Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μαξίμου: «Τζάμπα αντιπολίτευση από τη ΝΔ, που υπέγραφε λευκά χαρτιά στους δανειστές»
  • [02] Ποτάμι: Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να κλείσει τα μισά κανάλια
  • [03] Επτά μύθοι για τον ήλιο που θεωρούμε αλήθειες!
  • [04] Ανωγειανοί «χαρίζουν» τα χωράφια τους για να συνεχιστεί ο δρόμος Γαζί-Ανώγεια
  • [05] Συγκέντρωση των εργαζομένων του «Athens Ledra» στο υπ. Εργασίας
  • [06] Στους 495.000 οι πληγέντες από τον τυφώνα Νίντα στην Κίνα
  • [07] Βερολίνο: Η ΕΕ και η γερμανική κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένες στη συμφωνία με την Τουρκία
  • [08] Διεθνής κινηματογράφος στις...ταράτσες της Θεσσαλονίκης, από τις 24-28 Αυγούστου
  • [09] Αυλαία στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο με πέντε ελληνικές συμμετοχές
  • [10] ΝΔ: Τα ψέματα του Μαξίμου δεν πείθουν, πλέον, ούτε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ
  • [11] ΚΚΕ: Ο νέος κώδικας δεοντολογίας για τη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων διασφαλίζει μόνο τα συμφέροντα των τραπεζών
  • [12] Συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών ζητούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

  • [01] Μαξίμου: «Τζάμπα αντιπολίτευση από τη ΝΔ, που υπέγραφε λευκά χαρτιά στους δανειστές»

    «Η ΝΔ πουλάει την υποκρισία της ως κοινωνική ευαισθησία», είναι η απάντηση που επιφυλάσσουν κυβερνητικές πηγές στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύτηκε.

    Οι ίδιες πηγές κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ως κυβέρνηση υπέγραφε λευκά χαρτιά για να κάνει σήμερα «τζάμπα αντιπολίτευση από τις παραλίες».

    «Η Νέα Δημοκρατία που είχε συνομολογήσει με τους δανειστές τον "ξαφνικό θάνατο" του ΕΚΑΣ, τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές και τη δραματική περικοπή στις κύριες συντάξεις, -με την πρόθεση να τα φορτώσει στην επόμενη κυβέρνηση και να επιταχύνει το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης"- έχει σήμερα το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "δεν διαπραγματεύτηκε"», αναφέρουν, ειδικότερα, αρμόδιες κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν: «Ο λαός βλέπει ποιος διαπραγματεύεται πραγματικά και φροντίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες για τη στήριξη των αδύναμων. Και ποιος ήταν εκείνος που υπέγραφε λευκά χαρτιά και σήμερα κάνει τζάμπα αντιπολίτευση από τις παραλίες».

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΔ:Τα ψέματα του Μαξίμου δεν πείθουν, πλέον, ούτε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

    [02] Ποτάμι: Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να κλείσει τα μισά κανάλια

    «Αυτή η κυβέρνηση έχει το κουσούρι να θέλει να βάζει το χέρι της παντού. Από τους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου, μέχρι την ενημέρωσή του. Γιαυτό άλλωστε θέλει να κλείσει τα μισά κανάλια», ανέφερε σε δήλωσή του από το περιστύλιο της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς και τόνισε: «Όμως εμείς δεν θα τους το επιτρέψουμε και τους λέμε ότι είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι θα φέρετε τη δική σας διαπλοκή μπροστά μας και εμείς θα καθόμαστε απαθείς».

    [03] Επτά μύθοι για τον ήλιο που θεωρούμε αλήθειες!

    Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν, πως η σκιά και η συννεφιά προστατεύουν αποτελεσματικά από τον ήλιο ή ότι εφόσον φοράμε αντηλιακό ή είμαστε μέσα στο νερό δεν είναι δυνατό να καούμε.

    Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική, όπως υποστηρίζει ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Μάρκος Μιχελάκης, που παραθέτει τους 7 μύθους για την ηλιοπροστασία που έχουμε υιοθετήσει αρκετοί από εμάς. Οι μύθοι μάς βολεύουν γιατί κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη το καλοκαίρι, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το δέρμα μας.

    Το κοκκίνισμα είναι απαραίτητο για να μαυρίσει το δέρμα

    Το κοκκίνισμα είναι η πρώτη συνέπεια από την υπερβολική έκθεση στην UV και όχι προϋπόθεση μαυρίσματος. Επιπλέον, το μαύρισμα είναι ένδειξη βλάβης του δέρματος από τον ήλιο (όπως μαυρίζει το κρέας όταν το ψήνουμε στον φούρνο).

