Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-06-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συζήτηση για τη Συνθήκη της Λισσαβόνας
  • [02] Εξαφάνιση δύο αδελφών
  • [03] Πρόταση νόμου για διάλυση της Βουλής
  • [04] Απορρίπτουν την ιδέα ίδρυσης της UPM
  • [05] Ο πρόεδρος Μπούς στη Γερμανία
  • [06] Προτεραιότητα στην υπόθεση Siemens
  • [07] Ερντογάν κατά του Συνταγματικού Δικαστηρίου
  • [08] Σφοδρή κακοκαιρία με νεκρούς
  • [09] Προφορικές εξετάσεις στα ΤΕΕ,κατ΄ εξαίρεση
  • [10] Αιχμές Μακέιν για Ομπάμα

    [01] Πολιτική

    Στη Βουλή

    Συζήτηση για τη Συνθήκη της Λισσαβόνας

    10/6/2008 23:26:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Με ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την κύρωση της Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης της Λισσαβόνας. "Σημαντικό σκαλοπάτι για την Ευρώπη που θέλουμε" χαρακτήρισε τη συνθήκη ο πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας, κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης, επισημαίνοντας ότι με τη συνθήκη θεσπίζεται η ενεργός συμμετοχή των Εθνικών Κοινοβουλίων, στην ευρωπαϊκή νομοθετική διαδικασία.

    Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη συνθήκη τάχθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

    Ο εισηγητής της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η συνθήκη δεν είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε αλλά "ξεμπλοκάρει την Ευρώπη μετά από χρόνια εσωστρέφειας", σημειώνοντας ωστόσο ότι η συνθήκη δεν λύνει το πρόβλημα της "ανεξαρτησίας" της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η οποία, προαναγγέλλει αύξηση επιτοκίων, "σπρώχνοντας την Ευρώπη πιο κοντά στην ύφεση".

    Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την κριτική υποστήριξη του κόμματος στη Συνθήκη η οποία "προβλέπει θεσμούς πολιτικής ενοποίησης και την πληρέστερη χάρτα δικαιωμάτων στο σύγχρονο κόσμο".

    Από την πλευρά του ΚΚΕ, ο κ. Αλυσανδράκης υποστήριξε ότι η επαναφορά του ευρωσυντάγματος με τη μορφή της συνθήκης της Λισσαβόνας δείχνει την πλήρη περιφρόνηση των "ευρωλάγνων" προς τους λαούς της Ευρώπης που δεν τους επιτρέπεται καν να εκφραστούν μέσω δημοψηφισμάτων.

    Για μεταμφίεση του απορριφθέντος ευρωσυντάγματος σε συνθήκη της Λισσαβόνας έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μπανιάς. Ο κ. Μπανιάς εξέφρασε την αντίθεσή του στην ψήφιση της συνθήκης "με συνοπτικές διαδικασίες" και "ερήμην του λαού".

    Ο εισηγητής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης είπε ότι με τη συνθήκη της Λισσαβόνας "άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς". Δεν είχε, φαίνεται, διδακτικό χαρακτήρα, σε κάποια ακραία στοιχεία στην Ευρώπη, το δημοψήφισμα στη Γαλλία και στην Ολλανδία είπε ο κ. Αϊβαλιώτης.

    [02] Κοινωνία

    Μεταμόρφωση Αττικής

    Εξαφάνιση δύο αδελφών

    10/6/2008 22:28:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ 105,8

    Η μυστηριώδης εξαφάνιση δύο αδελφών 44 και 47 ετών από τη Μεταμόρφωση Αττικής απασχολεί την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα δύο αδέλφια έφυγαν από το σπίτι τους με το αυτοκίνητό τους χθες το μεσημέρι και από τότε δεν ξανάδωσαν σημεία ζωής. Οι σύζυγοί τους αναζήτησαν και τελικά ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι να βρεθεί το αυτοκίνητό τους στην λεωφόρο Διονύσου, στο Διόνυσο.

    Μέχρι στιγμής, παρά τις αναζητήσεις τα δύο αδέλφια δεν βρέθηκαν. Ωστόσο εκφράζονται φόβοι μήπως τους έχει συμβεί κάποιο ατύχημα καθώς κοντά στο σημείο είναι ένα πηγάδι. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής από το απόγευμα και ψάχνουν αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας από τους δύο αδελφούς.

