Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-10-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στις 9 το βράδυ η συνέντευξη του Πρωθυπουργού
  • [02] Γαλλία: Αστυνομική παρέμβαση στις απεργίες
  • [03] Με διακοπή της διανομής πετρελαίου θέρμανσης από την 1η Νοεμβρίου απειλούν οι βενζινοπώλες
  • [04] Ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα με αυτοκίνητο
  • [05] Ιάβα: Ηφαιστιακή δραστηριότητα - εκκένωση περιοχών
  • [06] Επενδυτική καθίζηση στη Βρετανία
  • [07] Ματαίωση στρατιωτικών γυμνασίων από ΗΠΑ - Ν. Κορέα
  • [08] Υπό έλεγχο η φωτιά σε καφετέρια στο Κολωνάκι
  • [09] Ακυρώθηκε ο συνδυασμός Φούρα
  • [10] Ο υπουργός Υγείας στην Καλαμάτα
  • [11] Η ΜΕΘ λειτουργεί από σήμερα
  • [12] Σε υποβάθμιση οδηγείται η δημόσια βιβλιοθήκη Ζακύνθου
  • [13] Η επιδότηση ελαιολάδου μέσα στην εβδομάδα
  • [14] Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα
  • [15] Παραστάσεις του ΜΕΘ
  • [16] Σε εγρήγορση οι λιμενικές αρχές της Ζακύνθου και της ευρύτερης περιοχής
  • [17] Αποτελέσματα Μπάσκετ 1ου ομίλου βορά Γ΄ Εθνικής
  • [18] Έκθεση του Εικαστικού εργαστηρίου Κυπαρισσίας
  • [19] Αποτελέσματα 3ου ομίλου Δ΄ Εθνικής
  • [20] Ολοκληρώνεται η επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. στη Μεσσηνία
  • [21] Οι υποψήφιοι συνδυασμοί για Πελοπόννησο και Μεσσηνία
  • [22] Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου Φωτέα
  • [23] Αποτελέσματα των ΕΠΣ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας
  • [24] Ήττες για Εορδαϊκό και Κοζάνη

    [01] Στις 9 το βράδυ η συνέντευξη του Πρωθυπουργού

    Δευτερα, 25 10 2010 08:43

    Λιγότερο από δυο εβδομάδες πριν από τις Aυτοδιοικητικές εκλογές και το πολιτικό θερμόμετρο εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς πυκνώνουν και οι εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών. Το στίγμα της ημέρας δίνει σήμερα η διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει ο πρωθυπουργός στις 9 το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου στη διάρκεια της οποίας θα απαντήσει στις ερωτήσεις επτά δημοσιογράφων από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

    Οι ερωτήσεις θα γίνουν κατά σειρά από τους δημοσιογράφους:

    Όλγα Τρέμη (Mega), Μαρία Χούκλη (ANT1), Αιμίλιος Λιάτσος (STAR), Αντρέας Κωνσταντάτος (Alter), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Προκόπης Δούκας (ΝΕΤ).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι έχουν συμφωνήσει να επικεντρώσουν τις ερωτήσεις τους σε δύο θεματικές ενότητες: τις εκλογές και την οικονομία.

    Έτσι, θα υπάρξουν δύο κύκλοι ερωτήσεων και κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα να θέσει μία ερώτηση συν μία διευκρινιστική ερώτηση σε κάθε κύκλο.

    Δεν θα υπάρξει χρονικός περιορισμός κατά τη διατύπωση των ερωτήσεων, ή κατά τις απαντήσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται ότι θα θέσει εκ νέου το δίλημμα: είτε η χώρα θα προχωρήσει προς τη σωτηρία είτε θα πάει πίσω, στη χρεοκοπία.

    Αντιδράσεις

    Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αντιδράσεις των κομμάτων της Αντιπολίτευσης για τη Διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

    Διακαναλική συνέντευξη για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε το ΚΚΕ, ενώ για «απολογία απέναντι στο λαό» έκανε λόγο το ΛΑΟΣ.

    Το ίδιο δικαίωμα σε όλα τα κόμματα ζήτησε ο ΣΥΝ.

    Στη Ρηγίλλης, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητηθεί να παραχωρήσει Διακαναλική συνέντευξη και ο Αντώνης Σαμαράς.

    Οι αποφάσεις θα ληφθούν εντός της εβδομάδας και αφού αποτιμηθεί το αποτέλεσμα της συνέντευξης του Πρωθυπουργού.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Σχετικές ειδήσεις: Στην τελική ευθεία για τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού

    Είδηση: 44023

    [02] Γαλλία: Αστυνομική παρέμβαση στις απεργίες

    Δευτερα, 25 10 2010 08:53

    Σε επέμβαση της αστυνομίας σημειώθηκε στη Γαλλία, με αποτέλεσμα το σπάσιμο του αποκλεισμού του διυλιστηρίου Σεν-Πιερ-ντε Κορ κοντά στην Τουρ. Το συγκεκριμένο διυλιστήριο ήταν υπό κατάληψη για μια εβδομάδα, από απεργούς. Οι 30 απεργοί που αποχώρησαν στις 4πμ τοπική ώρα, διαμαρτύρονταν για τις μεταρρυθμίσεις του συνταξιοδοτικού.

