Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οι Παλαιστίνιοι ελπίζουν σε αλλαγή στάσης των ΗΠΑ "Όχι" στο σχέδιο
  • [02] Ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονικής επίθεσης Παραδόθηκε ο "Λέγκιζα"
  • [03] Υποσχέθηκε να καταπολεμήσει τη διαφθορά Ο Τορίχος νέος πρόεδρος του
  • [04] Έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Προστασίας Βομβιστική επίθεση στη
  • [05] Τρεις Κινέζοι νεκροί Αιματηρή έκρηξη στο Πακιστάν
  • [06] Τους κατηγορεί ότι λαμβάνουν εντολές από τις ΗΠΑ Διπλωματικό επεισόδιο
  • [07] Έρευνες για τη γνησιότητα των φωτογραφιών "Είπαμε την αλήθεια"
  • [08] Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων Βαθύ το ρήγμα σε Φανάρι - Αρχιεπισκοπή

    [01] Διεθνή

    Οι Παλαιστίνιοι ελπίζουν σε αλλαγή στάσης των ΗΠΑ "Όχι" στο σχέδιο Σαρόν

    3/5/2004 7:55:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/5/2004 8:10:23 πμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Με μεγάλη ικανοποίηση είδαν οι Εβραίοι έποικοι το 59,5% των μελών του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ να απορρίπτει το σχέδιο Σαρόν για μερική αποχώρηση εποίκων από τη Λωρίδα της Γάζας. Το σχέδιο ενέκρινε μόνο το 39,7%, ενώ η συμμετοχή στο δημοψήφισμα περιορίστηκε στο 40%. Πάντως, παρά την ήττα, που υπέστη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δηλώνει, πως θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αλλά δεν πρόκειται να παραιτηθεί. "Λυπούμαι για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά θα το σεβαστώ", δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τόνισε, πως "ένα πράγμα όμως πρέπει να είναι ξεκάθαρο: Ο ισραηλινός λαός δεν με εξέλεξε για να καθίσω στ αυγά μου. Με εξέλεξε για να βρω τρόπο να επανέλθει η ειρήνη και η ασφάλεια που τόσο επιθυμούν οι Ισραηλινοί". Τις επόμενες ημέρες, ο Σαρόν θα έχει διαβουλεύσεις με το υπουργικό συμβούλιο, με το Λικούντ και με τα άλλα κόμματα της συμμαχίας.

    Διαβουλεύσεις με τον Σαρόν θα έχουν οι ΗΠΑ

    Στο μεταξύ, έπειτα από την απόρριψη του σχεδίου Σαρόν, οι ΗΠΑ πρόκειται να έχουν διαβουλεύσεις με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό. Πάντως, σε ανακοίνωσή της η αμερικανική προεδρία τονίζει, πως "η θέση μας δεν έχει μεταβληθεί: ο πρόεδρος χαιρετίζει το σχέδιο του Σαρόν για εκκένωση των οικισμών στη Γάζα κι εν μέρει στη Δυτική Όχθη ως ένα σημαντικό και θαρραλέο βήμα για την ειρήνη". Θυμίζουμε, πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους είχε υποστηρίξει το σχέδιο.

    Την ίδια ώρα, Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι εκφράζουν τη ελπίδα τους, πως μετά την απόρριψη οι ΗΠΑ πρόκειται να αλλάξουν τη στάση τους έναντι στο Ισραήλ. Ο Παλαιστίνιος αξιωματούχος, Σαέμπ Ερεκάτ, επεσήμανε τα εξής: "ελπίζουμε, ότι η αποτυχία του Σαρόν στο δημοψήφισμα είναι μια ένδειξη προς την αμερικανική κυβέρνηση να επιχειρήσει να φέρει τις δύο πλευρές, Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους μαζί, ως δύο εταίρους στην ειρηνευτική διαδικασία". Από την πλευρά του ο σύμβουλος του προέδρου Γιάσερ Αραφάτ, Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα, κάλεσε το Ισραήλ να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά τα αποτελέσματα του χθεσινού δημοψηφίσματος. Ακόμα, κάλεσε την ισραηλινή κυβέρνηση να ανανεώσει την ειρηνευτική διαδικασία εφαρμόζοντας τον οδικό χάρτη , το τελευταίο ειρηνευτικό σχέδιο που προτείνει η Δύση για τη Μέση Ανατολή.

