Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-05-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σταματά η επίσχεση μετά τη συμφωνία υπουργείου Υγείας και παρόχων του ΕΟΠΥΥ
  • [02] Η ΕΚΤ σχεδιάζει μείωση των επιτοκίων και ενίσχυση των τραπεζικών δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • [03] Σε 195.897 συνταξιούχους θα καταβληθεί εφέτος το ΕΚΑΣ
  • [04] Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την έρευνα υδρογονανθράκων
  • [05] Ο Fitch επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ιαπωνίας στη βαθμίδα A+ με αρνητική προοπτική
  • [06] DZ: Όφελος 78,2 δισ. ευρώ θα έχει η Ελλάδα από ενδεχόμενη μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση των δανείων
  • [07] «Με ανέτρεψαν επειδή εμπόδιζα την Γερμανία», δηλώνει ο Μπερλουσκόνι
  • [08] Η τουρκική αστυνομία εκτοξεύει δακρυγόνα εναντίον φοιτητών που διαδηλώνουν για το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο
  • [09] Συνεχίζονται οι απελπισμένες επιχειρήσεις διάσωσης στην Τουρκία

  • [01] Σταματά η επίσχεση μετά τη συμφωνία υπουργείου Υγείας και παρόχων του ΕΟΠΥΥ

    Αίσιο τέλος για τους ασφαλισμένους είχε η τρίτη κατά σειρά συνάντηση του υπουργού Υγείας με τους παρόχους του ΕΟΠΥΥ. Μετά τη συμφωνία που επήλθε στα βασικά ζητήματα που είχαν τεθεί στο τραπέζι, οι πάροχοι κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων δεν θα συνεχίσουν την επίσχεση, ενώ άγνωστο παραμένει αν μετά την εξέλιξη αυτή θα επιμείνουν στην επίσχεση που έχουν εξαγγείλει για την Παρασκευή οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ιδιοκτήτες κλινικών.

    [02] Η ΕΚΤ σχεδιάζει μείωση των επιτοκίων και ενίσχυση των τραπεζικών δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ετοιμάζει πακέτο μέτρων, το οποίο θα θέσει υπόψη του διοικητικού της συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση του Ιουνίου, το οποίο περιλαμβάνει μειώσεις όλων των επιτοκίων της και στοχευμένα μέτρα για την ενίσχυση του δανεισμού στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεωνΡόιτερς.

    Πέντε πηγές με γνώση των μέτρων που ετοιμάζονται, αναφέρουν ότι τα σχέδια περιλαμβάνουν μία δυνητική μείωση των επιτοκίων - περιλαμβανομένου του επιτοκίου αποδοχής καταθέσεων από την ΕΚΤ, το οποίο θα γίνει αρνητικό για πρώτη φορά - μαζί με στοχευμένα μέτρα για τις ΜμΕ.

    Το πακέτο των μέτρων θα προσφέρει κάποια στήριξη στην οικονομία της Ευρωζώνης, αλλά δεν θα έχει τα μεγάλης κλίμακας αποτελέσματα που θα μπορούσε να επιφέρει η ΕΚΤ με ένα μείζον πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE), δηλαδή εκτύπωσης χρήματος για την αγορά περιουσιακών στοιχείων. Ένα τέτοιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης φαίνεται ότι είναι ακόμη κάπως μακριά, αναφέρει το δημοσίευμα.

    Η μείωση των επιτοκίων τον Ιούνιο είναι λίγο ως πολύ βέβαιη, δήλωσε η μία από τις πέντε πηγές που μίλησε στοΡόιτερς, υπό τον όρο να μην κατονομαστεί. Μία δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε το κλίμα αυτό, προσθέτοντας: «Θα είναι η πρώτη μεγάλη κεντρική τράπεζα που θα προχωρήσει σε αρνητικό επιτόκιο αποδοχής καταθέσεων. Αυτό θα μεταβάλλει το επίπεδο της συναλλαγματικής ισοτιμίας (του ευρώ)».

    [03] Σε 195.897 συνταξιούχους θα καταβληθεί εφέτος το ΕΚΑΣ

    Σε 195.897 ανέρχονται συνολικά οι δικαιούχοι συνταξιούχοι του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) με βάση το αρχείο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ). Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΙΚΑ, η χορήγηση του επιδόματος συνεχίζεται για εφέτος σε 167.831 δικαιούχους (με τα ποσά που προβλέπονται στις κλίμακες καθώς και με το ποσό των 30 ευρώ). Το επίδομα επαναχορηγείται σε 15.495 συνταξιούχους, ενώ χορηγείται για πρώτη φορά σε 12.571 συνταξιούχους.

