Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-08-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ακριβή η φοιτητική ζωή Στα ποτά τα λεφτά τους
  • [02] Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν τα ποντίκια Έρχεται το γενετικό ντόπινγκ
  • [03] Η κόντρα για τον φάκελο ντόπινγκ καλά κρατεί Συνέχεια αντιπαράθεσης για
  • [04] Καμία πληροφορία για επιζώντες Διπλή αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία
  • [05] Εν αναμονή της μεγάλης επίθεσης Ώρες αγωνίας στη Νατζάφ
  • [06] Σκότώθηκαν 89 άνθρωποι Πολλά ερωτήματα για το διπλό δυστύχημα

    [01] Διάφορα

    Ακριβή η φοιτητική ζωή Στα ποτά τα λεφτά τους

    24/8/2004 10:40:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ένα δισεκατομμύριο στερλίνες το χρόνο, ξοδεύουν οι Βρετανοί φοιτητές σε ποτά. Το αποκαλυπτικό αυτό νούμερο, έδωσε στη δημοσιότητα η Βασιλική Τράπεζα της Σκοτίας, η οποία έκανε έρευνα προκειμένου να διαμορφώσει έναν δείκτη κόστους φοιτητικής ζωής ανά βρετανική πόλη. Το χρηματικό ποσό που χαλάνε οι Βρετανοί φοιτητές στα μπαρ, είναι υπερβολικά υψηλό, αν αναλογισθεί κανείς ότι είναι σχεδόν τριπλάσιο από αυτό που ξοδεύουν για βιβλία. Πιο συγκεκριμένα, τα 950 εκατομμύρια στερλίνες που δαπανούν το χρόνο, είναι κοντά στο ποσό που ξοδεύουν για βιβλία και φαγητό μαζί, 330 εκατομμύρια και 670 εκατομμύρια αντιστοίχως.

    [02] Υγεία

    Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν τα ποντίκια Έρχεται το γενετικό ντόπινγκ

    24/8/2004 11:50:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/8/2004 12:52:35 πμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Το δρόμο προς την νέα γενιά αναβολικών, ανοίγει η γενετική μηχανική. Αμερικανοί επιστήμονες, έκαναν επέμβαση στον γενετικό κώδικα ενός ποντικιού και χορηγώντας του ένα επιπλέον αντίγραφο του γονιδίου PPAR-delta, το οποίο εντοπίζεται και στον ανθρώπινο οργανισμό κατάφεραν να του διπλασιάσουν την αντοχή σε σχέση με τα άλλα τρωκτικά και να τον μετατρέψουν σε "ακάματο αθλητή" μεγάλων αποστάσεων. Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό PLOS δεν θα δημιουργήσει μόνο "αθλητές με τεράστια αποθέματα αντοχής". Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι η χορήγηση της συγκεκριμένης πρωτεΐνης στα ποντίκια, επιτάχυνε και το μεταβολισμό τους, γεγονός που σημαίνει και οριστική λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας με γενετική θεραπεία.

    Στο σκοτάδι η WADA για το γενετικό ντόπινγκ

    Πονοκέφαλο στη ΔΟΕ και τεράστιο πλήγμα στο αθλητικό ιδεώδες και το ευ-αγωνίζεσθαι προκαλούν με τη νέα τους ανακάλυψη Αμερικανοί και Νοτιοκορεάτες επιστήμονες.

    Δημιούργησαν γενετικά τροποποιημένους ποντικούς, ικανούς να διανύσουν τη διπλάσια σχεδόν απόσταση από τα κανονικά τρωκτικά.

    Στα ποντίκια, αυτά χορηγήθηκε ένα επιπλέον αντίγραφο του γονιδίου PPAR-delta, το οποίο εντοπίζεται και στον ανθρώπινο οργανισμό.

    Η ανακάλυψη των ερευνητών, θα σημάνει επανάσταση στα αθλήματα που απαιτούν αντοχή .

