Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-09-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίθεση Καραμανλή κατά κυβέρνησης στη ΔΕΘ
  • [02] Ο Χριστόδουλος για δημοτικές εκλογές
  • [03] Κρατείται στο Πακιστάν ο ''20ος αεροπειρατής''
  • [04] Μορέτι εναντίον Μπερλουσκόνι
  • [05] Υποχρεωτικά τα ιταλικά στα αλβανικά σχολεία
  • [06] Προεδρικό Διάταγμα για τους συμβασιούχους
  • [07] Νέο μποϋκοτάζ από το ΙΝΚΑ
  • [08] Φωτιές άναψε η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟ

    [01] Επίθεση Καραμανλή κατά κυβέρνησης στη ΔΕΘ

    14/9/2002 10:18:00 μμ

    Το περίγραμμα της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας ανέλυσε ο Κώστας Καραμανλής σε εκπροσώπους των παραγωγικών ομάδων της χώρας, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καραμανλής στην ομιλία του επιχείρησε να αναδείξει τις διαφορές της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ από εκείνη της κυβέρνησης μιλώντας για την εφαρμογή ενός διαφορετικού μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας του κράτους και μιας φιλελεύθερης πολιτικής για την οικονομία.

    "Η κυβέρνηση ακολούθησε ένα μίγμα πολιτικής που κράτησε τη χώρα στον "κύκλο των χαμένων ευκαιριών", παρά το γεγονός ότι είχε τόσους πόρους που δεν είχαν όλες μαζί οι κυβερνήσεις της μεταπολεμικής περιόδου, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Ο κ. Καραμανλής είπε ότι με βάση τους μέσους ρυθμούς ανάπτυξης της τελευταίας οκταετίας η πραγματική σύγκλιση της ελληνικής οικονομίας με εκείνη των ευρωπαϊκών χωρών θα γίνει σε 80 χρόνια. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για δημιουργική λογιστική και κρυφά χρέη που αποτελούν, όπως είπε, νάρκη στην πορεία της οικονομίας και πρόσθεσε ότι όταν έρθει η ΝΔ στην κυβέρνηση σε συνεργασία με την ΕΕ θα αποτιμήσει τα ελλείμματα και τα χρέη.

    Ο κ.Καραμανλής ζήτησε να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας και στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ που όπως σημείωσε έκαναν την αρχή για τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια στην αγορά ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει φαντασία, αλλά όχι και πολιτική, τονίζοντας πολλές φορές ότι την πολιτική της ΝΔ με εκείνη της κυβέρνησης τις χωρίζει "άβυσσος".

    Ο πρόεδρος της ΝΔ, αν και συμφώνησε ότι η αύξηση του ΑΕΠ είναι πάνω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο, διερωτήθηκε τι θα γίνει όταν σταματήσουν οι κοινοτικές εισροές και πώς κατανέμεται στην κοινωνία αυτή η αύξηση στο ΑΕΠ.

    Καταλόγισε ευθύνες στον πρωθυπουργό για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τα δημόσια έργα, λέγοντας ότι το καθεστώς της ανάθεσής τους είναι σαθρό και υπογραμμίζοντας ότι οι αποφάσεις αυτές επιβαρύνουν την οικονομία και τον κάθε πολίτη αφού το κόστος είναι αυξημένο.

    Τόνισε ότι το κόμμα του είναι αντίθετο με την αδιαφάνεια και τη διαφθορά, ενώ αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Σημίτη ότι με την πολιτική του έχει εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, είπε ότι "το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών δεν κερδίζεται με ευχολόγια και πυροτεχνήματα αλλά με σκληρή και επίπονη προσπάθεια για τη βελτίωση της λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού και με μια κυβέρνηση που βρίσκεται κοντά στις καθημερινές αγωνίες των πολιτών".

