Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρωτοβουλίες «για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη», προαναγγέλλει η Φ. Γεννηματά
  • [02] Δ. Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί αιτία πολέμου
  • [03] Μήνυμα ενότητας από τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την επόμενη μέρα στη ΝΔ
  • [04] Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στη Σουηδία, μετά τον εντοπισμό ύποπτης ουσίας σε αποσκευές
  • [05] Υεμένη: Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες από πύραυλο που έπληξε νοσοκομείο των ΓΧΣ
  • [06] Κάμερον: Η κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τη βούληση του λαού, αν ψηφίσει υπέρ της εξόδου από την ΕΕ
  • [07] Πώς κατατάσσονται τα μέσα μεταφοράς στον αγώνα κατά των εκπομπών άνθρακα;
  • [08] Προσδοκίες και φόβοι των Ολλανδών ευρωβουλευτών για την ολλανδική προεδρία
  • [09] Ορίζοντας 2016:Ασφάλεια, προστασία δεδομένων, ενεργειακή ένωση
  • [10] Oι δοκιμασίες, οι προκλήσεις και οι νίκες του 2015
  • [11] Αντ. Σαμαράς: Η παράταξη από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα
  • [12] Η Γαλλία τίμησε τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2015

  • [01] Πρωτοβουλίες «για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη», προαναγγέλλει η Φ. Γεννηματά

    «Η χώρα δεν μπορεί να περάσει τον κάβο της κρίσης με αυτή την κυβέρνηση», η οποία αποτελεί «μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης για τη χώρα», τονίζει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

    Για το Ασφαλιστικό, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημειώνει ότι πρέπει να αλλάξει η συνολική αντίληψη της επιχειρούμενης παρέμβασης, καθώς «δεν λύνει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού αποτελεσματικά σε βάθος χρόνου. Αντιθέτως δημιουργεί κίνητρα εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής και τιμωρεί τους νέους, τους αγρότες, τους ειλικρινείς επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες».

    Η ίδια επαναφέρει την πρότασή της για σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της Βουλής, «επειδή πιστεύαμε και πιστεύουμε πως αυτή είναι η μόνη λύση για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας». Χαρακτηρίζει άκαιρο το ποιος θα είναι επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης, καθώς όπως εξηγεί «προέχει η συζήτηση για το προγραμματικό πλαίσιο και τους θεσμικούς και πολιτικούς όρους αξιόπιστης εφαρμογής του».

    Ακόμη, προαναγγέλλει πρωτοβουλίες «για μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη», αναφέροντας ότι στο α΄ τρίμηνο του 2016 θα υπάρξει μια «πολιτική, προγραμματική, διακηρυκτική συνδιάσκεψη» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ερωτηθείσα εάν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με το Ποτάμι απαντά ότι «όσοι πιστεύουμε στις αρχές της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρυθμιστικής ανανεωτικής αριστεράς έχουμε υποχρέωση να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

    Για τις εκλογές στη ΝΔ, τέλος, η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι «η Δεξιά δεν αλλάζει όποιον αρχηγό και αν έχει», καθώς «όποιος και αν εκλεγεί θα υπηρετήσει τις αρχές μιας βαθιάς συντηρητικής παράταξης».

    [02] Δ. Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί αιτία πολέμου

    «Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, αποτελεί αιτία πολέμου για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα» και «χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός, ώστε να μην κατατεθεί ποτέ στη Βουλή αυτό το νομοσχέδιο, ούτε όπως προτείνεται, ούτε έτσι όπως θα το συνδιαμορφώσουν κυβέρνηση και εταίροι» τόνισε σήμερα στην Πάτρα, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο δημαρχείο της πόλης.

    «Αν η εργατική τάξη, μαζί με τους φτωχούς αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της χώρας μας, βγουν στους δρόμους και δείξουν την πραγματική δύναμή τους, τότε αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να πάει στα αζήτητα», προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι «πρέπει να παλέψουμε για μια ουσιαστική και πραγματική κοινωνική ασφάλιση, διότι με όσα δρομολογούνται μέσω του νομοσχεδίου, μπαίνει οριστική ταφόπλακα στο κοινωνικό και ασφαλιστικό σύστημα και ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτική ασφάλιση».

