Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-07-07

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κοινή συνάντηση
  • [02] Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ
  • [03] Σχέσεις σεβασμού
  • [04] Κατέρρευσε επταόροφο κτίριο στην Κίνα
  • [05] Κίνα: Έκθεση για παράνομες μεταμοσχεύσεις
  • [06] Οι εξετάσεις DNA αθώωσαν βαρυποινίτη
  • [07] Θέμα Πατριαρχείου έθεσε η Ράις
  • [08] Κίνα: Έκρηξη σε χωριό ανθρακωρύχων
  • [09] Νικητής ο Καλντερόν
  • [10] Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα

    [01] Πολιτική

    Παπαδόπουλου - Γκαμπάρι - Ταλάτ

    Κοινή συνάντηση

    7/7/2006 10:47:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Κοινή συνάντηση με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Ιμπραχίμ Γκαμπάρι θα έχουν αύριο ο Κύπριος Πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Τη διευθέτηση της συνάντησης ανακοίνωσε ο κ. Γκαμπάρι ύστερα από σημερινή δεύτερη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις τρεις το απόγευμα. Ο κ. Γκαμπάρι επιβεβαίωσε επίσης ότι παρέλαβε διαδικαστικές προτάσεις τόσο από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο όσο και από τον κ. Ταλάτ, τις οποίες χαρακτήρισε χρήσιμες. Εξάλλου, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πληροφορίες ότι υπέβαλε πρόταση προς τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, για άμεση έναρξη των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών σε τεχνικό επίπεδο. Η πρόταση υποβλήθηκε μέσω του Ιμπραχίμ Γκαμπάρι στη χθεσινή πρώτη συνάντηση που είχε μαζί του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, ερωτηθείς κατά πόσον αναμένει να λάβει σήμερα απάντηση από τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ μέσω του Ιμπραχίμ Γκαμπάρι απάντησε καταφατικά. Στο μεταξύ ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είχε σήμερα κατ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Γκαμπάρι, που κράτησε μισή ώρα και στη συνέχεια έγιναν διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή συνεργατών τους. Αργότερα το απόγευμα ο κ. Γκαμπάρι θα έχει δεύτερη συνάντηση και με τον κ. Ταλάτ, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιεί επαφές με ηγέτες ελληνοκυπριακών κομμάτων.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Συνάντηση Παπαδόπουλου - Γκαμπάρι

    [02] Πολιτική

    Στην Αθήνα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ

    7/7/2006 11:17:00 πμ

    Επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας πραγματοποιεί ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χουπ Σεφερ, ο οποίος αυτή την ώρα συζητά με τον Υπουργό Άμυνας Βαγγέλη Μεϊιμαράκη για τις εξελίξεις στο Ιράκ, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για την διεύρυνση της συμμαχίας και την στρατιωτική της αναδιοργάνωση. Στις 11.30 ο γ.γ. του ΝΑΤΟ θα συναρτηθεί με τον Πρωθυπουργό, στις 12.30 με την Ντόρα Μπακογιάννη και το απόγευμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

    [03] Πολιτική

    "Γειτονιά ειρήνης και ευημερίας"

    Σχέσεις σεβασμού

    6/7/2006 11:38:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Μήνυμα προς την Τουρκία απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας το καθήκον όλων των χωρών να σέβονται τις σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας, αλλά και των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Μιλώντας από το βήμα του 6ου Παγκόσμιου Συνέδριου Ποντιακού Ελληνισμού, ο Κώστας Καραμανλής επισήμανε την ανάγκη η ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων να γίνει πρότυπο ειρήνης, ανάπτυξης και ευημερίας. Στο Συνέδριο μίλησαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και μέλη της κυβέρνησης. Όλοι τόνισαν τη μακρά πορεία του Ποντιακού Ελληνισμού, τη διατήρηση των παραδόσεων και τη συμβολή του στα εθνικά θέματα.

    "Σεβασμός των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων"

    Είμαστε μαζί σας, μαζί με εσάς που συγκροτείται μια από τις πιο δυναμικές συνιστώσες του ελληνισμού, ανέφερε συγκινημένος ο Κώστας Καραμανλής, ανοίγοντας τις εργασίες του 6ου Παγκόσμιου Συνέδριου Ποντιακού Ελληνισμού, το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Ο Πρωθυπουργός, μιλώντας με θερμά λόγια για την πορεία του Ποντιακού Ελληνισμού και τη συνεισφορά του στη Μητέρα Πατρίδα, τόνισε ότι "οφείλουμε στους Ποντίους αναγνώριση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη".

