Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Metron Analysis και GPO Προηγείται η Ν.Δ
  • [02] Τυχερή του διαγωνισμού η Ουκρανία Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ελλάδα
  • [03] Το 70% υπέρ της απόσυρσης Φιλειρηνική διαδήλωση στο Ισραήλ
  • [04] Έργο αναβάθμισης Στη κυκλοφορία οι υπόγειες διαβάσεις
  • [05] Παραβίασε το σηματοδότη ο οδηγός του λεωφορείου Πολύνεκρο σιδηροδρομικό
  • [06] Απεργούν αύριο οι καθηγητές των ΤΕΙ Πρεμιέρα γενικών εξετάσεων αύριο
  • [07] Ο Γύρος της Αθήνας "Η μεγάλη γιορτή της Ολυμπιακής πόλης"
  • [08] Τραυματίστηκε ο Μοριέντες
  • [09] Απόρρητο σχέδιο του Ντ. Ράμσφελντ Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια

    [01] Εσωτερικά

    Metron Analysis και GPO Προηγείται η Ν.Δ

    16/5/2004 12:05:00 μμ

    Δυο νέες δημοσκοπήσεις της Metron Analysis και της GPO καταγράφουν προβάδισμα στη Ν.Δ, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, προβάδισμα 7,7 ποσοστιαίων μονάδων της Ν.Δ έναντι του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές, καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO, που διενεργήθηκε από τις 11 έως τις 13 Μαϊου και δημοσιεύεται στον "Τύπο της Κυριακής". Στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ προηγείται με 41,1% έναντι 33,4 του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,2%, ο ΣΥΝ με 3,6 και ο ΛΑΟΣ με 2,9%. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis που διενεργήθηκε από τις 8 έως τις 13 Μαϊου, για λογαριασμό του "Έθνους της Κυριακής", στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ συγκεντρώνει 40,6% , έναντι 33,7% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,8%, ο Συνασπισμός με 3,7% και ο ΛΑΟΣ 2,6%. Ακόμη, η ΝΔ εμφανίζει μια εντυπωσιακή και μάλλον οριακή προς τα πάνω συσπείρωση των ψηφοφόρων της (91,6%), ενώ και το ΠΑΣΟΚ (85,5%) έχει μεγάλη συσπείρωση, πρωτόγνωρη για κόμμα που έχει υποστεί ήττα μόλις δύο μήνες.

    GPO: "Τύπος της Κυριακής"

    Στην παράσταση νίκης, η σφυγμομέτρηση εμφανίζει τη Ν.Δ να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 72,1%, έναντι 12 % που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ.

    Θετικά ψηφίζει το 55,7% την εικόνα της κυβέρνησης κατά τους δύο πρώτους μήνες, ενώ υψηλή είναι η αποδοχή του Κώστα Καραμανλή, από όλους τους ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης.

    Όσον αφορά τη δημοτικότητα του Πρωθυπουργού το 77,4% είναι υπέρ, ενώ το 63, 6% "πιστεύει" τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

    Metron Analysis: "Έθνος της Κυριακής"

    Στην παράσταση νίκης, στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις ευρωεκλογές, το 69,1% απαντά η ΝΔ, έναντι 12,3% του ΠΑΣΟΚ.

    [02] Διάφορα

    Τυχερή του διαγωνισμού η Ουκρανία Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ελλάδα

    16/5/2004 1:25:00 πμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Μετά από μια δύσκολη μάχη και παρά το σκληρό ανταγωνισμό, η Ελλάδα τα κατάφερε επάξια και κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό της Eurovision. H εμφάνιση του Σάκη Ρουβά ήταν εκπληκτική, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά τα πλήθη στο Abdi Ipecki. Με την άνοδο της ελληνικής συμμετοχής το κατάμεστο 9000 θέσεων στάδιο ταρακουνήθηκε πραγματικά και το κοινό άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του Shake It, ενώ το υποστήριζε με θέρμη. Η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετικά καλή για τη χώρα μας, αφού ψηφίστηκε από τις 36 χώρες, που ψήφισαν και μάλιστα πήρε βαθμούς ακόμη κι από εκείνες, που παραδοσιακά της έδιναν χαμηλή βαθμολογία. Ωστόσο, η ψηφοφορία για μια ακόμη φορά, όπως φάνηκε κινήθηκε με βάση γεωγραφικά κριτήρια κι έτσι το επίσης πολύ καλό τραγούδι της Ουκρανίας βρέθηκε στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση έφτασε το έθνικ τραγούδι από τη Σερβία-Μαυροβούνιο, που αποτέλεσε την έκπληξη της βραδιάς, στην 4η θέση η Τουρκία και στην 5η η Κύπρος.

