Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-10-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έκαναν φτερά 640 εκατομμύρια ευρώ
  • [02] Αιματηρή συμπλοκή Ρουμάνων και Πακιστανών
  • [03] Διπλό φονικό για κτηματικές διαφορές
  • [04] "Θύμα" της κρίσης και ο Πύργος του Αϊφελ
  • [05] Οκτώ νεκροί από μεγάλη πυρκαγιά στη Συρία
  • [06] Ματιές στον πιο ...καυτό πλανήτη
  • [07] Ντοπαμίνη και παχυσαρκία
  • [08] Λουκέτο σε 135 καταστήματα του ΟΤΕ
  • [09] Φρένο στο ράλι καθόδου του πετρελαίου
  • [10] Κήρυξε πτώχευση η Altec Telecoms

    [01] Κόσμος

    Γαλλία-Ταχυδρομικό Ταχυδρομείο

    Έκαναν φτερά 640 εκατομμύρια ευρώ

    17/10/2008 23:25:00

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το "Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο" της Γαλλίας, που έχει πελάτες 27 εκατομμύρια αποταμιευτές απ όλη την χώρα, έχει χάσει συνολικά περίπου 640 εκατομμύρια ευρώ από άστοχες κινήσεις τριών χρηματιστών του, την εποχή μάλιστα κατά την οποία είχε ξεσπάσει η παρούσα διεθνής χρηματιστηριακή κρίση. Μία εξέλιξη, που οδήγησε τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί -περιοδεύει στο Κεμπέκ-να δηλώσει ότι "πρόκειται για απαράδεκτη κατάσταση, όσοι δε ευθύνονται, θα λογοδοτήσουν".

    Ήδη, με προεδρική εντολή, επιλήφθηκε της υπόθεσης η εποπτεύουσα το τραπεζικό σύστημα Αρχή της Γαλλίας, επιθεωρητές της οποίας επισκέφθηκαν νωρίτερα σήμερα τα Κεντρικά Γραφεία του γαλλικού "Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου" στο Παρίσι.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι χρηματιστές κινήθηκαν "εκτός ορίων" των εντολών, που τούς είχαν δοθεί από τους ανωτέρους τους.

    Οι απώλειες αποκορυφώθηκαν κατά την προηγούμενη εβδομάδα (6-10 0κτωβρίου), που υπήρξε για το γαλλικό χρηματιστήριο κυριολεκτικά η χειρότερη, αφότου αυτό επαναλειτούργησε σε νέες βάσεις στη διάρκεια του φθινοπώρου του 1987, όπως διέρρευσε.

    Πρόκειται για υπόθεση που ασφαλώς θα κλονίσει το κλίμα διαβουλεύσεων του γαλλικού "Τ.Τ" με την Bank Populaire, την "άλλη" αγαπημένη τράπεζα των Γάλλων μικροαποταμιευτών, διαβουλεύσεις που διεξάγονται από καιρό, με στόχο να δημιουργηθεί η δεύτερη μεγαλύτερη -από την άποψη του κύκλου εργασιών- τράπεζα όλης της Γαλλίας.

    [02] Κοινωνία

    Δραπετσώνα

    Αιματηρή συμπλοκή Ρουμάνων και Πακιστανών

    17/10/2008 23:11:00

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Τουλάχιστον δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα σε Ρουμάνους και Πακιστανούς αργά το βράδυ της Παρασκευής σε καφετέρια στη Δραπετσώνα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κατάσταση των τραυματιών, που νοσηλεύονται στο "Τζάνειο" νοσοκομείο, είναι σοβαρή και μάλιστα ο ένας εξ αυτών παραμένει διασωληνωμένος.

    [03] Κοινωνία

    Άργος Ορεστικό Καστοριάς

    Διπλό φονικό για κτηματικές διαφορές

    17/10/2008 23:07:00

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Εξηνταεννιάχρονος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και σκότωσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γυναίκα, 61 ετών, καθώς και τον 37χρονο γιο της, σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Σπήλαιο στο δήμο Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν, μέχρι στιγμής, γνωστά από την Αστυνομία, αφορμή για το διπλό έγκλημα στάθηκαν οι μεταξύ τους κτηματικές διαφορές. Να σημειωθεί ότι και παλιότερα είχαν προσωπικές διενέξεις. Ο δράστης, μετά την πράξη του, παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε.

