Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στόχος, να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες μέχρι την Τρίτη
  • [02] Το μεσημέρι η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων
  • [03] Η Ιαπωνία σείστηκε από 6 Ρίχτερ
  • [04] "Σημαντικότατο βήμα η έγκριση του μνημονίου"
  • [05] «Η Ακρόπολη μέσα από το Μουσείο της»
  • [06] Φόρο τιμής στον Τσάβες απέτισε ο Μαραντόνα
  • [07] Λιλιπούτειοι γλύπτες στο Μουσείο Αιανής
  • [08] Ιστορικές εκλογές αύριο στη Βενεζουέλα
  • [09] Στο Πεκίνο σήμερα ο Τζον Κέρι
  • [10] Χαλκιδική: Η καλιφορνέζικη ακτή των Βαλκανίων
  • [11] Πρώτο κρούσμα του νέου στελέχους της γρίπης των πτηνών, στο Πεκίνο
  • [12] Pole position για τον Χάμιλτον στη Σανγκάη

  • [01] Στόχος, να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες μέχρι την Τρίτη

    Την ελπίδα ότι θα κλείσουν σήμερα όλα τα εκκρεμή θέματα με την τρόικα, ώστε να υπάρξει συμφωνία και να μην διακινδυνεύσει η επόμενη δόση των 2,8 δισ. ευρώ, εκφράζουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

    Κατά τηνχθεσινή μαραθώνια σύσκεψη με τονυπουργό αναπληρωτήΧρ. Σταϊκούρα, υπήρξε σημαντική πρόοδος σε πολλά ζητήματα.

    [02] Το μεσημέρι η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων

    Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση θα πραγματοποιηθείσήμερα στη 1.30 το μεσημέρι, με αντικείμενο τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

    [03] Η Ιαπωνία σείστηκε από 6 Ρίχτερ

    Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον σεισμό μεγέθους 6 βαθμών που σημειώθηκε το Σάββατο κοντά στο λιμάνι της πόλης Κόμπε, στη δυτική Ιαπωνία, ανακοίνωσαν η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και η αστυνομία.

    Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, παρατηρήθηκε μικρή άνοδος της στάθμης της θάλασσας αλλά δεν υπήρξε συναγερμός για τσουνάμι.

    Η αστυνομία κάνει λόγο για τουλάχιστον 22 τραυματίες. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι περισσότεροι τραυματίες είναι ηλικιωμένοι που μέσα στον πανικό τους σκόνταψαν και έπεσαν, όταν τα σπίτια τους σείονταν και τα πράγματα έπεφταν από τα ράφια.

    Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK, έσπασε ένας αγωγός πόσιμου νερού στην πόλη Αουάτζι, στο ομώνυμο νησί, και κατέρρευσε ένας τοίχος στην Οσάκα.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιοσιχίντε Σούγκα είπε ότι κατά τα φαινόμενα δεν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

    Η εταιρία ηλεκτρισμού Kansai Electric Power ανακοίνωσε ότι δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα στο πυρηνικό εργοστάσιο Οϊ, στο οποίο λειτουργούν οι δύο αντιδραστήρες, οι μοναδικοί που είναι σήμερα σε λειτουργία στην Ιαπωνία.

    [04] "Σημαντικότατο βήμα η έγκριση του μνημονίου"

    Σημαντικότατο βήμα για την ολοκλήρωση του κυπριακού μνημονίου, ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκταμίευση της πρώτης δόσης του δανείου των 10 δισ. ευρώ χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης τη χθεσινή καταρχήν συμφωνία στο Eurogroup.

    Σε δηλώσεις του από το Δουβλίνο, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η καταρχήν συμφωνία θα επικυρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα από τα εθνικά κοινοβούλια και έως το τέλος Απριλίου θα υπογραφεί και τυπικά το Μνημόνιο.

    Το Γιούρογκρουπ, παρέχοντας πολιτική στήριξη στο μνημόνιο, έθεσε ως προθεσμία τις 24 Απριλίου για την επικύρωσή του από τα εθνικά κοινοβούλια και την υπογραφή του.

