Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μέλος της ευρωπαϊκής διαστημικής οικογένειας η Ελλάδα
  • [02] Νέα δέσμη μέτρων για απολυμένους επιχειρήσεων
  • [03] Πρώτη γεύση από Ρέντη για Νικοπολίδη
  • [04] Μη σκοτώνετε τα κουνούπια!
  • [05] Το "δοκίμασαν" 60.000 επιβάτες Σφύριξε ξανά το τραμ
  • [06] Ορυχεία- παγίδες θανάτου Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ουκρανία
  • [07] Νυχτερινές επιχειρήσεις Ισραηλινών στη Γάζα
  • [08] Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη βόρεια
  • [09] Τραυματισμός φρουρού Δολοφονήθηκε αξιωματούχος στη Βασόρα
  • [10] Με θύμα ένα εξάχρονο αγοράκι Οικογενειακή τραγωδία στην Κυψέλη

    [01] Τεχνολογία

    Μέλος της ευρωπαϊκής διαστημικής οικογένειας η Ελλάδα

    19/7/2004 7:41:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΑΠΕ, ESA

    Υπογράφηκε τη Δευτέρα στο Παρίσι η συμφωνία προσχώρησης της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Οργανισμού. Η συμφωνία υπογράφηκε από το γενικό διευθυντή του ESA, Ζαν Ζακ Ντορντάν, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα. Η Ελλάδα υπέβαλε την επίσημη αίτησή της για προσχώρηση στον ESA τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ αναμένεται να γίνει πλήρες μέλος το αργότερο μέχρι το τέλος του 2005. Στόχος της ESA είναι η προώθηση της επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής συνεργασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα του Διαστήματος για αποκλειστικά ειρηνικούς σκοπούς (επικοινωνίες, περιβάλλον και ανάπτυξη).

    Ο κ. Σιούφας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσχώρησης της Ελλάδας προσθέτοντας ότι το επόμενο βήμα θα είναι η επικύρωση της υπογραφής από τη Βουλή. Στη συνέχεια, η Ελλάδα θα έχει μία μεταβατική περίοδο προετοιμασίας έξι ετών, κατά την οποία θα πρέπει να αναπτύξει τη βιομηχανική της βάση ώστε να φθάσει στα ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά επίπεδα.

    Από την πλευρά του ο κ. Ντορντάν υποδέχτηκε με θερμά λόγια την Ελλάδα εκφράζοντας την ελπίδα η χώρα μας να συμμετάσχει σύντομα στα νέα προγράμματα που ετοιμάζονται για το μέλλον. Σημειώνεται ότι η χώρα μας συμμετέχει ήδη σε προγράμματα τηλεπικοινωνιών και σε διάφορες τεχνολογικές δραστηριότητες με μια συμφωνία συνεργασίας που τέθηκε σε ισχύ το Νοέμβριο του 2001.

    Ιστορία 35 ετών

    Ο ESA (European Space Agency) ιδρύθηκε πριν από 35 περίπου χρόνια και έχει έδρα το Παρίσι. Η Ελλάδα αποτελεί τη 16η χώρα μέλος του Οργανισμού, ενώ μέλη του είναι ήδη οι: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία. Ο ESA, παρότι άμεσα συνδεδεμένος με την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ένας εντελώς ανεξάρτητος οργανισμός, στα δε μέλη του υπάρχουν και χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε. Ο προϋπολογισμός του για το 2004 κυμαίνεται στα 2,7 δισ. ευρώ.