    Μια ματιά στον τελικό

    Η αποψινή βραδιά ήταν πραγματικά από τις πιο λαμπερές, που έχει ζήσει μέχρι τώρα ο διαγωνισμός. Η διοργάνωση ήταν άψογη και άφησε άπαντες ενθουσιασμένους. Τα περισσότερα κομμάτια ήταν μπαλάντες, αφού, όπως συχνά ειπώθηκε, το 2004 για τη Eurovision ήταν η χρονιά των "slow" κομματιών.

    Η χώρα μας εμφανίστηκε 16η και μπορεί να μη χτύπησε πρωτιά, έκλεψε, όμως, χωρίς υπερβολή την παράσταση και τις εντυπώσεις. Το κοινό στο Αbbi Ipecki ψήφισε Shake IT! Κανένα από τα 24 τραγούδια, που ακούστηκαν δεν έτυχε αυτής της υποδοχής, σε κανένα δεν είδαμε τις χιλιάδες των θεατών να λικνίζονται στους ρυθμούς του κομματιού και να τραγουδούν τους στίχους του.

    Και δεν ήταν μόνο οι θεατές, που υποστήριξαν το Shake It, αλλά και οι 36 χώρες, που ψήφισαν στο διαγωνισμό. Γιατί πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι πέρα από τις 24, που έφτασαν στον τελικό δικαίωμα ψήφου είχαν και οι 12, που αποκλείστηκαν στον ημιτελικό. Το Shake It απέσπασε ψήφους από όλες και μάλιστα πήρε εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες από χώρες, που παραδοσιακά δεν ήταν γενναιόδωρες, όπως η Βρετανία, που μας έδωσε 12 βαθμούς.

    Έτσι το Shake It βρέθηκε στην τρίτη θέση και φιγουράρει πια ανάμεσα στα τριά κορυφαία ευρωπαϊκά τραγούδια.

    Πρώτη ήρθε η Ουκρανή, Ρουσλάνα, με το ρυθμικό Wild Dances. Σε έντονους ρυθμούς με έθνικ στοιχεία και πολύ καλή σκηνική παρουσία, συγκαταλεγόταν από την αρχή στα φαβορί κι αποτελούσε ισχυρό αντίπαλο του ελληνικού κομματιού. Και τελικά τα κατάφερε χάρις βέβαια και στη βαθμολογική υποστήριξη, που έλαβε από τις γεωγραφικά συγγενικές της χώρες.

    Την έκπληξη του τελικού την έκανε το ατόφιο έθνικ σέρβικο κομμάτι, Lane Moje. Σε τόνους αλλιώτικους από το Shake It και το Wild Dances κέντρισε την προσοχή και το ενδιαφέρον των περισσοτέρων χωρών, που του χάρισαν τόσο καλούς βαθμούς, ώστε να φτάσει στη δεύτερη θέση.

    [03] Διεθνή

    Το 70% υπέρ της απόσυρσης Φιλειρηνική διαδήλωση στο Ισραήλ

    16/5/2004 12:26:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: BBC GREEK

    Καθώς οι επιθέσεις μαίνονται, χιλιάδες Ισραηλινοί κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου την κεντρική πλατεία της Ιερουσαλήμ για να διαδηλώσουν υπέρ της αποχώρησης του Ισραήλ από την Λωρίδα της Γάζας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη φιλειρηνική διαδήλωση στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια. Η διαδήλωση που οργανώθηκε από ένα συνασπισμό φιλειρηνικών οργανώσεων είχε σαν στόχο, σύμφωνα με τους διοργανωτές να πιέσει την κυβέρνηση του Ισραήλ να αποδεχθεί το σχέδιο Σαρόν για απόσυρση από την Γάζα παρά την αρνητική ψήφο του κόμματος του, Λικούντ στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Σιμόν Πέρεζ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις με τους Παλαιστίνιους και πρόσθεσε ότι "ο λαός του Ισραήλ αποζητά μια κυβέρνηση που θα διαλέξει τον δρόμο της διαρκούς ειρήνης". Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές η πλειοψηφία των Ισραηλινών υποστηρίζει την απόσυρση από την Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις το 70% είναι υπέρ της απόσυρσης. Την περασμένη εβδομάδα, ο ισραηλινός στρατός έχασε 13 στρατιώτες σε μάχες με Παλαιστινίους ενόπλους.

    "Οι κατεδαφίσεις θα συνεχιστούν"

    "Αντίθετη με τις κατεδαφίσεις οι ΗΠΑ"

    Κόλιν Πάουελ

    Τη συνέχιση των κατεδαφίσεων εκατοντάδων σπιτιών Παλαιστινίων στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, εξήγγειλε ο αρχηγός των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, Μοσέ Γιααλόν.

