Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-11-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πιέσεις και προειδοποιήσεις για το Κυπριακό
  • [02] Επικριτική έκθεση για ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα
  • [03] Δέκα μήνες με αναστολή για τα επεισόδια
  • [04] Λευκή ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία
  • [05] Ασημένιος ο Σαμπάνης
  • [06] Νίκες για τους πρωτοπόρους της Α1 του βόλεϊ
  • [07] Απεβίωσε ο παλιός δισκοβόλος Μπεν Πλάκνετ
  • [08] Ενα ακόμη ''τραγικό λάθος'' του Μάικλ Τζάκσον

    [01] Πιέσεις και προειδοποιήσεις για το Κυπριακό

    20/11/2002 10:49:00 μμ

    Η Ελλάδα θα μπλοκάρει την διεύρυνση, εαν υπάρξουν εμπόδια στην ένταξη της Κύπρου προειδοποίησε σήμερα τους ευρωπαίους εταίρους ο υπ. Εξωτερικών, Γ. Παπανδρέου. Στο μεταξύ, πίεση στη τουρκοκυπριακή πλευρά, που καθυστερεί να απαντήσει στο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού, ασκεί ο γ.γ του ΟΗΕ. "Πρέπει να βρεθεί επειγόντως ένας τρόπος να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, επειδή η περαιτέρω καθυστέρηση θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση της ευκαιρίας", δήλωσε εκπρόσωπος του Κ. Ανάν

    Μαζί προωθεί η Αγκυρα, Κυπριακό, ευρωστρατό, ένταξη

    Την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της ενταξιακής πορείας της Κύπρου επαναβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

    Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ελπίδα ότι καμία χώρα της ΕΕ δεν θα προβάλει οποιαδήποτε αντίδραση στη θετική ενταξιακή πορεία της Κύπρου, προειδοποιώντας πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν την Ελλάδα.

    Την Τετάρτη, εν τω μεταξύ, από το Λονδίνο ο Ταγίπ Ερντογάν όπου συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωθυπουργό Τόνυ Μπλερ, δήλωσε ότι η Τουρκία θα προωθεί στο εξής τα θέματα του Κυπριακού, του ευρωστρατού, αλλά και των ευρωτουρκικών σχέσεων ως πακέτο.

    Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ερτογάν τόνισαν, πάντως, ότι "εμείς είμαστε υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της Τουρκίας, ωστόσο ζητάμε να πάρει θέση άμεσα για τα θέματα που αφορούν την επίλυση του πολιτικού προβλήματος στην Κύπρο, με βάση το σχέδιο Ανάν και τον Ευρωστρατό".

    Η ένταξη της Κύπρου πρέπει να βασίζεται στην επίλυση του Κυπριακού, δεν είναι όμως προϋπόθεση, διευκρίνισε νωρίτερα ο αρμόδιος επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, ενώ ο Βρετανός απεσταλμένος για το Κυπριακό σερ Ντέηβιντ Χάνεϊ μετά τη συνάντηση του με τον κ. Παπανδρέου σημείωσε πως Ελλάδα και Βρετανία θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση στο κυπριακό μέχρι τη σύνοδο της Κοπεγχάγης.

    Διάψευση για ύπαρξη non paper

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την Τετάρτη διέψευσε δημοσίευμα περί αμερικανικού non paper στο συμβούλιο των 15 στις Βρυξέλες την Τρίτη, λέγοντας ότι η Αθήνα ουδέποτε έλαβε τέτοιο χαρτί.

    Ο κ. Πρωτόπαπας πρόσθεσε ότι η τουρκική και η τουρκοκυπριακή πλευρά πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

    Να σημειωθεί πάντως ότι τριάντα τουρκικά αεροσκάφη έκαναν την Τετάρτη παραβιάσεις στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Από αυτά, οκτώ ήταν οπλισμένα με πυραύλους, ενώ σε έξι περιπτώσεις οι πιλότοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να γίνουν ισάριθμες εικονικές αερομαχίες.

