Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-03-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ιράκ και κυπριακό στο Πολιτικό Συμβουλίο της Ν.Δ.
  • [02] Ζητούσε 20.000 ευρώ για να μη σκοτώσει φοιτήτρια
  • [03] Ανοιχτά τα ενδεχόμενα για το Ιράκ
  • [04] Όχι στον πόλεμο από Γαλλία και Ελλάδα
  • [05] Αιφνίδια παρέμβαση Μπους για το Παλαιστινιακό
  • [06] Η Τσίρμπα στον τελικό των 3.000 μέτρων
  • [07] Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια

    [01] Ιράκ και κυπριακό στο Πολιτικό Συμβουλίο της Ν.Δ.

    14/3/2003 9:14:00 μμ

    Για ανάγκη ύπαρξης ενιαίας στάσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κρίση στο Ιράκ, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. Επίσης, συζητήθηκε και η πορεία του κυπριακού, όπου ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε την εποικοδομητική στάση που κράτησε η ελληνοκυπριακή πλευρά. Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. με την νέα του σύνθεση.

    Το ιρακινό άλλοθι για την κατάσταση της οικονομίας

    Κριτική στην κυβέρνηση στο θέμα του Ιράκ, άσκησαν πολλά στελέχη της Ν.Δ., που υποστήριξαν ότι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τις επιπτώσεις της κρίσης, ως άλλοθι για την κατάσταση της οικονομίας.

    Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε ότι η έλλειψη των αναγκαίων διαρθρωτβικών μέτρων και μακροοικονομικής πρόβλεψης επιτείνουν την ανασφάλεια των πολιτών.

    Ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι απαιτείται αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στις περιστάσεις και κάλεσε την κυβέρνηση την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε θεσμικές αλλαγές για την αποφυγή μιας μακράς ύφεσης της οικονομίας.

    Το Πολιτικό Συμβούλιο απασχόλησε και η πορεία του Κυπριακού

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπενθύμισε ότι το κόμμα του και η ελληνοκυπριακή πλευρά είχαν επιφυλάξεις αν η λύση είναι βιώσιμη και είχαν επίσης ελπίδες πως η τουρκική πλευρά θα αλλάξει στάση, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε, ενώ επισήμανε ότι η πορεία της Τουρκίας προς την Ευρώπη θα εξαρτηθεί από τη στάση της στο κυπριακό.

    Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι πολλά ειπώθηκαν σχετικά με το ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού και διευκρίνισε ότι η Ν.Δ. θα συνεχίσει τις προσπάθειες γιατί πιστεύει σε βιώσιμη λύση στο πλαίσιο του ΟΗΕ.

    Από την πλευρά του ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως ο Ντενκτάς επωφελήθηκε από την αδυναμία του πολιτικού σκηνικού στην Τουρκία, ενώ συνεχάρη τον Κώστα Καραμανλή για τη στάση του κόμματος στο Κυπριακό και στην κρίση στο Ιράκ.

    [02] Ζητούσε 20.000 ευρώ για να μη σκοτώσει φοιτήτρια

    14/3/2003 7:56:00 μμ

    Δάσκαλος στη Φλώρινα φέρεται ότι απειλούσε οικογενειάρχη ζητώντας του 20.000 ευρώ προκειμένου να μη σκοτώσει την κόρη του η οποία σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης του νομού Φλώρινας, ο δάσκαλος (τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν) τηλεφώνησε την περασμένη Τρίτη στο σπίτι του οικογενειάρχη και ζήτησε χρήματα απειλώντας για τη ζωή της κόρης του. Ο οικογενειάρχης ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία που "παγίδευσε" το τηλέφωνο του σπιτιού του και κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον εκβιαστή στο ραντεβού που του όρισε, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Νίκης.

    [03] Ανοιχτά τα ενδεχόμενα για το Ιράκ

    14/3/2003 2:01:00 μμ

    Η νύχτα είναι μακριά και ενδεχομένως κρύβει σημαντικά γεγονότα σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο πρόβλημα με το Ιράκ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος των εργασιών της πρώτης ημέρας της άτυπης Συνόδου Υπουργών Αμυνας της ΕΕ, ο κ. Παπαντωνίου παρατήρησε ότι το κρίσιμο των εξελίξεων έγκειται στο κατά πόσο το παράθυρο της διπλωματίας είναι ακόμα ανοικτό, κατά πόσο μπορεί να ανοίξει περισσότερο ή δυστυχώς έχει κλείσει. Παράλληλα, τόνισε ότι αυτές τις ώρες διεξάγεται μία πολύ σκληρή διπλωματική μάχη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση των διαβουλεύσεων. Το Σαββατοκύριακο, πρόσθεσε, θα είναι κρίσιμο από πλευράς εξελίξεων.

