Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-04-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μπαρούτι "μυρίζει" στη Μ.Ανατολή
  • [02] Ανάστατοι οι δικαστικοί με τις μεταθέσεις
  • [03] Έχασε έδαφος η Λίβερπουλ
  • [04] Σκόνταψε η Μίλαν
  • [05] Βήμα παραμονής η Καλλιθέα
  • [06] "Ροπαλιά" στην Κέρκυρα
  • [07] Αγωνία για Στολτίδη

    [01] Μ. Ανατολή

    Αποδεσμεύτηκε από την εκεχειρία η Τζιχάντ Μπαρούτι "μυρίζει" στη Μ.Ανατολή

    9/4/2005 7:36:00 μμ

    Συντάκτης:

    Τρεις νεαροί Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές και αυτόπτες μάρτυρες. Πρόκειται για το πρώτο αιματηρό επεισόδιο από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κηρύχθηκε εκεχειρία μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Όπως δήλωσε ισραηλινή στρατιωτική πηγή, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν τρεις άνδρες πλησίασαν σε οδόφραγμα κοντά στα ισραηλινά σύνορα με τη νότια Γάζα στον προσφυγικό καταυλισμό της Ράφα. Οι στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον τους όταν εκείνοι αψήφησαν τις προειδοποιητικές βολές. Ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες το διαψεύδουν και υποστηρίζουν ότι ένα τεθωρακισμένο του ισραηλινού στρατού έβαλε εναντίον μιας ομάδας Παλαιστινίων εφήβων, που έπαιζαν ποδόσφαιρο σε μία περιοχή απαγορευμένη από το στρατό. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι η παλαιστινιακή ισλαμική οργάνωση Τζιχάντ ανακοίνωσε ότι μετά από τη δολοφονία τριών νεαρών Παλαιστίνιων δε δεσμεύεται πλέον από την απόφαση για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ. Εξάλλου με τρίτη Ιντιφάντα απειλούν οι Παλαιστίνιοι, εάν φανατικοί Εβραίοι διαδηλώσουν στην Πλατεία των Τεμενών της Ιερουσαλήμ.

    Με τρίτη Ιντιφάντα απειλούν οι Παλαιστίνιοι

    "Οι ταξιαρχίες της Ιερουσαλήμ είναι πλέον ελεύθερες από οποιαδήποτε δέσμευσή τους για κατάπαυση του πυρός, μετά από το αίμα των τριών Παλαιστίνιων αδελφών μας, που χύθηκε σήμερα από ισραηλινά πυρά", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τζιχάντ, Αμπού Αμπντάλα. "Δεν είμαστε πλέον δεσμευμένοι με καμία απόφαση για εκεχειρία", επανέλαβε με έμφαση ο εκπρόσωπος της οργάνωσης.

    Στο μεταξύ περισσότεροι από 10.000 Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν σήμερα τρεις διαφορετικές διαδηλώσεις στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης και στη Λωρίδα της Γάζας, προειδοποιώντας για μία "τρίτη εξέγερση" εάν ακροδεξιοί Εβραίοι πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους και μεταβούν αύριο Κυριακή στην Πλατεία των Τεμενών της Ανατολικής Ιερουσαλήμ για να εκφράσουν την αντίθεσή τους προς την επικείμενη αποχώρηση του Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

    "Χιλιάδες μάρτυρες είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να προστατεύσουν την Πλατεία των Τεμενών και το τζαμί του Αλ Άκσα", κραύγαζαν οι διαδηλωτές, ανεμίζοντας πράσινες σημαίες, χρώμα του Ισλάμ. Οι διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και πολλά μέλη της Χαμάς, κάλεσαν επίσης τις αραβικές χώρες "να εξασφαλίσουν την προστασία της Πλατείας". Η ισραηλινή αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ, δηλώνοντας ότι, θα αποκλείσει τους Εβραίους διαδηλωτές από τον ιερό αυτό, τόσο για τους μουσουλμάνους όσο και για τους Εβραίους, τόπο.

    Ο υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας του Ισραήλ Γκίντεον Εζρα, μιλώντας πάντως στον ισραηλινό ραδιοσταθμό, εξέφρασε το φόβο ότι, Εβραίοι διαδηλωτές θα επιδιώξουν την πρόκληση εντάσεων, ώστε να αποτρέψουν την υλοποίηση του σχεδίου απεμπλοκής από τη Λωρίδα της Γάζας τον ερχόμενο Ιούλιο.

    "Εάν οι σιωνιστές πορευτούν στο τζαμί αλ Ακσα, θα φυτέψουν τους σπόρους της τρίτης εξέγερσης", προειδοποίησε ο Νίζαρ Ραγιάν, στέλεχος της Χαμάς.