    Σχετικά Links:

    Το επίσημο site του ESA

    [02] Οικονομία

    Νέα δέσμη μέτρων για απολυμένους επιχειρήσεων

    19/7/2004 10:24:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Χιλιάδες απολυμένοι επιχειρήσεων αναμένεται να επωφεληθούν από τα νέα προγράμματα στα οποία θα ενταχθούν βάσει αποφάσεων του υπουργού Απασχόλησης, Πάνου Παναγιωτόπουλου. Συγκεκριμένα, 91 απολυμένοι της εταιρείας Ιππόκαμπος ΑΕ θα ενταχθούν σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απασχόλησης, 12 απολυμένοι από τη "Σίσερ Πάλας" θα επωφεληθούν από ειδικό πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης, ενώ θα χορηγηθεί έκτακτη ενίσχυση ύψους 500 ευρώ σε 40 άνεργους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος. Επίσης, έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 1.000 ευρώ θα καταβληθεί σε για 3.911 άνεργους κονσερβοποιείων, κιβωτοποιείων και διαλογητηρίων των νομών Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Λάρισας, Κοζάνης και Φλώρινας υπό την προϋπόθεση οι άνεργοι να μην παίρνουν εποχιακό βοήθημα και επιδότηση ανεργίας, να έχουν συμπληρώσει 99 ημερομίσθια στη διάρκεια του 2003 και το οικογενειακό τους εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 14.500 ευρώ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Οικονομική ανάσα για απολυμένους τεσσάρων επιχειρήσεων

    [03] Αθλητισμός

    Πρώτη γεύση από Ρέντη για Νικοπολίδη

    19/7/2004 10:55:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Στο νέο του "σπίτι", στου Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού, είχε και την πρώτη γνωριμία με το νέο του προπονητή κ. Μπάγεβιτς και τους συμπαίκτες του. Σε δηλώσεις του ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης αναφέρθηκε σε μια καινούργια σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και εξέφρασε τις καλύτερες εντυπώσεις για το νέο του περιβάλλον. «Οι εντυπώσεις είναι άριστες. Είχα την πρώτη μου γνωριμία με τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και όλα πήγαν καλά. Για μένα είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και εύχομαι να είναι καλύτερη». Αύριο εξάλλου ο Νικοπολίδης μαζί με τους Βενετίδη, Καφέ και Γεωργιάδη θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της μεθαυριανής αναχώρησης της ομάδας για το αυστριακό Ζέεφελντ.

    [04] Υγεία

    Μη σκοτώνετε τα κουνούπια!

    20/7/2004 12:26:00 πμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: BBC

    Όσο κι αν σας ακούγεται παράξενο, αυτή η τόσο συνηθισμένη κίνηση που κάνουμε όλοι μας, τα καλοκαιρινά ιδίως βράδια, για να προστατευτούμε από το τσίμπημα των κουνουπιών είναι άκρως επικίνδυνη. Αμερικανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι το να σκοτώνουμε τα κουνούπια τη στιγμή που μας τσιμπούν εγκυμονεί τον κίνδυνο σοβαρών μολύνσεων. Με αφορμή ένα πρωτοφανές περιστατικό που προκλήθηκε από αυτή τη φαινομενικά αθώα χειρονομία, δημοσιεύτηκε σε έγκριτο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό μια έρευνα με τους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε την επόμενη φορά που θα σκοτώσετε ένα κουνούπι τη στιγμή που σας τσιμπάει. Η περίπτωση μιας 57χρονης που πέθανε μετά από μυκητιακή λοίμωξη έχει προβληματίσει τους γιατρούς οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μόλυνση προκλήθηκε όταν η γυναίκα σκότωσε το κουνούπι χτυπώντας το τη στιγμή που την τσιμπούσε. Η κίνηση αυτή έκανε τμήμα του εντόμου να εισχωρήσει στο δέρμα της με αποτέλεσμα να το μολύνει.

    Τα υπέρ και τα κατά

    Το γεγονός αυτό προβλημάτισε τους επιστήμονες και προέτρεψε τους γιατρούς του Albert Einstein College of Medicine της Νέας Υόρκης να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους που ενέχει αυτός ο τρόπος "εξόντωσης" των ενοχλητικών εντόμων. Η Κριστίνα Κόιλ, μία εκ των συντακτών του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine, ισχυρίζεται ότι εάν διαπιστώσετε πως ένα κουνούπι βρίσκεται εν μέσω του "δείπνου" του, καλό θα ήταν να μην το χτυπήσετε αλλά να το διώξετε προκειμένου να αποφύγετε τη μόλυνση.