    Παπαντωνίου: ''Δεν θα σταλούν πάτριοτ στην Τουρκία''

    Ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει εάν το τηλεφώνημα που έγινε στον ύπατο αρμοστή της ΚΕΠΑΑ Χαβιέ Σολάνα, ο οποίος βγήκε έξω από την αίθουσα για να απαντήσει, σχετιζόταν με τις πληροφορίες περί ευρέσεως χημικών όπλων στο Ιράκ, όπως μετέδωσε το CNN.

    Εξάλλου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, αφού διευκρίνισε ότι δεν έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποστολής συστημάτων "πάτριοτ" στην Τουρκία, προς ενίσχυσή της λόγω του ενδεχόμενου πολέμου στο Ιράκ.

    Τα "πάτριοτ" τα έχει πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός για την προστασία του ελληνικού εναέριου χώρου, δήλωσε χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα με το Ιράκ θα εξετασθεί κατά την δεύτερη μέρα των εργασιών της συνόδου.

    Αναφορικά με την πορεία των εργασιών για την επίτευξη της επιχειρησιακής ετοιμότητας της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης, οι υπουργοί Αμυνας εξήραν τις προσπάθειες της ελληνικής προεδρίας για την υλοποίηση του στόχου.

    Οι 15 υπουργοί Αμυνας ομόφωνα συμφώνησαν τα εξής:

    Οι ομάδες εργασίας που ασχολούνται με την κάλυψη των ελλειμμάτων σε οπλικά συστήματα της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης, θα υποβάλλουν το Μάιο τα πορίσματά τους, ώστε στην σύνοδο στις Βρυξέλλες, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να προχωρήσουν σε πολιτικές δεσμεύσεις για την προμήθεια των αναγκαίων συστημάτων. Τα ελλείμματα που καλούνται να καλύψουν οι ευρωπαίοι εταίροι αφορούν σε συστήματα διοίκησης και ελέγχου, επικοινωνιών, ταχείας μεταφοράς προσωπικού, όπως ελικόπτερα, συλλογής πληροφοριών και σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η ελληνική πρωτοβουλία για ενίσχυση των δαπανών για την έρευνα και τη δημιουργία ενιαίου ευρωπαϊκού οργανισμού εξοπλισμών θα συζητηθούν εκτενώς στη σύνοδο του Μαρτίου στις Βρυξέλλες, ώστε τον Ιούνιο να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις επί ελληνικής προεδρίας. Η επίτευξη της επιχειρησιακής ετοιμότητας της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης αποτελεί μεγάλη πολιτική επιτυχία της Ελλάδας και ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης, τόνισε ο κ. Παπαντωνίου.

    [04] Όχι στον πόλεμο από Γαλλία και Ελλάδα

    14/3/2003 8:56:00 μμ

    Υπέρ της εξάντλησης όλων των περιθωρίων για ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος με το Ιράκ τάχθηκαν οι υπουργοί Αμυνας Ελλάδας και Γαλλίας Γιάννος Παπαντωνίου και Μισέλ Αλλιό Μαρί σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τη μεταξύ τους συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, στο περιθώριο της Ατυπης Συνόδου των υπουργών Αμυνας της Ε.Ε που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Αθήνα.

    ''Να συνεχιστούν οι επιθεωρήσεις''

    Από βρετανικής πλευράς στη Σύνοδο συμμετέχει ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα στρατού Ανταμ Ιγκραμ, καθώς ο Βρετανός υπουργός Τζέφρεϊ Χουν δεν ήλθε στην Ελλάδα επικαλούμενος τις εξελίξεις στο πρόβλημα με το Ιράκ, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στον Έλληνα ομόλογό του κατά τη χθεσινοβραδινή τηλεφωνική επικοινωνία τους.

    Ειδικότερα, η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας, αφού δήλωσε ότι η χώρα της τάσσεται υπέρ του αφοπλισμού του Ιράκ από όπλα μαζικής καταστροφής, που ενδεχομένως διαθέτει, τόνισε ότι η Γαλλία απορρίπτει το δεύτερο σχέδιο απόφασης, που προωθεί η Βρετανία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καθώς δεν συνάδει με τη νομιμότητα.

    Επίσης σχολίασε, ότι η αναγκαιότητα άσκησης βέτο από την πλευρά της Γαλλίας εξαρτάται από το εάν η αμερικανική κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ κάτι το οποίο δεν συμβαίνει. Με τη δεύτερη πρόταση της Βρετανίας διευκρίνισε προωθείται η αυτόματη προσφυγή στη βία κάτι στο οποίο αντιτίθεται από την αρχή η Γαλλία η οποία επιμένει, ότι πρέπει να συνεχιστεί το έργο των επιθεωρητών του ΟΗΕ και μόνο εάν οι ίδιοι δηλώσουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους να εξεταστεί το ενδεχόμενο προσφυγής στη βία ως ύστατη λύση.