    [04] Κόσμος

    Γαλλία

    "Θύμα" της κρίσης και ο Πύργος του Αϊφελ

    17/10/2008 23:02:00

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το σήμα κατατεθέν της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Πύργος του Αϊφελ θα φωτίζεται πλέον όλο και λιγότερο σε ωριαία βάση για να δοθεί ένα παράδειγμα στους πολίτες να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, ανακοινώθηκε σήμερα από την υπηρεσία διεύθυνσης του μνημείου.

    Ο Πύργος του Αϊφελ φωτιζόταν από τον Ιανουάριο του 2000, δέκα λεπτά την ώρα με λαμπυρίζοντες λαμπτήρες κάθε βράδυ και από σήμερα το δεκάλεπτο θα μειωθεί κατά πέντε λεπτά για περιβαλλοντικούς λόγους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ενέργεια αυτή είναι καθαρά συμβολική γιατί τα 20 χιλιάδες λαμπυρίζοντα λαμπάκια του Πύργου -που είναι πολύ εντυπωσιακά- δεν καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια.

    [05] Κόσμος

    Πρακτορείο "Sana"

    Οκτώ νεκροί από μεγάλη πυρκαγιά στη Συρία

    17/10/2008 22:54:00

    Πηγή: AΠΕ

    Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν σήμερα από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο "Sana".

    Σύμφωνα με το πρακτορείο η πυρκαγιά, που οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα σε ένα εξαόροφο εμπορικό κέντρο της πόλης η οποία απέχει 350 χιλιόμετρα βόρεια της Δαμασκού.

    Από τη φωτιά καταστράφηκαν οι δύο πρώτοι όροφοι του κτηρίου όπου στεγάζονταν μπουτίκ, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και καταστήματα τροφίμων.

    [06] Τεχνολογία

    Ματιές στον πιο ...καυτό πλανήτη

    17/10/2008 22:24:00

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Στο εντεινόμενο "κυνήγι" των αστρονόμων για εξωηλιακούς πλανήτες ένα νέο εύρημα έρχεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Πρόκειται για τον πλανήτη WASP-12b, που είναι ο πιο καυτός πλανήτης που έχει ποτέ βρεθεί, έχοντας θερμοκρασία 2.200 βαθμών Κελσίου, ενώ επιπλέον περιφέρεται γύρω από το άστρό του ταχύτερα και σε μικρότερη απόσταση από κάθε άλλον εξωπλανήτη.

    Ο WASP-12b είναι ένας αεριώδης πλανήτης, με μάζα περίπου μιάμιση φορά μεγαλύτερη του Δία και σχεδόν διπλάσιο μέγεθος από αυτόν, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 870 ετών φωτός από τη Γη. Η θερμοκρασία του είναι υπερβολικά υψηλή για πλανήτη, καθώς αντιστοιχεί στη θερμοκρασία ορισμένων άστρων.

    Ο γιγάντιος πλανήτης ολοκληρώνει μια πλήρη τροχιά γύρω από το μητρικό του άστρο σε περίπου μια μέρα, όταν ο ταχύτερος πλανήτης του δικού μας ηλιακού συστήματος, ο Ερμής, χρειάζεται 88 μέρες για μια πλήρη περιφορά. Για να πετύχει αυτή την πολύ υψηλή ταχύτητα περιφοράς, ο εξωπλανήτης βρίσκεται υπερβολικά κοντά στο άστρο του, σε απόσταση μόλις 3,4 εκατ. χλμ., δηλαδή περίπου το 2% της απόστασης Γης-Ήλιου, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Live Science και Space.com.

