Browse through our Interesting Nodes for Greek Discussion Lists & Newsgroups Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Καμμένος από την Αίγυπτο: Ανάγκη συνεργασίας των χωρών της CEN-SAD με την ΕΕ για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων
  • [02] "Η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας, ανήκει σε μια νέα Ελλάδα"
  • [03] Ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι 28 υπουργοί εσωτερικών
  • [04] Η Τουρκία πρέπει να καταπολεμήσει το δίκτυο των διακινητών και να κινηθεί με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναφέρει ο Δ.Παπαδημούλης
  • [05] Αλ. Τσίπρας: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ να μεταδίδουν έγκυρη πληροφόρηση για τους πρόσφυγες στη γλώσσα τους»
  • [06] Με Ουίλιαμς «πέταξε» για πλέι οφ ο Παναθηναϊκός
  • [07] Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έχασε την μάχη με τον καρκίνο
  • [08] Μείον 5 βαθμούς και 5 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ

  • [01] Π. Καμμένος από την Αίγυπτο: Ανάγκη συνεργασίας των χωρών της CEN-SAD με την ΕΕ για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων

    Η τρομοκρατία και η ανάγκη περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας για την καταπολέμησή της ήταν το αντικείμενο της υπουργικής συνόδου των 28 χωρών της Sahel Sahara (CEN?SAD).

    Στη σύνοδο συμμετείχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος στην παρέμβασή του επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας των 28 χωρών της CEN-SAD με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, σε συνέχεια και της απόφασης των αρχηγών κρατών στη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο, φέροντας ως παράδειγμα την συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου.

    Στο περιθώριο της συνόδου ο κ. Καμμένος είχε μακρές κατ' ιδίαν συνομιλίες με τον ομόλογους από την Αίγυπτο στρατηγό Σεντκί Σομπί, από την Κύπρο Χριστόφορο Φωκαΐδη και από την Τυνησία Φαράτ Χορχάνι, καθώς με και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, που εκπροσώπησε τη χώρα του στη διάσκεψη.

    [02] "Η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας, ανήκει σε μια νέα Ελλάδα"

    Στον σημερινό αγώνα για την υπεράσπιση των οικουμενικών αξιών του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και, μάλιστα, μέσα σε συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, ο λαός αποδεικνύει ότι έχει αντοχές, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και πίστη στις δυνάμεις του, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

    Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι "σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της" και τονίζει ότι "η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας ανήκει σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα τραύματα της οικονομικής κρίσης και την επιτροπεία των δανειστών, πρότυπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για ολόκληρη την Ευρώπη". "Σε αυτήν την Ελλάδα, σε πέντε χρόνια από σήμερα", σημειώνει, "θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση".

    Αναλυτικά το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου:

    "Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε καρπός του ευρωπαϊκού και του ελληνικού Διαφωτισμού και φορέας των σύγχρονων αξιών για ελευθερία με κοινωνική δικαιοσύνη. Ως τέτοιος, ο Ελληνικός Αγώνας για την Ανεξαρτησία ενέπνευσε ένα διεθνές κύμα θαυμασμού, αλληλεγγύης και ενεργούς υποστήριξης, το Φιλελληνισμό.

    Σήμερα, η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός βρίσκονται, ξανά, στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος και στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των οικουμενικών αξιών του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και, μάλιστα, μέσα σε συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης.

    Στον αγώνα αυτόν, ο λαός μας αποδεικνύει ότι έχει αντοχές, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και πίστη στις δυνάμεις του. Σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της. Η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας ανήκει σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα τραύματα της οικονομικής κρίσης και την επιτροπεία των δανειστών, πρότυπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για ολόκληρη την Ευρώπη.

    Σε αυτήν την Ελλάδα, σε πέντε χρόνια από σήμερα, θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση".

    [03] Ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι 28 υπουργοί εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ

    Την ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ζητούν με κοινή δήλωσή τους οι 28 υπουργοί δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ που συνεδρίασαν εκτάκτως στις Βρυξέλλες.