    Μετά την αποχώρηση των απεργών, χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, περίπου 20 βυτιοφόρα με καύσιμα μπόρεσαν να αναχωρήσουν από το διυλιστήριο. Λόγω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στη Γαλλία, το ένα τέταρτο των πρατηρίων καυσίμων, ειδικά στη δυτική Γαλλία, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ανεφοδιασμού. Σε άλλο «μέτωπο», στα διυλιστήρια του Φος-συρ-Μερ, απεργοί προχώρησαν στον αποκλεισμό τους.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό

    Είδηση: 44025

    [03] Με διακοπή της διανομής πετρελαίου θέρμανσης από την 1η Νοεμβρίου απειλούν οι βενζινοπώλες

    Δευτερα, 25 10 2010 09:57

    Διακοπή της παράδοσης πετρελαίου θέρμανσης από την 1η Νοεμβρίου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων-Εμπόρων Καυσίμων. Η Ομοσπονδία κάνει λόγο για αθέτηση της συμφωνίας από την πλευρά του υπουργείου, σχετικά με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης που δεν επιστρέφεται στην ώρα του σε όλους τους δικαιούχους. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, το χρονικό περιθώριο δίνεται ως «δείγμα καλής θέλησης» προς το υπουργείο και κυρίως προς τους καταναλωτές.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 44065

    [04] Ληστές εισέβαλαν σε τράπεζα με αυτοκίνητο

    Δευτερα, 25 10 2010 10:18

    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών της πρωτοφανούς ληστείας, νωρίτερα το πρωί στην Πεύκη. Δυο άτομα εισέβαλαν με αυτοκίνητο στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην λεωφόρο Ειρήνης, αφαίρεσαν χρήματα από τρία ταμεία και διέφυγαν με άλλο ΙΧ επίσης κλεμμένο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε Μαρούσι ενώ κατά την πρωτοφανή ληστεία δεν υπήρξαν τραυματίες.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 44073

    [05] Ιάβα: Ηφαιστιακή δραστηριότητα - εκκένωση περιοχών

    Δευτερα, 25 10 2010 11:05

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδονησία λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που παρουσιάζει το ηφαίστειο Μεράπι στην Ιάβα. Ήδη οι αρχές λαμβάνουν σειρά προληπτικών μέτρων με την εκκένωση περιοχών σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων από το Μεράπι που έχει ύψος 2.914 μέτρα και είναι το πλέον ενεργό από τα 69 ηφαίστεια της Ινδονησίας. Μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν καταγραφεί περίπου 500 σεισμικές δονήσεις, ενώ ποτάμια λάβας κυλούσαν στις πλευρές του ηφαιστείου.

    Όπως δήλωσε ο σεισμολόγος Σουρόνο: «Το επίπεδο του μάγματος ανεβαίνει εξαιτίας της σεισμικής δραστηριότητας και τώρα βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρα κάτω από τον κρατήρα», ενώ στις 6πμ το σημείο συναγερμού είχε φτάσει στο υψηλότερο σημείο. Η ενέργεια του ηφαιστείου είναι ισχυρότερη από αυτήν πριν την έκρηξη του 2006. Δεν έχουμε ενδείξεις που να μας επιτρέπουν να πούμε ότι η έκρηξη θα είναι ανάλογη με αυτή του 1930, αλλά κάτι τέτοιο είναι πιθανό».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ύψους 2.914 μέτρων Μεράπι είναι το πλέον ενεργό από τα 69 ηφαίστεια της Ινδονησίας, εξερράγη το 2006 με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι, ενώ το 1930 είχε προκαλέσει το θάνατο1.300 ανθρώπων.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ , Γαλλικό

    Είδηση: 44103

    [06] Επενδυτική καθίζηση στη Βρετανία

    Δευτερα, 25 10 2010 09:42

    Πτωτική τάση εμφανίζει η Βρετανία στον τομέα της προσέλκυσης επενδύσεων απέναντι στον αυξανόμενο διεθνή ανταγωνισμό. Αυτό προκύπτει από έρευνα της ίδιας της βρετανικής εργοδοτικής συνομοσπονδίας CBI, με δείγμα 121 μεγάλων επιχειρήσεων. Όπως αναφέρεται στην έρευνα: «σε πολλούς αποφασιστικούς για τις επενδύσεις τομείς, η Βρετανία ανταπεξέρχεται αρκετά άσχημα και η θέση της κατά τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμισθεί».

    Στον ίδιο παρανομαστή με χώρες τις Ηπειρωτικής Ευρώπης, τη Ρωσία και με αναδυόμενες χώρες όπως η Βραζιλία, τοποθετούν οι αποδέκτες της έρευνας το επενδυτικό περιβάλλον της Βρετανίας και σαφώς το αντιμετωπίζουν ως λιγότερο ενδιαφέρον από αυτό χωρών όπως η Ινδία, η Κίνα, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς.

    Κριτήρια αξιολόγηση αποτελούν 16 παράμετροι, με τους ερωτώμενους να θεωρούν ότι η Βρετανία έχει υποχωρήσει στα 11 από αυτά, όπως η φορολογία, οι ρυθμιστικοί κανόνες, οι υποδομές και η δυνατότητα κράτησης των υπερκινητικών διεθνών εργαζομένων».

    Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της CBI Ρίτσαρντ Λάμπερτ: «η κυβέρνηση οφείλει να εστιάσει το ενδιαφέρον της στους τρόπους προσέλκυσης περισσότερων επενδύσεων. Η Βρετανία θα πρέπει να βελτιωθεί στους βασικούς τομείς, ειδεμή θα υποσκελισθεί από άλλα κράτη στην κατάταξη των χωρών που είναι ιδανικές για επενδύσεις».

    Επισήμως η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Ipsos Mori, παρουσιάζεται σήμερα, στα πλαίσια της ετήσιας συνέλευσης της CBI στην οποία θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό

    Είδηση: 44042

    [07] Ματαίωση στρατιωτικών γυμνασίων από ΗΠΑ - Ν. Κορέα

    Δευτερα, 25 10 2010 09:11

    Στη ματαίωση στρατιωτικής άσκησης στην Κίτρινη θάλασσα, προχώρησαν από κοινού ΗΠΑ και Νότια Κορέα, μετά τη διαμαρτυρία της Κίνας, για ενέργεια που μπορεί να δυναμιτίσει επί μακρόν τις σινοαμερικανικές σχέσεις. Η άσκηση προέβλεπε κοινά γυμνάσια μεταφορικών αεροσκαφών με τη συμμετοχή του αεροπλανοφόρου USS Τζορτζ Ουάσιγκτον. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η χρονική στιγμή της εξέλιξης αυτής, καθώς πλησιάζει η σύνοδος των G20 στη Σεούλ στις 11-12 Νοεμβρίου.

    Πρόκειται για κίνηση τακτικής, με στόχο να μην υπάρξει όξυνση μεταξύ της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, με τη Νότιο Κορέα, πριν τη σύνοδο, «ανώφελος ανταγωνισμός ανάμεσα σε γείτονες χώρες» όπως μεταδίδει το πρακτορείο Γιονχάπ, επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές.

    Ωστόσο τα γυμνάσια δεν ακυρώνονται, αλλά μετατίθενται μέσα στο 2010, πάντα με τη συμμετοχή αμερικανικών μεταγωγικών αεροσκαφών.

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρόιτερ

    Είδηση: 44028

    [08] Υπό έλεγχο η φωτιά σε καφετέρια στο Κολωνάκι

    Δευτερα, 25 10 2010 08:18

    Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το πρωί σε πατάρι καφετέριας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σκουφά και Μασσαλίας στο Κολωνάκι. Η καφετέρια βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας και οι άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν μια γυναίκα από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 44015

    [09] Ακυρώθηκε ο συνδυασμός Φούρα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:32

    Ακυρώθηκε με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σπάρτης, ο συνδυασμός του νυν νομάρχη Λακωνίας Κώστα Φούρκα, με την επωνυμία "Σπάρτη-Νέα εποχή", που έθετε υποψηφιότητα για δήμαρχος Σπάρτης.

    Η ακύρωση, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, έγινε γιατί ο συνδυασμός κατατέθηκε εκπρόθεσμα κατά 13 δευτερόλεπτα, μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής. Το πρωτοδικείο που συνεδρίασε το Σάββατο για να επικυρώσει τους συνδυασμούς που είχαν κατατεθεί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πήρε την προαναφερόμενη απόφαση με ψήφους 2-1. Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός του κ. Φούρκα δεν θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44136

    [10] Ο υπουργός Υγείας στην Καλαμάτα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:31

    Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραστεί στην ορκωμοσία των 27 νέων υπαλλήλων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που διορίστηκαν με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας καθηγητή Παναγιώτη Γκούμα και των Υποδιοικητών κ. Ιωάννη Λαουδιά και Κωνσταντίνου Πατσιαλού. Παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπόζος.

    Κατά την εδώ παρουσία του ενημερώθηκε και για τον τρόπο λειτουργίας του Νοσοκομείου, δεδομένου πως είναι ένα από τα 30 νοσοκομεία της χώρας που έχουν επιλεγεί βάση μνημονίου συνεργασίας, για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών πόρων των Νοσοκομείων. Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας της νέας διοίκησης στα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

    Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του κ. Υπουργού με το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, στην οποία συζητηθήκαν τα μεγάλα θέματα που πρόσφατα εξήγγειλε ο Υπουργός και αφορούν το διπλογραφικό σύστημα, τη μηχανογραφική υποστήριξη του συστήματος, την τήρηση λογιστικών αποθηκών κ.λ.π. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Διοίκηση το τελευταίο διάστημα θα δώσουν νέα δυναμική και ουσιαστική αναβάθμιση προς την κατεύθυνση αυτή.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44135

    [11] Η ΜΕΘ λειτουργεί από σήμερα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:30

    Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας ξεκινά τη λειτουργία της από σήμερα, με την ανάληψη των καθηκόντων από το διευθυντή της, εντατικολόγο Βασίλειο Καδά. Η μονάδα θα λειτουργήσει πλήρως σε σύντομο χρόνο, καθώς οι κλίνες που θα ενεργοποιούνται θα αυξάνονται σταδιακά. Στη μονάδα υπηρετούν δύο γιατροί, ενώ θα προκηρυχθεί μια ακόμη θέση επιμελητή Β'. Όσον αφορά το νοσηλευτικό προσωπικό, μετά και τις πρόσφατες προσλήψεις νοσηλευτριών, η ΜΕΘ θα στελεχωθεί επαρκώς.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44134

