Read the Latest International Press Articles on the Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-02-02

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τελεσίγραφο αποχώρησης στον Μουμπάρακ από τις ΗΠΑ
  • [02] Ο Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ
  • [03] Αυξάνονται οι προσδοκίες για λύση της κρίσης χρέους
  • [04] Επί τάπητος η εισαγωγή στα ΑΕΙ

    [01] Τελεσίγραφο αποχώρησης στον Μουμπάρακ από τις ΗΠΑ

    Τεταρτη, 02 02 2011 20:31

    Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην Αίγυπτο. Μετά την επιμονή του Χόσνι Μουμπάρακ να μην παραιτηθεί, αλλά και τις άγριες συμπλοκές των υποστηρικτών του με απλούς πολίτες -που άφησαν πίσω ένα νεκρό και 600 τραυματίες- ο Λευκός Οίκος ζήτησε από τον Αιγύπτιο πρόεδρο να προχωρήσει σε δημοκρατική αλλαγή «εδώ και τώρα». Τόσο η αιγυπτιακή αντιπολίτευση όσο και η Ουάσιγκτον επιρρίπτουν ευθύνες σε έμπιστους του προέδρου για τα αιματηρά επεισόδια με στόχο τον εκφοβισμό του πλήθους. Ο Αιγύπτιος αντιπρόεδρος ζήτησε διαδηλωτές και οπαδοί του προέδρου να γυρίσουν στα σπίτια τους τονίζοντας ότι μόνο τότε θα ξεκινήσει διάλογος με τις πολιτικές δυνάμεις.

    Εντείνεται η πολιτική κρίση στην Αίγυπτο. Εννέα μέρες μετά το ξέσπασμα της λαϊκής οργής, σήμερα ομάδες φιλοκυβερνητικών άρχισαν άγριες συμπλοκές με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ εναντίον διαδηλωτών που ζητούν άμεση παραίτηση του Μουμπάρακ.

    Ο Στρατός παρακολουθεί αμέτοχος και ανήσυχος αφού το κάλεσμά που απεύθυνε στους αντικαθεστωτικούς να επιστρέψουν στα σπίτια τους έπεσε στο κενό.

    Το κλίμα δυναμιτίζουν και οι φήμες ότι μεταξύ των υποστηρικτών του Προέδρου είναι αστυνομικοί με πολιτικά. Το Υπουργείο Εσωτερικών βέβαια το διαψεύδει.

    Η αιγυπτιακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε δήλωση του εκπρόσωπου του υπουργείου Υγείας της χώρας σύμφωνα με την οποία 600 άτομα έχουν τραυματιστεί μέχρι τώρα και ένας άνδρας των ένοπλων δυνάμεων έχει σκοτωθεί.

    Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν ένας "νεοσύλλεκτος", το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να εργαζόταν για το στρατό ή την αστυνομία.

    Η επικίνδυνη και δραματική τροπή την ένατη μέρα των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων ακολουθεί το διάγγελμα του Αιγύπτιου Προέδρου, στο οποίο επανέλαβε ουσιαστικά την αρχική του θέση: ότι θα μείνει μέχρι το Σεπτέμβριο.

    Με την κατάσταση να ισορροπεί πλέον σε τεντωμένο σχοινί, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν να ξεκινήσει αμέσως η μετάβαση της εξουσίας, ενώ ο αντιπολιτευόμενος Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι κατηγορεί τον πρόεδρο Μουμπάρακ ότι προσπαθεί να διατηρηθεί στην εξουσία με τακτικές εκφοβισμού του λαού.

    Ο Λευκός Οίκος το βράδυ της Τετάρτης σκλήρυνε τη στάση του τονίζοντας ότι οι αλλαγές πρέπει να γίνουν τώρα και "το τώρα σημαίνει τώρα".

    Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, μάλιστα τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατέστησε απολύτως σαφές στον Αιγύπτιο ομόλογό του ότι «η μετάβαση πρέπει να ξεκινήσει τώρα στην Αίγυπτο».Το ίδιο επεσήμανε σε επικοινωνία που είχε αντιπρόεδρο Σουλεϊμάν και η Αμερικανίδα Υπ. Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.

    Το Ισραήλ από την πλευρά του απαίτησε από τις δυτικές δυνάμεις να διακηρύξουν ότι οποιοδήποτε νέο αιγυπτιακό καθεστώς οφείλει να σεβαστεί τη συνθήκη ειρήνης Αιγύπτου-Ισραήλ, του 1979.

