Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος
  • [02] Την παραπομπή 70 ατόμων για την υπόθεση της ΧΑ, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός και όλοι οι βουλευτές του κόμματος, εισηγείται ο εισαγγελέας
  • [03] Η θέση της Ελλάδας παραμένει σταθερή, όλα θα γίνουν σε συνεννόηση με την ΕΕ, τονίζει κυβερνητική πηγή
  • [04] Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση αντιστρέφει την πραγματικότητα για να κρύψει το φιάσκο εξόδου από το μνημόνιο
  • [05] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Λι Κετσιάνγκ, στο Μιλάνο
  • [06] Καταδίκη Παν. Ψωμιάδη, σε δεύτερο βαθμό, για την Κορώνεια
  • [07] Ξεπέρασε το 8% η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου
  • [08] «Ανάσα» ρευστότητας από Μ.Ντράγκι στις ελληνικές τράπεζες
  • [09] Eurostat: Αποπληθωρισμό -1,1% εμφάνισε η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο
  • [10] Περισσότεροι από 660 νεκροί στο Κομπάνι από την έναρξη των μαχών
  • [11] Η Αγ. Μέρκελ καλεί την ΕΕ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις εν μέσω αρνητικού κλίματος στις αγορές
  • [12] Σπάνιοι θησαυροί στη Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Αθηνών

  • [01] Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος

    Σε ηλικία 95 χρόνων πέθανε σήμερα το πρωί μια ιστορική μορφή των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και στενός συνεργάτης του, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. Πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είχε αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δράση, είχε φυλακιστεί στη Γυάρο, ενώ υπήρξε και αρχηγός του ΠΑΚ στην Ελλάδα. Διατέλεσε αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός Άμυνας. Υπήρξε ένας από τους 24 βουλευτές, οι οποίοι διατέλεσαν ευρωβουλευτές χωρίς να έχουν εκλεγεί, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ (1/1/1981) έως τη διενέργεια των πρώτων εκλογών για την ανάδειξη ευρωβουλευτών 18/10/1981).

    [02] Την παραπομπή 70 ατόμων για την υπόθεση της ΧΑ, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός και όλοι οι βουλευτές του κόμματος, εισηγείται ο εισαγγελέας

    Την παραπομπή εβδομήντα, από τους συνολικά 85 κατηγορούμενους, στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής -μεταξύ των οποίων, ο αρχηγός και όλοι οι βουλευτές του κόμματος- εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών, ο αρμόδιος εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος. Ο εισαγγελέας με την -700 σελίδων- προτασή του, ζητεί από το Δικαστικό Συμβούλιο να παραπέμψει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλη την ΚΟ της Χρυσής Αυγής -μεταξύ αυτών είναι και οι δύο ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Χρ. Αλεξόπουλος και Στ. Μπούκουρας- για όλες τις πράξεις που καταλογίζονται στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

    Συγκεκριμένα, για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές ζητεί παραπομπή για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

    Ζητεί, επιπλέον, για τους Ν.Μιχαλολιάκο, Η.Κασιδιάρη, Ν.Μίχο, Λαγό, Γ.Γερμενή και Στ.Μπούκουρα, την παραπομπή τους για την επιπλέον κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος, της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης. Για τον Χρήστο Παππά, ζητά μετατροπή σε πλημμέλημα τις επιπλέον κατηγορίες που αντιμετωπίζει για παράνομη κατοχή αρχείου.

    Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρότασή του αναφέρεται σε όλες τις εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ με κυριότερες τη δολοφονία Φύσσα, τη δολοφονία Λουκμάν, τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, την επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων, τις επιθέσεις στους κοινωνικούς χώρους "Αντίπνοια" και "Συνεργείο", την επίθεση σε βάρος μαθητή στο Παλαιό Φάληρο και την επίθεση σε βάρος Πακιστανών εργατών στην Κρήτη.