    Ο πλανήτης ανακαλύφθηκε από τον Ντον Πόλακο, του πανεπιστημίου Κουίν της Β.Ιρλανδίας, που είναι υπεύθυνος του βρετανικού προγράμματος αναζήτησης εξωπλανητών SuperWASP και από τον Λέσλι Χεμπ του πανεπιστημίου του Σαιντ Άντριους στη Σκωτία. Ο Πόλακο δεν απέκλεισε να βρεθούν ακόμα θερμότεροι και ταχύτεροι εξωπλανήτες, καθώς η έρευνα γι αυτούς εντείνεται.

    Κάθε καινούρια ανακάλυψη, όπως αυτή του WASP-12b, δημιουργεί νέα δεδομένα για το πόσο κοντά μπορεί ένας πλανήτης να περιφέρεται γύρω από το άστρο του χωρίς να καταστραφεί. Μέχρι πρόσφατα οι επιστήμονες δεν περίμεναν να βρουν πλανήτες με διάρκεια περιφοράς μόλις μια μέρα γύρω από το άστρο τους.

    Ο WASP-12b είναι ένας από τους περίπου 50 εξωπλανήτες που έχουν ως τώρα ανακαλυφθεί με τη μέθοδο της διέλευσης, δηλαδή η ύπαρξή τους έγινε αντιληπτή μετρώντας τη μείωση της φωτεινότητας του μητρικού τους άστρου, όταν ο πλανήτης παρεμβαλλόταν ανάμεσα σε αυτό και στη Γη, μπλοκάροντας ένα μέρος από την ακτινοβολία του άστρου τους.

    Η μέθοδος αυτή είναι δύσκολη για τους αστρονόμους γιατί η πτώση της ακτινοβολίας του άστρου λόγω της παρεμβολής του εξωπλανήτη είναι πολύ μικρή. Από την άλλη, η μέθοδος της διέλευσης επιτρέπει στους αστρονόμους να εκτιμήσουν το μέγεθος, τη μάζα και την πυκνότητα του παρεμβαλλόμενου εξωπλανήτη. Υπολογίζοντας την απόσταση του πλανήτη από το άστρό του, μπορούν επίσης να εκτιμήσουν τη θερμοκρασία του εξωπλανήτη.

    Η νέα ανακάλυψη, μεταξύ άλλων, εγείρει το ερώτημα αν πλανήτες σαν τον WASP-12b είναι συχνότεροι στο σύμπαν σε σχέση με πλανήτες σαν τη Γη. Ποιος αποτελεί την ειδική περίπτωση και την εξαίρεση; Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα την απάντηση.

    [07] Υγεία

    Ντοπαμίνη και παχυσαρκία

    17/10/2008 22:00:00

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Science

    Το μυστήριο γιατί μερικοί άνθρωποι μένουν αδύνατοι και άλλοι παχαίνουν, μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει λόγω διαφορών στον τρόπο που οι εγκέφαλοι των ανθρώπων μετρούν την απόλαυση του φαγητού. Οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν έχουν περιττά κιλά επειδή αγαπούν υπερβολικά το φαγητό, αλλά επειδή ο εγκέφαλός τους, για γενετικούς λόγους, δεν απολαμβάνει το φαγητό και έτσι αναγκάζονται να αναπληρώσουν την ελλιπή απόλαυση με περισσότερη τροφή, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο έγκυρο περιοδικό "Science".

    Επιστημονική ομάδα, υπό τον δρα Έρικ Στάις, του πανεπιστημίου του Τέξας και του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Όρεγκον, ανακάλυψε ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να παχύνουν επειδή χρειάζονται περισσότερο φαγητό από το συνηθισμένο, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το κύκλωμα ανταμοιβής και απόλαυσής στον εγκέφαλό τους και έτσι να ικανοποιήσουν την όρεξή τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα στους Times του Λονδίνου και τον Independent.

    Η έρευνα διαπίστωσε ότι η μειωμένη αντίδραση στα κέντρα ανταμοιβής-απόλαυσης του εγκεφάλου μπορεί να προβλέψει ποιες νεαρές γυναίκες είναι πιο πιθανό να παχύνουν. Η αντίδραση αυτή είναι πιο έντονη σε ανθρώπους που έχουν ένα συγκεκριμένο γενετικό προφίλ, το οποίο μειώνει τη δράση της ντοπαμίνης, του νευροδιαβιβαστή εκείνου που είναι καθοριστικός για το αίσθημα της απόλαυσης.

