Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-09-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ανακοινώνει ονόματα και η ΝΔ
  • [02] Συμφωνία εξόδου από την κρίση
  • [03] Μήνυμα Παπανδρέου με πολλούς αποδέκτες
  • [04] Κανονικά ανοίγουν τα σχολεία
  • [05] Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
  • [06] Α. Παπαρήγα: Παραμύθι ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
  • [07] Στη Β' Πειραιώς ο Γ. Ανατολάκης, εκτός ο Η. Ψινάκης
  • [08] Στον ΟΣΚ ο Α. Σπηλιωτόπουλος
  • [09] Συναυλία για τους πρόσφυγες στο Θέατρο Πέτρας
  • [10] Σκύλος αξίαςβ¦400.000 ευρώ
  • [11] Έρχεται και στην Ελλάδα το σκάφος που μελετά την κλιματική αλλαγή
  • [12] Έρχονται βροχές και καταιγίδες
  • [13] Luz Casal: η μούσα του Αλμοδοβάρ επιστρέφει στην Ελλάδα
  • [14] Συνάντηση Παπούλια-Σιούφα
  • [15] Στο 8,6% η ανεργία τον Ιούνιο 2009

    [01] Ανακοινώνει ονόματα και η ΝΔ

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 18:13

    Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις στα επιτελεία των κομμάτων για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί ένα μέρος των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας και να λυθεί ο γρίφος για τη συμμετοχή ή μη των "Βατοπεδινών" και του Αριστοτέλη Παυλίδη. Όλα δείχνουν πως έχουν κλείσει και οι εκλόγιμες θέσεις για το Επικρατείας. Σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Ανδριανός, καθώς επιθυμεί να πολιτευθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αργολίδα. Το βράδυ ο πρωθυπουργός, δίνει την πρώτη του συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο.

    Είδηση: 26602

    [02] Συμφωνία εξόδου από την κρίση

    Ειδήσεις

    Η ¶νγκελα Μέρκελ, παραμονές των εκλογών για την Καγκελαρία, κέρδισε το στοίχημα της "OPEL". Η αμερικανική "GENERAL MOTROS", στην οποία ανήκει η γερμανική αυτοκινητο-βιομηχανία, αποφάσισε να την πουλήσει τελικά στην καναδική εταιρεία "MAGNA" διασώζοντάς την από το λουκέτο.

    Μόνο στη Γερμανία η "OPEL" απασχολεί περίπου 25.000 εργαζομένους, που άκουσαν με ανακούφιση την επίτευξη της συμφωνίας, για την οποία το Βερολίνο θα χρειαστεί να καταβάλει 4,5 δισ. β¬, ως κρατικές εγγυήσεις.

    Οι ακριβείς όροι της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστοί και οι 50.000 εργαζόμενοι στην Ευρώπη, που εδώ κι ένα χρόνο αναμένουν μία απάντηση για το μέλλον τους, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

    «Η συμφωνία αυτή είναι ένα καλό επιχειρηματικό παράδειγμα για την έξοδο από την κρίση», εκτίμησε η Γερμανίδα Καγκελάριος, την ώρα που πολλοί οικονομικοί παράγοντες εκτιμούν ότι η γρήγορη ανάκαμψη δεν είναι βέβαιη.

    Η αξιοπιστία της καναδικής εταιρείας ανταλλακτικών βMagnaβ έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην απόφαση της βGENERAL MOTROSβ, αλλά, κυρίως ήταν εγγύηση ότι κανένα εργοστάσιο της βΟΡΕLβ σε γερμανικό έδαφος δεν θα βάλει λουκέτο.

    Με ανακούφιση υποδέχθηκε η ¶νγκελα Μέρκελ την εν λόγω συμφωνία, αφού η διάσωση της αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν βαρίδι και πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης εν όψει των εκλογών της 27ης Σεπτεμβρίου.

    Στη συνεδρίαση του ο ΟΠΕΚ αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητη την παραγωγή πετρελαίου, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες που προβλέπουν αύξηση της ζήτησης.

    «Ο κόσμος θα υποφέρει από μία νέα χρηματοπιστωτική κρίση στο μέλλον», εκτίμησε ο πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, ¶λαν Γκρήσπαν και συνέστησε στις κυβερνήσεις «να φροντίσουν για την πάταξη της απάτης και την αύξηση της κεφαλαιακής επάρκειας στις τράπεζες».

    Είδηση: 26617

    [03] Μήνυμα Παπανδρέου με πολλούς αποδέκτες

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 17:20

    Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ενέκρινε ομόφωνα κατά την συνεδρίασή του το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος. Μιλώντας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε ψήφο αυτοδυναμίας, αναγνωρίζοντας ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί μετωπικά με όσους αφαιρούν από τους Έλληνες μία κοινωνία ίσων ευκαιριών. ¶σκησε ακόμα έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική, ενώ απηύθυνε και μήνυμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προειδοποιώντας ότι όποιος δεν αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης και δεν ανταποκριθεί στο καθήκον, δεν έχει θέση στο κίνημα. Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις και για την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ. Στις 7.30 απόψε θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη.

    Αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και την απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, το οποίο ενέκρινε τα ψηφοδέλτια των εκλογών.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση και τα στελέχη της εκφραστές της παρακμής και τόνισε ότι στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες τραβάνε "κόκκινη γραμμή" βάζοντας τέλος στην ανικανότητα.

    Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πρόδωσε δυο φορές την εμπιστοσύνη του λαού, ότι φυγομάχησε και ότι σπατάλησε το δημόσιο πλούτο υπέρ των λίγων ημετέρων και ισχυρών.

