Visit our archive of Documents on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-08-30

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Ιράκ ο υπουργός Εξωτερικών Συναγερμός στη Γαλλία για τους ομήρους
  • [02] Τηλεοπτικό μήνυμα από τον πρωθυπουργό
  • [03] Ο Αλχάνοφ νέος πρόεδρος της Τσετσενίας
  • [04] Λήγει το τελεσίγραφο του ΟΗΕ Ελπίδες για συμφωνία στο Νταρφούρ
  • [05] Στην Ιαπωνία ο τυφώνας Τσάμπα
  • [06] Η Νέα Υόρκη διαδηλώνει κατά Μπους
  • [07] Έρευνα Ελλήνων επιστημόνων Σοκολάτα η σωτήρια

    [01] Ιράκ

    Στο Ιράκ ο υπουργός Εξωτερικών Συναγερμός στη Γαλλία για τους ομήρους

    29/8/2004 8:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η γαλλική ηγεσία για την απελευθέρωση των δημοσιογράφων Κριστιάν Σενό και Ζορζ Μαλμπρουνό, που κρατούνται όμηροι στο Ιράκ. Ο Γάλλος Πρόεδρος Ζακ Σιράκ ζήτησε επίσημα την απελευθέρωση τους και διαβεβαίωσε, πως η Γαλλία έκανε και θα κάνει πάντα τις επόμενες ώρες και ημέρες για να τα καταφέρει. Παράλληλα, ανακοίνωσε, ότι ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Μπαρνιέ, "αναχωρεί αμέσως για την περιοχή, με σκοπό να αναπτύξει τις απαραίτητες επαφές και να συντονίσει επί τόπου τις προσπάθειες των εκπροσώπων μας". Λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν Πιέρ Ραφαρέν, είχε δυο έκτακτες συσκέψεις με τους υπουργούς Εσωτερικών, Εξωτερικών και Επικοινωνίας. Ο Ραφαρέν χαρακτήρισε την κατάσταση κρίσιμη, τονίζοντας, ότι τις επόμενες ώρες η Γαλλία θα επεκτείνει την πρωτοβουλία της στο Ιράκ. Ο Γάλλος πρωθυπουργός σημείωσε, πως είχε τηλεφωνικές επαφές με το σύνολο των πολιτικών υπευθύνων της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης και ότι θα τους "συναντήσει πάλι" αύριο το πρωί.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απαγωγή Γάλλων στο Ιράκ

    [02] Εσωτερικά

    Τηλεοπτικό μήνυμα από τον πρωθυπουργό

    30/8/2004 7:36:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Τηλεοπτικό μήνυμα θα απευθύνει σήμερα το βράδυ στις 20.00 ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αφορμή την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Στο πλαίσιο της ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε ένα σύντομο απολογισμό, να ευχαριστήσει όλους για την επιτυχία της διοργάνωσης, να δώσει το στίγμα του για το μέλλον της χώρας, αλλά και για την μεταολυμπιακή χρήση των έργων και ενδεχομένως να αναφερθεί στα θέματα του ντόπινγκ. Ο κ. Καραμανλής το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Ζάκ Ρόγκ, ενώ νωρίτερα το πρωί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Φιλανδό ομόλογό του Μάρτι Βανχάνεν και τον Πορτογάλο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντουράο Μπαρόζο.