    Ο πόλεμος πρόσθεσε δεν είναι ούτε η σωστή ούτε η αποτελεσματική λύση, καθώς έχει αποδειχθεί στη δεκαετία του '90 ότι οι επιθεωρήσεις έχουν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τις επιχειρήσεις.

    Παράθυρο διπλωματίας

    "Ένας πόλεμος", προειδοποιήσει, "εκτός από τις εκατόμβες των θυμάτων ανάμεσα στις δυο πλευρές θα προκαλέσει αποσταθεροποίηση στην περιοχή και θα οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση της τρομοκρατίας". Παράλληλα, τόνισε ότι, το έργο των επιθεωρητών προχωρά πολύ ικανοποιητικά και ζήτησε την περαιτέρω υποστήριξή τους σε προσωπικό και μέσα.

    Πάντως, η κ. Αλλιό δήλωσε, ότι διεξάγονται συνομιλίες σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών Βρετανίας και Γαλλίας, ώστε οι Βρετανοί να προσεγγίσουν τις θέσεις της χώρας της.

    "Όσον αφορά στη στάση της Ευρώπης", παρατήρησε ότι ,"δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές τουλάχιστον όσο υπάρχουν στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Μπορεί να διαφωνούμε με τους Βρετανούς και τους Ισπανούς στη μέθοδο και στο χρόνο του πολέμου αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχουν διαφορές".

    "Στην ήπειρο μας", παρατήρησε, "αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς αυτό να δημιουργεί εμπόδια στο έργο της δόμησης και της δημιουργίας της ενιαίας Ευρώπης". Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε, ότι μπορεί τα σύννεφα του πολέμου να πυκνώσουν ωστόσο όσο υπάρχει ένα παράθυρο στη διπλωματία για ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος, θα πρέπει να αγωνιστούμε, ώστε αυτή η ελπίδα να γίνει πραγματικότητα.

    ΗΕλλάδα υπέρ της συνέχισης των επιθεωρήσεων

    "Η Ελλάδα", πρόσθεσε, "τάσσεται υπέρ του αφοπλισμού του Ιράκ, στηρίζει το έργο των επιθεωρητών, υποστηρίζει τη διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών για τη λήψη των αποφάσεων και κρίνει ότι ο πόλεμος είναι η ύστατη λύση".

    Όσον αφορά στο θέμα της επιχειρησιακής ετοιμότητας της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας εξήρε τις προσπάθειές της Ελληνικής Προεδρίας για την ολοκλήρωση του στόχου.

    Επανέλαβε δε ότι η ευρωπαϊκή δύναμη, ο λεγόμενος ευρωστρατός, θα λειτουργήσει σε συνεργασία με την αντίστοιχη δύναμη του ΝΑΤΟ. Η ίδια εκτίμησε ότι στις αρχές του 2004 η ευρωπαϊκή δύναμη ταχείας αντίδρασης θα είναι σε θέση να υλοποιήσει την αποστολή της στη Βοσνία.

    Από την πλευρά του ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα γίνει αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας των εργασιών για την επίτευξη του στόχου. Στην ειδική Σύνοδο του Μαΐου πρόσθεσε οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα συμβάλλουν συλλογικά στην κάλυψη των ελλειμμάτων της ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας αντίδρασης ώστε στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου η Ελληνική Προεδρία να ανακοινώσει τη λειτουργία της.

    Στη Σύνοδο συμμετέχουν επίσης ο ύπατος Αρμοστής της ΚΕΠΑΑ Χαβιέ Σολάνα και ο γ.γ του ΝΑΤΟ Λόρδος Ρόμπερτσον. Σε ερώτηση αν είμαστε κοντά στον πόλεμο ο κ. Σολάνα απάντησε, δεν νομίζω, οι διαπραγματεύσεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζονται.

    [05] Αιφνίδια παρέμβαση Μπους για το Παλαιστινιακό

    14/3/2003 8:16:00 μμ

    Ένα νέο Παλαιστίνιο πρωθυπουργό με αληθινές εξουσίες, ζητούν οι ΗΠΑ από τους Παλαιστινίους, προκειμένου να παρουσιάσουν το ειρηνευτικό τους σχέδιο για την επίλυση του Μεσανατολικού. Αυτό επεσήμανε σε αιφνίδια παρέμβαση του ο Τζορτζ Μπους και κάλεσε τους Ισραηλινούς να σταματήσουν τον εποικισμό της Δ. Όχθης. Θετικά δέχθηκαν την είδηση οι Παλαιστίνιοι. Προσπάθεια των ΗΠΑ να καθησυχάσουν τον μοσουλμανικό κόσμο, "βλέπουν" οι διπλωματικοί κύκλοι πίσω από αυτήν την κίνηση.