    Τα ψέματα τέλειωσαν, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και παρείχε τη διαβεβαίωση στους Έλληνες πολίτες ότι για τη σημερινή κρίση δεν θα πληρώσουν όσοι δεν φταίνε και δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί " μετωπικά με όσους αφαιρούν από τους Έλληνες μία κοινωνία ίσων ευκαιριών."

    Είδηση: 26605

    [04] Κανονικά ανοίγουν τα σχολεία

    Κοινωνία

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 16:29

    Ανοίγουν κανονικά αύριο, Παρασκευή, τα σχολεία μετά την απόφαση της επιτροπής πανδημίας γρίπης ενώ σε περίπτωση που παρουσιαστούν κρούσματα θα κλείνουν εναλλακτικά τάξεις ή ακόμα και το σχολείο. Οι απουσίες των μαθητών θα καταγράφονται καθημερινά ώστε να μπορούν να ελέγξουν οι επιστήμονες την εξέλιξη της νόσου, ενώ τα σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες, θα κλείνουν αμέσως μόλις παρουσιαστεί ένα κρούσμα.

    Σε δύο μήνες εκτιμούν οι επιστήμονες ότι θα αρχίσει ο εμβολιασμός κατά της νέας γρίπης, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα για την ασφάλεια του εμβολίου, αναμένονται σε 6 εβδομάδες.

    Αυτό δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πανδημίας της γρίπης, μετά τη λήξη της συνεδρίασής του. Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ανέφερε ότι τα σχολεία ανοίγουν κανονικά αύριο, Παρασκευή και ότι σε περίπτωση εκδήλωσης κρουσμάτων το ΚΕΕΛΠΝΟ θα εκτιμά αν πρέπει να κλείνει μία τάξη ή όλο το σχολείο. Ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι από την ως τώρα εμπειρία με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

    Ωστόσο, τα σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες θα κλείνουν με την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος, ενώ σε όλα τα παιδιά της ίδιας τάξης θα χορηγείται προληπτικά φαρμακευτική αγωγή με Ταμιφλού.

    O υπουργός τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχής αξιολόγηση των δεδομένων και θα λαμβάνονται οι απαραίτητες αποφάσεις. Υπογράμμισε δε, πως ελπίζει «να μην υπάρξουν τριγμοί για τη νέα γρίπη προεκλογικά, γιατί το θέμα πρέπει να μείνει έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις».

    H καθηγήτρια Παθολογίας, λοιμωξιολόγος, Ελένη Γιαμαρέλου, δήλωσε ότι η απόφαση να μην κλείσουν τα σχολεία βασίστηκε στο παράδειγμα των HΠA και της Aυστραλίας. ¶λλωστε, αν έβγαινε απόφαση να μην ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδιά θα έπρεπε να παραμείνουν στο σπίτι για τουλάχιστον δύο μήνες, έως ότου εμβολιαστούν, κάτι που είναι δύσκολο να τηρηθεί. Eπίσης, η απόφαση δικαιολογείται από το γεγονός ότι γίνεται λόγος για «ελαφριά πανδημία».

    Την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας ¶ρης Σπηλιωτόπουλος παρουσίασε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη θωράκιση των μαθητών από την νέα γρίπη ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

    Ήδη το Υπουργείο Παιδείας, έχει ζητήσει να δεσμευθούν 50.000 δόσεις του εμβολίου κατά της νέας γρίπης, που θα αρχίσουν να φτάνουν στην χώρα μας από την προσεχή εβδομάδα για εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως προσωπικό ασφαλείας.

    Σημειώνεται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης ξεπέρασαν στην Ελλάδα τις 2.000. Σύμφωνα με το KEEΛΠNO, 105 νέα περιστατικά επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά την τελευταία εβδομάδα ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 2101. «H δραστηριότητα της γρίπης βρίσκεται σε ελαφρώς μειωμένα επίπεδα, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα», ανακοινώθηκε από το Κέντρο.

    Στις Βρυξέλλες βρίσκονται οι υπουργοί Υγείας και εμπειρογνώμονες των χωρών του «G7» και του Μεξικού, ύστερα από πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για συνομιλίες σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας της νέας γρίπης.

    Είδηση: 26609

    [05] Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

    Εκλογές 2009 -

    ΠΑΣΟΚ

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 17:31

    Το Εθνικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τους εκλογικούς συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ. Εκτός έμειναν οι πρώην υπουργοί Χρήστος Βερελής και Χρήστος Πάχτας. Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται πολλά νέα ονόματα, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και νέοι σε ηλικία υποψήφιοι, όπως η ¶ννα Βαγενά, η Πέμυ Ζούνη, ο Κώστας Μποτόπουλος, ο Κώστας Παταβούκας, η ¶ννα Νταλάρα,ο Γιάννης Βούρος, η Μαίρη Χατζάκη, και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος (γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Χαραλαμπόπουλου). Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη πιθανολογείται ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

    Κενές θέσεις έμειναν στις εκλογικές περιφέρειες της Α' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιά, Υπόλοιπου Αττικής και Α' Θεσσαλονίκης.

    Οι κενές θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επιλέξει και σε ποια από τις παραπάνω περιφέρειες θα κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές.

    Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

    Την έντονη δυσφορία του για την επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να μην τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του νομού Χαλκιδικής εξέφρασε με γραπτή δήλωσή του ο Χρήστος Πάχτας, τονίζοντας ότι το κόμμα δεν επέδειξε τη συνέπεια και το θάρρος να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τη θέση του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ηθικής τάξης ως προς το πρόσωπό του.

