Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-04-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχίζονται οι έρευνες
  • [02] Παραίτηση προέδρου ΤΣΠΕΑΘ
  • [03] "Ανοιξιάτικος χιονιάς"
  • [04] Έκλεβαν χρήματα από ΑΤΜ τραπεζών με πλαστές κάρτες
  • [05] Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης
  • [06] Ακτοπλοϊκή σύνδεση Μποντρούμ - Πυθαγόρειου
  • [07] Αναστολή κινητοποιήσεων
  • [08] Επίσκεψη Α. Αλαβάνου στο Ηράκλειο
  • [09] Φοιτητικές εκλογές
  • [10] Προβάδισμα Κλίντον έναντι του Ομπάμα

    [01] Αλλα σπορ

    Έφοδος του εισαγγελέα

    Συνεχίζονται οι έρευνες

    8/4/2008 8:26:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Γιαχανατζής

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Ένα φαρμακείο στον Κολωνό και μια εταιρία εισαγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στη Λάρισα βρέθηκαν στο στόχαστρο της έρευνας για την υπόθεση ντόπινγκ των αθλητών της Αρσης Βαρών. Το πρωί, ο Εισαγγελέας έκανε έφοδο στα γραφεία και στο προπονητήριο της Ομοσπονδίας, μαζί με άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών αναζητώντας ίχνη από την επίμαχη ουσία, καθώς και τα επίσημα παραστατικά από την αγορά των σκευασμάτων. Ο Χρήστος Ιακώβου πήρε προθεσμία και θα δώσει αύριο εξηγήσεις αύριο στις αρχές της Ομοσπονδίας για το ρόλο του στην υπόθεση καθώς και ο γιατρός της Εθνικής Ομάδας. Εντωμεταξύ, η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, που θα εισηγηθεί τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση του ντόπινγκ θα πραγματοποιηθεί αύριο υπό τον υπουργό Πολιτισμού, Μιχάλη Λιάπη, και τον υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 17.30, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (αίθουσα Τύπου, 1ος όροφος). Η σύνθεση της Επιτροπής, που ανακοινώθηκε σήμερα από το υφυπουργείο Αθλητισμού έχει ως εξής: Χρήστος Κίττας, πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου, πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου για την καταπολέμηση του Ντόπινγκ Βασίλης Κοντοζαμάνης, πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκπρόσωπος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Βασίλης Σεβαστής, πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιάννης Βασιλειάδης, γενικός γραμματέας Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Κώστας Γεωργακόπουλος, διευθυντής Ελέγχου ντόπινγκ ΟΑΚΑ Το έργο της Επιτροπής θα υποστηρίζεται από τους νομικούς Μιχάλη Γαλάνη, Κώστα Καμινάρη και Βασίλη Παναγιωτόπουλο.

    [02] Κοινωνία

    Παραίτηση προέδρου ΤΣΠΕΑΘ

    8/4/2008 10:54:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Δεκτή έκανε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά την παραίτηση που υπέβαλε ο πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος. Η παραίτηση είχε υποβληθεί πριν από ένα μήνα και μέχρι την ενοποίηση του Ταμείου με τα υπόλοιπα ταμεία τύπου τον Οκτώβριο του 2008, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να τοποθετήσει νέα διοίκηση στο ταμείο των δημοσιογράφων. Ο κ. Καπράνος το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση του δομημένου ομολόγου που έχει αγοράσει το Ταμείο των δημοσιογράφων, κατέθεσε σήμερα το πρωί την παραίτησή του στην υπουργό Απασχόλησης με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που θέλουν το πόρισμα Ζορμπά να καταλογίζει μεγάλες ευθύνες και ποινικά αδικήματα στην διοίκηση του Ταμείου.

    [03] Κόσμος

    Πλήττει την Ευρώπη

    "Ανοιξιάτικος χιονιάς"