    Ωστόσο, όσο "επικίνδυνη" κι αν αποδεικνύεται η κλασσική μέθοδος αντιμετώπισης των κουνουπιών, εξακολουθεί να έχει οπαδούς ακόμη και στην ιατρική κοινότητα. Ειδικοί εντομολόγοι τονίζουν ότι ακόμη και αν διώξουμε ένα κουνούπι, αυτό θα είναι μια προσωρινή λύση γιατί αυτό θα επιστρέψει. Ακόμη και ο Κρις Κερτ, καθηγητής ιατρικής εντομολογίας στο London School of Hygiene and Tropical Medicine, εμφανίστηκε μάλλον σκεπτικός απέναντι στη νέα "αντικουνουπική θεωρία" και είπε: "Νομίζω ότι είναι καλύτερα να συντρίβετε αυτά τα τερατάκια και να παίρνετε αυτό το ελάχιστο ρίσκο να πάθετε μόλυνση".

    Σε εσάς, το μόνο που μένει είναι την επόμενη φορά που θα σηκώσετε το χέρι σας για να εκδικηθείτε ένα ενοχλητικό κουνούπι απλώς να το ξανασκεφτείτε.

    Σχετικά Links:

    New England Journal of Medicine

    [05] Εσωτερικά

    Το "δοκίμασαν" 60.000 επιβάτες Σφύριξε ξανά το τραμ

    20/7/2004 7:51:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 20/7/2004 10:23:58 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι Αθηναίοι το τραμ, το οποίο έκανε μετά από 44 χρόνια την επανεμφάνισή του στην πρωτεύουσα. Μέχρι και σήμερα, όποιος θέλει μπορεί να κάνει μία βόλτα με το τραμ χωρίς εισιτήριο. Όμως, η δεύτερη ημέρα του τραμ σημαδεύτηκε από ένα τροχαίο ατύχημα. Δύο επιβαίνοντες σε δίκυκλο, τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημά τους συγκρούστηκε με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία, στη λεωφορο Αρδητου εξω απο το κολυμβητηριο. Τα εγκαίνια έγιναν χθες στο αμαξοστάσιο του τραμ στο Ελληνικό, παρουσία του υπουργού μεταφορών και επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη και το πρώτο δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί. Στην επίσημη πρώτη του νέου υπερσύγχρονου μεταφορικού μέσου, μετακινήθηκαν από το κέντρο της πρωτεύουσας προς την παραλία περισσότεροι από 60.000 πολίτες.

    Ενώνει το κέντρο με την παραλία

    Ο ενθουσιασμός, για τους νεώτερους και η συγκίνηση, για τους μεγαλύτερους ήταν εμφανή. Πάντως, από την πρεμιέρα του νέου τραμ δεν έλειψαν και ορισμένα προβλήματα. Η υπερθέρμανση του συρμού από το μεγάλο αριθμό επιβατών που μετέφερε είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Έδεμ, για περίπου 10 λεπτά, ενώ παρουσιάστηκαν ορισμένα κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς οι οδηγοί δεν έχουν ακόμα συνηθίσει το νέο οικολογικό συγκοινωνιακό μέσο.

    Το τραμ "το νέο" θα καλύπτει τη διαδρομή από το Σύνταγμα μέχρι το Νέο Φάληρο και τη Γλυφάδα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο. Η διαδρομή του τραμ, στην παρούσα φάση του, έχει συνολικό μήκος περίπου 26 χλμ. και 47 στάσεις, ενώ στον αρχικό σχεδιασμό του προβλέπεται η επέκταση των γραμμών. Το εισιτήριο κοστίζει 60 λεπτά. Ωστόσο, για τους νέους κάτω των 18 ετών είναι 30 λεπτά, ενώ τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα μετακινούνται δωρεάν. Επίσης, η τιμή του εισιτηρίου για διαδρομή έως και πέντε στάσεις είναι 40 λεπτά. Οι επιβάτες θα μπορούν να ακυρώνουν τα εισιτήριά τους τόσο στα μηχανήματα που υπάρχουν στις στάσεις όσο και στα μηχανήματα που υπάρχουν μέσα στους συρμούς. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά επτά λεπτά. Οι υπεύθυνοι του τραμ υπολογίζουν, ότι θα εξυπηρετεί τουλάχιστον 80.000 επιβάτες καθημερινά, ενώ θα συμβάλει σημαντικά στις "ολυμπιακές" μετακινήσεις.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μια ιστορία 95 χρόνων