    Ο ήλιος «καίει» μόνο από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι

    Η υπεριώδης ακτινοβολία Α (UVA) η οποία ευθύνεται για τη φωτογήρανση (ρυτίδες, κηλίδες κ.λπ.) είναι σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή που παρουσιάζει διακύμανση είναι η υπεριώδης ακτινοβολία Β (UVB) η οποία συνδέεται με το κακοήθες μελάνωμα (είναι η πιο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος) και έχει τη μέγιστη έντασή της το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο, το δέρμα χρειάζεται προστασία και από τις δύο, γι' αυτό συστήνεται αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο το μεσημέρι.

    Όταν βρίσκεται κάποιος μέσα στο νερό, δεν καίγεται

    ...

    [04] Ανωγειανοί «χαρίζουν» τα χωράφια τους για να συνεχιστεί ο δρόμος Γαζί-Ανώγεια

    Παραχωρούν δωρεάν, χωρίς αποζημίωση, τα χωράφια τους για τη συνέχιση του δρόμου Γάζι - Ανώγεια, κάτοικοι των Ανωγείων. Σχετικό φάκελο με τις υπογραφές κατοίκων των Ανωγείων για την παραχώρηση, παρέδωσε σήμερα στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, ο δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του στο δήμο, τον εφημέριο και κατοίκους των Ανωγείων.

    «Ήρθαμε σήμερα εδώ και παραδώσαμε τις υπογραφές των κατοίκων των Ανωγείων για το τμήμα του δρόμου, για το νέο δρόμο Ηράκλειο - Ανώγεια - Πέραμα, ο οποίος αφορά το τμήμα των Ανωγείων. Μετά από συνεννόηση με τον περιφερειάρχη και το περιφερειακό συμβούλιο πέρυσι, υιοθετήσαμε τη λογική να απευθυνθούμε στους κατοίκους να υπογράψουν και να προχωρήσουμε σε απαλλοτριώσεις χωρίς αποζημίωση, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο δρόμος αυτός που για μας είναι ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό έργο» ανέφερε ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανόλης Καλλέργης.

    Ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον δήμαρχο και τους κατοίκους των Ανωγείων χαρακτηρίζοντας την δωρεάν παραχώρηση των περιουσιών τους ως γενναία πράξη, όπως έγινε πρόσφατα με τους κατοίκους του Αστυρακίου οι οποίοι επίσης, όπως είπε, παραχώρησαν χωρίς αποζημίωση τις περιουσίες τους, για να μπορέσει η περιφέρεια να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου. Παράλληλα ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, εξέφρασε την πολιτική βούληση της περιφέρειας για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου.

    [05] Συγκέντρωση των εργαζομένων του «Athens Ledra» στο υπ. Εργασίας

    Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Athens Ledra και αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη.

    Αιχμή των αιτημάτων των 230 εργαζομένων του ξενοδοχείου παραμένει η εξόφληση των δεδουλευμένων τους από την επιχείρηση και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, ωστόσο αυτή τη φορά στην πρώτη γραμμή της συνάντησης τους με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας ετέθη η ανακοίνωση της εταιρίας για οριστική αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης κάτι που «de facto» ισοδυναμεί όπως υποστηρίζουν με ομαδικές απολύσεις.

    O πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Athens Ledra Μπάμπης Τοτσικάς μετά τη συνάντηση μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι παρότι ο κ. Νεφελούδης τους διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν αποδέχεται καμία ομαδική απόλυση επί της ουσίας δεν πήραν κάποια απάντηση για το πώς θα γίνει αυτό τονίζοντας ότι «από 1η Ιούνη παραμένουμε σε ομηρία, καθώς με την αναστολή της εταιρείας είμαστε σαν απολυμένοι χωρίς τα όποια δικαιώματα συνεπάγεται αυτό», ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας τους μέχρι την πλήρη δικαίωση τους.

    [06] Στους 495.000 οι πληγέντες από τον τυφώνα Νίντα στην Κίνα

    Συνολικά 495.000 άνθρωποι επλήγησαν από τον τυφώνα Νίντα στη Νότια Κίνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτικών Υποθέσεων.

    Ο τυφώνας Νίντα έπληξε πέντε επαρχίες, όπου 37.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, ενώ συνολικά 2.100 άτομα χρήζουν άμεσης βοήθειας για τη διαβίωσή τους.

