Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ζητά ο Κυρ. Μητσοτάκης
  • [02] «Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από μαφιόζικα χτυπήματα», αναφέρει η Κουμουνδούρου
  • [03] Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Ν. Τόσκα προς τους πυροσβέστες που επιχειρούν στη Λίμνη Ευβοίας
  • [04] ΗΠΑ: Με διαφορά 7 μονάδων προηγείται η Χίλαρι Κλίντον του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
  • [05] Το Τρόπαιο του Σύλλα, που βρέθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, θα αποκατασταθεί και θα αναδειχθεί κατά χώραν
  • [06] Συνεχίζεται το πιλοτικό πρόγραμμα για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στην Επίδαυρο
  • [07] Δ. Βίτσας: Η τήρηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Ε.Ε και Τουρκία είναι και προς το συμφέρον της Τουρκίας
  • [08] AΝΕΛ: Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης
  • [09] Για θέματα ασφάλειας συζήτησαν ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Γ. Καμίνης
  • [10] Ζ. Γκάμπριελ: Η Γερμανία και η ΕΕ δεν μπορούν να επιτρέψουν στην Τουρκία να τις εκβιάσει

  • [01] Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ζητά ο Κυρ. Μητσοτάκης

    Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ζητά η ΝΔ. Το αίτημα απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

    Πηγές της Συγγρού αναφέρουν στο ΑΠΕ ότι αναμένουν άμεση θετική ανταπόκριση, ώστε η συζήτηση να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και πάντως πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

    Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει ότι «η πολιτική που ασκεί μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της Παιδείας αποτελεί οδοστρωτήρα για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας» και κάνει λόγο για πρωτοφανείς αποφάσεις ιδεοληψίας και ανικανότητας, που υποβαθμίζουν δραματικά τη δημόσια και διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση.

    Ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι αποφάσεις που λαμβάνονται με ιδεολογική εμμονή προδίδουν «κομματοκρατία και αναξιοκρατία, εξίσωση προς τα κάτω, πολιτική παραπλάνηση, αυταρχισμό και επιβολή των βίαιων μειοψηφιών, εκπαιδευτικό επαρχιωτισμό και απομόνωση». Αλλά και «απόρριψη στοιχείων που επιβάλλεται να χαρακτηρίζουν τις αλλαγές στην Παιδεία: Συναίνεση, αριστεία, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που αφορούν στη διδασκαλία και στη μάθηση».

    [02] «Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από μαφιόζικα χτυπήματα», αναφέρει η Κουμουνδούρου

    «Το χθεσινοβραδινό μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ενέργεια προβοκατόρικη, η οποία προσομοιάζει με πρακτικές τραμπούκων και παρακρατικών», αναφέρει η Κουμουνδούρου για τις επιθέσεις σε γραφεία Οργανώσεων Μελών του κόμματος.

    «Να γνωρίζουν καλά, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από μαφιόζικα χτυπήματα», προσθέτει.

    [03] Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Ν. Τόσκα προς τους πυροσβέστες που επιχειρούν στη Λίμνη Ευβοίας

    Συγχαρητήρια και ευχαριστίες του ίδιου, αλλά και όλου του κόσμου, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκος, προς τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στη Λίμνη Ευβοίας.

    Ο κ. Τόσκας, ο οποίος έχει σπεύσει επί τόπου, μιλώντας το πρωί στους πυροσβέστες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η καταστροφή είναι μεγάλη, «αλλά το θέμα είναι να την περιορίσουμε να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερη» και πως «ίσως χρειαστεί προσπάθεια και σήμερα και αύριο», σημειώνοντας πως «ευτυχώς οι κλιματολογικές συνθήκες βοηθούν λίγο είναι λίγο καλύτερες από ό,τι χθες και προχθές, άρα καλύτεροι είναι οι οιωνοί» και σημείωσε:

    «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας δώσω οδηγίες στο αν πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια. Καταβάλλετε ήδη υπεράνθρωπες προσπάθειες. Απλά να σας ευχαριστήσω».

    «Εμείς ήρθαμε εδώ να δούμε την κατάσταση από πρώτο χέρι, να δούμε τους ανθρώπους αυτού του τόπου, να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε καλύτερα και με καλύτερο συντονισμό γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της όλης προσπάθειάς μας. Από εκεί και πέρα είναι θέμα και άλλων υπουργείων», προσέθεσε ο κ. Τόσκας και τόνισε καταλήγοντας:

    «Ευχαριστούμε εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε».