    Από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών ο υπουργός Εξωτερικών, Κόλιν Πάουελ δήλωσε από το συμπόσιο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στην Ιορδανία, ότι "το Ισραήλ έχει το δικαίωμα αυτοάμυνας, αλλά ότι η κυβέρνηση Μπους είναι αντίθετη με τις κατεδαφίσεις παλαιστινιακών κατοικιών".

    Να σημειωθεί, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ επέτρεψε εκ νέου στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να κατεδαφίζουν οικίες Παλαιστινίων στον προσφυγικό καταυλισμό της Ράφα, με το σκεπτικό ότι αυτές οι ενέργειες γίνονται για λόγους ασφαλείας. Χθες το απόγευμα του Σαββάτου το δικαστήριο είχε εκδώσει προσωρινή απόφαση με την οποία απαγόρευε στον ισραηλινό στρατό να κατεδαφίζει τα σπίτια, εκτός εάν αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο ένοπλων συγκρούσεων.

    Το τελευταίο τριήμερο 100 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς και πάνω από χίλιοι κάτοικοι της Ράφα έμειναν άστεγοι, κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.

    Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι προέβη στις κατεδαφίσεις επειδή τα σπίτια αυτά χρησιμοποιούνταν ως ορμητήρια Παλαιστινίων μαχητών, ενώ οι Παλαιστίνιοι λένε ότι οι κατεδαφίσεις αποτελούν τμήμα ενός προαποφασισμένου σχεδίου που αποσκοπεί στη διεύρυνση της ουδέτερης ζώνης μεταξύ του Ισραήλ και της Αιγύπτου.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αποχώρησαν οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Ράφα

    [04] Εσωτερικά

    Έργο αναβάθμισης Στη κυκλοφορία οι υπόγειες διαβάσεις

    16/5/2004 12:58:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι υπόγειες διαβάσεις της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού και της Μεσογείων και Μαραθώνος στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής. Το πρώτο έργο σύμφωνα με τους αρμόδιους αποτελεί έργο αναβάθμισης του Ολυμπιακού δακτυλίου και θα ανακουφίσει σημαντικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Τα εγκαίνια έγιναν από τον υπουργό Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων Γιώργο Σουφλιά που επιθεώρησε το έργο για τις τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν μείνει. "Τα έργα πρέπει να γίνονται παντού, αλλά και στην περιφέρεια. Ο κόμβος της Φιλοθέης είναι πλεονασμός και δεν θα γίνει. Τα τρία έργα που είναι μέσα στον Ολυμπιακό δακτύλιο είναι ο κόμβος Ψυχικού, ο κόμβος Αγ. Βαρβάρας και ο κόμβος Φιλοθέης", δήλωσε ο κ. Σουφλιάς.

    [05] Διεθνή

    Παραβίασε το σηματοδότη ο οδηγός του λεωφορείου Πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

    16/5/2004 1:38:00 μμ

    Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όταν ένα λεωφορείο επιχείρησε να διασχίσει μία αφύλακτη ισόπεδη διάβαση στην περιοχή Ιζμαηλ, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία και την Μολδαβία. Το τρένο το εμβόλισε και το παρέσυρε περί τα 500 μέτρα πριν σταματήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη.

    [06] Εσωτερικά

    Απεργούν αύριο οι καθηγητές των ΤΕΙ Πρεμιέρα γενικών εξετάσεων αύριο

    16/5/2004 1:52:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Αρχίζουν αύριο οι γενικές εξετάσεις με τους μαθητές των εσπερινών Λυκείων. Οι εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, θα αρχίσουν την Τρίτη, 18 Μαΐου. Στις 7 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στα βασικά μαθήματα, ενώ οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του Ιουλίου και τα αποτελέσματα στα τέλη Αυγούστου. "Καλή επιτυχία στους μαθητές" ευχήθηκε η υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου και συνέστησε στους γονείς να μην αγχώνουν τα παιδιά. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα ΤΕΙ όλης της χώρας, λόγω απεργίας των καθηγητών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ελλιπή χρηματοδότηση και τα οικονομικά ελλείμματα των Ιδρυμάτων, που αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Οι καθηγητές απειλούν με κινητοποιήσεις τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου, σε περίπτωση που δε δοθεί άμεσα λύση.

    Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία των ξένων πανεπιστημίων

    "Η Ελλάδα δεν προτίθεται να αναγνωρίσει τα πτυχία ξένων πανεπιστημίων, που χορηγούν τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών", δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, προσθέτοντας ότι θα προσφύγει ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αν δεν υπάρξει ελεγκτικός μηχανισμός.

