Visit our Archive of Documents from US Government Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 17-01-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ασθενείς και εγκλωβισμένους από τα χιόνια μεταφέρουν συνεργεία της Πυροσβεστικής
  • [02] Κοινή δήλωση Μαζιώτη Ρούπα:«Κρατάνε το παιδί μας στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων με στόχο να το συνθλίψουν»
  • [03] Έκκληση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
  • [04] Τουλάχιστον 20 οι νεκροί από τις πολικές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την Ευρώπη
  • [05] Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας Μάριο Σοάρες
  • [06] «Πραγματική ευκαιρία» για την Κύπρο χαρακτηρίζουν Ερντογάν και Μέι τις συνομιλίες της Γενεύης
  • [07] «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά-Ένας δολοφόνος στο Τόκυο» στη Στέγη με αγγλικούς υπέρτιτλους
  • [08] Παν. Λαφαζάνης: Να σταματήσει η κράτηση και η εκδικητική βαρβαρότητα σε ένα εξάχρονο παιδί
  • [09] «Πόλεμος που διεξάγεται πάνω στο παιδί των συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη» λέει η 25χρονη

  • [01] Ασθενείς και εγκλωβισμένους από τα χιόνια μεταφέρουν συνεργεία της Πυροσβεστικής

    Σε συναγερμό βρίσκεται από το πρωί η Πυροσβεστική, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, για την παροχή βοήθειας σε άτομα με προβλήματα υγείας, ή αποκλεισμένους από τα χιόνια, προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομεία και άλλους ασφαλείς χώρους.

    Μεταξύ αυτών που χρειάστηκε να μεταφερθούν από συνεργεία του Πυροσβεστικού Σώματος -καθώς, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το τελευταίο 16ωρο, ήταν αδύνατη η κίνηση ασθενοφόρων και άλλων οχημάτων- ήταν η μεταφορά νεφροπαθών για αιμοκάθαρση στη Χίο και τη Λέσβο, καθώς και ο απεγκλωβισμός αρκετών πολιτών στη Χίο, τη Λήμνο, τη Λακωνία, την Εύβοια και άλλες περιοχές.

    Ειδικότερα, οι τοπικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες χρειάστηκε να επέμβουν στις παρακάτω περιπτώσεις:

    - Στη Χίο λόγω έντονής χιονόπτωσης, η Πυροσβεστική κλήθηκε για τη μεταφορά ενός ατόμου από την οικία του στη Συκιάδα, για αιμοκάθαρση, στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου (Σκυλίτσειο). Επίσης μεταφέρθηκαν τρία άτομα από τη θέση Πυργιά και τρία άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Συκιάδας, σε ασφαλές σημείο, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων που επέβαιναν.

    - Στη Λέσβο λόγω έντονης χιονόπτωσης, από πυροσβεστικά οχήματα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά έξι ατόμων για αιμοκάθαρση, από τις περιοχές Πολύχνιτο, Βρύσσα, Μόλυβο, Φίλια, Πλωμάρι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

    - Στη Λήμνο μεταφέρθηκαν δύο άτομα για αιμοκάθαρση στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου από τη Μύρινα και τα Τσιμάνδρια Λήμνου. Επιπλέον μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων τους, δύο άτομα στον Αυλώνα Λήμνου και δύο ακόμη άτομα, στην ευρύτερη περιοχή της Μύρινας.

    Νωρίτερα, κλιμάκια της Πυροσβεστικής στην Εύβοια μετέφεραν δύο άτομα για αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο της Κύμης, αλλά και έναν γιατρό που έπρεπε να αναλάβει υπηρεσία στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά δεν ήταν δυνατό να μετακινηθεί λόγω του χιονιού. Επίσηςεντοπίστηκε σώος ένας ηλικιωμένος που είχε φύγει το πρωί από το σπίτι του στα Πιτσινέικα Ναυπακτίας και αναζητούνταν από την Πυροσβεστική, μετά από κλήση της Αστυνομίας, την οποία είχαν ειδοποιήσει οι συγγενείς του.

    Σε κατάσταση υποθερμίας, αλλά ζωντανός, βρέθηκε από πυροσβέστες νεαρός στην περιοχή του Μυστρά, για τον οποίο είχαν ενημερώσει συγχωριανοί του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Πυροσβεστικό Σώμα δέχτηκε 20 κλήσεις για παροχή βοηθείας, κυρίως κοπές δέντρων, και πραγματοποίησε 14 από αυτές, με τέσσερα συνεργεία και οκτώ πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

    Διαβάστε επίσης:Έκκληση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

    Διαβάστε επίσης:Χιονοπτώσεις με ένταση αλλά χωρίς σοβαρά προβλήματα

    [02] Κοινή δήλωση Μαζιώτη Ρούπα:«Κρατάνε το παιδί μας στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων με στόχο να το συνθλίψουν»

    «Πόλεμο» σε βάρος του παιδιού τους με στόχο τη «βίαιη διάρρηξη των δεσμών του με τη μητέρα του και τη βίαιη παρέμβαση στην προσωπικότητα και την ψυχολογία του» καταγγέλλουν με κοινή δήλωσή τους ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα.

