Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-04-26

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μηνύματα αγάπης
  • [02] "Κίτρινη κάρτα" από την Ε.Ε. για την οικονομία
  • [03] Επεισόδια στη λαμπαδηδρομία στο Ναγκάνο
  • [04] Την επιστροφή του στην ΝΔ επιθυμεί ο Κ. Κουκοδήμος
  • [05] Φόβοι Αμπάς για αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
  • [06] Σρι Λάνκα: 26 οι νεκροί από βομβιστική επίθεση
  • [07] Σαρωτική νίκη των Συντηρητικών στο Ιράν
  • [08] Αιματηρά επεισόδια στη Βραζιλία

    [01] Κοινωνία

    Μηνύματα αγάπης

    26/4/2008 6:56:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και κυρίως εμβάθυνσης του νοήματος της Ανάστασης του Κυρίου που εκπέμπεται για τη ζωή των χριστιανών, απευθύνουν οι προκαθήμενοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Από το Οικουμενικό πατριαρχείο και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών μέχρι το πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας και την Αρχιεπισκοπή της Αλβανίας οι ηγέτες της Ορθοδοξίας επισημαίνουν ότι το φως της Ανάστασης μας αγγίζει όλους.

    Η ζωή και η Ανάσταση δεν είναι όνειρο ούτε ουτοπία άλλα ψηλαφητή πραγματικότητα για όλους επισημαίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και εξηγεί ότι το όνομα αυτής της πραγματικότητας είναι Ιησούς Χριστός.

    Από το δεύτερο τη τάξη Πατριαρχείο Αλεξανδρείας αλλά και από τους νεοφώτιστους Χριστιανούς της αφρικανικής ηπείρου ο Πατριάρχης Θεόδωρος στέλνει μήνυμα αδελφοσύνης αγάπης και ειρήνης.

    "Δεν δύναται να υπάρχει ειρήνη μόνον επειδή δε γίνονται πόλεμοι με εξωτερικό εχθρό, όταν εσωτερικώς είναι ανάστατα τα πνεύματα, οι ψυχές, οι γάμοι, τα ήθη και υπάρχουν καθημερινώς φόνοι, κλοπές, απιστίες, ταραχές, αχαριστίες", τονίζει μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας.

    Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος καλεί όλους να πλησιάσουν το φώς της Ανάστασης αυτό που προσφέρει η Εκκλησία ως οίκος του θεού.

    Στην Ελπίδα που ανανεώνεται κάθε χρόνο στις καρδιές των πιστών με το άγγελμα της Ανάστασης αναφέρεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

    Τις ευχές ελληνισμού της Αμερικής μεταφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος και καλεί τους πιστούς να ανοίξουν τις καρδιές τους στο ζωογόνο φώς της Ανάστασης.

    Η απανταχού Ορθοδοξία γιορτάζει με λαμπρότητα το άγιο Πάσχα και προσδοκά ειρήνη και ασφάλεια και πρόοδο για όλη την οικουμένη.

    [02] Οικονομία

    "Κίτρινη κάρτα" από την Ε.Ε. για την οικονομία

    26/4/2008 5:33:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 26/4/2008 6:41:12 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα, αναμένεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς στην έκθεση των εαρινών προβλέψεων που θα ανακοινωθεί την Δευτέρα του Πάσχα, θα αναφέρεται ότι η διεθνής κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά την ελληνική οικονομία. Ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια αναμένεται να ζητήσει από την κυβέρνηση την άμεση λήψη αυστηρών μέτρων καθώς όπως θα αναφέρεται στην έκθεση η διεθνής οικονομική κρίση, φρενάρισε τον στόχο του ρυθμού ανάπτυξης, πυροδότησε στα ύψη τον πληθωρισμό και επιδείνωσε το εξωτερικό ισοζύγιο στην χωρά μας.

