Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 1) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-03-31

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κάηκαν τρεις κρατούμενοι
  • [02] Συλλαλητήρια για την Παιδεία
  • [03] Τέλος της "πορτοκαλί εποχής"
  • [04] Φονικός σεισμός στο Ιράν
  • [05] Μετονομάζεται το ’ουσβιτς;
  • [06] Περιμένουν τον Η5Ν1 στις ΗΠΑ
  • [07] Συνελήφθη η Ναόμι Κάμπελ

    [01] Κοινωνία

    Φωτιά στις φυλακές Κορυδαλλού

    Κάηκαν τρεις κρατούμενοι

    31/3/2006 7:00:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/3/2006 12:34:15 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105.8 - ΑΠΕ

    Τραγικό θάνατο στις φλόγες βρήκαν δύο Ρουμάνοι κρατούμενοι και ένας Έλληνας στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ άλλος ένας Ρουμάνος κρατούμενος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός". Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο κελί 80 στην 4η πτέρυγα των φυλακών και σβήστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Στον Κορυδαλλό έσπευσαν Εισαγγελέας και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Παναγιώτης Πανούρης, ενώ έξω από τις φυλακές παραμένει, για προληπτικούς λόγους, δύναμη της Αστυνομίας. Αρχικά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο "Γενικό Κρατικό" της Νικαίας, στη συνέχεια, όμως, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στον "Ερυθρό Σταυρό", όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας, ενώ ο υπουργός, Αναστάσης Παπαληγούρας, επιστρέφει εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες.

    Έρευνες για τα αίτια

    Τα ονόματα των τεσσάρων θυμάτων θα ανακοινωθούν αφού ενημερωθούν οι οικογένειές τους.

    Αυτή την ώρα, στον τόπο του δυστυχήματος βρίσκονται Εισαγγελείς και άνθρωποι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, που συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια. Με εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο κ. Πανούρης θα μεταβεί εκ νέου στις φυλακές εντός της ημέρας.

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από στρώμα και έγινε αντιληπτή 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αν και πιστεύεται ότι ξεκίνησε αρκετή ώρα πριν. Λόγω του υλικού που καίγονταν (βαμβάκι), ο καπνός ήταν ελάχιστος και βγήκε από το παράθυρο, ενώ πρώτοι αντιλήφθηκαν τη φωτιά οι κρατούμενοι στο κελί 120, που βρίσκεται πάνω από το κελί 80, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν.

    Η Πυροσβεστική δεν παρενέβη, καθώς στις φυλακές υπάρχουν πυροσβεστικές φωλιές και πυροσβεστήρες, που χρησιμοποιήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ερωτηματικά, πάντως, γεννά η έλλειψη συστήματος πυρασφάλειας, που θα βοηθούσε τους υπαλλήλους να αντιληφθούν γρηγορότερα την πυρκαγιά.

    Στις φυλακές μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και ιατροδικαστής. Όπως διαπίστωσε, οι κρατούμενοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι και με μειωμένες αντιδράσεις. Το τελευταίο εύρημα αποδίδεται είτε στον ύπνο, είτε στη λιποθυμία λόγω του καπνού, ενώ περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από την τοξικολογική εξέταση που θα γίνει σήμερα και από την νεκροτομή που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Μιλώντας στη ΝΕΤ 105.8, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδας, Λεωνίδας Καραντάκης, δήλωσε πως η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

    [02] Κοινωνία

    Στους δρόμους φοιτητές - σπουδαστές

    Συλλαλητήρια για την Παιδεία

    31/3/2006 9:57:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Αύξηση των δαπανών για την Παιδεία και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ανωτάτης εκπαίδευσης ζητούν φοιτητές και σπουδαστές που θα διαδηλώσουν το μεσημέρι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Στην πρωτεύουσα, το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 12:30 από τα Προπύλαια, στην οδό Πανεπιστημίου και η πορεία θα καταλήξει στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ στη Θεσσαλονίκη φοιτητές και σπουδαστές θα συγκεντρωθούν στις 12 στην πλατεία Χημείου και, μέσω της Εγνατίας, θα καταλήξουν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, με δίωρες στάσεις εργασίας στο τέλος της πρωινής και την αρχή της απογευματινής βάρδιας.

