Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν για να σωθεί η χώρα»
  • [02] Η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης πιστώθηκε σε 330.000 δικαιούχους
  • [03] Τουρίστες δηλώνουν οι δύο συλληφθέντες για οπλοκατοχή, στην Αλεξανδρούπολη
  • [04] Στην αναμονή περίπου 1.600 πρόσφυγες, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ
  • [05] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών, για το Ασφαλιστικό
  • [06] Μεξικό: Έντεκα νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τον εορτασμό των γενεθλίων μιας 15χρονης
  • [07] Aυτοκτόνησε ο Μπενουά Βιολιέ, ένας από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο
  • [08] Ανακοινώνεται, το μεσημέρι, η υποβολή πρότασης για το Νόμπελ Ειρήνης
  • [09] Επικίνδυνος τζιχαντιστής θεωρείται σε Βοσνία και Σερβία ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων στην Αλεξανδρούπολη
  • [10] Ξεκινά η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, για την πρώτη αξιολόγηση
  • [11] Αθ. Αθανασίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο το πρώτο ρομπότ που θα «πεθάνει» σαν άνθρωπος
  • [12] Τα ευρωπαϊκά καλοκαίρια είναι τα πιο ζεστά των τελευταίων 2.000 ετών

  • [01] «Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν για να σωθεί η χώρα»

    Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για κυνική και ωμή άσκηση εξουσίας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Βενιζέλος επέκρινε την κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της και τόνισε: «Προσπαθούμε να φτάσουμε τον Δεκέμβριο του 2018 εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014».Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε λάθος τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά ότι χωρίζει το ΠΑΣΟΚ άβυσσος από τη ΝΔ και διερωτήθηκε τι χωρίζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις από το να συνεργαστούν «για να σώσουμε τη χώρα», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από τη Χρυσή Αυγή» πρόσθεσε.

    Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου σχήματος, απάντησε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κυρίου Λεβέντη και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να πάμε σε ένα συνέδριο που θα μείνουν έξω αυτοί που θα πρέπει να είναι εκεί και να έλθει μόνο ο κύριος Παπανδρέου». Σε ό,τι αφορά τον ίδιο είπε πως θα είναι πάντα παρών «για τη χώρα».

    [02] Η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης πιστώθηκε σε 330.000 δικαιούχους

    Η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης, συνολικού ποσού 52 εκατομμυρίων ευρώ, πιστώθηκε σε 330.000 φορολογούμενους την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για δικαιούχους του επιδόματος, με βάση τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί ως 31 Δεκεμβρίου 2015. Η δεύτερη δόση, όπως προβλέπεται στη σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, θα καταβληθεί έως τον Ιούνιο. Συνολικά φέτος θα διατεθούν για επίδομα θέρμανσης 105 εκατομμύρια ευρώ μετά την αυστηροποίηση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

    Υπενθυμίζεται ότι τα εισοδηματικά κριτήρια προβλέπουν ως δικαιούχους: άγαμους με ατομικό εισόδημα έως 12.000 ευρώ, έγγαμους έως 20.000 ευρώ με προσαύξηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί ενώ για τις μονογονεϊκές οικογένειες το όριο εισοδήματος διαμορφώνεται τα 22.000 ευρώ (το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το πρώτο).Η ακίνητη περιουσία του δικαιούχου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ για τον άγαμο και τα 200.000 ευρώ για τον έγγαμο.

    [03] Τουρίστες δηλώνουν οι δύο συλληφθέντες για οπλοκατοχή, στην Αλεξανδρούπολη

    Δύο ύποπτοι για εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες συνελήφθηκαν την Πέμπτη για οπλοκατοχή, όπως γνωστοποίησεη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

    Σε δελτίο τύπου της, η Αστυνομική Διεύθυνση είπε, «Συνελήφθησαν, την 28-01-2016 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας 29χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 20χρονος υπήκοος Υεμένης, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, μετά από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους παραπάνω, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο (2) μαχαίρια, με μήκος λάμας 32 και 23 εκατοστών, αορτήρας πολεμικού όπλου, κινητά τηλέφωνα και διάφορα χρηματικά ποσά.»

    Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι συλληφθέντες, οι οποίοι την Τρίτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή προκειμένου να αντικρούσουν τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες για σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, εμμένουν στην αρχική τους δήλωση ότι προορισμός του ταξιδιού τους ήταν το χωριό Πέπλος το οποίο θα επισκέπτονταν ως τουρίστες.

    Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνος τζιχαντιστής θεωρείται σε Βοσνία και Σερβία ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων στην Αλεξανδρούπολη

    [04] Στην αναμονή περίπου 1.600 πρόσφυγες, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ

    Άνοιξε, από νωρίς το πρωί, το σημείο διέλευσης των προσφύγων από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, το οποίο παρέμενε κλειστό από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή τη στιγμή, περίπου 1.600 άτομα περιμένουν για να περάσουν στη γειτονική χώρα, εκ των οποίων τα 700 βρίσκονται στον καταυλισμό και τα υπόλοιπα σε βενζινάδικο, στο ύψος του Πολυκάστρου. Ωστόσο, στο σημείο αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των προσφύγων καθώς, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, είχαν εγκλωβιστεί εκατοντάδες άτομα σε Χίο και Μυτιλήνη.

    [05] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών, για το Ασφαλιστικό

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό πραγματοποιούν, από το πρωί, περίπου 100 ένστολοι αστυνομικοί, έξω από τα κτίρια του ασφαλιστικού τους φορέα, του ΤΕΑΠΑΣΑ, στην οδό Βερανζέρου.Οι αστυνομικοί κρατούν μαύρες σημαίες, ενώ έχουν αναρτήσει πανό, με τα οποία εκφράζουν την αντιθεσή τους στο προωθούμενο σχέδιο του ασφαλιστικού.

    «Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κατήφορος. Εξαφανίζεται το ταμείο μας που είχε δικά μας λεφτά» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γιαννακαράκος.

    [06] Μεξικό: Έντεκα νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τον εορτασμό των γενεθλίων μιας 15χρονης

    Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυροβολισμών που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων μιας 15χρονης στην πολιτεία Γκερέρο, στο νότιο Μεξικό, ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνήτης της πολιτείας.Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο πάρτι για τα 15α γενέθλια -τα οποία θεωρούνται σημαντικά και είναι παράδοση να γιορτάζονται στη Λατινική Αμερική- ενός κοριτσιού στο χωριό Κουντανθίτο στον δήμο Κογιούκα ντε Καταλάν.

    Η πολιτεία Γκερέρο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών και απαγωγών σε όλο το Μεξικό.

    [07] Aυτοκτόνησε ο Μπενουά Βιολιέ, ένας από τους κορυφαίους σεφ στον κόσμο

    Ένας από τους μεγαλύτερους σεφ στον κόσμο, ο γαλλο-ελβετός Μπενουά Βιολιέ, ο οποίος διηύθυνε στα 44 χρόνια του το Restaurant de l' Hotel de Ville Crissier στην Eλβετία, βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η αστυνομία, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο της γαστρονομίας.Το εστιατόριο του Μπενουά Βιολιέ βρέθηκε τον Δεκέμβριο στην πρώτη θέση της λίστας (La Liste) των χιλίων καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο.

    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε χθες το βράδυ στο σπίτι του το άψυχο σώμα του διακεκριμένου σεφ, ο οποίος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, αυτοπυροβολήθηκε.

    Στις 12 Δεκεμβρίου 2015, το Restaurant de l' Hotel de Ville Crissier, το οποίο διηύθυνε από το 2012 μαζί με τη σύζυγό του ο Μπενουά Βιολιέ, κέρδισε την πρώτη θέση στη «La Liste»θεσμό που προωθήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας ως απάντηση στη βρετανική λίστα των «50 Best».Το εστιατόριο , που βρίσκεται κοντά στη Λωζάννη, ξεπέρασε βάσει της κατάταξης αυτής το Per Se της Νέας Υόρκης, επίσης βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin.

