Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στα περσινά επίπεδα ο τζίρος των καλοκαιρινών εκπτώσεων
  • [02] Χ. Σπίρτζης: Όχι μικροκομματικές επιδιώξεις με τον ΟΑΣΘ
  • [03] Πορτογαλία: Περισσότερα από 950.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στις πυρκαγιές του Αυγούστου
  • [04] Α. Μέρκελ: Ειδική σχέση έχουν Γερμανία και Τουρκία
  • [05] «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σήμερα και αύριο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
  • [06] Εξώδικος διαμαρτυρία της ΕΡΤ προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

  • [01] Στα περσινά επίπεδα ο τζίρος των καλοκαιρινών εκπτώσεων

    Στα περυσινά επίπεδα και ενδεχομένως με μία μεσοσταθμική πτώση μεταξύ 5% και 8% υπολογίζει το τζίρο, για τις εμπορικές επιχειρήσεις, τη θερινή εκπτωτική περίοδο, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

    Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για φέτος ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης «αν και το εμπόριο είχε προσδοκίες να κινηθεί η αγορά καλύτερα από την περυσινή περίοδο τελικά, σύμφωνα με τα στοιχεία, φαίνεται ότι ο τζίρος διαμορφώθηκε σχεδόν στα περυσινά επίπεδα και ενδεχομένως με μία πτώση που μπορεί να διαμορφωθεί τελικά μεταξύ 5% και 8%, καθώς ο τουρισμός δεν έφερε έσοδα στο εμπόριο. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στη φετινή έρευνα της ΕΣΕΕ φαίνεται να υπάρχει χαμηλός τζίρος στις περιοχές υψηλής επισκεψιμότητας (τουριστικούς προορισμούς) κάτι που μεταφράζεται από τη συνομοσπονδία ως επίπτωση του προσφυγικού προβλήματος αλλά και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία μας γενικότερα, παρά την πορεία των τουριστικών αφίξεων».

    Μάλιστα είναι ενδεικτικό, κατά τον κ. Κορκίδη, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ότι φέτος, η αγορά της Αθήνας κινήθηκε πτωτικά, και στοιχεία του εμπορικού συλλόγου της περιοχής αναφέρουν πτώση του τζίρου περίπου 10%.

    Ο κ. Κορκίδης σχολίασε: «υπάρχουν καλοκαιρινά μελτέμια στο εμπόριο και τρικυμμία στην αγορά», ενώ ανέφερε ότι αυτές τις ημέρες γίνεται επεξεργασία των στοιχείων και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η έρευνα της ΕΣΕΕ για την πορεία των θερινών εκπτώσεων.

    [02] Χ. Σπίρτζης: Όχι μικροκομματικές επιδιώξεις με τον ΟΑΣΘ

    Επιστολή του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη προς τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

    Ο Χρήστος Σπίρτζης μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία διοίκησης και του προέδρου των εργαζομένων, καθώς και για εθισμό του Οργανισμού στη χωρίς έλεγχο ικανοποίηση των πρόσθετων διεκδικήσεων του. Ο κ. Σπίρτζης ξεκαθαρίζει ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΟΑΣΘ στο ακέραιο όλες οι αντισταθμιστικές καταβολές (επιχορηγήσεις) μέχρι και τον Αύγουστο 2016.

    Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύωναπευθυνόμενος στον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ κ. Τσερμενίδη εκφράζει τη στήριξη προς τους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους προς την διοίκηση του ΟΑΣΘ.

    Ωστόσο, μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι «Ο ΟΑΣΘ δεν ενημερώνει, σε πλήρη ασυμφωνία με τις υποχρεώσεις του, τους αρμόδιους Φορείς ούτε επιδεικνύει αξιόπιστα στοιχεία που να αποδεικνύουν είτε ότι τηρεί το μεταφορικό έργο που είναι υποχρεωμένος είτε τις πρόσθετες αποζημιώσεις που διεκδικεί. Δυστυχώς έχει εθιστεί για δεκαετίες στη χωρίς έλεγχο ικανοποίηση των πρόσθετων διεκδικήσεων».

    «Οι ενέργειες της διοίκησης του ΟΑΣΘ δείχνουν ότι είστε σε αγαστή συνεργασία μαζί της, αφού η εκάστοτε εργοδοσία δεν προχώρησε στις συνήθεις νομικές ενέργειες. Φαντάζομαι ότι είναι απόρροια της φιλοεργατικής τακτικής της διοίκησης του ΟΑΣΘ, που όμως δεν συνάδει με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων προς εσάς, πράξη που κρίνεται εξόχως αντεργατική» τονίζει ο κ. Σπίρτζης.

    Ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύωνσημειώνει ότι έχουν εισπραχθεί από τον ΟΑΣΘ στο ακέραιο όλες οι αντισταθμιστικές καταβολές (επιχορηγήσεις) μέχρι και τον Αύγουστο 2016, βάσει της συμφωνίας Δημοσίου και ΟΑΣΘ που κυρώθηκε με το ν. 4313/2014.

    «Μας κατηγορείτε απαράδεκτα για πολιτικές «μεθοδευμένης πτώχευσης» του ΟΑΣΘ. Οφείλετε να ανακαλέσετε, μιας και οι διεκδικήσεις σας είναι απέναντι στον εργοδότη σας και χρέος μας είναι η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος και των χρημάτων του ελληνικού λαού. Καταλαβαίνω τη σύγχυση που έχετε μεταξύ των εννοιών του εργοδότη σας και του ελληνικού δημοσίου, αλλά πρέπει να επιλέξετε αν είστε Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ ή οιονεί Εκπρόσωπος μετόχων που μετέχει στη Διοίκηση του ΟΑΣΘ» αναφέρει ο κ. Σπίρτζης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο των εργαζομένων του Οργανισμού.

    Ο κ. Σπίρτζης ζητά μάλιστα τη βοήθεια του Συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την ανεύρεση των συγκεκριμένων αξιόπιστων στοιχείων παροχής κοινωνικής πολιτικής, από όπου προκύπτουν οι πρόσθετες οικονομικές αξιώσεις του ΟΑΣΘ.

    «Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και η μισθοδοσία των εργαζομένων του Οργανισμού δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εντυπώσεων και για μικροκομματικές επιδιώξεις, εκτός και αν αναζητάτε πολιτικό άλλοθι για κομματικά ή άλλα παιχνίδια ενόψει της 81ηςΔΕΘ» τονίζει χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Σπίρτζης επαναλαμβάνει την στήριξη του στα αιτήματα των εργαζομένων προς την διοίκηση του ΟΑΣΘ, ενώ αναμένει και την επικοινωνία του Συνδικάτου με το γραφείο του, για τον ορισμό της ημερομηνίας συνάντησης τους.

    [03] Πορτογαλία: Περισσότερα από 950.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στις πυρκαγιές του Αυγούστου

    Οι πυρκαγιές που μαίνονταν στην Πορτογαλία στις αρχές Αυγούστου κατέκαψαν περισσότερα από 950.000 στρέμματα της ηπειρωτικής χώρας, από τα οποία σχεδόν 350.000 στρέμματα ήταν δάση με τα υπόλοιπα να αντιστοιχούν σε θαμνώδεις εκτάσεις, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τα δάση.

    Η βόρεια Πορτογαλία καταμετρά από μόνη της σχεδόν 700.000 στρέμματα που αναλώθηκαν από τη φωτιά στο διάστημα 1-15 Αυγούστου, από τα οποία τα 410.000 στην περιοχή Αβέιρο, μακράν την πιο καταστροφική, ανέφερε σε έκθεσή του το πορτογαλικό Ινστιτούτο Διατήρησης της Φύσης και των Δασών (ICNF).

    Στο τουριστικό νησί Μαδέρα, όπου από τις φωτιές έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, 54.000 στρέμματα έγιναν στάχτη, σύμφωνα με μια εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφόρησης για τις Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS).

    Στην αυτόνομη αυτή περιοχή, που βρίσκεται ανοικτά των μαροκινών ακτών, οι πυρκαγιές οδήγησαν στην απομάκρυνση 1.000 ανθρώπων, περιλαμβανομένων ξένων τουριστών, έκαναν στάχτη ένα ξενοδοχείο και προκάλεσαν διαφόρων βαθμών ζημιές σε περίπου 300 κατοικίες.

    Οι πυρκαγιές δεν προκάλεσαν κανέναν θάνατο στην ηπειρωτική χώρα, ωστόσο πολλά σπίτια κάηκαν ενώ μερικά χωριά και τουλάχιστον ένα ξενοδοχείο χρειάστηκε να εκκενωθούν.

    Οι πορτογαλικές αρχές, που καταγράφουν ακόμη τις ζημιές, υποσχέθηκαν βοήθεια, κυρίως στους αγρότες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές ή για την ανοικοδόμηση σπιτιών στη Μαδέρα.

    Το 2003, χρονιά όπου οι πυρκαγιές έσπασαν κάθε ρεκόρ στην Πορτογαλία, οι φωτιές κατέκαψαν σχεδόν 4.400.000 στρέμματα. Εκείνη τη χρονιά, περισσότερα από 1.030.000 στρέμματα στην ηπειρωτική χώρα έγιναν στάχτη από την 1η Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του EFFIS, που βασίζεται σε δορυφορικές χαρτογραφήσεις, η καμένη επιφάνεια της Πορτογαλίας από τις αρχές του έτους αντιπροσωπεύει το μισό της περιοχής που κάηκε στις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ίδια περίοδο.