    Για παγίδες κάνει λόγο ο Ντενκτάς

    Στο μεταξύ η τουρκοκυπριακή πλευρά μελετά το σχέδιο Ανάν, ώστε να εξακριβώσει τις παγίδες, δήλωσε χαρακτηριστικά από τη Νέα Υόρκη ο Ραούφ Ντενκτάς. Σύμφωνα με τον παράνομο τουρκοκυπριακό ραδιοσταθμό Μπαϋράκ, ο Ραούφ Ντενκτάς είπε πως αν αυτές οι παγίδες δεν ληφθούν υπόψη, ο τουρκοκυπριακός λαός θα εξαλειφθεί από την Κύπρο και θα υποβιβαστεί σε μειονότητα. Ο Ντενκτάς αναμένεται να λάβει εξιτήριο σε δύο ή τρεις ημέρες και να αναχωρήσει αμέσως για τα Κατεχόμενα.

    Εξάλλου, ο απελθών Τούρκος πρωθυπουργός κ. Μπουλέντ Ετσεβίτ έκανε συστάσεις στον διάδοχό του κ. Αμπντουλάχ Γκιούλ "να προσέξει ιδιαίτερα τις παγίδες που περιέχονται στο σχέδιο Aνάν". Ο κ. Ετσεβίτ είπε ακόμα στον διάδοχο του ότι "δεν πρέπει να παραχωρηθεί με κανένα τρόπο το ακρωτήριο της Καρπασίας", γιατί η "στρατηγική του σημασία θα αυξηθεί μετά τη λειτουργία του πετρελαιαγωγού Μπακού-Τζεϋχάν", σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μιλλιέτ.

    Ο κ. Ετσεβίτ επανέλαβε ότι "οποιοσδήποτε χάρτης με τον οποίο παραχωρείται η Καρπασία στους Ελληνοκυπρίους είναι απαράδεκτος". Ο κ. Ετζεβίτ προειδοποίησε τον διάδοχο του ότι σε "περίπτωση κατά την οποία το σχέδιο γίνει δεκτό, θα τεθούν σε κίνδυνο η ασφάλεια της ''ΤΔΒΚ'' και της Τουρκίας και θα αφανιστούν με τον καιρό οι Τουρκοκύπριοι από το νησί". Ο κ. Ετσεβίτ έχει και πάλι εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις του για στοιχεία που περιλαμβάνονται στις προτάσεις Ανάν, αλλά δεν είχε δημόσια, τουλάχιστον, δηλώσει ότι οι προτάσεις πρέπει να απορριφθούν.

    [02] Επικριτική έκθεση για ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα

    20/11/2002 9:24:00 μμ

    Σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαπιστώνει η έκθεση της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την πρόληψη των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ταυτόχρονα στην Αθήνα και στο Στρασβούργο. Σύμφωνα με την έκθεση της επιτροπής, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας μας, και χώρους κράτησης στο διάστημα 23/9 - 5/10, διαπίστωσε ότι σε πολλές περιπτώσεις αστυνομικοί κακοποιούσαν στην ανάκριση κρατούμενους, ή οι συνθήκες κράτησής τους ήταν απαράδεκτες.

    Για μεμονωμένες συμπεριφορές κάνει λόγο η κυβέρνηση

    Σε απάντηση των διαπιστώσεων της έρευνας, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, ότι τυχόν επίμεμπτες συμπεριφορές δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη γενική εικόνα της Αστυνομίας και το ζήτημα της κακοποίησης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς από αστυνομικούς είναι πρωταρχικής σημασίας θέμα για το Υπουργείο.

    Σχετικά με τους χώρους κράτησης, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρει ότι τα όποια μειονεκτήματα οφείλονται στην κτιριακή υποδομή και για το λόγο αυτό τον επόμενο μήνα κλείνουν τα κρατητήρια της ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Επιπλέον θα αγοραστεί κτίριο 9.000 τ.μ. για τις υπηρεσίες αλλοδαπών και μεταγωγών, θα κατασκευαστεί κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών στη Μαλακάσα και θα δημιουργηθούν χώροι κράτησης στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