    Προτεραιότητα για τη ΝΔ, είπε, είναι η επανίδρυση του κράτους ώστε να μην είναι "ο βαλκάνιος ασθενής'' και μίλησε για επαναπροσδιορισμό των ορίων του δημόσιου τομέα, τήρηση της αρχής της αξιοκρατίας, ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χρήση και αξιοποίηση της πληροφορικής, απλούστευση της νομοθεσίας, σύγχρονη διοίκηση, πάταξη της γραφειοκρατίας, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς.

    Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για μια "νέα πολιτική εμπιστοσύνης και συμμετοχής" με όραμα για το μέλλον της χώρας.

    Επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ επισκέφθηκε νωρίτερα τα περίπτερα της Διεθνούς Εκθεσης ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Εκθέσεως τόνισε πως η ΧΕLΕΧPΟ και η ΔΕΘ είναι δεμένες με τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόκειται να μετακινηθούν.

    Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τα περίπτερα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ''Αθήνα 2004'', της Κύπρου, της ΠΑΣΕΓΕΣ και της Γαλλίας, που είναι η τιμώμενη χώρα φέτος.

    Στο περίπτερο της Γαλλίας του προσέφεραν σαμπάνια μόλις ολοκληρώθηκε η περιηγήσή του και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του, αφού σήμερα κλείνει τα 46 του χρόνια.

    Οι ευχές είχαν αρχίσει από το πρωί, όταν στα γραφεία της Ενωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης το διοικητικό συμβούλιο του προσέφερε μια τούρτα.

    Ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι η ΝΔ θέλει να λειτουργεί η ΕΤ-3 ως κανάλι, γιατί -όπως είπε- υπηρετεί εθνικό σκοπό.

    Υποσχέθηκε ότι το κόμμα του θα πιέσει με όλα τα μέσα την κυβέρνηση, ώστε να αρθεί η άδικη κατάσταση, όπως είπε, στην ΕΤ-3 και στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ με τις συμβάσεις έργου, που απασχολούνται οι περισσότεροι δημοσιογράφοι.

    [02] Ο Χριστόδουλος για δημοτικές εκλογές

    14/9/2002 4:39:00 μμ

    Η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, έδωσε την αφορμή στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να μιλήσει από άμβωνος για όλους και για όλα. Ο Αρχιεπίσκοπος άφησε αιχμές κατά των πολιτικών, λίγες εβδομάδες πριν από τις δημοτικές εκλογές, από τον άμβωνα του πανηγυρίζοντος ναού της υψώσεως του Τίμιου Σταυρού στο Χολαργό. Τόνισε με νόημα, ότι ο λαός, που θρησκεύεται δεν μπορεί να στηρίξει αυτούς, που μιλούν ενάντια στα πνευματικά ερείσματα της χώρας.

    Ο κ. Χριστόδουλος, αναφερόμενος στις αρχές και τις αξίες της ελληνοχριστιανικής παράδοσης, τόνισε: ''Ο λαός θρησκεύεται και πιστεύει στο Θεό και βλέπει τα θαύματα και αυτά στηρίζουν το λαό και όποιος θέλει να αγνοήσει αυτού του λαού τις θέσεις, αυτός δεν μπορεί να διεκδικεί την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του λαού. Εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε εκείνους που υποστηρίζουν την πίστη''.

    [03] Κρατείται στο Πακιστάν ο ''20ος αεροπειρατής''

    14/9/2002 10:26:00 μμ

    Ο Ραμζί Μπιναλσίμπ

    Συνελήφθη μετά από τετράωρη μάχη στο Καράτσι, ένας από τους κυριότερους υπόπτους για συμμετοχή στις επιθέσεις που έγιναν στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. Πρόκειται για τον Ραμζί Μπιναλσίμπ από την Υεμένη ο οποίος είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι ήταν μεταξύ εκείνων που οργάνωσαν τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον. Η σύλληψη του 30χρονου Ραμζί Μπιναλσίμπ έγινε την Τετάρτη, μετά την επιδρομή ειδικών δυνάμεων της πακιστανικής αστυνομίας και μελών των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας σε σπίτι στο Καράτσι όπου έμεναν ορισμένα άτομα για τα οποία υπήρχαν υποψίες ότι είναι μέλη του δικτύου αλ-Κάιντα.

