Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο
  • [02] "Έφυγε" ο "Long John"
  • [03] Αλλαγές στο κέντρο λόγω φυσικού αερίου
  • [04] Επίθεση σε περιπολικό στην πλατεία Κάνιγγος
  • [05] Σώοι οι Έλληνες
  • [06] Στη Ραμάλα η Κοντολίζα Ράις
  • [07] Πιστοποιητικό για εννέα ομάδες
  • [08] "Ασημένιος" ο Δουβαλιδης
  • [09] Έγραψε ιστορία η Ισινμπάγεβα
  • [10] Σπουδαία πρόκριση για την Εθνική

    [01] Κόσμος

    Επαναλειτουργούν οι σταθμοί του μετρό

    Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο

    23/7/2005 1:40:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Επαναλειτουργεί κανονικά ο υπόγειος σταθμός του Μιλ Εντ, που έκλεισε νωρίτερα σήμερα με εντολή της αστυνομίας του Λονδίνο ύστερα από σήμα συναγερμού που δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί. "Ο σταθμός ξαναλειτουργεί κανονικά", δήλωσε εκπρόσωπος του μεταφορικού συστήματος του Λονδίνου χωρίς πάντως να δώσει πληροφορίες για το κλείσιμό του. Κανονικά ξαναλειτουργεί και ο σταθμός Στόκγουελ, όπου χθες αστυνομικές δυνάμεις τον έκλεισαν μετά από τον θανάσιμο πυροβολισμού ενός υπόπτου, που δεν υπάκουσε στις αστυνομικές εντολές και κτυπήθηκε από αστυνομικούς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ, ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν υπό παρακολούθηση, καθώς είχε βγει από επιτηρούμενο σπίτι. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν γιατί αρνήθηκε να σταματήσει όταν του ζητήθηκε. Νωρίτερα στο Στόκγουελ συνελήφθη και δεύτερο άτομο στο πλαίσιο των ερευνών για τις αποτυχημένες επιθέσεις της περασμένης Πέμπτης, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, η οποία χθες είχε συλλάβει άλλον έναν ύποπτο στο ίδιο προάστιο. Τέλος και ο σταθμός του μετρό στο Ουόρεν λειτουργεί κανονικά από σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ψάχνουν τους υπόπτους

    Νεκρός ύποπτος βομβιστής

    [02] Πολιτισμός

    Από πνευμονική λοίμωξη

    "Έφυγε" ο "Long John"

    23/7/2005 12:10:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των βρετανικών μπλουζ, John Baldry, σε ηλικία 64 ετών, "άφησε" τη τελευταία του πνοή, από πνευμονική λοίμωξη το βράδυ της Πέμπτης σε νοσοκομείο του Βανκούβερ, δυτικά του Καναδά. Ο επονομαζόμενος "Long John" λόγω του ύψους του που υπερέβαινε τα δύο μέτρα, ζούσε στο Βανκούβερ τα τελευταία 25 χρόνια. Ο διάσημος τραγουδιστής έγινε γνωστός τη δεκαετία του '60 παίζοντας πλάι στον Ροντ Στιούαρτ, στον Μικ Τζάγγερ και τον Έλτον Τζον. "Ο κόσμος θα θυμάται τον John Baldry για τη μουσική του και την αγάπη που εξέπεμπε γενναιόδωρα σε όλους εκείνους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή", ανέφερε στην ιστοσελίδα του ο ιμπρεσάριος του Φρανκ Γκαρσία.

    Γεννήθηκε το 1941 στην Αγγλία, ενώ έδωσε τα διαπιστευτήριά του στα βρετανικά μπλουζ με την παραγωγή ή τη συμμετοχή του σε πάνω από σαράντα άλμπουμ από τις αρχές της δεκαετίας του '60. Το 1964 ακόμη και οι Μπιτλς τον κάλεσαν να τους συνοδεύσει στη σκηνή για μια ειδική εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης.