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα κατατίθεται μια νομοθετική ρύθμιση για ένα θέμα που ταλανίζει ιδιαίτερα τους παλιννοστούντες από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την παροχή ελληνικής ιθαγένειας και πρόσθεσε ότι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα για στέγαση τους.

    Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη γειτονιά των Βαλκανίων, σημείωσε πως η Ελλάδα υποστηρίζει την προσαρμογή όλων των χωρών στις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης και πρόσθεσε ότι αναδεικνύουμε ταυτόχρονα την υποχρέωση όλων στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συνθηκών, των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

    Θέλουμε, κατέληξε ο κ. Καραμανλής, η γειτονιά μας να είναι πρότυπο ειρήνης, ασφάλειας, δημοκρατίας, ανάπτυξης και ευημερίας.

    [04] Κόσμος

    Έρευνες για τα αίτια

    Κατέρρευσε επταόροφο κτίριο στην Κίνα

    7/7/2006 8:54:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ

    Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίσθηκαν, όταν κατέρρευσε επταόροφο κτίριο στην πόλη Ζενγκζού της κεντρικής Κίνας, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Τα σωστικά συνεργεία έχουν ανασύρει δύο νεκρούς και ερευνούν για άλλους ενοίκους που έχουν καταπλακωθεί από τα ερείπια του κτιρίου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης είχε επεκτείνει κατά τέσσερις ορόφους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων China News Service. Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια της κατάρρευσης, η οποία σημειώθηκε στις 2.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδος).

    [05] Κόσμος

    Κίνα: Έκθεση για παράνομες μεταμοσχεύσεις

    7/7/2006 10:27:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Κρατούμενοι, μέλη του εκτός νόμου θρησκευτικού κινήματος Φαλούνγκονγκ, θανατώθηκαν στην Κίνα ώστε τα όργανά τους να δοθούν στη συνέχεια για μεταμόσχευση σε ασθενείς, καταγγέλλουν ένας δικηγόρος και ένας πρώην βουλευτής από τον Καναδά. Ο Ντέιβιντ Μάτας, δικηγόρος ειδικευμένος σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ο Ντέιβιντ Κίλγκουρ, πρώην βουλευτής και Υπουργός, συνέταξαν την έκθεσή τους αφού ερεύνησαν επί δύο μήνες τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αφαιρούνταν όργανα από μέλη της οργάνωσης. Το Πεκίνο πάντως έχει διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς. "Καταλήξαμε στο λυπηρό συμπέρασμα ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθείς. Πιστεύουμε ότι γίνονταν και συνεχίζονται οι λήψεις οργάνων, σε μεγάλη κλίμακα, από μέλη της Φαλούνγκονγκ παρά τη θέλησή τους", σημειώνουν οι δύο Καναδοί. Όπως επισημαίνουν, από το 2000 ως το 2005 έγιναν 41.500 μεταμοσχεύσεις στις οποίες η προέλευση των οργάνων παραμένει ανεξήγητη. "Από πού προέρχονταν τα όργανα για αυτές τις μεταμοσχεύσεις; Οι ισχυρισμοί περί λήψης οργάνων από μέλη της Φαλούνγκονγκ παρέχουν μια απάντηση", υπογραμμίζουν.

    [06] Κόσμος

    Παρέμεινε άδικα στη φυλακή επί 22 χρόνια

    Οι εξετάσεις DNA αθώωσαν βαρυποινίτη

    7/7/2006 10:15:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, τη μισή ζωή του, χρειάστηκε να παραμείνει στη φυλακή ένας 44χρονος άνδρας, μέχρι να αποδειχτεί ότι η καταδίκη του για βιασμό, βιαιοπραγία και κλοπή δεν οφειλόταν παρά σε δικαστική πλάνη. Ο Άλαν Νιούτον, που αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, είχε κατηγορηθεί το 1985 για βιασμό και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 40 ετών. "Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου", είπε ο Νιούτον στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να μη χάσει τις ελπίδες του. Η αθωότητα του αποδείχτηκε χάρη σε μία νεοϋορκέζικη οργάνωση το Σχέδιο Αθώωσης (Innocence Project) σκοπός της οποίας είναι να βοηθά, μέσω διενέργειας εξετάσεων DNA, όσους έχουν καταδικαστεί αδίκως. Στην υπόθεση αυτή, το γενετικό υλικό που είχε συγκεντρώσει η αστυνομία μετά την επίθεση συγκρίθηκε με αυτό του Νιούτον και αποδείχτηκε ότι ανήκαν σε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ο Νιούτον είχε ζητήσει να υποβληθεί σε εξετάσεις DNA και το 1994 όμως τότε η αστυνομία της Νέας Υόρκης είχε απαντήσει ότι δεν γνώριζε πού βρίσκονταν τα αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος. Μετά από νέο αίτημα που κατέθεσε η οργάνωση πέρσι τα στοιχεία παραδόθηκαν από την εισαγγελία του Μπρονξ.

