Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-03-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Διαδηλώσεις στο Λονδίνο ενόψει της G20
  • [02] Ο νέος υδροηλεκτρικός σταθμός στην Ημαθία
  • [03] Κατοικίδια: Υπεύθυνα για διαστρέμματα των ιδιοκτητών τους
  • [04] Το μηχάνημα Let's Pizza εναντίον Ιταλών σεφ
  • [05] Υποβολή δηλώσεων μέσω Ιντερνετ
  • [06] Α. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ έχει πρόταση διεξόδου
  • [07] Σάμος: επίσκεψη του Ευ. Στυλιανίδη

    [01] Διαδηλώσεις στο Λονδίνο ενόψει της G20

    Κόσμος -

    Ειδήσεις

    Με πανό που έγραφαν "Εργασία, Δικαιοσύνη και Κλίμα", χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο Λονδίνο σε μία μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίας, ενόψει της συνόδου κορυφής της G20 την άλλη εβδομάδα στην βρετανική πρωτεύουσα. Πάνω από 150 εργατικά συνδικάτα, ειρηνιστικές οργανώσεις και οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος λαμβάνουν μέρος στην διαμαρτυρία στο Χάιντ Παρκ.

    Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ οι συμμετέχοντες είναι μεταξύ 12.000 και 15.000,δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Κανένας εκπρόσωπος των οργανωτών δεν βρέθηκε για να δώσει άλλο απολογισμό μέχρι στιγμής. Πρόκειται για την πρώτη διαδήλωση μίας σειράς διαδηλώσεων που αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 1 και 2 Απριλίου που θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής. Όπως τόνισαν οι οργανωτές τόνισαν ότι οι εκδηλώσεις θα είναι ειρηνικές. Ο Μπρένταν Μπάρμπερ της βρετανικής συνομοσπονδίας TUC δήλωσε ότι "εάν υπάρξουν άλλες ομάδες που θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα δεν θέλει να τις δει κοντά στις δικές τους εκδηλώσεις".

    Είδηση: 20682

    [02] Ο νέος υδροηλεκτρικός σταθμός στην Ημαθία

    Ελλάδα -

    Πολιτική

    Το νέο Υδροηλεκτρικό Σταθμό της ΔΕΗ στη Βέροια, εγκαινίασε το Σάββατο ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΗ Χρήστο Αθανασόπουλο. "Στόχος μας, είπε ο κ. Χατζηδάκης, είναι η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες αξιοποιεί τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες και πετυχαίνει ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της χώρας ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών". "Το ενεργειακό έργο της Αγ. Βαρβάρας, έρχεται να συμπληρώσει τα υδροηλεκτρικά έργα του ποταμού Αλιάκμονα, αυξάνοντας την αποδοτικότητά τους και τοποθετώντας ψηλά στην ατζέντα την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής".

    Ο υπουργός υπογράμμισε ότι "είναι μια σημαντική επένδυση, η οποία εξασφαλίζει την παραγωγή πράσινης ενέργειας με την αποφυγή εκπομπής 5.800 τόνων CO2 ετησίως, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ποσότητα νερού για τη διατήρηση του ευαίσθητου οικοσυστήματος της ευρύτερης περιοχής του ποταμού. Ο τομέας της ενέργειας είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς που πρέπει να ανέβει ψηλά στο δημόσιο διάλογο και στη χώρα μας".

    Μια σωστή ενεργειακή πολιτική στην ηλεκτροπαραγωγή πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τέσσερις καίριους παράγοντες:

    - Ο ένας είναι οι υποχρεώσεις μας απέναντι στο Κοινοτικό Δίκαιο, απέναντι στον ανταγωνισμό. Είναι χρέος της πολιτείας, και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, να φροντίσει ώστε να υπάρχουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Με ίσους όρους για όλους τους παίκτες και προς όφελος των πολιτών οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