    Το ΕΚΑΣ, καταβάλλεται στους δικαιούχους συνταξιούχους γήρατος, αναπηρίας και θανάτου, που πληρούν τα κριτήρια, με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας. Από την προϋπόθεση αυτή, εξαιρούνται τα παιδιά, που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του ασφαλισμένου ή συνταξιούχου γονέα, καθώς και οι ανάπηροι συνταξιούχοι, με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 80%.

    Για τους δικαιούχους του επιδόματος με αναπηρία τουλάχιστον 80%, στους οποίους είχε διακοπεί το ΕΚΑΣ από 1/1/2014 λόγω της μη συμπλήρωσης της ηλικίας των 65 ετών, έχει καθοριστεί έκτακτη πληρωμή του ΕΚΑΣ στις 15/5/2014. Οι δικαιούχοι αυτής της κατηγορίας θα πληρωθούν την ίδια μέρα τυχόν αναδρομικά ποσά ΕΚΑΣ του 2014, και το επίδομα Μαΐου.

    Το επίδομα του Ιουνίου και η σύνταξη του ίδιου μήνα θα πληρωθούν στις 29 Μαΐου.

    Την ίδια μέρα θα χορηγηθούν και στους υπόλοιπους συνταξιούχους μαζί με τη σύνταξη Ιουνίου, τα ποσά ΕΚΑΣ που δικαιούνται (τυχόν αναδρομικά ποσά ΕΚΑΣ τρέχοντος έτους και επίδομα Ιουνίου.

    [04] Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την έρευνα υδρογονανθράκων

    Επενδύσεις, που μπορεί να υπερβούν τα 700 εκατ. ευρώ, για την έρευνα και παραγωγή κοιτασμάτων υδρογονανθράκων τα οποία εκτιμώνται σε 300 εκατ. βαρέλια, σηματοδοτεί η υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης που αφορούν τις περιοχές Ιωαννίνων, Πατραϊκού Κόλπου και Κατακόλου, σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

    Στην τελετή παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ιω. Μανιάτης και Ασ. Παπαγεωργίου, ο υπουργός Ενέργειας της Μ. Βρετανίας Έντουαρντ Ντέιβι (Edward Davey) και ο πρεσβευτής του Καναδά Ρόμπερτ Πεκ, (Robert Peck). Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν παρέστη ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, τις ευχές του οποίου μετέφερε ο κ. Μανιάτης.

    Οι συμβάσεις ανά περιοχή υπεγράφησαν με τις εξής Κοινοπραξίες:

    - Για τη χερσαία περιοχή των Ιωαννίνων, το σχήμα ENERGEAN OIL AND GAS/ PETRA PETROLEUM. Στα Ιωάννινα οι εκτιμήσεις για τα απολήψιμα αποθέματα κυμαίνονται από 50- 100 εκατ. βαρέλια. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Energean Μ. Ρήγα, στην περιοχή υπάρχουν ενδείξεις πετρελαίου καθώς και γεωλογικά ανάλογα συστήματα στην Ιταλία και την Αλβανία όπου πρόσφατα η Shell ανακοίνωσε την ανακάλυψη κοιτάσματος 200 εκατ. βαρελιών. Οι επενδύσεις στη φάση της παραγωγής σύμφωνα με τον κ. Ρήγα μπορεί να φθάσουν στα 500 εκατ.

    - Για τη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού (όπου τα εκτιμώμενα απολήψιμα αποθέματα είναι 200 εκατ. βαρέλια), το σχήμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ EDISON/ PETROCELTIC. Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γ. Κωστόπουλος έκανε λόγο για θετικές γεωχημικές και γεωλογικές μελέτες και τόνισε ότι προγραμματίζονται 2- 5 γεωτρήσεις (κόστους 20- 35 εκατ. η κάθε μια) συν επενδύσεις 15- 20 εκατ. για σεισμικές έρευνες.

    - Για το Κατάκολο (όπου υπάρχει βεβαιωμένο κοίτασμα 3-5 εκατ. βαρελιών), το σχήμα ENERGEAN OIL AND GAS/ TRAJAN OIL & GAS Ltd. Η γεώτρηση θα γίνει οριζόντια, από τη στεριά για να ελαχιστοποιηθεί η παρέμβαση στο περιβάλλον και οι επενδύσεις μπορεί να φθάσουν στα 50 εκατ. ευρώ.

    [05] Ο Fitch επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ιαπωνίας στη βαθμίδα A+ με αρνητική προοπτική

    Ο οίκος Fitch επιβεβαίωσε το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Ιαπωνίας (Issuer Default Rating, IDR) σε ξένο και εγχώριο νόμισμα στη βαθμίδα A+ με αρνητική προοπτική. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος, η βασική αδυναμία της Ιαπωνίας, όσον αφορά την πιστοληπτική αξιολόγησή της, είναι τα δημόσια οικονομικά της.