    [03] Μ. Ανατολή

    Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

    Πρόταση νόμου για διάλυση της Βουλής

    10/6/2008 22:09:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Την πρόθεσή του να καταθέσει πρόταση νόμου για την διάλυση του κοινοβουλίου και την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ανακοίνωσε σήμερα το βασικό κόμμα της δεξιάς αντιπολίτευσης στο Ισραήλ, το Λικούντ. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τις υποψίες για παράνομη χρηματοδότηση που βαρύνουν τον πρωθυπουργό Εχουντ Ολμερτ, που εμπλέκεται σε μια νέα υπόθεση διαφθοράς που έχει πλέον πλήξει σοβαρά την εικόνα του. Όπως ανακοινώθηκε από το Λικούντ, του οποίου ηγείται ο πρώην πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, η πρόταση νόμου, για την "διάλυση της Κνέσετ", θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ψηφοφορίας σε πρώτη ανάγνωση, από τις 18 Ιουνίου. Το Ισραήλ δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι όμηρος (εσωτερικών) πολιτικών παραγόντων, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπο με φλέγοντα ζητήματα", δήλωσε ο Νετανιάχου αναφερόμενος στη σύγκρουση με την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, τις διαπραγματεύσεις που καθυστερούν με την παλαιστινιακή Αρχή ή τον ιρανικό πυρηνικό φάκελο. "Πρέπει οι Ισραηλινοί να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μια νέα κυβέρνηση που θα πάρει τα πράγματα στα χέρια της", πρόσθεσε μιλώντας στους δημοσιογράφους. Για να τεθεί σε ισχύ ο νόμος για την διάλυση της Κνέσετ , θα πρέπει στη συνέχεια να υιοθετηθεί σε τρεις αναγνώσεις, μόνο στην τρίτη απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων (61 σε 120).

    [04] Μ. Ανατολή

    Τρίπολη, Λιβύη

    Απορρίπτουν την ιδέα ίδρυσης της UPM

    10/6/2008 21:40:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Κατά την έναρξη συνδιάσκεψης στην Τρίπολη των ηγετών της Ένωσης του Αραβικού Μάγρεμπ (UAM) και της Συρίας, η οποία ήταν αφιερωμένη στο προωθούμενο σχέδιο της Μεσογειακής Ένωσης (UPM), ο Καντάφι τάχθηκε κατά του σχεδίου της Μεσογειακής Ένωσης. Ο Λίβυος ηγέτης, προειδοποίησε πως αυτό θα αποτελέσει δούρειο ίππο κατά της αραβικής και της αφρικανικής ενότητας και το χαρακτήρισε ως "ύβρη" και "δόλωμα". "Μας θεωρούν ευήθεις. Εμείς δεν ανήκουμε στις Βρυξέλλες. Ο Αραβικός Σύνδεσμος είναι στο Κάιρο και η Αφρικανική Ένωση στην Αντίς Αμπέμπα. Είμαστε μέλη του Συνδέσμου και της Ένωσης και δεν θα ριψοκινδυνεύσουμε σε καμία περίπτωση να προκαλέσουμε σχίσμα στην αραβική, ή την αφρικανική ενότητα. Θα πρέπει οι ευρωπαίοι εταίροι μας να το κατανοήσουν αυτό", τόνισε ο Καντάφι. "Εάν αυτοί θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, θα πρέπει να το κάνουν μέσω του Καΐρου και της Αντίς Αμπέμπα", πρόσθεσε. "Αυτό αποτελεί προσβολή κατά ημών των Αράβων και των Αφρικανών", δήλωσε ο Καντάφι.

    Μετά τη σύνοδο, ο Μουάμαρ Καντάφι προσκάλεσε τους φιλοξενούμενούς του σε γεύμα σε παρακείμενο ξενοδοχείο, τονίζοντας εμφατικά πως "τελείωσε. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο". Σύμφωνα με διπλωματική πηγή πάντως, "πρόκειται για μία σύνοδο ανταλλαγής απόψεων και δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ν ανακοινωθούν αποτελέσματα".

    Οι Αραβικές χώρες φοβούνται πως εάν ενταχθούν στη Μεσογειακή Ένωση, η θέσπιση της οποίας θα κηρυχθεί στις 13 Ιουλίου στο Παρίσι, κινδυνεύουν να χρειασθεί να έλθουν σ επαφή με τον μισητό εχθρό τους το Ισραήλ.

