Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Kατατέθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΚΚΙ
  • [02] Παπαρήγα: "Τιμωρία στα κόμματα του ευρωμονόδρομου"
  • [03] Σεισμός αναστάτωσε το Αίγιο
  • [04] Χωρίς ταξί το απόγευμα η πρωτεύουσα
  • [05] Η Ασφάλεια στο επίκεντρο διεθνούς διάσκεψης
  • [06] Σύσκεψη για τις τιμές εν όψει Ολυμπιακών
  • [07] Επιχειρηματικό φόρουμ για τα Βαλκάνια
  • [08] Οι χώρες του G7 ζητούν πρωτοβουλίες από τον ΟΠΕΚ
  • [09] Από τμήμα της περιοχής της Ράφας Αποσύρεται ο στρατός από τμήμα της
  • [10] Το "τριφύλλι" στον τελικό της Α1
  • [11] Έκλεισε ο Μάρκος στον ΠΑΟΚ
  • [12] Έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου ΗΠΑ - Βρετανία δρομολογούν την

    [01] Ευρωεκλογές

    Kατατέθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΚΚΙ

    24/5/2004 7:36:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με επικεφαλής τον συνταγματολόγο Ηλία Νικολόπουλο και τον ηθοποιό Γιώργο Πάντζα, κατεβαίνει το ΔΗΚΚΙ στις ευρωεκλογές. Η ανασυγκροτημένη Πολιτική Γραμματεία του κόμματος μάλιστα, ύστερα από την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ακυρώνει την αναστολή λειτουργίας του ΔΗΚΚΙ (που είχε αποφασίσει ο Δημήτρης Τσοβόλας και η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας του) αναμένει και την τελική είσπραξη της κρατικής επιχορήγησης που του αναλογούσε.

    Αναλυτικά:

    Τα υπόλοιπα μέλη του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο, είναι οι:

    Βασιλική Αράπη Καραγιάννη (πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ), Μπάμπης Μπακούλας (γεωπόνος-αγροτιστής), Δαμιανός Βασιλειάδης (πρώην γ.γ. του ΠΑΚ Γερμανίας), Γιώργος Χατζηαθανασίου (δικηγόρος Θεσ/νίκης), Άννα Παππά-Ιασωνίδου (ηθοποιός), Ευάγγελος Κρητικός (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ελλάδος), Θύμιος Παπανικολάου (δημοσιογράφος) Κοσμάς Παυλίδης (πρώην διευθυντής του υπουργείου Εμπορίου), Χριστόφορος Σκεπετάρης (μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ), Ανδρέας Σάμπαρλης (αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών), Ευάγγελος Χαρακλιάς (γεωπόνος, ειδικός προγραμμάτων της Ε.Ε.), Χαράλαμπος Ασβεστόπουλος (συνδικαλιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ), Ευάγγελος Τσιομπανίδης (μέλος του γραφείου Νεολαίας του ΔΗΚΚΙ), Γιώργος Μπούτρης (ιδρυτικό στέλεχος των Οικολόγων-Εναλλακτικών), Θεοδόσης Χίντζογλου (πρόεδρος των Οικολόγων χωρίς Σύνορα), Γιώργος Μποτρότσος (γεωπόνος συνεταιριστής), Κωνσταντίνος Τακόπουλος (επιχειρηματίας), Αβραμίδης Κωνσταντίνος (πρόεδρος ποντιακών σωματείων Ελλάδας), Χρήστος Φαρμάκης (φαρμακοποιός, μέλος των "Φαρμακοποιών του Κόσμου"), Γιώργος Καρούμπας (δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης), Νίκος Μπουζάνης (οικονομολόγος, μέλος της Π.Γ. του ΔΗΚΚΙ), και Χρυσούλα Γιαταγάνα (δικηγόρος, πρώην εισαγγελέας).

    [02] Ευρωεκλογές

    Παπαρήγα: "Τιμωρία στα κόμματα του ευρωμονόδρομου"

    24/5/2004 7:39:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Να τιμωρήσει με την ψήφο του "τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και για την πολιτική τους αλλά και για την πρωτοφανή τους υποκρισία, για την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στο λαό για το τι είναι και τι αντιπροσωπεύει η ΕΕ" κάλεσε το λαό η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας χθες σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα. "Η Ελλάδα της λαϊκής ευημερίας και της ειρήνης δεν χωράει μέσα στην ΕΕ", τόνισε η κ. Παπαρήγα προσθέτοντας ότι η ΕΕ δεν πρέπει να μακροημερεύσει, γιατί "όσο υπάρχει και διευρύνεται τόσο θα απομακρύνεται η ελπίδα για μια Ευρώπη που οι λαοί θα κάνουν κουμάντο". Η γ.γ. του ΚΚΕ επανέλαβε τη θέση του κόμματός της ότι "η απειθαρχία, η ανυπακοή είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει σήμερα" και κάλεσε τους ψηφοφόρους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ.