    Δύο ύποπτοι σκοτώθηκαν στη μάχη που έγινε και η οποία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, ενώ πέντε άλλοι παραδόθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο Ραμζί Μπιναλσίμπ ο οποίος έχει συχνά χαρακτηρισθεί ως "ο εικοστός αεροπειρατής".

    Δεν είναι ακόμη σαφές πού ακριβώς κρατείται ή αν θα παραδοθεί από τις πακιστανικές αρχές στις αμερικανικές οι οποίες τον έχουν επικηρύξει έναντι του ποσού των 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Πριν από λίγες μέρες, το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι αλ-Τζαζίρα μετέδωσε ότι είχε πάρει συνέντευξη από τον Ραμζί Μπιναλσίμπ στο Πακιστάν. Ο Ραμζί Μπιναλσίμπ, που λέγεται πως είχε κάποτε συγκατοικήσει με τον επικεφαλής των αεροπειρατών, Μοχάμεντ Ατα, είχε μιλήσει στη συνέντευξη αυτή με καμάρι για το ρόλο του στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίο και είχε δηλώσει πως ο Οσάμα μπιν Λάντεν είχε ανάμιξη στον σχεδιασμό των επιθέσεων.

    Ευχαριστίες Μπους στο Πακιστάν

    Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος Μπους για τη σύλληψη του Ραμζί Μπιναλσίμπ από τις πακιστανικές αρχές, ο οποίος φέρεται ως σημαντικό στέλεχος της Αλ Κάιντα, που βοήθησε στον σχεδιασμό των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα συλληφθούν και άλλοι ύποπτοι.

    "Ευχαριστώ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι φίλοι μας και ο λαός του Πακιστάν, ώστε να συλλάβουμε έναν από τους σχεδιαστές και οργανωτές της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι", δήλωσε ο Μπους πριν συναντηθεί στο Καμπ Ντέιβιντ με τον ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    "Εναν, έναν θα συλλαμβάνουμε τους δολοφόνους. Είμαστε άτεγκτοι, είμαστε δυνατοί και δεν θα σταματήσουμε" είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Ο Μπιναλσίμπ συνελήφθη στο Πακιστάν την πρώτη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι οι αρχές των ΗΠΑ αρνήθηκαν να δώσουν βίζα στο εν λόγω άτομο, υπήκοο της Υεμένης, τουλάχιστον τέσσερις φορές πριν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001.

    Πηγή: BBC, ΑΠΕ

    [04] Μορέτι εναντίον Μπερλουσκόνι

    Πηγή: ΝΕΤ 14/9/2002 8:56:00 μμ

    Ο βραβευμένος με χρυσό φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών Ιταλός σκηνοθέτης Νάνι Μορέτι ήταν επικεφαλής χιλιάδων διαδηλωτών, που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαν Τζιοβάνι της Ρώμης εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Περίπου 50.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Ρώμη για να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια της κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα νέο νόμο, που πιστεύεται ότι θα προστατεύσει τον ιταλό πρωθυπουργό, ενώ αναμένεται να συρρεύσουν συνολικά 200.000 διαδηλωτές στην ιταλική πρωτεύουσα.

    Καθώς οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται στο κέντρο της Ρώμης, η ιταλική Κάτω Βουλή συνεδρίαζε για να συζητήσει το νέο νομοσχέδιο, ο οποίος θα επιτρέπει στους κατηγορούμενους να ζητούν νέα δίκη αν υπάρχει ''θεμιτή υποψία'' και μπορούν να το αποδείξουν ότι οι δικαστές ήταν προκατειλημμένοι. Το νομοσχέδιο αυτό εγκρίθηκε τον Ιούλιο από τη Γερουσία.