    [03] Διεθνή

    Ο Αλχάνοφ νέος πρόεδρος της Τσετσενίας

    30/8/2004 8:45:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Την εκλογή του στην προεδρία της Τσετσενίας από τον πρώτο γύρο, εξασφάλισε, όπως ήταν αναμενόμενο, ο υποστηριζόμενος από το Κρεμλίνο, Αλού Αλχάνοφ. Σύμφωνα με το πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ, που επικαλείται τον πρόεδρο της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής ο Αλχάνοφ, με καταμετρημένο το 84,5% των ψήφων συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 70% κι είναι "ο απόλυτος ηγέτης" των προεδρικών εκλογών, που διεξήχθησαν χθες στη χώρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ξένους ανταποκριτές το επίσημο ποσοστό που θέλει την προσέλευση των ψηφοφόρων στο 80% δεν συμβαδίζει με την εικόνα που αποκόμισαν οι ίδιοι από την παρουσία των πολιτών στα εκλογικά κέντρα του Γκρόζνι, ενώ περιγράφουν τα ανάμικτα συναισθήματα των Τσετσένων για την όλη διαδικασία, να ποικίλουν από τον απόλυτο κυνισμό έως την ελπίδα ότι Αλχάνοφ θα αποκαταστήσει την ηρεμία στην πολύπαθη περιοχή, κάτι που φαίνεται ελάχιστα πιθανό. Ο ίδιος ο Αλχάνοφ έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθεται να έρθει σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους αυτονομιστές, οι οποίοι με τη σειρά τους τον αποκαλούν "υποχείριο της Μόσχας" και ορκίζονται την εξόντωση του.

    Απορρίπτει το ενδεχόμενο συνομιλιών με τους αυτονομιστές

    Ο Αλχάνοφ είχε να ανταγωνιστεί άλλους πέντε υποψηφίους, ωστόσο δεν χρειάστηκε να ανησυχήσει ποτέ για το ενδεχόμενο της ήττας, κάτι που τα -έστω προσωρινά- ποσοστά αποδεικνύουν. Άλλωστε, είχε αποκλείστεί από την εκλογική αναμέτρηση ο μοναδικός υπολογίσιμος ανταγωνιστής του, ο Μαλικ Σαϊντουλάγιεφ. Οι "πλησιέστεροι" αντίπαλοί του, Μοβσούρ Χαμίντοφ και Αμπντούλα Μπουγκάγιεφ δεν συγκεντρώνουν παρά 8,4% και 4,75% αντίστοιχα, ενώ άλλοι τέσσερις υποψήφιοι συγκεντρώνουν λιγότερο από 5% των ψήφων. Το όριο της εγκυρότητας των εκλογών είχε ορισθεί στο 30% του εκλογικού σώματος. Τα συνολικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το μεσημέρι.

    Οι εκλογές διεξήχθησαν χθες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μετά μάλιστα από το περιστατικό της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας έξω από ένα εκλογικό τμήμα Γκρόζνι, η οποία είχε θύμα μόνο το νεαρό δράστη, ο οποίος έγινε εγκαίρως αντιληπτός από τις αρχές.

    Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters για τα συναισθήματα μετά τη θριαμβευτική του νίκη απάντησε πως το μόνο που αισθάνεται είναι το βάρος της ευθύνης που καλείται να επωμιστεί. "Δεν υπάρχει ευφορία αυτή τη στιγμή για μένα, παρά βαθιά κατανόηση ότι με περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά" είπε ο Αλχάνοφ δηλώνοντας πως θέτει δύο προτεραιότητες: την αποκατάσταση της ασφάλειας στην Τσετσενία και την ανόρθωση της οικονομίας έπειτα από 10 χρόνια πολέμου.

    Ο Αλχάνοφ πάντως έσπευσε να απορρίψει κάθε ενδεχόμενο διαβουλεύσεων με τον αυτονομιστή πρόεδρο της καυκάσιας δημοκρατίας Ασλάν Μασχάντοφ. "Ο Μασχάντοφ κι ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός των ουαχαμπιτών δεν έχουν μέλλον στην Τσετσενία", τόνισε στο πρακτορείο ΙΤΑΡ -ΤΑΣΣ ο Αλχάνοφ. Οι εξτρεμιστές "μπορεί να σκοτώνουν και να οργανώνουν εκρήξεις, όμως η βούληση του λαού, τους έχει ρίξει στα αζήτητα της ιστορίας κι ο Μασχάντοφ επέλεξε μόνος του αυτόν τον δρόμο. Η συζήτηση για την φανταστική νομιμότητα του Μασχάντοφ δεν έχει υφίσταται" τόνισε ο ίδιος.