    - Ο άλλος παράγοντας έχει να κάνει με την αύξηση της ζήτησης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής. Το έχω πει και θα το επαναλάβω. Η πίτα στον τομέα της παραγωγής ενέργειας διαρκώς αυξάνεται. Επομένως, εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις, τόσο από πλευράς ΔΕΗ, η οποία ήταν και παραμένει ο κεντρικός παίκτης στην ηλεκτροπαραγωγή στη χώρα μας, όσο και από ιδιώτες επενδυτές. Δεν ωφελεί το να υπάρχει διαγκωνισμός για το ποιος θα πάρει περισσότερα από την υφιστάμενη πίτα. Αυτή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και με βάση αυτή την παραδοχή πρέπει να προχωρήσει τόσο η ΔΕΗ όσο και οι ιδιώτες επενδυτές. Συνεργασίες της ΔΕΗ με ιδιώτες επενδυτές ενθαρρύνονται από την Κυβέρνηση όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη περισσότερο, επιδίωξη της Κυβέρνησης για τη ΔΕΗ είναι μια ισχυρή εταιρεία που μπορεί και πρέπει να αποκτήσει ηγετικό ρόλο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Εκεί θα βρει τον απαραίτητο ζωτικό χώρο να αναπτυχθεί και να ανοίξει το δρόμο για επενδύσεις είτε δικές της είτε σε συνεργασία με άλλους ομίλους. Άρα είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι το κέντρο βάρους πρέπει να αλλάξει, από τη μάχη για τη μοιρασιά της πίτας προς την ανάγκη για ευρύτερη συνεργασία στον τομέα των επενδύσεων και για άνοιγμα προς νέες αγορές που διψούν για νέες ιδέες, νέες και καινοτόμες υπηρεσίες.

    - Επόμενος παράγοντας είναι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ που αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της εταιρείας. Και εκείνοι και εμείς βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά του λόφου. Στηρίζουμε τις προσπάθειες που κάνει η εταιρεία να εκσυγχρονιστεί, να αναβαθμιστεί, να επεκτείνει τη δράση της σε νέους τομείς και νέες αγορές . Παράλληλα, τόσο εμείς όσο και η διοίκηση νοιαζόμαστε για το κοινωνικό και εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων. Με εξασφαλισμένη την εργασιακή τους προοπτική, οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα δουλέψουν για τη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για τη ΔΕΗ στο νέο περιβάλλον της αγοράς ενέργειας. Οι εργαζόμενοι δεν είναι απέναντι στην επιχείρηση, είναι η καρδιά της επιχείρησης.

    - Τέλος, μια ακόμη σημαντική παράμετρος είναι αυτή που έχει σχέση με τη σημερινή εκδήλωση και αφορά το περιβάλλον. Είναι δέσμευσή μας απέναντι στην ΕΕ, είναι δέσμευσή μας απέναντι στις επόμενες γενιές, να φροντίσουμε το περιβάλλον. Ακολουθούμε μια κοινή ευρωπαϊκή πορεία στον τομέα αυτό. Μια πορεία που επιβάλλει μείωση των εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου, βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και αύξηση του ποσοστού διείσδυσης των ΑΠΕ στο ενεργειακό μείγμα της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε, με τη ΔΕΗ να παίζει σημαντικό ρόλο και σε αυτό τον τομέα. Είναι εξαιρετικά θετικό ότι η ΔΕΗ λαμβάνει ολοένα και περισσότερο υπόψη της αυτή την παράμετρο.

    Ο τομέας της ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας. Στην Ελλάδα δεν κατανοούμε πάντοτε τη σημασία του και δεν τοποθετούμε την ενέργεια ψηλά στο δημόσιο διάλογο. Οι κρίσεις στον ενεργειακό τομέα, έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι πρέπει να βάλουμε την ενέργεια ψηλά στην ατζέντα. Ότι, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο, απαιτείται συνεχής προσπάθεια, εγρήγορση και προσαρμοστικότητα, προκειμένου να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τις επόμενες γενιές ένα υψηλό επίπεδο ζωής. Να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη σε βάθος χρόνου. Ανάπτυξη που να συνδυάζει τη φροντίδα για την οικονομία με την προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό που, τόσο το σημερινό έργο όσο και η γενικότερη στρατηγική της ΔΕΗ, υπογραμμίζουν αυτήν την ανάγκη.

    Είδηση: 20683

    [03] Κατοικίδια: Υπεύθυνα για διαστρέμματα των ιδιοκτητών τους

    Περίπου 250 Αμερικανοί καταλήγουν κάθε μέρα στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων με διάστρεμμα, κάταγμα ή άλλον τραυματισμό από πτώση που προκάλεσε ο σκύλος ή η γάτα τους, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές στο Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών. Όπως ανακοίνωσαν, οι σκύλοι και οι γάτες ευθύνονται για το 88% όλων των τραυματισμών που σχετίζονται με πτώση και καταλήγουν στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων.

    Περίπου οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τα επείγοντα περιστατικά κάθε χρόνο με τραύματα από πτώση και οι ερευνητές του Κέντρου επιθυμούν να μάθουν πόσα από αυτά προκλήθηκαν από κατοικίδια. Οι ερευνητές ανέτρεξαν στα αρχεία από τα επείγοντα περιστατικά αμερικανικών νοσοκομείων, που αφορούσαν τραυματισμούς, τα τελευταία πέντε χρόνια. Έψαξαν για τραυματισμούς που σχετίζονται με πτώσεις βάζοντας ως λέξεις-κλειδιά τις εξής: κατοικίδιο, σκύλος, γάτα, κουτάβι, γατάκι.