    Κρίσιμη για τις εξελίξεις στην Αίγυπτο θεωρείται η σημερινή νύκτα αλλά και η αυριανή ημέρα καθώς θεωρείται δεδομένο ότι την Παρασκευή θα ακολουθήσει μεγάλη διαδήλωση μετά την καθιερωμένη εβδομαδιαία προσευχή.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Δεν έπεισε για την αποχώρησή του ο Μουμπάρακ

    Είδηση: 58850

    [02] Ο Γ. Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ

    Τεταρτη, 02 02 2011 22:20

    Σκληρή γραμμή τηρεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στο μείζον θέμα της ποινικοποίησης της φοροδιαφυγής για τους «κατά σύστημα φοροφυγάδες». Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ και την Έλλη Στάη ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επεσήμανε ότι, στόχος της κυβέρνησης δεν είναι το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων ούτε όσων είναι συνεπείς με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, αλλά η αντιμετώπιση μιας ομάδας που φοροδιαφεύγει συστηματικά. Αναφορικά με το ευρωπαϊκό πακέτο αντιμετώπισης της κρίσης χρέους που θα τεθεί επί τάπητος στη Σύνοδο Κορυφής την Παρασκευή ο Υπουργός Οικονομικών εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια απόφαση "αλλαγής του κλίματος".

    Οι πράξεις συστηματικής και μεγάλης φοροδιαφυγής δεν θα μείνουν ατιμώρητες τόνισε ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη ΝΕΤ καθώς όπως είπε είναι έγκλημα κατά του κοινωνικού συνόλου, ενώ επέμεινε ότι η φοροδιαφυγή θα έχει κακουργηματικό χαρακτήρα από κάποιο χρηματικό ποσό και πάνω.

    Παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει μαγική λύση για τη φοροδιαφυγή και τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εμπεδώσει την αίσθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης μέσω της αντικειμενοποίησης των ελέγχων

    Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Παρασκευής εκτίμησε ότι δεν υπάρξει η μεγάλη απόφαση αλλά όπως εκτίμησε θα χαραχθεί ένας οδικός χάρτης για την αντιμετώπιση της κρίσης του ευρωπαϊκού χρέους, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται στη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου.

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε θα πρέπει να δοθεί μία ολοκληρωμένη απάντηση στην κρίση χρέους, και τόνισε ότι στη Σύνοδο του Μαρτίου αναμένει την τελική απόφαση για την επιμήκυνση του δανείου των 110 δισ. ευρώ, στα πλαίσια του τελικού πακέτου, ενώ για το θέμα της επαναγοράς ελληνικού χρέους τόνισε ότι δεν υπάρχει απόφαση επί της αρχής, αλλά διάφορες ανεπίσημες προτάσεις.

    Ακόμη ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι δεν θα υπάρξει νέα μείωση μισθών στο δημόσιο, ενώ άφησε ανοιχτό, τα επόμενα χρόνια, να αυξηθεί η αναλογία του 5 προς 1 στις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

    . Νωρίτερα ο κ. Παπακωνσταντίνου, κατά την συνάντηση που είχε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς στο πλαίσιο του διαλόγου για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπει ποινές και άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαγραφή χρεών, ενώ δήλωσε ότι στο νομοσχέδιο θα υπάρχει διάταξη συμψηφισμού χρεών μεταξύ του δημοσίου και των φορολογούμενων και κάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπρόσωπους των φορέων να υποβάλουν τις προτάσεις τους για το θέμα αυτό.

    Ο Υπουργός ήταν σαφής σε ότι αφορά τις γενικές κατευθύνσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και είπε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει διαρκές από στιγμιαίο που ήταν έως τώρα το αδίκημα της μη απόδοσης του ΦΠΑ, ενώ μίλησε και για αυτόφωρη σύλληψη υπό προϋποθέσεις και συγκεκριμένες συνθήκες υπό τις οποίες θα επιβάλλεται η διαδικασία του αυτόφωρου.

    Σε ότι αφορά τον οικονομικό εισαγγελέα ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι θα έχει αρμοδιότητα στα ζητήματα της φοροδιαφυγής.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 Είδηση: 58852

    [03] Αυξάνονται οι προσδοκίες για λύση της κρίσης χρέους

    Τεταρτη, 02 02 2011 19:53

    Εν μέσω προσδοκιών βρίσκονται οι αγορές για την Σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή, όπου αναμένεται να δοθούν απαντήσεις στην κρίση χρέους της ευρωζώνης. Τη βεβαιότητά του, πως οι ευρωπαίοι ηγέτες θα καταλήξουν σε μια συνολική συμφωνία τον Μάρτιο, εξέφρασε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο πρακτορείο Bloomberg. Η αισιοδοξία αυτή καταγράφεται τόσο στα χρηματιστήρια όσο και στην αποκλιμάκωση των spreads των χωρών της ευρωπαικής περιφέρειας αλλά και τη Ελλάδας.