    Ο Μασχάντοφ, που η Μόσχα έπαψε να αναγνωρίζει από τον δεύτερο πόλεμο της Τσετσενίας το 1999, έχει ορκισθεί από καιρό πως κι ο νέος πρόεδρος της Τσετσενίας θα εξοντωθεί όπως κι ο προκάτοχός του Αχμάντ Καντίροφ, τον περασμένο Μάιο. "Όποιο πρόσωπο κι αν καταλάβει αυτή τη θέση της μαριονέτας, οι μέρες του θα είναι μετρημένες", φέρεται να έχει δηλώσει ο Μασχάντοφ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των αυτονομιστών Chechenpress.com.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Με επεισόδια οι εκλογές στην Τσετσενία

    [04] Διεθνή

    Λήγει το τελεσίγραφο του ΟΗΕ Ελπίδες για συμφωνία στο Νταρφούρ

    30/8/2004 9:56:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Εγγύτερα προς τη συμφωνία βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι αντιπρόσωποι της κυβέρνησης του Σουδάν και των ανταρτών, στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν στην Αμπούτζα υπό την αιγίδα της Αφρικανικής Ένωσης όσον αφορά στην ανθρωπιστική κρίση στο Νταρφούρ και ενώ πλησιάζει στην εκπνοή του το τελεσίγραφο του ΟΗΕ. Στις 30 Ιουλίου, ο ΟΗΕ είχε δώσει στο Σουδάν διορία 30 ημερών για να αφοπλίσει τους Άραβες φιλοκυβερνητικούς παραστρατιωτικούς και να διευθετήσει την ανθρωπιστική κρίση στο Νταρφούρ, απειλώντας με κυρώσεις. Σήμερα ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, πρέπει να παρουσιάσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού μία έκθεση σχετικά με την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως, η κυβέρνηση του Σουδάν διεμήνυσε την Κυριακή πως δεν μπορεί να επιχειρηθεί καμία αύξηση της παρουσίας δυνάμεων της Αφρικανικής Ενότητας (UA) στην περιοχή χωρίς την άδειά της, πέραν της εγκεκριμένης από τον περασμένο μήνα αποστολής των 300 οπλιτών που βρίσκονται στην περιοχή.

    Πρόσβαση για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις

    Οι ειρηνευτικές συνομιλίες που επαναλήφθηκαν την Κυριακή, έπειτα από το 24ωρο μποϊκοτάζ τους από τα ανταρτικά κινήματα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις κυβερνητικών δυνάμεων κατά των αμάχων, επέτρεψαν στους διαμεσολαβητές της Ένωσης να προωθήσουν μία συμφωνία για την πρόσβαση στους καταυλισμούς των προσφύγων.

    Οι αντιπρόσωποι στις συνομιλίες ανακοίνωσαν πως θα συναντηθούν το απόγευμα της Δευτέρας για να επικυρώσουν, όπως πιστεύουν, μία κοινή θέση, βάσει της οποίας θα επιτρέπεται στις ανθρωπιστικές οργανώσεις να έχουν πρόσβαση στους καταυλισμούς προσφύγων, εγκαινιάζοντας μία συνεργασία ανάμεσα στη σουδανική κυβέρνηση και στους παρατηρητές της εκεχειρίας από την UA.

    Σήμερα αναμένεται στο Νταρφούρ ένας λόχος 150 οπλιτών από τη Νιγηρία για να ενωθεί με την ήδη υπάρχουσα δυνάμη των 150 ανδρών από τη Ρουάντα, που προστατεύει τους 133 άοπλους παρατηρητές της εκεχειρίας στην περιοχή.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Ναι" σε μεγαλύτερη ειρηνευτική δύναμη