    8/4/2008 10:42:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί 16 διαμερίσματα της βόρειας και ανατολικής Γαλλίας εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού. Περισσότερα από 10.000 νοικοκυριά έμειναν όλη νύχτα χωρίς ηλεκτρικό σε περιοχές της βορειοανατολικής Γαλλίας, όταν πυλώνας κατέπεσε από το βάρος του χιονιού. "Χωρίς ρεύμα παραμένουν λιγότερες από 400 οικογένειες. Ανέλαβαν δυο νέες ομάδες και όλα θα είναι εντάξει μέχρι το βράδυ". Η ανοιξιάτικη κακοκαιρία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στις μετακινήσεις καθώς το χιόνι έχει φτάσει τα 20 με 30 εκατοστά. Πολλά ορεινά χωριά έχουν ντυθεί στα λευκά. Χιόνια πέφτουν και στις περιοχές που βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο, όπως στα σύνορα με το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Κακοκαιρία πλήττει και την Πολωνία όπου και εκεί οι κάτοικοι στις βόρειες περιοχές παρέμειναν ένα εικοσιτετράωρο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και τηλέφωνο. Τα σχολεία στις περιοχές αυτές παρέμειναν κλειστά. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    [04] Κοινωνία

    Συνελήφθησαν τρία άτομα

    Έκλεβαν χρήματα από ΑΤΜ τραπεζών με πλαστές κάρτες

    8/4/2008 10:16:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Συνελήφθησαν από τους Συνοριοφύλακες των Γόννων, τρεις αλλοδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 65 πλαστικές κάρτες - "κλώνοι" και χρηματικό ποσό 7.820 ευρώ. Οι αλλοδαποί έφεραν πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να κλέβουν χρήματα από ΑΤΜ τραπεζών με πλαστές κάρτες. Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση οι τρεις συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί την μέθοδο "Skimming", η οποία αφορά στις υποκλοπές δεδομένων τραπεζικών καρτών και των αντίστοιχων pin και στη συνέχεια κατασκευή πλαστικών καρτών - κλώνων. Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών, ηλικίας 33, 30 και 29 χρόνων, που επέβαιναν σε νοικιασμένο αυτοκίνητο, έγινε μετά από έλεγχο συνοριοφυλάκων στα Τέμπη. Οι 65 κάρτες-κλώνοι, που είχαν το ίδιο σχήμα και μέγεθος, προοριζόταν για αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ τραπεζών. Η υπόθεση ερευνάται σε πανελλήνια κλίμακα, για να διαπιστωθεί από ποιές τράπεζες έκαναν αναλήψεις χρημάτων, το ακριβές ποσό και άλλα στοιχεία της υπόθεσης. Κυρίως ερευνάται ο άξονας Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

    [05] Κοινωνία

    Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης

    8/4/2008 8:23:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης, ομάδα νεαρών. Οι δράστες που επέβαιναν σε περίπου 10 μοτοσυκλέτες πέρασαν έξω από το τμήμα και πέταξαν μπογιές και πέτρες με αποτέλεσμα να προξενήσουν μικρές ζημιές. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς την πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου αναζητούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    [06] Κοινωνία

    Σάμος

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Μποντρούμ - Πυθαγόρειου

    8/4/2008 8:15:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Εγκαινιάζεται στις 17 Μαΐου η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) με το Πυθαγόρειο όπως ανακοινώθηκε στην διεθνή έκθεση σκαφών ιστιοπλοΐας και θαλάσσιου τουρισμού, που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας από 3-6 Απριλίου. Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μποντρούμ προσέφερε δωρεάν τουριστικό περίπτερο για τη Σάμο ενώ το μη κερδοσκοπικό σωματείο σύσφιξης ελληνοτουρκικών σχέσεων "Λυσιστράτη" την πλήρη φιλοξενία των εκπροσώπων των τουριστικών και επαγγελματικών φορέων που συμμετείχαν. Η Λυσιστράτη δραστηριοποιείται από το 2001 με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ενώ η πρόεδρός της Έλλη -Τασούλα Σεμοήλογλου είναι ενεργό μέλος τουρκικού σωματείου για την προστασία των δικαιωμάτων της Γυναίκας. Εκατοντάδες επισκέπτες δέχθηκε το κοινό περίπτερο (40 τ.μ.) που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σάμο και αυτό φάνηκε από την σύντομη διάθεση του έντυπου διαφημιστικού υλικού αλλά και τον θαυμασμό και τα εξαιρετικά σχόλια για την ποιότητα του σαμιώτικου κρασιού. Στόχος του περιπτέρου ήταν η προσέλκυση επισκεπτών για διακοπές μιας εβδομάδας στο Μποντρούμ και μιας στην Σάμο καθώς και η ανάπτυξη και συνεργασία των επιχειρήσεων στον τομέα του εμπορίου και του τουρισμού. Στην έκθεση βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Μουστάκας και επιχειρηματίες του νησιού.