    Το τραμ το πρώτο

    [06] Διεθνή

    Ορυχεία- παγίδες θανάτου Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ουκρανία

    20/7/2004 8:45:00 πμ

    Τουλάχιστον 24 ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους, μετά από την έκρηξη, που έγινε χθες στο ορυχείο Κρασνολιμάνσκαγια, στην περιοχή του Ντονέτσκ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ενώ 13 είναι οι ανθρακωρύχοι, που αγνοούνται. Στο βάθους 546 μέτρων ορυχείο, ην ώρα της έκρηξης εργάζονταν 46 άτομα, εννέα εκ των οποίων κατάφεραν να σωθούν. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων, που έσπευσαν στην περιοχή, ήταν αδύνατο να βοηθήσουν τους εργάτες εξαιτίας της φωτιάς, που ακολούθησε την έκρηξη και του πυκνού καπνού στις στοές. Ωστόσο έχουν ήδη ανασυρθεί από το ορυχείο τα πτώματα 24 εργατών. Τον τόπο της τραγωδίας αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Βίκτορ Γιανούκοβιτς.

    Τα πιο επικίνδυνα ορυχεία στον κόσμο

    Στην περιοχή του Ντονέτσκ βρίσκονται τα κοιτάσματα άνθρακα της Ευρώπης, ενώ τα ουκρανικά ανθρακωρυχεία θεωρούνται τα πλέον επικίνδυνα στον κόσμο. Κάθε χρόνο δεκάδες εργάτες χάνουν τη ζωή τους στις στοές, όπου είναι επικίνδυνα υψηλή η συγκέντρωση μεθανίου . Η παρωχημένη τεχνολογία και οι παραβιάσεις στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας έχουν συχνά καταστροφικά αποτελέσματα για τους εργάτες των ανθρακωρυχείων, παρά τις υποσχέσεις των κυβερνήσεων, ότι θα κλείσουν όσα ορυχεία θεωρούνται επικίνδυνα.

    Καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει το πολιτικό κόστος της διακοπής της λειτουργίας αυτών των ορυχείων, εφόσον απασχολούν δεκάδες χιλιάδες εργάτες, που δεν έχουν άλλον τρόπο βιοπορισμού.

    Στη σημερινή Ουκρανία ο μισθός του ανθρακωρύχου δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ ετησίως, ενώ πολλές φορές περιμένουν μήνες για να πληρωθούν.

    [07] Διεθνή

    Νυχτερινές επιχειρήσεις Ισραηλινών στη Γάζα

    20/7/2004 9:43:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τον τραυματισμό πέντε Παλαιστινίων, εκ των οποίων μία γυναίκα, προκάλεσαν οι νυχτερινές επιθέσεις των ισραηλινών ελικοπτέρων, στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι, στην πόλη της Γάζας. Τα ισραηλινά αεροσκάφη εξαπέλυσαν τουλάχιστον δύο ρουκέτες, στην κατοικία του Άμπεντ Κούκα, επικεφαλής των Ταξιαρχιών Σαλαχεντίν, το ένοπλο σκέλος των Επιτροπών Λαϊκής Αντίστασης. Η μία από τις ρουκέτες προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κτήριο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες σκάφη του πολεμικού ναυτικού προσέγγισαν τις ακτές της Γάζας, την ώρα της επιχείρησης. Οι Ταξιαρχίες του Σαλαχεντίν, ιδρύθηκε στη Λωρίδα της Γάζας μετά την έναρξη της δεύτερης Ιντιφάντα, τον Σεπτέμβριο του 2000, από μέλη των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας, που διατηρούσαν δεσμούς με τη Φάταχ του Γιάσερ Αραφάτ.