    Συνολικά, περίπου 86.600 πτώσεις τον χρόνο προέκυψε από την έρευνα ότι προκλήθηκαν από γάτες ή σκύλους, ανέφεραν οι ερευνητές του Κέντρου στην εβδομαδιαία έκθεσή τους με θέμα τους θανάτους και τις ασθένειες. Οι γυναίκες έχουν 2.1 φορές περισσότερες πιθανότητες να πέσουν εξαιτίας του κατοικίδιου τους, σε σχέση με τους άνδρες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να σκοντάψει κάποιος εξαιτίας του κατοικίδιού του.

    Περίπου 31% των τραυματισμών που προκάλεσαν σκύλοι και 66% που προκάλεσαν γάτοι έγιναν επειδή ο ιδιοκτήτης τους σκόνταψε. Άλλο ένα 21% των τραυματισμών που υπέστησαν ιδιοκτήτες σκύλων έγιναν επειδή τους έσπρωξε ή τους τράβηξε απότομα στη βόλτα.

    Είδηση: 20677

    [04] Το μηχάνημα Let's Pizza εναντίον Ιταλών σεφ

    Πανικό έχει προκαλέσει στους ιταλούς σεφ - ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που παρασκευάζει φρέσκια πίτσα μέσα σε λίγα λεπτά, για λίγα μόνο ευρώ - πριν ακόμη εμφανιστεί στους ιταλικούς δρόμους τις επόμενες εβδομάδες. Το μηχάνημα "Let's Pizza" έχει έντονο κόκκινο χρώμα και χρησιμοποιεί υπέρυθρες ακτίνες και τεχνολογία, για την οποία ευθύνεται το πανεπιστήμιο της Μπολόνια: ζυμώνει το αλεύρι με το νερό και φτιάχνει τη ζύμη, την απλώνει, ρίχνει την σάλτσα ντομάτας, το τριμμένο τυρί και όποιο άλλο συστατικό επιλέξει ο πελάτης και την ψήνει - και όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά.

    Όπως δηλώνει ο 56χρονος κατασκευαστής του, Κλαούντιο Τοργκέλε, το μηχάνημα έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε δύο περιοχές της χώρας, αλλά οι περισσότεροι ιταλοί σεφ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προσβολή των παραδοσιακών μεθόδων παρασκευής πίτσας. "Αυτό δεν είναι ένα απλό μηχάνημα αυτόματης πώλησης, είναι μία μίνι-πιτσαρία", λέει ο Τοργκέλε. "Έχει παραθυράκια, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις την παρασκευή της πίτσας. Τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, το λατρεύουν: όταν λειτουργεί το μηχάνημα, μαζεύεται πάντα κόσμος".

    Το μηχάνημα κατασκευάστηκε με τη βοήθεια της αγγλο-ολλανδικής εταιρίας Unilever και δοκιμάστηκε στη Γερμανία, σύμφωνα με τον Τοργκέλε, ο οποίος φιλοδοξεί να το πουλήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ, με συστατικά που θα ποικίλλουν ανάλογα με τις γαστριμαργικές προτιμήσεις των πολιτών. Προς το παρόν, πάντως, προσφέρει τέσσερις επιλογές: τυρί και ντομάτα, μπέικον, ζαμπόν και φρέσκα λαχανικά και κοστίζει κατά μέσον όρο τέσσερα ευρώ.

    Ο Τοργκέλε, μάλιστα, εκτιμά ότι το μηχάνημα "Let's Pizza" θα έχει μεγάλη απήχηση στους Ευρωπαίους που αναζητούν φθηνές λύσεις ως "αντίδοτο" στην οικονομική κρίση.

    Είδηση: 20679

    [05] Υποβολή δηλώσεων μέσω Ιντερνετ

    Άνοιξε η ιντερνετική πύλη του υπουργείου Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία: Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φυσικών προσώπων (έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3) οικονομικού έτους 2009. Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (έντυπο Ε9) έτους 2009. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι εφικτή από τους δικτυακούς τόπους www.gsis.gr και www.taxisnet.gr με την επιλογή "Ε1Ε2Ε3" και "Ε9" αντίστοιχα.

    Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών για τη χρήση των υπηρεσιών, είναι απαραίτητη η απόκτηση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα TAXISnet (αν κάποιος είναι ήδη πιστοποιημένος χρήστης δεν χρειάζεται νέους κωδικούς). Στο σύστημα TAXISnet μπορεί να πιστοποιηθεί κάθε φορολογούμενος, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής που θα βρει ακολουθώντας τη διαδρομή: www.taxisnet.gr - "Εγγραφή νέου Χρήστη".