    Οι δύο κρατούμενοι γονείς τουπαιδιού καταγγέλλουν ότι ο εξάχρονος γιος τους κρατείται στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων με εντολή της εισαγγελέως Ανηλίκων και τονίζουν ότι η επιλογή αυτή έχει στόχο τη «σύνθλιψη» του αγοριού.

    Στη δήλωση μεταξύ άλλων τονίζουν: «Η εντολή της εισαγγελέως ανηλίκων, Νικολού, με την οποία επιβάλλεται η κράτηση του παιδιού μας στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, είναι η πιο σαφής απόδειξη ότι διεξάγεται ένας πόλεμος εναντίον του. Ένας πόλεμος που είναι προέκταση του πολέμου εναντίον μας, εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα, εναντίον των αμετανόητων ενόπλων αγωνιστών που μάχονται για την κοινωνική απελευθέρωση.

    Είναι όμηρος στα χέρια του κράτους, είναι αιχμάλωτος του κοινωνικού και ταξικού πολέμου. Δεν είναι μόνο η εκδίκηση εναντίον μας επειδή είμαστε αμετανόητοι εχθροί του κράτους και του κεφαλαίου, δεν είναι μόνο η εκδίκηση εναντίον μας επειδή παρά τα χτυπήματα που δεχόμαστε, δεν λυγίζουμε. Ο πόλεμος αυτός εναντίον του παιδιού μας είναι κυρίως ένας αυτοτελής πόλεμος. Και στόχος αυτού του πολέμου όσον αφορά το ίδιο το παιδί, είναι η βίαιη διάρρηξη των δεσμών του με την μητέρα του, η βίαιη παρέμβαση στην προσωπικότητα και την ψυχολογία του. Με δυο λόγια είναι μια βίαιη επίθεση σύνθλιψης του παιδιού».

    Διαβάστε επίσης:Παν. Λαφαζάνης: Να σταματήσει η κράτηση και η εκδικητική βαρβαρότητα σε ένα εξάχρονο παιδί

    «Πόλεμος που διεξάγεται πάνω στο παιδί των συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη» λέει η 25χρονη

    [03] Έκκληση της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

    Έκκληση προς του πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό, απευθύνει η Περιφέρεια, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Για αυτό τον λόγο η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας θα παραμείνει σε 24ωρη επιφυλακή, με στόχο τον αποχιονισμό και την αποπαγοποίηση των δρόμων, ενώ προτεραιότητα δίνεται κυρίως στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

    Χαρακτηριστικό της έντασης της κακοκαιρίας, είναι πως έχει χιονίσει σε πολλές πεδινές περιοχές, όπως στον κάμπο της δυτικής Αχαΐας, στην πεδινή Ηλεία, ακόμα και στις παραλιακές περιοχές της Κυλλήνης και της Κουρούτας.

    Στο μεταξύ, στην Αχαΐα, λόγω των χιονοπτώσεων είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους από το Αίγιο, το Διακοπτό και την Πάτρα προς τα Καλάβρυτα, καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων. Επίσης απαραίτητες είναι αλυσίδες από την Ακράτα προς την Ζαρούχλα και στη δημοτική οδό Δεμέστιχα- Λεοντίου- Μοίραλι- Ρακίτας. Στην Ηλεία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αλυσίδες από το 73ο χιλιόμετρο, έως το 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών- Τρίπολης, στην επαρχιακή οδό Ανδριτσαίνας- Επικούρειου Απόλλωνα, στη δημοτική οδό Ανδριτσαίνας- Λυνισταίνας- Κουφόπουλο- Δραγώγι- Φανάρι- Αμυγδαλιές- Μύρωνια του δήμου Ανδριτσαίνας- Κρεστενών και στη δημοτική οδό Σκληρός-Νέδα- Άγιος Σώστης- Αμπελιώνα- Πέτρα του δήμου Οιχαλίας.

    Στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Καρπενησίου, από 28ο χιλιόμετρο, έως 52ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Εμπέσου- Άρτας από τη Χρυσοπηγή έως την γέφυρα Κομποτίου και στην επαρχιακή οδό Εμπέσου- Περδικακίου Αυλακιού από 12ο χιλιόμετρο, έως το 38ο χιλιόμετρο.