    Περισσότερα από 300 σπίτια καταστράφηκαν και 2.400 κατοικίες υπέστησαν ζημιές. Ο τυφώνας κατέστρεψε 196.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, προκαλώντας οικονομική ζημία ύψους 510 εκατ. γιουάν (76,9 εκατ. δολαρίων), σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.

    [07] Βερολίνο: Η ΕΕ και η γερμανική κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένες στη συμφωνία με την Τουρκία

    «Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η γερμανική κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένες στη συμφωνία με την Τουρκία και θεωρούν ότι η Τουρκία συνεχίζει να την εφαρμόζει», δήλωσε η Γερμανίδα αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν υπάρχει ένα «Σχέδιο Β» για την περίπτωση που η Άγκυρα υπαναχωρήσει από τη συμφωνία, όπως άφησε να εννοηθεί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εάν δεν απελευθερωθεί το καθεστώς βίζας ως τον Οκτώβριο.

    Από την πλευρά τού υπουργείου Εξωτερικών, ο εκπρόσωπος Μάρτιν Σέφερ επισήμανε ότι η συμφωνία επί της αρχής λειτουργεί, όπως λειτουργεί και η ισορροπία συμφερόντων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ενώ τόνισε ότι η ευρωπαϊκή προσφυγική και μεταναστευτική πολιτική δεν εξαντλείται στο να κλείσει μια συμφωνία με την Τουρκία, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη δέσμη ιδεών και συγκεκριμένων υλοποιημένων μέτρων, με στόχο την καλύτερη από ό,τι ως τώρα φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ως δίδαγμα από τις εμπειρίες του τελευταίου διαστήματος ανέφερε «την ενίσχυση της FRONTEX, την πρόταση να δημιουργηθεί από την FRONTEX μια πραγματική πολυθενική ευρωπαϊκή υπηρεσία φύλαξης συνόρων». Μια τέτοια υπηρεσία, όπως είπε, μπορεί, ειδικά στην Ιταλία και στην Ελλάδα από όπου ήρθαν οι περισσότεροι πρόσφυγες, να βοηθήσει να λυθούν τα προβλήματα, «κατά τρόπο ο οποίος συνάδει με τις αξίες μας και τα πολιτικά μας συμφέροντα».

    [08] Διεθνής κινηματογράφος στις...ταράτσες της Θεσσαλονίκης, από τις 24-28 Αυγούστου

    Ντοκιμαντέρ του Κριστόφ Κισλόφσκι, βραβευμένοι Τούρκοι δημιουργοί, ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ και τουΓούντι Άλεν και του Λεός Καράξ και του Νόα Μπάουμπαχ και διαλέξεις και ..."τισυνδέει τον Χάνιμπαλ Λέκτερ με το 'Γεφύρι της Άρτας' και το 'Τραγούδι του νεκρού αδελφού'"... Κι όλα αυτά, καλοκαίρι, τέλος Αυγούστου, σε ...επτά ταράτσες της Θεσσαλονίκης.

    Είναι το 3ο Taratsa International Film Festival, που συνδιοργανώνουν, φέτος, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης και η Πολιτιστική- Μη κερδοσκοπική Εταιρεία "Τριακόσιες Εξήντα Μοίρες" (360Β°) από την Τετάρτη 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.

    Στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα και στο τμήμα παράλληλων προβολών θα προβληθούν συνολικά περισσότερες από 100 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από 37 χώρες, ενώ ξεχωριστή θέση στη διοργάνωση έχουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ του Κριστόφ Κισλόφσκι και βραβευμένων ταινιών Τούρκων δημιουργών, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις.

    [09] Αυλαία στο 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο με πέντε ελληνικές συμμετοχές

    Ξεκίνησε σήμερα το 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο, από τα μακροβιότερα φεστιβάλ με επίκεντρο το σινεμά του δημιουργού και κύριο στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων. Στο Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 13 Αυγούστου, συμμετέχουν πέντε ελληνικές παραγωγές και συμπαραγωγές, που θα προβληθούν σε παγκόσμια πρεμιέρα.