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

    Α' ΑΘΗΝΑΣ

    ΑΛΕΥΡΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)

    ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

    ΔΑΝΑΗ

    ΒΑΓΕΝΑ

    ΑΝΝΑ

    ΓΙΟΜΠΑΖΙΟΛΑΣ

    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΝΝΑ

    ΖΟΥΝΗ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΜΗ)

    ΚΑΠΑΤΑΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΟΥΒΕΛΗΣ

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

    ΑΘΗΝΑ

    ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    ΠΑΠΑΔΑΚΗ

    ΘΕΟΔΩΡΑ

    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΠΕΤΡΟΥΝΑΚΟΥ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΕΥΔΟΚΙΑ

    ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ

    ΑΝΝΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΤΣΟΥΡΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΦΟΝΣΟΥ

    ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

    Β' ΑΘΗΝΑΣ

    ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)

    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΜΙΛΕΝΑ)

    ΒΑΡΟΤΣΗ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    ΑΜΑΛΙΑ

    ΒΟΥΡΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΓΕΙΤΟΝΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΔΡΕΤΤΑ

    ΑΘΗΝΑ

    ΕΥΘΥΜΙΟΥ

    ΠΕΤΡΟΣ

    ΖΕΝΕΤΟΥ

    ΝΙΚΟΛΕΤΑ

    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    ΚΑΛΑΪΤΖΗ

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΚΑΡΡΑ

    ΑΓΑΘΗ (ΑΓΚΑΘΑ)

    ΚΑΡΤΣΟΝΑΚΗ

    ΧΑΙΔΟ-ΣΤΕΦΑΝΙΑ

    ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΛΟΥΚΙΑ-ΤΑΡΣΙΤΑ

    ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΛΙΝΟΥ

    ΑΘΗΝΑ

    ΛΟΒΕΡΔΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΜΑΓΚΛΑΡΑ

    ΑΘΗΝΑ

    ΜΑΡΚΟΣΟΓΛΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΔΗ

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΜΑΡΤΣΟΥΚΑ

    ΜΑΡΘΑ

    ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ΜΙΧΟΣ

    ΛΑΜΠΡΟΣ

    ΜΟΥΣΙΩΝΗΣ

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ)

    ΜΠΙΣΤΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΝΙΚΑΚΗ

    ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ)

    ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑΝΝΑ

    ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ-ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ)

    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

    ΜΙΛΙΤΙΑΔΗΣ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

    ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ

    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

    ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΣΑΚΟΡΑΦΑ

    ΣΟΦΙΑ

    ΣΙΑΜΕΤΗ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΤΖΙΒΑ

    ΑΙΜΙΛΙΑ

    ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΤΟΚΑ ΝΙΡΑΝ

    ΝΙΝΑ

    ΦΥΤΡΟΥ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΧΑΤΖΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)

    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

    ΜΙΧΑΗΛ

    ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)

    ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

    ΧΡΥΣΗ

    ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

    ΑΡΓΥΡΙΟΣ

    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΒΟΥΓΙΑΣ

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    ΚΑΪΛΗ

    ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΑ)

    ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

    ΡΑΝΙΑ

    ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

    ΘΩΜΑΣ

    ΣΤΟΪΚΟΣ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    ΤΡΙΑΡΙΔΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΤΣΙΚΡΙΚΤΣΗ

    ΦΑΝΗ

    ΤΣΟΛΑΚΗ

    ΙΡΙΑΝΑ

    ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΝΗ)

    ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

    ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΛΙΚΗ

    Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

    ΣΟΦΙΑ

    ΔΕΒΡΕΛΗ-ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑ

    ΜΑΡΙΑ

    ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΟΥ

    ΣΥΛΒΑΝΑ

    ΚΙΡΚΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΣΑΜΟΥ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΤΟΥΛΟΥΠΙΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΤΣΙΟΚΑΣ

    ΘΕΟΧΑΡΗΣ

    Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΚΑΡΥΔΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΜΠΕΝΕΤΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΠΟΚΟΤΑ

    ΔΑΦΝΗ

    ΝΤΕΝΤΙΔΑΚΗ

    ΕΛΛΗ

    ΡΕΣΒΑΝΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

    ΑΓΑΠΗ

    ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ

    ΜΕΡΣΙΝΗ

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΜΑΡΟΥΠΑ

    ΕΙΡΗΝΗ

    ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΝΙΩΤΗΣ

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

    ΞΥΛΟΥΡΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΓΙΑΝΝΑΚΑ

    ΣΟΦΙΑ

    ΔΗΜΑΔΑΜΑ

    ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ (ΖΕΦΗ)

    ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΜΩΡΑΪΤΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΣΙΟΥΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΨΑΡΑΚΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

    ΓΚΙΟΛΑ

    ΣΟΦΙΑ

    ΜΑΝΙΑΤΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΣΙΔΕΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΟΔΥΣΣΕΑΣ

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΠΑΥΛΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΡΕΠΠΑΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑΡΤΑΣ

    ΓΚΟΚΑΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΛΑ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΣΤΑΣΙΝΟΣ

    ΠΑΥΛΟΣ

    ΤΣΙΡΩΝΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ

    ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)

    ΒΡΕΤΤΟΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΓΡΑΨΑ

    ΕΛΙΣΑΒΕΤ

    ΚΑΤΣΑΝΟΥ

    ΕΛΛΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΠΑΝΤΑΖΗ

    ΜΑΤΙΝΑ

    ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

    ΠΟΜΩΝΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)

    ΑΧΑΪΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΒΕΡΡΑΣ

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

    ΘΩΜΑ

    ΜΑΡΙΑ

    ΘΩΜΑΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΜΠΑΣΤΑ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΠΑΠΑΓΙΑΒΗΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΤΣΟΥΚΑΛΑ

    ΜΑΡΙΑ

    ΒΟΙΩΤΙΑΣ

    ΑΓΑΤΣΑ

    ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑ)

    ΒΑΓΙΑΚΟΣ

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΚΗΣ)

    ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΤΟΓΙΑΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΧΑΝΤΑΒΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΔΡΑΜΑΣ

    ΑΗΔΟΝΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

    ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ)

    ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΤΕΛΛΙΔΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

    ΔΙΑΚΟΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΖΩΪΔΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΚΑΣΣΑΡΑΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΕΒΡΟΥ

    ΖΑΠΑΡΤΑΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΥΔΗΣ

    ΖΗΣΗΣ

    ΝΤΟΛΙΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΡΕΝΤΑΡΗ-ΤΕΝΤΕ

    ΟΛΓΑ

    ΤΣΙΑΟΥΣΗ

    ΕΛΕΝΗ

    ΕΥΒΟΙΑΣ

    ΑΝΔΡΕΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΚΑΜΑΡΙΩΤΗΣ

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

    ΣΥΜΕΩΝ

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΠΕΡΛΕΠΕ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΣΠΑΝΟΣ

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

    ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)

    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΛΑΓΑΡΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΜΠΕΤΙΝΗΣ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΗΛΕΙΑΣ

    ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΘΕΩΝΗ

    ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

    ΚΑΤΡΙΝΗΣ

    ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΜΟΥΡΝΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΤΟΛΚΑΣ

    ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΧΑΡΙΣΗ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

    ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΒΓΟΝΤΖΑΣ

    ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗΣ

    ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

    ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΜΠΕΛΙΒΑΝΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ

    ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

    ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΩΡΓΗ-ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΣΚΟΥΛΑΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

    ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΑΘΗΝΑ

    ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΡΑΠΤΗ

    ΜΑΓΔΑ

    ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΑΡΓΥΡΗΣ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΚΙΤΣΑΝΟΥ

    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

    ΛΑΡΔΑΣ

    ΠΕΤΡΟΣ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ

    ΜΙΧΑΗΛ

    ΡΟΓΚΟΤΗ

    ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΑΓΓΕΛΑΡΑΚΗΣ

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ

    ΚΑΛΛΙΟΠΗ

    ΕΜΙΝΙΔΗΣ

    ΣΑΒΒΑΣ

    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ

    ΜΙΧΑΗΛ

    ΤΣΑΚΑΛΕΡΟΥ-ΚΛΑΠΑΦΤΗ

    ΜΑΡΙΖΑ

    ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

    ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΘΕΟΧΑΡΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΚΑΡΕΤΣΟΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

    ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

    ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΡΟΒΛΙΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΟΒΑΤΣΙΑΔΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΡΑΓΙΑ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΛΥΓΟΥΡΑ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ

    ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    ΚΕΡΚΥΡΑΣ

    ΓΚΕΡΕΚΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)

    ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΣ

    ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    ΚΑΛΟΥΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ

    ΣΑΒΒΑΣ

    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

    ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤ΄ΑΜΙΚΟ

    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    ΦΟΡΤΕΣ

    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    ΚΙΛΚΙΣ

    ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΠΑΡΑΚΗ

    ΑΘΗΝΑ

    ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΦΛΩΡΙΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΒΛΑΤΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΑΡΙΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΛΩΤΙΔΗΣ

    ΛΑΖΑΡΟΣ

    ΜΠΟΥΡΤΣΟΥ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΣΠΟΝΤΗ

    ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

    ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

    ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

    ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΦΑΡΜΑΚΗ-ΓΚΕΚΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΧΩΡΕΜΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΚΥΚΛΑΔΩΝ

    ΘΕΟΛΟΓΗΤΟΥ

    ΣΟΦΙΑ

    ΚΑΠΙΡΗΣ

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΡΗΓΑΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΤΟΥΝΤΑ

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    ΑΛΟΙΜΟΝΟΥ-ΒΕΛΔΕΚΗ

    ΒΑΡΒΑΡΑ

    ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΠΡΙΦΤΑΚΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΛΑΡΙΣΑΣ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

    ΧΡΥΣΑ

    ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΕΞΑΡΧΟΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΚΟΥΡΣΟΥΜΗ

    ΠΟΠΗ

    ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΝΑΣΙΩΚΑΣ

    ΕΚΤΟΡΑΣ

    ΡΑΟΥΛΗΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ

    ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΛΑΣΙΘΙΟΥ

    ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ

    ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

    ΜΙΧΑΗΛ

    ΚΟΥΝΕΝΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ

    ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

    ΛΕΣΒΟΥ

    ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΚΑΠΑΡΑΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΣΑΒΒΑ

    ΕΥΡΥΚΩΜΗ

    ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΛΕΥΚΑΔΑΣ

    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΜΑΡΓΕΛΗΣ

    ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ

    ΜΕΣΣΗΝΗΣ

    ΘΩΜΑΣ

    ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    ΒΛΑΧΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΖΗΣΗ

    ΡΟΔΟΥΛΑ

    ΚΑΡΤΑΛΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΝΙΖΑΜΗΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΝΤΕΛΕΔΗΜΟΥ

    ΠΕΤΡΟΥΛΑ

    ΠΟΛΥΖΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΤΣΑΛΙΚΗ

    ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ)

    ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΝΕΤΕΑ

    ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

    ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΝΙΚΟΣ

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ)

    ΚΑΛΟΓΕΡΕΑΣ

    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΟΥΣΕΛΑΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    ΞΑΝΘΗΣ

