Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Έβαλε φωτιές" η διάταξη
  • [02] "Κόκκινη κάρτα" για τις προεγκριμένες πιστωτικές
  • [03] Συντριβή αεροσκάφους κοντά στο γερμανικό Κοινοβούλιο
  • [04] Έκρηξη στη Βηρυτό
  • [05] Νέο μπέρδεμα με Ρουμπίνιο
  • [06] Κατσουράνης: "Από επιλογή στην ΑΕΚ"
  • [07] Έτοιμοι να ενδώσουν για Ιβερσεν
  • [08] Ανανέωσε με δυο παλιούς ο ΠΓΣ
  • [09] 'Ατυχος πάλι ο Ολιζαντέμπε
  • [10] Προανήγγειλε μεταγραφές ο Λεμονής
  • [11] Πρώτο τεστ για Λάρισα

    [01] Πολιτική

    Άντιδρούν έντονα ΠΑΣΟΚ και συνδικάτα

    "Έβαλε φωτιές" η διάταξη

    22/7/2005 7:50:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8

    Στα ύψη ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο η διάταξη για το ωράριο εργασίας όσων απασχολούνται σε μικρές επιχειρήσεις και δεν καλύπτονται από σωματείο, που προστέθηκε στο νομοσχέδιο γιο το εργασιακό. Σε αυτές τις επιχειρήσεις θεσμοθετείται η δυνατότητα γραπτής συμφωνίας μεταξύ εργοδότη και εργαζομένων, με την οποία απευθύνεται το αίτημα διευθέτησης στην Επιτροπή Διευθέτησης του νομού, που, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οφείλει εντός τριών ημερών να εκδώσει απόφαση έγκρισης ή απόρριψης. Έντονα αντέδρασαν στην προσθήκη ΠΑΣΟΚ και ΓΣΕΕ, ενώ για παραπληροφόρηση κατηγόρησε ηγετικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Απασχόλησης. Για ουσιαστική κατάργηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης, της συλλογικής αυτονομίας και της συλλογικής διαπραγμάτευσης, "που είναι η πεμπτουσία των δικαιωμάτων του κάθε μεμονωμένου εργαζόμενου, που μόνο με τους τρόπους αυτούς μπορεί να αντιρροπήσει την πλευρά της εργοδοσίας, μίλησε, ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

    "Επιστροφή σε καταδικασμένες εποχές"

    Ο κ Βενιζέλος κατηγόρησε την Κυβέρνηση, ότι με τη διάταξη δημιουργεί "μία εστία έντασης και δυσπιστίας στο εσωτερικό κάθε επιχείρησης που θα επιχειρήσει" να την εφαρμόσει.

    Από την πλευρά της, η συντονίστρια του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, κάλεσε τον Πάνο Παναγιωτόπουλο "αντί να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, να αναρωτηθεί γιατί τα μέτρα του δημιουργούν φόβο, ανασφάλεια και αβεβαιότητα στον εργαζόμενο".

    "Οι πρακτικές του μας γυρίζουν πίσω, σε καταδικασμένες εποχές, στις οποίες διωκόταν, όποιος δεν συμμορφωνόταν "προς τας υποδείξεις" δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Από την πλευρά της, η ΓΣΕΕ έκανε λόγο για διάταξη "παραγγελία - απαίτηση" του ΣΕΒ για απόλυτο διευθυντικό δικαίωμα με επίφαση δημοκρατικότητας περί δήθεν συμφωνίας όλων των εργαζομένων.

    Η ΓΣΕΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Τριτη στην οποία θα συμμετάσχει η ΑΔΕΔΥ με στάση εργασίας.

    Καταγγελία για ανακρίβειες από τον υπ Απασχόλησης

    Απαντώντας στις επικρίσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο υπουργός Απασχόλησης έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, συνέντευξη Τύπου παρέχοντας διευκρινίσεις για την επίμαχη διάταξη.