    Στην κοινή δήλωσή τους οι υπουργοί δικαιοσύνης και εσωτερικών της ΕΕ υπογραμμίζουν την αποφασιστικότητα των χωρών της ΕΕ να αγωνιστούν από κοινού κατά της τρομοκρατίας, διατηρώντας τις ευρωπαϊκές αξίες, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η επίθεση στις Βρυξέλλες στρέφεται «κατά της ανοιχτής δημοκρατικής κοινωνίας μας».

    Συγκεκριμένα, επισημαίνουν την ανάγκη να υιοθετηθεί η οδηγία για τη δημιουργία ενός αρχείου με τα προσωπικά δεδομένα όλων των επιβατών αεροπορικών εταιρειών (PNR) εντός του Απριλίου και να εφαρμοστεί κατεπειγόντως.

    Επιπλέον ζητούν την ταχεία ολοκλήρωση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, σε ό,τι αφορά τους συστηματικούς ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα του Σενγκεν, τον έλεγχο κατοχής οπλοπολυβόλων,

    την επέκταση του Συστήματος Ευρωπαϊκού Ποινικού Μητρώου (ECRIS) στους υπηκόους τρίτων χωρών, την εφαρμογή του σχεδίου δράσης για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, την καταπολέμηση της απάτης εγγράφων, την πλήρη εφαρμογή των κανόνων της ΕΕ για τις πρόδρομες ουσίες εκρηκτικών υλών και την περαιτέρω συνεργασία στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και των χωρών της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και των Δυτικών Βαλκανίων.

    Ο Βέλγος υπουργός δικαιοσύνης, Κόεν Γκενς υπογράμμισε την ανάγκη συντονισμού των συστημάτων πληροφοριών, όπως π.χ. το σύστημα Σένγκεν και η βάση δεδομένων της Interpol. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να ανταλλάσσονται πληροφορίες μεταξύ των δικαστικών αρχών των κρατών-μελών και των μυστικών υπηρεσιών.

    Ο Επίτροπος εσωτερικών υποθέσεων και μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε, από την πλευρά του ότι η Επιτροπή έχει λάβει πολλές πρωτοβουλίες στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, όμως υπάρχει έλλειψη πολιτικής βούλησης, συντονισμού και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ανταλλαγή πληροφοριών και να εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν μετά τις προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Ως προς την ανταλλαγή πληροφοριών, ανέφερε ότι έχει τεθεί σε λειτουργεία το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας στην Europol και έχουν εξασφαλισθεί πρόσθετοι πόροι για αυτό.

    [04] Η Τουρκία πρέπει να καταπολεμήσει το δίκτυο των διακινητών και να κινηθεί με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναφέρει ο Δ.Παπαδημούλης στην «Χουριέτ»

    Την ανάγκη εφαρμογής των αποφάσεων της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας τονίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, με άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ».

    Η Τουρκία οφείλει να κινηθεί με σεβασμό των διεθνών Συμβάσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και να καταπολεμήσει επιτέλους το δίκτυο των διακινητών. Όσο δεν προβαίνει στην υλοποίηση αυτών των δεσμεύσεων η συμφωνία χάνει την ισχύ της, αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης και υπογραμμίζει:

    «Σε αυτό το ευαίσθητο περιβάλλον, η Ελλάδα και η Τουρκία κάνουν προσπάθειες για την ανάπτυξη μιας ειλικρινούς συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή μπορεί να είναι παραγωγική και αποτελεσματική από τη στιγμή που και οι δύο χώρες δείχνουν αλληλεγγύη και προσήλωση στην διαχείριση των τεράστιων προσφυγικών ροών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σεβόμενες τις αποφάσεις και αποφεύγοντας την ανάληψη μονομερών δράσεων.

    Στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμφωνίας, η Ελλάδα θα συνεπικουρεί την Τουρκία στο ζήτημα των παράτυπων μεταναστών, και η Τουρκία από την πλευρά της θα πρέπει να τους προστατεύει βάσει των ευρωπαϊκών και διεθνών συνθηκών, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που δεν θα σέβεται την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση, αναγνωρίζοντας πάντα ότι η παρούσα συμφωνία θα πρέπει να μελετηθεί εις βάθος, να παρακολουθείται η εφαρμογή της, και να βελτιωθεί», αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης στην Χουριέτ.

