Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-02-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Έγγραφο Γ. Σταθάκη στη Βουλή - Επίκειται άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια
  • [02] Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του πλοίου στο οποίο έχασε χθες τη ζωή του ένας ναυτικός
  • [03] Πέθανε ο σεισμολόγος Γιώργος Σταυρακάκης
  • [04] Επίσχεση εργασίας στο πλοίο «Παναγία Τήνου» - Δεν θα πραγματοποιηθεί το σημερινό δρομολόγιο
  • [05] Στις 5 Μαρτίου θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου για την ΕΡΤ
  • [06] Μέσω διαδικτύου η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΙΚΑ
  • [07] Ανακοινώθηκε η απόφαση για την τετράμηνη παράταση προς την Ελλάδα
  • [08] Θα παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας της ασφάλισης, τόνισε ο υπ. Οικονομίας Γ. Σταθάκης
  • [09] ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων την Τετάρτη 4 Μαρτίου ύψους 875 εκατ. ευρώ
  • [10] Η ΕΛΣΤΑΤ αναθεώρησε επί τα χείρω τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη το 2014
  • [11] Μουλάς συνελήφθη στη Νορβηγία για εξύμνηση της επίθεσης στο Charlie Hebdo
  • [12] Φρ. Ολάντ και Τζ. Λανγκ κατήγγειλαν την καταστροφή έργων στο μουσείο της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές
  • [13] «Έφυγε» πλήρης ημερών ο συλλέκτης Ίων Βορρές

  • [01] Έγγραφο Γ. Σταθάκη στη Βουλή - Επίκειται άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια

    «Επίκειται άμεσα νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος» αναφέρει σε έγγραφη απάντησή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης για το θέμα των "κόκκινων" δανείων.

    Το έγγραφο διαβιβάστηκε, με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει ο Νίκος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί πως θα πορευθεί η νέα συγκυβέρνηση στο θέμα των "κόκκινων" δανείων. Ανάμεσα στα ερωτήματα που έχει απευθύνει στην κυβέρνηση ο κ. Νικολόπουλος ήταν και για το αν υπάρχει σχέδιο για κούρεμα κόκκινων δανείων, ώστε να υπάρξει ουσιαστική ελάφρυνση και να αποδεσμευθούν πόροι για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των προβληματικών επιχειρήσεων.

    [02] Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του πλοίου στο οποίο έχασε χθες τη ζωή του ένας ναυτικός

    Συνελήφθησαν από λιμενικούς του Α΄ λιμενικού τμήματος Ρίου, ο 39χρονος πλοίαρχος και ο 48χρονος υποπλοίαρχος του πλοίου «KOSMAS V» μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το πρωί, 45χρονος αλλοδαπός ναυτικός, κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης λιθάνθρακα, στο λιμάνι του Δρεπάνου Αχαΐας.

    Εξάλλου, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, διορίσθηκαν δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

    Πάντως, η διαδικασία της πραγματογνωμοσύνης θα ξεκινήσει, αφού πρώτα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας μέσα στο πλοίο.

    Η σορός του άτυχου ναυτικού έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 45χρονου.

    Όσον αφορά την κατάσταση των τριών άλλων ναυτικών, που ανασύρθηκαν λιπόθυμοι από το αμπάρι του πλοίου, ο ένας απ? αυτούς είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

    [03] Πέθανε ο σεισμολόγος Γιώργος Σταυρακάκης

    Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο διακεκριμένος σεισμολόγος Γιώργος Σταυρακάκης, μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ένας λαμπρός επιστήμονας με εκατοντάδες δημοσιευμένες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο Γιώργος Σταυρακάκης, διδάκτωρ σεισμολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) (1983-1987).

    Εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 28/2/2015, στις 11:00, στο νεκροταφείο Μελισσίων.

    [04] Επίσχεση εργασίας στο πλοίο «Παναγία Τήνου» - Δεν θα πραγματοποιηθεί το σημερινό δρομολόγιο

    Επίσχεση εργασίας στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Τήνου» για μη καταβολή δεδουλευμένων, πραγματοποιούν 21 μέλη από το πλήρωμα. Το πλοίο δεν θα πραγματοποιήσει το σημερινό του δρομολόγιο από Πειραιά, προς Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο.

    Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) με σημερινή ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι εδώ και καιρό έχει υποβάλει για το θέμα των απλήρωτων ναυτικών συγκεκριμένες προτάσεις στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και προειδοποιεί με συνέχιση και κλιμάκωση των επισχέσεων και των κινητοποιήσεων στα πλοία της ακτοπλοΐας αν οι ναυτιλιακές εταιρείες συνεχίσουν επιδεικτικά να αγνοούν το πρόβλημα της απλήρωτης ναυτικής εργασίας.

    [05] Στις 5 Μαρτίου θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου για την ΕΡΤ

    Την Πέμπτη 5 Μαρτίου η κυβέρνηση θα καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι συνεπής προς τις προγραμματικές της δηλώσεις.

    Ήδη, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα θέματα ΜΜΕ, Νίκος Παπάς, έχει ξεκινήσει καθημερινή διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πρόσωπα, «προκειμένου η ΕΡΤ να λειτουργήσει άμεσα και να αποκατασταθεί η διαρρηγμένη σχέση του κοινού με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα».

    Όπως αναφέρεται σε σχετικό εκτενές σημείωμα, πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου, με το οποίο καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση έχει επεξεργαστεί συνολικά το ζήτημα, δεν αρκείται στην επαναφορά του προηγούμενου πλαισίου, αντιμετωπίζει τις παθογένειες του παρελθόντος χωρίς να «ρίξει μαύρο» και χωρίς τις ανεπίτρεπτες νομικές πρωτοτυπίες που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση.

    [06] Μέσω διαδικτύου η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΙΚΑ

    Δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ προκειμένου να ανανεώσουν την ασφαλιστική ικανότητα για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016 και να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας, αφού όλες οι σχετικές διαδικασίες μπορούν να γίνονται από τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ). Τη δυνατότητα αυτή έχουν όσοι υπάγονται στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του τ. ΟΠΑΔ/ΤΥΔΚΥ).

    [07] Ανακοινώθηκε η απόφαση για την τετράμηνη παράταση προς την Ελλάδα

    Το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του να τροποποιήσει την Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης για την Ελλάδα που επιτρέπει την παράταση των διαθέσιμων πόρων κατά τέσσερις μήνες. Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της τελευταίας απόφασης του Eurogroup.

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αντί για τις 28 Φεβρουαρίου 2015 η ΚΣΧΔ εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2015.

    Η τροποποιημένη Σύμβαση θα υπογραφεί από τον επικεφαλής του ΕΤΧΣ Κλάους Ρέγκλινγκ και από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

    Όπως υπογραμμίζεται, σε συνέχεια αυτής της απόφασης, τα 1,8 δισ. ευρώ τα οποία είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Σύμβασης μπορούν να εκταμιευτούν στην Ελλάδα έως τις 30 Ιουνίου 2015. Προϋπόθεση για την εκταμίευση αυτής της δόσης είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης υπό την υπάρχουσα συμφωνία. Μέχρι τώρα το ΕΤΧΣ έχει εκταμιεύσει 141, 8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, σημειώνει η ανακοίνωση.

    Σύμφωνα με το ΕΤΧΣ, η διαθεσιμότητα των 10,9 δισ. ευρώ του ελληνικού ΤΧΣ παρατείνεται επίσης έως τις 30 Ιουνίου του 2015.

    Σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση ο επικεφαλής του ΕΤΧΣ Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι «αποτελεί ένα σημαντικό ενδιάμεσο βήμα, καθώς παρέχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο για τη συνέχιση των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών στην Ελλάδα. Παράλληλα διασφαλίζει ότι σημαντικοί πόροι του ΕΤΧΣ παραμένουν διαθέσιμοι για την Ελλάδα για τους επόμενους τέσσερις μήνες. »Η ελληνική κυβέρνηση έχει τώρα την ευκαιρία να εργαστεί με τους εταίρους για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την περίοδο μετά τις 30 Ιουνίου 2015 επί τη βάσει της σημαντικής προόδου που σημείωσε η Ελλάδα αλλά και των τεράστιων προσπαθειών του ελληνικού λαού».