    [03] Κόσμος

    Έθεσαν οι εκλογές στην Ουκρανία

    Τέλος της "πορτοκαλί εποχής"

    31/3/2006 9:07:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/3/2006 9:41:55 πμ)

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΑΠΕ, Reuters, RIA Novosti

    Δεκαοκτώ μήνες μετά την πολυσυζητημένη "Πορτοκαλί Επανάσταση" στην Ουκρανία, που ανέβασε στην εξουσία το φιλοδυτικό κόμμα του Βίκτορ Γιούσενκο, ήρθε η ώρα για το Βίκτορ Γιανουκόβιτς να "πάρει την εκδίκησή του". Μετά τα μαζικά συλλαλητήρια του κόσμου, που διαμαρτυρόταν για καλπονοθεία, που ανέδειξε νικητή το φιλορώσο Γιανουκόβιτς, η εκλογική διαδικασία επαναλήφθηκε με αποτέλεσμα να εκλεγεί πανηγυρικά ο Γιούσενκο. Όμως, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής, ο Γιανουκόβιτς επανέρχεται δυναμικά στην εξουσία καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 32,12% και βγήκε πρώτος. Ακολουθεί το κόμμα "Μέτωπο Εναντίον της Διαφθοράς", της πρώην στενής συνεργάτιδας του Γιούσενκο, Γιούλια Τιμοσένκο, με 22,27%, ενώ ο μεγάλος χαμένος είναι ο Ουκρανός Πρόεδρος, καθώς το κόμμα του "Η Ουκρανία Μας" συγκέντρωσε μόλις το 13,94% των ψήφων. Tέταρτο αναδείχθηκε το Σοσιαλιστικό Κόμμα (5,67%), ενώ την τελευταία στιγμή κατάφερε να μπει στη Βουλή το Κομμουνιστικό Κόμμα καθώς με 3,7% ίσα που κατάφερε να ξεπεράσει το 3%, που απαιτείται για την είσοδο στη Βουλή.

    Προς κυβέρνηση συνασπισμού

    Τα αποτελέσματα αναγκαστικά δείχνουν το δρόμο για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνασπισμού, καθώς κανένα κόμμα δε διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία των 226 εδρών, στο 450μελές Κοινοβούλιο.

    Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, το "Κόμμα των Περιφερειών" θα καταλάβει 186 έδρες, το "Μέτωπο Εναντίον της Διαφθοράς" 129, το "Η Ουκρανία μας" 81, οι Σοσιαλιστές 33 και οι Κομουνιστές 21 έδρες.

    Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διερευνητικές συζητήσεις για τις συνεργασίες, όμως, λόγω του πολωμένου πολιτικού κλίματος, αναμένεται να είναι μακροχρόνιες και δύσκολες.

    Ο Γιούσενκο έχει εκφράσει την επιθυμία να σχηματίσει συμμαχία με την Τιμοσένκο και πιθανόν τους Σοσιαλιστές. Από την πλευρά της, ο Τιμοσένκο δήλωσε αντίθετη στο ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων του Γιούσενκο και του Γιανουκόβιτς και δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στη νέα Κυβέρνηση μόνο εάν γίνει Πρωθυπουργός.