    [08] Διεθνή

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία

    20/7/2004 9:41:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην επαρχία Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό, που έγινε στις 5.58 τα ξημερώματα (τοπική ώρα). Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται σε βάθος 110 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της γης, στην περιοχή Τοκάτσι του Χοκάιντο, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

    [09] Ιράκ

    Τραυματισμός φρουρού Δολοφονήθηκε αξιωματούχος στη Βασόρα

    20/7/2004 10:05:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΑΠΕ, BBC GREEK

    Νεκρός από πυρά αγνώστων έπεσε σήμερα το πρωί ο προσωρινός κυβερνήτης της επαρχίας της Βασόρας Χάζεμ Ταουφίκ Αϊνάσι. Ο Ιρακινός αξιωματούχος δέχθηκε τη μοιραία επίθεση των ενόπλων σε σημείο ελέγχου, ενώ μετέβαινε στη δουλειά του. "Ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι στις 08:00, μια ώρα νωρίτερα απ ό,τι συνήθιζε όταν τον πυροβόλησαν από περίπου 100 μέτρα από το σπίτι μας", δήλωσε ο γιος του Ισάμ Αϊνάσι. Σύμφωνα με τον Ισάμ Αϊνάσι, ένας από τους φρουρούς του πατέρα του τραυματίσθηκε, ενώ οι δράστες καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε ένα φυλάκιο κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Τζουμπάιλα, στην πόλη της Βασόρας.

    [10] Εσωτερικά

    Με θύμα ένα εξάχρονο αγοράκι Οικογενειακή τραγωδία στην Κυψέλη

    20/7/2004 10:09:00 πμ

    Απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ, στην Κυψέλη, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αστυπάλαιας 92. Θύμα της απερίγραπτης ανθρώπινης βαρβαρότητας ήταν ένα εξάχρονο αγοράκι και θύτης η 24χρονη ψυχοπαθής αδελφή του. Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η μητέρα του θύματος επέστρεψε στο σπίτι με τον 28χρονο γιό της και αντίκρισαν νεκρό το εξάχρονο αγγελούδι. Το άτυχο παιδάκι έφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ένα από αυτά στην καρωτίδα, που ήταν και το θανατηφόρο, ενώ στη συνέχεια το κορμάκι του είχε τοποθετηθεί μέσα στο φούρνο του σπιτιού και έφερε πολλά εγκαύματα.

    Θύτης η ψυχοπαθής αδελφή

    Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη μητέρα, είχε πάρει το παιδάκι για μία βόλτα και το επέστρεψε στο σπίτι κατά τις εννέα το βράδυ. Λίγο αργότερα η μητέρα μαζί με το μεγάλο γιο της βγήκαν από το σπίτι και το παιδάκι έμεινε μόνο του με τη ψυχοπαθή αδερφή του, η οποία του έκοψε το νήμα της ζωής.

    Αφού είχε συμβεί το μοιραίο, η μητέρα, που επίσης σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, επέστρεψε στο σπίτι με τον μεγάλο της γιο.

    Έντρομος ο 26χρονος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε συγγενείς του, οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης.

    Στο διαμέρισμα έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το αποτρόπαιο θέμα. Στη συνέχεια ανέκριναν τη μητέρα και τη ψυχοπαθή κόρη. Η αλήθεια δεν άργησε να φανεί.

    Η ψυχοπαθής αδελφή μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Αιγινήτειο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά ευθύνες από την πρώην σύζυγό του και το μεγάλο του γιο, επειδή άφησαν το μικρό μόνο με τη ψυχοπαθή αδελφή του.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 20 July 2004 - 8:50:17 UTC