Read about Turkey's early 20th Century Genocides (by R.J. Rummel) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 07-01-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε εξέλιξη οι έρευνες
  • [02] Προβάδισμα Ν.Δ σε Α & Β Αθήνας
  • [03] 31ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
  • [04] Εξιχνίαση ληστείας στην Κερατέα
  • [05] Δεμένα τα πλοία
  • [06] Νεκροί από άγνωστη αιτία
  • [07] Συλλήψεις για τον βιασμό της 19χρονης
  • [08] Ισχυρός σεισμός 8,3 Ρίχτερ
  • [09] Επιμένει ο Αμερικανός Πρόεδρος
  • [10] Σκληρό παιχνίδι
  • [11] Χώρισαν Ντίαζ - Τίμπερλέικ

    [01] Πολιτική

    Εξετάζονται όλα τα σενάρια

    Σε εξέλιξη οι έρευνες

    13/1/2007 1:36:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 6:46:07 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Με συνεχείς έρευνες στον τόπο της επίθεσης, με τις αλλεπάλληλες εξετάσεις μαρτύρων και με την αξιολόγηση ευρημάτων και μαρτυριών οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την διερεύνηση της τρομοκρατικής επίθεσης στην αμερικανική πρεσβεία την Παρασκευή. Όσον αφορά τους δράστες της επίθεσης οι αρχές αξιολογούν τα τηλεφωνήματα σύμφωνα με τα οποία την ευθύνη φέρεται να αναλαμβάνει ο "Επαναστατικός Αγώνας". Όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής φαίνεται πως οδηγούν στο ότι η ρουκέτα εκτοξεύθηκε απο την οδό Λαμψάκου, ενώ καθοριστικής σημασίας φαίνεται πως είναι κάποιες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για τρείς ή τέσσερις δραστες. Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης υπό τον Υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού της ΕΛΑΣ Στέλιου Σύρρου που συντονίζει τις έρευνες, του διευθυντή της αντιτρομοκρατικής, του Εισαγγελέα αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Ασπρογέρακα και άλλων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών. Στην σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέχρι στιγμής στοιχεία για την υπόθεση και δόθηκαν κατευθύνσεις για τις ενέργειες των αρμόδιων αρχών. Από τις εργαστηριακές έρευνες διαπιστώθηκε πως το βλήμα είναι κινεζικής προέλευσης, αντίγραφο ρωσικού οπλικού συστήματος παλαιάς τεχνολογίας, με πιθανή ημερομηνία κατασκευής το 1974. Καταδίκη της επίθεσης από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο. Επιστολή Μπακογιάννη στην Κοντολίζα Ράις. Ικανοποίηση για την ελληνοαμερικανική συνεργασία εκφράζουν οι ΗΠΑ.

    Στο πολιτικό πεδίο

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος, επισήμανε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διαλευκάνει την υπόθεση και να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι στην δικαιοσύνη.

    Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, υπογράμμισε ότι οι διμερείς ελληνοαμερικανικές σχέσεις θα παραμείνουν εξαιρετικές, ενώ σε επιστολή της προς την Αμερικανίδα ομόλογό της, τονίζει ότι η πράξη είναι καταδικαστέα και κοινός στόχος των δύο χωρών είναι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

    Το περιστατικό μας ανησυχεί αλλά δεν μας τρομοκρατεί, τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας, λέγοντας ότι πιθανότατα πρόκειται για εγχώρια δράση τρομοκρατών.

    Την ανησυχία του εξέφρασε μέσω της ΝΕΤ 105,8, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να σπαταληθεί ένα κεφάλαιο που κατακτήθηκε και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών.

    Το ΚΚΕ τόνισε ότι το κτύπημα δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να το αξιοποιήσουν.

    Μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ Φώτης Κουβέλης, είπε ότι η Ελλάδα είναι μία εξαιρετικά ασφαλής χώρα και σημείωσε ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν το άλλοθι για τη λήψη περιοριστικών μέτρων.

