Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-11-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Υπουργικό ο νέος προϋπολογισμός
  • [02] Στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στην πορεία
  • [03] Συνάντηση Ομπάμα με τον Κινέζο πρωθυπουργό Ουέν
  • [04] Επεισόδιο με δύο αστυνομικούς τραυματίες στη Γλυφάδα
  • [05] Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στα Τίρανα
  • [06] Εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα θανατοποινίτης στη Βιρτζίνια
  • [07] Μάγεψε στην Ιταλία η ΚΟΘ και ο Άλντο Τσικολίνι
  • [08] Ληστεία στη Εθνική Τράπεζα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας
  • [09] Ληστεία στο Χαϊδάρι

    [01] Στο Υπουργικό ο νέος προϋπολογισμός

    Τεταρτη, 18 11 2009 10:09

    Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που συνεδριάζει στις 2 μ.μ., υπό τον Πρωθυπουργό, θα τεθεί επί τάπητος το τελικό σχέδιο του νέου προϋπολογισμού, για τον περιορισμό του ελλείμματος, μετά και το μπαράζ συστάσεων από τις Βρυξέλλες. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναμένεται να εισηγηθεί επιπλέον μείωση των κρατικών δαπανών με καθιέρωση ανώτατου ορίου σε κονδύλια και μισθούς, αλλά και τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης για τη διασφάλιση επιπλέον εσόδων. Ο προϋπολογισμός θα ενσωματώνει διορθώσεις στο σκέλος των δαπανών, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος έναντι του 9,4% που προβλέπεται στο προσχέδιο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος προϋπολογισμός για το 2010 θα στηριχθεί σε τρεις άξονες:

    -Στην αύξηση των άμεσων φόρων στα υψηλά εισοδήματα, στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και στην αύξηση των έμμεσων φόρων (καύσιμα, ποτά και τσιγάρα).

    -Στη γενικευμένη προσπάθεια περικοπής δαπανών, συμπεριλαμβανομένων και των μισθών του Δημοσίου.

    -Στην εξοικονόμηση πόρων από τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν στο ασφαλιστικό σύστημα, που θα περιλαμβάνουν παρεμβάσεις για τη συγκράτηση τόσο των δαπανών συνταξιοδότησης όσο και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

    Την ίδια ώρα εντείνονται οι πιέσεις των Βρυξελλών στην Αθήνα προκειμένου να λάβει σκληρά μετρά για να αντιμετωπίσει τα εκτεταμένα δημοσιονομικά της προβλήματα.

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικης Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ εξαπέλυσε νέες βολές κατά της χωράς μας για την αξιοπιστία της.

    Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα εξετασθούν και τα νομοσχέδια για τη ρευστότητα της αγοράς, τα καμένα δάση και τις αλλαγές στο καθεστώς της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

    Το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος προβλέπει αυστηροποίηση των όρων και προϋποθέσεων για τον χαρακτηρισμό μιας έκτασης σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας ως δάσους ή ως δασικής, ενώ θα ορίζει την ίδρυση Υπηρεσίας Κατεδαφίσεων.

    Είδηση: 29746

    [02] Στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στην πορεία

    Τεταρτη, 18 11 2009 09:17

    Δέκα άτομα οδηγούνται σήμερα Τετάρτη στον εισαγγελέα, τα οποία συνελήφθησαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια της πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου και των επεισοδίων, που σημειώθηκαν αμέσως μετά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έξι από αυτούς συνελήφθησαν στην οδό Σπύρου Τρικούπη και στην Μπουμπουλίνας, για επίθεση με μολότοφ και πέτρες εναντίον αστυνομικών της ομάδας "Δέλτα", ενώ στη συνέχεια μπήκαν σε πολυκατοικίες για να κρυφτούν, όταν καταδιώχτηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

    Για το λόγο αυτό, κατηγορούνται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα σωματικών βλαβών. Ένας συνελήφθη στην οδό Γενναδίου, γιατί είχε μια σιδερογροθιά και δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής (είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά) και ένας ακόμα που συνελήφθη νωρίτερα στην οδό Ακαδημίας, γιατί είχε επάνω του μία μολότοφ, σπίρτα, μάσκα και μία κροτίδα.

    Οι άλλοι δύο συνελήφθησαν αργότερα, γιατί κατά την προσαγωγή τους, ο ένας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και να υποβληθεί σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο και ο δεύτερος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.