    Εξάλλου η μεταβίβαση 1,8 δισ. ευρώ από τα κέρδη της ΕΚΤ το 2014 παραμένουν επίσης διαθέσιμα για την Ελλάδα. Οι πόροι αυτοί βρίσκονται σε έναν λογαριασμό που διαχειρίζεται ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.Οποιαδήποτε εκταμίευση τελεί υπό την αίρεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και της έγκρισής της από τοEurogroup, καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΤΧΣ.

    [08] Θα παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας της ασφάλισης, τόνισε ο υπ. Οικονομίας Γ. Σταθάκης

    «Για το συνταξιοδοτικό σύστημα η κυβέρνηση είναι ταγμένη στον αναδιανεμητικό χαρακτήρα του για κοινωνικούς και αξιακούς λόγους, συνεπώς θα μείνει δημόσιο» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος με την ευκαιρία της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής της. Ο υπουργός ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αλλάξει την οικονομική πολιτική στη χώρα, για να επανέλθει με ταχύτητα σε ρυθμούς ανάπτυξης, διατηρώντας το στοιχείο της κοινωνικής δικαιοσύνης, επουλώνοντας τις πληγές των κοινωνικών βαρών των τελευταίων ετών, αλλά και με ισχυρούς κανόνες κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Το στοιχείο της υποασφάλισης στην Ελλάδα, με την παραγωγή ασφαλίστρων στο 1/4 του ευρωπαϊκού μέσου όρου είναι ανησυχητικό, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότιαυτό που χρειάζεται, είναι ένα νέο συμβόλαιο ανάμεσα σε πολιτεία, πολίτες και ασφαλιστική αγορά, διότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν ανταγωνίζεται τη δημόσια ασφάλιση, αλλά τη συμπληρώνει και ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένα σύστημα ώστε από τις κρατήσεις των εργαζομένων ένα ποσοστό να επενδύεται στον ιδιωτικό τομέα.

    Ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (επανεκλέχθηκε στην ίδια θέση σήμερα κατά τη διάρκεια των πρωινών αρχαιρεσιών) ανέφερε ότι είμαστε μία υπασφαλισμένη κοινωνία και υπογράμμισε ότι ο Έλληνας πολίτης τα επόμενα χρόνια θα έχει γηρατειά ανέχειας παρά τις πολυετείς και μεγάλες εισφορές, καθώς οι δημόσιες συντάξεις δεν θα επαρκούν για τις ανάγκες. Επισήμανε τον αναγκαίο συμπληρωματικό ρόλο της ιδιωτικής στην κοινωνική ασφάλιση για ολοκληρωμένη κάλυψη και σημείωσε ότι η ΕΑΕΕ έχει «οδικό χάρτη» για την ανάπτυξη αυτού του ρόλου.

    [09] ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων την Τετάρτη 4 Μαρτίου ύψους 875 εκατ. ευρώ

    Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων για την άντληση ποσού ύψους 875 εκατ. ευρώ, εξήγγειλε για την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 (Τ+2). Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360. Η δημοπραία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους βασικούς διαπραγματευτές αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας τους.

    [10] Η ΕΛΣΤΑΤ αναθεώρησε επί τα χείρω τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη το 2014

    Επί τα χείρω αναθεώρησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) τις αρχικές εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία το 2014 και, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία, το ΑΕΠ αυξήθηκε πέρυσι κατά 0,75% σε μέσα επίπεδα, έναντι της εκτίμησης για αύξηση 0,82%.

    Οι διαφορές αυτές είναι αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης στοιχείων που δεν ήταν διαθέσιμα κατά την πρώτη εκτίμηση.