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 20681

    [06] Α. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ έχει πρόταση διεξόδου

    "Το ΚΚΕ έχει πρόταση διεξόδου από την κρίση που δεν απευθύνεται στα κόμματα αλλά στους εργαζόμενους της χώρας", τονίζει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ σε συνέντευξή της στον "Κόσμο του Επενδυτή". Η κ. Παπαρήγα αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία, είτε προεκλογική συνεργασία, είτε μετεκλογική, εκτιμώντας πως η "χώρα και ο λαός δεν έχουν τίποτα να χάσουν σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας από τις συνεχείς αναμετρήσεις.

    "Αυτό που πρέπει να φοβούνται είναι ισχυρή κυβέρνηση είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ", τονίζει η κ. Παπαρήγα και υπογραμμίζει ότι "είναι γελοίο να πιστεύουν πως οι κάμερες θα αποτρέψουν τη δράση των κουκουλοφόρων. Το ΚΚΕ δεν φοβάται το αυθόρμητο ξέσπασμα της νεολαίας και του λαού" σημειώνει. Τέλος, επιτίθεται στον ΣΥΝ "που δεν έχει σχέση με την Αριστερά. Είναι αφερέγγυος και δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία προοπτική συνεργασίας".

    Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το ασφαλιστικό

    "Η κυβέρνηση, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη τους στη ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, ενώ συμφωνούν με την απόφαση του ευρωδικαστηρίου προκλητικά υποκρίνονται ότι διαφωνούν! Πώς γίνεται να διαφωνούν όταν αυτοί με τους αντιασφαλιστικούς νόμους «Σιούφα - Ρέππα» αύξησαν τα όρια συνταξιοδότησης των εργαζόμενων γυναικών από τα 60 στα 65 στον ιδιωτικό τομέα και για όσες προσελήφθησαν στο δημόσιο μετά το 1993;", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

    Τονίζει ότι "είναι κοροϊδία όσα λένε τώρα για «νομικά παραθυράκια». Οι εργαζόμενες μαζί με όλους τους εργαζόμενους πρέπει να τους τιμωρήσουν και αγωνιστικά να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημα για σύνταξη στα 55 για όλες τις εργαζόμενες και του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σύγχρονα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα".

    Τέλος, το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί σε "ανυπακοή στις αποφάσεις της ΕΕ. Πάνω απ' όλα πρέπει να είναι η ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι τα συμφέροντα των μονοπωλίων, που εκφράζει η ΕΕ και τα κόμματά της".

    Είδηση: 20680

    [07] Σάμος: επίσκεψη του Ευ. Στυλιανίδη

    Πολιτική

    Επίσκεψη στη Σάμο, όπου αναφέρθηκε και σε μέτρα τόνωσης του τουρισμού, πραγματοποίησε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ. Στυλιανίδης, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην αναστολή των τελών για τα περιφερειακά αεροδρόμια που πληρώνουν τα αεροπλάνα από τον Απρίλιο έως το Σεπτεμβρίου, ώστε να τονώσει το τουριστικό ρεύμα ενόψει της κρίσης.

    Επίσης την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινωθούν και επιπλέον μέτρα ανακούφισης, που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, ώστε να μειωθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν από την οικονομική κρίση. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Στυλιανίδης, αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των αεροδρομίων και την κάλυψη λειτουργικών κενών στην πολιτική αεροπορία. Επίσης ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στο μηχάνημα ραδιοβοηθήματος του αεροδρομίου Σάμου, το οποίο θα μέχρι τις 5 Μαίου και θα βοηθήσει στις νυχτερινές πτήσεις και στις περιπτώσεις κακοκαιρίας, με συνολικό κόστος 320.000 ευρώ. Ο υπουργός βρίσκεται στη Σάμο για τα εγκαίνια της κεραίας Wi Fi (ασύρματου δικτύου) στις περιοχές Καρλόβασι, Πυθαγόρειο και Βαθύ. Στον Μαραθόκαμπο θα εγκαινιαστεί η δορυφορική (δόρυ) κεραία, στο σχολείο Μαραθοκάμπου, κάτι που τόνισε ότι θα τοποθετηθεί και σε άλλα 1.300 σημεία της χώρας. Το βράδυ ο κ. Στυλιανίδης θα μιλήσει στο Καρλόβασι σε κεντρική ομιλία, με θέμα "πολιτικές εξελίξεις τα επόμενα βήματα".

    Είδηση: 20675


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 28 March 2009 - 17:53:56 UTC