    Ο κ Παναγιωτόπουλος τόνισε, ότι η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους να συνομιλούν απευθείας με τον εργοδότη τους και κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για "βαρειά νέφωση από ανακρίβειες" και για προσπάθεια "να κάνουν το άσπρο-μαύρο".

    Όπως εξήγησε ο Υπουργός, η εν λόγω διάταξη δεν οδηγεί σε διευθυντικό δικαίωμα, άμεσο ή έμμεσο, απροκάλυπτα ή συγκαλυμμένα, αλλά αντιμετωπίζει κενό, που υπήρχε στο αρχικό νομοσχέδιο, δίνοντας τη δυνατότητα διευθέτησης σε επιχειρήσεις με λιγότερους από 21 εργαζόμενους.

    "Ενθαρρύνουμε το διάλογο μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο την αύξηση της απασχόλησης",επεσήμανε.

    Σημείωνουμε, ότι το νομοσχέδιο για το εργασιακό ψηφίστηκε ήδη επί της αρχής και την ερχόμενη Τρίτη θα εισαχθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια του Α Θερινού Τμήματος της Βουλής.

    [02] Κοινωνία

    Επιβλήθηκε πρόστιμο σε τράπεζα

    "Κόκκινη κάρτα" για τις προεγκριμένες πιστωτικές

    22/7/2005 9:07:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8

    Οι τράπεζες δεν δικαιούνται να χρησιμοποιούν προσωπικά στοιχεία πελατών τους και μη για την έκδοση πιστωτικών καρτών χωρίς την συγκατάθεσή τους, όπως αποφάσισε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τονίζοντας, ότι τέτοιες τακτικές κρίνονται παράνομες. Με το σκεπτικό η Αρχή επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην Alpha Bank για παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επτά πολιτών, που έγιναν παραλήπτες προεγκριμένων πιστωτικών καρτών.

    [03] Κόσμος

    Νεκρός ο πιλότος

    Συντριβή αεροσκάφους κοντά στο γερμανικό Κοινοβούλιο

    22/7/2005 10:37:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Ένα μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο κτήριο του Ράιχσταγκ -όπου στεγάζεται η Κάτω Βουλή- και το γραφείο του Καγκελάριου, Γκέρχαρντ Σρέντερ, στο κέντρο του Βερολίνου. Συγκεκριμένα το σημείο της συντριβής απέχει 200 μέτρα από το κτίριο της Βουλής και 100 από το γραφείο του Καγκελάριου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters το αεροσκάφος κάηκε ολοσχερώς. Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματίες, ενώ νεκρός είναι ο πιλότος.

    [04] Μ. Ανατολή

    Με ένα νεκρό και επτά τραυματίες

    Έκρηξη στη Βηρυτό

    22/7/2005 10:11:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/7/2005 11:29:34 μμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Reuters

    Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου συγκλόνισε το βράδυ της Παρασκευής την πρωτεύουσα του Λιβάνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο σε κεντρικό σημείο της Βηρυτού με έντονη νυχτερινή ζωή. Πηγές των υπηρεσιών ασφάλειας ανέφεραν, ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και επτά τραυματίστηκαν. Τέσσερις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Το περιστατικό συνέβη μόλις λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της σύντομης επίσκεψης της υπουργού Εσωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζας Ράις στην πόλη.

    [05] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Νέο μπέρδεμα με Ρουμπίνιο

    22/7/2005 9:30:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Άλλαξαν μέσα σε μια ημέρα τα δεδομένα της μεταγραφής του Ρομπίνιο, από την Σάντος στην Ρεάλ, με αποτέλεσμα η μετακίνηση να βρίσκεται στον "αέρα". Χθες, έγινε γνωστό ότι υπήρξε συμφωνία για τη μεταγραφή του νεαρού άσου, με τον ισπανικό σύλλογο να καταβάλει το 60% της ρήτρας (30 εκ. δολάρια), το οποίο δικαιούται η Σάντος, ενώ ο Ρομπίνιο παραιτείτο από το υπόλοιπο 40%, το οποίο βάσει συμβολαίου του ανήκε. Σήμερα τα δεδομένα όμως άλλαξαν, αφού όπως επισήμανε ο νομικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Κάρλος Εουγκένιο Λόπες στο πρακτορείο Reuters, αυτό θα συνέβαινε μόνο αν γινόταν με αμοιβαία συμφωνία παίκτη και συλλόγου.

