Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αποκαλυπτικά στοιχεία
  • [02] Αιματηρό σιδηροδρομικό δυστύχημα
  • [03] Δεκτή επί της αρχής η αξιολόγηση
  • [04] Συμπλοκή στον Κολωνό
  • [05] Επίθεση σε σουνιτικό τέμενος
  • [06] Αντίποινα για την επίθεση
  • [07] Διάλογος για το μισθολόγιο
  • [08] Έφτασε ο Τουρέ
  • [09] Η ανακούφιση της …φύσης

    [01] Κόσμος

    Καμικάζι πίσω από τις επιθέσεις

    Αποκαλυπτικά στοιχεία

    13/7/2005 10:38:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/7/2005 11:53:40 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Reuters

    Νέες πληροφορίες, που αναφέρουν, ότι καμικάζι ευθύνονται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Ιουλίου στο Λονδίνο, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δράστες ήταν τέσσερις φίλοι πακιστανικής καταγωγής 19 έως 30 ετών, γεννημένοι στη Βρετανία, γεγονός, που έχει σοκάρει τη βρετανική κοινή γνώμη. Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών, Τσαρλς Κλαρκ, δήλωσε, πως η Αστυνομία εκτιμά, ότι οι ύποπτοι άνηκαν σε μια "ευρύτερη κοινότητα" με διεθνείς διασυνδέσεις, ωστόσο, τόνισε, ότι η εκδοχή αυτή πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω. Ο Κλαρκ σημείωσε, ότι τον έχει σοκάρει το γεγονός, ότι οι καμικάζι γεννήθηκαν και ζούσαν στη Βρετανία και πρόσθεσε, ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους να συναινέσουν στη διατήρηση αρχείου των τηλεπικοινωνιών, "ώστε να διευκολύνονται οι αντιτρομοκρατικές έρευνες των αστυνομικών Αρχών". Ενδεικτικοί του σοκ, που έχει προκαλέσει στους Βρετανούς το ότι οι καμικάζι μεγάλωσαν στη χώρα, είναι οι τίτλοι των βρετανικών εφημερίδων. Για "παιδιά βομβιστές" κάνει λόγο η Sun, ενώ για "Καμικάζι αυτοκτονίας από τα προάστια", μιλά η Daily Mail, που προσθέτει, ότι οι δράστες ήρθαν από την περιοχή του δυτικού Γιορκσάιρ, στη βόρεια Βρετανία. "Το συμπέρασμα, ότι οι τρομοκράτες ήταν από τη Βρετανία προκαλεί τρόμο", συμπληρώνει η Times.

    Εμβρόντητη η Βρετανία

    Μιλώντας στην Times, ο εξάδελφός ενός εκ των υπόπτων, ενός 19χρονου από το Λιντς, δήλωσε, ότι ο τελευταίος είχε αλλάξει συμπεριφορά έπειτα από την προσχώρησή του σε θρησκευτικούς κύκλους.

    "Είχε ξεφύγει και οι γονείς του ανησυχούσαν. Ήθελαν να τον συμμορφώσουν" τόνισε.

    Ως "ένα γλυκό παιδί που μιλούσε σε όλους" χαρακτήρισε τον 22χρονο απόφοιτο της σχολής Φυσικής Αγωγής, που επίσης φέρεται να εντάσσεται στην τετράδα των δραστών, ο 19χρονος συμπαίκτης του στο κρίκετ, Μοχάμεντ Ανσάαρ Ριάζ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα.

    "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε στο Λονδίνο για να βάλει βόμβες... δεν ήταν στη φύση του να κάνει κάτι τέτοιο", πρόσθεσε ο Ριάζ. "Έπαιζα κρίκετ μαζί του πριν 10 ημέρες. Δεν ενδιαφερόταν για την πολιτική", σημείωσε ο Ριάζ.

    Παράλληλα, γείτονας του υπόπτου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITN News, ότι ο 22χρονος είχε μεταβεί πέρυσι για δύο μήνες στο Αφγανιστάν και για τέσσερις στη Λαχώρη του Πακιστάν.

    Σύμφωνα με τη Guardian, φως στις έρευνες της Αστυνομίας έδωσε η δήλωση της εξαφάνισης ενός εκ των τεσσάρων υπόπτων από την οικογένεια του, που ανησυχούσε γιατί ο γιος τους "πήγε στο Λονδίνο με τους φίλους του και δεν επέστρεψε".

    Παράλληλα, η βρετανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές των μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει, ότι η Κυβέρνηση ενδέχεται να ξεκινήσει έρευνα για το ρόλο των θρησκευτικών ηγετών της μουσουλμανικής κοινότητας της Βρετανίας στη διαμόρφωση κλίματος φανατισμού μεταξύ των νεαρών Βρετανών μουσουλμάνων.