    [07] Κοινωνία

    Αναστολή κινητοποιήσεων

    8/4/2008 8:05:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Την αναστολή των κινητοποιήσεων των δημαρχών για τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ, μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομίας. Σύμφωνα με την πρόταση του Υπουργείου οι δήμοι θα λάβουν για το 2008 επιπλέον 300 εκατ. ευρώ, αλλά 300 εκατ. ευρώ προστίθενται στους παρακρατηθέντες φόρους, που θα αρχίσουν να αποδίδονται από το τέλος του χρόνου ενώ από το 2009 το ποσοστό της αυτοδιοίκησης από τα τέλη κυκλοφορίας αυξάνεται από 50 σε 90%. Με την απόφαση διαφώνησαν οι δήμαρχοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης τονίζει ότι "για μένα η ενότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα".

    [08] Πολιτική

    Επίσκεψη Α. Αλαβάνου στο Ηράκλειο

    8/4/2008 7:53:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΤΕ εξέφρασε σήμερα από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ηρακλείου Αλέκος Αλαβάνος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον ΟΤΕ, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους που απεργούν. "Χρειάζεται να μπει βέτο" υποστήριξε ο κ. Αλαβάνος αναφερόμενος στο θέμα του ΟΤΕ, γιατί, όπως είπε, "δεν μπορεί μια χώρα όπως η Ελλάδα να παραδώσει το βασικό εργαλείο για την πορεία της και την ανάπτυξή της στον αιώνα που ζούμε, που είναι το εργαλείο στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, να το παραδώσει σε μια άλλη χώρα, την Deutsche Telecom". Πιστεύω, ανέφερε, ότι ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι αγώνας για όλη την Ελλάδα, για το μέλλον της.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα του ντόπινγκ χαρακτήρισε "κινέζικα" τα "περί λάθους" που ακούμε από όσους θέλουν να δικαιολογήσουν, όπως είπε, τα αδικαιολόγητα. Μάλιστα, επέρριψε ευθύνες στις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας, διότι, όπως ανέφερε, στο όνομα των μεγάλων εθνικών επιτυχιών σε διεθνείς αθλητικούς αγώνες, θυσιάστηκε η νεολαία. Ακόμη, ανέφερε ότι κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό γι αυτό το θέμα, στην οποία, είπε, "ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει την επόμενη Παρασκευή".

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις, ανέφερε: "Μια πορεία αλλαγής του τοπίου δεν μπορεί να είναι συνεχώς ευθύγραμμη. Παντού και πάντα όλες οι μεγάλες αλλαγές γίνονται με ζικ-ζακ. Είναι πολύ σημαντικό, νομίζω, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει τέτοιες δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι υπέστη μια επίθεση αυτές τις δύο εβδομάδες από όλες, ανεξαίρετα, τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Θα έλεγα ότι καλύτερα αποτελέσματα δεν μπορεί κανείς να έχει. Αυτό μας δίνει μια μεγάλη αισιοδοξία για τις μάχες που είναι μπροστά μας, όπως είναι η μάχη, για παράδειγμα, του Δημόσιου Πανεπιστήμιου". Ο κ. Αλαβάνος κάλεσε τους νέους και τις νέες που φοιτούν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ να στηρίξουν τις προσπάθειες της Αριστερής Ενότητας.

    Ο κ. Αλαβάνος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο θέμα της πρώην Αμερικανικής Βάσης αλλά και σ αυτό του αεροδρομίου Καστελίου, λέγοντας ότι σύντομα, με ερώτησή του στον κ. Σουφλιά, θα τον καλέσει, "αφού δεν προχωρεί στη σύσκεψη όπως είχε υποσχεθεί να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλη τη Βουλή".

