Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εξαφανίσεις 11 βρεφών στα Τίρανα Εμπόριο οργάνων
  • [02] Αμαύρωσε τη φιέστα η Λεβερκούζεν
  • [03] Αήττητη τερμάτισε η Αρσεναλ
  • [04] "Βοήθεια στην εδραίωση της ασφάλειας" "Οι αμερικανικές δυνάμεις θα
  • [05] "Ουδέν νεώτερο"... από Κόκκαλη
  • [06] Τελευταία στροφή...
  • [07] Με ελπίδες για διάκριση Έναρξη για τη μεγάλη βραδιά
  • [08] Νέο αποτυχημένο "τεστ ασφαλείας"

    [01] Διεθνή

    Εξαφανίσεις 11 βρεφών στα Τίρανα Εμπόριο οργάνων

    15/5/2004 7:19:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Έρευνες άρχισε η αλβανική αστυνομία ύστερα από πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης ότι ένα αλβανικό δίκτυο διακινεί παράνομα στο εξωτερικό παιδιά προκειμένου να χρησιμοποιούνται για μεταμοσχεύσεις οργάνων, γράφουν σήμερα τοπικές εφημερίδες. Η αστυνομία ελέγχει τις καταχωρήσεις σε όλα τα ορφανοτροφεία, οικοτροφεία και μαιευτικές κλινικές της χώρας σε μία προσπάθεια να εντοπίσει παιδιά που χρησιμοποιούνται από το δίκτυο για μεταμοσχεύσεις ανθρωπίνων οργάνων. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι Αλβανοί έμποροι "υιοθετούν" ορφανά η αγοράζουν παιδιά από φτωχές οικογένειες και τα πωλούν σε κλινικές στην Ελλάδα και την Αλβανία, όπου τα όργανά τους αφαιρούνται και μεταφέρονται παράνομα στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουλάχιστον 2.000 παιδιά μεταφέρθηκαν παράνομα στην Ελλάδα και την Ιταλία για αφαιρέσεις οργάνων τα πέντε τελευταία χρόνια. Η αστυνομία θα κάνει έρευνες για τις εξαφανίσεις 11 βρεφών από μαιευτική κλινική στα Τίρανα το 1998.

    Βρέθηκαν κενά φέρετρα

    Εκπρόσωποί της κλινικής ανέφεραν ότι πέθαναν, αλλά η αστυνομία βρήκε κενά φέρετρα όταν ανοίχθηκαν οι τάφοι τους και εκφράζει φόβους ότι μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα τα βρέφη για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμοσχεύσεις οργάνων.

    Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Παρασκευή, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος Ζαμίρ Στίλα παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εμπορίας παιδιών, αλλά ανέφερε πως οι αρχές δεν έχουν λεπτομέρειες για το τι συνέβη στα παιδιά.

    Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι ήδη ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές σχετικά με όσα γνωρίζουν οι αλβανικές.

    [02] Αθλητισμός

    Αμαύρωσε τη φιέστα η Λεβερκούζεν

    15/5/2004 7:25:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ξινή τους βγήκε η απονομή του πρωταθλήματος στη Βρέμη. Η Βρέντερ γνώρισε την συντριβή από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 6-2, με τρία γκολ του Βραζιλιάνου Φράνκα (7΄, 21΄, 61΄) και με ένα των Μπιρόφκα (12΄), Μπερμπάτοφ (64΄) και Νόιβιλ (80΄) παραμένοντας "ζωντανή" στη διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αμαυρώνοντας με τον χειρότερο τρόπο την φιέστα των οπαδών της Βρέμης για το πρώτο πρωτάθλημα έπειτα από έντεκα χρόνια ανομβρίας. Ο Αγγελος Χαριστέας δεν αγωνίστηκε με τη Βέρντερ, που μετά το τέλος του αγώνα παρέλαβε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

    Μάχες σε όλα τα μέτωπα

    Έτσι, το τρίτο "εισιτήριο" για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα, στην τελευταία αγωνιστική, όπου η Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Στουτγκάρδη.

    Σήμερα, η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ έδωσε ακόμη μία δυνατή "γροθιά" στη Μπάγερν Μονάχου, την οποία νίκησε 3-1 στο "Γκοτ Λιμπ Ντάιμλερ Στάντιον" με τέρματα των Ζάμπιτς (19΄, 52΄), Κουράνι (54΄). Για τους Βαυαρούς μείωσε ο Πιζάρο στο 77΄.

