Visit the Point of Reference Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Κατρούγκαλος: Καμία σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους
  • [02] Τζακ Λιου (υπ. Οικονομικών ΗΠΑ): Οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τη δέσμευσή τους και να ελαφρύνουν το ελληνικό χρέος
  • [03] Η εικόνα του προσφυγικού πληθυσμού ανά την Ελλάδα
  • [04] Α. Τσίπρας: Η Ευρώπη βρίσκεται σε νευρική κρίση
  • [05] Τζιάνι Πιτέλα από το Σχιστό: Η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί μόνη της στο προσφυγικό
  • [06] Με κύριο θέμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Πρακτορείου»
  • [07] Σερβία: Βουλευτές της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο εκτόξευσαν δακρυγόνα στη Βουλή
  • [08] Ρομπέρτο: «Έχουμε να κάνουμε πολλά μπροστά μας και για πολλά να πανηγυρίσουμε»

  • [01] Γ. Κατρούγκαλος: Καμία σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους

    Ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, με δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", υπό τον τίτλο «έκτακτη εισφορά ειδικά για συνταξιούχους», επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους».

    «Τα μόνιμα κέντρα εξουσίας της χώρας διαπιστώνουν την προσωρινότητα τους και αντιδρούν σπασμωδικά. Μετά την ποινική δίωξη κατά του επικεφαλής του ΔΟΛ, πρώτα το Βήμα και σήμερα τα Νέα, σε πρωτοσέλιδο, γράφουν για προαποφασισμένες μειώσεις στις συντάξεις και για επιβολή, δήθεν, έκτακτης εισφοράς. Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για επιβολή νέας εισφοράς στους συνταξιούχους και η μη μείωση των κύριων συντάξεων ήταν και παραμένει κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση. Δεν ανησυχούν όμως για τις συντάξεις. Για την Δικαιοσύνη ανησυχούν?», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γ. Κατρούγκαλος.

    [02] Τζακ Λιου (υπ. Οικονομικών ΗΠΑ): Οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τη δέσμευσή τους και να ελαφρύνουν το ελληνικό χρέος

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες προέτρεψαν σήμερα τους Ευρωπαίους να ολοκληρώσουν "χωρίς καθυστέρηση" την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.

    Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου παραδέχτηκε ότι απομένει ακόμη να γίνει "σημαντική δουλειά" μεταξύ των διαφόρων πλευρών, όμως υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό "να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστερήσεις η αξιολόγηση" του προγράμματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το αμερικανικό υπουργείο σχετικά με τη συζήτηση που είχε ο Αμερικανός υπουργός με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Ο Τζακ Λιου προσέθεσε ότι "είναι σημαντικό (...) οι Ευρωπαίοι να τηρήσουν τη δέσμευσή τους και να θέσουν το ελληνικό χρέος σε βιώσιμη τροχιά μέσω μέτρων για την ελάφρυνσή του", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    [03] Η εικόνα του προσφυγικού πληθυσμού ανά την Ελλάδα

    Στους 20.000 υπολογίζονται οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες αυτή την ώρα στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, αριθμός που ωστόσο αναμένεται να αυξηθεί.

    Τα κέντρα φιλοξενίας της Αττικής έχουν υπερπληρότητα σε πρόσφυγες. Συγκεκριμένα στο Ελληνικό φιλοξενούνται 2.000 άτομα, στον Ελαιώνα 1.200, στο Σχιστό 1.200, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 1.150 πρόσφυγες. Αντίστοιχα στο νέο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών βρίσκονται 2.000 πρόσφυγες.

    «Κόκκινο» έχουν χτυπήσει οι αριθμοί στην Ειδομένη με σχεδόν 4.000 ανθρώπους εγκλωβισμένους στον καταυλισμό και καθόλου ελεύθερο χώρο και άλλους περίπου 1.500 να περιμένουν στο βενζινάδικο του Πολυκάστρου. Κατά δεκάδες συνεχίζουν να έρχονται με τα πόδια, την ίδια ώρα που οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άνοιξαν σήμερα μέχρι το μεσημέρι την ουδέτερη ζώνη.

    Στα νησιά

    Σε 482 ανέρχονται οι πρόσφυγες που βρίσκονται σήμερα στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με τα στοιχεία των λιμενικών αρχών του νομού. Συγκεκριμένα στη Ρόδο φιλοξενούνται 137 άνθρωποι σε κτίριο που έχει διαμορφώσει ο Δήμος κοντά στο λιμάνι, στο Καστελόριζο 85 στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο νησί της Λέρου 205 άτομα σε εγκαταστάσεις στα Λέπιδα δίπλα από το υπό κατασκευή hot spot, και στη Κω 55, που βρίσκονται στην ύπαιθρο.