    Στην Πορτογαλία, το 98% των πυρκαγιών των οποίων η αιτία είναι γνωστή οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Στο 56% των περιπτώσεων πρόκειται για ατυχήματα, ενώ το 42% οφείλονται σε εμπρησμό, σύμφωνα με το ICNF. Οι αρχές έχουν συλλάβει από τις αρχές του 2016 περίπου 40 πρόσωπα ως υπόπτους για εμπρησμούς στη χώρα.

    [04] Α. Μέρκελ: Ειδική σχέση έχουν Γερμανία και Τουρκία

    «Ειδική σχέση» μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας «βλέπει» η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, λόγω κυρίως της παρουσίας περισσότερων από τριών εκατομμυρίων πολιτών με τουρκικές ρίζες στη χώρα και εκφράζει την πεποίθηση ότι «αυτό θα παραμείνει έτσι». Επαινεί δε την Τουρκία για την συμβολή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

    Σε συνέντευξή της στο δίκτυο εφημερίδων «RedaktionNetzwerk Deutschland», η κυρία Μέρκελ παραδέχεται ότι υπάρχουν απογοητευτικά παραδείγματα ανεπιτυχούς ενσωμάτωσης, αλλά τονίζει ότι θα ήταν εντελώς λάθος να εξαχθούν από αυτό συμπεράσματα για όλους τους τουρκικής καταγωγής πολίτες που ζουν στην Γερμανία.

    Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, η Καγκελάριος αναφέρει ότι μια καλή σχέση είναι προτιμότερη από μια τεταμένη και εξηγεί ότι σε αυτό το πνεύμα διεξάγει και η ίδια τις συνομιλίες της με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. «Η απόπειρα πραξικοπήματος με πολλά θύματα αποτελεί για την Τουρκία ένα άσχημο σημείο καμπής. Η Τουρκία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, είναι ένας σημαντικός εταίρος. Είναι δε σημαντική και για την επίλυση συγκεκριμένων διενέξεων. Σκέφτομαι ειδικά το δράμα που εκτυλίσσεται στην Συρία. Η Τουρκία έχει υποδεχτεί τρία εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Είναι έτσι η χώρα με την μεγαλύτερη συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής καταστροφής στην Συρία», δηλώνει η κυρία Μέρκελ.

    [05] «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σήμερα και αύριο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

    Με τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου σήμερα Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου και παραγωγή Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, «κλείνει» το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

    Σε μετάφραση του Γιάννη Αστερή, οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου θα έχουν μια πιο ανθρώπινη πλευρά: «Τονίζουν την ανάγκη του ανθρώπου να πετάξει, να δημιουργήσει ένα νέο κόσμο, να έρθει σε επαφή με την αληθινή του επιθυμία», είχε σημειώσει τον Ιούνιο, κατά την παρουσίαση της παράστασης, η ομάδα των καλλιτεχνών (Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Χρήστος Λούλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Νατάσσα Μποφίλιου, 'Αγγελος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, 'Αρης Σερβετάλης, 'Αγγελος Τριανταφύλλου, Γαλήνη Χατζηπασχάλη), στέλνοντας «τα συλλυπητήριά της στο φόβο» και ορμώντας με αγάπη στα λόγια ενός ποιητή που «δεν ντρέπεται για τίποτα». «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που όλοι αυτοί οι άνθρωποι είπαν το "ναι" και θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά», είχε αναφέρει ο Νίκος Καραθάνος.

    Το έργο αφηγείται την ιστορία δύο φίλων, του Πεισθέταιρου και του Ευελπίδη, που εγκαταλείπουν την πόλη τους, την Αθήνα, για να αναζητήσουν μια νέα πολιτεία «μαλακιά και παχουλή σαν πουπουλένιο στρώμα ή σαν την κοιλίτσα του μωρού». Και τη βρίσκουν στη χώρα των πουλιών, που την ονομάζουν «Νεφελοκοκκυγία». Τα πουλιά δέχονται τους δύο ξένους, τους δίνουν φτερά και όλοι μαζί ρίχνονται με ενθουσιασμό στην ανοικοδόμηση ενός τείχους στους αιθέρες, που αποκόπτει την επικοινωνία ανάμεσα στους θεούς και τους ανθρώπους. Η ευδαιμονία της νέας πολιτείας στηρίζεται σε αυτή την πρωτόγνωρη ιδέα.

    Φαντασία και πραγματικότητα, άνθρωποι, θεοί και ζώα, μπλέκονται μοναδικά σε έναν κόσμο που έχει τη σοβαρότητα του παιχνιδιού, τη ρευστότητα του ονείρου και τη γλυκιά μελαγχολία της ζωής. Την παράσταση «αγκαλιάζει» η μουσική του 'Αγγελου Τριανταφύλλου, με κλασικές, electro και ποπ επιρροές.