    [03] Δέκα μήνες με αναστολή για τα επεισόδια

    20/11/2002 8:22:00 μμ

    Ποινή φυλάκισης, 10 μηνών με αναστολή, επέβαλε σήμερα το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο στα τέσσερα άτομα, που συνελήφθησαν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για επεισόδια κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι Ιωάννης Καστανάρας, 30 χρόνων, Ανδρέας Στασνάκης 22 χρόνων, Κωνσταντίνος Μαντζάνας 31 χρόνων και Γρηγόρης Θωμαϊδης 26 χρόνων μετά την απόφαση του δικαστηρίου άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

    [04] Λευκή ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στην Ιρλανδία

    20/11/2002 11:16:00 μμ

    Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας. Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ παρουσιάστηκε δύο πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν άτονη και χωρίς διάθεση, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου ανέβασε την απόδοσή της και βρέθηκε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Ο αγώνας διεξήχθη στο στάδιο "Απόστολος Νικολαϊδης" και τον παρακολούθησαν περίπου 3.000 θεατές.

    Εντυπωσίασαν οι νέοι

    Το ξεκίνημα της εθνικής ήταν απλά απογοητευτικό και με πολλά λάθη οι Έλληνες διεθνείς περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου, κόντρα σε μια Ιρλανδία που, παρά τις απουσίες της, έδειχνε σαφώς πιο "ομάδα" μέσα στο γήπεδο. Σε δύο περιπτώσεις μάλιστα οι παίκτες του Ντον Γκίβενς πλησίασαν το γκολ, όμως τόσο το συρτό σουτ του Κρόου στο 7' όσο και η κεφαλιά του Χίλι στο 10' κατέληξαν άουτ.

    Μετά το 30' η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και με άξονες τους Καραγκούνη και Τσάρτα πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 31' ο Σέι Γκίβεν βγήκε έξω από την περιοχή για να απομακρύνει με τα πόδια τη μπάλα μπροστά στον Χαριστέα, ενώ στο 36' μακρινό σουτ του Γιαννακόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ.

    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Οτο Ρεχάγκελ έκανε επτά αλλαγές, περνώντας στον αγώνα και τους "πρωτάρηδες" Χιώτη, Αμανατίδη και Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα παραλίγο να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ στη φάση του 61', όμως ο Γκίβεν έπεσε σωτήρια στα πόδια του και μάζεψε τη μπάλα.

    Η εθνική βελτιώθηκε αισθητά και έκλεισε τους Ιρλανδούς στα καρέ τους. Ο Γκίβεν όμως επενέβη σωστά όποτε χρειάστηκε, ενώ ένα καλό σουτ του Ζαγοράκη στο 70' έφυγε λίγο άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή για την εθνική ήρθε στο 88', όταν ο Αμανατίδης μετά από ωραίο συνδυασμό έφτασε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

    Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιταλός Αλφρέντο Τρενταλάντζε, που έδειξε την κίτρινη κάρτα στον ΜακΦέιλ.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    ΕΛΛΑΣ: Νικοπολίδης (46' Χιώτης), Σεϊταρίδης (46' Πατσατζόγλου), Φύσσας (46' Βενετίδης), Νταμπίζας (46' Γκούμας), Κυργιάκος, Μπασινάς (60' Ζαγοράκης), Γιαννακόπουλος (46' Γεωργιάδης), Καραγκούνης (60 Καφές), Χαριστέας, Τσάρτας (46' Αμανατίδης), Νικολαϊδης (46' Παπαδόπουλος).

    ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Φίναν, Νταν, Ο' Σέι, Κάνιγχαμ, Κάρσλεϊ, Χίλι, Χόλαντ, Ντόχερτι, ΜακΦέιλ, Κρόου (86' Ντέλαπ).

    [05] Ασημένιος ο Σαμπάνης

    20/11/2002 10:55:00 μμ

    Το ένατο μετάλλιο στην καριέρα σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, κατέκτησε σήμερα ο Λεωνίδας Σαμπάνης στην Βαρσοβία. Ο πρωταθλητής μας πήρε το αργυρό μετάλλιο στην κίνηση του αρασέ της κατηγορίας των 62 κιλών, όπου και τα τρία μετάλλια κρίθηκαν στα 140 κιλά! Ο Σαμπάνης κατετάγη δεύτερος επειδή ήταν βαρύτερος του Κινέζου, Μάοσενγκ Λε, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Βορειοκορεάτης, Γιονγκ Σου Ιμ, που ήταν βαρύτερος του πρωταθλητή μας.