    Η πρώτη δόση, που δυνατό να φθάσει στα 3 δισεκ. ευρώ αναλόγως των αναγκών, αναμένεται να εκταμιευθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου.

    Ο κ. Γεωργιάδης διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο όλος σχεδιασμός θα αποδώσει και η Κύπρος θα τα καταφέρει παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

    Τόνισε επίσης ότι όλοι θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, καθώς τα δημοσιονομικά του κράτους έχουν φτάσει στα όριά τους και δεν υπάρχει άλλη πηγή άντλησης χρημάτων.

    Η κυβέρνηση θα αντλήσει και το τελευταίο ευρώ από όλες τις διαθέσιμες πηγές για να πληρώσει τους μισθούς και άλλες υποχρεώσεις στο τέλος Απριλίου, ενώ στις 4 Ιουνίου θα πρέπει να αποπληρώσει ευρω-ομόλογο ύψους 1.5 δισεκ. ευρώ.

    [05] «Η Ακρόπολη μέσα από το Μουσείο της»

    Ένα βιβλίο - οδηγός του Μουσείου της Ακρόπολης; Όχι ακριβώς. Ο καθηγητής Αρχαιολογίας, Πάνος Βαλαβάνης, συγγραφέας του βιβλίου «Η Ακρόπολη μέσα από το Μουσείο της» περιγράφει με τον αστείρευτο και μοναδικό τρόπο του το σκεπτικό που υπάρχει πίσω από το νέο του πόνημα:

    «Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να δει τα μνημεία της Ακρόπολης μέσα από μια επιστημονική προσέγγιση. Απαντάει δηλαδή στο γιατί. Γιατί φτιάχτηκαν τότε κι όχι άλλη εποχή; Γιατί κατασκευάστηκαν έτσι και όχι αλλιώς; Τι οδήγησε εκείνους που έκαναν τις συγκεκριμένες επιλογές, καλλιτεχνικές ή πολιτικές;» εξήγησε στους δημοσιογράφους, που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου, μια ακόμη εξαιρετική έκδοση του οίκου «Καπόν».

    Στις σελίδες του, ο αναγνώστης δεν αναγνωρίζει μόνο τα έργα τέχνης που εκτίθενται στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και την προσπάθεια ανασύνθεσης της ιστορίας του Ιερού Βράχου.

    «Είναι πέρα από ένας οδηγός μουσείου», δηλώνει ο καθηγητής για το βιβλίο, που αν και ακολουθεί την πορεία του επισκέπτη μέσα στο Μουσείο, είναι γραμμένο έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να το απολαύσει και αυτόνομα. Σε αυτό βοηθάει σημαντικά η πλούσια εικονογράφηση του βιβλίου, με σχέδια και αναπαραστάσεις, που δίνουν τη δυνατότητα να γίνουν κατανοητά τα αποσπασματικά έργα, το καθένα στο πλαίσιό του.

    [06] Φόρο τιμής στον Τσάβες απέτισε ο Μαραντόνα

    Η παλαιά δόξα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, μετέβη στο τάφο του Ούγκο Τσάβες και ζήτησε από τους πολίτες της Βενεζουέλας, «να συνεχίσουν την κληρονομιά του », εκλέγοντας την Κυριακή τον «κληρονόμο του» στην προεδρία της χώρας.

    Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκολα Μαδούρο, έναν εκ των δυο βασικών υποψηφίων- ο άλλος είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες-, ο πρώην ποδοσφαιριστής, προέτρεψε με δήλωσή του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, τους πολίτες της χώρας, να «συνεχίσουν τον αγώνα».

    «Μας άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε στη Λατινική Αμερική. Μας έμαθε ότι μπορούμε να βαδίζουμε μόνοι μας », είπε ο Μαραντόνα για τον εκλιπόντα πρόεδρο Τσάβες που ήταν προσωπικός του φίλος.

