Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-06-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κομισιόν: Οι ελληνικές προτάσεις έχουν κατατεθεί και είναι αντικείμενο αξιολόγησης
  • [02] Οι προτάσεις έγιναν θετικά δεκτές από τους Ευρωπαίους, διαβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές
  • [03] Ο Σόιμπλε λέει πως η Αθήνα δεν έχει παρουσιάσει «ουσιαστικές προτάσεις»
  • [04] Ντάισελμπλουμ: Αδύνατο να έχουμε τελική συζήτηση σήμερα
  • [05] Π. Μοσκοβισί: Η συμφωνία είναι και εφικτή και αναγκαία
  • [06] Βερολίνο: Αποφάσεις θα ληφθούν μόνο αν υπάρξει συμφωνία της Αθήνας με τους θεσμούς
  • [07] Ολάντ: Μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις
  • [08] Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής
  • [09] Σε εξέλιξη η διαδικασία της εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο
  • [10] Κυρ. Μητσοτάκης στους Financial Times: Δεν είναι αργά για δίκαιη συμφωνία
  • [11] Η μπάλα πλέον στο γήπεδο της ΕΕ και του ΔΝΤ, δηλώνει ελληνική κυβερνητική πηγή
  • [12] Λίγες οι ελπίδες συμφωνίας, δηλώνει ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ
  • [13] Εντυπωσιακή αποκλιμάκωση των ελληνικών ομολόγων
  • [14] Οι μη επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές «κατακτούν» τον πλανήτη

  • [01] Κομισιόν: Οι ελληνικές προτάσεις έχουν κατατεθεί και είναι αντικείμενο αξιολόγησης

    Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε ότι οι ελληνικές προτάσεις έχουν κατατεθεί και ότι προς το παρόν αποτελούν αντικείμενο αξιολόγησης από τους αρμόδιους παράγοντες των θεσμικών εκπροσώπων των δανειστών.

    Υπενθύμισε επίσης ότι, όπως δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποδεχόμενος προ ολίγου στην έδρα της Επιτροπής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, οι προτάσεις αυτές αποτελούν μια καλή βάση για να γίνουν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρόσθεσε, τέλος, ότι το βασικό αντικείμενο των διαβουλεύσεων είναι πλέον οι νέες ελληνικές προτάσεις.

    Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, στην πενταμερή συνάντηση που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στην έδρα της Επιτροπής με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον Γιούνκερ, την Κριστίν Λαγκάρντ από το ΔΝΤ, τον Μπενουά Κερέ από την ΕΚΤ και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερουν Ντάισελμπλουμ, παρόντες είναι επίσης ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί και ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βλάντις Ντομπρόβσκις.

    Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι στη συνάντηση θα προστεθεί και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

    Εξάλλου, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στην πενταμερή συνάντηση, δήλωσε ότι οι ελληνικές προτάσεις δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί.

    [02] Οι προτάσεις έγιναν θετικά δεκτές από τους Ευρωπαίους, διαβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές

    Ικανοποιημένες από το περιεχόμενο των διαβουλεύσεων που είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, με τους ιθύνοντες της ευρωζώνης, δήλωναν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

    Όπως υπογράμμιζαν πρωταρχικός στόχος της ελληνικής πλευράς είναι η εξεύρεση μιας βιώσιμης για την ελληνική οικονομία λύσης που θ' αποσκοπεί στην προστασία των πτωχότερων και μεσαίων εισοδημάτων, καθώς και η προστασία κοινωνικών δικαιωμάτων όπως οι συλλογικές διαπραγματεύσεις κ.ά.

    Οι ίδιες πηγές διαβεβαίωναν ότι οι ελληνικές προτάσεις έγιναν θετικά δεκτές από τους Ευρωπαίους ιθύνοντες, σημειώνοντας ωστόσο ότι δε θα πρέπει ν' αναμένονται συγκεκριμένες αποφάσεις από τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που άρχισε στις Βρυξέλλες.

    Ως προς το περιεχόμενο των ελληνικών προτάσεων, κύκλοι προσκείμενοι στην κυβέρνηση δε θέλησαν να επεισέλθουν σε λεπτομερή ενημέρωση σημειώνοντας ότι δεν έχει ακόμα περατωθεί η φάση των διαπραγματεύσεων.