    Το ακαθάριστο χρέος της Γενικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε στο 237,2% του ΑΕΠ στο τέλος του 2013, το υψηλότερο από κάθε άλλη χώρα που αξιολογείται από τον Fitch. Το κυκλικά προσαρμοσμένο πρωτογενές έλλειμμα της χώρας ανήλθε στο 7% του ΑΕΠ πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και ήταν πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο του 2% για τις 20 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου που μετέχουν στη G 20. Ο Fitch εκτιμά ότι το χρέος της Ιαπωνίας θα κορυφωθεί το 2020 στο 245% του ΑΕΠ, σύμφωνα με το βασικό του σενάριο.

    [06] DZ: Όφελος 78,2 δισ. ευρώ θα έχει η Ελλάδα από ενδεχόμενη μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση των δανείων

    Όφελος 78,2 δισ. ευρώ θα προσέφερε στην Ελλάδα ενδεχόμενη μείωση του επιτοκίου των δανείων και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής τους στα 50 χρόνια, σύμφωνα με έκθεση της γερμανικής τράπεζας DZ, την οποία επικαλείται σε σημερινό της δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η βοήθεια προς την Ελλάδα θα είναι ακριβή ακόμη και χωρίς "κούρεμα"» η «Suedeutsche Zeitung».

    Το ποσό αυτό αντιστοιχεί, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε «κούρεμα» του χρέους κατά 40%, ενώ ο Γερμανός φορολογούμενος θα επιβαρυνθεί κατά περίπου 22 δισ. ευρώ. Το ακριβές ύψος της επιβάρυνσης, διευκρινίζει η εφημερίδα, είναι ωστόσο θέμα ερμηνείας, καθώς είναι ακαδημαϊκά αμφιλεγόμενο το πώς μπορούν εκτός από τις απώλειες από τα έσοδα των τόκων να υπολογιστούν στο σύνολό τους και οι απώλειες από την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής- θα πρόκειται όμως σίγουρα για διψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων.

    Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι μετά τις ευρωεκλογές οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας θα πρέπει να προβούν σε παραχωρήσεις, γεγονός το οποίο είναι γνωστό στο Βερολίνο. «Εκτός από ένα νέο "κούρεμα", η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θέλει να αποφύγει οπωσδήποτε ένα τρίτο πακέτο πιστώσεων, για το οποίο θα χρειαζόταν την ψήφο της Μπούντεσταγκ» αναφέρει ο συντάκτης και διευκρινίζει ότι μπορεί ο κυβερνητικός συνασπισμός να διαθέτει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή, ενδέχεται όμως πολλοί Χριστιανοδημοκράτες βουλευτές να καταψηφίσουν ένα νέο πακέτο. Οι βουλευτές θα μπορούσαν όμως να «πουλήσουν» ευκολότερα στην κοινή γνώμη τη λύση της επιμήκυνσης και της μείωσης των επιτοκίων, από ό,τι ένα νέο «κούρεμα», υποστηρίζεται.

    [07] «Με ανέτρεψαν επειδή εμπόδιζα την Γερμανία», δηλώνει ο Μπερλουσκόνι

    «Δεν εκπλήσσομαι, με ανέτρεψαν επειδή στάθηκα εμπόδιο στην πολιτική της Γερμανίας» και «αρνήθηκα να μετατραπεί και η Ιταλία σε αποικία όπως η Ελλάδα με την τρόικα», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της αμερικανικής κυβέρνησης Τίμοθι Γκάιτνερ στο τελευταίο του βιβλίο με τίτλο «Stress test», ο οποίος αποκαλύπτει πως, το 2011, υψηλοί ιθύνοντες της ΕΕ ζήτησαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεργασθεί μαζί τους για να επιτύχουν την παραίτηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από την πρωθυπουργία. «Εδώ και καιρό έχω δηλώσει ότι το 2011 έγιναν συντονισμένες κινήσεις που ξεκίνησαν από την Ιταλία, αλλά στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό, οι οποίες στόχευαν στην αντικατάσταση της κυβέρνησή μου- την οποία είχαν εκλέξει οι πολίτες- με μια άλλη, διαφορετική», δήλωσε ο ιταλός κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός στην εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα». Παράλληλα, σε συνέντευξή του προς το τηλεοπτικό κανάλι του ομίλου του, το «Canale 5», ο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε ότι «υπήρξε ξεκάθαρη βούληση να βγει από την μέση ένας πρωθυπουργός που είχε εκλεγεί δημοκρατικά, ο οποίος παρεμπόδιζε τα λάθος συμφέροντα άλλων χωρών, αρχίζοντας από την Γερμανία».