    [02] Πολιτική

    Η πρώτη δημοσκόπηση της χρονιάς

    Προβάδισμα Ν.Δ σε Α & Β Αθήνας

    13/1/2007 3:29:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 4:41:28 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Προβάδισμα στη Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ στην Α και Β Αθήνας δίνει η πρώτη δημοσκόπηση της χρονιάς που διενήργησε η εταιρεία "Μέτρον Ανάλυσις" για λογαριασμό της εφημερίδας Ημερησία. Το κυβερνών κόμμα προηγείται στην πρώτη περιφέρεια της Αθήνας με 31,3%, με το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να ακολουθεί με 25,6%. Στην Β Αθήνας η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31,9 έναντι 30,4 % του ΠΑΣΟΚ.

    [03] Πολιτική

    31ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

    13/1/2007 5:10:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Σε μια πιο ισχυρή ΔΕΗ στοχεύει η παρουσία ιδιωτών στον τομέα της ενέργειας, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, μιλώντας στο 31ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Τη θέση της κυβέρνησης για διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ με το 51% των μετοχών της στο Δημόσιο, εξέφρασε ο κ. Σιούφας, προσθέτοντας για τα εργασιακά ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης τηρούνται στο ακέραιο. Στην περίπτωση της ΔΕΗ δεν περισσεύει κανείς και οι εθελούσιες αποχωρήσεις δεν είναι πανάκεια, ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Δημήτρης Μανιατάκης. Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, λέγοντας ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθεί τελείως ο δημόσιος χαρακτήρας της εταιρίας. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστών εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο κατάργησης των κεκτημένων και αύξησης της τιμής του ρεύματος.

    "Η ΔΕΗ δεν είναι ΟΤΕ"

    Η ΔΕΗ δεν είναι ΟΤΕ υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης Δημήτρης Μανιατάκης μιλώντας στο 31ο Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    Με αφορμή τις ερμηνείες που δόθηκαν σε προχθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση της επιχείρησης περι της πρόθεσής του να προχωρήσει σε ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και να εφαρμόσει στη ΔΕΗ "το μοντέλο Βουρλούμη" του ΟΤΕ, ο κ. Μανιατάκης τόνισε "πιθανώς στον ΟΤΕ να υπήρξε πραγματικά πλεονάζον προσωπικό δεν το γνωρίζω, στην περίπτωση της ΔΕΗ όμως δεν περισσεύει κανείς και οι εθελούσιες αποχωρήσεις δεν είναι πανάκια".

    Ακόμη, επανέλαβε την άποψη ότι οι προσλήψεις θα πρέπει να γίνονται διαχρονικά και ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, υποστηρίζοντας εμμέσως οτι δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται σε μια επιχείρηση οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ που οδηγούν σε μεγάλες καθυστερήσεις και τελικά σε ελλείψεις τεχνικού προσωπικού.

    [04] Κοινωνία

    Σύλληψη επτά ατόμων

    Εξιχνίαση ληστείας στην Κερατέα

    13/1/2007 2:23:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΕΤ

    Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η σοβαρή ληστεία που είχε γίνει τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων, στο σπίτι επιχειρηματία στην Κερατέα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επτά άτομα και συγκεκριμένα πέντε άντρες και δυο γυναίκες που, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι εμπλέκονται σε περισσότερες από εκατό κλοπές και ληστείες στην Αττική. Όλοι είναι Αλβανοί, εκτός από τη μια γυναίκα που είναι Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Κομοτηνή. Το χρονικό της επίθεσης: οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι του επιχειρηματία, ακινητοποιώντας τον με την απειλή κυνηγετικών όπλων, την ώρα που εκείνος βγήκε να δει γιατί γάβγιζε ο σκύλος του. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν όλη την οικογένεια, άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στα σπίτια τους όπλα, κλοπιμαία και τα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας. Λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται ότι θα γίνουν αύριο από την Ασφάλεια.