    Συνολικά προσήχθησαν 292 άτομα, εκ των οποίων τα 290 αφέθηκαν ελεύθερα. Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου έγιναν επτά προσαγωγές και μία σύλληψη.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 29744

    [03] Συνάντηση Ομπάμα με τον Κινέζο πρωθυπουργό Ουέν

    Τεταρτη, 18 11 2009 08:25

    Τις επαφές του με την πολιτική ηγεσία της χώρας συνέχισε ο πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος συναντήθηκε νωρίς το πρωί με τον πρωθυπουργό της Κίνας Ουέν Τζιαμπάο, που του άσκησε πίεση για θέματα όπως η οικονομική και νομισματική πολιτική της κυβέρνησής του. Μετά τη συνάντηση ο Ουέν περιορίστηκε να δηλώσει ότι "η αμοιβαία εμπιστοσύνη θα μας βοηθήσει να κινηθούμε μπροστά, ενώ η δυσπιστία θα μας πάει πίσω".

    Ο Ομπάμα, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, έκανε σαφές στο Χου ότι θέλει αλλαγή της κινεζικής νομισματικής πολιτικής. Η Ουάσινγκτον θεωρεί ότι το Πεκίνο κρατά υποτιμημένο το γιούαν, για να κρατά το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της, γεγονός που "παραμορφώνει" τις παγκόσμιες ροές κεφαλαίου.

    Ο Χου απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στο γιούαν και στο δολάριο.

    Και η κινεζική ηγεσία αναμενόταν να εκφράσει στον Ομπάμα ανησυχίες, ειδικά για το χρέος και τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ. Η Κίνα έχει συγκεντρώσει συναλλαγματικά αποθεματικά 2,27 τρις, τα μεγαλύτερα στον κόσμο, και σχεδόν τα δύο τρίτα εκτιμάται πως είναι σε δολάρια.

    Πέρα από τις επαφές ο Ομπάμα θα επισκεφθεί το Σινικό Τείχος, σύμβολο της κινεζικής αυτοκρατορικής κληρονομιάς, πριν αναχωρήσει για τη Νότια Κορέα.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Είδηση: 29743

    [04] Επεισόδιο με δύο αστυνομικούς τραυματίες στη Γλυφάδα

    Τεταρτη, 18 11 2009 10:22

    Στο νοσοκομείο κατέληξαν ο διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και ένας ακόμη αστυνομικός, όταν τα ξημερώματα δέχτηκαν την επίθεση δύο νεαρών τους οποίους πήγαν να συλλάβουν μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον τους για εξύβριση η δικηγόρος, σύζυγος πρώην υπουργού και βουλευτού της Ν.Δ. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για έναν 28χρονο, ο οποίος χθες το βράδυ πήγε στο σπίτι της δικηγόρου και συζύγου του βουλευτού Πάνου Καμένου στη Βάρη και προσπάθησε να εισβάλλει σε αυτό. Όταν είδε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, έφυγε απειλώντας την για οικονομικές και επαγγελματικές διαφορές που σύμφωνα με τον ίδιο έχουν.

    Λίγο αργότερα η δικηγόρος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλλε σε βάρος του μήνυση.

    Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος, εντόπισαν τον νεαρό στην πλατεία της Γλυφάδας με ακόμη τέσσερα άτομα και προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

    Ο 28χρονος αντέδρασε βίαια και με την βοήθεια ενός φίλου του γρονθοκόπησαν τόσο το διοικητή του τμήματος Ασφαλείας, όσο και τον αστυνομικό που τον συνόδευε.

    Είδηση: 29748

    [05] Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στα Τίρανα

    Τεταρτη, 18 11 2009 10:36

    Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:16 ώρα Αλβανίας, με επίκεντρο περιοχή 13 χιλιόμετρα ανατολικά των Τιράνων. Σύμφωνα με το Σεισμολογικό Ινστιτούτο της Αλβανίας, ο σεισμός συνοδεύτηκε από άλλες μετασεισμικές δονήσεις. Ο σεισμός έγινε αισθητός και σε άλλες πόλεις της Αλβανίας και συγκεκριμένα στις Κρούγια, Ντίμπρα και Μπουρέλι και στο χωριό Γκιόριτσα, στο οποίο πριν από λίγες εβδομάδες καταστράφηκαν από χτύπημα του Εγκέλαδου δεκάδες σπίτια. Οι αρχές δεν ανέφεραν προβλήματα ή ζημιές στην περιοχή, όπου έγινε αισθητός ο σεισμός.

    Είδηση: 29750

    [06] Εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα θανατοποινίτης στη Βιρτζίνια

    Τεταρτη, 18 11 2009 08:47

    Στην ηλεκτρική καρέκλα άφησε την τελευταία του πνοή ο θανατοποινίτης Λάρι Έλιοτ ο οποίος είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών από το δικαστήριο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ για την δολοφονία μίας νεαρής γυναίκας και του συντρόφου της. Η ποινή εκτελέστηκε στη Βιρτζίνια, μια από τις ελάχιστες πολιτείες όπου επιτρέπεται ακόμη η χρήση της μεθόδου, ανακοίνωσαν οι πολιτειακές σωφρονιστικές αρχές.