    [02] Κοινωνία

    Μεγάλη προσέλευση στη γενική συνέλευση Ανάστατοι οι δικαστικοί με τις μεταθέσεις

    9/4/2005 8:52:00 μμ

    Συντάκτης:

    Κάτω από έντονα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σε αίθουσα αθηναϊκού ξενοδοχείου η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η προσέλευση των δικαστών και εισαγγελέων ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και οι εργασίες της συνέλευσης διήρκεσαν μέχρι αργά το απόγευμα. Κυρίαρχα θέματα ήταν οι ομαδικές μεταθέσεις δικαστών και εισαγγελέων, που πρόκειται να πραγματοποιήσει η ηγεσία του Αρείου Πάγου, η απευθείας παραπομπή δικαστικών στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης και όχι μέσω των αρμοδίων πειθαρχικών συμβουλίων καθώς και το αυτοδιοίκητο των δικαστηρίων. Για το τελευταίο θέμα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει συγκροτήσει νομοπαρασκευαστική επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται σχετικό νομοσχέδιο.

    Να αναβληθούν ζητά πρόεδρος και αντιπρόεδρος

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Α. Ζήσης τόνισε ότι, "οι περιπτώσεις επίορκων δικαστών είναι περιορισμένες σε αριθμό και τα φαινόμενα αυτά δεν αγγίζουν την συντριπτική πλειοψηφία του δικαστικού σώματος". Τάχθηκε επίσης κατά των μαζικών μεταθέσεων δικαστικών, καλώντας τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αντιμετωπίσουν το όλο ζήτημα κατά τις γενικές κρίσεις του προσεχούς Ιουνίου κατά περίπτωση και χωρίς γενικεύσεις.

    Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρης Μπάγιας κατά την ομιλία του απηύθυνε έκκληση στα θεσμικά όργανα τουλάχιστον να αναβάλλουν τις μεταθέσεις σε ευρύτερο χρόνο ώστε να υπάρχει νηφαλιότητα. Η κρίση αυτή, είπε ο κ. Μπάγιας, έδωσε το δικαίωμα να θιγούν δημοκρατικοί θεσμοί όπως το αυτοδιοίκητο των δικαστηρίων και τόνισε ότι "ο θεσμός αυτός κινδυνεύει με κατάλυση".

    Κατά την συνέλευση αρκετές ήταν οι αιχμές των δικαστικών και των εισαγγελέων κατά του προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Κάπου και Δ. Λινού, αντίστοιχα , όπως και κατά ορισμένων ΜΜΕ. Με ψήφισμά της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να πραγματοποιήσει δίωρες διακοπές των συνεδριάσεων στις 20 και 21 Απριλίου από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

    [03] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Έχασε έδαφος η Λίβερπουλ

    9/4/2005 7:46:00 μμ

    Συντάκτης:

    Οι "Ευρωπαϊοι" Άγγλοι, σήμερα τα "θαλάσσωσαν" εντός συνόρων, καθώς τόσο η Τσέλσι, όσο και Λίβερπουλ δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Οι πρωτοπόροι και πιθανότατα πρωταθλητές στο τέλος της περιόδου, παίκτες της Τσέλσι δεν υπολόγισαν όσο έπρεπε την θεωρητικά ακίνδυνη, Μπέρμιγχαμ και το πλήρωσαν αφήνοντας δύο βαθμούς μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μάλιστα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παντιάνι στο 65' και μόλις στο 82' κατάφερε να ισοφαρίσει ο Ντρογκμπά για την ομάδα του Μουρίνιο. Από την άλλη πλευρά η Λίβερπουλ μετά την νίκη της επί της Γιυοβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με την Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μουσάμπα στο 90'. Το αποτέλεσμα ήταν ό,τι χειρότερο για ψυχολογικούς λόγους λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε αλλά και για βαθμολογικούς, αφού οι "κόκκινοι" έχασαν την ευκαιρία να περάσει την Έβερτον στην μάχη για το τέταρτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Έβερτον αγωνίζεται αύριο με την Κρίσταλ Πάλας και να πάρει την νίκη θα ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς.