    Σε πρόωρες εκλογές καλεί ο Πέρες

    Πάντως, ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας και δεύτερος στην ιεραρχία της ισραηλινής κυβέρνησης, Έχουντ Όλμερτ, τόνισε πως το σχέδιο αποτελεί τη "μόνη λύση" για να αλλάξει "η πραγματικότητα" στη Λωρίδα της Γάζας. "Δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά θα βρούμε έναν τρόπο να συνεχίσουμε στον δρόμο αυτό προασπιζόμενοι παράλληλα και την ενότητα του Λικούντ" προσέθεσε ο κ. Όλμερτ.

    Αντίθετα, ο επικεφαλής της αριστερής αντιπολίτευσης στο Ισραήλ, Σίμον Πέρες, μετά την απόρριψη του σχεδίου, ζήτησε τη διενέργεια πρόωρων εκλογών. "Η απόρριψη αυτή σημαίνει, ότι μια μειοψηφία στη χώρα θέλει να επιβάλει τις επιθυμίες της στην πλειοψηφία και ο μόνος τρόπος για να μη συμβαίνει κάτι τόσο παράδοξο είναι να προχωρήσουμε σε πρόωρες εκλογές ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέρες.

    Κλιμακώνεται η βία στη Δυτική Όχθη

    Στο μεταξύ, η Δυτική Όχθη βρίσκεται συνέχεια σε εμπόλεμη κατάσταση, καθώς άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν μαχητές, όταν ισραηλινοί πύραυλοι κτύπησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, στην πόλη Νάμπλους. Και οι τέσσερις νεκροί ήταν ανώτερα στελέχη των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ Άκσα, της ένοπλης ομάδας της οργάνωσης Φατάχ του Παλαιστίνιου προέδρου Γιάσερ Αραφάτ. Ο Μαχμούντ αλ-Αλούλ, κυβερνήτης της Νάμπλους, δήλωσε, πως θεωρεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό υπαίτιο για την κλιμάκωση της βίας.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Δημοψήφισμα στο Ισραήλ

    [02] Διεθνή

    Ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονικής επίθεσης Παραδόθηκε ο "Λέγκιζα"

    3/5/2004 8:19:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Στα χέρια της σερβικής αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο βασικός κατηγορούμενος της δολοφονίας του Σέρβου πρωθυπουργού Ζόραν Τζίντζιτς, Μίλοραντ Λούκοβιτς, γνωστός και ως "Λέγκιζα". Ο Λούκοβιτς, παραδόθηκε μεθυσμένος, σε αστυνομικό τμήμα προαστίου του Βελιγραδίου. Ο 38χρονος "Λέγκιζα", πρώην διοικητής της ειδικής μονάδας της αστυνομίας, των "κόκκινων μπερέδων", θεωρείται ο εγκέφαλος της δολοφονικής επίθεσης. Τη δολοφονία του Τζίντζιτς εκτέλεσε ο Ζβεζντάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών, ο "Λέγκιζα" θα προσαχθεί σε δίκη εντός των προσεχών ημερών. Ο Ζόραν Τζίντζιτς, φιλοδυτικός μεταρρυθμιστής, που βοήθησε στην ανατροπή του τέως προέδρου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, δολοφονήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς στο κέντρο του Βελιγραδίου έξω από τα κυβερνητικά γραφεία, στις 12 Μαρτίου του 2003.