    Η Ομοσπονδία δεν στέλνει την "μπλε κάρτα"

    "Ο Ρομπίνιο έχει το 40% μόνο σε μια μεταγραφή που θα γίνει με αμοιβαία συμφωνία. Δεν δικαιούται τίποτα αν "σπάσει" το συμβόλαιό του. Η Σάντος τον δίνει μόνο με 50 εκ. δολάρια", τόνισε κάνοντας γνωστό ότι, η CBF, δεν πρόκειται να στείλει στην Ισπανία το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής, αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν καλύψει το σύνολο των 50 εκ. δολαρίων που αντιστοιχούν στη ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη με τη Σάντος.

    Ανάλογη θέση εκφράζει και ο νομικός σύμβουλος της Σάντος, Μάριο Μέλο. "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι ερμηνεύουν το συμβόλαιο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και καταθέτουν το ποσό που αυτοί πιστεύουν πως είναι σωστό", δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα "Lance".

    Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ομάδας Μαρσέλο Τειξτέιρα, αρνήθηκε ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί, και αναθαρρώντας από τη στάση της ομοσπονδίας ζήτησε να καταβληθεί όλο το ποσό της ρήτρας, για να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο.

    Νωρίτερα την Παρασκευή, ο αντπρόεδρος της Ρεάλ Εμίλιο Μπουντραγκένιο είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα, της ομάδας. Ωστόσο, τόνισε πως "η πόρτα έχει ανοίξει" και η Ρεάλ είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μικρό "κώλυμα" με Ρομπίνιο

    Ρουμπίνι στο στέμμα της "βασίλισσας"

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Κατσουράνης: "Από επιλογή στην ΑΕΚ"

    22/7/2005 2:13:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Κώστας Κατσουράνης, όσον αφορά τους λόγους της παραμονής τους στην ομάδα της Ένωσης. Ο Έλληνας διεθνής τόνισε σε δηλώσεις του, πως ήταν επιλογή του να μην πάρει τη μεταγραφή του στη Γερμανία και την Βερντερ Βρέμης, καθώς θα αποτελούσε ρίσκο μία τέτοια μετακίνηση. Παράλληλα, δήλωσε πως η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζει με καλούς ρυθμούς και πως η ΑΕΚ μπορεί του χρόνου να πάει ακόμα πιο ψηλά.

    "Θα πήγαινε στην Ισπανία"

    Ο Κατσουράνης ξεκίνησε λέγοντας πως θα έφευγε αμέσως αν είχε πρόταση από την Ισπανία, αφού είναι το στιλ που του ταιριάζει και του αρέσει. Παράλληλα, τόνισε πως του αρέσει και το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και το γαλλικό. Αλλά στη Γερμανία δεν θα ήθελε να πάει αφού θα αποτελούσε ρίσκο μία μετακίνηση στην Βέντερ. Όμως συνέισε με νόημα, πως από"Δεκέμβριο θα δούμε, εφόσον υπάρξει πρόταση από κάποια ομάδα".

    Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας Πρωταθλητής Ευρώπης μίλησε για το πώς βλέπει τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, αλλά και για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται η Ένωση και ο ίδιος. "Όλα εδώ είναι πολύ καλά. Όσοι παίζαμε και πέρυσι στην ομάδα θα είμαστε καλύτεροι εφέτος, αφού μάθαμε το παιχνίδι του άλλου. παράλληλα θα βοηθήσουν και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα", ενώ σχετικά με τους φιλάθλους της ομάδας, ο διεθνής άσος συμπλήρωσε: "Οι φίλαθλοι πρέπει να κάνουν ότι και πέρυσι. Να σταθούν δίπλα μας και να αφήσουν την ομάδα να πάει. Έτσι έγινε πέρυσι και παραλίγο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και τύχη".