    ΜΑΝΤΑΤΖΗ

    ΤΣΕΤΙΝ

    ΞΥΝΙΔΗΣ

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΟΣΜΑΝ ΟΓΛΟΥ

    ΣΕΒΑΛ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

    ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΠΕΛΛΑ

    ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

    ΣΩΤΗΡΙΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΤΖΑΚΡΗ

    ΘΕΟΔΩΡΑ

    ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΣΤΕΛΛΑ

    ΠΙΕΡΙΑΣ

    ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΓΚΕΛΝΤΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΜΙΧΟΥ

    ΜΑΡΙΑ

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΠΡΕΒΕΖΗΣ

    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    ΓΙΑΝΝΑΚΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΦΑΝΗ

    ΛΑΖΑΡΗΣ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    ΡΕΘΥΜΝΗΣ

    ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

    ΜΑΡΙΑ

    ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΛΑΜΠΙΡΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΟΘΩΝΑΣ

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΡΟΔΟΠΗΣ

    ΚΟΤΖΑ ΜΟΥΜΗΝ

    ΡΙΤΒΑΝ

    ΜΑΝΩΛΙΑ

    ΧΡΥΣΑΝΘΗ

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΤΖΑΝΙΔΗΣ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΧΑΤΖΗ ΟΣΜΑΝ

    ΑΧΜΕΤ

    ΣΑΜΟΥ

    ΒΑΡΔΙΚΟΣ

    ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

    ΔΗΜΟΥ-ΡΙΓΛΗ

    ΑΡΙΑΔΝΗ

    ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΣΕΡΡΩΝ

    ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

    ΚΟΛΙΝΤΖΙΚΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΛΕΖΓΚΙΔΟΥ

    ΑΘΗΝΑ

    ΜΠΟΛΑΡΗΣ

    ΜΑΡΚΟΣ

    ΤΖΑΜΠΑΖΗ

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΤΖΕΛΕΠΗΣ

    ΜΙΧΑΗΛ

    ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    ΓΑΛΛΟΥ-ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ

    ΧΡΥΣΑΝΘΗ

    ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΛΩΡΕΝ

    ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ)

    ΣΠΑΘΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΧΑΪΔΟΣ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

    ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)

    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

    ΗΛΙΑΣ

    ΔΡΟΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΜΠΑΤΖΕΛΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΘΩΜΑΣ

    ΤΣΩΝΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΛΙΑΝΗΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΜΥΛΩΝΑβΜΟΥΣΙΟΥ

    ΟΛΓΑ

    ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΦΩΚΙΔΑΣ

    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΠΗΤΑΣ

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΕΥΤΑΤΟΓΛΟΥ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΚΑΤΣΑΡΟΥ

    ΑΝΝΑ

    ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

    ΑΡΓΥΡΙΟΣ

    ΧΑΝΙΩΝ

    ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ

    ΙΩΣΗΦ

    ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ

    ΕΥΤΥΧΙΟΣ

    ΚΑΚΑΝΟΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

    ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ

    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΧΙΟΥ

    ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

    ΜΙΚΕΣ

    ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΠΑΝΤΕΛΗΣ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

    ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΤΣΟΥΡΗ

    ΕΛΠΙΔΑ

    Παλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 26614

    [06] Α. Παπαρήγα: Παραμύθι ο κίνδυνος της ακυβερνησίας

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 15:23

    Εκβιαστικό τρομοκρατικό δίλημμα και παραμύθι, χαρακτήρισε την συζήτηση περί ενδεχόμενης ακυβερνησίας της χώρας, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που το πρωί επισκέφθηκε τη φαρμακευτική εταιρία ΒΙΑΝΕΞ στη Μεταμόρφωση και μίλησε με τους εργαζόμενους. Η κυρία Παπαρήγα, επανέλαβε ότι διακύβευμα των εκλογών, είναι η αποδυνάμωση των δύο μεγάλων κομμάτων, η ενδυνάμωση της αντίδρασης του λαϊκού κινήματος και η πολιτική καταγραφή αυτής της αντίδρασης.

    Είδηση: 26599

    [07] Στη Β' Πειραιώς ο Γ. Ανατολάκης, εκτός ο Η. Ψινάκης

    ΛΑΟΣ

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 15:10

    Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργο Ανατολάκη παρουσίασε ως υποψήφιο του ΛΑΟΣ στη Β' περιφέρεια Πειραιώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Κατά την συνάντησή τους στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες υποψηφιότητες που είδαν το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

    Ο κ. Καρατζαφέρης εκθείασε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή: βΕμείς όλοι θα παίξουμε επίθεση και εκείνος θα αναλάβει την άμυνα, και ιδιαίτερα την άμυνα ενάντια στα προβλήματα που περικλείουν τη νεολαία μαςβ είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Σχετικά με την υποψηφιότητα Ψινάκη, ο κ. Καρατζαφέρης παρέπεμψε σε σχετική ανακοίνωση του κόμματός του, όπου αναφέρεται ότι δεν υπήρξε τελική συμφωνία.

    «Με τον κ. Ψινάκη διερευνήσαμε την δυνατότητα της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις. Ο ΛΑ.Ο.Σ, επιμένει στην άποψη του για την προσέγγιση των μη πολιτικοποιημένων πολιτών, ιδιαιτέρως νεοτέρων ηλικιών με την επιστράτευση ατόμων που έχουν απήχηση σε αυτόν τον χώρο. Η Δημοκρατία θα δοκιμαστεί στο προσεχές διάστημα.Όσο περισσότερο είναι απλωμένη τόσο περισσότερο θα αντέξει στις προκλήσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων» λέει η ανακοίνωση.