    [03] Διεθνή

    Υποσχέθηκε να καταπολεμήσει τη διαφθορά Ο Τορίχος νέος πρόεδρος του Παναμά

    3/5/2004 8:53:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/5/2004 9:06:47 πμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ, BBC

    Ο Μαρτίν Τορίχος είναι ο νέος πρόεδρος του Παναμά, μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές. Μεγάλος ηττημένος ήταν ο υποψήφιος του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος, Χοσέ Μιγέλ Αλεμάν, ο οποίος ήρθε τρίτος, μετά τον Τορίχος και τον πρώην πρόεδρο, Γκιγιέρμο Ενδάρα. Ο 40-χρονος Τορίχος είναι γιος του πρώην δικτάτορα Ομάρ Τορίχος. Ο Χοσέ Μιγέλ Αλεμάν παραδέχθηκε την ήττα του και συνεχάρη το νέο πρόεδρο. Σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή, στις κάλπες προσήλθε το 80% των 2,8 εκατομμυρίων ψηφοφόρων. Η νίκη του Τορίχος, και η προεκλογική του εκστρατεία, βασίστηκε στην πολιτική κληρονομιά του πατέρα του Ομάρ και στο φιλοαμερικανικό του πρόγραμμα. Επίσης, έχει υποσχεθεί να ξεριζώσει την διαφθορά στη χώρα και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

    Νίκησε η δημοκρατία

    "Αν ο πατέρας μου βρισκόταν εδώ θα ήταν περήφανος για ό,τι επιτύχαμε σήμερα" είπε ο νέος πρόεδρος στον νικητήριο λόγο του.

    "Σας καλώ όλους για ένα κοινωνικό σύμφωνο ενάντια στη φτώχεια, τη διαφθορά και την απόγνωση" ανέφερε νικητής των εκλογών.

    Ο κ. Τορίχος, θα αναλάβει το αξίωμα του προέδρου από την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του Παναμά, Μιρέγια Μοσκόσο , από την οποία είχε ηττηθεί το 1999.

    Σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους, οι εκλογές στον Παναμά κύλησαν ομαλά, χωρίς έκτροπα, γεγονός, που καταδεικνύει, ότι μετά την αποχώρηση του Νοριέγκα, η δημοκρατία στον Παναμά έχει "ωριμάσει ".

    "Είμαι χαρούμενος γιατί η δημοκρατία βγήκε αλώβητη " είπε και ο Γκιγιέρμο Ενδάρα, τον οποίο η εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε δεύτερο.

    [04] Διεθνή

    Έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Προστασίας Βομβιστική επίθεση στη Μπογκοτά

    3/5/2004 9:12:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Δύο βόμβες εξερράγησαν μπροστά από το υπουργείο Κοινωνικής Προστασίας, στις 19:30 (τοπική ώρα) στην κολομβιανή πρωτεύουσα. Από τις εκρήξεις τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι, ανάμεσα τους έξι αστυνομικοί. Η τελευταία βομβιστική επίθεση, που είχε συμβεί στη Μπογκοτά, έγινε στις 16 Νοεμβρίου του περασμένου έτους και είχε αποδοθεί στους μαρξιστές αντάρτες των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC). Τότε, είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματιστεί 62.

    [05] Διεθνή

    Τρεις Κινέζοι νεκροί Αιματηρή έκρηξη στο Πακιστάν

    3/5/2004 10:12:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/5/2004 10:44:22 πμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη τη Δευτέρα το πρωί στο λιμάνι του Γκαουαντάρ, στο νότιο Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις Κινέζοι μηχανικοί και να τραυματιστούν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι. Το παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη τη στιγμή που περνούσε λεωφορείο το οποίο μετέφερε αρκετούς Κινέζους και ορισμένους Πακιστανούς στο λιμάνι Γκαουαντάρ, το οποίο έχει κατασκευαστεί με κινεζική βοήθεια, κοντά στα σύνορα με το Ιράν. Ξένοι έχουν αποτελέσει και στο παρελθόν στόχο Ισλαμιστών εξτρεμιστών στο νότιο Πακιστάν. Στην πιο πρόσφατη επίθεση, το Μάιο του 2002, 11 Γάλλοι μηχανικοί του ναυτικού σκοτώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Σέρατον στο Καράτσι, το Μάιο του 2002. Ένα μήνα αργότερα, σε επίθεση αυτοκτονίας έξω από το προξενείο των ΗΠΑ, σκοτώθηκαν 14 Πακιστανοί.