    [09] Κοινωνία

    Ανοίγουν οι κάλπες το πρωί της Τετάρτης

    Φοιτητικές εκλογές

    8/4/2008 7:52:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Η ώρα της κάλπης έφτασε και φέτος για τους φοιτητές και σπουδαστές όλης της χώρας. Το πρωί της Τετάρτης οι κάλπες θα ανοίξουν σε όλα τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και οι νέοι θα κληθούν να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους. Το κλίμα είναι υποτονικό, ενώ δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στους συσχετισμούς των δυνάμεων. Η ΔΑΠ, παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, αναμένεται για 21η χρονιά να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της, με ενισχυμένες όμως τις δυνάμεις της αριστεράς. Η ψήφος στην Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας είναι ψήφος διεκδίκησης σύγχρονων δικαιωμάτων και στήριξης της πάλης για ριζικές αλλαγές παντού, στην Παιδεία, στην οικονομία, την κοινωνία, για να αλλάξει συνολικά η ζωή της λαικής οικογένειας αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις δυνάμεις της "Αριστερής Ενότητας" και τάσσεται πλήρως με τα κεντρικά συνθήματά της. Το κλίμα είναι ιδιαιτέρως υποτονικό και για αυτό στοίχημα για τους φοιτητές αποτελεί η συμμετοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια καταγράφει φθίνουσα πορεία. Πέρσι ψήφισαν 96722 φοιτητές σε όλη τη χώρα, 3750 λιγότεροι από πρόπερσι. Αντίστοιχα ψήφισαν 47541 σπουδαστές, 1858 λιγότεροι από το 2006. Ενισχυμένα αναμένονται φέτος και τα σχήματα που πρόσκεινται στην ΕΑΑΚ, που εκπροσωπεί την κοινοβουλευτική αριστερά στο φοιτητικό χώρο.

    [10] Κόσμος

    Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

    Προβάδισμα Κλίντον έναντι του Ομπάμα

    8/4/2008 7:42:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 8/4/2008 9:18:10 μμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

    Φαβορί για τις προκριματικές εκλογές που θα γίνουν στην Πενσυλβάνια στις 22 Απριλίου, θεωρείται η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ωστόσο υπολείπεται κατά πολύ του αντιπάλου της για το χρίσμα, Μπαράκ Ομπάμα. Σύμφωνα με μια τελευταία σφυγμομέτρηση που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Quinnipiac και δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η κ. Κλίντον φαίνεται ότι συγκεντρώνει ποσοστό 50% στην πρόθεση ψήφου, έναντι του 44% που αποδίδεται στον κ. Ομπάμα. Η κ. Κλίντον όμως βλέπει να μειώνεται το ποσοστό της, αφού είχε ένα προβάδισμα εννέα μονάδων την περασμένη εβδομάδα και τουλάχιστον 12 μονάδες στα μέσα του Μαρτίου έναντι του κ. Ομπάμα, με βάση σφυγμομετρήσεις της ίδιας πηγής. Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης βλέπει να μειώνεται το ποσοστό της και μεταξύ των γυναικών που αποτελούν και τη μεγάλη εκλογική της βάση. Για παράδειγμα η κ. Κλίντον είχε στις γυναίκες προβάδισμα 17 μονάδων πριν από μια εβδομάδα, ποσοστό που τώρα κατέβηκε στις 13 μονάδες και φαίνεται πως θα έχει και άλλη πτώση. Σε αντίθεση ο ανδρικός πληθυσμός δίνει ένα σαφές προβάδισμα στον κ. Ομπάμα 48% έναντι του 44% υπέρ της κ. Κλίντον και βέβαια το προβάδισμά του στο μαύρο πληθυσμό είναι μη αναστρέψιμο αφού το 75% τον υποστηρίζει έναντι μόλις 17% που ψηφίζει την κ. Κλίντον. Τέλος, η κ. Κλίντον υπερτερεί στον πληθυσμό ηλικίας άνω των 55 ετών ενώ ο κ. Ομπάμα σε αυτούς που είναι γύρω στα 45 και κάτω. Η σφυγμομέτρηση έγινε από τις 3 έως τις 6 Απριλίου σε ένα δείγμα 1.340 πολιτών και το ποσοστό λάθους της κυμαίνεται στο συν-πλην 2,7%.

    Εντωμεταξύ η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να αρχίσουν να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το Ιράκ και να στρέψουν την προσοχή τους σε προβλήματα σε άλλες περιοχές του κόσμου. "Νομίζω ότι είναι καιρός να αρχίσουμε μια κανονική διαδικασία απόσυρσης των στρατευμάτων μας, να αρχίσουμε να αναδιαρθρώνουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας , και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις προκλήσεις που δημιουργούνται από το Αφγανιστάν, τις τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλον τον κόσμο και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί", δήλωσε η Κλίντον σε ακρόαση ενώπιον της Γερουσίας στην οποία κατέθεσε επίσης και ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, ανώτατος διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 8 April 2008 - 20:49:57 UTC