    [03] Η θέση της Ελλάδας παραμένει σταθερή, όλα θα γίνουν σε συνεννόηση με την ΕΕ, τονίζει κυβερνητική πηγή

    Στη δύσκολη διεθνή συγκυρία, καθώς η ανάπτυξη στην Ευρώπη παραμένει καθηλωμένη και στις εσωτερικές εξελίξεις από την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδει η κυβέρνηση, τη στάση των αγορών έναντι της χώρας τις τελευταίες ημέρες. Κυβερνητική πηγή έλεγε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Ασίας: «Η Ελλάδα δεν αλλάζει τη διαπραγματευτική της στάση, η θέση της χώρας είναι σταθερή. Η συζήτηση είναι σε εξέλιξη, εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας». Διευκρίνιζε δε ότι «όλα θα γίνουν σε συνεννόηση με την Ευρώπη». Η ελληνική κυβέρνηση επιμένει ότι μετά το τέλος του χρόνου δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα στήριξης. Η ίδια πηγή διευκρίνιζε ότι «η προληπτική γραμμή χρηματοδότησης δεν απαιτεί νέο πρόγραμμα». Η συγκεκριμένη πηγή μετέφερε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, αλλά και την αισιοδοξία της ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Κυβερνητικό στέλεχος εξηγούσε ότι λειτουργεί αρνητικά η διεθνής οικονομική συγκυρία, καθώς διαπιστώνεται ότι ενώ τόσο η Κίνα όσο και οι ΗΠΑ κινούνται σε αναπτυξιακούς ρυθμούς η Ευρωπαϊκή οικονομία είναι σε στασιμότητα και αδυνατεί να περάσει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Οι διεθνείς συνθήκες αλληλεπιδρούν και με τις εσωτερικές αιτίες πολιτικής αστάθειας και κυρίως με τη συμπεριφορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισήμανε. Η ίδια κυβερνητική πηγή σημείωνε ότι η αρνητική στάση της αντιπολίτευσης, οι δηλώσεις ότι θα ακυρώσει τις ιδιωτικοποιήσεις ότι θα αμφισβητήσει τη δημοσιονομική σταθεροποίηση προκαλούν ανασφάλεια στους διεθνείς παράγοντες που αντιδρούν.

    [04] Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση αντιστρέφει την πραγματικότητα για να κρύψει το φιάσκο εξόδου από το μνημόνιο

    «Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη, χωρίς παρεμβάσεις, να κάνει το έργο της» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, όπου κατέθεσε για την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών.

    «Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια να αντιστραφεί η πραγματικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης αποτελούν συνειδητή επιλογή για να συγκαλυφθεί το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» τόνισε. Ο κ Σκουρλέτης πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα ανατραπεί από την ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης, η οποία θα ανταποκρίνεται στον πραγματικό συσχετισμό που υπάρχει στην κοινωνία, για την έξοδο από την κρίση. Ο κ. Σκουρλέτης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στη δικαστική έρευνα της υπόθεσης περί ενδεχόμενης δωροδοκίας βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αργότερα σήμερα θα καταθέσει ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

    [05] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Λι Κετσιάνγκ, στο Μιλάνο

    Η περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Κίνας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ, στο Μιλάνο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης- Ασίας.

    Οι δύο ηγέτες συζήτησαν όλο το φάσμα των θεμάτων, όπως η ενεργειακή συνεργασία, οι σιδηρόδρομοι και τα λιμάνια.

    Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό του Μπαγκλαντές Σεΐχ Χασίνα.

    Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, στο Μιλάνο, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας και ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλός του Χρύσανθος Λαζαρίδης.

    Διαβάστε επίσης: Η θέση της Ελλάδας παραμένει σταθερή, όλα θα γίνουν σε συννενόηση με την ΕΕ, τονίζει κυβερνητική πηγή

    [06] Καταδίκη Παν. Ψωμιάδη, σε δεύτερο βαθμό, για την Κορώνεια

    Σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, για υπόθεση που συνδέεται με τη ρύπανση της αποξηραμένης -πλέον- λίμνης Κορώνειας. Πιο ειδικά, η υπόθεση, που εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό, αφορούσε την καθυστέρηση επιβολής προστίμων -αλλά και το μετέπειτα «κούρεμα» αυτών- σε βάρος μονάδων που ρυπαίνουν τη λίμνη Κορώνεια.

