Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-11-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Καραμανλής: oμιλία για Ευρώπη και οικονομία
  • [02] Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή
  • [03] Χριστούγεννα στη Σουηδία με δημοφιλή δώρα
  • [04] Ομιλία Γ. Αλογοσκούφη στο London School of Economics
  • [05] Πρόεδρος κριτικής επιτροπής της Μπερλινάλε η Τ. Σουίντον
  • [06] Πυρπόληση οχήματος της ΕΡΤ
  • [07] Κατάσχεση αγροτικών προϊόντων
  • [08] Συνέχεια καταθέσεων μαρτύρων στη δίκη Άλεξ
  • [09] Στη Νέα Υόρκη Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου

    [01] Κ. Καραμανλής: oμιλία για Ευρώπη και οικονομία

    Ομιλία σε εκδήλωση του "Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής" με θέμα "Που πάει η Ευρώπη;" πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κάνοντας αναφορές στο παρόν και το μέλλον της Ευρώπης και πρότεινε τρόπους αντιμετώπισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έδωσε και ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Βόλφγκανγκ Σιούσελ, που ήταν επίσημος προσκεκλημένος.

    Λίγες μέρες πριν τη συνεδρίαση της G20, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην ανάγκη συντονισμού των προσπαθειών για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας ότι η αβεβαιότητα της κρίσης θα παραταθεί και ότι η πίεση της οικονομικής ύφεσης θα αυξηθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία πρέπει να δώσει έμφαση στην κοινωνική συνοχή και το κοινωνικό της πρόσωπο.Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός: "Η κρίση δείχνει ξεκάθαρα τι χρειάζεται να κάνει η ΕΕ. Χρειάζεται να αναλάβει έναν πρωτοποριακό ρόλο στην εγκαθίδρυση ισχυρών διεθνών θεσμών, ικανών να συντονίζουν την αλληλοεξάρτηση των εθνικών οικονομιών, να αντιμετωπίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις και να δυναμώνουν τις θετικές προοπτικές. Όλα αυτά επιβάλλουν συνένωση δυνάμεων και κοινές δράσεις. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το ταχύτερο δυνατό".

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι "χρειάζεται μια ανάπτυξη πρωτοποριακή, με συμμετοχή στο σχεδιασμό μιας νέας αρχιτεκτονικής για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε αυτή να εμπεδώνει τη σταθερότητα και τη διαφάνεια του χρηματοπιστωτικού συστήματος που θα αποτρέπει στρεβλώσεις και υπερβολές".

    Τέλος ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι: "Η Ευρώπη πρέπει να αναδειχθεί πρωτοπόρος σε πολλά ζητήματα παγκόσμιας διάστασης κυρίως σε ότι αφορά την διπλή ενεργειακή και περιβαλλοντική πρόκληση, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, και την κλιματική αλλαγή.Σε κάθε περίπτωση η ΕΕ οφείλει να αντιμετωπίζει συλλογικά, τόσο τις οικονομικές προκλήσεις, όσο και τους πολλούς άλλους παγκόσμιους κινδύνους. Οφείλουμε να διερωτηθούμε "πού πάει η Ευρώπη" και να απαντήσουμε στο ερώτημα "ποιά είναι η Ευρώπη που θέλουμε". Η Ευρώπη που οραματίζομαι, αρθρώνει ενιαία και δυνατή φωνή στην παγκόσμια οικονομική και πολιτική σκηνή, αναπτύσσει ισχυρή διεθνή παρουσία, και είναι περισσότερο πολιτική και αποτελεσματική".

    Είδηση: 15520

    [02] Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή

    Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της πανελλήνιας καμπάνιας του κόμματος για την οικονομική κρίση και την οικονομική ενίσχυση των τραπεζών που αποφάσισε η κυβέρνηση, για να παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΝ γύρω από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. "Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα δράσης, ενάντια στην αισχροκέρδεια των τραπεζών. Εμείς δε συναντιόμαστε με τους τραπεζίτες σε γραφεία, σήμερα ο Συνασπισμός οργανώνει δράσεις έξω από τις τράπεζες για να αντισταθούμε στην πολιτική της κυβέρνησης και των τραπεζιτών", δήλωσε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης ο κ. Τσίπρας και σημείωσε πως η στάση του Συνασπισμού "είναι στάση αντίστασης και ο μόνος δρόμος για την έξοδο από το τούνελ".