    [04] Τουλάχιστον 20 οι νεκροί από τις πολικές θερμοκρασίες σε ολόκληρη την Ευρώπη

    Κύμα ψύχους σαρώνει σήμερα πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπων στην Πολωνία και την Ιταλία, την ώρα που η Κωνσταντινούπολη έχει καλυφθεί από ένα πυκνό στρώμα χιονιού.Η Μόσχα από την πλευρά της γνώρισε τα πιο παγωμένα Χριστούγεννα των τελευταίων 120 ετών, με τον υδράργυρο να έχει "βουτήξει" στους περίπου -30 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

    Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το κρύο σε διάστημα δύο ημερών στην Πολωνία όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κάτω από τους -20 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές, ανακοίνωσε σήμερα το Κυβερνητικό Κέντρο Εθνικής Ασφαλείας (RCB). Ο απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο υδράργυρος θα παραμείνει κάτω των -20 βαθμών κελσίου.

    Στην Ιταλία, δύο Πολωνοί είναι μεταξύ των επτά ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από το κύμα ψύχους που πλήττει την χώρα από την Παρασκευή. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται 5 άστεγοι, εκ των οποίων οι δύο Πολωνοί, παρά τα μέτρα που έλαβαν οι αρχές από την προηγούμενη εβδομάδα για την προστασία τους πριν από την πτώση της θερμοκρασίας έως και στους -10 βαθμούς κελσίου κατά περίπτωση.

    Κύμα ψύχους σαρώνει από χθες και τα Βαλκάνια όπου η θερμοκρασία έπεσε στους -27 βαθμούς κελσίου, ιδίως στις ορεινές περιοχές της Βοσνίας και στη νότια κι ανατολική Σερβία. Δύο Ιρακινοί πρόσφυγες εντοπίστηκαν νεκροί χθες Παρασκευή στη νοτιοανατολική Βουλγαρία στο όρος Στράντζα, καθώς στη χώρα μαίνονται χιονοθύελλες, ανακοίνωσε η περιφερειακή αστυνομία του Μπουργκάς.

    [05] Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας Μάριο Σοάρες

    Πέθανε στα 92 του χρόνια ο πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας Μάριο Σοάρες, όπως ανακοίνωσε στο AFP εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

    Ο πορτογάλος πολιτικός είχε διατελέσει πρόεδρος της χώρας από το 1986 ως το 1996.

    [06] «Πραγματική ευκαιρία» για την Κύπρο χαρακτηρίζουν Ερντογάν και Μέι τις συνομιλίες της Γενεύης

    Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συμφώνησαν ότι η Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό, την επόμενη εβδομάδα, συνιστά μία "πραγματική ευκαιρία" για μία δίκαιη λύση διαρκείας στην Κύπρο.

    Οι Μέι και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία συζήτησαν για τις συνομιλίες της ερχόμενης εβδομάδας στη Γενεύη. Επιπλέον, η Μέι εξέφρασε στον Ερντογάν και τα συλλυπητήριά της για τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.

    "Εξέφρασαν την ελπίδα οι επικείμενες συνομιλίες στη Γενεύη να δώσουν την ευκαιρία για μία δίκαιη λύση διαρκείας στο Κυπριακό", σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας. Οι δύο ηγέτες "συμφώνησαν επί της σημασίας επίτευξης μίας επιτυχούς κατάληξης στις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Κύπρο στη Γενεύη", σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

    Επίσης, "σημείωσαν ότι πρόκειται για μία πραγματική ευκαιρία να διασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για την Κύπρο και να υπάρξουν εγγυήσεις σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου της Βρετανίας.

    Η Μέι πρόκειται--όπως είπε ο ίδιος--να επισκεφθεί την Τουρκία "στις αρχές του χρόνου", χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πότε ακριβώς.

    [07] «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά-Ένας δολοφόνος στο Τόκυο» στη Στέγη με αγγλικούς υπέρτιτλους

    Με αγγλικούς υπέρτιτλους και διερμηνεία θα παρουσιαστεί η χριστουγεννιάτικη παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά- Ένας δολοφόνος στο Τόκυο» του Σύλλα Τζουμέρκα και της Γιούλας Μπούνταλη για δύο παραστάσεις ακόμη, απόψε και αύριο Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

    Δίδυμο κινηματογραφικών επιτυχιών, ο Σύλλας Τζουμέρκας και η Γιούλα Μπούνταλη, εμπνέονται από το αστυνομικό μυθιστόρημα του Εντ ΜακΜπέιν «Λύτρα για τον βασιλιά» που στη συνέχεια υιοθέτησε ο Ακίρα Κουροσάβα στο «High and Low» (1963) για να συνθέσουν μια κινηματογραφικού ρυθμού μαύρη κωμωδία, με αγωνία, σασπένς και σχόλια περί ταξικότητας, που μεταμορφώνει τους χώρους εντός και εκτός της Στέγης σε τόπο εγκλήματος.