    Σύμφωνα με την έρευνα οι παχύσαρκοι άνθρωποι πιθανώς έχουν λιγότερους υποδοχείς ντοπαμίνης (όσοι διαθέτουν το γονίδιο Taq1A1), έτσι τρώνε παραπάνω για να αναπληρώσουν το γενετικά-χημικά καθορισμένο έλλειμμα απόλαυσης. Δηλαδή, τα άτομα αυτά πρέπει να πάρουν μεγαλύτερη ποσότητα μιας ουσίας (φαγητού, ναρκωτικών κ.α.) προκειμένου να νιώσουν το ίδιο αίσθημα ικανοποίησης με τους άλλους ανθρώπους.

    Σύμφωνα με τον δρα Στάις, τα πορίσματα της έρευνας μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό νέων φαρμάκων και άλλων θεραπειών για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και τον έλεγχο της όρεξης

    [08] Οικονομία

    Λουκέτο σε 135 καταστήματα του ΟΤΕ

    17/10/2008 21:02:00

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Περίπου 135 καταστήματα πώλησης προϊόντων του ΟΤΕ θα κλείσουν στο πλαίσιο της διαδικασίας εξορθολογισμού του Δικτύου των Καταστημάτων του Οργανισμού, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν θα απολυθούν. Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του ΟΤΕ, που εκδόθηκε με αφορμή σχετικές αναφορές από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στην οποία προστίθεται ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του ΟΤΕ για τη βελτιστοποίηση και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του δικτύου του.

    Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα εν λόγω καταστήματα έχουν από ελάχιστη έως μηδενική εμπορική δραστηριότητα και συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ. Για το λόγο αυτό θα ανασταλεί η λειτουργία τους και οι πωλήσεις θα αναδρομολογηθούν στα πλησιέστερα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ και στο 134, το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης.

    Όσον αφορά στους περίπου 250 εργαζομένους σε αυτά, ο ΟΤΕ διαβεβαιώνει ότι αφενός οι θέσεις εργασίας είναι διασφαλισμένες, αφετέρου έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την αξιοποίησή τους σε άλλες οργανικές θέσεις εργασίας.

    [09] Οικονομία

    Ενισχύθηκε η τιμή του αργού

    Φρένο στο ράλι καθόδου του πετρελαίου

    17/10/2008 20:35:00 (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2008 22:41:29)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Στα 72 δολάρια το βαρέλι ανήλθε σήμερα η τιμή του αμερικανικού αργού -ανακάμπτοντας από τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων δεκαέξι μηνών στα οποία υποχώρησε χθες- λόγω της ανόδου των τιμών των μετοχών στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές και της προοπτικής να ανακοινώσει ο ΟΠΕΚ την επόμενη εβδομάδα, στις 23 του μηνός, μείωση της παραγωγής του.

    Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού παρουσίαζε αύξηση κατά 2,22 δολάρια το βαρέλι και βρισκόταν σήμερα το απόγευμα στα 72,07 δολάρια το βαρέλι, και ενώ χθες είχε υποχωρήσει στα 68,57 δολάρια, το χαμηλότερο σημείο από τον Ιούνιο του 2007.

    Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου μπρεντ ήταν αυξημένη κατά 1,60 δολάρια και βρισκόταν στα 69,44 δολάρια το βαρέλι.

    Στη χώρα μας έπεσε κατά ένα λεπτό η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης -βοηθούντος και του καιρού- αλλά η μείωση ήταν πολύ μικρότερη από τη θεαματική αποκλιμάκωση των διεθνών τιμών του αργού.

    Παράγοντες της αγοράς καυσίμων υποστηρίζουν ότι οι μειώσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι πιο εμφανείς τις επόμενες μέρες, όταν θα τελειώσουν τα αποθέματα που είχαν αγοραστεί με το μαύρο χρυσό στα ύψη. Αποφεύγουν πάντως να κάνουν προβλέψεις για το τι θα συμβεί τους επομένους μήνες.