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πατέρας του ποντικού μαραθωνοδρόμου Χάουαρντ Χιουζ, η ανακάλυψη θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς αθλητές, κυρίως σε δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

    Το δυσάρεστο όμως είναι, όπως επισημαίνει, ότι πολλοί θα θελήσουν να κάνουν κατάχρηση με πολλά δυσάρεστα, αποτελέσματα.

    Η προοπτική να τεθεί η γενετική μηχανική στην υπηρεσία του ντόπινγκ, είναι σίγουρα μία εξέλιξη εξαιρετικά ανησυχητική για το μέλλον του αθλητισμού .

    Αποκαλυπτική της ανησυχίας και η δήλωση που είχε κάνει πριν από μήνες στο BBC και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Υπηρεσίας Αντι-Ντόπινγκ Ντικ Πάουντ.

    "Στον τομέα αυτό είμαστε σε πλήρες σκοτάδι"ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια

    Και μόνο αυτή η δήλωση προκαλεί προβληματισμό.

    Μήπως τελικά το γενετικό ντόπινγκ, είναι ήδη μία πραγματικότητα και οι "επιτυχίες" του ... κρέμονται ως μετάλλια στο στήθος "καθαρών" αθλητών με απίστευτες επιδόσεις;

    [03] Εσωτερικά

    Η κόντρα για τον φάκελο ντόπινγκ καλά κρατεί Συνέχεια αντιπαράθεσης για το ντόπινγκ

    25/8/2004 12:31:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Συνεχίζεται η πολιτική διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις υποθέσεις ντόπινγκ. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να σεβαστεί την Ολυμπιακή εκεχειρία. Ευθύνες στην κυβέρνηση καταλόγισε ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας ότι οι υπουργοί απλώς φωτογραφίζονται στα έργα. "Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη που εφάρμοσε τους νόμους αν και δεν παρέλαβε ούτε ένα φάκελο από τους απερχόμενους υπουργούς " δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

    "Πόλεμος" δηλώσεων

    Συνέχεια στην αντιπαράθεση Κυβέρνησης-Αντιπολίτευσης για το θέμα του ντόπινγκ έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απαντώντας στη δήλωση του πρώην υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου, πως "η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αμηχανία το θέμα του ντοπαρίσματος".

    Ο κ. Ρουσόπουλος έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου και εξέφρασε την απορία του για την χθεσινή επίθεση Παπανδρέου στην κυβέρνηση.

    "Ο κ. Βενιζέλος έχει τις δικές του ευθύνες, τις οποίες θα συζητήσουμε μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων", σημείωσε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι δεν σέβεται την Ολυμπιακή Εκεχειρία

    Απαντώντας στο Θ. Ρουσόπουλο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε:

    "Ως υπουργός Πολιτισμού έχω την πολιτική ευθύνη και κυρίως την πολιτική τιμή για όλες τις όψεις της ολυμπιακής προετοιμασίας κατά την περίοδο της κυβερνητικής μου θητείας. Κατά τον ίδιο όμως τρόπο φέρει την πολιτική ευθύνη για τη δική του περίοδο κατά την οποία ανακύπτουν τα προβλήματα, ο σημερινός υπουργός Πολιτισμού που συμβαίνει να είναι ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής"

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πολιτικό ρινγκ για το ντόπινγκ

    [04] Διεθνή

    Καμία πληροφορία για επιζώντες Διπλή αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία

    25/8/2004 12:59:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/8/2004 10:31:56 πμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters-Associated Press

    Μια διπλή αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει από τις πρώτες πρωινές ώρες τη Ρωσία. Με διαφορά μόλις λίγων λεπτών και σχεδόν ταυτόχρονα σύμφωνα με το πρακτορείο Ιτάρ Τας, δυο επιβατηγά αεροσκάφη τύπου Τουπόλεφ, συνετρίβησαν το ένα 180 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας και το άλλο σε απόσταση 140 χιλιομέτρων από την πόλη Ροστόφ Ον Ντον. Στο πρώτο επέβαιναν συνολικά 62 άτομα, 54 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα ενώ στο δεύτερο επέβαιναν 44 επιβάτες. Η σχεδόν ταυτόχρονη συντριβή των δυο αεροσκαφών, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και δεν αποκλείει το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από επίσημα χείλη.