    Οι ίδιες πηγές σημείωναν επίσης ότι βασική επιδίωξη της Ελλάδας στην παρούσα φάση είναι να συνοδευτεί η επίτευξη της συμφωνίας με τη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

    Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πάντως ότι η αύξηση του ΦΠΑ σε νησιά, η έκτακτη εισφορά σε επιχειρήσεις που έχουν πάνω από 500.000 ευρώ κέρδη, καθώς και μια σειρά από άλλα ζητήματα βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βρίσκονται επίσης και οι αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα αρχής γενομένης από την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.

    Αναφερόμενες στα ενδεχόμενα προβλήματα στις τράπεζες, οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν, ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα και ότι υπάρχει καλή συνεργασία της ΕΚΤ και της ΤτΕ.

    [03] Ο Σόιμπλε λέει πως η Αθήνα δεν έχει παρουσιάσει «ουσιαστικές προτάσεις»

    Η Ελλάδα δεν έχει παρουσιάσει «ουσιαστικές προτάσεις» από την τελευταία εβδομάδα και στις συνθήκες αυτές η σημερινή σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες «θα φέρει σχετικά λίγα πράγματα», δήλωσε στις Βρυξέλλες ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Η σημερινή ημέρα θα δώσει την ευκαιρία για «μια πρώτη εκτίμηση», είναι «μια καλή βάση» για άλλες συζητήσεις, διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την άφιξή του στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των 19 στις Βρυξέλλες

    [04] Ντάισελμπλουμ: Αδύνατο να έχουμε τελική συζήτηση σήμερα

    «Αδύνατο να έχουμε τελική συζήτηση σήμερα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

    Ο Γ. Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι το Eurogroup αναμένει την αξιολόγηση των θεσμών επί των ελληνικών προτάσεων. Σημείωσε ότι οι προτάσεις της Ελλάδας έφτασαν πολύ αργά και πρόσθεσε ότι θα δείξει αν αποτελούν καλή βάση για περαιτέρω συζήτηση.

    Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Μάιλ Νούναν ανέφερε ότι δεν αναμένει σήμερα συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών και εκτίμησε ότι θα χρειαστεί κι' άλλο Eurogroup την Πέμπτη.

    Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Κάρλος ντε Γκίντος δήλωσε ότι δεν αναμένει σήμερα απόφαση, γιατί πολλά τεχνικά θέματα της διαπραγμάτευσης παραμένουν ακόμα ανοιχτά.

    Ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ εξέφρασε την ανησυχία του γιατί οι ελληνικές προτάσεις έφτασαν πολύ αργά και οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν είναι αρκετά ενημερωμένοι. Πρόσθεσε, ότι δεν αναμένει κάτι εξαιρετικό σήμερα.

    [05] Π. Μοσκοβισί: Η συμφωνία είναι και εφικτή και αναγκαία

    «Επιθυμούμε μια συμφωνία», τόνισε ο Επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, προσερχόμενος σήμερα στο Eurogroup στις Βρυξέλλες, σημειώνοντας παράλληλα ότι η συμφωνία είναι και εφικτή και αναγκαία.

    Ο Π. Μοσκοβισί είπε ότι η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της Ελλάδας, της ευρωζώνης και της Ευρώπης. Πρόσθεσε ότι οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης δείχνουν ότι έχει γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός, ότι υπάρχει πρόοδος και αποτελεί βάση συζήτησης, κυρίως όσον αφορά τα δημοσιονομικά. Σημείωσε, ωστόσο, ότι απομένει ακόμα δουλειά όσον αφορά τον ΦΠΑ και τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού.

    Καταλήγοντας, ο Π. Μοσκοβισί τόνισε ότι σήμερα πρέπει να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να χαραχθεί η διαδικασία της δουλειάς που θα οδηγήσει στην τελική συμφωνία. «Υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει», ανέφερε.

    [06] Βερολίνο: Αποφάσεις θα ληφθούν μόνο αν υπάρξει συμφωνία της Αθήνας με τους θεσμούς

    Οι προτάσεις της Ελλάδας θα αξιολογηθούν από τους τρεις θεσμούς και, αν υπάρξει συμφωνία, θα τεθούν στους υπουργούς Οικονομικών του Eurogroup.

    Αυτό μόνο μπορεί να αποτελέσει βάση για αποφάσεις, εξήγησε ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ και επισήμανε ότι δεν πρόκειται για νέα διαδικασία, αλλά για την διαδικασία η οποία ακολουθείται από την αρχή των προγραμμάτων διάσωσης.