    Στο νησί της Λέσβου στις εννιά το πρωί καταγεγραμμένοι και έτοιμοι να αναχωρήσουν βρίσκονταν 1.766 άνθρωποι, οι οποίοι και διαμένουν στον καταυλισμό του hot spot και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, ενώ όσοι έχουν χρήματα σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

    Στη Χίο έχουν μείνει 498 πρόσφυγες, οι οποίοι με την ολοκλήρωση της καταγραφής τους θα παραμείνουν στο hot spot της ΒΙΑΛ και στον καταυλισμό της Σούδας.

    Σημειώνεται ότι περίπου 1.000 από τους παραπάνω πρόσφυγες και μετανάστες αναμένεται να αναχωρήσουν από τη Λέσβο και τη Χίο σήμερα το βράδυ με το πλοίο «Blue Star 1», το οποίο πραγματοποιεί τακτικό δρομολόγιο για Πειραιά.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα

    Στον προαύλιο χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας έχουν βρει κατάλυμα 680 άτομα. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο αναμένονται αύριο με το πλοίο της γραμμής 560 πρόσφυγες προερχόμενοι από την Μυτιλήνη.

    Από το κέντρο φιλοξενίας της Κοζάνης αναχώρησαν σήμερα 150 πρόσφυγες με προορισμό την Ειδομένη. Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης έχουν απομείνει περίπου ογδόντα πρόσφυγες, οι περισσότεροι από το Αφγανιστάν.

    Επίσης, στην περιοχή των Γρεβενών, στον κόμβο του Ταξιάρχη στην Εγνατία οδό, μια ομάδα 30 προσφύγων ξεχώρισε από το μπλοκ των 130 Σύρων που έχουν κατασκηνώσει σε υπαίθριο πάρκινγκ και περπατώντας κατά μήκος της Εγνατίας κατευθύνονται προς την Κοζάνη. Στη Δεσκάτη Γρεβενών φιλοξενούνται στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γεωπάρκου 60 Σύροι πρόσφυγες .

    Τετρακόσιοι πρόσφυγες βρίσκονται στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Οι πρόσφυγες έχουν φθάσει από χθες με οκτώ λεωφορεία και διανυκτέρευσαν στην ύπαιθρο στην περιοχή του ΣΕΑ Αλμυρού.

    Ομαλοποιημένη και χωρίς ένταση, είναι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας στα Τρίκαλα, όπου φιλοξενούνται συνολικά 374 πρόσφυγες, Σύροι και Ιρακινοί. Από αυτούς 150 περίπου είναι παιδιά. Χθες το βράδυ εγκατέλειψαν το κλειστό γυμναστήριο 40 περίπου πρόσφυγες, οι οποίοι με συνοδεία περιπολικών και με τα πόδια κατευθύνονται προς την Ειδομένη.

    Περίπου 550 πρόσφυγες βρίσκονται στην Φθιώτιδα με κατεύθυνση τα σύνορα. Οι 250 φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο κοντά στην είσοδο της Λαμίας και οι υπόλοιποι σε μοναστήρι στην περιοχή του Δομοκού.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι στο νομό Λάρισας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεωφορεία με πρόσφυγες, καθώς αναχώρησαν όλα σταδιακά χθες το βράδυ.

    [04] Α. Τσίπρας: Η Ευρώπη βρίσκεται σε νευρική κρίση

    Για «Ευρώπη σε νευρική κρίση» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του αμέσως μετά με την συνάντησή του με τον Τζιάννι Πιτέλα, επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.

    Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον κ. Πιτέλα σημαντικό φίλο της Ελλάδας με ξεκάθαρες θέσεις για την κρίση που βιώνει η Ευρώπη και πρόσθεσε ότι οι προκλήσεις είναι πολύ μεγάλες και ήδη βρισκόμαστε μπροστά σε ανθρωπιστική κρίση με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που μετακινούνται από περιοχές πολέμου προς την Ευρώπη. Αλλά , πρόσθεσε βλέπουν μια Ευρώπη που βρίσκεται σε νευρική κρίση , σε μια Ευρώπη που αναπτύσσονται και ενισχύονται ακροδεξιές δυνάμεις και μισαλλόδοξες απόψεις.

    Ο Πιτέλα σημείωσε από την πλευρά του ότι δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση, ενώ εξήρε τις προσπάθειες της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι συμφώνησε με τον κ . Πιτέλα ότι είναι αναγκαίο οι προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης, να υψώσουν το δικό τους τείχος απέναντι στα τείχη της ντροπής που υψώνουν ακροδεξιές δυνάμεις, οι οποίες ενισχύθηκαν στην Ευρώπη εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας. Περισσότερο από ποτέ η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει πορεία, είπε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι η σύγκρουση δεν είναι μεταξύ των κρατών , αλλά ανάμεσα σε προοδευτικές και συντηρητικές δυνάμεις .