    Νόμος κομμένος στα μέτρα του Μπερλουσκόνι

    Οι οπαδοί του Μπερλουσκόνι υποστηρίζουν ότι ο νέος νόμος είναι απαραίτητος γιατί δίνει το δικαίωμα για μια δίκαιη δίκη σε όλους τους Ιταλούς.

    Ο Μορέτι και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της αριστεράς, μεταξύ των οποίων και ο τιμημένος με το Νόμπελ Λογοτεχνίας Ντάριο Φο, εκτιμούν ότι ο νέος νόμος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Μπερλουσκόνι καθώς αναμένεται να δικαστεί κατηγορούμενος για δωροδοκία δικαστών.

    Ο 65χρονος Μπερλουσκόνι και ο πρώην υπουργός Αμυνας Τσέζαρε Πρεβίτι αναμένεται να δικαστούν σε μερικούς μήνες στο Μιλάνο με την κατηγορία ότι δωροδόκησαν δικαστές στα μέσα της δεκαετίας του 1980 για να εξασφαλίσουν τον έλεγχο μιας εταιρίας τροφίμων.

    Ο Μπερλουσκόνι και ο Πρεβίτι αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι είναι θύματα πολιτική σκευωρίας.

    [05] Υποχρεωτικά τα ιταλικά στα αλβανικά σχολεία

    14/9/2002 8:59:00 μμ

    Η ιταλική γλώσσα θα αποτελεί την πρώτη υποχρεωτική ξένη γλώσσα στα αλβανικά πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολεία. Την ανακοίνωση αυτή έκανε χθες στα Τίρανα ο Αλβανός υπουργός Παιδείας και Επιστήμης Λιουάν Μεμούσι, σε εκδήλωση έναρξης σχεδίου εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας στα αλβανικά σχολεία. Το σχέδιο στηρίζει άμεσα η ιταλική κυβέρνηση. Σύμφωνα με την αντίστοιχη μορφωτική συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ιταλίας, στην πρώτη φάση το σχέδιο προβλέπει την εκμάθηση της ιταλικής σε 100 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε 60 της δευτεροβάθμιας. Κατά τις εκτιμήσεις των αρμοδίων αρχών, από την εφαρμογή του σχεδίου στα έξι επόμενα χρόνια η ιταλική θα γνωρίζεται κατά 10% περισσότερο σε σύγκριση με άλλες ξένες γλώσσες στην Αλβανία.

    Σύμφωνα με τον πρέσβη της Ιταλίας στα Τίρανα Μάριο Μπόβα οι μαθητές απόφοιτοι από τα συγκεκριμένα σχολεία θα δικαιούνται να φοιτούν χωρίς καμιά υποχρέωση στα ιταλικά πανεπιστήμια.

    Οι συγκεκριμένες διευκολύνσεις θα αυξήσουν ιδιαίτερα τον αριθμό των Αλβανών φοιτητών στα ιταλικά πανεπιστήμια. Μέχρι τώρα κάθε χρόνο εισάγονται στα ιταλικά πανεπιστήμια κατά μέσο όρο 2.000 Αλβανοί φοιτητές.

    Η πρώτη φάση του σχεδίου για την υποχρεωτική εκμάθηση της ιταλικής ως πρώτη γλώσσα θα εφαρμοστεί σε 18 νομούς, η πλειοψηφία των οποίων στο νότο της Αλβανίας. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι νομοί Αργυροκάστρου, Αγίων Σαράντα, Αυλώνας, Κορυτσάς κλπ.

    Να σημειώσουμε επίσης ότι τελευταία εντείνεται η ιταλική παρουσία στο νότιο τμήμα της Αλβανίας. Οι τομείς όπου εκδηλώνεται το ενδιαφέρον είναι οι κοινωνικές δομές και η ανάπτυξη της υποδομής. Ενδειξη του συγκεκριμένου ενδιαφέροντος αποτελεί και το επιστημονικό συμπόσιο που οργάνωσαν σήμερα στο Αργυρόκαστρο Αλβανοί και Ιταλοί επιστήμονες με θέμα τη χειραφέτηση της πολεοδομίας της πόλης.