    «Πρόκειται για ένα υπαρξιακό δράμα με στοιχεία τρόμου, τηλεοπτικού show, slapstick αλλά κι επιθεώρησης, που διατρέχει άπειρες διαδρομές, αλλά πάνω απ όλα στέκεται μια ιστορία με παλιομοδίτικη ηθική και άφθονη καλοσύνη» δηλώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δύο δημιουργοί.Κινούμενη στα όρια θεάτρου και κινηματογράφου, η παράσταση χωρίζεται σε τρία μέρη αφού εκτυλίσσεται από τη Μικρή Σκηνή της Στέγης, στα φουαγιέ της και κορυφώνεται στους γύρω δρόμους της Συγγρού.

    [08] Παν. Λαφαζάνης: Να σταματήσει η κράτηση και η εκδικητική βαρβαρότητα σε ένα εξάχρονο παιδί

    «Εδώ και τώρα το παιδί να αποδοθεί στα συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την απαίτηση των γονιών του» ζητά με δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με την επιμέλεια του εξάχρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη.

    Ο επικεφαλής της ΛΑΕ χαρακτηρίζει αδιανόητο «ένα εξάχρονο παιδί να βρίσκεται κρατούμενο και μάλιστα σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Παίδων, υπό την αυστηρή φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτικής security» κάνοντας λόγο για «πράξη αγριότητας και τυφλής εκδίκησης».

    Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λαφαζάνη έχει ως εξής: «Αποτελεί ντροπή και προσβολή κάθε ίχνους δημοκρατίας και ανθρωπισμού, το γεγονός, ότι οι αρχές, με την κάλυψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης, αρνούνται, σε μια επίδειξη βαρβαρότητας, να δώσουν την επιμέλεια του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα στα άμεσα συγγενικά του πρόσωπα, στη μάνα και την αδελφή της, όπως έχει ζητήσει και η ίδια η μητέρα του. Είναι αδιανόητο και πράξη αγριότητας και τυφλής εκδίκησης ένα εξάχρονο παιδί να βρίσκεται κρατούμενο και μάλιστα σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Παίδων, υπό την αυστηρή φρούρηση αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτικής security. Το γεγονός ότι το εξάχρονο παιδί βρίσκεται κρατούμενο σε απομόνωση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύτηκε στον Μανόλη Γλέζο από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του Νοσοκομείου να δει το παιδί και να του προσφέρει ένα παιχνίδι.Εδώ και τώρα το παιδί να αποδοθεί στα συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με την απαίτηση των γονιών του».

    [09] «Πόλεμος που διεξάγεται πάνω στο παιδί των συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη» λέει η 25χρονη

    Για «πόλεμο» που διεξάγεται πάνω στο παιδί των «συντρόφων Ρούπα και Μαζιώτη» κάνει λόγο σε δήλωσή της και η 25χρονη φερόμενη ως συνεργός της Πόλας Ρούπα, η οποία επίσης έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας με αίτημα την ανάθεση της επιμέλειας του αγοριού στους συγγενείς του, πρώτου βαθμού.

    Η συγκατηγορούμενη της Πόλας Ρούπα που δηλώνει η ίδια μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» υποστηρίζει στη δήλωσή της πως «πρόκειται για μια πολιτική μορφή πίεσης που ασκεί το κράτος σε αυτούς με τον πιο γελοίο και ανήθικο τρόπο».

    Στη δήλωσή της η 25χρονη μεταξύ άλλων αναφέρει ότι συνελήφθη λόγω της επιλογής της να δράσει μέσα από την ένοπλη οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας. «Πιστεύω» τονίζει «ως αναρχικιά ότι η κατάρρευση του καπιταλισμού αλλά και το ξέσπασμα μιας κοινωνικής επανάστασης μπορούν να υλοποιηθούν μόνο μέσω του ένοπλου αγώνα, χτυπώντας ένοπλα κομβικούς πυλώνες του καπιταλιστικού κεφαλαίου, αποσταθεροποιώντας έτσι την οικονομία της χώρας και θέτοντας επί τάπητος στην κοινωνία το ζήτημα της επαναστατικής προοπτικής».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 7 January 2017 - 17:31:34 UTC