    Τα αποτελέσματα

    Μπλάκμπερν-Σαουθάμπτον 3-0 (11΄ Πέντερσεν, 48΄ αυτ. Γιάκομπσον, 55΄ Ριντ) Μπολτόν-Φούλαμ 3-1 (13΄ πεν. Οκότσα, 33΄ Νόλαν, 54΄ Γιαννακόπουλος - 47΄ Μπόα Μόρτε) Τσέλσι-Μπέρμιγχαμ 1-1 (82΄ Ντρογκμπά - 65΄ Παντιάνι) Μάντσεστερ Σ.-Λίβερπουλ 1-0 (90΄ Μουσάμπα) Μίντλεσμπρο-Άρσεναλ 0-1 (73΄ Πιρές) Πόρτσμουθ-Τσάρλτον 4-2 (3΄ Γιακούμπου, 20΄ Στόουν, 83΄ Καμαρά, 90΄ Λουά Λουά - 22΄ Φόρτσουν, 45΄ Μέρφι) Νόριτς-Μάντσεστερ Γ. έναρξη 19:15 Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 10/4 Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 10/4 Τότεναμ-Νιούκαστλ 10/4 Βαθμολογία (Σε 32 αγώνες) Τσέλσι 81 Άρσεναλ 70 Μάντσεστερ Γ. 67-31αγ. Έβερτον 51-31αγ. Λίβερπουλ 50 Μπόλτον 49 Μίντλεσμπρο 45 Τσάρλτον 44 Τότεναμ 43-31αγ. Άστον Βίλα 41-31αγ. Μάντσεστερ Σ. 40 Νιούκαστλ 38-30αγ. Μπέρμιγχαμ 37 Μπλάκμπερν 36 Πόρτσμουθ 34 Φούλαμ 33-31αγ. Σαουθάμπτον 27 Γουέστ Μπρομ 27-31αγ. Κρίσταλ Πάλας 26-31αγ. Νόριτς 20-31αγ.

    [04] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Σκόνταψε η Μίλαν

    9/4/2005 9:20:00 μμ

    Συντάκτης:

    Ισοπαλία παραχώρησε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά το 1-1 με την Μπρέσια. Έτσι αν η Γιουβέντους που αγωνίζεται αργότερα το βράδυ με την Φιορεντίνα, νικήσει, τότε θα παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια του Ζαγοράκη, επικρατώντας με 0-1 και παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση. Αύριο οι υπόλοιποι αγώνες.

    Τα αποτελέσματα

    Μπολόνια-Ιντερ 0-1

    (4΄ Κρουζ)

    Μίλαν-Μπρέσια 1-1

    (15΄ Ρουί Κόστα-86 Γουόμε)

    Φιορεντίνα-Γιουβέντους 9/4

    Αταλάντα-Κιέβο 10/4

    Κάλιαρι-Σαμπντόρια 10/4

    Λάτσιο-Λιβόρνο 10/4

    Λέτσε-Σιένα 10/4

    Παλέρμο-Μεσίνα 10/4

    Ρετζίνα-Πάρμα 10/4

    Ουντινέζε-Ρόμα 10/4

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)

    Μίλαν 67-30 αγ

    Γιουβέντους 66

    Ιντερ 53-30 αγ

    Ουντινέζε 48

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Βήμα παραμονής η Καλλιθέα

    9/4/2005 9:53:00 μμ

    Συντάκτης:

    Με χρυσό σκόρερ τον Κουτσοσπύρο στο 79 της αναμέτρησης, η ομάδα του Τάκη Λεμονή πήρε τη νίκη επί του Σίτι και έκανε ένα σημαντικό βήμα στην υπόθεση παραμονή. Το παιχνίδι, που έγινε στα πλαίσια της 25 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο στο Ελ Πάσο, όμως οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μέτρησαν. Το Αιγάλεω από την άλλη, ήταν καλύτερο, αλλά φλύαρο στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα. Στα αρνητικά, οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της Καλλιθέας προς το πρόσωπο του τεχνικού του Αιγάλεω, Ίλιε Ντουμιτρέσκου, επειδή έβγαλε από τον αγώνα τον Αγρίτη.

    Όποιος το πετύχαινε

    Στο μηδέν κινήθηκαν οι δύο οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Αν και το Αιγάλεω είχε την πρωτοβουλία, φάσεις μεγάλες δεν υπήρξαν και οι δύο τερματοφύλακες ήταν απλά θεατές.

    Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν κάπως καλύτερο. Αυτό που φαινόταν βέβαια από την αρχή ήταν πως όποιος πετύχει το γκολ θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Αυτό βέβαια χωρίς να γίνονται και οι πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Το Σίτι, έχασε ευκαιρία στο 61 με κεφαλιά του Μπάρκογλου, ενώ η Καλλιθέα "απάντησε" στο 76 με δυνατό σουτ του Πέτκοβιτς. Τελικά στο 80 το γκολ επετεύχθη και ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Καρατζάς έκανε σέντρα και ο Κουτσοσπύρος με έξοχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην Καλλιθέα μια πολύτιμη νίκη.

    Ο διαιτητής Φινοκαλιώτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσίγκα, Αγγο, Σιντιμπέ και Κουτσοσπύρο.

    ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαρτζώκας, Ντραγκίσεβιτς, Βόκολος, Καρατζάς, Κουλακιώτης, Τζωρμπατζάκης (50 Νταμπρόφσκι), Πέτκοβιτς, Κυριάκος, Σαββίδης (68 Τελκίνσκι), Αλεξανδρής, Τσίγκας (75 Κουτσοσπύρος).