    Σημειώνεται ότι το Κοινοβούλιο έχει 30 ημέρες για να σχηματίσει συμμαχία και άλλες 30 για να ορίσει Κυβέρνηση.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    Reuters: Yanukovich leads in Ukraine with all votes counted

    RIA Novosti: Tymoshenko announces PM ambitions, denounces mooted coalition

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων

    Προς κυβέρνηση συνασπισμού

    Προηγείται το κόμμα της αντιπολίτευσης

    Δοκιμασία στις κάλπες

    [04] Κόσμος

    Τουλάχιστον 50 νεκροί και 800 τραυματίες

    Φονικός σεισμός στο Ιράν

    31/3/2006 7:14:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/3/2006 12:46:09 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε τα ξημερώματα την επαρχία Λορεστάν του Ιράν. Σύμφωνα με τον πρώτο επίσημο απολογισμό, τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 800 τραυματίσθηκαν. Σοβαρές είναι και οι υλικές ζημιές σε περίπου 200 χωριά μεταξύ των πόλεων Ντορούντ και Μπορουντζέρντ, όπου κτήρια κατέρρευσαν και σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Τοπικοί αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί, καθώς οι διασώστες δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αρκετά απομονωμένα χωριά που επλήγησαν από τον σεισμό. Tα νοσοκομεία της Ντορούντ και της Μπορουτζέρντ είναι πλήρη και δεν μπορούν να δεχθούν άλλους τραυματίες, ενώ οι τοπικές Αρχές ζητούν βοήθεια από τις γύρω περιοχές. Ο Εγκέλαδος "χτύπησε" την επαρχία στις 04:47 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), ενώ προηγήθηκαν άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 4,7 και 5,1 Ρίχτερ. Αμέσως μετά τους σεισμούς, οι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στους δρόμους, όπου πέρασαν τη νύχτα περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία.

    Να σημειωθεί πως το Ιράν είναι ιδιαίτερα σεισμογενής περιοχή, με τον πλέον πολύνεκρο σεισμό αυτόν του 2003 στην επαρχία Μπαμ, μεγέθους 6,6 Ρίχτερ, που στοίχισε τη ζωή περίπου 31.000 ανθρώπων.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    Al Jazeera: Earthquake hits western Iran

    BBC: Dozens die in western Iran quakes

    Le Monde: Un seisme a fait au moins une quarantaine de morts dans l'ouest de l'Iran

    [05] Πολιτισμός

    Αίτημα της Πολωνίας στην UNESCO

    Μετονομάζεται το ’ουσβιτς;

    31/3/2006 11:00:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Να συνδεθεί ξεκάθαρα το στρατόπεδο συγκέντρωσης του ’ουσβιτς με τη ναζιστική Γερμανία ζητά η Πολωνία, που απέστειλε επιστολή στην UNESCO ζητώντας την μετονομασία του. Αφορμή για την επιστολή στάθηκε πρόσφατο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel", στο οποίο γινόταν λόγος για "πολωνικό στρατόπεδο", κάτι που εξόργισε την Βαρσοβία. "Στα χρόνια μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, το στρατόπεδο συνδέθηκε με τα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο κατανοητό στις νεότερες γενιές, ειδικά στο εξωτερικό", σχολίασε σχετικά ο εκπρόσωπος της πολωνικής Κυβέρνησης, Γιαν Κάσπρικ. Σύμφωνα με την Βαρσοβία, ο τόπος όπου περίπου 1,5 εκατομμύρια Εβραίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή μεταξύ των ετών 1940 1945 πρέπει να ονομάζεται "Πρώην Στρατόπεδο Συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας ’ουσβιτς Μπίρκεναου". Η απάντηση της UNESCO αναμένεται εντός του έτους.

    Μέσα στο 2006 η απάντηση

    Το στρατόπεδο συγκέντρωσης του ’ουσβιτς βρίσκεται από το 1979 στον κατάλογο της UNESCO με τα σημαντικότερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

    Μεταξύ άλλων, ο οργανισμός του ΟΗΕ αναφέρει στην περιγραφή του για το στρατόπεδο συγκέντρωσης: "ενισχυμένοι τοίχοι, αγκαθωτό συρματόπλεγμα, αγχόνες, θάλαμοι αερίων και φούρνοι αποτέφρωσης καταδεικνύουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες έγινε η γενοκτονία από τους Ναζί", προσθέτοντας πως το ’ουσβιτς Μπίρκεναου ήταν ο μεγαλύτερος χώρος εξόντωσης Εβραίων του Τρίτου Ράιχ.