    Ο Ολυμπιονίκης μας έχασε στο "παρά πέντε" ακόμη δύο μετάλλια, αφού ήταν τέταρτος στο ζετέ και στο σύνολο. Αν είχε καταφέρει να σηκώσει 170 κιλά στην τελευταία του προσπάθεια, θα προλάβαινε να "αρπάξει" το χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο.

    Όσο για τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η κυριαρχία της Ασίας είναι δεδομένη, αφού δύο χρυσά (ζετέ-σύνολο) πήρε ο Βορειοκορεάτης Γιονγκ Σου Ιμ και ένα ο Κινέζος Μάοσενγκ Λε.

    Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα ο Λεωνίδα Σαμπάνης, που τόνισε ότι στόχος του είναι να βρίσκεται πάντα μέσα στα μετάλλια. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο έκανε μεγάλη προσπάθεια.

    Ο Σαμπάνης σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όπου πιστεύει ότι θα έρθει το τρίτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα

    ΣΥΝΟΛΟ

    1. Γιονγκ Σου Ιμ (Β.Κορέα) 315 Kg

    2. Μαοσενγκ Λε (Κίνα) 310 Kg

    3. Στέφαν Γκεοργκίεφ (Βουλγαρία) 310 Kg

    4. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (ΕΛΛΑΣ) 307,5 Kg

    5. Ολεξάντρ Λίχβαλντ (Ουκρανία) 292,5 Kg

    6. Ντιέγκο Σάλαζαρ (Κολομβία) 292,5 Kg

    7. Αρτούρ Ντανιελιάν (Αρμενία) 290 Kg

    8. Ισμαϊλ Ατμακά (Τουρκία) 285 Kg

    ΑΡΑΣΕ

    1. Μαοσενγκ Λε (Κίνα) 140 Kg

    2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (ΕΛΛΑΣ) 140 Kg

    3. Γιονγκ Σου Ιμ (Β.Κορέα) 140 Kg

    4. Στέφαν Γκεοργκίεφ (Βουλγαρία) 137,5 Kg

    5. Ντιέγκο Σάλαζαρ (Κολομβία) 132,5 Kg

    6. Ολεξάντρ Λίχβαλντ (Ουκρανία) 130 Kg

    7. Αρτούρ Ντανιελιάν (Αρμενία) 130 Kg

    8. Ελξάν Σουλεϊμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν) 130 Kg

    ΖΕΤΕ

    1. Γιονγκ Σου Ιμ (Β.Κορέα) 175 Kg

    2. Στέφαν Γκεοργκίεφ (Βουλγαρία) 172,5 Kg

    3. Μαοσενγκ Λε (Κίνα) 170 Kg

    4. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (ΕΛΛΑΣ) 167,5 Kg

    5. Ολεξάντρ Λίχβαλντ (Ουκρανία) 162,5 Kg

    6. Ισμαϊλ Ατμακά (Τουρκία) 160 Kg

    7. Ντιέγκο Σάλαζαρ (Κολομβία) 160 Kg

    8. Αρτούρ Ντανιελιάν (Αρμενία) 160 Kg

    Μετάλλια και στις γυναίκες

    Εν τω μεταξύ, άλλα δύο μετάλλια για την ελληνική ομάδα άρσης βαρών ήρθαν από την 19χρονη Χαρίκλεια Καστρίτση. Η ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο σηκώνοντας 210 κιλά και το αργυρό στην κίνηση του αρασέ με 97.5 κιλά, στην κατηγορία των 58 κιλών.

    Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια των προσπαθειών της η 19χρονη Καστρίτση, που είναι η νεότερη παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστορία της ελληνικής άρσης βαρών, κατέρριψε πέντε φορές το πανελλήνιο ρεκόρ σε αρασέ, ζετέ και σύνολο.