    [03] Κοινωνία

    Από 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

    Αλλαγές στο κέντρο λόγω φυσικού αερίου

    23/7/2005 2:42:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Ηρώδου Αττικού και Βασιλέως Γεωργίου Β στο κέντρο της Αθήνας, θα γίνει από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, λόγω έργων για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς και συγκεκριμένα, όσα οχήματα κινούνται επί της Βασιλίσσης Σοφίας προς Χίλτον και θέλουν να στρίψουν στην Ηρώδου Αττικού, θα συνεχίζουν ευθεία και στο ύψος της Ριζάρη θα στρίβουν δεξιά για να μπουν στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου. Τα οχήματα, που κατεβαίνουν την οδό Κουμπάρη από την πλατεία Κολωνακίου για να μπουν στην Ηρώδου Αττικού, θα στρίβουν αριστερά στη Βασιλίσσης Σοφίας και θα ακολουθούν το ίδιο δρομολόγιο από την οδό Ριζάρη, ή θα στρίβουν δεξιά και θα κινούνται μέσω της πλατείας Συντάγματος, Φιλελλήνων και Βασιλίσσης Αμαλίας. Όσα οχήματα θέλουν να μπουν από τη Βασιλέως Κωνσταντίνου στη λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β θα συνεχίζουν ευθεία προς Καλλιμάρμαρο, θα στρίβουν δεξιά από την οδό Παυσανίου και θα εισέρχονται στη Ρηγίλλης, με κατεύθυνση προς Κολωνάκι και Βασιλίσσης Σοφίας. Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στα σημεία εκτροπής, ιδίως τις νυκτερινές ώρες και να ακολουθούν τη σχετική σήμανση.

    [04] Κοινωνία

    Επίθεση σε περιπολικό στην πλατεία Κάνιγγος

    23/7/2005 1:07:00 μμ

    Άγνωστοι νεαροί πυρπόλησαν με βόμβες μολότοφ ένα τζιπ-περιπολικό του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αθηνών, στις 2 τα ξημερώματα, στην πλατεία Κάνιγγος. Οι δέκα δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

    [05] Μ. Ανατολή

    Σώοι οι Έλληνες

    23/7/2005 2:56:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Στους 100 ανέρχονται οι Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται στο αιγυπτικό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ, οι οποίοι είναι όλοι ασφαλείς. Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι πρώτοι Έλληνες από την Αίγυπτο. Η Ελληνική Πρεσβεία και το Προξενείο μας στο Κάιρο βρίσκονται στη διάθεση των Ελλήνων τουριστών για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Ένα γκρουπ Ελλήνων τουριστών που βρίσκεται στο Σάρμ Ελ Σείχ μέσω του τουριστικού πρακτορείου "MARATHON TRAVEL", είναι όλοι καλά στην υγεία, ανέφεραν στη ΝΕΤ υπεύθυνοι του πρακτορείου.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού αντιπρόσωπου του τουριστικού γραφείου "PYRAMIS, Γιώργου Ρεκτσίνη, στην Αίγυπτο, οι περισσότεροι Έλληνες τουρίστες βρίσκονταν την κρίσιμη ώρα των τρομοκρατικών κτυπημάτων, σε δύο κυρίως ξενοδοχεία, στο Ιντερκοντινένταλ και το Ιμπεροτέλ, στην περιοχή "Πασά Μπέι", που βρίσκεται μόλις 5 χλμ από τον τόπο του μακελειού με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Ο ίδιος ανέφερε ότι όλοι οι Έλληνες τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή είναι καλά, προσθέτοντας ότι "34 άτομα μετέχουν στο τουριστικό γκρουπ, ενώ υπάρχουν ακόμη 40 μεμονωμένοι με το ίδιο πρακτορείο, ίσως υπάρχουν και άλλοι Έλληνες της Αιγύπτου στην περιοχή από την ομογένεια, καθώς το τουριστικό αυτό θέρετρο είναι το περισσότερο δημοφιλές τουριστικά σε όλη την χώρα".