    [06] Διεθνή

    Τους κατηγορεί ότι λαμβάνουν εντολές από τις ΗΠΑ Διπλωματικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κάστρο

    3/5/2004 11:07:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Ανακαλούν τους πρεσβευτές τους από την Κούβα το Μεξικό και το Περού, μετά από τα σχόλια του Φιντέλ Κάστρο, στην πρωτομαγιάτικη ομιλία του στην Αβάνα. Ο Κάστρο, καταφέρθηκε κατά των δύο χωρών, επειδή ψήφισαν εναντίον της Κούβας, σε μία έκθεση της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CDH) του ΟΗΕ, την οποία υποστήριζαν οι ΗΠΑ. Επίσης, κατηγόρησε τις χώρες αυτές, ότι λαμβάνουν κατευθείαν εντολές από τις ΗΠΑ. Την Κυριακή η κυβέρνηση του Μεξικού ανακοίνωσε, πως ανακαλεί την πρέσβειρά Ρομπέρτα Λαχούς από την Κούβα. Επίσης, ζήτησε από τον πρεσβευτή της Κούβας στο Μεξικό, Χόρχε Μπολάνος, να εγκαταλείψει τη χώρα εντός 48 ωρών.

    Δυσφορία σε Μεξικό και Περού

    Όπως εξήγησε ο Μεξικανός υπουργός Εξωτερικών, Λουίς Ερνέστο Ντερμπές, "η στάση της κουβανικής κυβέρνησης αποτελεί μία άμεση ανάμειξη σε υποθέσεις που αφορούν μόνο τους Μεξικανούς", τονίζοντας πάντως, πως ευελπιστεί ότι στο εγγύς μέλλον θα αποκατασταθεί η φιλία, που παραδοσιακά ενώνει το Μεξικό και την Κούβα. Σχετικά με την απόφαση του ΟΗΕ, ο Μεξικανός πρόεδρος Βισέντε Φοξ είχε δικαιολογήσει τη στάση της χώρας του ως "ψήφο για έναν σκοπό, κι όχι εναντίον ενός έθνους".

    Επίσης, ο κ. Ντεμπές προσέθεσε, πως ο πρόεδρος, Βινσέντε Φοξ, έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση και επειδή Κουβανοί αξιωματούχοι έκαναν υπαινιγμούς για το κύρος του Δημάρχου της Πόλης του Μεξικού, τον Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.

    Αλλά και ο Μεξικανός υπουργός Εσωτερικών Σαντιάγκο Κρέελ, είπε, πως μέλη από το κομμουνιστικό κόμμα της Κούβας είχαν εισέλθει τον Απρίλιο στο Μεξικό με διαβατήρια διπλωματών. Εκεί συγκάλεσαν μία "πολιτική συγκέντρωση" χωρίς να χρησιμοποιήσουν τις διπλωματικές οδούς.

    Το Περού ανακάλεσε τον πρεσβευτή του Χουάν Αλβάρες Βίτα, έπειτα από τις "προσβλητικές "δηλώσεις εναντίον της χώρας από τον Κάστρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών. "Η κυβέρνηση του Περού απορρίπτει έντονα τις προσβλητικές δηλώσεις του αρχηγού του κράτους της Κούβας κατά του Περού, οι οποίες αναπόφευκτα θα έχουν αντίκτυπο στις διμερείς σχέσεις" αναφέρεται στο σχετικό ανακοινωθέν του υπουργείου.

    [07] Ιράκ

    Έρευνες για τη γνησιότητα των φωτογραφιών "Είπαμε την αλήθεια"

    3/5/2004 10:50:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Εκατοντάδες φωτογραφίες με βασανιστήρια Ιρακινών αιχμαλώτων κυκλοφορούν μεταξύ των Βρετανών στρατιωτών στο Ιράκ, γράφει σήμερα η "Ντέιλι Μίρορ". Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που την περασμένη εβδομάδα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Ιρακινού αιχμαλώτου από Βρετανούς στρατιώτες, εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες διαθέτουν οι στρατιώτες του συντάγματος Λανκασάιρ, που σταθμεύει στη Βασόρα. Σήμερα, ο βρετανικός Τύπος, βασιζόμενος στις εκτιμήσεις των ειδικών του στρατού, αμφισβητεί την γνησιότητα των φωτογραφιών τους. Οι στρατιώτες που τράβηξαν τις φωτογραφίες αυτές δήλωσαν στη Μίρορ: "Υποστηρίζουμε κάθε λέξη αυτή της ιστορίας. Αυτά συνέβησαν. Δεν πρόκειται για φάρσα και ο στρατός γνωρίζει καλά ότι έχουν συμβεί πολύ περισσότερα".