    [06] Νίκες για τους πρωτοπόρους της Α1 του βόλεϊ

    20/11/2002 10:24:00 μμ

    Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην 6η ημέρα οι πρωτοπόροι της Α1 του βόλεϊ των ανδρών. Ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα της Ολυμπιάδας με 3-0, ενώ ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 με την Νίκαια και πήρε την νίκη με 3-2. Στα υπόλοιπα ματς, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ορεστιάδα με 3-0 ενώ ο Αρης και ΠΑΟΚ επικράτησαν εντός έδρας επί του Πανελληνίου και του Εθνικού, αντίστοιχα.

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα

    Ηρακλής-Ολυμπιάδα 3-0

    Αρης-Πανελλήνιος 3-0

    Εθνικός-ΠΑΟΚ 2-3

    Ορεστιάδα-Ολυμπιακός 0-3

    Παναθηναϊκός-ΑΕ Νίκαια 3-2

    ΕΑ Πατρών-Ρέθυμνο 3-0

    Βαθμολογία

    Ηρακλής 16

    Παναθηναϊκός 15

    Αρης 14

    Ολυμπιακός 13

    ΑΕ Νίκαια 13

    ΠΑΟΚ 10

    ΕΑ Πατρών 9

    Πανελλήνιος 5

    Ρέθυμνο 5

    Ορεστιάδα 4

    Ολυμπιάδα Πατρών 2

    Εθνικός Αλεξ. 2

    [07] Απεβίωσε ο παλιός δισκοβόλος Μπεν Πλάκνετ

    20/11/2002 7:02:00 μμ

    Σε ρήξη ανευρύσματος οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος του Μπεν Πλάκνετ, ο οποίος την δεκαετία του 1980, ήταν από τους κορυφαίους δισκοβόλους του πλανήτη. Το πτώμα του 48χρονου Αμερικανού, βρέθηκε την Κυριακή, στο σπίτι του, στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επί τόπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στις 7 Ιουλίου 1981 στην Στοκχόλμη, ο Πλάκνετ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του αγωνίσματος, στέλνοντας τον δίσκο του στα 72 μέτρα και 34 εκατοστά, επίδοση που καταρρίφθηκε μετά από πέντε χρόνια από τον Γερμανό, Γιούργκεν Σουλτζ. Ωστόσο, η επίδοση του Πλάκνετ, που δεν κατάφερε να πάει στους Ολυμπιακούς της Μόσχας, λόγω του μποϊκοτάζ των ΗΠΑ, παραμένει ακόμη και σήμερα εθνικό ρεκόρ.

    [08] Ενα ακόμη ''τραγικό λάθος'' του Μάικλ Τζάκσον

    20/11/2002 8:13:00 μμ

    Ο διάσημος σταρ της ποπ Μάικλ Τζάκσον προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη και κραυγές πανικού όταν εμφανίσθηκε με τον γιο του Πρινς Μάικλ ΙΙ, στο παράθυρο του πέμπτου ορόφου του ξενοδοχείου ''Αλντον'' του Βερολίνου και ''κρέμασε'' το μωρό στο κενό, ενώ του είχε τυλίξει το κεφάλι με μια πετσέτα. ''Ενθουσιάστηκα από το πάθος του κόσμου. Ποτέ δεν θα έθετα σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου'', δήλωσε ο Τζάκσον ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο για να παράλαβει ένα ειδικό μουσικό βραβείο για την προσφορά του στη μουσική. Το μωρό ήταν ο λίγων μηνών γιός του Πρινς Μάικλ ΙΙ.

    Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες ότι ο Τζάκσον είχε αποκτήσει και τρίτο παιδί αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί εαν πρόκειται για κάποιο μωρό που υιοθέτησε ή είναι βιολογικός του απόγονος.

    Ωστόσο ο Μάικλ Τζάκσον μετέφερε με προσοχή το μωρό στο εσωτερικό του δωματίου.

    '' Πιστεύω ότι ήταν μια γελοία ενέργεια. Ηταν ένα τραγικό λάθος που προκάλεσε ο ενθουσιασμός του κοινού'', δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 20 November 2002 - 21:57:50 UTC