    Καμία πληροφορία για επιζώντες

    Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ITAR-Tass τα δυο ρωσικά αεροσκάφη συνετρίβησαν σχεδόν ταυτόχρονα.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τυχόν επιζώντες.

    Το πρώτο αεροσκάφος με τους συνολικά 62 επιβαίνοντες, συνετρίβη σε απόσταση περίπου 180 χιλιομέτρων νότια της Μόσχας.

    Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι της συντριβής του προηγήθηκε έκρηξη.

    Το δεύτερο με συνολικά 44 επιβαίνοντες χάθηκε από τα ραντάρ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κοντά στη ρωσική πόλη Ροστόφ περίπου 965 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας.

    Eκτελούσε το δρομολόγιο από τη Μόσχα στο τουριστικό θέρετρο, Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.

    Και τα δυο αεροσκάφη, ήταν τύπου Τουπόλεφ.

    [05] Ιράκ

    Εν αναμονή της μεγάλης επίθεσης Ώρες αγωνίας στη Νατζάφ

    25/8/2004 9:41:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/8/2004 10:34:45 πμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο του Μαυσωλείου του Ιμάμη Αλί στη Νατζάφ, όπου έχουν οχυρωθεί οι ένοπλοι οπαδοί του ριζοσπάστη κληρικού Μοκτάντα Σαντρ, βρίσκονται τα αμερικανικά άρματα μάχης. Σήμερα τα ξημερώματα οι βολές των Αμερικανών άρχισαν ξανά να αντηχούν στην πολύπαθη πόλη, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επίθεση των ιρακινών και αμερικανικών δυνάμεων έχει αρχίσει. Ήδη λίγο μετά τις 9:30, αμερικανικό αεροσκάφος εξαπέλυσε πύραυλο, που εξερράγη σε απόσταση λίγων μέτρων, δυτικά του τεμένους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Στο μεταξύ, στενός συνεργάτης του αγιατολάχ Αλι αλ Σιστάνι αξιώνει την αποχώρηση των σιιτών πολιτοφυλάκων από το τέμενος του ιμάμη Αλί, ζητώντας ταυτόχρονα από τους Αμερικανούς στρατιώτες να μην εμπλακούν στις συγκρούσεις.

    Κατάσταση πολέμου

    Στις 06.30 (ώρα Ελλάδος) τα άρματα μάχης των Αμερικανών και των Ιρακινών προσέγγισαν σε απόσταση μόλις 20 μέτρων το τέμενος. Οι σιίτες έχουν στήσει οδοφράγματα για την προστασία της εισόδου του τεμένους, καθώς η εκδήλωση της αμερικανικής επίθεσης είναι πλέον θέμα χρόνου.

    Εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού τόνισε, ότι οι αμερικανικές και οι ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις προσπαθούν να απομονώσουν σε κάποιο μέρος τους πολιτοφύλακες του Μοκτάντα αλ Σαντρ πριν εκδηλώσουν την επίθεση. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αποχώρηση των σιιτών πολιτοφυλάκων από τη Νατζάφ.

    Οι εκατοντάδες άνδρες της Ιρακινής Εθνικής Φρουράς, που έχουν αναπτυχθεί από χθες για πρώτη φορά στο κέντρο της Νατζάφ αναμένεται να εξαπολύσουν την τελική επίθεση για την κατάληψη του τεμένους.

    Σύμφωνα με δημοσιογράφους, που βρίσκονται στην περιοχή σε όλες τις εισόδους του τεμένους του Αλι, στο κέντρο της Νατζάφ, βρίσκονται Αμερικανοί ελεύθεροι σκοπευτές και ουδείς μπορεί πλέον να βγεί ή να μπεί στο τέμενος.