    [04] ΗΠΑ: Με διαφορά 7 μονάδων προηγείται η Χίλαρι Κλίντον του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

    Η Χίλαρι Κλίντον, επωφελούμενη από την "παραδοσιακή" άνοδο της δημοτικότητας των υποψηφίων αφού λάβουν το χρίσμα από τα συνέδρια των κομμάτων τους για τις προεδρικές εκλογές, προηγείται πλέον με διαφορά 7 μονάδων από τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

    Μετά το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, που ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει εκείνο των Δημοκρατικών, οι δημοσκοπήσεις έδιναν παραπλήσια ποσοστά στον Ντόναλντ Τραμπ και στη Χίλαρι Κλίντον. Το γεγονός αυτό εξηγείται από την προβολή που είχε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας από τα μέσα ενημέρωσης λόγω του συνεδρίου.

    Σύμφωνα με τη σημερινή δημοσκόπηση, το 46% των Αμερικανών θα ψήφιζε την Κλίντον και το 39% τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

    Το ποσοστό αποδοχής της Κλίντον αυξήθηκε κατά 4 μονάδες χάρη σε ένα άψογα διοργανωμένο συνέδριο, ενώ ο Τραμπ κέρδισε μόνο 2 μονάδες αφού το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων αμαυρώθηκε από το μίνι-σκάνδαλο της λογοκλοπής της συζύγου του αλλά και από την άρνηση του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

    Η δημοτικότητα της Κλίντον πάντως, σε γενικές γραμμές, δεν είναι υψηλή. Μάλιστα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών είναι μεταξύ των πιο αντιδημοφιλών υποψηφίων που έχουν λάβει ποτέ το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, θετική άποψη για εκείνην έχει το 36% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ενώ το 50% εξακολουθεί να έχει αρνητική άποψη.

    [05] Το Τρόπαιο του Σύλλα, που βρέθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας, θα αποκατασταθεί και θα αναδειχθεί κατά χώραν

    Ένα μνημείο με μεγάλη ιστορική και αρχαιολογική ιστορία, το Τρόπαιο του Σύλλα, που βρέθηκε τυχαία το 2004 στη θέση «Κυδωνιές» του Ορχομενού Βοιωτίας, θα αποκατασταθεί και θα αναδειχθεί, σύμφωνα με μελέτη που πήρε πρόσφατα το «πράσινο φως» από το ΚΑΣ. Το λίθινο τρόπαιο είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς συνδέεται με το ιστορικό γεγονός της τελικής επικράτησης των στρατευμάτων του Ρωμαίου στρατηγού Σύλλα το 86 π.Χ. έναντι του στρατού του βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη ΣΤ' στην περιοχή της βόρειας Κωπαΐδας.

    Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η πρόταση των μελετητών αντιμετωπίζει με επιτυχία, τόσο την αρχαιολογική τεκμηρίωση, τη στατική επάρκεια και τη δομική αποκατάσταση του μνημείου, όσο και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του. Το σημαντικό, εξάλλου, για την αποκατάστασή του είναι ότι έχει αποκαλυφθεί το σύνολο των λίθων που το αποτελούσαν και ως εκ τούτου πιστοποιείται με ασφάλεια η αρχική μορφή του. Το μνημείο εντοπίστηκε σε αγρό, στο βόρειο τμήμα της αποξηραμένης σήμερα λίμνης Κωπαΐδας. Η επιγραφή που αποκαλύφθηκε επιβεβαίωσε την ασφαλή ταύτιση του μνημείου με το τρόπαιο που στήθηκε για να θυμίζει τη νίκη του Λεύκιου Κορνήλιου Σύλλα στον Ορχομενό κατά των στρατευμάτων του Μιθριδάτη ΣΤ' του Ευπάτορος.

    Σημειώνεται, ότι στον Ορχομενό έλαβε χώρα μία από τις δύο καθοριστικές μάχες, όπου ο Σύλλας επιβλήθηκε επί των στρατευμάτων του Μιθριδάτη, οι επεκτατικές επιδιώξεις του οποίου στη Μικρά Ασία τον είχαν φέρει σε σύγκρουση με τη Ρώμη. Ο Σύλλας, ο οποίοε το 87 π.Χ. ανέλαβε την ευθύνη της αντιμετώπισης του Μιθριδάτη, αποβιβάστηκε με την ιδιότητα του ανθυπάτου στην Ήπειρο και κινήθηκε προς τα νότια. Η αποφασιστική σύγκρουση πραγματοποιήθηκε το 86 π.Χ. στη Βοιωτία, σε δύο μάχες, που πραγματοποιήθηκαν στη Χαιρώνεια και τον Ορχομενό, για τις οποίες αντλούμε πληροφορίες από τον Πλούταρχο.