    [12] Σε υποβάθμιση οδηγείται η δημόσια βιβλιοθήκη Ζακύνθου

    Δευτερα, 25 10 2010 11:29

    Σε υποβάθμιση του ρόλου και του έργου της οδηγείται η μοναδική δημόσια βιβλιοθήκη του νησιού με το υπουργείο, τη νομαρχία και το δήμο να αδιαφορούν απέναντι στα αιτήματα του Εφορευτικού Συμβουλίου και ενώ αυξάνονται οι ανάγκες για δανεισμό βιβλίων, λόγω - μεταξύ άλλων - της οικονομικής δυσπραγίας που δεν επιτρέπει σε πολλούς Ζακυνθινούς αλλά και μετανάστες, την αγορά ιδιαίτερα των ακριβών βιβλίων για μελέτη, της αύξησης των φοιτητών στα τμήματα του ΤΕΙ Ζακύνθου και της αύξησης των Ζακυνθινών που παρακολουθούν το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΑ Ζακύνθου, καταδείχτηκαν προβλήματα, όπως, μεταξύ άλλων, ότι ο χώρος είναι ανοιχτός για το κοινό μόνο το πρωί και μόνο για 3,5 ώρες, η έλλειψη δυνατότητας έκδοσης φωτοτυπιών, η ανυπαρξία βιβλιοθηκονόμου, ο προβληματικός δανεισμός βιβλίων επιστημονικού χαρακτήρα αλλά και η έλλειψη νέων τίτλων τέτοιου είδους βιβλίων. Απαντώντας ο πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου, Νίκος Βίτσος, συνόψισε σε τρεις τις αιτίες των προβλημάτων: την έλλειψη προσωπικού καθώς υπάρχει μόνο μια μόνιμη υπάλληλος, τη μικρή χρηματοδότηση από το υπουργείο και την καθυστέρηση επί 4 και πλέον χρόνια για την επισκευή της βλάβης που είχε υποστεί ο χώρος της βιβλιοθήκης από τους σεισμούς του 2006.

    Μαρίνα Μάντζου

    Είδηση: 44133

    [13] Η επιδότηση ελαιολάδου μέσα στην εβδομάδα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:29

    Το ποσό της πρώτης δόσης για την επιδότηση του ελαιολάδου πρόκειται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των παραγωγών μέσα στην εβδομάδα, οπότε οι ελαιοπαραγωγοί θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις του ποσού, το οποίο αντιστοιχεί στο 50% της πρώτης δόσης της επιδότησης που δικαιούνται. Το υπόλοιπο ποσό της επιδότησης, όπως έχουν κατ' επανάληψη αναφέρει κυβερνητικοί παράγοντες, θα καταβληθεί το Δεκέμβριο και πριν τις γιορτές.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44132

    [14] Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:28

    Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου θα γιορταστεί με διάφορες εκδηλώσεις και στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10:15 θα τελεστεί δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, κατά την οποία θα προστή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.

    Μετά τη δοξολογία τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Γεώργιος Παναγόπουλος, υπεύθυνος Περιβαλλοντικής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Θα ακολουθήσει στις 11:00 το πρωί επιμνημόσυνη δέηση προ του Ηρώου των πεσόντων της πλατείας 23ης Μαρτίου και η κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της Βουλής, τον Ανώτερο Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας, το Νομάρχη Μεσσηνίας, τον Δήμαρχο Καλαμάτας και εκπρόσωπο Αντιστασιακών Οργανώσεων του Νομού. Στις 11:30 το πρωί προ των επισήμων, στην οδό Αριστομένους, θα γίνει παρέλαση μαθητών, προσκόπων, στρατιωτικών τμημάτων και μηχανοκίνητων τμημάτων της Αστυνομίας και τη Πυροσβεστικής.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44130

    [15] Παραστάσεις του ΜΕΘ

    Δευτερα, 25 10 2010 11:27

    Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του έργου ''Εχθρός του λαού'' του Χένρικ Ιψεν, από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο. Η τελευταία παράσταση,, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, θα δοθεί σήμερα στις 9:30 το βράδυ στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44128

    [16] Σε εγρήγορση οι λιμενικές αρχές της Ζακύνθου και της ευρύτερης περιοχής

    Δευτερα, 25 10 2010 11:27

    Σε εγρήγορση βρέθηκαν εχθές βράδυ οι λιμενικές αρχές Ζακύνθου και Κατακόλου , μετά από σήμα που πήραν από το θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ για τη διεξαγωγή ερευνών στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Στροφάδια, προκειμένου να εντοπιστεί σκάφος από το οποίο, περίπου στις 8 το απόγευμα, είχε γίνει τηλεφώνημα ότι κινδύνευε.

    Ωστόσο, από τις έρευνες που συνεχίστηκαν, δεν έχει εντοπιστεί κάτι σχετικό, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αρχικά εκτιμήθηκε ότι μάλλον επρόκειτο για σκάφος που μετέφερε παράνομα μετανάστες, ενώ, εν συνεχεία, θεωρήθηκε ότι ίσως να ήταν φάρσα ή παραπλανητικό τηλεφώνημα.

    Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ίδιο χρονικό διάστημα αστυνομικοί και λιμενικοί της Ζακύνθου έκαναν έρευνες στα παράλια του νησιού, μετά από καταγγελία στο λιμεναρχείο Κατακόλου περίπου στις 8:00 - 8:30΄΄ το απόγευμα, ότι από την περιοχή της Γλύφας είχε φύγει σκάφος με περίπου 20-25 άτομα, μάλλον μετανάστες, τα οποία, ενδεχομένως, επιχειρήθηκε να τα αφήσουν στην περιοχή μας.

    Μαρίνα Μάντζου

    Είδηση: 44131

    [17] Αποτελέσματα Μπάσκετ 1ου ομίλου βορά Γ΄ Εθνικής

    Δευτερα, 25 10 2010 11:26

    Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ κατηγορίας ανδρών, πέτυχε ο Ηρακλής Κοζάνης. αντίθετα μετά από δύο αγωνιστικές, Πρωτέας Γρεβενών και Άργος Ορεστικό δεν έχουν πετύχει νίκη.

    2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    Σκορ

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝ -ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

    72-69

    ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

    61-59

    Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

    69-57

    ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Μ.Α ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

    60-76

    ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

    77-55

    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

    74-66

    ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

    66-56

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Βαθμ

    ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

    4

    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

    4

    Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

    4

    Μ.Α ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

    4

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    4

    ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

    3

    ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

    3

    ΜΑΚΑΜΠΗ

    3

    ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

    3

    ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    2

    ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

    2

    ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

    2

    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

    2

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

    2

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Περικλής Καραφυλλίδης

    Είδηση: 44129

    [18] Έκθεση του Εικαστικού εργαστηρίου Κυπαρισσίας

    Δευτερα, 25 10 2010 11:25

    Την έκθεση του Εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου Κυπαρισσίας φιλοξενεί «ο Πολιτιστικός Αντίλογος» στο καφέ «β¦στο κύμα», στην παραλία της Καλαμάτας. Η έκθεση, που περιλαμβάνει χαρακτική, ζωγραφική, κεραμική ενηλίκων καθώς και ζωγραφική παιδιών και ψηφιδωτά, θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου 2010, και θα λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί έως τις 05:00 το απόγευμα.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44127

    [19] Αποτελέσματα 3ου ομίλου Δ΄ Εθνικής

    Δευτερα, 25 10 2010 11:36

    Την ήττα του Εθνικού Βατερού από την Καστοριά, εκμεταλλεύτηκαν Νάουσα και Αλεξάνδρεια και με τις νίκες τους εκτός έδρας επί της Σιάτιστας και της Σειρήνας Γρεβενών αντίστοιχα, πέρασαν μαζί στην 1η θέση του 3ου ομίλου της Δ΄ εθνικής κατηγορίας.

    7η αγωνιστική 24/10/10

    Εθνικός Κατερίνης- Πεντάβρυσος

    0-0

    Σιάτιστα-Νάουσα

    0-3

    Νίκη Αγκαθιάς-Μακεδονικός Φούφα

    2-0

    Όλυμπος Λεπτοκαρυάς -Κάστορας

    1-0

    Βατανιακός-Πυρσός Γρεβενών

    1-1

    Καστοριά-Εθνικός Βατερού

    3-0

    Σειρήνα Γρεβ.-Αλεξάνδρεια

    0-2

    Λευκάδια Ημαθίας-Σβορώνος

    1-1

    Άρης Λόφων-Γαλατινή

    3-1

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΒΑΘ.

    Αλεξάνδρεια

    16

    Νάουσα

    16

    Εθνικός Βατερού

    14

    Κάστορας

    12

    Βατανιακός

    12

    Πυρσός Γρεβενών

    12

    Νίκη Αγκαθιάς

    11

    Γαλατινή

    10

    Λευκάδια Ημαθίας

    10

    Καστοριά (-6)

    10

    Σβορώνος

    9

    Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

    8

    Μακεδονικός Φούφα

    7

    Άρης Λόφων

    7

    Σειρήνα Γρεβενών

    6

    Πεντάβρυσος

    4

    Εθνικός Κατερίνης

    2

    Σιάτιστα

    1

    8η αγωνιστική

    ΑΕ Σιάτιστα-Εθνικός Κατερίνης

    ΑΣ Πεντάβρυσου-Νίκη Αγκαθιάς

    Νάουσα-Ολυμπος Λεπτ.

    Μακεδονικός Φούφα-Βατανιακός

    Κάστορας-Καστοριά

    Πυρσός Γρεβ.-Σειρήνα Γρεβ.

    Εθνικός Βατερού-Λευκάδια Ημαθίας

    Αλεξάνδρεια-Αρης Λόφων

    Σβορώνος-Γαλατινή Κοζ.

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Περικλής Καραφυλλίδης

    Είδηση: 44141

    [20] Ολοκληρώνεται η επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. στη Μεσσηνία

    Δευτερα, 25 10 2010 11:36

    Ολοκληρώνεται σήμερα η διήμερη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία. Η επίσκεψη του κ. Σαμαρά ξεκίνησε χθες το πρωί από την Κυπαρισσία, απ' όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδέου, τον οποίο κατηγόρησε ότι «προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, το καινούργιο ψευτοδίλημμα, "Παπανδρέου ή χρεοκοπία"» και πρόσθεσε: «ξεχνάει ότι τη χρεοκοπία της ανάπτυξης, τον αφανισμό των μαγαζιών, των μικρομεσαίων, την αφαίμαξη του χαμηλοσυνταξιούχου και του χαμηλόμισθου την έχει φέρει αυτός με την πολιτική του μνημονίου». Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συμπλήρωσε ότι «το μήνυμα θα είναι καθαρό. Γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι στις εκλογές ο κόσμος δεν δέχεται μηνύματα. Στέλνει μηνύματα. Και το μήνυμα που θα στείλει είναι καθαρό: αλλάξτε πολιτική, δεν πάει άλλο».