    [11] Μουλάς συνελήφθη στη Νορβηγία για εξύμνηση της επίθεσης στο Charlie Hebdo

    Φονταμενταλιστής μουσουλμάνος ιεροκήρυκας από το ιρακινό Κουρδιστάν, γνωστός ως μουλάς Κρεκάρ, συνελήφθη χθες βράδυ στο Οσλο για υποκίνηση σε εγκληματική ενέργεια μετά τις δηλώσεις με τις οποίες εξύμνησε τις δολοφονίες των σκιτσογράφων της γαλλικής εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

    Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, αφού εξέτισε ποινή δύο ετών και δέκα μηνών για διατύπωση απειλών, ο αυτοαποκαλούμενος μουλάς εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση για την επίθεση της 7ης Ιανουαρίου στο Παρίσι κατά του Charlie Hebdo.

    Ο 58χρονος Κούρδος θεωρείται απειλή για την εθνική ασφάλεια της Νορβηγίας όπου έχει καταφύγει από το 1991. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα απέλασης από το 2003. Ο Κρεκάρ που συνηθίζει τις πομπώδεις δηλώσεις και το πραγματικό του όνομα είναι Νατζμεντίν Φαράτζ Αχμαντ ήταν συνιδρυτής της ισλαμιστικής οργάνωσης Ανσαρ αλ-Ισλάμ στο Ιράκ, την οποία δηλώνει ότι έχει πάψει να διοικεί από το 2002. Η Ανσαρ αλ-Ισλάμ και ο Κρεκάρ περιλαμβάνονται στη μαύρη λίστα προσώπων και οργανώσεων με τρομοκρατική δράση των ΗΠΑ και του ΟΗΕ.

    [12] Φρ. Ολάντ και Τζ. Λανγκ κατήγγειλαν την καταστροφή έργων στο μουσείο της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές

    Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατήγγειλε σήμερα, στο περιθώριο μιας επίσκεψής του στις Φιλιππίνες, «τη βαρβαρότητα» των καταστροφών προϊσλαμικών έργων τέχνης από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, ενώ την ανησυχία τους για τον ίδιο λόγο εξέφρασαν επίσης αρχαιολόγοι, καθώς και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Αραβικού Κόσμου στο Παρίσι και πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Τζακ Λάνγκ, σύμφωνα με τον οποίο η καταστροφή των πολιτιστικών και θρησκευτικών αγαθών στη Μοσούλη συνιστά «χιτλερικό φασισμό».

    Τζιχαντιστές κατέστρεψαν αγάλματα, μετώπες και άλλους προϊσλαμικούς θησαυρούς του μουσείου της Μοσούλης, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε χθες, Πέμπτη, από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

    Εμπειρογνώμονες επιβεβαίωσαν τις καταστροφές αυτές, τις οποίες συνέκριναν με την καταστροφή των αγαλμάτων του Βούδα από τους Ταλιμπάν το 2001 στο Μπαμιγιάν του Αφγανιστάν.

    Η UNESCO ζήτησε σήμερα να συνεδριάσει εκτάκτως το Συμβουλιο Ασφαλείας για να εξετάσει τις καταστροφές αυτές.

    [13] «Έφυγε» πλήρης ημερών ο συλλέκτης Ίων Βορρές

    «Έφυγε» πλήρης ημερών ο συλλέκτης Ίων Βορρές, δημιουργός του ομώνυμου Μουσείου στην Παιανία.

    Ο Ίων Βορρές ήταν απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών, με σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες (Πανεπιστήμιο του Queen's στο Οντάριο), καθώς και στη Φιλοσοφία και Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο του Τορόντο). Στον Καναδά εργάστηκε περιστασιακά ως δημοσιογράφος, ενώ το 1967 διορίστηκε, με βαθμό πρέσβη, διευθυντής του Ελληνικού Περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση του Μόντρεαλ, όντας ο μόνος Καναδός υπήκοος διευθυντής ξένου περιπτέρου.

    Διετέλεσε δήμαρχος Παιανίας από το 1991 ως το 1998. Έχει τιμηθεί από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Αθηνών και τη Λέσχη Λάιονς και έχει παρασημοφορηθεί από πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 27 February 2015 - 15:30:23 UTC