    «Αυτός δεν είναι εδώ σωματικά, αλλά θα συνεχίσουμε με τον Νίκολα, θα συνεχίσουμε την κληρονομιά και δεν θα αφήσουμε να μας ποδοπατά κανένας», δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου, διότι δεν ήταν σε θέση να παραστεί στην κηδεία του.

    [07] Λιλιπούτειοι γλύπτες στο Μουσείο Αιανής

    Μορφές και σχήματα αρχαίων μοτίβων, αγαλματίδια ζώων αλλά και ανθρώπινες μορφές, ψηφιδωτά σε γεωμετρικά πρότυπα και αναπαραστάσεις "κλεμμένες" από το φυσικό τοπίο, σμιλεύουν στο μάρμαρο και τις αμμόπετρες μικρά παιδικά χεράκια, κρατώντας με μεράκι και με τη φιλοδοξία του καλλιτέχνη το κοπίδι, τη λάμα και τη ράσπα.

    Κάθε χρόνο το καλοκαίρι, τουλάχιστον 200 παιδιά, μαθητές δημοτικού και γυμνασίου "πλημμυρίζουν" τους χώρους του Μουσείου της Αιανής, όπου ξεκινά μια περίεργη αφήγηση: "...μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα παιδί. Την ώρα που κοιμότανε τη νύχτα, είδε στον ύπνο του ένα όραμα, ένα λιοντάρι που του μίλησε με ανθρώπινη φωνή, το πήρε από το χέρι και μπήκαν στο μουσείο. Άρχισαν να περπατούν στις αίθουσες και να συνομιλούν για το μάρμαρο του Τρανόβαλτου, το ίδιο μάρμαρο με το οποίοι οι γλύπτες στην αρχαιότητα έφτιαξαν αριστουργήματα, τα αγάλματα των κούρων και της κόρης που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Μακεδονία και βρέθηκαν στην αρχαία Αιανή. Αυτό το μάρμαρο έβγαζαν τότε από τα έγκατα της γης, το μετέφεραν με τα βόδια και τις άμαξες για να πελεκηθεί από τους γλύπτες, να πάρει μορφή και να ζωντανέψει μέσα από μια νέα δημιουργία...".

    "Το παραμύθι ήταν ιδέα της αρχαιολόγου Δήμητρας Θεοδώρου που επινόησε το λιοντάρι - ξεναγό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παιδιών που συμμετέχουν κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία επτά χρόνια, σε ένα βιωματικό εργαστήριο στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της αρχαίας γλυπτικής" εξηγεί στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η αρχαιολόγος Γεωργία Καραμήτρου, με αφορμή την παρουσίασή του σε επιμορφωτική ημερίδα για το μουσείο ως περιβάλλον μάθησης και εκπαίδευσης.

    Η ίδια λέει ότι τα παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένα από τις δημιουργίες τους, ιδιαίτερα τα μικρότερα που έχουν τελειώσει την τετάρτη δημοτικού - έρχονται για δύο ώρες και κάθονται πολύ περισσότερο, γοητευμένα από το υπέροχο φυσικό τοπίο και τον κήπο με αρωματικά φυτά που έχει δημιουργηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του μουσείου, όπου συνυπάρχουν σκάμματα και ειδικές υποδομές για να φιλοξενούν τα εργαστήρια.

    [08] Ιστορικές εκλογές αύριο στη Βενεζουέλα

    Οι πολίτες της Βενεζουέλας καλούνται την Κυριακή να ψηφίσουν και να εκλέξουν, το νέο πρόεδρο της χώρας, που ουσιαστικά θα διαδεχτεί τον επί 14 χρόνια επικεφαλής του κράτους, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα.

    Οι ψηφοφόροι θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του αριστερού υπηρεσιακού προέδρου, του 50χρονου Νίκολα Μαδούρο και του 40χρονου Ενρίκε Καπρίλες, υποψήφιου της ενιαίας αντιπολίτευσης.