    [05] Κόσμος

    Βερολίνο, Γερμανία

    Ο πρόεδρος Μπούς στη Γερμανία

    10/6/2008 21:09:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Στην Γερμανία, έφθασε σήμερα το απόγευμα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζόρτζ Μπούς, δεύτερο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του στην Ευρώπη η οποία τον οδήγησε στην Σλοβενία, και στη συνέχεια θα τον οδηγήσει επίσης στην Ιταλία το Βατικανό, τη Γαλλία και τη Βρετανία. Ο κ. Μπούς συμμετείχε σήμερα στο Μπρντο Πρι Κράνγιου στην Σλοβενία στην μονοήμερη σύνοδο κορυφής ΗΠΑ -ΕΕ, που σημάδεψε την αρχή της αποχαιρετιστήριας ευρωπαϊκής του περιοδείας. Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Λόρα, ο αμερικανός πρόεδρος θα μεταβεί αμέσως με ελικόπτερο από το αεροδρόμιο του Βερολίνου-Τέγκελ στην γερμανική κυβερνητική κατοικία του Μέζεμπεργκ, 70 χλμ βόρεια της πρωτεύουσας, όπου μέχρι την Τετάρτη θα είναι φιλοξενούμενος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Ανγκελα Μερκελ και του συζύγου της Γιοακίμ Ζάουερ.

    [06] Πολιτική

    Προτεραιότητα στην υπόθεση Siemens

    10/6/2008 20:37:00

    Την κατ απόλυτη προτεραιότητα διενέργεια και περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Siemens, ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σ. Χατζηγάκης.

    Θα περιμένουμε τα στοιχεία της Δικαιοσύνης για το αν υπάρχουν ένοχοι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος απαντώντας στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι όλα τα άλλα είναι για πολιτική κατανάλωση. Σπορ, όπως σημείωσε, που έχει εξασκήσει με επιτυχία στο παρελθόν η αξιωματική αντιπολίτευση.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του Κινήματος για τη θέση που πήραν τα κόμματα της Αριστεράς σχετικά με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

    Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μας χαρακτήρισε εγκληματική την συμπεριφορά της κυβέρνησης που προσπαθεί -όπως είπε- είτε να συμψηφίσει ή να συγκαλύψει την υπόθεση.

    [07] Κόσμος

    Τουρκία

    Ερντογάν κατά του Συνταγματικού Δικαστηρίου

    10/6/2008 20:21:00 (Τελευταία ενημέρωση: 10/6/2008 20:37:26)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8

    Εξηγήσεις, από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας ζήτησε ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την απόφαση του, να ακυρώσει το νόμο που επέτρεπε τη χρήση της μαντίλας στα πανεπιστήμια. Όπως υποστήριξε ο Τούρκος πρωθυπουργός, οι δικαστές δεν μπορούν να εξετάσουν τη συνταγματική μεταρρύθμιση επί της ουσίας, αλλά μόνο το τεχνικό μέρος, ούτε να επιβάλουν τη γνώμη τους στη βουλή. Με τις δηλώσεις του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφήνει σαφείς αιχμές για το ρόλο του Συνταγματικού δικαστηρίου, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει μέσα στους επόμενους μήνες, εάν το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης είναι παράνομο ή όχι. Ο Ερντογάν κρατάει προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά του. Το σίγουρο είναι ότι στην κρίσιμη αυτή χρονική συγκυρία, οποιαδήποτε βίαιη αντίδραση από το κυβερνών κόμμα θα προκαλούσε αναστάτωση στην αγορά και θα έθετε σε κίνδυνο την οικονομία. Το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή από το 2002 όπου και ανέβηκε στην εξουσία. Σταθμός για την περαιτέρω πορεία του, η πολυαναμενόμενη απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου που θα κρίνει εάν θα κηρυχθεί παράνομο ή όχι.

    [08] Κόσμος

    Σε ΗΠΑ και Τουρκία

    Σφοδρή κακοκαιρία με νεκρούς

    10/6/2008 20:12:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τους δέκα έχουν φτάσει οι νεκροί από τις καταιγίδες στα Μεσοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τις πλημμύρες ξεριζώθηκαν ολόκληρα σπίτια, ενώ σε πολλά άλλα δημιουργήθηκαν σοβαρές ζημιές. Αντίθετα σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη καθιστώντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

    Στην Τουρκία σφοδρές βροχοπτώσεις και χαλάζι προκάλεσαν το θάνατο 4 ανθρώπων και τεράστιες καταστροφές. Κεραυνοί, καταιγίδες και χαλαζόπτωση δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα και καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες. Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα ορεινά της Καισαρείας.