    [06] Μ. Ανατολή

    Στη Ραμάλα η Κοντολίζα Ράις

    23/7/2005 1:31:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών έφθασε το πρωί του Σαββάτου στη Ραμάλα. Η Κοντολίζα Ράις θα έχει συνομιλίες με την παλαιστινιακή ηγεσία, οι οποίες αναμένεται να εστιασθούν ιδιαίτερα στο ζήτημα της ισραηλινής αποχώρησης από τη Λωρίδα της Γάζας, που σχεδιάζεται για τα μέσα Αυγούστου. Στη συνέχεια θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρωθυπουργό Αχμάντ Κορέι και τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς. Την Παρασκευή, η κ. Ράις είχε συνομιλίες με την ισραηλινή κυβέρνηση, ενώ μετέβη και στη Βηρυτό. Οι ΗΠΑ αποδίδουν μεγάλη σημασία στην επιτυχία του ειρηνευτικού σχεδίου του "Οδικού Χάρτη", την τελευταία προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας να επιτευχθεί τερματισμός της βίας και διευθέτηση της αντιπαράθεσης Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Πιστοποιητικό για εννέα ομάδες

    23/7/2005 2:05:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Μόνο εννέα από τις 16 ΠΑΕ της Α΄ εθνικής πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ εξέτασε τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν οι ΠΑΕ και αποφάσισε να χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στις ΑΕΚ, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Ιωνικό, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Ξάνθη, ΟΦΗ και Ατρόμητο. Οι αιτήσεις των υπόλοιπων επτά ομάδων (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Απόλλων Καλαμαριάς, Λάρισα και Ακράτητος) απορρίφθηκαν "λόγω ελλιπών δικαιολογητικών", τα οποία οι ΠΑΕ αυτές θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι την προσεχή Τετάρτη (27/7), στις 2:30 μ.μ. Την ίδια μέρα θα συνεδριάσει εκ νέου η ΕΕΑ για να λάβει οριστικές αποφάσεις.

    Την Τετάρτη και για Β' και Γ'

    Από τις ΠΑΕ της Β΄ εθνικής, το πιστοποιητικό συμμετοχής εξασφάλισαν οι Ηλυσιακός, Καστοριά, Πανσερραϊκός, Πανηλειακός, Εθνικός Αστέρας, Άρης, Βέροια, Χαϊδάρι και Θρασύβουλος. Σε ό,τι αφορά τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αποφασίστηκε η χορήγηση πιστοποιητικών στις εξής: Αναγέννηση Αρτας, Ατσαλένιος, Δόξα Δράμας, Θύελλα Πατρών, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αχαϊκή, Λήλας Βασιλικού, Αχαρναϊκός, Τρίκαλα, Διαγόρας, Μεσσηνιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Θερμαϊκός, Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα. Και για τις ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής, που δεν πήραν σήμερα πιστοποιητικό, καταλυτική ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών ορίστηκε η 27η Ιουλίου.

    [08] "Ασημένιος" ο Δουβαλιδης

    23/7/2005 7:38:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Το ασημένιο μετάλλιο στα 110 μέτρα εμπόδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου εφήβων, νεανίδων το οποίο φιλοξενείται στο Κάουνας της Λιθουανίας, κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης. Ο Έλληνας αθλητής κάλυψε την απόσταση σε 13 δεύτερα 99 εκατοστά στον τελικό του αγωνίσματος, όπου ακόμη από ελληνικής πλευράς ο Νίκος Φιλανδαράκης ήταν 4ος με 14.56. Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα πήρε ο Γάλλος Γκαρφέλντ Νταριέν με 13.77, ενώ τρίτος ήταν ο Γερμανός Αλεξάντερ Τζον με 14:10.

    Πέμπτος ο Παπαδόπουλος

    Στο μεταξύ η τρίτη και προτελευταία ημέρα της διοργάνωσης είχε μια ακόμη καλή επίδοση για τα ελληνικά χρώματα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να κατακτά την πέμπτη θέση στα 400μ. εμπόδια εφήβων. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον τελικό του αγωνίσματος, σημείωσε επίδοση 51.64 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και κατετάγη στην 5η θέση, ενώ ο Κώστας Αναστασίου στο ίδιο αγώνισμα ήταν 6ος με 52.16. Ακόμη, στον τελικό του τριπλούν εφήβων, προκρίθηκαν οι Γιώργος Τσάκωνας και Νίκος Φράγκος. Ο πρώτος σημείωσε την 6η καλύτερη επίδοση των προκριματικών με 15 μέτρα 27 εκατοστά, ενώ ο Φράγκος "προσγειώθηκε" στα 15.21μ., επίδοση που ήταν η 9η καλύτερη.