    Ο Παν. Ψωμιάδης κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας. Η επιβληθείσα ποινή είναι μειωμένη κατά 4 μήνες σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση. Για την ίδια υπόθεση, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με τριετή αναστολή, σε υπηρεσιακό στέλεχος της πρώην Νομαρχίας, ο οποίος καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος. Αθωωτική, αντιθέτως, ήταν η ετυμηγορία του ίδιου δικαστηρίου, για δύο άλλα υπηρεσιακά στελέχη της πρώην Νομαρχίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην Νομάρχης επέβαλε πρόστιμα με καθυστέρηση 15 μηνών από τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, μειωμένα μάλιστα κατά περίπτωση έως και 30%. Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δέκα βιοτεχνίες -μετά τους σχετικούς ελέγχους- το συνολικό ποσό μειώθηκε κατά 24.660 ευρώ.

    [07] Ξεπέρασε το 8% η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου

    Σε επίπεδα ανώτερα του 8% διαμορφώνεται σήμερα η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου.

    Συγκεκριμένα, διαμορφώνεται σε 8,13% καταγράφοντας άνοδο 26 μονάδων βάσης έναντι του χθεσινού επιπέδου της στην δευτερογενή αγορά, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο από τις 5 Φεβρουαρίου 2014.

    [08] «Ανάσα» ρευστότητας από Μ.Ντράγκι στις ελληνικές τράπεζες

    Μειώνει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το «κούρεμα» που επιβάλλει στα ομόλογα τα οποία καταθέτουν ως ενέχυρο οι ελληνικές τράπεζες για τον δανεισμό τους από το ευρωσύστημα.

    Η Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαίωσε σήμερα ότι σε σχετική επικοινωνία που είχε ο διοικητής της Γιάννης Στουρνάρας με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να «χαλαρώσει» το πλαίσιο που διέπει τον δανεισμό των ελληνικών τραπεζών, προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητά τους.

    Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η ΕΚΤ να μειώσει το «κούρεμα» που επιβάλλει στους τίτλους (ομόλογα, κλπ) που δίνουν οι ελληνικές τράπεζες ως ενέχυρο για να δανειστούν από την ΕΚΤ. Συνακόλουθα, με τη μείωση του «κουρέματος», οι τράπεζες θα μπορούν να πάρουν πρόσθετη ρευστότητα, η οποία ζητούμενο παραμένει σε τι βαθμό θα διοχετευτεί στην αγορά. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, τον Σεπτέμβριο ο δανεισμός των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ ανερχόταν σε 42,6 δισ. ευρώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεπέρασε το 8% η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου

    [09] Eurostat: Αποπληθωρισμό -1,1% εμφάνισε η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

    Αποπληθωρισμό -1,1% εμφάνισε η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο -που είναι το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό στην ΕΕ μετά τη Βουλγαρία (-1,4%)- σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Στην ευρωζώνη, ο πληθωρισμός μειώθηκε από 0,4% τον Αύγουστο σε 0,3% τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό από τον Οκτώβριο του 2009, ενώ πριν έναν χρόνο ήταν στο 1,1%.

    Στην ΕΕ, ο πληθωρισμός μειώθηκε από 0,5% τον Αύγουστο, σε 0,4% τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για το χαμηλότερο ποσοστό από τον Σεπτέμβριο του 2009, ενώ πριν έναν χρόνο ήταν 1,3%. Αποπληθωρισμό, εκτός από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, είχαν ακόμη η Ουγγαρία (-0,5%), η Ισπανία (-0,3%), η Πολωνία (-0,2%), η Ιταλία, η Σλοβενία και η Σλοβακία (από -0,1%) ενώ τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στη Ρουμανία (1,8%), τη Φινλανδία (1,5%) και την Αυστρία (1,4%). Σε σχέση με τον Αύγουστο, ο πληθωρισμός μειώθηκε σε 17 κράτη- μέλη, παρέμεινε αμετάβλητος σε δύο και αυξήθηκε σε εννέα κράτη.

    [10] Περισσότεροι από 660 νεκροί στο Κομπάνι από την έναρξη των μαχών

    Συνολικά 662 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη συριακή πόλη Κομπάνι από την έναρξη, πριν από ένα μήνα, της επιχείρησης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον οποίο δεν περιλαμβάνονται τα θύματα των αεροπορικών επιδρομών. Από τις 16 Σεπτεμβρίου, 374 μαχητές του ΙΚ σκοτώθηκαν, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο που στηρίζεται σε μεγάλο δίκτυο πληροφοριοδοτών και ακτιβιστών στη Συρία.