    Πλήγμα με Πλιάτσικα

    Στα της προετοιμασίας, το πρώτο πλήγμα τραυματισμού στο στάδιο της προετοιμασίας, είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο νεαρός παίκτης, που τις ημέρες που βρίσκεται στο Κόνιε έχει αφήσει πολύ καλά στοιχεία και ο Φερνάντο Σάντος εντυπωσιάστηκε με τα προσόντα του, τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση, αφού υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο χρόνος αποθεραπείας του Πλιάτσικα προσδιορίζεται σε 2-3 εβδομάδες.

    Από εκεί και πέρα, ο Κατσουράνης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Τζιωρτζόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν «κορόιδο» και έκαναν ασκήσεις τακτικής.

    Η απογευματινή προπόνηση έχει προγραμματισθεί για τις επτά το απόγευμα, ενώ αύριο η ΑΕΚ θα «υποδεχθεί» στο Κόνιε την Ραπίντ Βουκουρεστίου, στον δεύτερο φιλικό αγώνα της περιόδου.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Έτοιμοι να ενδώσουν για Ιβερσεν

    22/7/2005 9:58:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η μεταγραφή του Στέφεν Ίβερσεν σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Βαλερένγκα, Κιέτιλ Σιμ, στην ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Σιμ ουσιαστικά παραδέχεται την επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο τονίζει ότι το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, και ότι η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να υποβάλλει νέα βελτιωμένη προσφορά. Δηλώσεις του διευθυντή της Βαλερένγκα, υπήρχαν και σε νορβηγικό ειδησεογραφικό σάιτ, που έλεγε ότι αποκλείεται να ολοκληρωθεί κάτι σήμερα και πως ο Ίβερσεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Χαμ Καμ. Το θέμα ωστόσο είναι ότι Νορβηγοί παραδέχονται πως είναι πλέον διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αν ικανοποιηθούν οικονομικά τόσο αυτοί όσο και ο παίκτης, γι αυτό και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πειραϊκή ομάδα. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Άλλωστε, για τον Ίβερσεν μίλησε σήμερα και ο Τροντ Σόλιντ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τον θέλει στην ομάδα, ενώ δήλωσε πλήρη άγνοια για τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

    [08] Μπάσκετ

    Ανανέωσε με δυο παλιούς ο ΠΓΣ

    22/7/2005 8:29:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/7/2005 8:41:46 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την ανανέωση των συμβολαίων των Ηλία Τσόπη και Αλέξη Τσαμάτου για ένα ακόμα χρόνο ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανελλήνιος. Η συμφωνία με τους δύο παίκτες ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα, οπότε και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, παρουσία του εκπροσώπου τους και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ κ. Φραγκίσκου Δανιηλίδη. Για την παραμονή τους στην Κυψέλη είχε τοποθετηθεί θετικά από καιρό ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Πετρόπουλος.

    Η εθνική Ουγγαρίας καλεί τον Γκούλιας

    Εν τω μεταξύ, επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΚΑΕ Πανελλήνιος θα στείλει τη Δευτέρα η Ομοσπονδία μπάσκετ της Ουγγαρίας με το οποίο θα ζητά την αποδέσμευση του Ρόμπερτ Γκούλιας από την 1η Αυγούστου και για όσο θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

    Η προετοιμασία της Εθνικής Ουγγαρίας για τον έξτρα προκριματικό γύρο του Ευρωμπάσκετ 2005 του Βελιγραδίου θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου, αλλά η Ομοσπονδία δίνει περιθώριο μίας επιπλέον εβδομάδας για ξεκούραση στον διεθνή σέντερ.