    Ετοιμάζεται να κλείσει τις στρόφιγγες ο ΟΠΕΚ

    Οι τιμές του πετρελαίου δέχθηκαν στήριξη από την άνοδο των τιμών των μετοχών στην Ασία, με τις ιαπωνικές τράπεζες και αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν τεθεί στην αιχμή της ανοδικής τάσης ενώ ανοδικά κινήθηκε και ο δείκτης των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης στις ΗΠΑ.

    Την επενδυτική διάθεση στις διεθνείς αγορές πετρελαίου ενίσχυσε και η δήλωση στο τηλεοπτικό κανάλι αλ Τζαζίρα του υπουργού Πετρελαίου του Κάταρ Αμπντάλα αλ Ατίγια ότι ο ΟΠΕΚ, ο οποίος προσφέρει περίπου το 40% της παγκόσμιας προσφοράς πετρελαίου, πιθανά θα αποφασίσει στην έκτακτη σύνοδό του - την οποία μετέθεσε για την επόμενη Παρασκευή από το Νοέμβριο που είχε προγραμματιστεί αρχικά - να προχωρήσει σε μείωση κατά 1 εκατομύριο βαρέλια την ημέρα, των επιπέδων παραγωγής του.

    "Θα είναι 1 εκατομύριο βαρέλια ή και περισσότερο. Οι τιμές έχουν υποχωρήσει πολύ και χρειάζεται να πάρουμε μέτρα", είπε ο Αλ Ατίγια.

    "Εάν οι τιμές υποχωρήσουν σε σημείο που δημιουργεί προβλήματα στους προϋπολογισμούς ορισμένων χωρών-μελών του ΟΠΕΚ, είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν δράση", εκτιμά ο αναλυτής αγορών προϊόντων πετρελαίου στη Standard Chartered Σίριν Γκάρντινερ.

    [10] Οικονομία

    Κήρυξε πτώχευση η Altec Telecoms

    17/10/2008 19:55:00 (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2008 22:40:48)

    Κήρυξη πτώχευσης κατέθεσε σήμερα η Altec Telecoms, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της, λόγω επαπειλούμενης οικονομικής αδυναμίας. Ωστόσο, η εταιρεία σκοπεύει άμεσα, και πάντως εντός της νομίμου προθεσμίας, να υποβάλει στο πτωχευτικό δικαστήριο πρόταση σχεδίου αναδιοργάνωσης, με στόχο τη διάσωση, την εξυγίανση και την καλύτερη αξιοποίησή της.

    Η Διοίκηση της επιχείρησης θεωρεί πως οι επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης της Altec Telecoms προς τον Όμιλο Altec θα είναι σημαντικές, αλλά δεν θα είναι ικανές να δημιουργήσουν πρόβλημα στην συνέχιση των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

    Κατόπιν των εξελίξεων η διακόπηκε η παροχή υπηρεσιών Ίντερνετ σε ελληνικά υπουργεία, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες.

    Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο ΟΤΕ προχώρησε σε διακοπή κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την Altec Telecoms, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρίας προς τον Οργανισμό.

    Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προχώρησε στη λήψη προσωρινών μέτρων κατά της εταιρίας για τη μη συμμόρφωσή της με την αρχή της αδιάλειπτης παροχής υπηρεσιών και τη μη τήρηση της υποχρέωσης διεκπεραίωσης αιτήσεων φορητότητας, δεδομένου ότι οι πελάτες της Altec αδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών.

    Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ η Altec καλείται να προβεί άμεσα σε αποδοχή όλων των αιτήσεων φορητότητας που υποβάλλονται νομίμως και οπωσδήποτε εντός της ιδίας ημέρας υποβολής των σχετικών αιτημάτων φορητότητας.

    Παράλληλα, εντέλλεται ο διαχειριστής της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Αναφοράς για τη φορητότητα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αποδοχής του συνόλου των αιτήσεων φορητότητας που υποβάλλονται.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 17 October 2008 - 20:49:58 UTC