    Κατά την ομιλία της η Παπαρήγα άσκησε δριμεία κριτική στα άλλα κόμματα.

    Στο ΠΑΣΟΚ καταλόγισε ότι πέτυχε να ενσωματώσει την ελληνική οικονομία στις αντιδραστικές κατευθύνσεις της ΕΕ, ενώ για τη ΝΔ είπε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση πέτυχε να σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ όλο και πιο δεξιά με την κριτική του, "εγκαλώντας το για το προπατορικό αμάρτημα να είναι αντίθετο με την ΕΟΚ".

    Από τα πυρά της δεν γλίτωσε ούτε ο ΣΥΝ, τον οποίο αποκάλεσε "απολογητή της ΕΕ" ενώ τον κατηγόρησε ότι "φόρτωνε τις συνέπειες της πολιτικής που είχε ψηφίσει και εγκρίνει στους άλλους, στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ προσποιούμενος την αθώα περιστερά".

    [03] Εσωτερικά

    Σεισμός αναστάτωσε το Αίγιο

    24/5/2004 7:44:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ -σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Πατρών- σημειώθηκε στις 03.03 τα ξημερώματα, με επίκεντρο τον Κορινθιακό Κόλπο, στα 8 χλμ βορειοανατολικά του Αιγίου και σε εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων. Η δόνηση έγινε αισθητή χωρίς ωστόσο να αναφερθούν ζημιές.

    [04] Εσωτερικά

    Χωρίς ταξί το απόγευμα η πρωτεύουσα

    24/5/2004 7:50:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ η Αθήνα. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του κλάδου, όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα των αυτοκινητιστών, ενώ θα γίνει και ενημέρωση για την κυκλοφορία των ταξί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    [05] Αθήνα 2004

    Η Ασφάλεια στο επίκεντρο διεθνούς διάσκεψης

    24/5/2004 8:29:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων είναι το θέμα της τριήμερης διεθνούς διάσκεψης, η οποία αρχίζει σήμερα στο πλαίσιο της ολυμπιακής προετοιμασίας. Η διάσκεψη διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία και τον "Αθήνα 2004" και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα συμμετάσχουν εκπροσώποι από τις 202 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές των χωρών, που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες, αντιπροσωπείες από τις χώρες που μετέχουν στην Ολυμπιακή Συμβουλευτική Ομάδα, καθώς και Έλληνες και ξένοι εμπειρογνώμονες και υπεύθυνοι σε θέματα ασφαλείας. Κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα της διάσκεψης θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης και η Πρόεδρος της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

    Σχετικά Links:

    Αthens 2004

    [06] Οικονομία

    Σύσκεψη για τις τιμές εν όψει Ολυμπιακών

    24/5/2004 8:45:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Η ακρίβεια, η εξέλιξη των τιμών και η διασφάλιση των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου, με τη συμμετοχή όλων των εκπροσώπων της αγοράς. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το θέμα των τιμών, το ωράριο λειτουργίας και τροφοδοσίας των καταστημάτων, καθώς και η πάταξη του παραεμπορίου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

    [07] Οικονομία

    Επιχειρηματικό φόρουμ για τα Βαλκάνια

    24/5/2004 9:01:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Αρχίζουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του 10ου Επιχειρηματικού Φόρουμ για τα Βαλκάνια. Πρώτος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ενώ αύριο το βράδυ θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στις εργασίες θα λάβουν μέρος, εξάλλου, ο πρωθυπουργός της Σερβίας-Μαυροβουνίου Βόισλαβ Κοστούνιτσα, καθώς και ο βοηθός του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ για την πολιτική ασφαλείας, Γκάνθερ Αλτενμπουργκ. Επίσης στο βήμα θα ανέβουν ξένοι αξιωματούχοι, καθώς και Έλληνες πολιτικοί και άλλοι οικονομικοί παράγοντες. Το Φόρουμ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας (ΣΒΒΕ) και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