    [05] Κοινωνία

    Εξασθένηση των ανέμων από την Κυριακή

    Δεμένα τα πλοία

    13/1/2007 1:59:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 2:20:12 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Βελτίωση του καιρού, εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας την ημέρα, με πιθανότητα τοπικών ομιχλών στα δυτικά και βόρεια, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Κυριακή. Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια, μετά το απαγορευτικό απόπλου που εκδόθηκε, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πλέουν στα πελάγη. Ειδικότερα, κανένα δρομολόγιο δεν εκτελείται από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ στον Αργοσαρωνικό πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο με πλοία κλειστού τύπου και Καταμαράν. Επίσης, ανοιχτές είναι όλες οι πορθμιακές γραμμές. Για την Κυριακή στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

    [06] Κοινωνία

    Στο Νεοχώρι Ηλείας

    Νεκροί από άγνωστη αιτία

    13/1/2007 5:59:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 6:29:04 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ

    Νεκροί απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτρου στο Νεοχώρι Ηλείας ένας 45χρονος και η 42χρονη συζυγός του. Το άτυχο ζευγάρι φιλοξενείτο σε φιλικό σπίτι μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους τα οποία κοιμόντουσαν σε διπλανό δωμάτιο και είναι καλά στην υγεία τους. Εμπειρογνώμονες εξέτασαν την κατάσταση του καλοριφέρ, καθώς εκφράστηκε η πιθανότητα να εκλύθηκαν δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις από τον καυστήρα.

    [07] Κοινωνία

    Από την Ασφάλεια Χαλκίδας

    Συλλήψεις για τον βιασμό της 19χρονης

    13/1/2007 3:10:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΕΤ

    Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας οι δράστες του βιασμού 19χρονης που έγινε το περασμένο Σάββατο στη Γλύφα της Χαλκίδας. Πρόκειται για δυο αθίγγανους αλβανικής καταγωγής, ενώ αναζητείται ένας ακόμα ομοεθνής τους, ο οποίος έκανε χρέη οδηγού του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν. Οι δυο συλληφθέντες είχαν σπάσει με ένα λοστό το τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ο 21χρονος και η 19χρονη φίλη του και στη συνέχεια βίασαν εναλλάξ την κοπέλα, ενώ ο ένας κρατούσε ακίνητο τον άνδρα. Οι ίδιοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν αποπειραθεί να βιάσουν και δεύτερη κοπέλα νωρίτερα στο Αλσος Βεΐκου. Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν και πάλι σε ΙΧ αυτοκίνητο, έβγαλαν έξω με τη βία το νεαρό οδηγό και έφυγαν με το όχημα και την κοπέλα. Ο νεαρός όμως ειδοποίησε την αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, αλλά μετά από καταδίωξη οι δράστες το εγκατέλειψαν μαζί με την κοπέλα στον επαρχιακό δρόμο του Καπανδριτίου και διέφυγαν "πεζή". Αργότερα, διέπραξαν το βιασμό στη Χαλκίδα. Εν τω μεταξύ, οι δυο τσιγγάνοι αλβανικής καταγωγής οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.