    Περίπου 18,9 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους θα ψηφίσουν στα σχεδόν 14.000 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα, με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

    Η προεκλογική εκστρατεία ήταν εξαιρετικά βραχύβια, καθώς κράτησε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Σε αυτήν ο Μαδούρο στάθηκε στους ισχυρούς δεσμούς του με τον Τσάβες, ενώ ο Καπρίλες μίλησε για την συνένωση σε μια βαθιά διχασμένη χώρα αλλά και για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης απέφυγε προσεκτικά την οποιαδήποτε επιθετική κριτική κατά του εκλιπόντος Τσάβες, ο θάνατος του οποίου έφερε πολλούς κατοίκους της Βενεζουέλας σε κατάσταση σοκ.

    Οι εκλογές της Κυριακής είναι ουσιαστικά μια επιλογή μεταξύ της παραμονής στην αριστερά ή μιας στροφής προς τα δεξιά. Ο Μαδούρο θεωρείται ως το άνετο φαβορί, αν και φάνηκε να υποχωρεί κάπως η δημοτικότητα του καθώς πλησίαζαν οι εκλογές. Το στρατόπεδο του Μαδούρο βασίζεται στην τεράστια δημοτικότητα που συντηρεί ακόμη, αν και νεκρός, ο Τσάβες, μεταξύ των φτωχών, το τμήμα του πληθυσμού που αγκάλιασε περισσότερο από όλα στα 14 χρόνια της παντοκρατορίας του.

    [09] Στο Πεκίνο σήμερα ο Τζον Κέρι

    Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι βρίσκεται σήμερα στο Πεκίνο σε μια προσπάθεια να πείσει τις κινεζικές αρχές να υψώσουν άμεσα τον τόνο στη Βόρεια Κορέα και να εργαστούν στη δύσκολη αποστολή μιας εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Σεούλ και Πιονγκγιάνγκ.

    Στην κινεζική πρωτεύουσα ο Κέρι συναντάται με τον ομόλογό του Ουάνγκ Γι και αργότερα θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον πρωθυπουργό Λι Κετσιάνγκ.

    "Προφανώς αναμένονται τεράστιες προκλήσεις και χαίρομαι που συνομιλώ σήμερα μαζί σας", δήλωσε στον κινέζο ομόλογό του. Ο Ουάνγκ είπε ότι η συνάντησή τους πραγματοποιείται σε μια "καθοριστική στιγμή" της κρίσης.

    Οι ΗΠΑ, η Νότια Κορέα αλλά και η Ιαπωνία προσπαθούν να μεταπείσουν τη Βόρεια Κορέα ώστε να μην προχωρήσει στη δοκιμή ενός ή πολλών πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς, προκαλώντας ανεπανόρθωτες συνέπειες στην κορεατική χερσόνησο.

    [10] Χαλκιδική: Η καλιφορνέζικη ακτή των Βαλκανίων

    Ως την καλιφορνέζικη ακτή των Βαλκανίων φιλοδοξούν να παρουσιάσουν την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ο κεντρικός δήμος της πόλης και ο Οργανισμός Προώθησης Τουρισμού Χαλκιδικής, προκειμένου να προσελκύσουν το τουριστικό ενδιαφέρον των βαλκανικών λαών που ήδη θεωρούν την περιοχή αυτή ονειρεμένη.

    Αυτό αναφέρει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα τουρισμού και διεθνών σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, με αφορμή την παρουσίαση που θα κάνεισήμερα στο Opentourism, μια εκδήλωση κοινωνικής δικτύωσης για τους ανθρώπους που αγαπούν τον τουρισμό, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Money Show.