    Δεν μπορεί να υπάρξει ενωμένη Ευρώπη χωρίς σεβασμό στους κοινούς κανόνες, στις κοινές ευθύνες και κοινές δεσμεύσεις είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι οι μονομερείς πρωτοβουλίες, οι παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου , είναι πρωτοβουλίες που υποσκάπτουν τα θεμέλια και τη διαδικασία ενοποίησης της ΕΕ .

    [05] Τζιάνι Πιτέλα από το Σχιστό: Η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί μόνη της στο προσφυγικό

    Μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης στην Ελλάδα για το προσφυγικό έστειλε από το Σχιστό ο επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζιάνι Πιτέλα.

    Σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή την επίσκεψή του στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, αναφέρει: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί μόνη της, σώζει τις ζωές πάρα πολλών προσφυγών».

    [06] Με κύριο θέμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Πρακτορείου»

    Με κύριο θέμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του«Πρακτορείου»: Oψυχολόγος, νευροψυχολόγος παίδων, διδάκτωρ παιδοψυχολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Σήφης Κουράκης, μιλά στην Τάνια Μαντουβάλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα,που χάνουν μάνα πατέρα και αδέλφια καιη ίδια η ζωή τα υποχρεώνει να ταξιδεύουν μόνα τους, προκειμένου να επιβιώσουν. Ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Ρώμη Θ. Ανδρεάδης-Συγγελάκης παρουσιάζει την πολιτική της Ιταλίας στο μεταναστευτικό ενώ ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Άγκυρα Α. Αμπατζής γράφει για τις αντιδράσεις του κόσμου στην Τουρκία.

    Ασυνόδευτα παιδιά: To ταξίδι της χαμένης αθωότητας

    Ψυχική οδύσσειαπου μπορεί να κρατήσει ακόμηκαι δύο γενιές, αποτελεί ο ξεριζωμός των προσφυγόπουλων,που χάνουν μάνα πατέρα και αδέλφια καιη ίδια η ζωή τα υποχρεώνει να ταξιδεύουν μόνα τους, προκειμένου να επιβιώσουν.Συναισθήματα που ισοδυναμούν με αυτά που βιώνουν οι στρατιώτες στο μέτωπο, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και πλήθος διαταραχών αντιμετωπίζουν τα ασυνόδευτα παιδιά, που επί της ουσίας παρακάμπτουν, χωρίς τη θέληση τους, τα χρόνια της αθωότητας.

    Οι Ιταλοί αντίθετοι στα νέα τείχη της Ευρώπης

    Η Ιταλία προσπαθεί να καθορίσει την πολιτική στρατηγική της για το μεταναστευτικό βάσει των εθνικών συμφερόντων της, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της μεσογειακής Ευρώπης. Και η στάση του Ματέο Ρέντσι, στην τελευταία σύνοδο της Ένωσης, στις Βρυξέλλες, ήταν σαφής, πέρα από οποιαδήποτε πιθανότητα παρερμηνείας: τις ευθύνες για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό πρέπει να τις μοιρασθούν όλες οι χώρες-μέλη, διότι, διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης το ίδιο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός έφτασε να απειλήσει τις χώρες εκείνες της κεντρικής Ευρώπης οι οποίες αρνούνται να συμβάλουν στην επανεγκατάσταση των προσφύγων, ότι στην περίπτωση που εμμείνουν στην θέση τους αυτή, η Ρώμη θα ζητήσει να μην καταβληθούν τα προβλεπόμενα διαρθρωτικά κονδύλια.

    Πυρήνες προσφοράς στους πρόσφυγες από τους Τούρκους

    Έχει σημαντική απόσταση να διανύσει κάποιος που επιθυμεί να αντιληφθεί τις ανθρώπινες αντιδράσεις του κόσμου στην Τουρκία στο ζήτημα των προσφύγων. Μια απόσταση που πρέπει να καλυφθεί με τα πόδια! Οι πολιτικές, εθνικές, στρατηγικές και ποιος ξέρει πόσες άλλες«πολυεπίθετες»σκοπιμότητες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να αντιληφθεί κάποιος τις αντιδράσεις αυτές από τα μέσα ενημέρωσης.