    [08] Κόσμος

    Παρατηρήθηκε μίνι - τσουνάμι

    Ισχυρός σεισμός 8,3 Ρίχτερ

    13/1/2007 2:44:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 4:40:28 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Reuters, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Μίνι-τσουνάμι παρατηρήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στη βόρεια Ιαπωνία, όπου είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι έπειτα από σεισμό μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στον Ειρηνικό ωκεανό, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία. Το κύμα, το ακριβές ύψος του οποίου δεν ανακοινώθηκε, έφτασε στη βόρεια ακτή του βόρειου ιαπωνικού νησιού Χοκάιντο στις 07.42 (ώρα Ελλάδας), μιάμιση ώρα μετά το σεισμό που σημειώθηκε στο ανατολικό τμήμα του ρωσικού αρχιπελάγους των Κουρίλων. Νωρίτερα, η στάθμη της θάλασσας είχε υποχωρήσει κατά 10 εκατοστά στο λιμάνι Νεμούρο (Χοκάιντο), πρώτη ένδειξη που προανήγγειλε την άφιξη ενός τσουνάμι. Η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία είχε προειδοποιήσει πως κυματα ύψους ενός μέτρου ήταν πιθανό να πλήξουν τη βόρεια ακτή του Χοκάιντο. Κύματα ύψους 50 εκατοστών είναι ακόμη πιθανό να πλήξουν ολόκληρη την ακτή του Ειρηνικού του Χονσού, του κύριου νησιού του ιαπωνικού αριχπελάγους, περιλαμβανομένης της περιοχής του Τόκιο.

    [09] Κόσμος

    "Σημαντική αποστολή το νέο σχέδιο" λέει ο κ. Μπους

    Επιμένει ο Αμερικανός Πρόεδρος

    13/1/2007 6:47:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Reuters, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Την αντιπολίτευη των Δημοκρατικών προειδοποίησε το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, κατά οποιασδήποτε προσπάθειας περικοπής χρημάτων για τον πόλεμο στο Ιράκ προσθέτοντας ότι αυτοί που αντιτίθενται στο νέο του σχέδιο για τη χώρα αυτή θα πρέπει να θέσουν στο τραπέζι μια άλλη δική τους πρόταση. "Αυτοί που αρνούνται να δώσουν μια ευκαιρία στο σχέδιο αυτό έχουν την υποχρέωση να προτείνουν ένα άλλο σχέδιο που θα παρουσιάζει μια μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας. Το να αντιτίθεται κανείς σε κάτι χωρίς να αντιπροτείνει κάτι άλλο είναι κάτι τελείως ανεύθυνο", τόνισε στη διάρκεια της ραδιοφωνικής εβδομαδιαίας ομιλίας του. Παράλληλα, σημαντική αποστολή που θα ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το θέμα του πολέμου στο Ιράκ χαρακτήρισε ο κ. Μπους το νέο σχέδιό του για το Ιράκ, προσθέτοντας ότι "οι γενναίοι στρατιώτες μας δεν θα χρειαστεί να ρωτήσουν εάν οι πολιτικοί αξιωματούχοι στην Ουάσινγκτον τους προσέφεραν αυτά που είχαν ανάγκη. Όποιες κι αν είναι οι διαφορές μας στην τακτική και τη στρατηγική έχουμε όλοι το καθήκον να διαβεβαιώσουμε ότι τα στρατεύματά μας θα επιτύχουν", είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικάνός Πρόεδρος.

    [10] Οικονομία

    Στον τραπεζικό χώρο

    Σκληρό παιχνίδι

    13/1/2007 3:55:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 6:10:09 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΕΤ

    Μάχη εξαγοράς με στοιχεία υπερβολής, χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στον τραπεζικό χώρο ανάμεσα στην Marfin και την Τράπεζα Πειραιώς, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ "ΖΟΥΜ στα προσωπα και τα γεγονοτα ". Την προσοχή των επενδυτών σε σχέση με της πρόσφατες κινήσεις εξαγοράς στον τραπεζικό τομέα εφιστά ο υπουργός Οικονομίας, διευκρινίζοντας ότι έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στις χρηματιστηριακές αρχές να λειτουργήσουν με βάση τους κανόνες και με αυστηρότητα. Ωστόσο, μετά την πρόταση της τράπεζας Πειραιώς για την απόκτηση ποσοστού άνω του 40% της Marfin Popular Bank, η οποία με τη σειρά της αποκάλυψε την πρόθεσή της για εξαγορά της Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου, η διοίκηση του Χρηματιστηρίου ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών των συγκεκριμένων τραπεζών, ενώ συστάσεις απηύθυνε και η Τράπεζα της Ελλάδος. Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου σε συνεδρίαση του Σαββάτου, έκρινε ως νόμιμη τη δημόσια πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για την εξαγορά της Marfin Popular Bank,, αλλά ταυτόχρονα καλεί την τελευταία, να τεκμηριώσει την άποψη της ότι εκείνη προηγείται. τραπεζικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει σε Ελλάδα και Κύπρο μεταξύ των ομίλων Πειραιώς και Marfin. Η Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς θα εξετάσει την Τετάρτη τις αιτιάσεις που έχει προβάλει η Marfin σχετικά με την εγκυρότητα της δικής της πρότασης.