    [08] Ανακοινώνεται, το μεσημέρι, η υποβολή πρότασης για το Νόμπελ Ειρήνης

    Παρουσιάζεται, σήμερα Δευτέρα, η υποβολή πρότασης στη Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Η πρόταση που υποβάλλεται αφορά τρία πρόσωπα, συμβολικά, στα οποία θα καθρεφτίζεται η συμπεριφορά και η στάση της Ελλάδας, Οργανώσεων, εθελοντών και αλληλέγγυων, στην τεράστια προσφυγική κρίση.

    Η ανακοίνωση της πρότασης θα γίνει στις 13:00, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών και συγγραφέα Θ. Βαλτινό, τον κοσμήτορα του Παντείου Πανεπιστημίου και πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Χρ. Γιαλουρίδη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπ. Καπράλο και τον καθηγητή, πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρο του Συμβουλίου Πρυτάνεων, Γ. Πετράκο.

    Διαβάστε επίσης: Η γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο ψαράς Στ. Βαλιαμός και η Σ. Σάραντον, προτείνονται για Νόμπελ Ειρήνης

    [09] Επικίνδυνος τζιχαντιστής θεωρείται σε Βοσνία και Σερβία ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων στην Αλεξανδρούπολη

    Από τη Σερβία κατάγεται ο ένας εκ των δύο υπόπτων για σχέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, αναφέρει ο σερβικός Τύπος. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς κατάγεται από την πόλη Νόβι Πάζαρ στην νοτιοδυτική Σερβία και η οικογένειά του το 1994 μετανάστευσε στη Σουηδία.Όπως αναφέρουν τα βοσνιακά και τα σερβικά ΜΜΕ, ο Μπεκτάσεβιτς θεωρείται στέλεχος της Αλ Κάιντα στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

    Η βοσνιακή δημόσια τηλεόραση (FTV) αναφέρει, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές, ότι έχει ήδη πολεμήσει στη Σύρια, όπου μετέβη μετά την αποφυλάκισή του, το 2011.

    Επίσης, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των βοσνιακών αρχών ασφαλείας ο Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς μέσα στο 2015 προσπάθησε τρεις φορές να εισέλθει από τη Σερβία στην Βοσνία, αλλά δεν τού επιτράπηκε η είσοδος. Στην τρίτη προσπάθεια, αναφέρει η βοσνιακή δημόσια τηλεόραση, τού επιβλήθηκε ποινή οριστικής απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Ο Μίρσαντ Μπεκτάσεβιτς συνελήφθη το 2005 στο Σεράγεβο, ύστερα από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι όπου διέμενε και όπου βρέθηκε εκρηκτική ύλη 20 κιλών, μία αυτοσχέδια ζώνη εκρηκτικών, πυροκροτητές και βιντεοκασέτα με οδηγίες για την κατασκευή αυτοσχέδιας βόμβας.

    Το 2007, ο Μπεκτάσεβιτς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών για προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων. Έκανε ένσταση και η ποινή του μειώθηκε στα οχτώ χρόνια. Το 2009 ικανοποιήθηκε το αίτημά του να έκτιση την ποινή του στη Σουηδία, χώρα της οποίας ήταν υπήκοος, και αφού εξέτισε τα 2/3 της ποινής το 2011 αποφυλακίστηκε.

    [10] Ξεκινά η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, για την πρώτη αξιολόγηση

    Ξεκινά σήμερα η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς για την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής. Στην πρώτη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για τις 5 το απόγευμα, ο επικεφαλής της ελληνικής πλευράς Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι εκπρόσωποι των δανειστώνΝτέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) καιΝίκολα Τζιαμαρόλι (ΕΣΜ) θα έχουν μια καταρχήν εισαγωγική συζήτηση για όλα τα θέματα της αξιολόγησης, με το ασφαλιστικό να αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι», μεταξύ των δύο πλευρών.

    Οι επικεφαλής των θεσμών αναμένεται να παραμείνουν στην Αθήνα για μερικές μέρες, το πιθανότερο έως το τέλος της εβδομάδος, μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης. Στο διάστημα αυτό θα προσδιορισθούν, από τις δύο πλευρές, όλα τα μέτωπα της διαπραγμάτευσης η οποία θα συνεχιστεί σε δεύτερη φάση μετά την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Ελλάδα.