    Επιστρέφει ο αλ Σιστάνι

    Την ίδια ώρα, ο Σαγιέντ Μοχάμεντ Μουσάουι, στενός συνεργάτης του αλ Σιστάνι, τόνισε, ότι ο στρατός του Μέχντι πρέπει να εγκαταλείψει το ιερό για τους σιίτες τέμενος απευθύνοντας έκκληση για ειρηνική επίλυση της κρίσης, ενώ από τους Αμερικανούς στρατιώτες να μην εμπλακούν στις συγκρούσεις, για τη λύση του αδιεξόδου στη Νατζάφ. "Η αμερικανική ανάμιξη δεν θα βοηθήσει καθόλου στην επίλυση της κρίσης" πρόσθεσε ο Μουσάουι μιλώντας στο BBC ."Πάντοτε λέγαμε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να μείνουν μακριά από τους ιερούς τόπους. Δεν πρέπει να εμπλακούν σε αυτό το πρόβλημα".

    Ο αγιατολάχ αλ Σιστάνι ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο μετά από επέμβαση στην καρδιά, επιστρέφει εσπευσμένα στην πατρίδα του, για να συμβάλει στην εκτόνωση της κρίσης στην Νατζάφ. Στενός συνεργάτης του αλ Σιστάνι δήλωσε ότι ο σιίτης κληρικός θα βρίσκεται εντός ολίγων ωρών στο Ιράκ με στόχο να σωθεί "η φλεγόμενη Νατζάφ".

    Νωρίτερα, χθες, η ιρακινή κυβέρνηση είχε δώσει διαταγή στις αμερικανικές δυνάμεις, να "συλλάβουν τον Σαντρ ή να τον σκοτώσουν, αν θελήσει να αντισταθεί στην επικείμενη επίθεση". "Αν ο Μοκτάντα Σαντρ παραδοθεί, θα είναι σώος και ασφαλής, αν αντισταθεί τον περιμένει ο θάνατος ή η φυλακή" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Άμυνας του Ιράκ, Χάζεμ Σααλάν μιλώντας μέσα από μια αμερικανική βάση στην είσοδο της Νατζάφ.

    Βομβαρδισμοί στη Φαλούτζα

    Θύματα, όμως δε θρηνεί μόνο η Νατζάφ. Αμερικανικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τη Φαλούτζα με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερα να τραυματιστούν.

    Όμως, οι προβλέψεις των γιατρών για τον αριθμό των θυμάτων είναι μάλλον απαισιόδοξες, καθώς αναμένουν, πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Το τελευταίο διάστημα οι Αμερικανοί έχουν εξαπολύσει αρκετές επιδρομές σε κτήρια στη Φαλούτζα, όπου πιστεύεται ότι κρύβονται άνδρες της οργάνωσης του Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι, συνεργάτη της Αλ Κάιντα στο Ιράκ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Υποχωρούν οι σιίτες

    Μαίνονται οι επιθέσεις στη Νατζάφ

    [06] Διεθνή

    Σκότώθηκαν 89 άνθρωποι Πολλά ερωτήματα για το διπλό δυστύχημα

    25/8/2004 10:05:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: Associated Press-Reuters-BBC-ΑΠΕ