    Από την πλευρά της, η Financial Times επισημαίνει, ότι το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και τονίζει, ότι η βρετανική προεδρία στην ΕΕ θα πρέπει να επιδιώξει στο επόμενο εξάμηνο να διαμορφώσει το πλαίσιο συνεργασίας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωση, με σημείο εκκίνησης τη σημερινή έκτακτη σύνοδο των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών στις Βρυξέλλες.

    Την ίδια ώρα συνεχίζεται η διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων.

    Έντεκα πτώματα θυμάτων έχουν αναγνωριστεί μέχρι τώρα, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

    Σημειώνουμε, ότι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των αρχών, οι νεκροί ανέρχονται στους 52 και οι τραυματίες στους 700.

    Συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

    Στο μεταξύ, το Σάββατο στο Μπάρτζες Παρκ της βρετανικής πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων στη μνήμη των θυμάτων.

    Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Κεν Λίβινγκστον, η συναυλία με τίτλο "Ενωμένο Λονδίνο" έχει στόχο να δείξει ότι η βρετανική πρωτεύουσα "διατηρεί το δικαίωμά της να γιορτάζει ως πόλη όλων των φυλών, των θρησκειών και των πολιτισμών, ακριβώς αυτό που τόσο μισούν αυτοί που έβαλαν τις βόμβες".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στο επίκεντρο η τρομοκρατία

    Σύλληψη υπόπτου στο Λονδίνο

    [02] Κόσμος

    Στο Πακιστάν με τουλάχιστον 125 θύματα

    Αιματηρό σιδηροδρομικό δυστύχημα

    13/7/2005 7:27:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/7/2005 8:17:32 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Reuters

    Τουλάχιστον 125 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο και περισσότεροι από 1000 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα σε σταθμό στην πόλη Γκότκι, στο δυτικό Πακιστάν. Όπως μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Geo, που κάνει λόγο για 200 νεκρούς, το δυστύχημα συνέβη όταν ένα τραίνο, που ερχόταν από την Λαχώρη, συγκρούσθηκε με συρμό που βρισκόταν στο σταθμό για επισκευές. Το τρίτο τραίνο έπεσε στα βαγόνια που είχαν εκτροχιασθεί. Τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στην περιοχή και η Αστυνομία ψάχνουν να βρουν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στα ερείπια και εκτιμούν, ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Όσον αφορά τα αίτια του δυστυχήματος, η Αστυνομία εξετάζει ως πιθανότερη εκδοχή εκείνη της τεχνικής βλάβης. "Κατά την άποψή μου επρόκειτο περί τεχνικού λάθους", δήλωσε στο Geo ο επικεφαλής της Aστυνομίας του Γκότκι, Αγκά Μοχάμεντ Ταχίρ. Σημειώνουμε, ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί επιθέσεις εναντίον τραίνων από ομάδες που αντιτίθενται στην κυβέρνηση, περιλαμβανομένων και ενόπλων φυλών, ωστόσο προς το παρόν αποκλείεται το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

    Στο μεταξύ εικόνες χάους και καταστροφής περιγράφουν στις μαρτυρίες τους, όσοι επέζησαν από τις τραγικές συγκρούσεις.

    "Κοιμόμουν. Ξύπνησα από το θόρυβο, ένα τεράστιο κρότο. Εκτινάχθηκα, όλα γέμισαν σκόνη, έπεσα στο πάτωμα και λιποθύμησα", δήλωσε στο Reuters ένας επιβάτης, ο Αμίν, ο οποίος αναζητούσε απεγνωσμένα ένα γιο του στα συντρίμμια.