    Πρόκειται για την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με ηλεκτρική καρέκλα μετά από εκείνη του Ιουνίου του 2009 στη Νότια Καρολίνα, πολιτεία η οποία επιτρέπει σε όσους αντιμετωπίζουν την εσχάτη των ποινών να επιλέξουν με ποιον τρόπο θέλουν να πεθάνουν.

    "Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 21:08· δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος των σωφρονιστικών αρχών στη Βιρτζίνια, Λάρι Τρέιλορ.

    Ο 60χρονος Έλιοτ επέλεξε να πεθάνει στην ηλεκτρική καρέκλα, πράγμα πολύ σπάνιο μετά τη γενίκευση των εκτελέσεων με θανατηφόρο ένεση στις 35 πολιτείες όπου επιβάλλεται η θανατική ποινή, διότι η συγκεκριμένη μέθοδος θεωρείται πιο ανώδυνη για τους καταδικασθέντες.

    Ο Έλιοτ είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την δολοφονία μιας γυναίκας 25 ετών και σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του 30χρονου συντρόφου της.

    Το όπλο με το οποίο έγιναν οι φόνοι δεν βρέθηκε - ο Έλιοτ επέμενε ότι είναι αθώος.

    Η Βιρτζίνια είναι, μετά το Τέξας, η αμερικανική πολιτεία όπου επιβάλλονται οι περισσότερες θανατικές ποινές και εκτελούνται οι περισσότεροι κρατούμενοι μετά την επαναφορά της δυνατότητας της επιβολής της εσχάτης των ποινών από το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο το 1976.

    Ο Έλιοτ είναι ο 3ος θανατοποινίτης που εκτελέστηκε στην πολιτεία από τις αρχές της χρονιάς και ο 105ος από το 1976. Την 10η Νοεμβρίου, οι αρχές στη Βιρτζίνια εκτέλεσαν το Τζον Μουχάμαντ, το λεγόμενο "ελεύθερο σκοπευτή".

    Είδηση: 29745

    [07] Μάγεψε στην Ιταλία η ΚΟΘ και ο Άλντο Τσικολίνι

    Τεταρτη, 18 11 2009 10:16

    Άνοιξαν τις πύλες του δύο ιστορικά θέατρα της Τοσκάνης για να υποδεχτούν την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το διάσημο πιανίστα, Άλντο Τσικολίνι οι οποίοι απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα και τις επευφημίες του πολυπληθούς ιταλικού κοινού. Περισσότεροι από 1.600 θεατές αποθέωσαν την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και τον Άλντο Τσικολίνι, στις δύο συναυλίες που έδωσαν τη Δευτέρα και την Τρίτη το βράδυ, στην Πιστόια και τη Φλωρεντία, αντίστοιχα. Τέλειο σκηνικό των δύο επιτυχημένων συναυλιών αποτέλεσαν τα θέατρα που φιλοξένησαν τις μουσικές παραστάσεις: το θέατρο Μαντσόνι της Πιστόιας, χωρητικότητας 830 θέσεων, που παρουσιάζει εκδηλώσεις από το 17ο αιώνα, και το θέατρο Βέρντι της Φλωρεντίας, που χρονολογείται από το 1854 και μπορεί να φιλοξενήσει 1.500 θεατές (είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ιστορικό θέατρο της Φλωρεντίας).

    Η ΚΟΘ επέλεξε, στις δύο εμφανίσεις της στην Ιταλία, να παρουσιάσει, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της, Μύρωνα Μιχαηλίδη, το Πρελούδιο από την όπερα "Κλυταιμνήστρα" του Πιτσέτι, καθώς και το 2ο Κοντσέρτο και τη 2η Συμφωνία του Ραχμάνινοφ. Στο 2ο Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα, η Κρατική Ορχήστρα συνέπραξε με τον Άλντο Τσικολίνι, ο οποίος εντυπωσίασε το κοινό με τη νεανικότητα της ερμηνείας του, παρά τα 84 χρόνια του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, και στις δύο συναυλίες ο Ιταλός πιανίστας επέστρεψε επανειλημμένα στη σκηνή ωθούμενος από το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Ανταπέδωσε μάλιστα τη θερμή αυτή υποδοχή ερμηνεύοντας, εκτός προγράμματος, αποσπάσματα έργων του Μανουέλ Ντεφάγια και του Σούμπερτ. "Κάθε μία από τις ορχήστρες που συνεργάζομαι είναι μία νέα οικογένεια για μένα", εξομολογούνταν λίγο νωρίτερα ο Τσικολίνι στο περιθώριο σχετικής συνέντευξης Tύπου προς τους εκπροσώπους των ιταλικών ΜΜΕ.

    Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι με τη σειρά τους έδειξαν ενδιαφέρον και για τη συναυλιακή και δισκογραφική πορεία της ΚΟΘ και υπογράμμισαν το γεγονός της ευρείας ενασχόλησης της Ορχήστρας με έργα του Πιτσέτι, συνθέτη λιγότερο διαδεδομένου στις ορχήστρες. "Μία ορχήστρα που κοιτάζει προς το μέλλον, όπως η ΚΟΘ, αναζητάει την ισορροπία στο ρεπερτόριο και τη δισκογραφική της πορεία ανάμεσα στα ανοίγματα στο ευρύ κοινό και την προώθηση της συμφωνικής μουσικής", εξήγησε ο Μύρων Μιχαηλίδης.

    Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΚΟΘ αποκάλυψε και τη δισκογραφική συνεργασία της Ορχήστρας με τον Τσικολίνι για την ηχογράφηση των Κοντσέρτων αρ. 3 και 4 του Μπετόβεν, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αναφορά στις δύο συναυλίες έκαναν οι μεγαλύτερες ιταλικές εφημερίδες (La Repubblica, Corriere Della Sera, La Nazione, L' Unita). Αποτέλεσμα του παρατεταμένου χειροκροτήματος του κοινού ήταν και η εκτός προγράμματος εκτέλεση χορών από τη «Δωδεκανησιακή σουίτα» του Γιάννη Κωνσταντινίδη, από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι δύο συναυλίες στην Πιστόια και τη Φλωρεντία.

    Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης βρέθηκε στις δύο ιταλικές πόλεις ως προσκεκλημένη της Ορχήστρας της Τοσκάνης. "Θέλαμε να γνωρίσει το κοινό των δύο πόλεων την ΚΟΘ και την 50χρονη ιστορία της", δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ιταλικού μουσικού συνόλου, Μάρκο Πάρι.

    Τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας συνόδευσαν στις ιταλικές πόλεις και 25 μέλη του Συλλόγου Φίλων της ΚΟΘ. "Η εξωστρέφεια της Ορχήστρας δείχνει την ποιοτική άνοδό της. Δεν θα μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε την ΚΟΘ σε μια τέτοια αποστολή", τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

    Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τη διεθνή συναυλιακή πορεία της με συναυλία στο φημισμένο "Μπερλίν Κοντσερτχάους" (Berlin Konzerthaus) του Βερολίνου τον ερχόμενο Απρίλιο, όπου θα συμπράξει με τον πιανίστα Κυπριανό Κατσαρή.

    Είδηση: 29749

    [08] Ληστεία στη Εθνική Τράπεζα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

    Τεταρτη, 18 11 2009 09:58

    Ληστεία σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Δύο άνδρες, ηλικίας 18-20 και 20-25 ετών αντίστοιχα, πιθανόν αλλοδαποί, οι οποίοι φορούσαν μπλούζες, παντελόνια μπλουτζίν και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαύρες κουκούλες, κρατώντας ο πρώτος πιστόλι και ο δεύτερος αυτόματο πολεμικό όπλο, μπήκαν στο υποκατάστημα. Ο δεύτερος απ' αυτούς, πυροβόλησε δύο φορές στο δάπεδο, για εκφοβισμό των πελατών που βρίσκονταν στην Τράπεζα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο πρώτος δράστης, αφού υπερπήδησε το γκισέ, απείλησε τον ταμία και αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το οποίο τοποθέτησε σε σακβουαγιάζ χρώματος κόκκινου και μαύρου.

    Στη συνέχεια και οι δύο δράστες αποχώρησαν από την τράπεζα και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN Micra, χρώματος χρυσαφί, με κατεύθυνση προς Κόρινθο, το οποίο εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση και το οποίο εντοπίσθηκε άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Αγίων Θεοδώρων. Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Νοεμβρίου στο τμήμα ασφαλείας Νίκαιας, από τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας για την αναζήτηση των δραστών, αποκλείοντας πιθανές διόδους διαφυγής. Προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Κορίνθου.

    Είδηση: 29747

    [09] Ληστεία στο Χαϊδάρι

    Τεταρτη, 18 11 2009 10:25

    Στόχος δύο αγνώστων ένοπλων κακοποιών έγινε το πρωί το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στην περιοχή του Χαϊδαρίου, από το οποίο οι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και διέφυγαν ανενόχλητοι. Συγκεκριμένα, η ληστεία σημειώθηκε στις 10:43, όταν οι δύο κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια εισέβαλλαν στο υποκατάστημα της ΑΤΕ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κερασούντος και Καραϊσκάκη.

    Αφού πρώτα ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες με την απειλή των όπλων τους, αφαίρεσαν από τα ταμεία όσα χρήματα βρήκαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Είδηση: 29751


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 18 November 2009 - 9:51:48 UTC