    [09] Κοινωνία

    Προφορικές εξετάσεις στα ΤΕΕ,κατ΄ εξαίρεση

    10/6/2008 19:47:00

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Προφορικά θα εξεταστούν, κατ΄ εξαίρεση για το τρέχον έτος, εφόσον το επιθυμούν, οι μαθητές των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηριων (ΤΕΕ), οι οποίοι, είτε αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, όπως η δυσλεξία, η δυσαριθμησία και η δυσαναγνωσία, είτε έχει διαγνωσθεί ότι έχουν σύνθετες γνωστικές, συναισθηματικές, κοινωνικές δυσκολίες.

    Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, η απόφαση πάρθηκε έως ότου ρυθμιστεί οριστικά το θέμα, για λόγους παιδαγωγικούς και κοινωνικής ευαισθησίας προς τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των υποψηφίων αυτών.

    Η προφορική εξέταση θα γίνει στα οικεία βαθμολογικά κέντρα, στα οποία λειτουργούν οι επιτροπές προφορικής εξέτασης, στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, με το ίδιο πρόγραμμα και στα ίδια θέματα των γραπτών εισιτηρίων εξετάσεων.

    Σε κάθε περίπτωση, για τη συμμετοχή τους στις προφορικές εξετάσεις, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο οικείο, από τα ανωτέρω αναφερόμενα βαθμολογικά κέντρα, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται απο πρωτότυπο ή θεωρημένο πιστοποιητικό (ειδική διαγνωστική έκθεση). Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει να αναφέρει τις ειδικές δυσκολίες του μαθητή στο μάθημα, να έχει εκδοθεί εντός της τελευταίας τριετίας, πριν τις εξετάσεις του 2008, και να προέρχεται, είτε απο ΚΔΑΥ, είτε απο αναγνωρισμένο δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα γραφεία επαγγελματικής εκπαίδευσης και τα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια.

    [10] Κόσμος

    Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

    Αιχμές Μακέιν για Ομπάμα

    10/6/2008 19:26:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία Τζον Μακέιν κατηγόρησε σήμερα τον δημοκρατικό αντίπαλό του Μπαράκ Ομπάμα ότι θέλει να αυξήσει τους φόρους σε όλους τους Αμερικανούς, καθώς το θέμα της οικονομίας αποτελεί ένα από τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν κι ανησυχούν τους εκλογείς. Στη διάρκεια συνάντησής του με μικρούς επιχειρηματίες ο Μακέιν προειδοποίησε ότι "με το φορολογικό σχέδιο του Ομπάμα, οι Αμερικανοί -όποια κι εάν είναι η κατάστασή τους -θα δουν τους φόρους τους ν αυξάνονται", Όπως τόνισε, "τα ηλικιωμένα άτομα, οι οικογένειες, οι μικροί επιχειρηματίες κι όλοι όσοι είχαν κάποιες μικρές επενδύσεις στο χρηματιστήριο θα πληγούν από την αύξηση των φόρων. Αυτό θα προσθέσει κόστη (για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων) και πρόκειται να επιβραδύνει την δημιουργία θέσεων εργασίας".

    Μολονότι επί μακρόν υπήρξε αντίπαλος της πολιτικής μείωσης των φόρων που ακολουθούσε η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους, ο Μακέιν πλέον κάνει στροφή 180 μοιρών κι υπόσχεται πως θα τις διαιωνίσει.

    Από την πλευρά του ο Ομπάμα υπόσχεται μείωση των φόρων στις μεσαίες και κατώτερες τάξεις, στοχεύοντας περισσότερο προς τα εισοδήματα που ξεπερνούν τα 250.000 δολάρια ετησίως. Όσον αφορά την ιατρική ασφάλιση, ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος τόνισε πως προτιμά να δημιουργηθεί μία πίστωση από τους φόρους, ώστε όσοι ενδιαφέρονται ν αποκτήσουν ιατρική ασφάλιση μπορούν να εγγραφούν σε κάποιο ιδιωτικό πρόγραμμα, "προσφέροντας στον κόσμο την εναλλακτική δυνατότητα να επιλέξει μία ιατρική ασφάλιση στα μέτρα του", αντί να υπάρχει μία γενική κοινωνική ασφάλιση και να "αυξηθεί ο έλεγχος του κράτους πάνω στην ιατρική ασφάλεια" όπως διακηρύσσει ο αντίπαλός του. Υπενθυμίζεται πως 47 εκατ. Αμερικανοί δεν διαθέτουν κοινωνική κι ιατρική ασφάλιση.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 10 June 2008 - 20:50:04 UTC