Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-09-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υποβάθμισε οκτώ ελληνικές τράπεζες η Moody's
  • [02] Οι τουρκικές απειλές κατά της Κύπρου, θέμα συζήτησης στον ΟΗΕ
  • [03] Συνέντευξη Γάλλου ευρωβουλευτή Ζ.Π. Γκοζές για την ελληνική κρίση
  • [04] Το Ισραήλ απορρίπτει τον συμβιβασμό που πρότεινε ο Σαρκοζί
  • [05] Αναστέλλεται επ' αόριστον το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα πινγκ πονγκ
  • [06] Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά από τον δήμο Αθηναίων
  • [07] Δημιουργήθηκε η πιο ολισθηρή επιφάνεια στον κόσμο
  • [08] Ο οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Σλοβενίας

  • [01] Υποβάθμισε οκτώ ελληνικές τράπεζες η Moody's

    Ο οίκος αξιολόγησης Moody's Investor Service προχώρησε σήμερα στην υποβάθμιση, κατά δύο βαθμίδες, του αξιόχρεου αλλά και των μακροπρόθεσμων καταθέσεων οκτώ ελληνικών τραπεζών, διατηρώντας αρνητικές τις προοπτικές τους (outlook).

    Πρόκειται για τις: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, EFG Eurobank Ergasias, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Αγροτική Τράπεζα, και Attica Bank που υποβαθμίστηκαν σε "Caa2" από "Β3".

    Επίσης ο διεθνής οίκος υποβάθμισε την Εμπορική και τη Γενική Τράπεζα σε "Β3" από "Β1".

    Στην ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας σημειώνονται η σημαντική επιδείνωση της εγχώριας οικονομίας, αλλά και η έκθεση των παραπάνω πιστωτικών ιδρυμάτων σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, μεταξύ των λόγων για τη σημερινή υποβάθμισή τους.

    [02] Οι τουρκικές απειλές κατά της Κύπρου, θέμα συζήτησης στον ΟΗΕ

    Νέα Υόρκη, ΗΠΑ 23/09/2011 09:41 (ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Π. Παναγιώτου)

    ΗΠΑ: Οι τουρκικές απειλές κατά της Κύπρου, θέμα συζήτησης στον ΟΗΕ. Συναντήσεις Μπαν Κι-μουν με Ερντογάν, Μπαρόζο και Ρόμπεϊ

    Τις τουρκικές απειλές σε βάρος της Κύπρου και τη διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό, συζήτησε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχετην Πέμπτηστην έδρα του διεθνούς οργανισμού με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο, και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπέι.

    Σύμφωνα με διπλωματική πηγή, ο γγ του ΟΗΕ τόνισε την ανάγκη να αποφευχθούν ενέργειες που θα δημιουργήσουν κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ ο κ. Ερντογάν εμφανίστηκε ανένδοτος στις θέσεις που διατύπωσε και από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης, κατηγορώντας τους Ελληνοκύπριους για την ένταση με την απόφασή τους να διεξάγουν έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε από τον Μπαν Κι-μουν να καλέσει την ελληνοκυπριακή πλευρά να σταματήσει τις έρευνες, γιατί επηρεάζουν αρνητικά τις συνομιλίες για λύση του Κυπριακού, όπως είπε.

    Ανακοίνωση της Γραμματείας, που δόθηκε μετά τη συνάντηση του Μπαν Κι-μουν με τον κ. Ερντογάν, αναφέρει ότι συζητήθηκαν περιφερειακά θέματα, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων σε Λιβύη, Συρία και Σομαλία, ενώ ακόμη αντάλλαξαν απόψεις για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, την έκθεση Πάλμερ και τις συνομιλίες του Κυπριακού. Ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, όπως επισημαίνεται, ευχαρίστησε τον Τούρκο πρωθυπουργό για το ρόλο της Τουρκίας για τη φιλοξενία της 4ης Συνδιάσκεψης των λιγότερο αναπτυγμένων χωρών.

    Ο κ. Ερντογάν, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, χαρακτήρισε "ανεύθυνη" την ενέργεια της Κύπρου να προχωρήσει σε έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, κατηγόρησε τόσο την Κύπρο, όσο και το Ισραήλ, ότι προκαλούν στην περιοχή και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν συνεχιστούν οι έρευνες της Λευκωσίας "θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε".

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ισχυρίστηκε ότι οι Ελληνοκύπριοι επιδιώκουν την ένταση και ότι προχωρούν σε μια τέτοια ενέργεια την στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη οι συνομιλίες για λύση του Κυπριακού, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς και αρχές της επόμενης να διεξαχθούν τα δημοψηφίσματα.

    Ο κ. Ερντογάν πρόσθεσε ότι η χώρα του "θα συνεχίσει να βοηθά στις προσπάθειες για λύση εντός των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων, αν όμως συνεχιστεί", όπως υπογράμμισε, "η αδιαλλαξία των Ελληνοκυπρίων, τότε η Τουρκία, ως εγγυήτρια χώρα, δεν θα εγκαταλείψει τους Τουρκοκύπριους".