    Όλο και πιο κοντά στην υιοθέτηση ενός σχεδίου για την αντιμετώπιση της δίνης του χρέους χωρών όπως η Ελλάδα, έρχεται η Ευρώπη και τα ευρω-spreads υποχωρούν.

    Έως τις

    760 μονάδες της Ελλάδας

    στις 187 της Ισπανίας και

    360 της Πορτογαλίας

    Τη βεβαιότητά του πως οι ευρωπαίοι ηγέτες θα καταλήξουν σε μια συνολική συμφωνία για την κρίση χρέους τον Μάρτιο, εξέφρασε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στο πρακτορείο Bloomberg.

    «Σήμερα στις αγορές υπάρχουν προσδοκίες. Θα ήταν μεγάλο λάθος να καταλήξουμε σε μια συμφωνία που θα διαψεύσει αυτές τις προσδοκίες», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε ότι την Παρασκευή στη Σύνοδο Κορυφής η Ευρώπη «θα δείξει την κατεύθυνση και θα δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για το συνολικό πακέτο που θα συμφωνηθεί και θα κατευνάσει τις αγορές, θα μειώσει τα spreads σε όλη την περιφέρεια (σ.σ.: της Ευρωζώνης) και έτσι θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές νωρίτερα παρά αργότερα».

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων των «27» θα βρεθεί η απάντηση στην κρίση χρέους της ευρωζώνης, μέσω του μόνιμου μηχανισμού χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, ενώ θα εξεταστούν θέματα ενέργειας, έρευνας και καινοτομίας, καθώς και οι εξελίξεις στην Αίγυπτο και την Τυνησία.

    Στην καθιερωμένη, προ των Συνόδων Κορυφής επιστολή του προς τους «27» αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, ο Πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρόμπαι, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα χαράξουμε ξεκάθαρη πορεία προς την υιοθέτηση μιας συνολικής λύσης-πακέτου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου». Συνεχίζοντας, ο Χ. Ρόμπαι διευκρινίζει στην επιστολή του ότι «η λύση-πακέτο» θα περιλαμβάνει μία συμφωνία για «την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την μεταρρύθμιση της Συνθήκης της Λισαβόνας, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού-μόνιμου μηχανισμού σταθερότητας, την προώθηση μεταρρυθμίσεων σε εθνικό επίπεδο, τη δημοσιονομική σταθερότητα και τη μακροοικονομική συνοχή στην ευρωζώνη».

    Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, διάχυτη είναι η αίσθηση τις τελευταίες εβδομάδες ότι υπάρχει μία καταρχήν συναίνεση στους κόλπους της ευρωζώνης, σχετικά με την ενίσχυση των πόρων του Ευρωπαϊκού μηχανισμού χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (EFSF). Το θέμα αυτό θα εξεταστεί από τους «27» την ερχόμενη Παρασκευή, δεδομένου ότι η δυνατότητα δανεισμού του EFSF σήμερα ανέρχεται, ουσιαστικά στα 250 δις. ευρώ, από τα 440 δις. ευρώ που διαθέτει συνολικά ο μηχανισμός. Οι ίδιες διπλωματικές δεν απέκλειαν πάντως σήμερα το ενδεχόμενο να συγκληθεί, στις αρχές Μαρτίου, μία έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των χωρών του ευρώ που θα ασχοληθεί με το θέμα.

    Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα «εργαλεία» που θα διαθέτει ο μηχανισμός στήριξης, διάφορες ιδέες και προτάσεις θα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ανάμεσα σε αυτές είναι η δυνατότητα του μηχανισμού να αγοράζει από τη δευτερογενή αγορά τους τίτλους χωρών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Άλλη ιδέα, αφορά τη δυνατότητα του Ταμείου να δανείζει σε χώρες όπως η Ελλάδα, ούτως ώστε να μπορούν οι ίδιες να επαναγοράσουν το χρέος τους, ενώ σύμφωνα με άλλη πρόταση, εξετάζεται η δυνατότητα του Ταμείου να επαναγοράζει, προληπτικά, τα ομόλογα χωρών της ευρωζώνης. Πριν, δηλαδή, οι χώρες αυτές παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα.

    Ωστόσο, η συνολική λύση στην κρίση χρέους της ευρωζώνης, δεν θα δοθεί χωρίς την επιβολή «σκληρών όρων» από την πλευρά της Γερμανίας, αναφέρουν διπλωματικές πηγές. Μετά από απαίτηση του Βερολίνου, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν στη Σύνοδο Κορυφής το θέμα της «αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι χώρες του ευρώ θα πρέπει να δεχθούν να συντονίσουν τις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές τους, να λάβουν μέτρα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους και να κατοχυρώσουν συνταγματικά τη μείωση του δημόσιου δανεισμού, κατά τα γερμανικά πρότυπα.