    [03] Μήνυμα ενότητας από τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την επόμενη μέρα στη ΝΔ

    Μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχε έρθει τρίτος στον πρώτο γύρο, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

    «Από αύριο το πρωί θα δουλέψουμε, όλοι μαζί ενωμένοι, σκληρά, προκειμένου να ξανακάνουμε τη ΝΔ μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα συνομιλεί με την κοινωνία. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνει σύντομα μια ρεαλιστική και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, για να μπορέσουμε να απαλλάξουμε τη χώρα από την επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουμε ξανά την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

    Ο κ. Τζιτζικώστας προσήλθε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο, που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ. Στην είσοδο τον περίμεναν υποστηρικτές του που τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

    [04] Εκκενώθηκε αεροδρόμιο στη Σουηδία, μετά τον εντοπισμό ύποπτης ουσίας σε αποσκευές

    Ένα αεροδρόμιο εκκενώθηκε εν μέρει σήμερα στη Σουηδία, όταν εντοπίστηκαν ίχνη εκρηκτικών υλών σε μία αποσκευή, κατά τον έλεγχο ρουτίνας, ανακοίονωσε η αστυνομία. «Οι αίθουσες αναχωρήσεων και αποσκευών εκκενώθηκαν, κάτι που επηρεάζει τις αναχωρήσεις αλλά όχι και τις αφίξεις», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ρόλαντ Λίντκβιστ.

    Ο συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης-Σκάφστα, το πέμπτο σε μέγεθος στη Σουηδία. Το αεροδρόμιο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για πτήσεις εταιρειών χαμηλού κόστους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων. «Η ύποπτη αποσκευή ανήκει σε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία συνεργάζεται μαζί μας. Λέει ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ουσία αυτή στην τσάντα της», πρόσθεσε ο Λίντκβιστ.

    Μια ομάδα πυροτεχνουργών αναμένεται στο αεροδρόμιο το οποίο απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη.

    [05] Υεμένη: Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες από πύραυλο που έπληξε νοσοκομείο των ΓΧΣ

    Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν από πύραυλο που έπληξε σήμερα ένα ιατρικό κέντρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF) στην Υεμένη, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης.Ο πύραυλος έπληξε το ιατρικό κέντρο του Ράζεχ στην επαρχία Σάαντα, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η υπεύθυνη Τύπου των MSF στην Υεμένη, Μάλακ Σάχερ.Η εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να πει αν επρόκειτο για αεροπορική επιδρομή και αν τα θύματα ήταν ασθενείς ή μέλη της οργάνωσης.

    Τον Οκτώβριο, ένα άλλο κέντρο των MSF είχε πληγεί από αεροπορική επιδρομή της υπό τη Σαουδική Αραβία συμμαχίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του προσωπικού.

    [06] Κάμερον: Η κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τη βούληση του λαού, αν ψηφίσει υπέρ της εξόδου από την ΕΕ

    Εάν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που πρόκειται να διεξαχθεί μέχρι τα τέλη του 2017, η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει να υλοποιήσει τη βούληση του λαού, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.Ο ηγέτης των Συντηρητικών τόνισε ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι η αποχώρηση από την ΕΕ είναι η ορθή απόφαση, εφόσον καταφέρει να περάσει τις μεταρρυθμίσεις που ζητά από τις Βρυξέλλες.

    «Ο βρετανικός λαός θα λάβει την απόφασή του. Πρέπει να εκτελέσουμε αυτήν την απόφαση όποια κι αν είναι» είπε μιλώντας στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC. «Αν (η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ) είναι η απάντηση (των ψηφοφόρων) θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να εφαρμοστεί» υπογράμμισε ο Κάμερον.Όταν ρωτήθηκε αν η κυβέρνησή του προετοιμάζει σχέδια για μια πιθανή έξοδο, ο Κάμερον είπε ότι τα σχέδιά του αφορούν την επαναδιαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες και το δημοψήφισμα.

    [07] Πώς κατατάσσονται τα μέσα μεταφοράς στον αγώνα κατά των εκπομπών άνθρακα;

    [08] Προσδοκίες και φόβοι των Ολλανδών ευρωβουλευτών για την ολλανδική προεδρία

    "Η ολλανδική προεδρία έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση απειλείται και εσωτερικά και εξωτερικά από κρίσεις και αστάθεια. Για αυτό περιμένουμε η ολλανδική προεδρία να κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει την ενότητα της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία ενιαίου συστήματος ελέγχου των συνόρων σε ξηρά και θάλασσα. Επίσης, αν η Ευρώπη δεν μπορέσει να περιορίσει την εισροή οικονομικών μεταναστών, θα αναγκαστεί να παρέχει λιγότερη τοπική στήριξη στους πρόσφυγες, που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά μας ", δήλωσε η Esther de Lange (ΕΛΚ).