    [03] Πολιτική

    Ενστάσεις από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής

    Δεκτή επί της αρχής η αξιολόγηση

    13/7/2005 12:09:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Με "φόντο" την εκτίμηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής ότι κάποιες από τις ρυθμίσεις για την αξιολόγηση των ΑΕΙ και ΤΕΙ προκαλούν ακόμη και προβλήματα συνταγματικότητας, υπερψηφίστηκε επί τις αρχής το σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Ο αρμόδιος υφυπουργός, Σπύρος Ταλιαδούρος, επεσήμανε τον κίνδυνο απομόνωσης της Ελλάδας, των εκπαιδευτικών της ιδρυμάτων και των φοιτητών της, σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν διαδικασίες αξιολόγησης, ενώ οι βουλευτές της συμπολίτευσης συμφώνησαν, επισημαίνοντας την έλλειψη συστήματος αξιολόγησης. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν ότι καταψηφίζουν την ρύθμιση, επικαλούμενοι ασάφειες για τις υποχρεώσεις της Πολιτείας, σε περίπτωση που κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα τύχει αρνητικής κρίσης. Για "υποταγή των Ιδρυμάτων στους νόμους της αγοράς" και δημιουργία "απασχολήσιμων επιστημόνων" έκανε λόγο το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΝ υποστήριξε ότι η μέθοδος αξιολόγησης που προτείνεται δεν λύνει τα προβλήματα και θα δημιουργήσει Πανεπιστήμια και ΤΕΙ δύο ταχυτήτων. Ο κ. Ταλιαδούρος, πάντως, απέρριψε τους ισχυρισμούς της Αντιπολίτευσης, λέγοντας, πως μοναδικός στόχος είναι να διασφαλιστεί και να βελτιωθεί η ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου.

    Ερωτηματικά από το Επιστημονικό Συμβούλιο

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, στο νομοσχέδιο δεν καθορίζεται η παραμικρή έννομη συνέπεια από την αξιολόγηση, ενώ η απαγόρευση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα να επιδιώκουν διάφορους τρόπους για να βελτιώσουν την ποιότητα της εκπαίδευσής τους "ενδεχομένως να μην συνάδει με τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοδιοίκηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης".

    Παράλληλα, το Συμβούλιο εκφράζει επιφυλάξεις για την διαδικασία επιλογής των μελών της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (που θα αναλάβει την αξιολόγηση), καθώς η κλήρωσή τους θα γίνεται από το μητρώο της Αρχής και προτείνει η διαδικασία να πραγματοποιείται από τρία αρχεία εμπειρογνωμόνων και σε τρεις φάσεις από κάθε μητρώο χωριστά.

    Τέλος, η Έκθεση θέτει θέμα αντισυνταγματικότητας, σημειώνοντας ότι η Σύνοδος των Πρυτάνεων δεν θα έχει νομοθετική εξουσιοδότηση και θα αναδεικνύεται σε διοικητικό όργανο που θα διορίζει μόνον τα μέλη της συγκεκριμένης Αρχής.

    [04] Κοινωνία

    Τέσσερις τραυματίες

    Συμπλοκή στον Κολωνό

    13/7/2005 12:16:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ - ΝΕΤ 105.8

    Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Επιδαύρου και Άστρους, στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας Έλληνας μπήκε στο χώρο της καφετέριας και, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκη με τρεις Αλβανούς. Από ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν και οι τέσσερις, ενώ ένας Αλβανός είναι σοβαρά. Ο Έλληνας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ δύο Αλβανοί στον Ερυθρό Σταυρό και ο τρίτος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στον τόπο του συμβάντος και στα νοσοκομεία έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πήραν καταθέσεις για να διευκρινιστούν τα κίνητρα του επεισοδίου.

    [05] Ιράκ

    Στο Ιράκ με δύο νεκρούς και 16 τραυματίες

    Επίθεση σε σουνιτικό τέμενος

    13/7/2005 8:34:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Reuters

    Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ σιιτών και σουνιτών στο Ιράκ. Αργά χθες το βράδυ επίθεση καμικάζι σε σουνιτικό τέμενος στην ανατολική Τζαλόουλα στα σύνορα με το Ιράν στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 16, έξι εκ των οποίων σοβαρά. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο εκρηκτικός μηχανισμός, που έφερε ο καμικάζι εξερράγη νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, ενώ ο ίδιος προετοιμαζόταν για την επίθεση μέσα στο τέμενος. Η επίθεση αυτή θεωρείται ως απάντηση στις συνεχείς επιθέσεις των σουνιτών σε σιιτικά τεμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την παρούσα Κυβέρνηση των σιιτών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Καταδικάστηκαν σε ασφυξία

    [06] Μ. Ανατολή

    Από τον ισραηλινό στρατό

    Αντίποινα για την επίθεση

    13/7/2005 8:13:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 13/7/2005 9:38:32 πμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Associated Press