    Η απόφαση της Ε.Κ.Κ

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Γιώργος Χαραλάμπους δήλωσε στη συνεδρίαση ότι "εφόσον η Marfin ήταν σκοπευόμενη εταιρεία, λόγω της πρότασης που είχε υποβάλει προηγουμένως η Τράπεζα Πειραιώς για εξαγορά της, δεν έπρεπε να προβεί στην υποβολή προτάσεων, αφού οφείλει να απέχει από κάθε ενέργεια, που κατατείνει στην παρακώλυση ή στην ματαίωση της πρότασης της Πειραιώς".

    Παρόλα αυτά, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καλεί την Marfin -Popular Bank να προβεί σε γραπτές παραστάσεις προς την Εποπτική Αρχή μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και να προσκομίσει περαιτέρω στοιχεία για την κίνησή της.

    Εξάλλου, μετά από συνεννόηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα, αρχίζει και πάλι η διαπραγμάτευση των τίτλων της Marfin- Popular Bank και της Τράπεζας Κύπρου.

    [11] Ζωής ...σΤάσεις

    Σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση

    Χώρισαν Ντίαζ - Τίμπερλέικ

    13/1/2007 2:30:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/1/2007 3:09:06 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Reuters

    Τον χωρισμό τους επιβεβαίωσαν, ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, μετά από τρία χρόνια δεσμού που είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. "Ήταν πάντα επιθυμία μας να μην σχολιάζουμε το καθεστώς και τη φύση της σχέσης μας, αλλά με σεβασμό στο χρόνο που περάσαμε μαζί, αισθανόμαστε την υποχρέωση να κάνουμε αυτή την ανακοίνωση και βέβαια ύστερα από τη φημολογία που είχε κυκλοφορήσει. Τελικά τερματίσθηκε η ρομαντική μας σχέση, απόφαση που λάβαμε από κοινού και θα συνεχίσουμε ως φίλοι να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο", αναφέρουν οι δύο καλλιτέχνες σε κοινή τους ανακοίνωση. Οι φήμες για το χωρισμό των δύο καλλιτεχνών έφθασαν στο αποκορύφωμα τους στις αρχές της εβδομάδας καθώς στην έναρξη της περιοδείας του Τίμπερλεϊκ με τον τίτλο "Future Sex/Love Show" η πρωταγωνίστρια των "Αγγέλων του Τσάρλι" Κάμερον Ντίαζ ήταν απούσα. Σύμφωνα με το περιοδικό People ο Τίμπερλεϊκ είπε απευθυνόμενος στο κοινό " Ορισμένες φορές η αγάπη δεν είναι εύκολη υπόθεση". Ένα άλλο περιοδικό το Us Weekly δήλωσε ότι η διάλυση του δεσμού του 25χρονου Τίμπερελεϊκ με την 34χρονη Ντίαζ, οδήγησε το νεαρό τραγουδιστή κατ ευθείαν στην αγκαλιά της 22χρονης ηθοποιού Σκάρλετ Γιόχανσον, που θεωρείται ως η "χειρότερη εχθρός της Ντίαζ".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 13 January 2007 - 21:50:55 UTC