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε επίσης πως "η κρίση δεν είναι σημερινό φαινόμενο, αλλά υπάρχει χρόνια στην ελληνική κοινωνία, που βλέπει το εισόδημα να συρρικνώνεται, τα νοικοκυριά να υπέρ χρεώνονται και να ταλανίζονται από την ακρίβεια και την ανεργία". Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κομοτηνή, αναφέρθηκε αρχικά στα μέτρα στήριξης που θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών αλλά και στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ώστε να αποφευχθεί η ερημοποίηση της υπαίθρου.

    Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ριζική αλλαγή πολιτικής, με στήριξη της αγροτικής οικονομίας, στοχευμένα μέτρα και χτύπημα των καρτέλ ώστε να μην δούμε να ερημοποιείται η ύπαιθρος, ενώ αναφέρθηκε και σε τροπολογία που θα καταθέσει ο ΣΥΝ για επίδομα στους εργαζόμενους 200 ευρώ το 2008 και άλλων 200 το επόμενο έτος, με στόχο οι μισθοί να πλησιάσουν το εγγυημένο εισόδημα των 1400 ευρώ της ΕΕ.

    Σχολιάζοντας επίσης τα 28 δισ., μίλησε για πρακτικές αισχροκέρδειας και αναφέρθηκε υπέρ της δημιουργίας νέων μορφών τραπεζών που θα συμβάλουν στην ενίσχυση κλάδων του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που σήμερα πλήττεται. Όσον αφορά τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την ανεργία, τόνισε ότι περιοχές όπως η Θράκη που βρίσκεται στο κόκκινο θα στηριχτούν περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες.

    Σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα κλωστήρια του ομίλου Λαναρά ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η λύση θα πρέπει να δοθεί άμεσα. Ωστόσο τόνισε επίσης ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γιατί αυτό που απαιτείται είναι πολιτική βούληση. Το απόγευμα ο Τσίπρας συναντήθηκε με νέους της Ροδόπης, ενώ το βράδυ μίλησε στο πολιτιστικό κύτταρο του Εργατικού Κέντρου με θέμα: "Η οικονομική κρίση, οι πολιτικές εξελίξεις και η εναλλακτική πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α".

    Είδηση: 15529

    [03] Χριστούγεννα στη Σουηδία με δημοφιλή δώρα

    Μια δωροεπιταγή για spa ή ένα εισιτήριο για ταξίδι ή ένα καλλιτεχνικό γεγονός εκτιμάται ότι θα είναι τα πιο δημοφιλή δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα στη Σουηδία, ανακοίνωσε την Πέμπτη το σουηδικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εμπορίου. Φέτος λοιπόν το πιο πιθανό δώρο που θα λάβουν οι Σουηδοί δεν θα είναι ένα βιβλίο, μια ηλεκτρονική συσκευή, ή κάποιο άλλο αντικείμενο.

    Είδηση: 15525

    [04] Ομιλία Γ. Αλογοσκούφη στο London School of Economics

    Στο London School of Economics μίλησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, το βράδυ της Πέμπτης, με θέμα "Η Ευρώπη, η κρίση και η παγκόσμια οικονομία". Όπως τόνισε ο κ. Αλογοσκούφης: "Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση που βιώνουμε σήμερα φέρνει στο προσκήνιο τη σημασία και τους κινδύνους της παγκοσμιοποίησης. Όπως η κρίση είναι παγκόσμια, πρέπει και η απάντηση σε αυτή να δοθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Η Ευρώπη, με τις πρωτοβουλίες που πήρε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, με τις συντονισμένες αντιδράσεις και τις διεθνείς της πρωτοβουλίες, έδειξε τον δρόμο και για αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο. Απαιτείται αποτελεσματικός συντονισμός σε παγκόσμιο επίπεδο για την υπέρβαση της κρίσης. Παρόμοιος συντονισμός πρέπει να υπάρξει και για την άσκηση της δημοσιονομικής πολιτικής, για να αποφευχθεί μια μακρά και παρατεταμένη ύφεση. Επίσης, απαιτείται να δοθεί νέα ώθηση στη διαδικασία απελευθέρωσης του παγκόσμιου εμπορίου και να μην υπάρξει επιστροφή στον προστατευτισμό της 10ετίας του β30, ο οποίος οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση της εποχής. Πρέπει, παράλληλα, να ενισχυθούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αλλά και η κοινωνική πολιτική για να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της κρίσης στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες".