    Ωστόσο, η Βαρσοβία επιθυμεί να γίνει ξεκάθαρα η σύνδεση του στρατοπέδου με τους Ναζί και, σχολιάζοντας το προτεινόμενο όνομα, ο κ. Κάσπρικ τόνισε χαρακτηριστικά: "η αλλαγή που προτείνεται δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι ήταν το ’ουσβιτς Μπίρκεναου".

    Η Πολωνία τελούσε υπό γερμανική κατοχή από τον Σεπτέμβριο του 1939, μετά από πόλεμο 25 ημερών με τις δυνάμεις του Χίτλερ. Στο γεγονός αυτό αποδίδεται και η αφορμή του Β Παγκοσμίου, καθώς οι συμμαχικές χώρες της Πολωνίας (Γαλλία και Αγγλία) κήρυξαν πόλεμο κατά της Γερμανίας.

    Στις 27 Ιανουαρίου 1945, ο σοβιετικός στρατός απελευθέρωσε τους κρατούμενους στο ’ουσβιτς, γεγονός που συνέβαλε στο να καθιερωθεί από τον ΟΗΕ η 27η Ιανουαρίου ως Ημέρα Μνήμης για τα σχεδόν 6 εκατομμύρια Εβραίους που εξοντώθηκαν από τους Ναζί κατά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    The Guardian: Poland Seeks Name Change for Auschwitz

    All Headline News: Poland Wants Auschwitz To Be Renamed

    Σχετικά Links:

    Μουσείο ’ουσβιτς

    UNESCO

    [06] Υγεία

    Εκτιμήσεις για κρούσματα το καλοκαίρι

    Περιμένουν τον Η5Ν1 στις ΗΠΑ

    31/3/2006 9:31:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/3/2006 11:41:51 πμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Επί ποδός βρίσκονται οι αμερικανικές Αρχές για τον ιό της γρίπης των πτηνών, ο οποίος, όπως εκτιμούν, θα φτάσει στις ΗΠΑ μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, τα πρώτα κρούσματα αναμένονται στην Καλιφόρνια, καθώς περίπου 60.000 πτηνά, στην πλειοψηφία τους υδρόβια, θα αρχίσουν το ταξίδι τους στα μέσα Αυγούστου από την Αλάσκα προς το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον για να φτάσουν στην εν λόγω πολιτεία. "Ο ιός Η5Ν1 αναμένεται στους προσεχείς δύο μήνες", δήλωσε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Καλιφόρνια, Κιμ Μπέλσε, μετά από συνάντηση αξιωματούχων για την προετοιμασία των αρμόδιων υπηρεσιών. Αν και στις ακτές έχουν εγκατασταθεί συστήματα ελέγχου και εντοπισμού της γρίπης των πτηνών, οι ειδικοί εκτιμούν πως ο ιός θα φτάσει τελικά στη χώρα, ενώ οι Αρχές απευθύνουν έκκληση για ψυχραιμία και δηλώνουν προετοιμασμένες. Στο μεταξύ, δύο νέες εστίες του Η5Ν1 εντόπισαν οι Αρχές του Ισραήλ σε περίπου 10 πτηνοτροφεία κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και την Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη θανάτωση 20.000 πουλερικών.

    Ετοιμότητα και ψυχραιμία

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο ιός θα φτάσει στη χώρα είτε από τις ανατολικές ή από τις δυτικές ακτές μέσω των αποδημητικών πτηνών που ταξιδεύουν νότια από την Αλάσκα στη διαδρομή του Ειρηνικού, είτε από την άλλη πλευρά της Αμερικής, στη διαδρομή του Ατλαντικού.