    [03] Συνέντευξη Γάλλου ευρωβουλευτή Ζ.Π. Γκοζές για την ελληνική κρίση

    "Τίποτα" δεν έχει να κερδίσει η ευρωζώνη από μια ενδεχόμενη αποπομπή της Ελλάδας, αλλά ούτε βρίσκεται στην ευρωπαϊκή ατζέντα το συγκεκριμένο σενάριο, σημείωσε σε μια σύντομη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ζαν Πολ Γκοζές -Γάλλος ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και μέλος της Οικονομικής-Νομισματικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ. Γκοζές αναφέρει ότι η ΕΕ «θα έπρεπε να βαθύνει την ενσωμάτωσή της και να θεσπίσει μια ισχυρή οικονομική διακυβέρνηση», όμως αναγνωρίζει ταυτόχρονα πως η ΕΕ χρειάζεται «ηγέτες και πολιτικό θάρρος».

    Σε ό,τι αφορά στην ελληνική κρίση, ο κ. Γκοζές παρατηρεί:

  • «Η κρίση του ελληνικού χρέους οφείλεται στον φόβο των πιστωτών της ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να εξοφλήσει το δημόσιο χρέος της και τους τόκους αυτού του χρέους. Οφείλεται επίσης σε συγκεκριμένους παράγοντες της χώρας (υψηλό χρέος και έλλειμμα), αλλά και σε εξωτερικούς παράγοντες, που προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη. Τον Μάιο του 2010 συνέβη ένα σοβαρό πολιτικό λάθος -βάλαμε στο ίδιο καλάθι το ευρώ και την ελληνική κρίση. Όμως, ακόμη και αν δεν υπήρχε η ελληνική κρίση, τα προβλήματα που σχετίζονται με το ευρώ και την οικονομική διακυβέρνηση θα είχαν εγερθεί. Αυτό που συνέβη είναι ότι η ελληνική κρίση αποτελεί έναν επιταχυντή των υποκειμένων στο ευρώ προβλημάτων. Και σήμερα βιώνουμε μια κρίση του ευρωπαϊκού συστήματος λήψης πολιτικών αποφάσεων και όχι πια μια κρίση οικονομική».

    [04] Το Ισραήλ απορρίπτει τον συμβιβασμό που πρότεινε ο Σαρκοζί

    Το Ισραήλ απέρριψε σήμερα την πρόταση του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί να χορηγηθεί στην Παλαιστίνη από τον ΟΗΕ ένα "προσωρινό καθεστώς παρατηρητή" χαρακτηρίζοντάς την "απατηλή καλή ιδέα", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών.

    "Πρόκειται για μια απατηλή καλή ιδέα επειδή είναι αδύνατο να παραλειφθούν τα στάδια με το να χορηγηθεί ένα κράτος στους Παλαιστίνιους όποια κι αν είναι η ονομασία του. Ένα παλαιστινιακό κράτος δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα παρά μόνο μιας συμφωνίας με το Ισραήλ", δήλωσε ο Γιγκάλ Πάλμορ.

    Η ομιλία του προέδρου Σαρκοζί έγινε αντίθετα δεκτή "θετικά" από τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι δήλωσαν "έτοιμοι να εργαστούν" με βάση τις προτάσεις του γάλλου προέδρου.

    Ερωτηθείς για την πρόταση του Νικολά Σαρκοζί, ο γραμματέας του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου Τζβι Χάουζερ, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, απέρριψε επίσης την πρωτοβουλία του Παρισιού

    [05] Αναστέλλεται επ' αόριστον το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα πινγκ πονγκ

    Δραματικές συνέπειες προκαλεί (και) στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ) η οικονομική κρίση! Μέσα σε κλίμα αναστάτωσης η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης, μία ημέρα μετά την ενημέρωση των προέδρων των αθλητικών ομοσπονδιών από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, και αποφάσισε την επ' αόριστον αναστολή του εσωτερικού αγωνιστικού προγράμματος!

    Οι ρακέτες μένουν, λοιπόν, στο... τραπέζι μέχρι να γίνει πραγματικότητα η πρόθεση του γ.γ.Α. να εξασφαλίσει για τις ομοσπονδίες ένα ακόμα κομμάτι χρηματοδότησης από τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του 2011. Εφόσον υπάρξει κάποια στιγμή αυτή η εξέλιξη, τότε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα προκηρύξει γενική συνέλευση με τα σωματεία-μέλη της και θα αποφασίσει την περαιτέρω πορεία του αθλήματος.

    Υπενθυμίζουμε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου η ομοσπονδία είχε αποφασίσει σε πρώτη φάση τη διακοπή των εσωτερικών αγωνιστικών διοργανώσεων μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά όπως τότε, έτσι και τώρα, εξαιρείται το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών της τοπικής επιτροπής Βόρειας Ελλάδας στην Πορταριά Πηλίου (1-2 Οκτωβρίου), επειδή είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

    [06] Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά από τον δήμο Αθηναίων

    Προβολές ντοκιμαντέρ, έργα και γελοιογραφίες παιδιών, παιχνίδια του Λούνα Παρκ, κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, παραστάσεις και ξεναγήσεις σε παιδικά μουσεία της Αθήνας, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων για τα παιδιά, από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

    Το Πολιτισμικό Κέντρο του δήμου σε συνεργασία με επτά δημοτικές κοινότητες, σχολεία, το θέατρο του Νέου Κόσμου και πολλούς ακόμα φορείς, που ασχολούνται με το παιδί, φιλοδοξούν, η Αθήνα να γίνει «Η Πόλη που ανοίγεται στα Παιδιά».