    "Έχουμε κάνει ήδη πολλά σχέδια και παρουσιάσεις στα Βαλκάνια και αυτό το όραμα θα προωθηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για να αυξηθεί η προσέλευση τουριστών" σχολιάζει ο κ. Πέγκας και τονίζει ότι ήδη τα μηνύματα είναι πολύ θετικά τόσο από τις αγορές των Βαλκανίων και της Ρωσίας, όσο και από την Τουρκία και το Ισραήλ, όπου έγιναν σχετικά ανοίγματα από το 2010. "Ο αριθμός των διανυκτερεύσεων στη Θεσσαλονίκη επισκεπτών από την Τουρκία αυξήθηκε από 25.000 το 2010 σε 47.000 το 2012 ενώ το ποσοστό των διανυκτερεύσεων στην πόλη επισκεπτών από το Ισραήλ παρουσίασε το 2011 αύξηση της τάξης του 331% σε σχέση με το 2010" αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις τουρκικές αερογραμμές (Turkish Airlines) προκειμένου μέσω του δικτύου των δρομολογίων της να φτάνουν στη Θεσσαλονίκη τουρίστες και από άλλες χώρες. "Είναι χαρακτηριστικό ότι εντός του 2013 αναμένονται πάνω από 75.000 Τούρκοι επισκέπτες ενόψει και της λειτουργίας του μουσείου Κεμάλ Αττατούρκ μέσα στο τουρκικό προξενείο μέχρι το Μάιο" σχολίασε ο κ. Πέγκας.

    [11] Πρώτο κρούσμα του νέου στελέχους της γρίπης των πτηνών, στο Πεκίνο

    Το πρώτο ύποπτο κρούσμα του νέου στελέχους της γρίπης των πτηνών, αναφέρθηκε στην κινεζική πρωτεύουσα, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα, αναφέροντας ότι είναι πρώτο ύποπτο κρούσμα, που εντοπίζεται εκτός της Ανατολικής Κίνας.

    Ο ασθενής είναι ένα επτάχρονο παιδί το οποίο νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Πεκίνου και τα δείγματα έχουν αποσταλεί στο κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, για περαιτέρω εξετάσεις.

    Τα δύο άτομα που έχουν στενή επαφή με το παιδί, προφανώς οι γονείς του, μέχρι στιγμής δεν εμφανίζουν σημάδια μόλυνσης, μετέδωσε το επίσημο κρατικό πρακτορείο της Κίνας.

    Συνολικά 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το στέλεχος H7N9 της γρίπης των πτηνών, από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η νέα του "μορφή" τον περασμένο μήνα.

    Άλλοι 43 άνθρωποι έχουν εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.

    [12] Pole position για τον Χάμιλτον στη Σανγκάη

    Στην pole position του γκραν πρι που θα γίνει αύριο στη Σανγκάη, θα βρεθεί ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes, που θα βρεθεί για 27η φορά στην καριέρα του στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης, σημείωσε την καλύτερη επίδοση των επίσημων δοκιμαστικών με 1:34.484.

    Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των δοκιμαστικών σημείωσε ο Φινλανδός Κίμι Ραϊκόνεν με Lotus-Reault (1:34.761), ενώτρίτος κατετάγηο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari (1:34.788) και ο Γερμανός Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes (1:34.861).

    Όσον αφορά το μονοθέσιο του Αυστραλού Μαρκ Γουέμπερ (RedBull-Renault) αντιμετώπισε πρόβλημα με τα καύσιμα κατά τη διάρκεια της δεύτερης προκριματικής φάσης των δοκιμαστικών και θα αρχίσει τον αγώνα από την 14η θέση.

    Οι 10 πρώτοι:

    1. Λιούς Χάμιλτον (Βρετανία) Mercedes 1:34.484

    2. Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία) Lotus - Renault 1:34.761

    3. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία) Ferrari 1:34.788

    4. Νίκο Ρόσμπεργκ (Γερμανία) Mercedes 1:34.861

    5. Φελίπε Μάσα (Βραζιλία) Ferrari 1:34.933

    6. Ρομέν Γκροζέν (Γαλλία) Lotus - Renault 1:35.364

    7. Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία) Toro Rosso - Ferrari 1:35.998

    8. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία) McLaren 2:05.673 9. Σεμπαστιάν Φέτελ (Γερμανία) RedBull - Renault

    10.Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία) Sauber - Ferrari


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 13 April 2013 - 8:30:24 UTC