    Στην έκθεση η επιτροπή αναμένεται να εμφανισθεί προβληματισμένη για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και να χαμηλώσει τον πήχη ως προς τους μελλοντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ελληνική οικονομία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο θεωρείται εξαρτημένη από τις τιμές του πετρελαίου.

    Σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα η Επιτροπή αναμένεται ότι θα υιοθετήσει τις προβλέψεις του ελληνικού προγράμματος οικονομικής σταθερότητας σύμφωνα με το οποίο εκτιμάται ότι από το 2010 και μετά η Ελλάδα - όπως και οι άλλες χώρες της ευρωζώνης - θα εμφανίζουν, αν όχι πλεονασματικούς, τουλάχιστον μη ελλειμματικούς κρατικούς προϋπολογισμούς.

    Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί επισημαίνοντας την ανάγκη μιας διαφορετικής ρότας στην Οικονομία με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος μείωση των φορολογικών βαρών και πάταξη της ακρίβειας.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης ότι η άνοδος το ευρώ έναντι του δολαρίου δημιουργεί αλυσίδα αρνητικών επιπτώσεων στην οικονομία της ευρωζώνης.

    [03] Αλλα σπορ

    Στην Ιαπωνία

    Επεισόδια στη λαμπαδηδρομία στο Ναγκάνο

    26/4/2008 1:50:00 μμ

    Επεισοδιακή ήταν η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας από την ιαπωνική πόλη Ναγκάνο, όπου διαδηλωτές προσπάθησαν να εμποδίσουν την σκυταλοδρομία. Ένας Κινέζος φοιτητής τραυματίστηκε κατά τις σύντομες αψιμαχίες που είχαν το πρωί χιλιάδες Κινέζοι φίλαθλοι και πολλές δεκάδες Ιάπωνες εθνικιστές κατά τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας στους δρόμους του Ναγκάνο, στην κεντρική Ιαπωνία, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες. Μία θάλασσα από κόκκινες κινεζικές σημαίες είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης, που είχε φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1998, όμως μέσα σ αυτό το κύμα ήσαν ορατές δεκάδες θιβετιανές κι αρκετές ιαπωνικές σημαίες. Ιάπωνες εθνικιστές φώναζαν συνθήματα όπως "Έξω οι Κινέζοι" και κρατούσαν την παλαιά αυτοκρατορική σημαία. Η σκυταλοδρομία σταμάτησε προσωρινά όταν ερρίφθησαν αντικείμενα προς τον δρομέα με τη φλόγα, τον οποίο έσπευσαν να προστατεύσουν με τις ασπίδες τους Ιάπωνες αστυνομικοί.Λίγο αργότερα, ένας άνδρας με μία θιβετιανή σημαία κατόρθωσε να πηδήξει πάνω από τον φράκτη ασφαλείας κι έτρεξε προς την πορεία της σκυταλοδρομίας, όμως τον σταμάτησαν έγκαιρα οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας.Μόνον δύο Κινέζοι αστυνομικοί, ντυμένοι με λευκή-μπλε στολή περιστοίχιζαν την Ολυμπιακή Φλόγα, κατόπιν αιτήματος της ιαπωνικής αστυνομίας, για ν αποφευχθούν οι οργισμένες αντιδράσεις που είχε πυροδοτήσει η έντονη παρουσία κινέζων αστυνομικών στις σκυταλοδρομίες στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Σαν Φρανσίσκο. Η ιαπωνική αστυνομία κινητοποίησε 3.000 άνδρες της στους δρόμους του Ναγκάνο, μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται μόνο κατά τις αυτοκρατορικές επισκέψεις.