    [06] Συνεχίζεται το πιλοτικό πρόγραμμα για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στην Επίδαυρο

    Συνεχίζεται και για τις επόμενες παραστάσεις το πιλοτικό πρόγραμμα της πρώτης δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στην Επίδαυρο, που πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Οι θεματικές ενότητες των καλλιτεχνικών και παιδαγωγικών δράσεων εμπνεύστηκαν από την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», όπου τόσο τα θέματα του θεατρικού έργου, όσο και η σκηνοθεσία, η σκηνογραφία και η μουσική της παράστασης αποτέλεσαν τα βασικά εργαλεία της δημιουργικής έκφρασης παιδιών από 4 έως 12 ετών.

    Τα εργαστήρια ήταν χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές ομάδες όπου η καθεμία εστίασε και σε μία άλλη παράμετρο του θεατρικού έργου. Τα μεγαλύτερα παιδιά ασχολήθηκαν με την πλοκή και το μυθολογικό πλαίσιο του έργου μέσα από θεατροπαιδαγωγικές δράσεις, τα παιδιά μικρότερης ηλικίας δημιούργησαν μουσικά μοτίβα και θεατρικές συνθέσεις βασισμένες στη μουσική της παράστασης και τα πιο μικρά κατασκεύασαν, μέσα από μια διαδικασία δημιουργικού παιχνιδιού, μια ευφάνταστη και πολύχρωμη σφίγγα. Στο πρόγραμμα εντάχθηκαν και παιδιά με άλλες μητρικές γλώσσες τα οποία παρακολούθησαν με ευκολία όλες τις δράσεις.

    [07] Δ. Βίτσας: Η τήρηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Ε.Ε και Τουρκία είναι και προς το συμφέρον της Τουρκίας

    Η τήρηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία είναι και προς το συμφέρον της Τουρκίας και το οικονομικό της συμφέρον και το διεθνές της, σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, συνδέοντας την ευρωπαϊκή πορεία της γείτονος με «το να μην επανέλθει η θανατική ποινή και από την άλλη να κρατηθεί η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας». Παράλληλα χαρακτήρισε τεράστιο λάθος το ζήτημα της αξιοποίησης των προσφύγων ως πολιτικό δόρυ. «Από την άλλη μεριά για να πει κανείς ότι είναι έτοιμος θα πρέπει να μιλήσει και για τον όγκο μιας τέτοιου είδους, θα έλεγε, επιθετικής ενέργειας, με την έννοια ότι δεν φυλάσσονται οι απέναντι ακτές ή τους ενθαρρύνουν» παρατήρησε.

    «Η τουρκική ακτοφυλακή, πρόσθεσε, οφείλει να φυλά τα παράλια σύνορα της Τουρκίας. Αυτό είναι δική της υποχρέωση σε σχέση με τη χώρα και όχι διεθνής της υποχρέωση», ενώ «τα μέτρα τα οποία παίρνουμε αφορούν και τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων και την προετοιμασία υποδοχής των προσφύγων και τις διεθνείς διαδικασίες που αφορούν το πολιτικό άσυλο», πρόσθεσε.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση των 8 στρατιωτικών σχολίασε ότι «αν η απόφαση για άσυλο είναι αρνητική, θα εξεταστεί αυτό το θέμα. Αν η απόφαση των δικαστηρίων για παροχή πολιτικού ασύλου, με βάση του ελληνικό και το διεθνές δίκαιο, είναι θετική, αυτό σημαίνει ότι το θέμα δεν εξετάζεται».

    Γιατην πορεία δετων ελληνοτουρκικών σχέσεων αναφορικά με την υπόθεση, ο κ. Βίτσας παρατήρησε, ότι, «αλλοίμονο αν οι σχέσεις δύο χωρών εξαρτώνται μόνο από αυτά τα πράγματα, θα ήταν σαν να εξαρτιόταν οι σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία από το γεγονός ότι η Γερμανία δεν εκδίδει τον κ. Χριστοφοράκο. Είναι ζητήματα που επηρεάζουν μεν αλλά δεν μπορεί να είναι καθοριστικά», πρόσθεσε.