    [05] Διεθνή

    Στην Ιαπωνία ο τυφώνας Τσάμπα

    30/8/2004 10:26:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ο τυφώνας Τσάμπα, συνοδευόμενος από ισχυρούς ανέμους και ραγδαίες βροχοπτώσεις, άρχισε να πλήττει τη νήσο Κιούσου στα νότια της Ιαπωνίας, αναγκάζοντας χιλιάδες ανθρώπους να καταφύγουν σε σχολεία κι άλλα κυβερνητικά κτήρια, όπως ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία κι η τοπική αυτοδιοίκηση. Τουλάχιστον 14 άτομα έχουν τραυματισθεί στην επαρχία Καγκοσίμα, περίπου 1.000 χλμ νοτιοανατολικά του Τόκιο, την οποία άρχισε να σαρώνει από τις 09.30 (03.30, ώρα Ελλάδος) ο τυφώνας, που μάλλον πρόκειται για τον ισχυρότερο που πλήττει τη χώρα φέτος. Οι καταιγίδες, που έχουν πορεία προς τα βόρεια με ταχύτητα 25 χλμ/ώρα, αναμένεται να στραφούν βορειοανατολικά μετά το πέρασμά τους από την Κιούσου.

    Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό

    Περίπου 254.400 νοικοκυριά στη νήσο, την τέταρτη μεγαλύτερη της χώρας έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ορισμένες περιοχές της νήσου επλήγησαν από ανέμους, των οποίων η ταχύτητα έφθασε έως και τα 210 χλμ/ ώρα, ενώ δέχθηκαν πάνω από 100 χιλιοστά βροχής σε μία ώρα.

    Πάνω από 14.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους στις επαρχίες Κουμαμότο και Καγκοσίμα, ενώ περίπου 1.667 νοικοκυριά εγκαταλείφθηκαν και στην επαρχία Μιγιαζάκι.

    Λόγω του τυφώνα Τσάμπα, που σημαίνει ιβίσκος στα ταϊλανδικά, ακυρώθηκαν τα σιδηροδρομικά κι αεροπορικά δρομολόγια στην περιοχή.

    [06] Διεθνή

    Η Νέα Υόρκη διαδηλώνει κατά Μπους

    30/8/2004 10:32:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ-BBC-REUTERS

    Τις διαμαρτυρίες 400.000 ανθρώπων που κατέκλυσαν χθες τους δρόμους της Νέας Υόρκης καταγγέλλοντας την πολιτική Μπους βρήκαν οι Ρεπουμπλικάνοι "προπομπούς" στο συνέδριο τους που ξεκινά σήμερα. Η οργανωμένη "τελετής υποδοχής" δε συνοδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια ή τραυματισμούς αλλά σημαδεύτηκε από περισσότερες από 200 συλλήψεις, οι οποίες προστέθηκαν σε άλλες 300 που έχουν γίνει σε ανάλογες διαδηλώσεις από την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο το μήνυμα των διαδηλωτών, μεταξύ αυτών ο αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Τζέσε Τζάκσον και ο σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, υπήρξε ξεκάθαρο: "No more Bush" ("Όχι άλλο Μπους"). Κατά άλλα οι εργασίες του πανηγυρικού συνεδρίου του Αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο πλαίσιο του οποίου ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους θα λάβει επισήμως το χρίσμα για τη διεκδίκηση μιας δεύτερης 4ετίας στον Λευκό Οίκο ξεκινά σήμερα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Madison Square Garden του Μανχάταν.

    Πρεμιέρα για το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων

    Οι Ρεπουμπλικάνοι διάλεξαν τη Νέα Υόρκη και ειδικά το Madison Square Garden, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από φορτωμένο με οδυνηρές μνήμες "Ground Zero", για προφανείς συμβολικούς λόγους, για τη διεξαγωγή του τετραήμερου συνεδρίου τους, μόλις λίγες ημέρες πριν από την τρίτη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι γύρω δρόμοι της περιοχής έχουν ήδη αποκλειστεί από την κυκλοφορία και φρουρούνται από την αστυνομία.

    Οι επικριτές του Μπους τον κατηγορούν ότι εκμεταλλεύεται τις μνήμες της τραγωδίας που βαραίνουν τη Νέα Υόρκη για τους πολιτικούς του σκοπούς. Μάλιστα, μεταξύ των σημερινών ομιλητών συγκαταλέγεται ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρουντολφ Τζουλιάνι, αλλά και οι συγγενείς τριών θυμάτων της 11/9.