    Εκείνο που διαφαίνεται επίσης είναι η προσπάθεια των Ιταλών να εντάξουν στην υποδομή της πόλης την ιταλική παρουσία. Στον πρώτο πολεοδομικό χάρτη της πόλης Αργυροκάστρου που συνοδεύει ένα πολυτελές ένθετο στην ιταλική και αλβανική γλώσσα αφιερωμένο στο Αργυρόκαστρο, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε καθολικά θρησκευτικά ιδρύματα στην πόλη, υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα τα ορθόδοξα.

    [06] Προεδρικό Διάταγμα για τους συμβασιούχους

    Πηγή: NET 105,8 fm 14/9/2002 8:46:00 μμ

    Στο τακτικό προσωπικό των επιχειρήσεων μετατάσσονται οι εργαζόμενοι με συνεχή διετή απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή τρεις διαδοχικές συμβάσεις μεταξύ των οποίων έχει μεσολαβήσει διάστημα μέχρι 20 ημέρες, σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα. Από τη ρύθμιση, που δεν έχει αναδρομική ισχύ, εξαιρούνται οι εποχικές επιχειρήσεις, ο δημόσιος τομέας, το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, η οπτικοακουστική βιομηχανία, οι αεροπορικές επιχειρήσεις και ορισμένες δραστηριότητες του τραπεζικού τομέα. Ο προεδρος της ΓΣΕΕ ζήτησε την αναδρομική ισχύ του διατάγματος.

    [07] Νέο μποϋκοτάζ από το ΙΝΚΑ

    14/9/2002 6:43:00 μμ

    Τετραήμερο μποϋκοτάζ αγορών στα οπωροκηπευτικά, κήρυξε το Ινστιτούτο Καταναλωτών από τη Δευτέρα. Την ίδια ημέρα κατεβαίνουν σε απεργία διαρκείας και οι πωλητές των λαϊκών αγορών, ενώ από την 1η Οκτωβρίου τη σκυτάλη παίρνουν οι παραγωγοί. Η κυβέρνηση από την πλευρά της προχωρά στη σύσταση διυπουργικής επιτροπής, που θα λάβει άμεσα μέτρα για τη συγκράτηση των τιμών στα οπωροκηπευτικά.

    Η διυπουργική αναμένεται να επιβάλει ενιαίο τιμολόγιο των οπωροκηπευτικών, την εισαγωγή ταμειακών μηχανών στις λαϊκές αγορές, καθώς και μέτρα για τη διευκόλυνση των εισαγωγών οπωροκηπευτικών. Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να απέχουν αποκλειστικά από τις αγορές νωπών οπωροκηπευτικών και προειδοποιεί ότι θα επιμηκύνει το μποϋκοτάζ στην περίπτωση που οι έμποροι δεν συμμορφωθούν.

    [08] Φωτιές άναψε η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟ

    14/9/2002 11:21:00 μμ

    Η συνδρομή της Πυροσβεστικής χρειάστηκε για να σβήσει η φωτιά στο "Νίκος Γκούμας", που άναψαν οι απογοητευμένοι με την απόδοση της ομάδας τους οπαδοί του ΠΑΟ. Από τη μεριά τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με την ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο ενόψει της συνάντησης με τη Γκενκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη νίκη 1- 0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 3ης ημέρας για την Α΄ Εθνική.

    Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Ιβιτς στο 40ο λεπτό, ενώ οι "πράσινοι", που ακόμη δεν έχουν κατακτήσει ούτε βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεϊταρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό.

    Εξάλλου ο ΠΑΟΚ έχασε 2-3 στην Τούμπα από την Καλλιθέα ενώ ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρακλή στην Ν.Ευκαρπία.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 14 September 2002 - 20:54:56 UTC