    [08] Οικονομία

    Οι χώρες του G7 ζητούν πρωτοβουλίες από τον ΟΠΕΚ

    24/5/2004 9:39:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Έκκληση για αύξηση της παραγωγής πετρελαίου απηύθυναν προς τις χώρες του ΟΠΕΚ οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών του G7, δηλαδή των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών του πλανήτη. Σε δήλωση τους η οποία εκδόθηκε, μετά το πέρας της χθεσινής τους συνάντησης, τόνισαν ότι οι χαμηλότερες τιμές του πετρελαίου θα ήταν επωφελείς για τη διεθνή οικονομία και ότι η αύξηση της πετρελαϊκής παραγωγής είναι αναγκαία ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ταχεία πρόοδος της διεθνούς οικονομικής ανάκαμψης. Από την πλευρά τους οι χώρες του ΟΠΕΚ δεν προέβησαν σε κάποια νεότερη κίνηση και επιφυλάσσονται για τη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων στην επόμενη σύνοδο τους, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου, στη Βηρυτό. Μόνη εξαίρεση παραμένει η Σαουδική Αραβία, που δεσμεύτηκε για αύξηση της ημερήσιας παραγωγής της στα 10,5 εκατομμύρια βαρέλια, κάτι που προκαλεί συγκρατημένη αισιοδοξία για υποχώρηση των εξαιρετικά υψηλών τιμών, που πυροδοτούν τις ανησυχίες για πληθωριστικές πιέσεις σε πολλές οικονομίες.

    Προς διευκόλυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης

    Οι υπουργοί του G7 εκτίμησαν ότι η διεθνής οικονομία είναι ισχυρή. "Η ανάκαμψη προοδεύει με γοργό ρυθμό, με παγκόσμια ανάπτυξη περίπου 4,25% το 2003-4, το μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης των τελευταίων 15 ετών", ανέφεραν.

    Ωστόσο πρόσθεσαν ότι είναι σημαντικό οι ενεργειακές τιμές να βρίσκονται σε επίπεδο που διευκολύνει την οικονομική ανάπτυξη. Η δήλωση αυτή είναι η πρώτη από το Σεπτέμβριο του 2000, που καλεί τους παραγωγούς πετρελαίου να αυξήσουν την προσφορά.

    Ο Αμερικανός υπουργός Τζον Σνόου εξέφρασε την ελπίδα και άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ριάντ, προχωρώντας σε αυξήσεις της παραγωγής τους.

    Από την πλευρά του ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για οικονομικά θέματα, Χοακίν Αλμουνία, πριν από το δείπνο εργασίας των υπουργών Οικονομικών της G7 στη Νέα Υόρκη, εκτίμησε ότι η εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου δεν θα επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην ευρωπαϊκή οικονομία.

    Οι ηγέτες της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, του Καναδά και των ΗΠΑ καθώς και της Ρωσίας θα συναντηθούν ως G8 από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.

    [09] Διεθνή

    Από τμήμα της περιοχής της Ράφας Αποσύρεται ο στρατός από τμήμα της Γάζας

    24/5/2004 9:48:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ, BBC

    Την άρση της εξαήμερης πολιορκίας της περιοχής Τελ Σουλτάν στη Ράφα, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς αποσύρθηκαν στο πλαίσιο μιας "νέας ανάπτυξης" και για να "διευκολύνουν την κατάσταση για τους Παλαιστίνιους". Ωστόσο, Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις παραμένουν ανεπτυγμένες σε άλλες περιοχές της Ράφα, ειδικά στον καταυλισμό Μπραζίλ, όπου οι στρατιώτες πραγματοποιούν έρευνες για την ύπαρξη "τούνελ λαθραίας μεταφοράς όπλων" από την Αίγυπτο. Μέχρι τώρα, από τις επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού στην περιοχή, έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 42 Παλαιστίνιοι, ενώ έχουν καταστραφεί πάνω από 35 κατοικίες, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει άστεγοι εκατοντάδες άνθρωποι.

    Εν αναμονή του αναθεωρημένου σχεδίου

    Η άρση της πολιορκίας θα επιτρέψει στους Παλαιστίνιους να θάψουν τους νεκρούς τους, αλλά και να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης , όπως τρόφιμα, νερό και φάρμακα.