    [06] Εξώδικος διαμαρτυρία της ΕΡΤ προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

    Να αποκαταστήσει την αλήθεια για την υποκλοπή της εικόνας από τις πολυδάπανες τηλεοπτικές καλύψεις των θείων Λειτουργιών στην Ευαγγελίστρια της Τήνου και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο, ζητά με εξώδικο η ΕΡΤ από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Ζητεί επίσης να μην προβάλλει ξανά εικόνα χωρίς άδεια, της Δημόσιας Τηλεόρασης.

    Στο εξώδικο της η ΕΡΤ" ζητεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι να αποκαταστήσει επιτέλους την αλήθεια για την δόλια υποκλοπή της εικόνας από τις πολυδάπανες τηλεοπτικές καλύψεις των θείων Λειτουργιών στην Ευαγγελίστρια της Τήνου και στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο. Ζητεί επίσης να μην ξαναπροβάλει εικόνα της ΕΡΤ χωρίς άδεια".

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ "ο Σκάι καλύπτει με δικό του γραφικό τα λογότυπα της ΕΡΤ.Μόλις το λογότυπο της ΕΡΤ μετακινείται, εμφανίζεται και στην εικόνα του Σκάι, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται ο τραγέλαφος της λαθροχειρίας και η απόδειξη της απροκάλυπτης κλοπής της τηλεοπτικής εικόνας της ΕΡΤ. Προσπάθεια που αν δεν ήταν τόσο δόλια και αντιδεοντολογική θα προκαλούσε το γέλιο αφού ήταν συνεχής η εμφάνιση των σημάτων της ΕΡΤ στην υποτιθέμενη παραγωγή του Σκάι"

    Στο εξώδικο αναφέρεται ακόμη ότι "ο Σκάιέκλεψε τον αέρα και της ΕΡΤ3 που μετέδιδε ζωντανά τη θεία λειτουργία και τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας Σουμελά. Συνδέθηκαν υποτίθεται με το Βέρμιο και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση όπως γράφει ο τίτλος δεξιά της οθόνης Όπως φροντίζει να μας ενημερώσει στην ανακοίνωση του ο Σκάι είχε οργανώσει αποστολή στην Τήνο η οποία για όσους γνωρίζουν δεν επαρκούσε φυσικά για μια τηλεοπτική κάλυψη τέτοιας εμβέλειας. Μπορούσε ωστόσο να παρεμβάλει κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής που έστησε, με κλεμμένη εικόνα, δικό του ρεπορτάζ. Στην Παναγία Σουμελά όμως δεν υπήρχε ούτε καρέ παραγωγής του Σκάι .Ο ιδιωτικός σταθμός παραδέχεται επίσης στην ανακοίνωση του ότι δεν είχε κάμερες μέσα στην εκκλησία επειδή όπως λέει σεβάστηκε το αίτημα της Μητρόπολης. Όπως προκύπτει όμως από την κατ? αντιπαραβολή θέαση και σύγκριση του «αέρα» της ΕΡΤ1 και του Σκάι ο ιδιωτικός σταθμός εμφανίζεται ? παρά την έλλειψη δικών του μέσων ? με εικόνα από το εσωτερικό του ναού, η οποία ταυτίζεται με αυτή του αέρα της ΕΡΤ σε όλη τη διάρκεια της θείας λειτουργίας.Οι στιγμές που η Μίτρα του Μητροπολίτη Τήνου Δωρόθεου επαναλαμβάνεται στην οθόνη λόγω του εφέ που χρησιμοποιήθηκε για να καλυφθεί το σήμα της ΕΡΤ1 ευτελίζει την ιερότητα των στιγμών".

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ "δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκάι προβαίνει σε υποκλοπή της εικόνας της ΕΡΤ. Πρόσφατο και θλιβερό παράδειγμα αποτελεί η κλοπή στιγμιότυπων του Euro 2016, τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του οποίου για την Ελλάδα είχε η ΕΡΤ.Παρά την εξώδικο διαμαρτυρία που κατέθεσε η ΕΡΤ στις 15 Ιουνίου, ο ΣΚΑΪ έκλεψε εικόνα της ΕΡΤ συνολικής διάρκειας 11.311 δευτερολέπτων σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία δηλαδή περισσότερες από τρεις ώρες."

    " Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση χρηματοδοτείται με ειδικό τέλος από τους Έλληνες πολίτες με την υποχρέωση να ανταποδίδει με ραδιοτηλεοπτικές και ψηφιακές υπηρεσίες πάντα υψηλής ποιότητας.Οι παραγωγές της ΕΡΤ προσφέρονται επομένως ως ανταπόδοση στους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από ιδιώτες με σκοπό το κέρδος" καταλήγει το εξώδικο της ΕΡΤ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 19 August 2016 - 6:32:37 UTC