    Η μάχη συνεχίζεται και όσον αφορά την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο κύπελλο UEFA. Η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-1 της Γκλάντμπαχ και ξεπέρασε τη Μπόχουμ, η οποία έχασε 3-2 από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γιάννης Αμανατίδης που έφτασε τα έξι γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

    Πάντως, όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού, Αϊντραχτ και Μόναχο 1860 ελπίζουν σε θαύμα την τελευταία αγωνιστική ώστε κάποια από τις δύο να καταφέρει να ξεπεράσει την Καϊζερσλάουτερν και να παραμείνει στην κατηγορία.

    Αποτελέσματα - Βαθμολογία

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 33ης ημέρας:

    Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ 0-0, Σάλκε-Καϊζερσλάουτερν 4-1, Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 3-1, Μόναχο 1860-Χέρτα Βερολίνου 1-1, Κολονία-Χάνσα Ροστόκ 4-0, Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν 2-6, Στουτγκάρδη-Μπάγερν 3-1, Φράιμπουργκ-Αμβούργο 0-0, Αϊντραχτ-Μπόχουμ 3-2.

    Βαθμολογία μετά από 32 αγώνες:

    Βέρντερ Βρέμης 74, Μπάγερν Μονάχου 65, Στουτγκάρδη 64, Μπάγερ Λεβερκούζεν 62, Μπορούσια Ντόρτμουντ 54 Κύπελλο UEFA, Μπόχουμ 53, Σάλκε 49, Αμβούργο 46, Χάνσα Ροστόκ 41, Βόλφσμπουργκ 41, Καϊζερσλάουτερν 38, Φράιμπουργκ 38, Γκλάντμπαχ 36, Αννόβερο 36, Χέρτα Βερολίνου 36, Μόναχο 1860 32, Αϊντραχτ 32, Κολονία 23

    Θέση στο Κύπελλο UEFA έχει εξασφαλίσει η φιναλίστ του Κυπέλλου, Ααχεν

    [03] Αθλητισμός

    Αήττητη τερμάτισε η Αρσεναλ

    15/5/2004 8:18:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Έγραψε ιστορία στην Αγγλία η Άρσεναλ, που τερμάτισε αήττητη το πρωτάθλημα κάτι που μόνο η Πρέστον Νορθ Εντ είχε πετύχει το 19ο αιώνα (1889). Την ίδια ώρα στην μάχη για το κύπελλο UEFA, η Άστον Βίλλα που καιγόταν για την νίκη γνώριζε την ήττα από την αδιάφορη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Νιούκαστλ που ήρθε ισόπαλη με την Λίβερπουλ, πήρε τελικά την πέμπτη προνομιούχο θέση, καθώς υπερίσχυσε της αντιπάλου της, στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφορά τερμάτων. Έτσι η φετινή αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με την Αρσεναλ να κατακτά τον τίτλο, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ να την ακολουθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη Νιούκαστλ, τη Μίλγουολ και τη Μίντλεσμπρο να προκρίνονται στο κύπελλο UEFA. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τιερί Ανρί με 30 γκολ, οκτώ περισσότερα από τον Αλαν Σίρερ. Υποβιβάστηκαν η Λιντς, η Λέστερ και η Γουλβς, οι οποίες θα αντικατασταθούν από τη Νόριτς, τη Γουέστ Μπρομ και ακόμη μία ομάδα που θα προκύψει από τα πλέι οφ της Ντιβίζιον.

    Αποτελέσματα - Τελική Βαθμολογία

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής:

    Αρσεναλ-Λέστερ 2-1 (47΄πεν. Ανρί, 66΄ Βιεϊρά - 26΄ Ντίκοφ), Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Γ. 0-2 (4΄ Κριστιάνο Ρονάλντο, 10΄ Φαν Νίστελροϊ), Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ 1-1 (24΄ Κόουλ - 83΄ Τζον), Μπόλτον-Φούλαμ 0-2 (45΄, 78΄ ΜακΜπράιντ), Τσάρλτον-Σαουθάμπτον 2-1 (36΄ Γιούελ, 53΄ Κόουλ - 64΄ Πράτον), Τσέλσι-Λιντς 1-0 (20΄ Γκρόνκιερ), Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 1-1 (67΄ Οουεν - 25΄ Αμεόμπι), Μάντσεστερ Σίτι-Εβερτον 5-1 (16΄, 30΄ Γουάντσοπ, 41΄ Ανελκά, 89΄ Σιμπιέρσκι, 90΄ Ράιτ Φίλιπς - 60΄ Κάμπελ), Πόρτσμουθ-Μίντλεσμπρο 5-1 (4΄, 14΄πεν., 31΄, 83΄ Αγεγκμπένι, 80΄ Σέριγχαμ - 27΄ Ζέντεν), Γουλβς-Τότεναμ 0-2 (34΄ Κιν, 57΄ Ντεφόε).

    ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (38 αγώνες) 1. Αρσεναλ 90 Πρωταθλήτρια, 2. Τσέλσι 79 -Τσ.Λιγκ, 3. Μάντσεστερ Γ. 75 -Τσ.Λιγκ, 4. Λίβερπουλ 60 -Τσ.Λιγκ, 5. Νιούκαστλ 56 UEFA, 6. Αστον Βίλα 56, 7. Τσάρλτον 53, 8. Μπόλτον 53, 9. Φούλαμ 52, 10. Μπέρμιγχαμ 50, 11. Μίντλεσμπρο 48, 12. Σαουθάμπτον 47, 13. Πόρτσμουθ 45, 14. Μπλάκμπερν 44, 15. Τότεναμ 42, 16. Μάντσεστερ Σ. 41, 17. Εβερτον 39, 18. Λιντς 33 υποβιβασμός, 19. Λέστερ 33 υποβιβασμός, 20. Γουλβς 33 υποβιβασμός.

    [04] Ιράκ

    "Βοήθεια στην εδραίωση της ασφάλειας" "Οι αμερικανικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο Ιράκ"

    15/5/2004 8:22:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο Ιράκ μέχρι να εδραιωθεί η ασφάλεια στη χώρα, εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, στο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό μήνυμά του. ''Η ζωτικής σημασίας αποστολή του στρατού μας στο να βοηθήσει στην εδραίωση της ασφάλειας θα συνεχισθεί και μετά την 1η Ιουλίου, οι δυνάμεις μας θα παραμείνουν στο Ιράκ για να βοηθήσουν τον ιρακινό λαό μέχρι να μπορούν οι ίδιοι οι Ιρακινοί να φροντίσουν την ασφάλεια στη χώρα τους'', ανέφερε ο Μπους. Την Παρασκευή, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Κόλιν Πάουελ είχε δηλώσει ότι "οι ΗΠΑ μπορεί να αποσύρουν τις στρατιωτικές δυνάμεις τους εάν ζητήσει κάτι τέτοιο η μεταβατική κυβέρνηση του Ιράκ, προσθέτοντας ότι κατά την άποψή του η ιρακινή ηγεσία θα ζητήσει την παραμονή των αμερικανικών δυνάμεων.

    Επίσης, ο Τζορτζ Μπους υπερασπίσθηκε τις αμερικανικές δυνάμεις, που κατηγορούνται για βασανιστήρια Ιρακινών αιχμαλώτων, λέγοντας ότι ''οι ενέργειες λίγων ατόμων δεν αντανακλούν τον αληθινό χαρακτήρα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων''.

    [05] Αθλητισμός

    "Ουδέν νεώτερο"... από Κόκκαλη

    15/5/2004 9:00:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Χωρίς να μπει σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μίλησε χωρίς να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας του Πειραιά στην ετήσια γιορτή του συνδέσμου φιλάθλων της Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αφού ευχαρίστησε τους ομογενείς για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την αντάποκρισή τους στην εκστρατεία εγγραφής μελών, απέφυγε να δώσει την είδηση, επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν ανακοινώσιμο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και τη συμφωνία με το νέο προπονητή. Αντίθετα, έδωσε είδηση για την ομάδα μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας ότι από του χρόνου οι Πειραιώτες θα χρησιμοποιούν ως έδρα το νέο κλειστό γυμναστήριο του Φαλήρου. Υπογράμμισε πάντως ότι και οι δύο ομάδες θα ενισχυθούν το καλοκαίρι και έκανε λόγο για "γενική ανανέωση", χωρίς πάντως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

    Υποδομές για το μέλλον

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις υποδομές που έχουν πλέον δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό με την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου στο Ρέντη και με το νέο στάδιο Καραϊσκάκη, έργα που, όπως είπε, αποτελούν τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου.

    Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του Ολυμπιακού στα πρότυπα της γαλλικής Ναντ, αλλά και στις ενέργειες για σχηματισμό της βαλκανικής λίγκας, στην οποία θα συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες των Βαλκανίων.

    Τέλος, απατώντας σε όσους καλοθελητές βιάστηκαν να πουν ότι η αυτοκρατορία έπεσε ο πρόεδρος των Πειραιωτών έδωσε με χαρακτηριστικό τρόπο τη δική του λέγοντας χαρακτηριστικά "αυτό θα το δούμε".