    [09] Έγραψε ιστορία η Ισινμπάγεβα

    23/7/2005 4:55:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ γυναικών πέτυχε χθες στο Λονδίνο η Ελένα Ισινμπάγεβα και μάλιστα όχι ένα οποιοδήποτε αλλά μια επίδοση με την οποία γράφεται στην ιστορία του αθλήματος καθώς ξεπέρασε τα 5 μέτρα και έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει αυτό. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στο 4.96μ. ωστόσο έμοιαζε κάτι περισσότερο από βέβαιο πως δεν θα διαρκούσε πολύ και η Ρωσίδα άλτρια το επιβεβαίωσε αυτό κάνοντας την κορυφαία της επίδοση μέχρι τώρα στο Λονδίνο. Η 23χρονη πρωταθλήτρια έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της, καθώς έκανε μόνο δύο προσπάθειες (μία στα 4.70μ. και μία στα 4.80μ.), πριν δοκιμάσει για το παγκόσμιο ρεκόρ. Μαζί της επιχείρησε και η Πολωνή Άννα Ρογκόβσκα, η οποία είχε επίσης περάσει τα 4.80μ., όμως απέτυχε τρεις φορές στα 4.96μ. Αντίθετα, η Ισιμπάγιεβα πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια αυτό το ύψος και στη συνέχεια, αντί να σταματήσει όπως συνήθως, αποφάσισε να δοκιμάσει στα 5μ. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο μία προσπάθεια για να γράψει ιστορία...

    Τέταρτος ο Τσιάμης

    Στην ίδια διοργάνωση ο Δημήτρης Τσιάμης κατέλαβε την τέταρτη θέση στο τριπλούν. Ο Έλληνας άλτης σημείωσε επίδοση 16.70μ., ενώ νικητής στο αγώνισμα ήταν ο Βρετανός Νέιθαν Ντάγκλας με 17.32μ. Ακολούθησαν ο Αμερικανός Κέντα Μπελ με 16.87μ. και ο Λέεβαν Σαντς από τις Μπαχάμες με 16.85μ.

    [10] Σπουδαία πρόκριση για την Εθνική

    23/7/2005 4:03:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η εντυπωσιακή πορεία της Εθνικής μας ομάδα στο πόλο των ανδρών συνεχίστηκε και στον αγώνα με την Αυστραλία, όπου η ομάδα του Καμπάνια επικράτησε με 10-8 της Αυστραλίας. Έτσι η Εθνική ολοκλήρωσε τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων με τρεις νίκες και προκρίθηκε πανηγυρικά ως πρώτη από τον όμιλό της στους "οκτώ" στο τουρνουά υδατοσφαίρισης του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στο Μόντρεαλ. Το επόμενο βήμα για την Ελλάδα είναι ο αγώνας της Τρίτης για την πρόκριση στα ημιτελικά, με αντίπαλο μια εκ των ΗΠΑ και Ιταλία, οι οποίες θα διεκδικήσουν την δυνατότητα να συνεχίσουν στην διοργάνωση στον μεταξύ τους αυριανό αγώνα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την πρώτη θέση από την Τετάρτη, όταν νίκησε τη Γερμανία, και απέναντι στα "καγκουρό" δεν χρειάστηκε να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσής του για να πάρει τη νίκη. Σε ένα δυνατό παιχνίδι με συνολικά 20 αποβολές (11 η Αυστραλία και 9 η Ελλάδα), κατάφερε να διατηρεί μια διαφορά 1-2 γκολ, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα των Ντόσκα και Γ.Αφρουδάκη, και πήρε δίκαια τους δύο βαθμούς.

    Τα επτάλεπτα (με πρώτη την Αυστραλία): 1-2, 2-3, 3-2, 2-3

    Τα γκολ:

    ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Φιλιόλι 2, Γουάλαν 2, Φράνκλιν 1, Τίμοθι Νίσαμ 1, ΜακΓκρέγκορ 1, Μέιτλαντ 1

    ΕΛΛΑΔΑ: Ντόσκας 5, Γ.Αφρουδάκης 4, Μάζης 1.