    Παρέμβαση Ρογκ

    Εν τω μεταξύ, πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ σε συνέντευξή του στους σημερινούς Financial Times ζητά από τη Δύση να πάψουν να οχλούν την Κίνα για το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς πλησιάζει η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, επισημαίνοντας ότι κατανοεί τη σταθερότητα των θέσεων της Δύσης, κρίνοντας υπερβολικές τις προσδοκίες όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία η Κίνα μπορεί να αλλάξει. "Χρειαστήκαμε 200 χρόνια για να εξελιχθούμε μετά τη Γαλλική Επανάσταση. Η Κίνα άρχισε το 1949", είπε. "Όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρξαν καταχρήσεις υπό τον Μάο και ότι η πολιτιστική επανάσταση δεν ήταν μια ευχάριστη περίοδος αλλά σιγά σιγά και μεθοδικά εδώ και 60 χρόνια οι Κινέζοι εξελίχθηκαν και αποδείχθηκαν ικανοί να προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές", πρόσθεσε ο Ρογκ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, το 1949 η Βρετανία, το Βέλγιο και η Πορτογαλία εφάρμοζαν "όλες τις καταχρήσεις που συνιστούν αποικιοκρατική συμπεριφορά. Μόλις τα τελευταία 40 χρόνια έχουν δώσει την ελευθερία στις αποικίες. Ας είμαστε λίγο μετριοπαθείς".

    Ο Ζακ Ρογκ πρόσθεσε ακόμη ότι οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν αποτελούν τον σωστό τρόπο ώστε να πειστεί το Πεκίνο να αλλάξει. "Δεν θα κερδίσετε τίποτε από το Πεκίνο αν υψώνετε τη φωνή", υπογράμμισε. "Είναι μέγα σφάλμα που διαπράττουν οι Δυτικοί προκειμένου να υποστηρίξουν τις ιδέες τους. Η αξιοπρέπεια έχει πρώτιστη σημασία. Όλοι οι ειδικοί στην Κίνα θα σας πουν ότι μια μόνο μέθοδος φέρει αποτέλεσμα, το να ξέρεις να συνομιλείς με σεβασμό και ηρεμία. Διαφορετικά, οι Κινέζοι θα κλειστούν στον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Γίνεται πολύς θόρυβος, πολλές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και οι Κινέζοι κλείνονται στον εαυτό τους". Ο Ζακ Ρογκ πρόσθεσε ότι η ΔΟΕ σκέφτηκε πως δίνοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, θα επέτρεπε στην "Κίνα να γίνει μια ανοιχτή χώρα".

    Την ίδια ώρα, ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ για την πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Κίνα.

    [04] Πολιτική

    Την επιστροφή του στην ΝΔ επιθυμεί ο Κ. Κουκοδήμος

    26/4/2008 6:19:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Την ελπίδα ότι θα διαλυθούν οι όποιες σκιές δημιουργήθηκαν στο πρόσωπό του με την υπόθεση Κλαδά και πως θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο Κώστας Κουκοδήμος. Ο ανεξάρτητος βουλευτής αρνήθηκε να σχολιάσει την πολιτική στάση άλλων συναδέλφων του απέναντι στο κόμμα του και τόνισε πως στην κυβερνητική παράταξη υπάρχουν θεσμικά όργανα για όλα τα θέματα. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος χαρακτηρίζουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του βουλευτή Πιερίας στην ΝΔ , με το πότε να παραμένει ασαφές. Στα θετικά του ανεξάρτητου βουλευτή καταγράφονται ότι όλους αυτούς τους μήνες υπερψήφισε όλα τα νομοσχέδια στη Βουλή ενώ απέφευγε κάθε δημόσια δήλωση. Καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του στην ΝΔ αναμένεται να παίξει το εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Ο βουλευτής Πιερίας ελπίζει ότι έτσι θα διαλυθούν οι σκιές που εμφανίσθηκαν όταν κατηγορήθηκε ότι μεσολάβησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για λογαριασμό του πρώην πλέον επικεφαλής της ΥΠΕΕ Σπύρο Κλαδά.