    Δεν πρόκειται να τα κάνουμε ιδρύματα Παιδείας, αλλά πρέπει να τα ελέγχουμε, επεσήμανε η κα Γιαννάκου.

    Το θέμα, όπως είπε η υπουργός, θα τεθεί και στο Συμβούλιο υπουργών Παιδείας στο τέλος Μαΐου .

    Ειδικότερα, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να αναγνωριστούν τα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, χωρίς να γίνεται έλεγχος και χωρίς κριτήρια.

    Το ζήτημα ευρύτερα, αφού αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα και όχι την ακαδημαϊκή αναγνώριση, εμπίπτει στις διατάξεις της εσωτερικής αγοράς.

    Τέλος, η κα Γιαννάκου τόνισε ότι ήδη έχει ενημερωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης και θα το χειριστεί από Δευτέρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    [07] Αθλητισμός

    Ο Γύρος της Αθήνας "Η μεγάλη γιορτή της Ολυμπιακής πόλης"

    16/5/2004 4:17:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο Γύρος της Αθήνας, στον οποίο έλαβαν μέρος περίπου 40 χιλιάδες άτομα, μεταξύ αυτών και πολλοί αθλητές, Ελληνες και ξένοι, όπως ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης Μαραθωνοδρόμος Πολ Τένγκας, η χρυσή Ολυμπιονίκης Ντεραρτού Τουλού από την Αιθιοπία, ο Ισπανός πρωταθλητής Αντόνιο Χιμένες, οι Έλληνες πρωταθλητές Παναγιώτης Παπούλιας, Κωνσταντίνα Εφεντάκη, Παγώνα Σακελλάρη, Δημοσθένης Μαγγίνας κ.ά. Στο γύρο της Αθήνας συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Το σημείο τερματισμού, ήταν στην είσοδο του Παναθηναϊκού Σταδίου, στο ίδιο σημείο όπου θα τερματίσουν και οι μαραθωνοδρόμοι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου. Από τις 10 το πρωί, που έγινε η εκκίνηση του Γύρου της Αθήνας, η Τροχαία είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ υπήρξε και σταδιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας στις λεωφόρους. Ρυθμίσεις υπήρξαν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, όπου υπήρξαν προσωρινές τροποποιήσεις.

    [08] Champions League

    Τραυματίστηκε ο Μοριέντες

    16/5/2004 5:30:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Σοκ με τον Φερνάντο Μοριέντες στη Μονακό που δέκα ημέρες πριν το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε τον Ισπανό επιθετικό να αποχωρεί από το γήπεδο λόγω τραυματισμού στον αγώνα του Σαββάτου με την Ρεν. Ο διεθνής στράικερ, εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου καθώς ένιωσε έντονους πόνους στον αστράγαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ήταν αρκετά απαισιόδοξες για το αν θα προλάβει τον τελικό του Γκελσενκίρχεν. Ωστόσο λίγο αργότερα οι γιατροί εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, ο Μοριέντες θα προλάβει να αγωνιστεί εναντίον της Πόρτο στις 26 Μαΐου.

    [09] Ιράκ

    Απόρρητο σχέδιο του Ντ. Ράμσφελντ Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια

    16/5/2004 4:41:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Συνταράζουν οι νέες αποκαλύψεις για το θέμα των βασανιστηρίων στο Ιράκ, καθώς, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό New Yorker, στο σκάνδαλο εμπλέκεται ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας Ντόναλτ Ράμσφελντ. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Ράμσφελντ είχε εγκρίνει το 2003 ένα απόρρητο πρόγραμμα που προοριζόταν αρχικά για τις ανακρίσεις μελών της Αλ Κάιντα, και στη συνέχεια εφαρμόστηκε στους κρατουμένους του Ιράκ. Το πρόγραμμα, ενθάρρυνε το σωματικό καταναγκασμό και τον σεξουαλικό εξευτελισμό των Ιρακινών κρατουμένων, προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες για τη διογκούμενη ένοπλη αντίσταση στη χώρα. "Πιάστε αυτούς που πρέπει και κάντε ότι θέλετε, ήταν η εντολή των στρατιωτικών ανακριτών, βάσει σχεδίου που καταρτίστηκε από τον Αμερικανό υφυπουργό Άμυνας, και κατόπιν εγκρίθηκε από τον ίδιο τον Ράμσφελντ. "Γεμάτο λάθη και ανώνυμες εικασίες", χαρακτήρισε το άρθρο του περιοδικού, εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Από την άλλη, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ ζήτησε, για ακόμη μία φορά, συγγνώμη από τους Ιρακινούς κρατούμενους, που κακοποιήθηκαν από τους στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 16 May 2004 - 16:57:40 UTC