    Η συνέχεια του προγράμματος

    Κυριακή 24 Ιουλίου

    16:30 Ν.Αφρική-Ιαπωνία (Θέσεις 13-16) -- 25 --

    17:45 Καναδάς-Κίνα (Θέσεις 13-16) -- 26 --

    19:00 Ισπανία-Κούβα (Πλέι οφ) -- 27 --

    20:15 Ιταλία-ΗΠΑ (Πλέι οφ) -- 28 --

    03:15 Κροατία-Αυστραλία (Πλέι οφ) -- 29 --

    04:30 Ρουμανία-Γερμανία (Πλέι οφ) -- 30 --

    Τρίτη 26 Ιουλίου

    16:30 Ηττημένος 25-Ηττημένος 26 (Θέσεις 15-16)

    17:45 Νικητής 25-Νικητής 26 (Θέσεις 13-14)

    19:00 Ηττημένος 27-Ηττημένος 29 (Θέσεις 9-12)

    20:15 Ηττημένος 28-Ηττημένος 30 (Θέσεις 9-12)

    22:15 Ρωσία-Νικητής 29 (Προημιτελικά)

    23:30 Σερβία/Μαυροβούνιο-Νικητής 30 (Προημιτελικά)

    03:15 Ουγγαρία-Νικητής 27 (Προημιτελικά)

    04:30 ΕΛΛΑΔΑ-Νικητής 28 (Προημιτελικά)

    17η η Χατζημήτρου

    Στον ημιτελικό σταμάτησε η προσπάθεια της Ελένης Χατζημήτρου στις καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ., στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ. Η πρωταθλήτριά μας δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση της σε σχέση με τον προκριματικό, κατετάγη 17η με 452.58 βαθμούς και δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει τα ξημερώματα. Στις δύο πρώτες θέσεις παρέμειναν και μετά τη διεξαγωγή του ημιτελικού οι δύο Κινέζες (Τζικγτζίνγκ Γκούο με 616.74β. και Μιν Ξια Βου με 603.06β.), ακολουθούμενες από τη Ρωσίδα Γιούλια Παχαλίνα (583.17β.).

    Την όγδοη θέση κατέκτησαν η Ελευθερία Φτούλη και η Εύη Μακρυγιάννη στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ. Στον τελικό που έγινε χθες τη νύχτα, το ελληνικό δίδυμο βαθμολογήθηκε με 46.084β. (92.167) και με 91.667 βαθμούς στο σύνολο κατέλαβε την όγδοη θέση της τελικής κατάταξης, επιβεβαιώνοντας ότι η χώρα μας παραμένει μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του αθλήματος. Το χρυσό μετάλλιο πήγε για μία ακόμη φορά σε ρωσικά χέρια, και συγκεκριμένα στις Αναστασία Νταβίντοβα και Αναστασία Ερμάκοβα, ενώ στις άλλες δύο θέσεις του βάθρου ανέβηκαν οι Ισπανίδες και οι Γιαπωνέζες.

    1. Νταβίντοβα/Ερμάκοβα (Ρωσία) 98.084 βαθμοί

    2. Μενγκουάλ/Τιράδος (Ισπανία) 97.417

    3. Χαράντα/Σουζούκι (Ιαπωνία) 97.334

    4. Λόου/Νέσμπιτ (ΗΠΑ) 94.584

    5. Κάργκιλ/Στιούαρτ (Καναδάς) 94.501

    6. Γκου/Ζανγκ (Κίνα) 94.417

    7. Ζαφαλόν/Πακανιέλα (Ιταλία) 92.917

    8. ΦΤΟΥΛΗ/ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ (ΕΛΛΑΔΑ) 91.667

    9. Μπ.Φεν ντερ Φέλντεν/Σ.Φεν ντερ Φέλντεν (Ολλανδία) 90.084

    10. Λαφαϊ/Μεεσεμάν-Μπακίρ (Γαλλία) 89.917

    - Σιντορένκο/Γιούσκο (Ουκρανία) 89.917

    12. Κιμ/Γιου (Ν.Κορέα) 89.751


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 23 July 2005 - 16:57:57 UTC