    Ο Paul Tang, από τους Σοσιαλιστές είπε ότι "τα σημερινά προβλήματα, είτε αφορούν το προσφυγικό είτε την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έχουν ένα κοινό, μπορούν να καταπολεμηθούν μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα βασιλεύει ο φόβος. Βασιζόμαστε στα εθνικά μας συμφέροντα και τελικά όλοι βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε πώς το προσφυγικό χώρισε την Ευρώπη και έκανε τους ανθρώπους να μιλούν για κλείσιμο των συνόρων. Αυτό δεν αποτελεί πρόοδο. Αυτή τη χρονιά, περιμένω από την Ολλανδία, να στρέψει την προσοχή των κρατών μελών στα κοινά συμφέροντα και αξίες. Λέξεις αλλά κυρίως πράξεις".

    "Οι υφιστάμενοι αλλά και οι νέοι κανόνες θα πρέπει να εφαρμόζονται σε ολόκληρη την ΕΕ. Η εφαρμογή των κανόνων είναι σημαντική στους τομείς των μεταφορών, της αλιείας, το ευρώ, τη Σένγκεν, τις τράπεζες και πολλά άλλα. Μια ενδεχόμενη έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα ήταν καταστροφική και για την ΕΕ και για την Ολλανδία. Η Ολλανδία θα πρέπει να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει τη Βρετανία, έναν καλό σύμμαχο, να φύγει από την ΕΕ. Επίσης, κατά την αξιολόγηση της εμπορικής συμφωνίας της ΕΕ με το Πακιστάν, η Ολλανδία θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το Πακιστάν σέβεται τα δικαιώματα των (θρησκευτικών) μειονοτήτων. Οι κατάχρηση των νόμων περί βλασφημίας πρέπει να σταματήσουν", δήλωσε ο Peter van Dalen, από τους Ευρωπαίους Μεταρρυθμιστές.

    Ο Hans van Baalen (Φιλελεύθεροι), με τη σειρά του δήλωσε ότι "η ολλανδική προεδρία θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση της εσωτερικής αγοράς και του διεθνούς εμπορίου. Η εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, είναι ζωτικής σημασίας. Η οικονομική ανάπτυξη είναι η μόνη λύση σε πολλά προβλήματα της ΕΕ. Επίσης, η ολλανδική προεδρία θα πρέπει να δουλέψει πάνω στο προσφυγικό ζήτημα, στις προκλήσεις που δέχεται η ζώνη Σένγκεν, στις σχέσεις ΕΕ - Ρωσίας, στην πιθανή έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ αλλά και στην μάχη κατά του ΙΚ, εντός και εκτός Συρίας. Ο αποτελεσματικός έλεγχος των ευρωπαϊκών συνόρων είναι απαραίτητος για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της ΕΕ, προκειμένου να καταπολεμήσουμε την παράνομη μετανάστευση και να διαχειριστούμε το προσφυγικό".

    Η Anja Hazekamp (Ευρωπαϊκή Αριστερά), είπε ότι περιμένει από την ολλανδική προεδρία να είναι προσηλωμένη στο να καταστεί ο πλανήτης βιώσιμος. "Αυτό περιλαμβάνει το να στραφεί η προσοχή στα ζώα, στη φύση και στο περιβάλλον. Ο χρόνος μεταφοράς των ζώων πρέπει να μειωθεί δραστικά. Σημαντικά ζητήματα για το 2016 είναι επίσης, το τέλος της υπεραλίευσης, ο σεβασμός των κανόνων της φύσης και απαγόρευση ουσιών που προκαλούν ορμονικές διαταραχές. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς περιμένουμε από την Ολλανδία να διατηρήσει τις αξίες της ανεκτικότητας, της συμπόνια και της βιωσιμότητας. Επίσης, η προστασία της ιδιωτικότητας και των ελευθεριών θα πρέπει να προστατευθούν και να μην θυσιαστούν με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίαςΒ¨.