    [08] Η τουρκική αστυνομία εκτοξεύει δακρυγόνα εναντίον φοιτητών που διαδηλώνουν για το δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο

    Η τουρκική αστυνομία εκτόξευσε σήμερα στην Άγκυρα δακρυγόνα εναντίον εκατοντάδων φοιτητών οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον τις ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης την οποία θεωρούν υπεύθυνη για το δυστύχημα που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 205 ανθρακωρύχους στη δυτική Τουρκία, διαπίστωσε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Η ομάδα των 700 ως 800 διαδηλωτών ήθελε να πραγματοποιήσει πορεία από μια πανεπιστημιούπολη της Άγκυρας προς το υπουργείο Ενέργειας που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αποδοκιμάζοντας την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    [09] Συνεχίζονται οι απελπισμένες επιχειρήσεις διάσωσης στην Τουρκία

    Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η Τουρκία μετά την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο της Σόμα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε από τη Σόμα όπου έφθασε ότι ο απολογισμός ανέβηκε στους 232 νεκρούς, ενώ περισσότεροι από 100 εργάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στις στοές.

    Το δυστύχημα προκλήθηκε από έκρηξη, η οποία συνοδεύτηκε από πυρκαγιά στο ανθρακωρυχείο της Σόμα, που βρίσκεται σε απόσταση εκατό χιλιομέτρων από τη Σμύρνη. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρικό μετασχηματιστή και προκάλεσε κατάρρευση στοών παγιδεύοντας τους εργάτες. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζείχεδηλώσει νωρίτερα ότι οαπολογισμός ανέρχεται σε 205 νεκρούς, αλλά είναι προσωρινός. Ο υπουργός Ενέργειας διευκρίνισε ότι η πυρκαγιά συνεχίζει να καίει στις υπόγειες στοές. Σύμφωνα με τις Αρχές, από τους 787 εργαζόμενους που βρίσκονταν στο εσωτερικό του ανθρακωρυχείου την ώρα της έκρηξης έχουν ανασυρθεί 363 άνθρωποι. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, μεταξύ των εργατών υπάρχει αδιευκρίνιστος αριθμός ανηλίκων.

    Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση) Οζγκιούρ Οζέλ, ο οποίος έχει εκλεγεί στη Μάνισα, υποστηρίζει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 350.

    Παράλληλα, δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για αυξανόμενη οργή κατά της τουρκικής κυβέρνησης για την καταστροφή. Τουρκικά συνδικάτα διατυπώνουν επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την ανεπάρκεια των κανόνων ασφαλείας. Η τουρκική κυβέρνηση απέρριψε τον περασμένο μήνα αίτημα της αντιπολίτευσης για διερεύνηση του θέματος της τήρησης των κανόνων ασφαλείας στα τουρκικά ορυχεία. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ανθρακωρυχείου της Σόμα, η Soma Komur Isletmeri, εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία , η καταστροφή σημειώθηκε "παρά τα ύψιστα μέτρα ασφαλείας και τις επιθεωρήσεις". Ο υπουργός Εργασίας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι η τελευταία επιθεώρηση στο ανθρακωρυχείο είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου και ότι η εταιρεία εφάρμοζε τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας. Η Τουρκία έχει τις χειρότερες επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας των ορυχείων στην Ευρώπη, καθώς 2.554 μεταλλωρύχοι έχουν χάσει τη ζωή του από το 1991. Στον απολογισμό δεν περιλαμβάνονται οι νεκροί της Σόμα. Εάν υπήρξε αμέλεια, δεν θα κλείσουμε τα μάτια. Θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ανάμεσά τους και διοικητικά και νομικά μέτρα", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, όπου τα εργατικά ατυχήματα είναι συχνά. Παράλληλα, το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα άρχισε σήμερα έρευνα για το θέμα.

    Από το πρωί τα σωστικά συνεργεία εργάζονται με φρενήρεις ρυθμούς, ενώ δημοσιογράφοι και συγγενείς κρατούνται σε απόσταση για να μην εμποδίζουν τις επιχειρήσεις διάσωσης. Τα ασθενοφόρα κυκλοφορούν γύρω από την είσοδο του ανθρακωρυχείου με βραδύτερους όμως ρυθμούς σήμερα. Από το πρωί, λιγότεροι από δέκα ανθρακωρύχοι ανασύρθηκαν από τις στοές, οι περισσότεροι νεκροί σκεπασμένοι με κουβέρτες. Κατά τη διέλευση των φορίων προς τα ασθενοφόρα δεκάδες χέρια απλώνονταν για να ανασηκώσουν τις κουβέρτες. Ομάδα είκοσι ψυχολόγων έχει σπεύσει στην περιοχή για να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους συγγενείς των θυμάτων. Οι περισσότεροι από τους εργάτες προέρχονταν από την περιοχή της Σόμα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 14 May 2014 - 12:30:27 UTC