    Ημέρα πένθους η σημερινή για τη Ρωσία μετά τη διπλή αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε χθες. Υπό συνθήκες που γεννούν πληθώρα αναπάντητων ερωτημάτων, δύο επιβατηγά αεροσκάφη τύπου Τουπόλεφ, που απογειώθηκαν από το ίδιο αεροδρόμιο το βράδυ της Τρίτης, συνετρίβησαν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία της χώρας παρασύροντας σε τραγικό θάνατο συνολικά 89 ανθρώπους, επιβάτες και πλήρωμα. Το πρώτο αεροσκάφος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εξερράγη στον αέρα, ενώ το δεύτερο χάθηκε από τα ραντάρ λίγο αφότου εξέπεμψε σήμα κινδύνου για αεροπειρατεία. Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα. Οι αρχές αν και δεν το παραδέχονται επισήμως, εντούτοις εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας και ελπίζουν πως το μαύρο κουτί που εντοπίστηκε στα συντρίμμια του δεύτερου αεροπλάνου θα ρίξει λίγο φως στην υπόθεση. Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανέθεσε ειδικά στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας να διερευνήσουν σε βάθος το διπλό δυστύχημα, ενώ οι υποψίες στρέφονται σε Τσετσένους εξτρεμιστές. Πάντως, σημερινή ημέρα βρίσκει τα ρωσικά αεροδρόμια με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

    Οι υποψίες στρέφονται προς Τσετσένους αυτονομιστές

    Τα δύο αεροσκάφη απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας με διαφορά 40 λεπτών, το βράδυ της Τρίτης.

    Το πρώτο, ένα Τουπόλεφ 134, των αερογραμμών Sibir, με 43 επιβαίνοντες και πλήρωμα, απογειώθηκε με προορισμό το θέρετρο του Σότσι, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Μετά από εννέα ώρες πτήσης και λίγα λεπτά αφότου εξέπεμψε σήμα για εκδήλωση αεροπειρατείας, κατέπεσε στην περιοχή του Ροστόφ, περίπου 1000 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας. Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος Πούτιν βρίσκεται στο Σότσι σε διακοπές. Τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν νωρίς σήμερα το πρωί τα συντρίμμια, τις διαμελισμένες σορούς των επιβατών, αλλά και το μαύρο κουτί.

    Την ίδια ώρα, που το πρώτο αεροσκάφος έστελνε σήμα κινδύνου ένα δεύτερο, ένα Τουπόλεφ 154, που άνηκε σε μια μικρή αεροπορική εταιρεία, τη Volga-Aviaexpress και εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Βολγκογκραντ, έπεφτε 180χλμ νότια της ρωσικής πρωτεύουσας, κοντά στο χωριό Μπουτσάλκι. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι της συντριβής, προηγήθηκε έκρηξη. Η εταιρεία βεβαίωσε τις αρχές ότι το αεροσκάφος είχε περάσει όλους τους ελέγχους και πληρούσε όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

    Ουδείς ξένος υπήκοος επέβαινε στα δύο αεροσκάφη, ανακοίνωσαν πηγές του αεροδρομίου.

    Το λόγο έχουν πλέον οι έρευνες. Οι αρχές ελπίζουν να βρουν και το δεύτερο μούρο κουτί προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο οι ενδείξεις ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη, συντονισμένη ενέργεια είναι πολλές. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ανάμιξης Τσετσένων αυτονομιστών.

    Σημειωτέον ότι τα δυστυχήματα αυτά γίνονται λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής στην Τσετσενία, για την ανάδειξη του νέου προέδρου, καθώς ο προηγούμενος φιλορώσος κυβερνήτης της περιοχής δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο. Η Τσετσενία αποτελεί θέατρο συγκρούσεων μεταξύ των ρωσικών δυνάμεων και των ανταρτών εδώ και μία δεκαετία. Οι αντάρτες είχαν εξαπολύσει μεγάλη επίθεση στην πρωτεύουσα Γκρόζνι την περασμένη εβδομάδα και είχαν απειλήσει με νέες επιθέσεις.

    Εκπρόσωπος των ανταρτών διέψευσε πάντως οποιαδήποτε ανάμιξη στη συντριβή των αεροσκαφών. "Η κυβέρνησή μας δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατικές επιθέσεις, Στόχος μας είναι μόνο οι στρατιωτικοί" τόνισε ο Φαρούκ Τουμουλάτ, εκπρόσωπος του Τσετσένου αυτονομιστή ηγέτη Ασλάν Μασκάντοφ μιλώντας στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Διπλή αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 25 August 2004 - 8:51:30 UTC