    Γίνονται ακόμη περισσότερα

    Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης τόνισε πως θα ξεκινήσουν έρευνες για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα των φωτογραφιών κι οι αρχές δεν θα στηριχθούν σε εικασίες. Όπως τόνισε η ίδια πηγή, οι αξιωματικοί που ενέχονται στους υποτιθέμενους βασανισμούς βρίσκονται τώρα στην Κύπρο.

    "Εμείς δεν αποσύρουμε ούτε μία λέξη από την ιστορία μας. Οι φωτογραφίες ήσαν αληθινές", τονίζει, πάντοτε διατηρώντας την ανωνυμία του, ένας από τους Βρετανούς στρατιώτες.

    Άλλος στρατιώτης δήλωσε στην εφημερίδα: "Ίσως οι αξιωματικοί να μην ξέρουν τι γίνεται, αλλά όλοι οι άλλοι το γνωρίζουν. Έχω δει εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες".

    "Είναι αληθινό, δεν είναι φάρσα κι ο στρατός γνωρίζει πως γίνονται ακόμη περισσότερα. Τα είδα, συνέβησαν", τονίζει ο ίδιος στρατιώτης, ενώ μαζί με συνάδελφό του διαβεβαιώνουν πως "ο στρατός γνωρίζει πως υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες με άλλα παρόμοια γεγονότα".

    Από την πλευρά του, ο αρχισυντάκτης της Μίρορ δηλώνει πως είναι "απόλυτα πεπεισμένος για την αυθεντικότητά τους" και πως "οι συγκεκριμένοι στρατιώτες ένοιωσαν την υποχρέωση να αποκαλύψουν αυτό που έγινε, επειδή πιστεύουν πως αυτό ήταν άδικο και πως αργά, ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Αποκαλυπτική έκθεση

    Βασανισμός κρατουμένων και από Βρετανούς

    Σχετικά Links:

    Daily Mirror

    [08] Εσωτερικά

    Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων Βαθύ το ρήγμα σε Φανάρι - Αρχιεπισκοπή

    3/5/2004 11:22:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Ως ιδιαίτερα κρίσιμη, για τις σχέσεις Ελλαδικής Εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκτιμάται η εβδομάδα, που άρχισε, καθώς εντός των ημερών η Διαρκής Ιερά Σύνοδος θα αποφασίσει εάν και τι είδους απάντηση θα δώσει στο Πατριαρχείο, καθώς οι ιεράρχες στον ελλαδικό χώρο εμφανίζονται διχασμένοι Το βαθύ ρήγμα προήλθε μετά την απόφαση του Φαναρίου να θεωρήσει άκυρη την εκλογή μητροπολιτών στις χηρεύουσες μητροπόλεις των Νέων Χωρών και να διακόψει την κοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης αναμένεται να έχει από σήμερα και τις επόμενες ημέρες τετραμελής επιτροπή του Φαναρίου, την οποία απαρτίζουν οι μητροπολίτες Περγάμου, Γαλλίας, Φιλαδελφείας και Εφέσου, που έφθασε χθες βράδυ στην Αθήνα και αναμένεται να ζητήσουν από την κυβέρνηση να σταματήσει την προώθηση των προεδρικών διαταγμάτων για την ενθρόνιση των 4 νέων μητροπολιτών, τα οποία, όμως, έχει καταστήσει γνωστό ότι, θα υπογράψει.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Εβδομάδα εξελίξεων στο Εκκλησιαστικό


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 3 May 2004 - 8:52:27 UTC