    Πηγή: NET, ΑΠΕΠαλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 26604

    [08] Στον ΟΣΚ ο Α. Σπηλιωτόπουλος

    Πολιτική

    Τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας ¶ρης Σπηλιωτόπουλος. Σε ομιλία του στους υπαλλήλους χαρακτήρισε τον ΟΣΚ ως το πιο σημαντικό εργαλείο του υπουργείου, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο που συντελείται στο λεκανοπέδιο. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα με την κατασκευή σχολείων, νηπιαγωγείων , γυμναστηρίων, αιθουσών πολλαπλών χρήσεων και εργασίες αναβάθμισης σε υπάρχοντα σχολικά κτίρια.

    Το υπ. Παιδείας έχει ζητήσει εξαίρεση από την αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ ώστε να προχωρήσει και στη δεύτερη φάση διορισμού αναπληρωτών που έχει παγώσει λόγω της προκήρυξης των εκλογών.

    Ο υπ. Παιδείας που επισκέφθηκε τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων ενημερώθηκε για το πρόγραμμα 140 έργων που υλοποιεί ο Οργανισμός με χρονικό ορίζοντα το α' εξάμηνο του 2010. Αφορά σε κατασκευές σχολείων, γυμναστηρίων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αναβαθμίσεις και προσθήκες σε υπάρχουσες σχολικές μονάδες.

    Το Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συνεχίζει τις εργασίες του με ολιγοήμερη διακοπή λόγω των εκλογών. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει να διακοπούν οι συνεδριάσεις έως ότου αναλάβει η νέα κυβέρνηση. Νέες συναντήσεις ορίστηκαν για τις 15 Σεπτεμβρίου και στις 7 Οκτωβρίου.

    «Θεωρώ θετικό το γεγονός ότι ο διάλογος συνεχίζεται απρόσκοπτα. Πρόκειται για συνετή και υπεύθυνη στάση. Δεν υπάρχει λόγος να χαθεί, ούτε μια ημέρα στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της Παιδείας» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

    Στις επόμενες συνεδριάσεις το Συμβούλιο θα ασχοληθεί με τα αναλυτικά προγράμματα και τις διδακτικές μεθόδους για όλες τις βαθμίδες.

    Πηγή: NETΠαλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 26615

    [09] Συναυλία για τους πρόσφυγες στο Θέατρο Πέτρας

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 18:29

    Συναυλία για τους πρόσφυγες, με τους Γιώργο Νταλάρα, Παντελή Θαλασσινό και Μπάμπη Στόκα, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας. Τα έσοδα της συναυλίας θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες ευάλωτων ομάδων σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.

    Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας, που συναντήθηκαν στην αρχή του καλοκαιριού σε μια πολύ μεγάλη συναυλία στην Κύπρο, επαναλαμβάνουν αυτή τη συνεργασία με μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα.

    Ο Γιώργος Νταλάρας έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Μπάμπη Στόκα, από την εποχή των Πυξ Λαξ ακόμα, έχουν ηχογραφήσει μαζί τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν τραγουδηθεί απ' όλους μας. Με τον Παντελή Θαλασσινό έχουν συνεργαστεί μόνο δισκογραφικά για τον "¶ξιο Λόγο" και την Εστουδιαντίνα, και αυτές οι συναυλίες τους έδωσαν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια τους.

    Ο Γιώργος Νταλάρας μουσικός που αναζητεί πάντα καινούργιο ήχο, καινούργιες συνεργασίες, έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα με τη βοήθεια 12 μουσικών, μοναδικών στο είδος τους. Ένα πρόγραμμα με ροκ μπαλάντες, αλλά και "χρωματιστά" λαϊκά τραγούδια. Ένα μέρος του προγράμματός του είναι καινούργιο υλικό. Δυναμικά τραγούδια όπως το "¶γρια ζωή", τα "Έρημα χωριά", "Το φίλτρο", τραγούδια από τον "¶ξιο Λόγο" που παρουσιάστηκαν μόνο στο Παλλάς.

    Μοιραία βέβαια από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν τραγούδια σταθμοί στην πολύχρονη καριέρα του, από τη συνεργασία του με τους σπουδαιότερους Ελληνες δημιουργούς. Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια σταθμοί, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή.

    Τέλος η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η μουσική συνάντηση που φέρνει στη σκηνή έναν μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό με δύο πολύ σημαντικούς τραγουδοποιούς, που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξή τους, οι διασκευές τους και οι κοινές ερμηνείες τους σε δικά τους τραγούδια αλλά και άλλων είναι ίσως και το πιο εκρηκτικό σημείο του προγράμματος.

    Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός και Μπάμπης Στόκας με αποσκευές τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, πάντα με δυναμικό μουσικό παρόν με μια εξαιρετική ορχήστρα από σολίστες μουσικούς στην Αθήνα! Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού, η νέα πολύ καλή λαϊκή φωνή.

    Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι αυτόματα και κίνηση στήριξης στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρήζουν της βοήθειάς μας. Χορηγός σε αυτή τη συναυλία είναι ο Όμιλος ALAPIS.

    Η συναυλία εντάσσεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2009. Προπώληση εισιτήριων γίνεται από τα δισκοπωλεία Metropolis και Cine Πετρούπολις και οι τιμές τους είναι 25 ευρώ και 15 ευρώ (φοιτητικό-νεανικό).