    Μέχρι σήμερα 181 κρατούμενοι σε 32 Πολιτείες έχουν αθωωθεί και αποφυλακιστεί χάρη στα τεστ DNA, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν κατόπιν πιέσεων της Innocence Project.

    [07] Κόσμος

    Στον Τούρκο ΥΠΕΞ Αμπντουλάχ Γκιουλ

    Θέμα Πατριαρχείου έθεσε η Ράις

    7/7/2006 9:45:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Το θέμα της απρόσκοπτης λειτουργίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης έθεσε στον Τούρκο ομόλογό της η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις. Αυτό δήλωσε ο Αμπντουλάχ Γκιούλ απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια ομιλίας του στο ίδρυμα "Μπρούκινγκς" της Ουάσιγκτον. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γκιούλ τόνισε ότι οι θρησκευτικές ελευθερίες αποτελούν βασική αρχή της Δημοκρατίας και η τουρκική Κυβέρνηση έχει ετοιμάσει ένα θεμελιώδες νομοσχέδιο που, όπως προέβλεψε, θα εγκριθεί από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση και θα επιλύει πολλά από τα προβλήματα των μειονοτήτων. Το ζήτημα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αποτελεί συνταγματικό θέμα και πρόθεση της Κυβέρνησής του είναι να επιλυθεί, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλ. Μιλώντας την επομένη της συνάντησής του με την κα Ράις και λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, όπου συναντήθηκε με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Προέδρου Τζορτζ Μπους Στιβ Χάντλεϊ, ο κ. Γκιουλ απάντησε και σε ερώτηση για το Κυπριακό το οποίο χαρακτήρισε "μακροχρόνιο πρόβλημα", σημειώνοντας ότι το σχέδιο Ανάν υποστηρίχθηκε από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας και προσέφερε ευκαιρία επίλυσης του προβλήματος, αλλά απορρίφθηκε από την ελληνοκυπριακή πλευρά στο δημοψήφισμα 2004. Στη συνέχεια τόνισε ότι οι Τουρκοκύπριοι οι οποίοι το υπερψήφισαν δεν ανταμείφθηκαν με τον τερματισμό της απομόνωσής τους την οποία είχε υποσχεθεί η Ε.Ε. "Η στρατηγική του κ. Παπαδόπουλου είναι να μεταφέρει το ζήτημα από τον ΟΗΕ στην Ε.Ε., αλλά η Τουρκία δεν μπορεί να εκβιασθεί ή να πιεσθεί", δήλωσε ο κ. Γκιούλ και επισήμανε ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο ίδιος υπέβαλε πρόταση για την άρση όλων των περιορισμών στην Κύπρο, "αλλά δεν έγινε αποδεκτή από την άλλη πλευρά". Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι ο γ.γ. του ΟΗΕ εργάζεται σκληρά για την επίλυση του προβλήματος και σημείωσε ότι "επιθυμία της Τουρκίας είναι να συνυπάρχουν ειρηνικά η Ελλάδα, η Τουρκία και ενωμένη η Κύπρος στην Ανατολική Μεσόγειο".

    "Δεν υπήρξε γενοκτονία των Αρμενίων"

    Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις, ο κ. Γκιουλ τόνισε ότι η επίκριση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ ή του Ισραήλ δεν πρέπει να εξισώνεται με αντιαμερικανισμό ή αντισημιτισμό στην Τουρκία. Υπογράμμισε ότι "δεν διεπράχθη γενοκτονία των Αρμενίων από τις Οθωμανικές αρχές", τονίζοντας ότι η τουρκική Κυβέρνηση έχει προτείνει τη σύσταση επιτροπής ιστορικών για την εξέταση των ιστορικών αρχείων και η Τουρκία επιθυμεί καλές σχέσεις γειτονίας με την Αρμενία.

