέμπτη θα ξεκινήσει η λειτουργία της εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης βάσει νέων διευρυμένων κριτηρίων, που αναμένεται να καλύψουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε μιλώντας στη ΝΕΤ ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος εξήγησε ότι αναμένεται εντός των ημερών η υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης. «Προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο» σημείωσε και διευκρίνισε πως οι αλλαγές έχουν να κάνουν αποκλειστικά στα φορολογικά και περιουσιακά κριτήρια.

    Ειδικότερα, το εισοδηματικό όριο για τους άγαμους αυξάνεται στα 25.000 ευρώ. Για τους έγγαμους ξεκινά από τα 35.000 ευρώ, με ένα παιδί στα 38.000, με δύο στα 41.000 και με τρία παιδιά φτάνει στα 44.000 ευρώ.

    Τα εισοδήματα που θα λαμβάνονται υπόψη θα είναι του 2011.

    Αυξάνεται επίσης και το πλαφόν στα περιουσιακά κριτήρια, όποτε πλέον δικαιούχοι του επιδόματος είναι οι άγαμοι με περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 150.000 ευρώ, καθώς και οι οικογένειες με περιουσία κάτω των 200.000.

    Σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, ωστόσο, για τη διασταύρωση των στοιχείων θα λαμβάνεται υπόψη το ΕΤΑΚ του 2009, το πιο πρόσφατο εκκαθαρισμένο που έχει στη διάθεσή της η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Ο κ. Θεοχάρης διευκρίνισε πως οι εκκαθαρίσεις προχωρούν πλέον γρήγορα. Ωστόσο αναμένεται να ανακύψει πρόβλημα με πολίτες που πούλησαν σπίτια μετά το 2009.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Τ. Βαλαούρα

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 12:19

    Είδηση: 24873

    [04] Ζημιές από την κακοκαιρία - Προβλήματα στην ακτοπλοΐα

    Έντονες βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι πλήττουν από χθες αρκετές περιοχές της χώρας, δημιουργώντας προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Στους νομούς Ιωαννίνων και Τρικάλων πολλά σπίτια πλημμύρισαν, ενώ κατολισθήσεις προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δρόμους στο νομό Τρικάλων. Αυξημένη προσοχή από την πλευρά των οδηγών απαιτείται και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας και στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο 35ο χλμ., λόγω έντονης βροχόπτωσης που προκαλεί μειωμένη ορατότητα. Η ΕΜΥ προβλέπει και για σήμερα βροχές και καταιγίδες, ενώ χαλάει από την Πέμπτη και πάλι ο καιρός, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

    Υπερχείλιση χειμάρρων

    Πάνω από 100 κλήσεις για απάντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική στον νομό Ιωαννίνων μετά τη σφοδρή βροχόπτωση από τα ξημερώματα της Κυριακής έως και το μεσημέρι.

    Τα περισσότερα προβλήματα καταγράφηκαν στα ορεινά του νομού, κυρίως στα Ζαγοροχώρια και στη Μηλιά Μετσόβου. Όμως, σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και μέσα στα Γιάννενα. Σε ποτάμι μετατράπηκε και η περιφερειακή οδός της πόλης.

    Στα χωριά του Ασπροποτάμου, στα ορεινά των Τρικάλων, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, υπερχείλισαν χείμαρροι προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε δρόμους του ορεινού επαρχιακού δικτύου.

    Λόγω των τεράστιων βράχων που αποκολλήθηκαν, σε πολλά σπίτια σε ορεινά χωριά προκλήθηκαν ζημιές.

    Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο από Νεραιδοχώρι μέχρι Κρανιά Ασπροποτάμου, καθώς χώματα, πέτρες και ρέματα κλείνουν σε διάφορα σημεία την επικοινωνία των χωριών.

    Επίσης, στον οικισμό Νεραϊδοχωρίου, κατοικίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ μηχανήματα της περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

    Μεγάλα προβλήματα έχουν καταγραφεί επίσης στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, στην Κρανιά αλλά και στην Αθαμανία, ενώ η καταγραφή συνεχίζεται.

    Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε χθες στη Σκόπελο και σήμερα στην Αργολίδα.

    Στην Τρίπολη, μιάμιση ώρα βροχόπτωσης ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί χάος σε πολλά σημεία της Τρίπολης. Τόσο στο δυτικό τμήμα, στο κέντρο, όσο και στον ανατολικό τομέα της πόλης, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, προκαλώντας προβλήματα σε σπίτια και καταστήματα.

    Διακοπή ρεύματος σημειώνεται σε πολλά σημεία της Τρίπολης και ειδικότερα στην περιοχή του νοσοκομείου, στο Σέχι, στην περιοχή του Συντάγματος και σε τμήμα του κέντρου της πόλης. Συνεργεία της ΔΕΗ κάνουν επιθεώρηση προκειμένου να διορθώσουν τη βλάβη και να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

    Λόγω των ισχυρών ανέμων δεν εκτελούνται τα δρομολόγια Αγ. Μαρίνα-Στύρα, Καβάλα-Πρίνου-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, ενώ τα δελφίνια δεν πραγματοποιούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

    Το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε επίσης το δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Χίος» για Χίο-Μυτιλήνη, ενώ το βράδυ αναμένεται πιθανότατα να πραγματοποιηθούν τα χθεσινοβραδυνά δρομολόγια των πλοίων «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Χανιά και «Κνωσός Παλάς» και «Superfast ΧΙΙ» για Ηράκλειο.

    Κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμη.

    Οι ταξιδιώτες καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία, καθώς υπάρχουν αλλαγές και ακυρώσεις στα δρομολόγια των πλοίων.

    Σχετική είδηση: Μερική απαγόρευση απόπλου λόγω ισχυρών ανέμων

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NET, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Τζ. Στασινοπούλου

    Επιμέλεια: Μπ. Σαβούρδου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 17:18

    Είδηση: 24874

    [05] Σε κατάσταση συναγερμού για τον Σάντι - Παραλύει η Ν. Υόρκη

    Κλειστά σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

    Οι αρχές της Νέας Υόρκης ανησυχούν ιδιαίτερα για μεγάλες πλημμύρες στο νότιο μέρος του Μανχάταν, για περιοχές του Μπρούκλιν, του Κουίνς και του Λονγκ 'Αιλαντ, ενώ μεγαλύτεροι φόβοι εκφράζονται και για πολλές περιοχές του Νιου Τζέρσεϊ.

    Σύμφωνα με μετεωρολόγους, οι μεγάλες πόλεις που κινδυνεύουν περισσότερο είναι, η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον, η Βαλτιμόρη, η Φιλαδέλφεια και η Βοστόνη.

    Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλούν για «σπάνιο καιρικό φαινόμενο» στην περιοχή. Και αυτό, γιατί ο τυφώνας Σάντι θα συναντηθεί με δυο χειμερινές καταιγίδες και την ίδια στιγμή θα υπάρχει πανσέληνος, με αποτέλεσμα η άνοδος των υδάτων να φτάσει μέχρι και 3,30 μέτρα στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

    Οι αρχές προειδοποιούν για έναν ιστορικό κυκλώνα κατηγορίας 1, ο οποίος θα χτυπήσει περιοχή ακτίνας μεγαλύτερης των 800 μιλίων.

    Η απειλή δεν εντοπίζεται μόνο στην δύναμή του, αλλά και στη μεγάλη του διάρκεια με αποτέλεσμα, όπως σημειώνεται, να μην είναι εύκολη η κυκλοφορία ασθενοφόρων και πυροσβεστικών οχημάτων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: CNN, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού, Σ. Δαματόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 17:54

    Είδηση: 24872

    [06] Ο Γ. Σγουρός στην εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα

    Αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις χωροθετήσεις, σημείωσε ότι οι λόγοι είναι πολλοί ένας εκ των οποίων ότι δεν υπήρχε διάλογος με την κοινωνία ενώ όπως είπε το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ούτε η Κερατέα ούτε και το Γραμματικό, το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί όπως ανέφερε τους επόμενους τέσσερις με έξι μήνες.

    Όσον αφορά στα προβλήματα με την μεταφορά μαθητών, σημείωσε ότι η περιφέρεια Αττικής, έχει δώσει 3 εκ. από το ταμείο της, χωρίς να της έχει δώσει το κράτος χρήματα και πρόσθεσε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι το υπ. Οικονομικών δεν ενταλματοποιεί τις οφειλές του 2011

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 14:08

    Είδηση: 24890

    [07] Π. Παυλόπουλος: Ας αφήσουμε την κυβέρνηση να βάλει τις κόκκινες γραμμές

    Την στήριξή του προς την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως των μέτρων, προκειμένου να κάνει τη δουλειά της και να διαπραγματευτεί εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος. «Ας αφήσουμε την κυβέρνηση να βάλει κόκκινες γραμμές εκεί που πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως όταν έρθει η ώρα στη Βουλή, ο καθένας θα μιλήσει με τη συνείδησή του. Όπως υπογράμμισε, εκ των προτέρων και όταν η κυβέρνηση αγωνίζεται να επιτύχει αυτό που πρέπει για το καλό του τόπου, δεν αξίζει τον κόπο να λέει κανείς τίποτα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Πριν δω τα μέτρα εγώ θα στηρίζω την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της και να διαπραγματευτεί. Αυτή η τακτική ότι αν δεν είναι το άλφα εγώ δεν ψηφίζω, αυτό δεν με αφορά. Έχεις μια κυβέρνηση η οποία αγωνίζεται να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα δυο καταστροφικών χρόνων και βγαίνει ο καθένας από εμάς και κάνει την κριτική του και βάζει κόκκινες γραμμές από πριν, ας αφήσουμε την κυβέρνηση να βάλει κόκκινες γραμμές εκεί που πρέπει, δηλαδή στην τρόικα και σε άλλους για να σωθεί ο τόπος και ας αφήσουμε την αμηχανία του κάθε βουλευτή. Όταν έρθει η ώρα μπροστά στη Βουλή καθένας θα μιλήσει με τη συνείδησή του. Αλλά εκ των προτέρων δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να λέει κανείς τίποτα όταν αγωνίζεται η κυβέρνηση να επιτύχει αυτό που πρέπει για το καλό του τόπου».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 13:47

    Είδηση: 24871


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 29 October 2012 - 16:50:29 UTC