    Η Ουγγαρία αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο (Η΄) με τις Σουηδία και Πορτογαλία και είναι μία εκ των εννέα ομάδων που θα διεκδικήσουν τη μοναδική κενή θέση στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου. Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τις 20, 23, 26, 29 Αυγούστου, 1 και 4 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές των τριών ομίλων (Εστονία, Τσεχία Πολωνία και Βέλγιο, Ισραήλ, Ολλανδία) θα διεκδικήσουν την πρόκριση από τις 11-13 Σεπτεμβρίου στο Νόβι Σαντ. Οι δύο τελευταίες ομάδες θα υποβιβασθούν στη Β΄ κατηγορία.

    [09] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    'Ατυχος πάλι ο Ολιζαντέμπε

    22/7/2005 9:45:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με ένα απρόοπτο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Μπόρμιο της Ιταλίας. Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε χτύπησε στον καρπό του χεριού του κατά τη διάρκεια του χτεσινού φιλικού αγώνα και σήμερα αισθανόταν ενοχλήσεις. Έτσι κρίθηκε αναγκαίο να πάει σε ένα γειτονικό νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι ακτινογραφίες έδειξαν λοιπόν ότι έχει υποστεί μικρό αποσπαστικό κάταγμα δεξιάς κερκίδας και του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας. Ο Ολισαντέμπε θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, όμως θα χάσει το αυριανό φιλικό παιχνίδι (18:30) με τη Μόντσα, αλλά και το αμέσως επόμενο, που είναι με τη Σαμπντόρια. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο επιθετικός των "πρασίνων" θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τη Ρόμα. Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση ήταν και πάλι διπλή. Το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με τον Ρότζερ Σπράϊ στην πισίνα και το απόγευμα δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής.

    [10] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Προανήγγειλε μεταγραφές ο Λεμονής

    22/7/2005 8:23:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τη μεταγραφή άλλων δύο ποδοσφαιριστών προανήγγειλε ο προπονητής του Λεβαδειακού Τάκης Λεμονής, μιλώντας στο "SΤΑR Κεντρικής Ελλάδας": "Το κλίμα είναι άψογο και τα πάντα κινούνται όπως πρέπει. Είμαστε εδώ δέκα μέρες και δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα". Και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά και η απάντησή του ήταν: "Δεν έχουμε τελειώσει. Θα γίνουν άλλες δύο μεταγραφές". Δηλώσεις στο ίδιο κανάλι έκανε και ο νεοαποκτηθείς Κορέα. "Έχω ενσωματωθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού με τον καλύτερο τρόπο. Όλα πάνε καλά και το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ ικανοποιητικό". Η προετοιμασία της νεοφώτιστης ομάδας συνεχίζεται στο Καρπενήσι χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε να κλειστεί φιλικό για την Κυριακή με αντίπαλο κάποια από τις ομάδες που προετοιμάζονται εκεί (Ιωνικός, Αχαρναϊκός, Λάρισα).

    [11] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Πρώτο τεστ για Λάρισα

    22/7/2005 8:10:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το πρώτο φιλικό από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της, θα δώσει αύριο η Λάρισα. Στις 6:30 το απόγευμα, στο Εθνικό Στάδιο της Λαμίας, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να πάρει στην αποστολή 18 με 20 παίκτες. Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στο Καρπενήσι, όπου η ΑΕΛ πραγματοποιεί την προετοιμασία της και θα γυμναστούν κανονικά. Σίγουρα θα απουσιάσει ο Τιερί Μπόντο Αμπούνα, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο Καμερουνέζος επιθετικός εμφάνισε πυρετό τις τελευταίες μέρες και μπήκε για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν μια μορφή λοίμωξης. Η επιστροφή του αναμένεται την Δευτέρα. Εκτός προπονήσεων είναι και ο τραυματίας Σάκης Παλαιολόγος, που θα μπει την ερχόμενη εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Μπαχράμης, Νεντέλκοβιτς και Στουρνάρας δεν προπονήθηκαν χτες το απόγευμα, όμως αυτό έγινε για προληπτικούς κυρίως λόγους.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 22 July 2005 - 20:51:28 UTC