    Τόσο στην ανατολική, όσο και στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, έχουν εγκατασταθεί συστήματα παρακολούθησης των πτηνών για να εντοπιστεί εγκαίρως οποιοδήποτε κρούσμα της γρίπης των πτηνών.

    Πάντως, ο υπουργός Υγείας, Μάικλ Λίβιτ, επεσήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρξει πανικός όταν εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα της νόσου, αφού αυτό δεν συνεπάγεται την αρχή μίας πανδημίας στον ανθρώπινο πληθυσμό.

    "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένα άγριο πτηνό που θα έχει προσβληθεί από τον Η5Ν1 θα βρει το δρόμο του προς τις ΗΠΑ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε κρίση", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Λίβιτ, προειδοποιώντας, ωστόσο, τις πολιτειακές Αρχές ότι πρέπει να είναι έτοιμες για να αντιμετωπίσουν μία πιθανή μετάδοση του ιού στον άνθρωπο.

    Η είδηση από άλλες πηγές:

    ABC: Bird flu expected to hit West Coast by summer

    Σχετικές Ειδήσεις:

    ΗΠΑ: Πειραματικό εμβόλιο δίνει ελπίδες για τον Η5Ν1

    Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τον Η5Ν1

    [07] Ζωής ...σΤάσεις

    Είχε νέα κρίση οργής

    Συνελήφθη η Ναόμι Κάμπελ

    31/3/2006 12:29:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Μπλεξίματα με την αστυνομία, είχε για ακόμα μία φορά η Ναόμι Κάμπελ. Το γνωστό σούπερ μόντελ, συνελήφθη γιατί ξέσπασε πάνω στην οικιακή της βοηθό, πετώντας της ένα κινητό τηλέφωνο και τραυματίζοντας την στην πλάτη. Η κοπέλα που είχε την ατυχία να πιάσει δουλειά στο σπίτι του μοντέλου πριν από δυο μήνες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε τέσσερα ράμματα στην πλάτη. Όσο για την Κάμπελ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τη συνήθη διαδικασία των αποτυπωμάτων και της φωτογραφίας. Εν συνεχεία, φορώντας ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ, ένα λευκό γούνινο πόντσο και μαύρα γυαλιά, αλλά και με περασμένες τις χειροπέδες, οδηγήθηκε στο δικαστήριο για να της απαγγελθούν κατηγορίες.

    Τα ρίχνουν στη βοηθό

    Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δήλωσε ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι άψογη.

    "Οι αστυνομικοί είναι πραγματικά καλοί. Μου συμπεριφέρονται υπέροχα" τόνισε.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ατζέντης της, Αμάντα Σίλβερμαν, ανέφερε ότι πρόκειται για μία υπόθεση αντιποίνων, αφού πριν το επεισόδιο η Κάμπελ είχε απολύσει την οικονόμο γιατί είχε υποψίες ότι την έκλεβε.

    Ο δικηγόρος της, υποστήριξε ότι η οικιακή βοηθός προκάλεσε μόνη της το τραύμα.

    Για την υπόθεση, το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

    Με πολλά νευράκια...

    Να σημειώσουμε πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάμπελ, απασχολεί τα ΜΜΕ, για τη βίαιη συμπεριφορά της.

    Το 2000 παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ότι είχε χτυπήσει, πάλι με τηλέφωνο τη βοηθό της Τζορτζίνα Γαλάνης.

    Εξήγησε ωστόσο, ότι οι συχνές κρίσεις θυμού, οφείλονται στο αίσθημα εγκατάλειψης που ένιωσε από μικρή

    Δεν γνώρισε ποτέ πατέρα (τους εγκατέλειψε πριν εκείνη γεννηθεί) ενώ η μητέρα της έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι για να δουλέψει και να μπορέσει να τη μεγαλώσει.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 31 March 2006 - 9:51:29 UTC