    [05] Αλ. Τσίπρας: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ να μεταδίδουν έγκυρη πληροφόρηση για τους πρόσφυγες στη γλώσσα τους»

    Την πρωτοβουλία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και της ΕΡΤ «να μεταδίδουν έγκυρη πληροφόρηση για τους πρόσφυγες στη γλώσσα τους», χαιρετίζει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Σημειώνεται ότι το ΑΠΕ-ΜΠΕ ενημερώνει στην αραβική γλώσσα, με χρηστικές πληροφορίες και ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω της σχετικής ιστοσελίδας του: http://www.ana-mpa.gr/arabic/

    Ειδικότερα στην ιστοσελίδα δημοσιεύονται:

    - Χρήσιμες πληροφορίες, σύνδεσμοι, οδηγίες και ανακοινώσεις του Συντονιστικού Οργάνου για τους αραβόφωνους προσφυγικούς πληθυσμούς που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια. Οι πληροφορίες, οδηγίες, ανακοινώσεις συνοδεύονται από το σχετικό ενημερωτικό πολυμεσικό υλικό, χάρτες κ.λπ.

    - Αναλυτικά οι ειδήσεις από την Ελλάδα για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, και οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα, με έμφαση σε εκείνες που αφορούν στον αραβικό κόσμο. Όλες οι ειδήσεις εμπλουτίζονται από σχετικές φωτογραφίες.

    - Επιπλέον, δημοσιεύονται στην αγγλική γλώσσα τίτλοι ειδήσεων από την ελληνική επικαιρότητα. Η ιστοσελίδα είναι προσαρμόσιμη για απεικόνιση σε ταμπλέτες και έξυπνα κινητά, ενώ υπάρχουν σύνδεσμοι για τις άλλες ιστοσελίδες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην ελληνική, αγγλική και τουρκική γλώσσα.

    Σημειώνεται ότι στο τουίτ του ο Αλ. Τσίπρας αναφέρει: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ να μεταδίδουν έγκυρη πληροφόρηση για τους πρόσφυγες στη γλώσσα τους».

    Αναφερόμενος στο αραβόφωνο δελτίο της ΕΡΤ, αλλά και στην πρωτοβουλία του ΑΠΕ-ΜΠΕ ώστε σε συνεργασία με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να διαθέτει ελεύθερο Wi-Fi για δωρεάν πρόσβαση στη αραβόγλωσση σελίδα του πρακτορείου, ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού για την Διαχείριση των Προσφυγικών Ροών Γ Κυρίτσης είπε ότι "είναι πρωτοβουλίες που βοηθούν πάρα πολύ την εκστρατεία ενημέρωσης την οποία και η κυβέρνηση θέλει να εντείνει διότι θεωρεί ότι υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης στον κόσμο που φθάνει στην Ελλάδα και είναι εξαιρετικά κρίσιμο να είναι απολύτως ενήμερος για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του".

    [06] Με Ουίλιαμς «πέταξε» για πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

    Ο Παναθηναϊκός «δραπέτευσε» με ένα σπουδαίο «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη, έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στα πλέι οφ της Euroleague, ενώ παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης της δεύτερης θέσης του 5ου ομίλου, που θα του χαρίσει το πολύτιμο πλεονέκτημα της έδρας στη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 86-84 της αδιάφορης Νταρουσάφακα, για την 12η αγωνιστική της φάσης των «16» και αύξησαν σε 8-4 το ρεκόρ τους, «πιάνοντας» στη δεύτερη θέση του ομίλου την Λοκομοτίβ Κούμπαν (υστερούν οι «πράσινοι» στην ισοβαθμία). Στον αντίποδα, οι Τούρκοι υπέστησαν την 9η ήττα τους.

    Με νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα ή ήττα της Αναντολού Εφές στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μάλαγα οι «πράσινου» προκρίνονται και μαθηματικά στα πλέι οφ.

    Ο Παναθηναϊκός των 16 λαθών βρέθηκε δευτερόλεπτα πριν από την λήξη με την πλάτη στον τοίχο και ενώπιον μίας αναπάντεχης ήττας από μία Νταρουσάφακα, που δεν είχε βλέψεις πρόκρισης. Ωστόσο, ο Έλιοτ Ουίλιαμς (19π.) πήρε από το... χέρι τους «πράσινους» και με 5 διαδοχικούς πόντους του (1 τρίποντο, 2/2β.) στα τελευταία 25΄΄ χάρισε στην ελληνική ομάδα μία πολύτιμη νίκη. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 21 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν και οι Τζέιμς Φελντέιν (12π.), Τζέιμς Γκιστ (10π.). Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τελείωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους και αναρριχήθηκε στην 6η θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague (2450π.), προσπερνώντας τον Νίκολα Βούιτσιτς (2444π.).