    Από τη μια, οι σκοπιμότητες αυτές γύρω από το μεταναστευτικό κι από την άλλη η φορτωμένη με πολλά καυτά θέματα τουρκική επικαιρότητα, καθιστά τις εφημερίδες και τα κανάλια, μάλλον αναξιόπιστο μάρτυρα. Βλέπετε το μεταναστευτικό στην Τουρκία είναι συνυφασμένο με θέματα όπως οι σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τη Ρωσία, το Ιράν. Θέματα καυτά που εγκυμονούν μέχρι και θερμές καταστάσεις. Αυτή η υφή περιέχει και το ωφελιμιστικό στοιχείο που πότε εμφανίζεται με τον όρο της τουρκικής κυβέρνησης να αρθούν οι θεωρήσεις για τους Τούρκους πολίτες στην ΕΕ για να τεθούν από τουρκικής πλευράς σε εφαρμογή τα συμφωνηθέντα με την ΕΕ για την επανεισδοχή των μεταναστών, και πότε με τα παζάρια για περισσότερα χρήματα από την ΕΕ.

    [07] Σερβία: Βουλευτές της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο εκτόξευσαν δακρυγόνα στη Βουλή

    Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης διέκοψαν σήμερα, εκτοξεύοντας δακρυγόνα, μια συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοσόβου, μέθοδο που χρησιμοποιούν από τον Οκτώβριο προκειμένου να επιτύχουν με αυτόν τον τρόπο την παραίτηση της κυβέρνησης.

    Τα δακρυγόνα εκτοξεύτηκαν από δύο αντιπολιτευόμενους βουλευτές προς το τέλος της συζήτησης και πριν ξεκινήσει ο πρώτος γύρος της ψηφοφορίας.

    Όλοι οι βουλευτές βγήκαν από την αίθουσα, αλλά ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα ξαναρχίσει αργότερα.

    Παρά τη βροχή που έπεφτε στην Πρίστινα, έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου διαδήλωναν περίπου 1.000 υποστηρικτές της αντιπολίτευσης. Οι διαδηλωτές έχουν στήσει σκηνές και παραμένουν εκεί από το βράδυ της Τετάρτης.

    Ο υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι θεωρείται φαβορί για τη θέση του προέδρου. Μοναδικός αντίπαλός του είναι ο Ράφετ Ράμα, ο οποίος προέρχεται επίσης από το Δημοκρατικό Κόμμα του Κοσόβου του Θάτσι.

    "Εξω" και "Έξω ο Θάτσι" φώναζαν οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την έδρα της κυβέρνησης και έξω από το κοινοβούλιο.

    [08] Ρομπέρτο: «Έχουμε να κάνουμε πολλά μπροστά μας και για πολλά να πανηγυρίσουμε»

    Αρχηγικό μήνυμα με αποδέκτες τους φίλους του Ολυμπιακού, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ρομπέρτο. Ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα απέναντι στην Άντερλεχτ, επισήμανε ωστόσο ότι οι παίκτες «θα συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά διαχειριζόμενοι τον πόνο μέσα μας και κοιτώντας το μέλλον με πάθος».

    «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το χθεσινό αποτέλεσμα. Ήταν αρκετή η δουλειά για μεγάλο διάστημα, μια μεγάλη προσπάθεια και φιλοδοξία να προετοιμαστούμε για την ευρωπαϊκή μας πρόκληση και κανείς δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις την ήττα. Αυτή είναι η δουλειά μας, ο λόγος της δικής μας πραγματικότητας. Πολλοί άνθρωποι γύρω μας ανησυχούν για εμάς. Τους λείπουμε καθώς είμαστε μακριά. Και όλα αυτά λόγω της δουλειάς μας. Το πάθος σας, τα χρώματά σας και η ομάδα σας είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και η υπερηφάνειά μου. Δεν θέλω κομπλιμέντα, ούτε φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Ξέρω τις ευθύνες μου και μπορώ να διαχειριστώ τις απαιτήσεις σας στις κακές στιγμές. Γιατί όλοι εμείς, όλοι οι παίκτες που συγκροτούμε την ομάδα, την οικογένειά μας, γνωρίζουμε ότι είμαστε υπεύθυνοι των εμφανίσεών μας για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε, με το κεφάλι ψηλά, διαχειριζόμενοι τον πόνο μέσα μας και κοιτώντας το μέλλον με πάθος. Έχουμε να κάνουμε πολλά μπροστά μας και για πολλά να πανηγυρίσουμε μαζί. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμά μας, αλλά έχω πολλούς λόγους για να είμαι περήφανος σήμερα, σε μια κακή ημέρα. Γιατί για τις καλές ημέρες δεν υπάρχει κάτι να ανησυχήσω. Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές. Προσπαθούμε να τις βοηθήσουμε να γίνουν καλύτερες. Είμαι σίγουρος πως θα κάνετε το ίδιο», ανέφερε το μήνυμα του Ισπανού γκολκίπερ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 26 February 2016 - 17:33:11 UTC