    Κίνηση προσέγγισης του μουσουλμανικού κόσμου εν όψει του πολέμου;

    Απάντηση στους Ευρωπαίους και Αραβες ηγέτες που τον κατηγορούν για τις καθυστερημένες παρεμβάσεις των ΗΠΑ στο Μεσανατολικό και για τη μετατόπιση του ενδιαφέροντος τους στο Ιράκ, έδωσε ο πρόεδρος Μπους.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για την ανάγκη συνύπαρξης των δυο λαών στην περιοχή, γεγονός που όπως είπε προϋποθέτει την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους και κάλεσε το Ισραήλ, να σταματήσει τον εποικισμό στη Δ. Όχθη σε ένδειξη καλής θέλησης.

    Προσπάθεια να καθησυχάσει τον μουσουλμανικό κόσμο, εν όψει μίας επίθεσης στο Σαντάμ Χουσεϊν, βλέπουν πίσω από την αιφνίδια παρέμβαση Μπους, διπλωματικοί κύκλοι.

    Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ, έχει ορίσει για τη θέση του πρωθυπουργού, τον Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος για την ώρα δεν έχει αποδεκτεί ακόμα την πρόταση του.

    Ο Παλαιστίνιος ηγέτης, δημιούργησε τη θέση αυτή, μετά από έντονες πιέσεις από πλευράς Αμερικανών και Ισραηλινών να μεταβιβάσει σε άλλους την εξουσία του.

    Τηλεφωνική επικοινωνία Μπλερ με Γ. Αραφάτ και Μαχμούντ Αμπάς

    Σύμφωνο με το αίτημα του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους για τον διορισμό ενός νέου παλαιστίνιου πρωθυπουργού, εμφανίζεται το Ισραήλ.

    Από την άλλη πλευρά, η Παλαιστινιακή Αρχή τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε ο μελλοντικός πρωθυπουργός να έχει πραγματική εξουσία.

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υποψήφιο για την πρωθυπουργία της Παλαιστίνης, Μαχμούντ Αμπάς αλλά και τον Γιάσερ Αραφάτ, είχε αμέσως μετά το τηλεοπτικό μήνυμα Μπους, ο Τόνι Μπλερ.

    Και οι δυο, είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός, είναι αισιόδοξοι ότι ο Μαχμούντ Αμπάς, θα αναλάβει την πρωθυπουργία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

    Παράλληλα, τόνισε ότι η χώρα του έχει δεσμευτεί για επίλυση του μεσανατολικού προβλήματος μέχρι το 2005.

    [06] Η Τσίρμπα στον τελικό των 3.000 μέτρων

    14/3/2003 11:47:00 μμ

    Στον τελικό των 3.000μ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ, προκρίθηκε η Μαρία Τσίρμπα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πέμπτη στην δεύτερη προκριματική σειρά του αγωνίσματος και προκρίθηκε με βάση το χρόνο, πετυχαίνοντας μάλιστα πανελλήνιο ρεκόρ με 8:52.70 (το προηγούμενο κατείχε η Χρυσοστομία Ιακώβου με 8:55.20 από τις 4 Φεβρουαρίου 1998 σε μίτινγκ στο Ερφουρτ). "Περίμενα το πανελλήνιο ρεκόρ, μου το είχε πει και ο προπονητής μου. Αύριο στον τελικό θα τα δώσω όλα και ελπίζω να πάω καλά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη. Το αφιερώνω σε όσους με βοήθησαν. Πριν έρθω εδώ πιστευα ότι θα μπω στον τελικό, όμως δεν το είχα πει σε κανέναν, ήταν το μικρό μου μυστικό", δήλωσε μετά τον αγώνα η Μαρία Τσίρμπα.

    Αντίπαλοι της Τσίρμπα στον τελικό θα είναι οι Αντέρε (Αιθιοπία), Μπογκομόλοβα (Ρωσία), Τζόνσον (Αυστραλία), Ουαζίζ (Μαρόκο), Τούλετ (Βρετανία), Πιέντρα (Ισπανία), Ντεφάρ (Αιθιοπία), Γκρόσου (Ρουμανία), Ντομίνγκεζ (Ισπανία), Ελ Καμχ (Μαρόκο) και Πάμπερ (Αυστραλία).

    [07] Δύο αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια

    14/3/2003 9:43:00 μμ

    Με αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές, πλήρωσε ο Ολυμπιακός τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του, στον ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή. Η ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΑΕ σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν σε ουδέτερο γήπεδο τις αναμετρήσεις με Αρη και Αιγάλεω, ενώ επιστρέφουν στη Ριζούπολη για το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία επίσης επιβλήθηκε και πρόστιμο 8.000 Ευρώ, θα καταθέσει έφεση, διεκδικώντας τη μείωση ή διαγραφή της ποινής.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 14 March 2003 - 21:52:54 UTC