    Συνεχίζοντας ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, δήλωσε ότι: "Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να αγνοήσουμε το μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και προστατεύουν το περιβάλλον πρέπει να συνεχιστούν, αν όχι να επιταχυνθούν. Πρέπει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες για τη περαιτέρω απελευθέρωση του διεθνούς εμπορίου και την ενσωμάτωση των αναδυόμενων οικονομιών στην παγκόσμια οικονομία. Πρέπει να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας. Τέλος, από καιρό ώριμες μεταρρυθμίσεις στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση πρέπει να επισπευσθούν για να ενσωματωθούν η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία". Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Αλογοσκούφης τόνισε πως: "Μία οικονομική κρίση δεν είναι μόνο μια απειλή αλλά και μία ευκαιρία. Ας συνεχίσουμε με την ίδια προσέγγιση που οι Ευρωπαίοι ηγέτες υιοθέτησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Ας ενθαρρύνουμε την νέα αμερικανική κυβέρνηση να ακολουθήσει αντίστοιχο δρόμο. Ας διορθώσουμε τις αδυναμίες του προηγούμενου προτύπου της παγκοσμιοποίησης και ας δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο που θα λειτουργήσει προς όφελος όλων των ανθρώπων στον κόσμο".

    Aπρόοπτο περιστατικό

    Περίπου στη μέση της ομιλίας του κ. Αλογοσκούφη, ομάδα νεαρών εισέβαλε στο χώρο και διένειμε φυλλάδιο συμπαράστασης στους φυλακισμένους στην Ελλάδα. Η ομιλία συνεχίστηκε μετά από αυτό το περιστατικό και ο κ. Αλογοσκούφης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

    Είδηση: 15522

    [05] Πρόεδρος κριτικής επιτροπής της Μπερλινάλε η Τ. Σουίντον

    Η 48χρονη Σκωτσέζα ηθοποιός Τίλντα Σουίντον, θα προεδρεύσει της κριτικής επιτροπής στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 ως τις 15 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι διοργανωτές του φεστιβάλ. "Είμαι ευτυχής που η υπέροχη Τίλντα Σουίντον θα είναι πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για το 2009", δήλωσε ο Ντίτερ Κόσλικ, διευθυντής της Μπερλινάλε.

    Η Σουίντον έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία, με πιο πρόσφατη διάκριση το Οσκαρ β' γυναικείου ρόλου που απέσπασε για την ερμηνεία της στην ταινία "Michael Clayton". Πέρυσι υποδύθηκε μια αλκοολική στην ταινία "Τζούλια" του Ερίκ Ζονκά, η οποία προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Βερολίνου. Η Σουίντον έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1986 στην ταινία του Ντέρεκ Τζάρμπαν, "Caravagio", η οποία κέρδισε την Ασημένια Αρκτο στο Βερολίνο. Το 1992 κέρδισε διεθνή αναγνώριση με την ταινία "Orlando", η οποία βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Βιρτζίνια Γουλφ. Εφέτος η Σουίντον ίδρυσε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στη γενέτειρά της Νέιρν, αφιερωμένο στην ανακάλυψη κλασικών θησαυρών του παγκόσμιου κινηματογράφου.

    Είδηση: 15526

    [06] Πυρπόληση οχήματος της ΕΡΤ

    Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η πορεία αλληλεγγύης των κρατούμενων που πραγματοποιούν απεργία πείνας. Κατά την αποχώρησή τους ομάδα αγνώστων πέταξε μολότωφ σε αυτοκίνητο της ΕΡΤ, στην οδό Σόλωνος στο τμήμα μεταξύ Ιπποκράτος και Ασκληπιού, ο οδηγός του οχήματος τον οποίο οι άγνωστοι έβγαλαν από το αυτοκίνητο πριν πετάξουν τις μολότωφ είναι καλά στην υγεία του ,αλλά οι άγνωστοι διέφυγαν.

    Το αυτοκίνητο κατέβαινε την οδό Σόλωνος με τον οδηγό του μόνο, ο οποίος πήγαινε να παραλάβει συνεργείο της ΕΡΤ από την οδό Χαριλάου Τρικούπη, αλλά εγκλωβίστηκε στην κίνηση με την οδό Ασκληπιού. Οι νεαροί μόλις το είδαν, είπαν στον οδηγό του να βγει αμέσως έξω και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά που κατέστρεψε το όχημα. Κοντά στο σημείο ήταν μια διμοιρία των ΜΑΤ που καταδίωξε τους νεαρούς, οι οποίοι όμως εξαφανίστηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την σημερινή επίθεση εναντίον αυτοκινήτου της ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η σημερινή επίθεση των «γνωστών - αγνώστων» εναντίον αυτοκινήτου της ΕΡΤ, το οποίο μάλιστα, ήταν εν κινήσει με τον οδηγό του, εργαζόμενο στην δημόσια τηλεόραση, είναι ενέργεια αποτρόπαια και καταδικαστέα.Το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε την απώλεια ενός ανθρώπου, είναι μόνον θέμα τύχης και δεν μπορεί να απαλείψει τα εγκληματικά χαρακτηριστικά της επίθεσης. Και τούτο, γιατί οι δράστες αγνόησαν ακόμα και το γεγονός, ότι ο οδηγός βρισκόταν στη θέση του και επιτέθηκαν με βόμβα μολότοφ, την οποία έριξαν μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και εξερράγη, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του. Είναι αυτονόητο ότι, οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν πλήρως την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη".