    Ο πρόεδρος Μπους θα βρεθεί στην πόλη την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να πάρει το χρίσμα του κόμματος και θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης.

    "Το μίσος δεν είναι οικογενειακή αξία"

    Πάντως οι πολίτες της Νέας Υόρκης δεν φαίνεται να χαίρονται και πολύ για το ρόλο του "οικοδεσπότη".

    Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, κρατώντας πολύχρωμα πανώ βγήκαν χθες στους δρόμους του Μανχάταν για να καταγγείλουν τον πόλεμο στο Ιράκ και την πολιτική του προέδρου Μπους. Επεισόδια δεν έγιναν, εκτός από μια σύγκρουση αναρχικών με την αστυνομία.

    Μια ομάδα διαδηλωτών μετέφερε 1000 φέρετρα ως φόρο τιμής στους Αμερικανούς που έχουν σκοτωθεί στο Ιράκ. Η πορεία απλωνόταν σε έκταση μεγαλύτερη του ενός μιλίου κατά μήκος ενός από τους κυριότερους δρόμους της πόλης, κοντά στο δρόμο διεξαγωγής του συνεδρίου.

    Χιλιάδες αστυνομικοί, πολλοί με εξάρτιση κατά των διαδηλώσεων, άλλοι με ποδήλατα και άλλοι έφιπποι, ήταν εκεί για να ελέγξουν το πλήθος που κρατούσε πικέτες με συνθήματα όπως "Ο Οσάμα αγαπάει τον Μπους" και "ο Μπους λέει ψέματα, ποιος πεθαίνει;" και "Το μίσος δεν είναι οικογενειακή αξία".

    [07] Υγεία

    Έρευνα Ελλήνων επιστημόνων Σοκολάτα η σωτήρια

    30/8/2004 10:44:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Τις προστατευτικές για την καρδιά ιδιότητες της μαύρης σοκολάτας, η οποία περιέχει υψηλά επίπεδα μιας αντιοξειδωτικής ουσίας που αποκαλείται φλαβονοειδής, επιβεβαιώνει έρευνα Ελλήνων επιστημόνων. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Αθηνών, η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αφού βελτιώνει τη λειτουργία των αρτηριών και εμποδίζει το σχηματισμό δυνητικά βλαβερών θρόμβων. Οι ευεργετικές συνέπειες της μαύρης σοκολάτας είναι γνωστές εδώ και καιρό, ωστόσο, η έρευνα των Ελλήνων επιστημόνων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο μηχανισμός αυτός.

    Ευεργετική για την κυκλοφορία του αίματος

    Όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες, η σοκολάτα βελτιώνει τη λειτουργία των αρτηριών επιτρέποντάς τους να διαστέλλονται και έτσι εμποδίζοντας το σχηματισμό βλαβερών θρόμβων.

    Στην έρευνα πήραν μέρος 17 εθελοντές, που έτρωγαν είτε 100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας, είτε ένα υποκατάστατο, που δεν ήταν σοκολάτα. Την επόμενη μέρα, οι δύο ομάδες ακολουθούσαν την αντίθετη διατροφή.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η λειτουργία του ενδοθηλίου, ένα λεπτού στρώματος που καλύπτει την εσώτατη επιφάνεια των αρτηριών, βελτιώθηκε με την ομάδα της μαύρης σοκολάτας αλλά όχι με το υποκατάστατο.

    Όπως επεσήμανε ο δρ Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρδιολογίας, η κατανάλωση 100 γραμμαρίων μαύρης σοκολάτας βελτιώνει τη λειτουργία των υγιών νεαρών ενηλίκων για τουλάχιστον τρεις ώρες.

    Πέρυσι, μία ομάδα Ιταλών και Βρετανών επιστημόνων ανακάλυψε, πως η μαύρη σοκολάτα αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικών ουσιών στο αίμα σχεδόν κατά 20%. Ωστόσο, η σοκολάτα γάλακτος δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα, πιθανότατα επειδή το γάλα παρεμβαίνει στη διαδικασία της απορρόφησης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 30 August 2004 - 8:51:59 UTC