    Όλα αυτά περιλαμβάνονται στη γαλλο-γερμανική πρόταση για ένα «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας», την οποία αναμένεται να παρουσιάσουν στη Σύνοδο Κορυφής η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί. Υπέρ της γαλλογερμανικής πρότασης έχουν ταχθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης με την καλύτερη πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ (Αυστρία, Ολλανδία, Φιλανδία και Λουξεμβούργο), καθώς και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Λουί Θαπατέρο.

    H Λούκα Κατσέλη από την πλευρά της με δηλώσεις της στο Reuters, προτείνει την εξαγορά ελληνικών ομολόγων από το Ευρωπαικό Ταμείο Διάσωσης.

    «Το Ταμείο Στήριξης να μπει στη δευτερογενή αγορά και σε εθελοντική βάση να ανταλλάξει τα υψηλού ρίσκου ελληνικά ομόλογα με ομόλογα αξιολόγησης ΑΑΑ», τονίζει.

    Σήμερα πάντως κυβερνητικοί κύκλοι στο Βερολίνο, απέρριπταν την ιδέα άμεση αγορά ελληνικών ομολόγων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι υλοποιήσιμο.

    Για ανεύθυνες δηλώσεις και διαρροές από πλευράς κυβέρνησης, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

    «Για τη δήθεν προσφορά της κ. Μέρκελ ισχύει το «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», σχολίασε ο ΛΑΟΣ..

    Αντίθετη με την χρήση μηχανισμών επιβολής ποινών για την αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους εμφανίζεται, με έκθεσή της που δημοσιοποιήθηκε σήμερα η «δεξαμενή σκέψης» CEPS των Βρυξελλών η οποία συνιστά «μια προσέγγιση που θα εμπεριέχει περισσότερη επιείκεια και λιγότερο κολασμό για την αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης στην ευρωζώνη» , όπως αναφέρει ο τίτλος της ανάλυσης.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Σχετικές ειδήσεις: Αισιοδοξία για συμφωνία της Ε.Ε για το μηχανισμό στήριξης

    Είδηση: 58849

    [04] Επί τάπητος η εισαγωγή στα ΑΕΙ

    Τεταρτη, 02 02 2011 20:48

    Συναίνεση ως προς την εισαγωγή φοιτητών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αρχικά σε σχολή και όχι σε τμήμα, διαφάνηκε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Εκφράστηκε, όμως, προβληματισμός για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, προκειμένου οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές να εντάσσονται στο τμήμα της επιλογής τους.

    Το θέμα της εισαγωγής των υποψηφίων σε σχολές και όχι σε τμήματα, όπως σχεδιάζει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που προτίθεται να αλλάξει το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων από το ακαδημαϊκό έτος 2013-14, εξέτασε, μεταξύ άλλων, το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ), που συνεδρίασε σήμερα.

    Όλοι οι συμμετέχοντες στο Συμβούλιο συμφώνησαν κατ΄αρχήν στην πρόταση για εισαγωγή στη Σχολή και όχι στο τμήμα, όπως είναι σήμερα. Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Αλ. Λυκουριώτης, αναφέρθηκε και στη διαδικασία των εξετάσεων εισαγωγής λέγοντας ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να εξασφαλισθεί το αδιάβλητο των εξετάσεων, όπως άλλωστε συμβαίνει και σήμερα με τις πανελλαδικές εξετάσεις που έχουν την εμπιστοσύνη όλων ως προς αυτό ακριβώς το σημείο του αδιάβλητου.

    Επίσης, πανεπιστημιακοί έθεσαν τους προβληματισμούς τους για τη μετάβαση των φοιτητών μετά το πρώτο έτος στο τμήμα κατεύθυνσης, προτείνοντας ότι πρέπει να υπάρχουν κριτήρια από κάθε σχολή τα οποία θα πρέπει να πληρούν οι φοιτητές για να εγγραφούν στην συγκεκριμένη κατεύθυνση.

    Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Δ. Πεπές, αναφέρθηκε και ο ίδιος στην ανάγκη εξασφάλισης του αδιάβλητου των εισαγωγικών εξετάσεων, όμως επισήμανε ότι και με το νέο σύστημα, που προωθείται, φαίνεται να απαιτούνται πολλαπλές εξετάσεις. Μία εξέταση, για να εισαχθεί κάποιος στη Σχολή και μία δεύτερη εξέταση ύστερα από φοίτηση ενός έτους, για να εγγραφεί στο τμήμα και την κατεύθυνση, που επιθυμεί. «Αυτό, θα αυξήσει τα φροντιστήρια», είπε.

    ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ/ΜΠΕ Είδηση: 58851


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 2 February 2011 - 22:05:41 UTC