    [05] Μ. Ανατολή

    Αν δεν υπάρξει λύση πριν τη λήξη της θητείας Μπους

    Φόβοι Αμπάς για αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή

    26/4/2008 1:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Προειδοποίηση για τον κίνδυνο ενός "εξαιρετικά δύσκολου αδιεξόδου" στη Μέση Ανατολή αν μια συμφωνία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων δεν υπογραφεί πριν ολοκληρωθεί η θητεία του προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τον Ιανουάριο του 2009, απηύθυνε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς. Τη δήλωση αυτή έκανε κατά την επιστροφή από την Ουάσινγκτον, κάνοντας ένα σύντομο σταθμό στη Γλασκόβη. Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ανέφερε ότι ο Τζορτζ Μπους που τον δέχτηκε την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο, "συνειδητοποιεί πλήρως ότι ο χρόνος που μένει είναι λίγος, ωστόσο διατηρεί μια ελπίδα ότι μπορεί να επιτύχει κάτι". "Η πεποίθηση που έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ότι υπάρχει μια ευκαιρία την οποία πρέπει να αδράξουμε", πρόσθεσε.

    Ουσιαστικές οι συνομιλίες Μπους-Αμπάς

    Ο Αμπάς κάλεσε τις ΗΠΑ να "χρησιμοποιήσουν το βάρος τους για να εφαρμοστεί ο οδικός χάρης και να υλοποιηθεί το όραμα του προέδρου Μπους για δύο ανεξάρτητα κράτη". Τόνισε ότι οι συνομιλίες με τον αμερικανό πρόεδρο ήταν ιδιαίτερες ουσιαστικές και ειλικρινείς. "Σίγουρα το μόνο που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι οι συνομιλίες απέτυχαν". Ο Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε επίσης ικανοποίηση για την "ενεργή αμερικανική διπλωματία" που αναπτύσσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ για να διευκολύνει τη σύναψη μιας συμφωνίας στη διάρκεια της θητείας του.

    Ο Αμπάς επισήμανε ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις παλαιστινιακές και στις ισραηλινές θέσεις στις διαβουλεύσεις που έχουν οι δύο πλευρές.

    "Όλα τα θέματα των διαβουλεύσεων είναι δύσκολα. Υπάρχουν τρία βασικά εμπόδια που εξηγήσαμε στον πρόεδρο Μπους: η συνέχιση του ισραηλινού εποικισμού, η διατήρηση των οδοφραγμάτων και το θέμα των συνόρων καθώς ζητούμε η οποιαδήποτε λύση να βασίζεται στα σύνορα του 1967", εξήγησε. Ωστόσο ο Αμπάς δεν απέκλεισε "ελαφρές αλλαγές στα σύνορα από τις δύο πλευρές στο πλαίσιο μιας πιθανής συμφωνίας. "Ωστόσο οι τροποποιήσεις αυτές πρέπει να είναι οι μικρότερες δυνατές". Επανέλαβε ότι θα ξανασυναντηθεί με τον πρόεδρο Μπους στις 17 Μαΐου στην Αίγυπτο λέγοντας πως δεν ξέρει αν άλλοι ηγέτες της περιοχής θα συμμετάσχουν στη συνάντηση, καθώς "η Αίγυπτος την φιλοξενεί και αυτή αποφασίζει".

    Μετά τον σταθμό στη Γλασκόβη, ο Μαχμούντ Αμπάς θα μεταβεί στο Σαρμ ελ Σέιχ για να συναντηθεί με τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ.

    [06] Κόσμος

    Η αστυνομία συνέλαβε εννέα μέλη των Ταμίλ

    Σρι Λάνκα: 26 οι νεκροί από βομβιστική επίθεση

    26/4/2008 1:19:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Είκοσι έξι είναι οι νεκροί και 64 τραυματίες από την χθεσινή βομβιστική επίθεση σε κατάμεστο από επιβάτες λεωφορείο στη Σρι Λάνκα, κοντά στην πρωτεύουσα Κολόμπο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος εξερράγη στο εσωτερικό του οχήματος, την ώρα που το ιδιωτικής εταιρίας λεωφορείο αναχωρούσε από την αφετηρία στην περιοχή Πιλιγιαντάλα και σε ώρα αιχμής της κυκλοφορίας. Παρακείμενο αυτοκίνητο έπιασε αμέσως φωτιά.