    Σε κλοιό έντασης και πάλι η Μέση Ανατολή μετά τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ, τη μοναδική στο διάστημα των τελευταίων πέντε μηνών. Σε αντίποινα προχωρά ο ισραηλινός στρατός, επιβάλλοντας αποκλεισμό της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας "μέχρι νεωτέρας διαταγής". Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος, που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Νωρίτερα, ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση στην Τουλκάρεμ, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας Παλαιστίνιος αστυνομικός. Παράλληλα συνελήφθησαν πέντε άτομα, που πιστεύεται πως είναι μέλη της Ισλαμικής Τζιχάντ, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή επίθεση. "Στόχος μας είναι να καταστρέψουμε την υποδομή της Ισλαμικής Τζιχάντ στhn Τουλκαρέμ και τα περίχωρά της" δήλωσε ο Ισραηλινός διοικητής στη Λωρίδα της Γάζας, Γιαΐρ Γκολάν προσθέτοντας, ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί. "Αν η Παλαιστινιακή αρχή δε λάβει τα μέτρα, που οφείλει για την πάταξη της τρομοκρατίας, τότε θα αναγκαστούμε να το κάνουμε εμείς", κατέληξε ο Γκολάν.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Έκρηξη στο Ισραήλ

    [07] Οικονομία

    Διάλογος για το μισθολόγιο

    13/7/2005 11:19:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Στο τραπέζι του διαλόγου κάθονται σήμερα εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών, για τη νέα συλλογική σύμβαση, που θα καθορίσει τις αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων για το 2006. Στο επίκεντρο βρίσκονται το ενιαίο μισθολόγιο καθώς και τα βαρέα και ανθυγιεινά. Ο διάλογος θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μεταξύ άλλων μισθολόγιο με εισαγωγικό μισθό για πρωτοδιοριζόμενους στο δημόσιο 1.200 ευρώ και θεσμική αναβάθμιση του δημοσίου, σε θέματα που αφορούν την ιεραρχία και την αξιολόγηση των υπαλλήλων.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Έφτασε ο Τουρέ

    13/7/2005 10:59:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Φανερά τρακαρισμένος εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή του άφιξη από το Παρίσι "στο Ελ. Βενιζέλος" το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ. Ο 22χρονος παίκτης από την Ακτή του Ελεφαντοστού, που δεν άντεξε για πολύ τη ζωή στην Ουκρανία ως ποδοσφαιριστής της Μέταλουργκ Ντόνετσκ, στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, επεσήμανε ότι "ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του κόσμου κι αυτών που με επέλεξαν".

    "Φανταστικό να παίζεις με το Ριβάλντο"!

    Παράλληλα ο Αφρικανός αμυντικός αναφέρθηκε σε δύο ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί στον πρωταθλητή, το Νορβηγό τεχνικός της ομάδας Τρόντ Σόλιντ και το Βραζιλιάνο σούπερσταρ Ριβάλντο. Για το νέο τιμονιέρη του Ολυμπιακού, του οποίου μάλιστα ο Τουρέ αποτελεί προσωπική επιλογή, δήλωσε :

    "Τον γνωρίζω, έχω εξαιρετική άποψη, μιας και έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, ενώ για τον "Ρίμπο" χαρακτήρισε φανταστικό το γεγονός πως θα παίξω μαζί με του. Σήμερα ο παίκτης αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός εξαιρετικού απρόοπτου μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό

    [09] Παράξενα

    Η ανακούφιση της φύσης

    12/7/2005 11:48:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Το άγχος της καθημερινότητας σας πιέζει, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε τα νεύρα σας σε λάθος άτομα και ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο για να το σταματήσετε; Δοκιμάστε από γιόγκα, μέχρι γυμναστική ή ό,τι άλλο σας έρχεται στο νου, μακριά, όμως, από την "συνταγή" ενός Γερμανού συμβούλου γάμου. Βλέπετε, ο εν λόγω κύριος από την πόλη Recklinghausen συνέστησε σε έναν 43χρονο πελάτη του να τρέχει γυμνός γύρω από τα δέντρα στο πάρκο της πόλης και, μάλιστα, να τους φωνάζει, ώστε να μην ξεσπά στην σύζυγό του. Είτε επειδή ενθουσιάστηκε από την πρόταση, που συνδυάζει την ηρεμία με την φύση, είτε επειδή δεν βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει, ο Ντίτερ Μπράουν ακολούθησε την παραπάνω συμβουλή και συνελήφθη! Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από επισκέπτες του πάρκου, που είδαν τον γυμνό άντρα σε έξαλλη κατάσταση και, αφού τον συνέλαβαν, του απήγγειλαν κατηγορίες για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Ο κ. Μπράουν, πάντως, ισχυρίστηκε πως η "θεραπεία" τον βοήθησε να απαλλαγεί από το άγχος και έβγαζε σταδιακά τα ρούχα του για να νιώθει όλο και πιο άνετα. "Αν δεν φώναζα στα δέντρα, ο γάμος μου θα καταστρεφόταν", είπε χαρακτηριστικά.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 13 July 2005 - 8:53:35 UTC