    Η απόσυρση των στρατευμάτων εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας για την αποχώρηση των ισραηλινών εποίκων, που επιθυμεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Αριέλ Σαρόν, κάτι που έχει απορρίψει το κυβερνών κόμμα, Λικούντ. Την άλλη εβδομάδα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναμένεται να παρουσιάσει ένα αναθεωρημένο σχέδιο .

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Δήλωση - βόμβα Ισραηλινού υπουργού

    [10] Αθλητισμός

    Το "τριφύλλι" στον τελικό της Α1

    24/5/2004 10:00:00 πμ

    Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ηρακλή με 68-47 κάνοντας το 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι. Ηρακλής και ΑΕΚ θα αγωνιστούν για τις θέσεις 3-4. Στο γεμάτο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, κλειστό του Σπόρτινγκ, οι "πράσινοι", ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και με "όπλο" την άμυνα, κατάφερε να πάρει προβάδισμα 11 πόντων. Ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο δεκάλεπτο και μείωσε στους πέντε πόντους (26-21), για να τελειώσει το ημίχρονο, με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγούμενους με 32-23. Το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν μία τυπική διαδικασία για το "τριφύλλι" που έφτασε άνετα στην νίκη-πρόκριση με το ευρύ 68-47. Τα δεκάλεπτα: 20-9, 32-23, 44-32, 68-47

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 14 (2), Καλαϊτζής 4, Παπανικολάου 8, Λάκοβιτς 8 (2), Μπατίστ 3, Χατζηβρέττας 2, Μίντλετον 9, Τσαρτσαρής 12 (2), ΜακΝτόναλντ 8 (2)

    Ηρακλής: Μπάκναλ 8, Καλαϊτζίδης, Ηλιάδης 9, Δέδας 2, Αποστολίδης 7, Ψωμάς-Λυμπάρης 7 (1), Διαμαντίδης 6 (1), Παπαδόπουλος 6, Κούβελας 2

    [11] Αθλητισμός

    Έκλεισε ο Μάρκος στον ΠΑΟΚ

    24/5/2004 10:33:00 πμ

    Συντάκτης: Φώτης Καρακούσης

    Κάτοικος Τούμπας και για τον επόμενο χρόνο, θα είναι ο Δημήτρης Μάρκος. Ο 33χρονος μέσος, υπέγραψε συμβόλαιο με τον "δικέφαλο του βορρά" για 1+1 χρόνο. Οι συναντήσεις παικτών με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, για ανανεώσεις συμβολαίων θα συνεχιστούν και σειρά έχουν σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται για τους Λουκά Καραδήμο, Ηλία Ατματσίδη, Κυριάκο Τοχούρογλου και Σλάτζαν Σπάσιτς.

    [12] Ιράκ

    Έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου ΗΠΑ - Βρετανία δρομολογούν την μετάβαση της εξουσίας στο Ιράκ

    24/5/2004 11:23:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σχέδιο ψηφίσματος για το Ιράκ αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ οι ΗΠΑ και η Βρετανία, σχετικά με την πολιτική μετάβαση της εξουσίας στους Ιρακινούς, η οποία έχει προγραμματιστεί για την 30η Ιουνίου, όπως ανέφερε διπλωματική πηγή. Για το ίδιο θέμα θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζορτζ Μπους στη Σχολή Πολέμου του Στρατού, στο Καρλάιλ της Πενσιλβάνια. Στο λόγο του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπους θα επιχειρήσει να μεταθέσει την προσοχή από τα αρνητικά γεγονότα των τελευταίων μηνών και να διαβεβαιώσει τους Ιρακινούς, τους Αμερικανούς αλλά και τη διεθνή κοινότητα ότι, η κατοχή παύει να υφίσταται, παρά την παρουσία πάνω από 100.000 Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ. Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν σε δηλώσεις τους ότι, ο Μπους θα μιλήσει για την "ανάληψη όλο και μεγαλύτερης ευθύνης" από τους ίδιους τους Ιρακινούς "για την ασφάλεια της χώρας τους".

    "Υγιής αλλαγή" η αναφορά στο μέλλον

    Θα αναφερθεί "στις προσπάθειές μας να εκπαιδεύσουμε ένα επαγγελματικό στρατό και μια δύναμη ασφάλειας", δήλωσε στέλεχος του Λευκού Οίκου στην εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ την Κυριακή. "Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αντιρρήσεις, αλλά θα μιλήσει για το μέλλον και όχι για το παρελθόν, και αυτή είναι μια υγιής αλλαγή", κατέληξε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 24 May 2004 - 8:53:29 UTC