    Η μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, η δημοσιονομική κατάσταση του 2016, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2016 - 2018, τα κόκκινα δάνεια πρώτης κατοικίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων είναι, μεταξύ άλλων, τα «καυτά» θέματα στα οποία θα εστιαστεί η διαπραγμάτευση.

    Στο ασφαλιστικό, η κόκκινη γραμμή που έχει χαράξει η κυβέρνηση προβλέπει καμία περικοπή στις κύριες συντάξεις και κινείται με βάση το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας.Κρίσιμος, στο μέτωπο αυτό, αναμένεται να είναι ο ρόλος του ΔΝΤ, καθώς εκτιμάται ότι μπαίνει στη διαπραγμάτευση με πιο σκληρή γραμμή.

    Σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική κατάσταση του 2016, η κυβέρνηση θα επικαλεσθεί την υπέρβαση κατά 1,9 δισ. ευρώ των εσόδων το 2015 και την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 0,4% του ΑΕΠ το έτος αυτό, παρά τον αρχικόστόχο για πρωτογενές έλλειμμα 0,25% του ΑΕΠ. Τα στοιχεία αυτά θα καταθέσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, εμμένοντας στη θέση ότι ο προϋπολογισμός του 2016 θα εκτελεστεί κανονικά με βάση τις προβλέψεις.

    Σε ό,τι αφορά το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σημειωθεί σύγκλιση μεταξύ των δύο πλευρών, σχετικά τη λειτουργία και τη δομή του.

    Σε εκκρεμότητα παραμένει επίσης το θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Από την προηγούμενη διαπραγμάτευση είχε δοθεί προθεσμία ως τις 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τον τρόπο διαχείρισής τους.

    [11] Αθ. Αθανασίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Σε τρία χρόνια θα είναι έτοιμο το πρώτο ρομπότ που θα «πεθάνει» σαν άνθρωπος

    Το πρώτο ρομπότ που, όταν ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής του, θα αποσυντίθεται σαν πτώμα χάρη στα βιοδιασπώμενα υλικά του και έτσι δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον, θα είναι έτοιμο σε τρία περίπου χρόνια, αποκαλύπτει η Ελληνίδα Αθανασία (Νάσια) Αθανασίου, ερευνήτρια του Ιταλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (ΙΙΤ) στη Γένοβα, ειδική στα νέα «θαυματουργά» υλικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Όπως λέει, πέρα από τα ρομπότ, τα «έξυπνα» υλικά θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας με πλήθος εφαρμογών στις συσκευασίες, στις μεταφορές, στο περιβάλλον, στην ιατρική κ.α. Τονίζει ότι η έρευνα στο Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας -όπου εργάζονται περίπου 15 Έλληνες ερευνητές- συνδέεται στενά με τη βιομηχανική παραγωγή της χώρας, αντίθετα με την Ελλάδα, όπου γίνεται μεν ποιοτική έρευνα, αλλά συχνά χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα.

    [12] Τα ευρωπαϊκά καλοκαίρια είναι τα πιο ζεστά των τελευταίων 2.000 ετών

    Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, έχει βιώσει τα πιο ζεστά καλοκαίρια των τελευταίων δύο περίπου χιλιετιών, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα με ελληνική συμμετοχή. Το αποκορύφωμα ήταν οι καύσωνες των ετών 2003, 2010 και 2015.

    Η μελέτη 45 επιστημόνων από 13 χώρες (και την Ελλάδα), με συντονιστή τον καθηγητή Γιργκ Λουτερμπάχερ του γερμανικού Πανεπιστημίου του Γκίσεν, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό περιβαλλοντικών ερευνών «Environmental Research Letters», βασίσθηκε σε δενδροχρονολόγηση και σε ανάλυση ιστορικών δεδομένων. Μεταξύ των ερευνητών ήταν ο καθηγητής-ακαδημαϊκός Χρήστος Ζερεφός και η ελληνικής καταγωγής Έλενα Ξοπλάκη του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Γιούστους-Λίμπιγκ του Γκίσεν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 1 February 2016 - 9:32:34 UTC