    Στη Μεσσήνη, τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας της περιοδείας του, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ζήτησε συσπείρωση και ενότητα από τους Μεσσήνιους, χθες το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου της πόλης, Στάθη Αναστασόπουλου, λέγοντας πως πρέπει να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στις εκλογές, γιατί, όπως ανέφερε, «πρέπει να αλλάξουμε πολιτική» και πρόσθεσε: «Αν την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ αισθάνεται ανακουφισμένο από το αποτέλεσμα τότε να ξέρετε πως θα έρθουν σκληρότερα και χειρότερα μέτρα. Είναι κρίσιμη, η στιγμή και το ζήτημα της ενότητας υπερέχει, όπως υπερέχει, είπε, και το ζήτημα να βάλουμε μακριά τη λέξη αποχή».

    Ακόμα, ο κ. Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη αλλαγής πορείας στην οικονομία, σημειώνοντας πως πρέπει να δοθεί ελπίδα στα νέα παιδιά και συμπλήρωσε: «Μπήκαμε σε μια εποχή δύσκολη αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε "Παπανδρέου ή Χρεοκοπία" ότι με αυτή την οικονομική πολιτική οδηγούν τον τόπο σε χρεοκοπία», ενώ επανέλαβε τη θέση της Ν.Δ. για ανάπτυξη. Επίσης κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι δυσφημεί τη χώρα μας.

    Ο κ. Σαμαράς ολοκληρώνει σήμερα την περιοδεία του στην Καλαμάτα, επισκεπτόμενος τα εκλογικά Κέντρα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημ. Δράκου και του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκου, οι οποίοι στηρίζονται από τη Ν.Δ.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44140

    [21] Οι υποψήφιοι συνδυασμοί για Πελοπόννησο και Μεσσηνία

    Δευτερα, 25 10 2010 11:35

    Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο Τρίπολης οι συνδυασμοί για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από το πρωτοδικείο της Τρίπολης, την περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικούν ο Πέτρος Τατούλης, ο Δημήτρης Δράκος, ο Νίκος Γόντικας, ο Θανάσης Πετράκος, ο Γιώργος Τσόγκας, ο Λάμπρος Μπούκλης ,ο Παναγιώτης Κάτσαρης και ο Θεόδωρος Σαμπαζιώτης.

    Εξάλλου, υποψήφιοι στους έξι δήμους της Μεσσηνίας είναι:

    Εξάλλου έγινε από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας η ανακήρυξη των εξής συνδυασμών που διεκδικούν Δήμους της Μεσσηνίας. Ειδικότερα, στο Δήμο Καλαμάτας: Παναγιώτης Νίκας, Θεόδωρος Μπρεδήμας, Νίκος Φωτέας, Σταμάτης Μπεχράκης και Νίκος Διασάκος.

    Στο Δήμο Μεσσήνης οι Κώστας Σπυρόπουλος, Στάθης Αναστασόπουλος, Νίκος Τζώρτζης και Κώστας Αποστολόπουλος.

    Στο Δήμο Πύλου-Νέστορος οι Δημήτρης Καφαντάρης, Τάσος Τσορώνης, Γιώργος Χρονόπουλος, Σοφία Αποστολοπούλου.

    Στο Δήμο Οιχαλίας οι Ελένη Αλειφέρη, Φίλιππος Μπάμης, Παναγιώτης Παπανδρέου.

    Στο Δήμο Τριφυλίας οι Κώστας Κόλλιας, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Σαράντος Κουκούμης.

    Στο Δήμο Δυτικής Μάνης οι: Γιάννης Μαραμπέας, Δημήτρης Γιαννημάρας, Παναγιώτης Μπασάκος και Κώστας Λαμπρινέας.

    Σύνταξη Είδησης: Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44139

    [22] Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου Φωτέα

    Δευτερα, 25 10 2010 11:33

    Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πρωτοπορία» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Φωτέα, που βρίσκεται στην οδό Αρτέμιδος 103 στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή.

    Ο κ. Φωτέας αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, κατηγορώντας τον Παν. Νίκα για αδράνεια, καθώς μετά από 4 χρόνια κι ακόμα μιλάμε για τα ίδια προβλήματα όπως τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη ποιότητας ζωής των κατοίκων και η εγκατάλειψη της γειτονιάς. Χαρακτήρισε λύση ανάγκης για το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα του Θ. Μπρεδήμα και μίλησε για την προβληματική οικονομική υποστήριξη του Καλλικράτη εκ μέρους της κυβέρνησης.

    Σύνταξη Είδησης:Γεώργιος Ξιάρχος

    Είδηση: 44137

    [23] Αποτελέσματα των ΕΠΣ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας

    Δευτερα, 25 10 2010 11:28

    Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, μεταξύ του Περδίκκα και της Ελίμειας. Στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Γρεβενών η Κιβωτός με τη νίκη της εκτός έδρας επί του Άρη Μηλιάς παρέμεινε στην 1η θέση.

    Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς, με το Μαυροχώρι να είναι πάντα πρώτο. Την έκτη της νίκη στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Φλώρινας πέτυχε η ομάδα της Βεύης.

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗ - Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Μακεδονικός Κοζάνης - Άρδασσα

    6-0

    Καρυοχώρι - Ερμής Ασβεστόπετρας

    2-4

    Λέοντες Αναρράχης - Α.Ε Κοζάνης

    2-2

    Περδίκας - Ελίμεια

    2-2

    Τρανόβαλτο - Άργιλος

    1-1

    ΑΕΠ Καραγιαννείων - Τιτάν Σερβίων

    2-6

    Βελβεντό -Νεάπολη

    3-0 αα

    Αναγέννηση Πτολεμαίδας -Δράση Τσοτυλίου

    3-0 αα

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Περδίκας

    19

    Τιτάν Σερβίων

    18

    Ελίμεια

    17

    Μακεδονικός Κοζάνης

    16

    Α.Ε Κοζάνης

    14

    Ερμής Ασβεστόπετρας

    12

    Βελβεντό

    11

    ΑΕΠ Καραγιαννείων

    10

    Άρδασσα

    10

    Αναγέννηση Πτολεμαίδας

    9

    Καρυοχώρι

    7

    Λέοντες Αναρράχης

    5

    Άργιλος

    5

    Τρανόβαλτο

    4

    Νεάπολη

    0

    Δράση Τσοτυλίου

    0

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Μικρόκαστρο - Κρανίδια

    4-0

    Ροδιανή - Αιανή

    2-2

    Ακρίτες - Λιβαδερό

    2-0

    Ακαδ. Σιάτιστας - Ελάτη

    6-1

    Αστραπή Κλείτου - Πλατανόρεμα

    3-3

    Αναγέννηση Εράτυρας - Πρωτοχώρι

    0-1

    Ιωνικός - Μεσιανή

    4-3

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Ακαδ. Σιάτιστας

    16

    Ακρίτες

    15

    Πρωτοχώρι

    15

    Ιωνικός

    13

    Μικρόκαστρο

    10

    Κρανίδια

    9

    Αναγέννηση Εράτυρας

    9

    Αιανή

    8

    Ροδιανή

    8

    Λιβαδερό

    7

    Αστραπή Κλείτου

    5

    Ελάτη

    3

    Πλατανόρεμα

    2

    Μεσιανή

    0

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Κρυόβρυση - Κοζάνη 2004

    2-4

    Ακαδημία Ηρακλή - Μπέμπηδες

    2-1

    Ατρόμητος Πτολεμ - Προάστειο

    0-0

    Ελπίδες ΑΕΚ - Πολυνίκης Πτολεμ.

    3-1

    Νικηφόρος Κοιλάδας - Μαυροπηγή

    1-0

    Άρης Πτολεμαϊδας - Απόλλων Πενταβρύσου

    4-0

    Φίλιππος Εμπορίου - Μ. Αλ. Χαραυγής

    0-3αα

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Ακαδημία Ηρακλή

    18

    Μ. Αλ. Χαραυγής

    13

    Κοζάνη 2004

    12

    Μπέμπηδες

    10

    Πολυνίκης Πτολεμ.

    10

    Κρυόβρυση

    10

    Ατρόμητος Πτολεμ

    10

    Προάστειο

    10

    Νικηφόρος Κοιλάδας

    8

    Ελπίδες ΑΕΚ

    7

    Άρης Πτολεμαϊδας

    6

    Μαυροπηγή

    3

    Απόλλων Πενταβρύσου

    3

    Φίλιππος Εμπορίου

    0

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    Γ1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Αίας Μικροβάλτου - Πετρανά

    2-1

    Μεταξάς- Ανθότοπος

    2-2

    Ακαδ. Βοΐου Νεάπολης - Αγία Παρασκευή

    7-1

    Καρυδίτσα - Αυλές

    0-1

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Ανθότοπος

    7

    Μεταξάς

    7

    Πετρανά

    6

    Καρυδίτσα

    4

    Αίας Μικροβάλτου

    4

    Ακαδ. Βοΐου Νεάπολης

    3

    Αυλές

    3

    Αγία Παρασκευή

    0

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    Γ2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Ο Περδίκκας - Μακεδονομάχος

    0-5

    Ακαδημία Πτολεμαϊδας - Βυζαντινός Αετός

    6-0

    Ελπίδες Υψηλάντη - Δαναοί Κοζάνης

    3-1

    Ελπίδες Ερμή Ασβεστόπετρας - Απόλλων Ακρινής

    2-3

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Απόλλων Ακρινής

    9

    Ελπίδες Υψηλάντη

    9

    Μακεδονομάχος

    9

    Ελπίδες Ερμή Ασβεστόπετρας

    4

    Ακαδημία Πτολεμαϊδας

    3

    Βυζαντινός Αετός

    1

    Δαναοί Κοζάνης

    0

    Ο Περδίκκας

    0

    ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Κοκκινιά - Δήμητρα

    1-5

    Άρης Μηλιάς - Κιβωτός

    2-4

    Καμβουνιακός Δεσκ. - Αμυγδαλιά

    6-1

    Γρεβενά Αεράτα - Νεοχώρι

    8-2

    Κτηνοτροφικός - Άρης Καρπερού

    1-0

    Ποντινή - Αγ. Γεώργιος

    4-2

    Ιτέα - ΑΕ Ποντίων

    3-2

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Κιβωτός

    13

    Άρης Καρπερού

    12

    Γρεβενά Αεράτα

    12

    Κτηνοτροφικός

    12

    Καμβουνιακός Δεσκ.