    ΑΙΓΑΛΕΩ: Σιντιμπέ, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Παπουτσής, Εντουσέϊ, Φωτάκης, Αγγος (86 Φριζενμπίχλερ), Τσάτσος, Μπάρκογλου, Αγρίτης (77 Νικολόπουλος). Μανουσάκης (72 Χλωρός).

    [06] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Ροπαλιά" στην Κέρκυρα

    9/4/2005 8:53:00 μμ

    Συντάκτης:

    Είναι σίγουρα σπάνιο να μπαίνουν έξι γκολ σε ένα ημίχρονο, όμως σπανιότερο από αυτό είναι και τα έξι να είναι εξίσου όμορφα! Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής ο Ηρακλής συνέτριψε την Κέρκυρα με 5-1 σε ένα ματς που στο πρώτο μέρος έμοιαζε να κρίνεται στο ένα γκολ αλλά ευτυχώς στο δεύτερο, οι ομάδες "σοβαρεύτηκαν". Στα 45 πρώτα λεπτά οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές και ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός. Φυσικά ο Ηρακλής είχε τον έλεγχο του αγώνα και η Κέρκυρα αγωνιζόταν αμυντικά, κάτι που ουσιαστικά συνεχίστηκε στην επανάληψη, όμως αυτή τη φορά οι επιλογές των επιθετικών του Ηρακλή, ήταν καλύτερες. Για την ακρίβεια ήταν εμπνευσμένες!

    Ξεκίνησαν νωρίς

    Μόλις στο 50' η "χρυσή" αλλαγή του Κωφίδη, ο Παπαποστόλου, σχεδόν στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αφού πέρασε στο ημίχρονο στην θέση του Δρούγα, έκανε μια ωραία μπαλιά στον Επαλέ και εκείνος μ ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Γκίτκο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Εξίσου νωρίς ήρθε και η ισοφάριση με την Κέκρυρα να ανακτά τις ελπίδες της για ένα καλό αποτέλεσμα. Σκόρερ ο Ανδρέας Νινιάδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54' όμως από εκεί και έπειτα ο Ηρακλής βγήκε και πάλι μπροστά αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Αυτό χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να το πετύχει, όμως και πάλι ήταν μια μεγάλη αποζημίωση αφού ήταν άκρως θεαματικό με τον Παπαοστόλου να κάνει ένα γυριστό μετά από σέντρα του Κατσιαμπή. Μέχρι εκεί διήρκεσε και η αντίσταση της Κέκρυρας καθώς από το 2-1 και έπειτα οι "Φαίακες" κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να έρθουν και τα άλλα τρία των Θεσσαλονικέων με αρκετά μεγάλη ευκολία. Το 3-1 έγινε από ένα μονοκόματο σουτ του Φορτούζι μέσα από την περιοχή και μετά από μπαλιά πάλι του Κατσιαμπή, ενώ το 4-1 ήταν μάλλον το λιγότερο όμορφο γκολ με τον Καπετάνο να κάνει ένα απλό και δυνατό σουτ εκμεταλλευόμενος τις κόντρες. Ο Επαλέ όπως άνοιξε τον χορό των γκολ, έτσι φρόντισε και να τον κλείσει, αλλά αυτή τη φορά με ένα ακόμη πιο όμορφο γκολ, αφού ήταν και από πιο μακριά και πιο τεχνικό σουτ.

    Διαιτητής Βασιλείου Κίτρινη κάρτα: Φορτούζι ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Σνάουτσερ, Σεγκιρί, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ιωάννου, Πουρσανίδης (70' Κεϊτά), Δρούγας (46' Παπαποστόλου), Επαλέ, Λαγός, Φορτούζι (84' Κ.Καπετάνος). ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκίτκος, Γεωργίου, Σφακιανάκης, Σύρος (60' Ιωάννου), Κάρλος, Γήτας, Γκίμπρο (81' Αντωνίου), Μπουγκάνεμ, Πετράς, Φοφόνκα (45' Νινιάδης), Εντιαγιέ.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Αγωνία για Στολτίδη

    9/4/2005 8:49:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πριν την χθεσινή προπόνηση ήταν 50-50. Σήμερα τα πράγματα είναι σαφός καλύτερα για τον Ιεροκλή Στολτίδη και του κόκκινους, όμς ακόμα η σημμετοχή του στον ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό ακόμα παίζεται. Πάντως ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή προκειμένου να δει αν θα είναι έτοιμος. Ο Έλληνας μέσος ήταν σαφώς καλύτερα, καθώς οι πόνοι από το μυικό σπασμό που ταλαιπωρείται, έχουν υποχωρήσει αλλά δεν προπονληθηκε ούτε σήμερα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και χαλάρωμα. Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων είναι θετικές, όμως ακόμα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ότι θα αγωνιστεί.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 9 April 2005 - 21:04:43 UTC