    Την αρχή κάνει αύριο, Πέμπτη 4 Αυγούστου, στο διεθνές διαγωνιστικό (Concorso Internazionale) η ελληνοβουλγαρική συμπαραγωγή «Slava» (Glory) των Κριστίνα Γκρόζεβα και Πέταρ Βαλχάνωβ, ενώ μεθαύριο, Παρασκευή 5 Αυγούστου, θα προβληθεί η ελληνογαλλική «Manodopera» του Λουκιανού Μοσχονά. Την Κυριακή 7 Αυγούστου, το ντεμπούτο της κάνει στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μικρού μήκους Pardi di Domani η «Αλεπού» της Ζακλίν Λέντζου, ενώ τη Δευτέρα 8 Αυγούστου θα προβληθεί το «Άφτερλωβ» (Afterlov) του Στέργιου Πάσχου, στο διαγωνιστικό τμήμα νέων σκηνοθετών (Concorso Cineasti del Presente).

    Εκτός από τις διαγωνιζόμενες, στο επίσημο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της Θερινής Ακαδημίας του Λοκάρνο, και στο τμήμα «Locarno Filmmakers Academy», συμμετέχει η ταινία μικρού μήκους «Flowers and Bottoms» του Χρήστου Μασσαλά.

    [10] ΝΔ: Τα ψέματα του Μαξίμου δεν πείθουν, πλέον, ούτε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

    «Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του ας μην ξεχνούν την παροιμία που λέει "οι ψεύτες μόνο τον πρώτο χρόνο χαίρονται"», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, σχολιάζοντας ότι «αυταπατώνται εάν νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να εμπαίζουν και να εξαπατούν τους πολίτες, διότι τώρα ολόκληρη η κοινωνία πληρώνει βαριά το κόστος των πειραματισμών και της ιδεοληπτικής πολιτικής τους».

    Η ΝΔ επισημαίνει ότι κόπηκαν οι συντάξεις και το ΕΚΑΣ, «που δήθεν δεν θα κόβονταν», ότι αυξήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, «που δήθεν θα καταργείτο», ότι διογκώθηκαν και έγιναν αβάσταχτοι όλοι οι φόροι και πως «όλες οι υποσχέσεις τους, εξαιτίας της "βραβευμένης" διαπραγματευτικής ανικανότητάς τους, κατέληξαν στο αντίθετο».

    «Ας καταλάβουν, επιτέλους, στο Μέγαρο Μαξίμου ότι τα ψέματά τους εξοργίζουν πλέον τους πολίτες. Δεν πείθουν πια κανένα. Ούτε καν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ...», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

    [11] ΚΚΕ: Ο νέος κώδικας δεοντολογίας για τη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων διασφαλίζει μόνο τα συμφέροντα των τραπεζών

    «Ο νέος κώδικας δεοντολογίας των τραπεζών για τη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων, εντάσσεται στο νομοθετικό πλαίσιο που διαμόρφωσε η κυβέρνηση, τo οποίο ανοίγει το δρόμο για τους πλειστηριασμούς και της Α? κατοικίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και τονίζει:

    «Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει ότι, εκτός των άλλων, οι "λύσεις" που προτείνονται και ουσιαστικά αφορούν έμμεσο πλειστηριασμό, διασφαλίζουν επί της ουσίας μόνο τα συμφέροντα των τραπεζών και είναι σε βάρος των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών».

    [12] Συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών ζητούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

    Συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, με τη συμμετοχή και της διοίκησης του ΟΑΣΘ, προκειμένου "οι αρμόδιοι της κυβέρνησης να πάρουν θέση σε σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Οργανισμό", ζητούν οι εργαζόμενοι. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, ο υπουργός "μπορεί να δηλώνει ότι είναι ανοιχτός στον διάλογο, αλλά εμείς βλέπουμε την πόρτα διπλοκλειδωμένη".

    "Εάν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας, αρχές της επόμενης εβδομάδας, η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων" τόνισε ο κ. Τσερμενίδης και πρόσθεσε: "αρκεί ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του, που να μας ενημερώνει για την ημερομηνία συνάντησής μας μαζί του".

    Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είχαν συνάντηση με την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την οποία και ενημέρωσαν λεπτομερώς για τις θέσεις και τα αιτήματά τους. Η υφυπουργός, σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, τους διαβεβαίωσε ότι θα "παρέμβει και η ίδια, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό".

    Ο ίδιος ανέφερε ότι αύριο, στις 13:30, έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

    "Εμείς δεν επιθυμούμε την ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού της Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό προτιθέμεθα να μην προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις άμεσα, δίνοντας έτσι το περιθώριο στους αρμόδιους να πάρουν θέση απέναντι στα αιτήματά μας" ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι "δεν πρόκειται να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα για πολύ καιρό".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 August 2016 - 14:32:29 UTC