    Προ του λιμανιού... ο Νικοπολίδης

    Την ίδια ώρα, παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Νικοπολίδης, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές!

    Οι πληροφορίες κάνουν λόγο , για κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ έβαλαν όρο στο συμβόλαιο, πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα του δώσουν άλλα 170.000 ευρώ!

    Αν ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Αντώνη Νικοπολίδη στους Πειραιώτες, θα πρόκειται για την πρώτη μετεγγραφή που γίνεται από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, από το 1992 και μετά (ύστερα από αυτήν του Κρις Καλαντζή).

    [06] Αθλητισμός

    Τελευταία στροφή...

    15/5/2004 9:45:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, η τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι θέσεις για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Λόγω της κρισιμότητας των αγώνων, μετά από απόφαση της ΕΠΑΕ όλα τα παιχνίδια (Αιγάλεω-Καλλιθέα, Ολυμπιακός-Αρης, ΑΕΚ-ΟΦΗ, ΠΑΟΚ-Χαλκηδόνα, Ιωνικός-Ξάνθη, Ακράτητος-Πανιώνιος, Ηρακλής-Πανηλειακός, Προοδευτική-Παναθηναϊκός), θα αρχίσουν την ίδια ώρα, στις επτά.

    [07] Διάφορα

    Με ελπίδες για διάκριση Έναρξη για τη μεγάλη βραδιά

    15/5/2004 9:53:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Ξεκίνησε στις 22:00 ο τελικός για Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision. Τη βραδιά άνοιξε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η ξανθιά πλέον Σερτάμπ Ερενέρ, η περυσινή νικήτρια. Απόψε διαγωνίζονται 22 χώρες, 12 που είχαν περάσει εξαρχής και οι δέκα, που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό της Τετάρτης. Η ελληνική συμμετοχή με το Σάκη Ρουβά και το Shake It θα εμφανιστεί 16η και θα βάλει τα δυνατά της για να φέρει μια καλή διάκριση. Στην Κωνσταντινούπολη, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, Αbdi Ipecki, θα βρεθούν πολλές προσωπικότητες από τον εγχώριο καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο για να υποστηρίξουν από κοντά την ελληνική προσπάθεια. Εμείς να ευχηθούμε στο Σάκη καλή τύχη και να ελπίσουμε τα αποτελέσματα να επιφυλάσσουν μια καλή θέση για τη χώρα μας.

    [08] Αθήνα 2004

    Νέο αποτυχημένο "τεστ ασφαλείας"

    15/5/2004 10:00:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Στο κενό έπεσε και νέα προσπάθεια τριών Βρετανών δημοσιογράφων, εκ των οποίων ένας παρουσιαστής και παραγωγός του BBC, ένας δημοσιογράφος του εβδομαδιαίου περιοδικού "ΖΟΟ Weekly" και ένας φοτορεπόρτερ να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Οι τρεις "εισβολείς" συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές που περιπολούσαν την περιοχή και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Αμαρουσίου, όπου αφού έγινε εξακρίβωση των στοιχείων τους αφέθησαν ελεύθεροι. Η αστυνομία κατέσχεσε ό,τι είχαν στην κατοχή τους, μεταξύ των οποίων κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. Οι τρεις που έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατευθύνθηκαν αμέσως στο Ολυμπιακό Στάδιο και αύριο το πρωί θα έφευγαν για να επιστρέψουν στην Αγγλία.

    ΑΘΗΝΑ 2004: "Όχι στον εύκολο εντυπωσιασμό"

    Η "Αθήνα 2004" σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το νέο περιστατικό αναφέρει:

    "To νέο περιστατικό επαναφέρει με ακόμη μεγαλύτερη σημασία όσα επισήμανε η ΑΘΗΝΑ 2004 στην προχθεσινή (13/05) της ανακοίνωση. Πρώτον, όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται, να βιντεοσκοπούν και να φωτογραφίζουν τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, αρκεί να ακολουθούν τις διαδικασίες για τις οποίες έχουν εγκαίρως ενημερωθεί.

    Δεύτερον, η Ολυμπιακή ασφάλεια θα εφαρμοστεί πλήρως από την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε τα Ολυμπιακά έργα φυλάσσονται, χωρίς όμως να υπάρχει το επίπεδο ασφάλειας που θα υπάρξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Είναι φανερό και όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να το αντιληφθούν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας και το κύρος της Ελλάδας δεν μπορεί και δεν πρέπει να θυσιάζονται στο βωμό του εύκολου εντυπωσιασμού και των σκοπιμοτήτων".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 15 May 2004 - 22:12:06 UTC