    Οι μάχες προκάλεσαν επίσης τον θάνατο 258 μελών των Μονάδων Προστασίας του Λαού, της κουρδικής πολιτοφυλακής που υπερασπίζεται την πόλη, εννέα ακόμη Κούρδων και ενός Κούρδου εθελοντή που πολεμούσαν στις τάξεις της. Η μη κυβερνητική οργάνωση αναφέρει επίσης τον θάνατο 20 πολιτών, ενώ η πόλη έχει εγκαταλειφθεί από την πλειοψηφία των κατοίκων της, οι οποίοι έχουν καταφύγει κυρίως στη γειτονική Τουρκία. Ο απολογισμός του Παρατηρητηρίου δεν συμπεριλαμβάνει τα θύματα των δεκάδων αεροπορικών πληγμάτων που διεξάγει ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός.

    [11] Η Αγ. Μέρκελ καλεί την ΕΕ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις εν μέσω αρνητικού κλίματος στις αγορές

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα σε ομιλία της ενώπιον των βουλευτών της Μπούντεσταγκ, της κάτω βουλής του γερμανικού κοινοβουλίου, πως η Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για τη μείωση των δημόσιων ελλειμμάτων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της επειδή η κρίση του χρέους της ευρωζώνης δεν έχει ακόμη ξεπερασθεί και οι αιτίες της δεν έχουν εξαλειφθεί.

    Μιλώντας την ώρα που στις χρηματαγορές επικρατεί νευρικότητα εξαιτίας των ενδείξεων για μια παγκόσμια επιβράδυνση, η Μέρκελ δήλωσε πως οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να έχουν κατά νου, καθώς συζητούν τρόπους για να ενισχύσουν την ανάπτυξη, ότι οι οδυνηρές δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις έχουν αρχίσει να αποδίδουν. «Οι πρώτες επιτυχίες αποδεικνύουν πως επιλέξαμε το σωστό δρόμο από την αρχή» δήλωσε επικαλούμενη τη βελτίωση της παραγωγικότητας και των δημόσιων οικονομικών σε ορισμένα κράτη της ευρωζώνης και την "επιτυχή", όπως την χαρακτήρισε, έξοδο της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας από τα προγράμματα στήριξης. «Όμως -και αυτό θα το πω και θα το ξαναπώ-- είμαστε ακόμη μακριά από το στόχο μας» δήλωσε η Μέρκελ.

    [12] Σπάνιοι θησαυροί στη Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Αθηνών

    Ένα βιβλίο που... μαχαίρωσε πάνω στα νεύρα του ο Εμμανουήλ Ροΐδης, επιστολές του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Διονυσίου Σολωμού, η πρώτη έκδοση του «Ύμνου εις την Ελευθερία» και η χειρόγραφη προκήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη είναι μερικοί μόνο από τους σπάνιους θησαυρούς που εκθέτει για πρώτη φορά στην 88χρονη ιστορία της η Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Αθηνών.

    Η έκθεση, που αρχίζει σήμερα στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28), θα πλαισιώσει βιβλιαγορά εκδόσεων της Ακαδημίας Αθηνών, που υλοποιείται με στόχο την ενίσχυση της «Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης» στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, το κτίριο της οποίας έχει πληγεί σημαντικά από τους πρόσφατους σεισμούς. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της, από το 1926, οπότε ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα που η Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Αθηνών αποφασίζει να παρουσιάσει στο κοινό δείγματα από το πλούσιο αρχείο της- ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αυτό αριθμεί περίπου 200.000 τίτλους βιβλίων και 3.500 τίτλους περιοδικών.

    Η έκθεση στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών παρουσιάζεται από σήμερα ως τις 24 Οκτωβρίου και από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου (εκτός Σαββατοκύριακων), 9 πμ- 3 μμ. Ξεναγήσεις στη Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιούνται κατά τις ημερομηνίες αυτές από τις 10 πμ ως τις 12 το μεσημέρι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 16 October 2014 - 10:30:31 UTC