    Στο Κουρδικό υποστήριξε ότι η Τουρκία αναμένει από τις ΗΠΑ να πράξουν περισσότερα για την αντιμετώπιση του ΡΚΚ, καθώς "το βόρειο Ιράκ χρησιμοποιείται ως ασφαλές καταφύγιο από τους τρομοκράτες του ΡΚΚ". Ανέφερε ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για την ειρηνική συνύπαρξη όλων των εθνικών ομάδων στο Ιράκ και δεν επιθυμεί καμία ομάδα να επιβάλει τα δικά της σχέδια για το καθεστώς του Κιρκούκ, ενώ εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι δεν θα χαθεί η ευκαιρία για την επίλυση του προβλήματος με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

    Στην ομιλία του αναφέρθηκε κυρίως στις σχέσεις συμμαχίας Τουρκίας-ΗΠΑ, στις πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση Ερντογάν και στο κείμενο στρατηγικού οράματος και δομημένου διαλόγου, που δημοσιοποιήθηκε χθες μετά τη συνάντησή του με την κα Ράις.

    Τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών εισήγαγε στο ακροατήριο ο Πρόεδρος του Brookings και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επί κυβέρνησης Κλίντον, Στρόουμπ Τάλμποτ, ο οποίος μίλησε για τη σημασία της Τουρκίας ως κοσμικής δημοκρατίας και της ενταξιακής της πορείας στην Ε.Ε. η οποία, όπως σημείωσε, απολαμβάνει ευρείας υποστήριξης στις ΗΠΑ.

    [08] Κόσμος

    Κίνα: Έκρηξη σε χωριό ανθρακωρύχων

    7/7/2006 8:13:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Εκρηκτικά που ήταν αποθηκευμένα στην κατοικία ενός Κινέζου αγρότη εξερράγησαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 43 άνθρωποι και 28 να τραυματιστούν. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα κίνα, το δυστύχημα συνέβη σε χωριό στην επαρχία Σανξί, στη βόρεια Κίνα, όπου υπάρχουν πολλά ανθρακωρυχεία. Οι πολύνεκρες εκρήξεις που προκαλούνται από εκρηκτικά που αποθηκεύουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι δεν είναι σπάνιες στην επαρχία αυτή, όπου παράγεται το ένα τέταρτο της συνολικής ποσότητας άνθρακα που βγάζει η Κίνα. Τον Απρίλιο σκοτώθηκαν 33 άνθρωποι και πολλά κτήρια ισοπεδώθηκαν στην πόλη Γιουανπινγκ, όταν εξερράγησαν εκρητικά που ήταν αποθηκευμένα σε κτήριο που ανήκε σε ιδιοκτήτη ανθρακωρυχείου.

    [09] Κόσμος

    Μάχης στήθος με στήθος

    Νικητής ο Καλντερόν

    7/7/2006 12:08:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ο συντηρητικός Φελίπε Καλντερόν είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή στο Μεξικό, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη από την κεντρική εκλογική επιτροπή, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων. Με βάση την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων που διενήργησε το Ομοσπονδιακό Εκλογικό Ινστιτούτο (IFE) ο Καλντερόν λαμβάνει ποσοστό 35,88% έναντι 35,31% του βασικού αντιπάλου του, υποψηφίου της αριστεράς Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ. Ο τελευταίος αμφισβητεί το αποτέλεσμα και έχει ήδη δηλώσει ότι θα προσφύγει στο Ομοσπονδιακό Εκλογοδικείο για να δικαιωθεί.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    BBC: Mexico candidate vows vote fight

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Θρίλερ με τις εκλογές στο Μεξικό

    Στις κάλπες οι Μεξικανοί

    [10] Μ. Ανατολή

    Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα

    7/7/2006 7:49:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ

    Ένας Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν το πρωί, από νέα αεροπορική επιδρομή Ισραηλινών στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Συμφωνα με πηγές των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε από την τελευταία αεροπορική επιδρομή, στην περιοχή Μπεϊτ Λαχία, ήταν ένοπλος. Τα τελευταία δύο 24ωρα έχουν σκοτωθεί συνολικά 24 Παλαιστίνιοι από επιθέσεις Ισραηλινών στη Γάζα. Νωρίτερα, ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Ισμαήλ Χανίγια κάλεσε τις αραβικές χώρες και τη διεθνή κοινότητα να παρέμβουν ώστε να αναγκαστεί το Ισραήλ να σταματήσει τις επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας που.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αιματηρή εισβολή στη Γάζα


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 7 July 2006 - 8:50:29 UTC