    Ο Στέφεν Ζάιμπερτ επανέλαβε ότι, αν δεν υπάρχει συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους τρεις θεσμούς, η έκτακτη σύνοδος κορυφής της Ευρωζώνης δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν πρόκειται για πολιτική διαπραγμάτευση, σημείωσε ότι ο στόχος είναι να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα διαρθρωτικού και δημοσιονομικού χαρακτήρα.

    «Αν αυτά τα λέτε πολιτικά ή τεχνικά, είναι πάντως πολύ συγκεκριμένα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

    [07] Ολάντ: Μπορούν να γίνουν αποδεκτές οι ελληνικές προτάσεις

    «Οι προτάσεις του (Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη) Τσίπρα μπορούν να γίνουν αποδεκτές», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αναφέρει στον ιστότοπό της η γαλλική εφημερίδα Liberation.

    [08] Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής

    Την Πέμπτη το πρωί θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οπότε κι αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δικηγόρων των θυμάτων για το θέμα της παράστασης της Πολιτικής Αγωγής σε βάρος όλων των κατηγορουμένων.

    Ο εκ των συνηγόρων των θυμάτων της επίθεσης κατά του ΠΑΜΕ τόνισε στο δικαστήριο ότι η απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των συνδικαλιστών από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Πέρασμα δεν θα είχε διαπραχθεί, ούτε καν επιχειρηθεί εάν δεν υπήρχε η εγκληματική οργάνωση. «Η επίθεση έγινε κατ? εφαρμογήν των αρχών και των σκοπών της οργάνωσης».

    Νωρίτερα, ο εκ των συνηγόρων των Αιγυπτίων ψαράδων τόνισε στο δικαστήριο ότι αν κάνει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, 41 από τους 68 κατηγορούμενους θα βρίσκονται χωρίς Πολιτική Αγωγή απέναντί τους, μεταξύ αυτών και οι 18 βουλευτές και πρώην βουλευτές της ηγετικής ομάδας.

    [09] Σε εξέλιξη η διαδικασία της εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εθελοντικής κινητικότητας στο Δημόσιο, μετά από την έκδοση σχετικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργου Κατρούγκαλου, με την οποία καθορίστηκαν τα κριτήρια επιλογής κατάταξης αλλά και η μοριοδότηση, οι προθεσμίες κ.λπ.

    Σύμφωνα με την απόφαση (δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 12 Ιουνίου), οι ενδιαφερόμενοι εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης στην ΕτΚ μπορούν να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση σε ειδικό έντυπο προς το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και προς τις τριμελείς επιτροπές, που έχουν συγκροτηθεί για την επεξεργασία των αιτημάτων φορέων και την ενίσχυσή τους με προσωπικό.

    Επίσης, ηλεκτρονικά, με κοινοποίηση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο στη Διεύθυνση Διοικητικού της υπηρεσίας που ανήκει ή άνηκε οργανικά ή σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, στη διεύθυνση του οικείου υπουργείου που επόπτευε τον φορέα του.

    Σημειώνεται, ότι η κινητικότητα, σύμφωνα με τον ν. 4325/2015, αφορά μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους.

    [10] Κυρ. Μητσοτάκης στους Financial Times: Δεν είναι αργά για δίκαιη συμφωνία

    Σε σημερινό άρθρο του στους Financial Times με τίτλο «Δεν είναι ακόμη αργά για μία δίκαιη συμφωνία για την Ελλάδα» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυρικάκος Μητσοτάκης, αναφέρει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θέλουν και αναμένουν μία συμφωνία με τους εταίρους της χώρας και ενόψει της σημερινής έκτακτης συνόδου τονίζει ότι ο πρωθυπουργός ταξιδεύει στις Βρυξέλλες γνωρίζοντας ότι έχει τη στήριξη της ελληνικής κοινής γνώμης και ένα είναι σίγουρο, ότι «δεν έχει εντολή εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη και την ΕΕ».

    Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά ότι μία δίκαιη συμφωνία, που θα επιτρέψει στη χώρα να μείνει στο ευρώ και να κάνει όσα πρέπει για να διασώσει την οικονομία της, είναι εφικτή, σημειώνοντας, όμως, ότι θα απαιτηθεί ηγετική και υπεύθυνη στάση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

    «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ξοδέψει το πολιτικό του κεφάλαιο ώστε να καταφέρει να κάνει αυτό που στο κάτω-κάτω είναι το σωστό για την Ελλάδα, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει να διαρρήξει τους δεσμούς του με τις βαθιά ριζωμένες πρακτικές του λαϊκισμού και των πελατειακών σχέσεων που τον έφεραν στην εξουσία» επισημαίνει, εξηγώντας ότι «μπορεί αυτό να του στοιχίσει την υποστήριξη μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όταν θα έχει βάλει τη χώρα του πάνω από το κόμμα θα έχει πραγματικά προσφέρει υπηρεσία στην Ελλάδα».

    Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να αναγνωρίσουν τον πόνο που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να επιτύχουν μία ανεπανάληπτη δημοσιονομική προσαρμογή.

    Επίσης, μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζει ότι για να επιτευχθεί δημοσιονομική βιωσιμότητα, βασική προϋπόθεση είναι η απαλλαγή του πελατειακού κράτους, προσθέτοντας πως είναι καιρός πια να σταματήσουμε να καταφεύγουμε διαρκώς στην εύκολη λύση της επιβολής φόρων και πως υπάρχει περιθώριο να ληφθούν μέτρα, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να διασφαλιστούν δισεκατομμύρια ευρώ από στοχευμένες περικοπές δαπανών.

    [11] Η μπάλα πλέον στο γήπεδο της ΕΕ και του ΔΝΤ, δηλώνει ελληνική κυβερνητική πηγή

    Η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο της ΕΕ και του ΔΝΤ δήλωσε ελληνική κυβερνητική πηγή, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς σημειώνοντας ότι η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύει την προθυμία της Αθήνας να καταλήξει σε συμφωνία.

    Νωρίτερα η καγκελάριος της Γερμανίας ανέφερε ότι προϋπόθεση για να λάβουν μια απόφαση οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης και οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη Σύνοδο Κορυφής που θα ακολουθήσει είναι να έχουν συμφωνήσει πρώτα τα όργανα των Θεσμών.

    [12] Λίγες οι ελπίδες συμφωνίας, δηλώνει ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ

    Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία σήμερα για την Ελλάδα, δήλωσε κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών Αλεξάντερ Στουμπ.

    «Έχω πολύ λίγες ελπίδες ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία σήμερα», δήλωσε ο Στουμπ προτού συμμετάσχει σε μία σύνοδο του Eurogroup την οποία θα ακολουθήσει μία σύνοδος κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των 19 χωρών της ζώνης του ευρώ αργότερα σήμερα στις Βρυξέλλες.

    [13] Εντυπωσιακή αποκλιμάκωση των ελληνικών ομολόγων

    Μεγάλη υποχώρηση εμφανίζουν οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων καθώς οι επενδυτές προεξοφλούν την επίτευξη συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές της.

    Οι τιμές των τίτλων από το πρωί βρίσκονται σε ανοδική πορεία με αποτέλεσμα η απόδοση του 2ετούς ομολόγου να υποχωρεί στη δευτερογενή αγορά στο 23,6% από 28,3% που ήταν το πρωί.

    Αντιστοίχως το δεκαετές ομόλογο διαπραγματευόταν πριν από λίγο με απόδοση 10,8% από 12,4% που ήταν στην αρχή της ημέρας.

    [14] Οι μη επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές «κατακτούν» τον πλανήτη

    «Drones» είναι ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ του ροκ συγκροτήματος «Muse». Το άλμπουμ της βρετανικής μπάντας δεν ανακηρύχθηκε μόνο το ταχύτερα ευπώλητο άλμπουμ στην Ευρώπη, αλλά κατέκτησε και την πρώτη θέση στα αμερικάνικα τσαρτς. Μπορεί οι «Muse» να αναφέρονται στα «ανθρώπινα drones», αλλά η επιτυχία των κανονικών «μη επανδρωμένων ιπτάμενων μηχανών» (UAV) είναι εφάμιλλη της νέας δισκογραφικής δουλειάς των βρετανών μουσικών και φυσικά τα ιπτάμενα « έξυπνα ρομποτάκια» αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης τους.

    Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά των drones μοιάζει με ένα οικοσύστημα καινούριων λογισμικών και ήδη ετοιμάζεται να ικανοποιήσει μια μακρά λίστα ενδιαφερόμενων από πολλούς χώρους: της περιβαλλοντικής διαχείρισης, της γεωργίας, της ενέργειας, του real estate και των κατασκευών. Αρκετοί από τους κατασκευαστές drones είναι είτε μικρές ιδιωτικές εταιρίες είτε startups, ενώ μεγάλες εταιρίες εστιασμένες στην τεχνολογία και όμιλοι βιομηχανιών επενδύουν στην drone τεχνολογία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 22 June 2015 - 12:32:10 UTC