    Για το μισθολόγιο των στρατιωτικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε, ότι, «είναι δεδομένο ότι σε αυτή τη φάση δεν θα υπάρχει η παραμικρή μείωση στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Το Σεπτέμβριο θα κατατεθούν τα ειδικά μισθολόγια. Από κει και πέρα υπάρχει μια ευρύτερη συζήτηση που δεν αφορά τη μείωση των μισθών».

    [08] AΝΕΛ: Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

    «Η εισβολή "αντιεξουσιαστών" στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και η βίαιη διακοπή της Θείας Λειτουργίας ήταν μία αδιανόητη και απαράδεκτη ενέργεια, που αποτελεί ευθεία προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και φρονήματος των Ελλήνων και της θρησκευτικής μας πίστης», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η περιφρονητική συμπεριφορά τους στα ιερά και όσια της Ορθοδοξίας και του ελληνικού λαού, καθώς και στους κανόνες του ευνομούμενου κράτους, όπως προκύπτει από τις συνολικές μέχρι τώρα άθλιες ενέργειές τους, δεν μπορεί να τυγχάνει καμίας ανοχής. Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου».

    «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις ασεβείς και αποκρουστικές συμπεριφορές», κατέληξε η κ. Παπαδοπούλου.

    [09] Για θέματα ασφάλειας συζήτησαν ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Γ. Καμίνης

    Τα θέματα της ασφάλειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο της Αθήνας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

    «Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ελευθερία. Η σταδιακή διολίσθηση σε μία κατάσταση ανομίας, που γίνεται με τη σιωπηλή ανοχή της κυβέρνησης, δεν μπορεί να γίνεται άλλο αποδεκτή», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι, δυστυχώς, τις τελευταίες εβδομάδες τα φαινόμενα ανομίας, ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα και έφερε ως παράδειγμα την κατάληψη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, την εισβολή αντιεξουσιαστών σε εκκλησία και τη διακοπή της θείας λειτουργίας. «Μόνο στον δήμο της Αθήνας, 21 κτίρια τελούν υπό κατάληψη. Να επαναλάβω την αμέριστη στήριξη της ΝΔ για την επιβολή του νόμου και της τάξης. Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι η ΝΔ θα θέσει τα ζητήματα αυτά στην πρώτη γραμμή των πολιτικών της προτεραιοτήτων», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    «Η ασφάλεια δεν είναι μόνο θέμα αστυνόμευσης και καταστολής. Προϋποθέτει ένα κράτος που θα έχει και κοινωνικές δομές, οι οποίες θα μπορούν κάποια από αυτά τα θέματα να τα επιλύουν πρωτού προσλάβουν εγκληματική όψη», σημείωσε, από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης αναφέροντας ως παράδειγμα τα ζητήματα των ναρκωτικών και της κατάρρευσης των ψυχιατρικών δομών. «Προέχει να ανοίξουν δουλειές. Αν δεν ανατάξουμε την πρωτεύουσα είναι πολύ δύσκολο να ορθοποδήσει και η χώρα», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

    [10] Ζ. Γκάμπριελ: Η Γερμανία και η ΕΕ δεν μπορούν να επιτρέψουν στην Τουρκία να τις εκβιάσει

    «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η Γερμανία και η Ευρώπη να επιτρέψουν να εκβιαστούν», δήλωσε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, αναφερόμενος στην απειλή της τουρκικής κυβέρνησης ότι θα υπαναχωρήσει από τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους πρόσφυγες, εάν δεν συμφωνηθεί η απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες.

    Ο κ. Γκάμπριελ τόνισε ακόμη ότι η Τουρκία θα πρέπει πρώτα να εκπληρώσει τα απαραίτητα κριτήρια: «Από την Τουρκία εξαρτάται το αν μπορεί να υπάρξει απελευθέρωση του καθεστώτος της βίζας», δήλωσε στο περιθώριο κομματικής εκδήλωσης στο Ροστόκ, ενώ αναφερόμενος στην απαγόρευση της προβολής βίντεο του Ταγίπ Ερντογάν κατά τη χθεσινή διαδήλωση υποστηρικτών του στην Κολωνία, έκανε λόγο για «νόμιμη απόφαση» από την πλευρά του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου, η οποία λειτούργησε υπέρ της αποκλιμάκωσης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 1 August 2016 - 14:32:36 UTC