    "Η προεδρία προσφέρει την ευκαιρία στην Ολλανδία να αναδείξει τον καθοδηγητικό της ρόλο. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΕΕ, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ευρωπαϊκής προσέγγισης στο προσφυγικό, στην κλιματική αλλαγή, στη φοροδιαφυγή και σε άλλες σημαντικές προκλήσεις, που μέχρι σήμερα η πρόοδος είναι πολύ αργή. Ωστόσο, η Ολλανδία εξακολουθεί να υστερεί στο ζήτημα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δεν δείχνει συμπόνια στους πρόσφυγες και είναι γνωστή ως φορολογικός παράδεισος. Η προεδρία αποτελεί ευκαιρία για να αλλάξουν αυτάΒ¨, είπε ο Bas Eickhout (Πράσινοι).

    Τέλος, ο Marcel de Graaff (Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας), δήλωσε ότι δεν περιμένει τίποτα από την ολλανδική προεδρία. "Αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφική για την Ολλανδία αλλά είναι πολύ καλή στο να ακολουθεί τις διαταγές που έρχονται από τις Βρυξέλλες. Ο Rutte θα χορέψει στου ρυθμούς του Γιουνκέρ και θα συνεχίσει να καταστρέφει την Ολλανδία. Μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπούσε τα συμφέροντα της Ολλανδίας, θα είχε ήδη κλείσει τα σύνορα και θα κλείδωνε απ? έξω όσους Ολλανδούς πολίτες επέστρεφαν από τη Συρία. Πρέπει να βγούμε από την ΕΕ, το ευρώ και σίγουρα από τη ζώνη Σένγκεν. Αυτό δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Rutte. Ντροπή", είπε.

    [09] Ορίζοντας 2016:Ασφάλεια, προστασία δεδομένων, ενεργειακή ένωση

    Βίντεο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις προτεραιότητες του 2016.

    [10] Oι δοκιμασίες, οι προκλήσεις και οι νίκες του 2015

    [11] Αντ. Σαμαράς: Η παράταξη από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα

    Εκλογές για νέο πρόεδρο της ΝΔ: «Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε και από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο Α. Σαμαράς.

    Ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά. «Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε και από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα», τόνισε σε δήλωσή ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

    [12] Η Γαλλία τίμησε τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2015

    Η Γαλλία τίμησε σήμερα τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων του 2015, με την αποκάλυψη μιας αναμνηστικής πλάκας στη βάση μιας βελανιδιάς που φυτεύτηκε για τον σκοπό αυτό στην Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ, στην καρδιά του Παρισιού.Στο κείμενο της πλάκας, τα αποκαλυπτήρια της οποίας έγιναν από τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό και τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, αναφέρεται: «Στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων του Ιανουαρίου και του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι, το Μονρούζ και το Σεν Ντενί. Εδώ, ο λαός της Γαλλίας τα τιμά».

    Λίγο αργότερα, παρουσία πολλών συγγενών των θυμάτων στην πλατεία, ο τραγουδιστής Τζόνι Χαλιντέι έδωσε μια μικρή συναυλία ερμηνεύοντας το τραγούδι «Un Dimanche de Janvier». Ντυμένος στα μαύρα, ο τραγουδιστής απέδωσε τη σύνθεση της Ζαν Σεράλ που γράφτηκε για την πορεία της 11ης Ιανουαρίου 2015, στην οποία μετείχαν πολλοί ξένοι ηγέτες και χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη Γαλλία.

    Ακολούθησε η χορωδία των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας που ερμήνευσε το τραγούδι «Les prenoms de Paris» του Ζακ Μπρελ και κατόπιν διαβάστηκε η ομιλία που είχε εκφωνήσει ο Βικτόρ Ουγκό μετά την επιστροφή του από την εξορία, στις 5 Σεπτεμβρίου 1870. «Σώστε το Παρίσι, αυτό δεν σημαίνει μόνο τη σωτηρία της Γαλλίας αλλά του κόσμου όλου. Το Παρίσι είναι το ίδιο το κέντρο της ανθρωπότητας. Το Παρίσι είναι η ιερή πόλη. Όποιος επιτίθεται στο Παρίσι επιτίθεται μαζικά στο ανθρώπινο είδος» είχε δηλώσει τότε ο συγγραφέας.

    «Χρειαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία γιατί είμαστε σε πόλεμο ενάντιο στον τζιχαντισμό, αυτό είναι το πνεύμα της συγκέντρωσης», εξήγησε ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι France 2.Με τις σημερινές εκδηλώσεις ολοκληρώνεται η εβδομάδα που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων του Ιανουαρίου (17 νεκροί) και του Νοεμβρίου (130 νεκροί) στη γαλλική πρωτεύουσα και τα προάστιά της.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 10 January 2016 - 13:32:24 UTC