    Για την επίθεση αυτή δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης. Ωστόσο παρόμοιες ενέργειες είναι συχνές στη Σρι Λάνκα και έχουν ως στόχο αυτοκίνητα πολιτών. Οι αρχές κατηγορούν τους αντάρτες Ταμίλ για τις επιθέσεις αυτές. Η αστυνομία συνέλαβε εννέα άτομα, όλα τους μέλη της μειονότητας Ταμίλ, ως ύποπτα για συμμετοχή στην τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

    [07] Κόσμος

    Αργότερα σήμερα τα τελικά αποτελέσματα

    Σαρωτική νίκη των Συντηρητικών στο Ιράν

    26/4/2008 12:04:00 μμ

    Νέα σαρωτική νίκη των Συντηρητικών και στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στο Ιράν, τόσο στην εκλογική περιφέρεια της Τεχεράνης, όσο και στην επαρχία, σύμφωνα με τα μερικά επίσημα αποτελέσματα, που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, οι συντηρητικοί φέρονται να εξασφαλίζουν δέκα από τις 11 διεκδικούμενες έδρες στην Τεχεράνη, με τον μεταρρυθμιστή Αλιρεζά Μαχτζούμπ να ακολουθεί στην ενδέκατη θέση. Εάν τα επίσημα αποτελέσματα επιβεβαιώσουν την τάση αυτή, οι συντηρητικοί θα έχουν καταλάβει τις 29 από τις 30 έδρες της Τεχεράνης. Στην επαρχία, στα αποτελέσματα που αφορούν 36 έδρες, οι μεταρρυθμιστές καταλαμβάνουν τουλάχιστον 10. Ήδη από τον πρώτο γύρο, οι συντηρητικοί είχαν ήδη συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία.Τα πλήρη αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα.

    [08] Κόσμος

    Επιδρομή αστυνομίας σε παραγκούπολη

    Αιματηρά επεισόδια στη Βραζιλία

    26/4/2008 11:23:00 πμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια επιδρομής της αστυνομίας του Ρίο ντε Ζανέιρο στην παραγκούπολη της Σιντάντζι ντζι Ντέους, που έχει γίνει διάσημη από την ομώνυμη ταινία, η οποία περιγράφει τη δράση των συμμοριών της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης. Οι δυνάμεις ασφαλείας τόνισαν πως οι 10 από τους νεκρούς ήσαν έμποροι ναρκωτικών και ο 11ος ήταν μία γυναίκα, η οποία ζούσε στις φτωχογειτονιές της "φαβέλα". Άλλες δύο γυναίκες τραυματίστηκαν επίσης κατά την ανταλλαγή πυρών μεταξύ της αστυνομίας και των κακοποιών, οι οποίοι είχαν βρει καταφύγιο σε μία από τις παράγκες έπειτα από καταδίωξη. Η αστυνομία κατέσχεσε στη διάρκεια της επιδρομής της, έξι αυτόματα όπλα, πέντε χειροβομβίδες και ποσότητες ναρκωτικών. Οι αρχές απέστειλαν στη συνέχεια ενισχύσεις στην περιοχή για ν' αποτραπούν αντίποινα από τις συμμορίες ναρκεμπόρων ή κινητοποιήσεις από τους κατοίκους της περιοχής. Η αστυνομία του Ρίο είναι περιώνυμη για τις σκληρές τακτικές που υιοθετεί για την πάταξη των συμμοριών, που ελέγχουν τις περισσότερες από τις παραγκουπόλεις γύρω από την μεγαλούπολη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 26 April 2008 - 16:49:56 UTC