    Από την Νταρουσάφακα ξεχώρισε ο Σεμί Ερντέν με 18 πόντους (16 στο α' δεκ.), ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Σκότι Ουίλμπεκιν (13π.), με τον πρώην γκαρντ της ΑΕΚ να χρίζεται προσωρινά ήρωας της αναμέτρησης, όταν στα 43΄΄ από τη λήξη έγραψε το 84-81, αλλά τελικά να κερδίζει τον τίτλο του μοιραίου παίκτη με μία κακή επίθεση και ένα λανθασμένο φάουλ στον Ουίλιαμς στα τελευταία δευτερόλεπτα...

    Τα δεκάλεπτα: 30-22, 42-40, 63-65, 84-86

    [07] Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έχασε την μάχη με τον καρκίνο

    Φτωχότερο είναι από σήμερα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Γιόχαν Κρόιφ, έφυγε από τη ζωή. Ο αποκαλούμενος και «ιπτάμενος Ολλανδός» έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών. Μόλις πριν απόλίγες εβδομάδες δήλωνε ότι ...προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 του καρκίνου και εξέφραζε την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής. Είχε διαγνωστεί ότι έπασχε απόκαρκίνο στους πνεύμονες μόλις στις 22 Οκτωβρίου 2015.

    «Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Γιόχαν Κρόιφ, έφυγε από τη ζωή στις 24 Μαρτίου στη Βαρκελώνηέχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφεραν οι οικείοι του σε λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

    Ο Κρόιφ έκανε μεγάλη καριέρα στον Άγιαξ και την Μπαρτσελόνα ενώ ήταν κάτοχος της Χρυσής Μπάλας την οποία κατέκτησε τρεις φορές.

    Ένας από τους Έλληνες παίκτες και αναμφίβολα από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο θρυλικός «στρατηγός», Μίμης Δομάζος, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, για τον Γιόχαν Κρόιφ.

    «Ο Κρόιφ γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν εξαιρετικός και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Εκείνη την εποχή (αρχές δεκαετίας του '70), η μισή εθνική Ελλάδας αποτελείτο από παίκτες του Παναθηναϊκού. Θυμάμαι θέλαμε να ξεπλύνουμε την ήττα με 2-0 από τον Αγιαξ στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Και είπαμε πάμε να τους κερδίσουμε. Όμως ήταν αδύνατον. Χάσαμε 5-0 μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης». Προεξάρχοντος του Κρόιφ, αυτή η εθνική Ολλανδίας δεν παιζόταν. Όλοι οι παίκτες έπαιζαν σε όλες τις θέσεις. Ο Κρόϊφ ξεχώριζε... Αν όχι ο κορυφαίος, ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι στο ημίχρονο του αγώνα κάπνιζε... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. δεν γνωρίζω την οικογένεια του, αλλά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου»...

    «Ηταν ο καλύτερος όλων των εποχών», δήλωσε ο Πλατινί

    Μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου που ταλαιπωρεί τις τάξεις του ποδοσφαίρου σε διοικητικό επίπεδο, αλλά στον αμιγώς ποδοσφαιρικό τομέα, ο Μισέλ Πλατινί, υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες που ανέδειξε η Ευρώπη.

    Πληροφορούμενος με θλίψη τον θάνατο του Γιόχαν Κρόϊφ, ο Γάλλος παλαίμαχος, δήλωσε: «Ηταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Εχασα έναν φίλο, ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο κύριο. Τον λάτρευα, ήταν ένας εκπληκτικός παίκτης που αποτελούσε εξαίρεση»...

    [08] Μείον 5 βαθμούς και 5 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ

    Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με αφαίρεση 5 βαθμών, κλείσιμο της έδρας για 3 αγωνιστικές για τον ημιτελικό με τους «ερυθρόλευκους», συν άλλες δύο για τους αγώνες με Καλλονή και Πανιώνιο, καθώς και συνολικό πρόστιμο που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 March 2016 - 22:32:24 UTC