    12

    Ιτέα

    11

    Ποντινή

    10

    Αγ. Γεώργιος

    9

    ΑΕ Ποντίων

    9

    Δήμητρα

    7

    Άρης Μηλιάς

    5

    Αμυγδαλιά

    3

    Κοκκινιά

    2

    Νεοχώρι

    1

    ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Νταηλάκη- Μαυροχώρι

    0-1

    Παναργειακός- Νεστόριο

    1-1

    Κορησός - Γραμμοχώρια

    3-0

    Αστραπή - Οινόη

    4-0

    Κρόνος - Βασιλειάδα

    3-0

    Βίτσι- Πολυκάρπη

    1-2

    Ρεπό: Καστράκι

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Μαυροχώρι

    18

    Κορησός

    16

    Αστραπή

    16

    Πολυκάρπη

    15

    Κρόνος

    15

    Νταηλάκη

    13

    Βασιλειάδα

    7

    Νεστόριο

    5

    Οινόη

    4

    Καστράκι

    3

    Βίτσι

    3

    Γραμμοχώρια

    3

    Παναργειακός

    2

    ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-24/10/10

    ΣΚΟΡ

    Μελίτη - Σιταριά

    1-0

    Αγ. Παντελεήμονας - Κολχική

    4-0

    Αγία Παρασκευή - Παπαγιάννης

    2-0

    ΠΑΣ Φλώρινας - Μ. Αλεξ. Φλώρινας

    2-0

    Αρμενοχώρι- Αχλάδα

    0-3

    Αμμοχώρι -Ερμής Αμυνταίου

    3-2

    Άνω Καλλινίκη- Βεύη

    1-5

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Β

    Βεύη

    18

    Αμμοχώρι

    16

    Μελίτη

    15

    Αρμενοχώρι

    12

    ΠΑΣ Φλώρινας

    12

    Αχλάδα

    12

    Ερμής Αμυνταίου

    9

    Άνω Καλλινίκη

    6

    Σιταριά

    6

    Αγ. Παντελεήμονας

    6

    Αγία Παρασκευή

    6

    Μ. Αλεξ. Φλώρινας

    4

    Κολχική

    3

    Παπαγιάννης

    0

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Περικλής Καραφυλλίδης

    Είδηση: 44138

    [24] Ήττες για Εορδαϊκό και Κοζάνη

    Δευτερα, 25 10 2010 11:38

    Την ήττα γνώρισαν εκτός έδρας Εορδαϊκός και Κοζάνη για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League 2. Ο Εορδαϊκός παρά την ήττα του με 1-0 από την Ζάκυνθο παρέμεινε στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς μαζί με την Καλλονή, ενώ η Κοζάνη που έχασε από τον Τύρναβο με 2-1 είναι στην 11η θέση με 8 βαθμούς.

    FOOTBALL LEAGUE 2 - 2ος ΟΜΙΛΟΣ

    7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24/10/10 3μμ

    Ζάκυνθος-Εορδαϊκός

    1-0

    Τύρναβος-Κοζάνη

    2-1

    Καλλονή-Αετός Σκύδρας 23/10/10

    1-1

    Φωκικός-Ναυπακτιακός

    2-0

    Εθνικός Φιλιππιάδας-Μακεδονικός

    0-0

    Μ.Α. Ηράκλειας-ΑΕ Ποντίων Κατερ.

    2-0

    Δόξα Κρανούλας-Οδυσσέας Αν. Σερρών

    3-0

    Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Επανομής

    1-0

    Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    ΒΑΘ.

    Εορδαϊκός

    12

    Καλλονή

    12

    Αναγέννηση Επανωμής

    11

    Νίκη Βόλου

    11

    Δόξα Κρανούλας

    11

    Φωκικός

    11

    Εθνικός Φιλιππιάδας

    10

    Αετός Σκύδρας

    10

    Αναγέννηση Γιαννιτσών

    9

    Ζάκυνθος

    9

    Κοζάνη

    8

    ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

    7

    Οδυσσέας Αναγέννησης

    7

    Ναυπακτιακός

    6

    Μακεδονικός Νεάπολης

    6

    Τύρναβος

    6

    Μ.Αλέξ. Ηράκλειας

    4

    8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 31/10/10

    Καλλονή-Φωκικός

    Ναυπακτιακός-Εθνικός Φιλιππιάδας

    Αετός Σκύδρας-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας

    Μακεδονικός-Ζάκυνθος

    ΑΕΠ Κατερ.-Δόξα Κρανούλας Δευτ. 01/11/10

    Εορδαϊκός-Νίκη Βόλου Δευτέρα 01/11/10

    Αναγεν, Σερρών-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Αναγέννηση Επανομής-Τύρναβος

    Ρεπό: Κοζάνη

    ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Περικλής Καραφυλλίδης

    Είδηση: 44142


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 25 October 2010 - 8:55:54 UTC