    Είδηση: 26618

    [10] Σκύλος αξίαςβ¦400.000 ευρώ

    Μια Kινέζα εκατομμυριούχος οργάνωσε υπερπολυτελή υποδοχή (άξια σε VIP) με πομπή 30 ακριβών αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, για τον νέο της σκύλο, που της κόστισε τέσσερα εκατομμύρια γιουάν, (περισσότερα από 400.000 ευρώ).

    Η γυναίκα, που ονομάζεται Γουάνγκ, έψαχνε εδώ και καιρό ένα τεριέ του Θιβέτ, ένα επιβλητικό ζώο συντροφιάς, που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Κίνα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα www.sohu.com, και τελικά βρήκε το επιθυμητό ζώο στην επαρχία Τσινγκχάι.

    Κατά την άφιξή της στο Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σαανσί, έγινε δεκτή από τους φίλους της, επίσης θαυμαστές του τεριέ του Θιβέτ, που οργάνωσαν πομπή 30 Mercedes-Benz, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Ίντερνετ.

    "Το χρήμα έχει μια τιμή, αλλά όχι και το τεριέ του Θιβέτ", δήλωσε η νεαρή πολυεκατομμυριούχος.

    Τον Απρίλιο το περιοδικό Hurun Report, το κινεζικό Forbes, έγραφε ότι η Κίνα διαθέτει 825.000 άτομα με προσωπική περιουσία άνω των 10 εκατομμυρίων γιουάν (άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ), αντιπροσωπεύοντας το 0,06% του πληθυσμού.

    ΑΠΕ

    Είδηση: 26603

    [11] Έρχεται και στην Ελλάδα το σκάφος που μελετά την κλιματική αλλαγή

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 15:24

    Την αθέατη πλευρά των θαλάσσιων οικοσυστημάτων -συμπεριλαμβανομένων και των εγχώριων- ετοιμάζεται να εξετάσει το Γαλλικό επιστημονικό σκάφος "Τάρα", που μόλις πέρυσι τελείωσε το ταξίδι του με στόχο την χαρτογράφηση της υποχώρησης των πάγων στις αρκτικές θάλασσες μεταξύ της Σιβηρίας και της Γροιλανδίας. Η νέα αποστολή, με την ονομασία "Tara-Oceans", σχετίζεται κι αυτή με την κλιματική αλλαγή κι έχει ως στόχο να χαρτογραφήσει, για πρώτη φορά σε παγκόσμια κλίμακα, τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής για τους θαλάσσιους μικροοργανισμούς, όπως το πλαγκτόν, από τους οποίους προήλθαν όλοι οι έμβιοι οργανισμοί του πλανήτη μας.

    Το δικάταρτο 60χρονο σκάφος, μήκους 36 μέτρων, ξεκίνησε από το λιμάνι Λοριάν της Βρετάνης, αύριο θα βρίσκεται στη Λισαβόνα και στη συνέχεια θα περιπλεύσει το Γιβραλτάρ και θα εισέλθει στα νερά της Μεσογείου, επισκεπτόμενο διαδοχικά τις παράκτιες χώρες, κάνοντας στάση βέβαια και στη χώρα μας.

    Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, το επιστημονικό γιοτ θα ακολουθήσει τα ίχνη της ιστορικής πορείας του πλοίου "Μπιγκλ" όπου επέβαινε ο Κάρολος Δαρβίνος, όταν έκανε τις πρώτες παρατηρήσεις του για την εξέλιξη των ειδών την περίοδο 1831-35.

    Το ταξίδι θα καλύψει συνολικά περίπου 150.000 χλμ. (81.000 ναυτικά μίλια), σε όλους τους ωκεανούς της Γης (Ατλαντικό, Ειρηνικό, Ινδικό), από τους πόλους μέχρι τους τροπικούς, κάνοντας στάσεις σε περίπου 50 χώρες. Το σκάφος προγραμματίζεται να φτάσει στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου και αμέσως μετά στη Λάρνακα της Κύπρου στις 4 Δεκεμβρίου.

    Στόχος του θα είναι κυρίως η μικροσκοπική χλωρίδα και πανίδα που παράγει το 50% του οξυγόνου της Γης. "Χωρίς αυτούς τους μικροοργανισμούς, ποτέ δεν θα είχαμε υπάρξει. Αν εξαφανιστούν, το ίδιο κι εμείς", δήλωσε ο κυτταρικός βιολόγος Ερίκ Καρσεντί, επικεφαλής της επιστημονικής αποστολής, που είναι και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Βιο-Μοριακού Εργαστηρίου.

    Οι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί αποτελούν το 90% περίπου της βιομάζας των ωκεανών, απορροφούν την πλειονότητα του ατμοσφαιρικού διοξειδίου του άνθρακα και παράγουν το μισό οξυγόνο του πλανήτη. Η αποστολή του γιοτ θα εστιάσει ακριβώς σε αυτή την αθέατη πλευρά των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, που αποτελεί τη βάση της θαλάσσιας τροφικής αλυσίδας και είναι ίσως η λιγότερο εξερευνημένη στον χώρο της ωκεανογραφίας.

    "Η μέτρηση της επίπτωσης που έχει η υπερθέρμανση πάνω σε αυτούς τους οργανισμούς και η μελέτη του κύκλου του άνθρακα και του οξυγόνου θα μας επιτρέψει να ενσωματώσουμε άγνωστα μέχρι σήμερα στοιχεία στα μελλοντικά μοντέλα πρόβλεψης του κλίματος", δήλωσε ο Καρσεντί, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

    Η νέα αποστολή θα απασχολήσει περίπου 100 επιστήμονες, τόσο πάνω στο σκάφος όσο και σε συνεργαζόμενα επιστημονικά εργαστήρια στην ξηρά, που θα αναλάβουν να αναλύσουν τα στοιχεία και τα δείγματα που θα συλλέγει το σκάφος κατά την πορεία του.

    Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα πλήρη εικόνα για τις αντιδράσεις των θαλάσσιων μικροοργανισμών στην υπερθέρμανση λόγω της κλιματικής αλλαγής. ¶λλοι οργανισμοί πιθανώς θα ωφεληθούν από τα θερμότερα νερά και θα πολλαπλασιαστούν, ενώ άλλοι θα εξαφανιστούν. Το τι ακριβώς μπορεί να συμβεί, είναι τεράστιας σημασίας, καθώς οι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί αποτελούν κύρια τροφή για πολλά άλλα ψάρια και παράλληλα βασική πηγή οξυγόνου.

    ΑΠΕ

    Δείτε βίντεο απο την προηγούμενη αποστολή του "Τάρα"

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DAH-HBWpdZFg',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/AH-HBWpdZFg/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Είδηση: 26606

    [12] Έρχονται βροχές και καταιγίδες

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 17:49

    Για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από τις επόμενες ώρες, ιδίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα, προειδοποιεί η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο της. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.

    Ειδικότερα προβλέπεται, ότι θα επηρεαστούν:

    1. Από απόψε η δυτική Κρήτη και η Μεσσηνία.

    2. Αύριο, Παρασκευή, θα επηρεαστούν η Κρήτη, τα Κύθηρα, οι νότιες Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς η νότια Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά (περιλαμβάνονται οι βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής), η Εύβοια, η Μαγνησία, οι Σποράδες και η νότια Πελοπόννησος.

    3. Το Σάββατο (12-9) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8, ΕΜΥ

    Παλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 26612

    [13] Luz Casal: η μούσα του Αλμοδοβάρ επιστρέφει στην Ελλάδα

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 16:46

    Με δυο μοναδικές συναυλίες, αισθαντικές, γεμάτες ένταση και εκφραστικότητα, επιστρέφει η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, Luz Casal, για να τραγουδήσει για τον έρωτα και τη ζωή. Η μεγάλη Ισπανίδα ερμηνεύτρια φοράει τα "Ψηλά Τακούνια" και με το μοναδικό της τρυφερό και συνάμα παθιασμένο τρόπο, θα μαγέψει το ελληνικό κοινό την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη. Ο Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3.

    Την περασμένη άνοιξη μας συστήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μία αίθουσα που ξεχείλιζε απ' το πάθος, σε μία σκηνή λουσμένη στο δικό της φως. "Φως", όπως σημαίνει και το μικρό της όνομα.

    Για όσους λοιπόν γοήτευσε και σιγοτραγουδούν ακόμη γιαβ¦ ένα χρόνο αγάπης ("Un Ano de Amor"), για όσους ρίγησαν με το "Piensa en mi" απ' τα Ψηλά Τακούνια του διάσημου Ισπανού σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ αλλά φυσικά και για εκείνους, τους περισσότερους, που δεν κατάφεραν τότε να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο σε κάποια απ' τις sold out εμφανίσεις της, η μεγάλη Ισπανίδα ερμηνεύτρια, επιστρέφει στη χώρα μας. Για να μας ταξιδέψει μουσικά στον κόσμο των αισθήσεων με το μοναδικό της τρυφερό και συνάμα παθιασμένο τρόπο, σε δύο συναυλίες σταθμούς.

    ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

    80 ευρώ (V.I.P.)

    65 ευρώ (A' ΖΩΝΗ)

    55 ευρώ (Β' ΖΩΝΗ)

    45 ευρώ (Γ' ΖΩΝΗ)

    35 ευρώ (ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ)

    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

    Αθήνα: Πανεπιστημίου 39, Τηλ. 210 3272 000

    Θεσσαλονίκη: Ταμείο Πλατείας Αριστοτέλους, Τηλ. 2310 271116

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7258510

    Δείτε κι ακούστε την Luz Casal να ερμηνεύει την επιτυχία της "Piensa en mi"

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D83b_KNcduOk',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/83b_KNcduOk/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Είδηση: 26611

    [14] Συνάντηση Παπούλια-Σιούφα

    Πολιτική

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 09 2009 19:10

    Προσωπική του επιθυμία και όχι μόνο θεσμική του υποχρέωση χαρακτήρισε την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Βουλής που συναντήθηκε το πρωί με τον κ. Κάρολο Παπούλια. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Σιούφας έγινε δεκτός από τον κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των διαδικασιών μετά την διάλυση του κοινοβουλίου.

    Υποδεχόμενος τον κ. Σιούφα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας δήλωσε ότι χαίρεται που τον βλέπει και από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλής απάντησε λέγοντας «Χαίρομαι και εγώ που σας συναντώ, γιατί πέραν από τη θεσμική υποχρέωση, ήταν και προσωπική μου επιθυμία, με τη λήξη των εργασιών της 12ης κοινοβουλευτικής περιόδου, να έρθω να σας δω για να σας ευχαριστήσω για την άψογη και δημιουργική συνεργασία, την οποία είχαμε και να σας ευχηθώ τα καλύτερα». Μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία κράτησε μισή ώρα, δεν έγιναν δηλώσεις.

    Είδηση: 26601

    [15] Στο 8,6% η ανεργία τον Ιούνιο 2009

    Ειδήσεις

    Σε περεταίρω αύξηση των δεικτών της ανεργίας έχει οδηγήσει, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας η παρατεταμένη οικονομική κρίση, αφού μέσα σε διάστημα μόλις ενός μηνός, ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 7.300 άτομα, ενώ αυτοί που πλήττονται περισσότερο είναι οι νέοι.

    Είδηση: 26600


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 10 September 2009 - 17:02:58 UTC