    Είδηση: 15527

    [07] Κατάσχεση αγροτικών προϊόντων

    Περισσότερους από οκτακόσιους τόνους, προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση προερχόμενα από τρίτες χώρες, κατέσχεσαν μετά από ελέγχους οι υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με τον υπουργό Αλέξανδρο Κοντό, τα προϊόντα αυτά ήταν επικίνδυνα για την δημόσια υγεία και δεν επετράπη η εισαγωγή τους στη χώρα μας.

    "Οι έλεγχοι στα σημεία εισόδου - εκτελωνισμού της Χώρας όσο και στο εσωτερικό αυτής συνεχίζονται με εντατικότερους ρυθμούς και σε συνδυασμό με την συντονισμένη προσπάθεια των υπηρεσιών αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα, τόνισε ο κ.Κοντός και συμπλήρωσε: "Θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα ελληνοποίησης και παραπλάνησης των καταναλωτών, καθώς και να διασφαλιστεί η ποιότητα και η υγιεινή των διακινούμενων αγροτικών προϊόντων και να τονωθεί το εισόδημα του Έλληνα αγρότη".

    Αναλυτικά κατασχέθηκαν

    Είδηση: 15524

    [08] Συνέχεια καταθέσεων μαρτύρων στη δίκη Άλεξ

    Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης η δίκη των πέντε ανηλίκων που κατηγορούνται για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ στη Βέροια. Το σενάριο της απαγωγής του άτυχου μαθητή βρέθηκε στο επίκεντρο δύο μαρτυρικών καταθέσεων.

    Άνδρας κατέθεσε ότι είδε το παιδί μετά την εξαφάνισή του μέσα σε αυτοκίνητο στο σιδηροδρομικό σταθμό Σχηματαρίου Βοιωτίας. Επίσης, κάτοικος Ημαθίας υποστήριξε ότι είδε τον 11χρονο να εισέρχεται σε αυτοκίνητο, λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή του στο χωριό Αρχάγγελος του νομού. Εξάλλου, παιδοψυχολόγος αναφέρθηκε στο πόρισμα της έρευνας που διενήργησε ως μέλος της ομάδας παιδοψυχιάτρων-πραγματογνωμόνων που εξέτασε τα παιδιά. Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες οι ανήλικοι ομολόγησαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διάπραξη του εγκλήματος. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

    Είδηση: 15523

    [09] Στη Νέα Υόρκη Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου

    Αναχωρεί την Παρασκευή για τη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Γιώργος Παπανδρέου, όπου θα μιλήσει σε συνέδριο για την οικονομική κρίση, τη διεθνή ασφάλεια και τη νέα διεθνή οικονομική αρχιτεκτονική και ιδιαίτερα για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Στο περιθώριο του συνεδρίου, στο οποίο θα πάρουν μέρος πολλοί διακεκριμένοι διεθνείς οικονομολόγοι, ο κ. Παπανδρέου θα έχει συνεργασία με τον Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος είναι πρόεδρος της ομώνυμης επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που εξετάζει τα θέματα της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

    Το Σάββατο ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί στο Μεξικό όπου θα προεδρεύσει στις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιούνται 17 και 18 Νοεμβρίου. Στη Σύνοδο αυτή θα συζητηθούν ο κρίσιμος ρόλος των κυβερνήσεων και των ρυθμιστικών πλαισίων στην εξασφάλιση μιας βιώσιμης και δίκαιης παγκόσμιας οικονομίας, καθώς και οι νέες δυνατότητες διεθνούς συνεργασίας μετά την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θέμα επίσης της συνόδου είναι οι νέες προσεγγίσεις στην πολιτική για κοινωνική δικαιοσύνη και αντιμετώπιση των ανισοτήτων. Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του προεδρείου της σοσιαλιστικής διεθνούς.

    Είδηση: 15521


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 13 November 2008 - 21:52:21 UTC