    «Η πόλη, με τη μορφή που έχει σήμερα, δεν είναι φιλική για τα παιδιά. Θέλουμε να ανοίξουμε χώρους τέχνης γι αυτά», ανέφερε η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του δήμου Αθηναίων, ¶ννα Φιλίνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

    «Αυτό είναι ένα αφιέρωμα για την ευαίσθητη ηλικία του ανθρώπου. Κάθε χρόνο εννέα χιλιάδες παιδιά περνούν από την πινακοθήκη. Συμμετέχουν σε γόνιμες δραστηριότητες και αναλαμβάνουν ρόλους», σημείωσε η διευθύντρια της πινακοθήκης δήμου Αθηναίων, Νέλλη Κυριαζή.

    Θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού, θέματα της γειτονιάς αλλά και σκέψεις των παιδιών γύρω από τα ναρκωτικά και τον ρατσισμό, θα παρουσιάσει το 35ο Δημοτικό Σχολείο Εξαρχείων μέσα από τη βραβευμένη εφημερίδα του «Οι φιλίες των παιδιών», από τις 18 έως τις 30 Οκτωβρίου.

    «Στο 35ο Δημοτικό Εξαρχείων το 80% των μαθητών είναι παιδιά μεταναστών», εξήγησε ο εμπνευστής της εφημερίδας και δάσκαλος του σχολείου Μπάμπης Μπαλτάς και πρόσθεσε:

    «Δουλεύουμε τέσσερα χρόνια αυτό το περιοδικό. Ένας από τους στόχους είναι η "αποσχολειοποίηση" των μαθητών, να βγαίνουν δηλαδή έξω από τοίχους των σχολείων».

    Στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων «Οι σκιτσογράφοι του μέλλοντος», παιδιά 8 έως 15 ετών, εκθέτουν τα σκίτσα τους παρουσιάζοντας τις ανησυχίες τους και καυτηριάζοντας ακόμα και πολιτικά πρόσωπα.

    «Τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται και να παρατηρούν με χιούμορ», τόνισε η Τζένη Ορνεράκη, διευθύντρια της Σχολής Εφαρμοσμένων Σχολών «Ορνεράκης».

    Η κινητή μονάδα θεάτρου του Νέου Κόσμου για 10η χρονιά, παρουσιάζει παραστάσεις στα νοσοκομεία Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», «Αγία Σοφία» και «Ελπίδα» για όσα παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το θέατρο.

    «Πάνω από 150 παραστάσεις τον χρόνο παρουσιάζονται δωρεάν», ανέφερε ο σκηνοθέτης και ιδρυτής του θεάτρου Νέου Κόσμου, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, και διευκρίνισε: «Κάθε φορά πρέπει να στήσεις την παράσταση σε έναν χώρο 1Χ1». Ο ίδιος φέτος σκηνοθετεί για τον σκοπό αυτόν το «Ταξιδεύοντας με τον μπαμπά μου» του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

    Παράλληλα, στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο, περίπου εκατό εικαστικοί χρησιμοποιούν διαφορετικά πλαστικά μέσα και εκθέτουν έργα εμπνευσμένα από τα παιδιά και τις παιδικές μνήμες. Στο πλαίσιο αυτής της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο «δημιουργικής συνομιλίας» μεταξύ παιδιών και μεγάλων εικαστικών.

    Στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, στην Πλάκα, παιδιά και συνοδοί έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν δωρεάν στις δύο μόνιμες εκθέσεις παιδικής τέχνης με τίτλους «τα δικαιώματα του παιδιού στην έκφραση» και «αν τα δένδρα μιλούσαν».

    «Αυτός είναι ένας συντονισμός ανθρώπων και φορέων που θα κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα σε μια δύσκολη στιγμή», ανέφερε η διευθύντρια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Εύα Σταμάτη.

    Στις δράσεις συμμετέχουν ακόμα το Παιδικό Μουσείο, η Εταιρεία ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου, η Εταιρεία Ίδρυσης Παιδικών Βιβλιοθηκών, ο Οργανισμός Νεολαίας και ¶θλησης και το καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα.

    [07] Δημιουργήθηκε η πιο ολισθηρή επιφάνεια στον κόσμο

    Επιστήμονες στις ΗΠΑ δημιούργησαν την πιο ολισθηρή επιφάνεια που έχει ποτέ επιτευχθεί. Το επίτευγμα, μπορεί να αξιοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές, όπως στο «τέλειο» αντικολλητικό τηγάνι, σε τζάμια που αυτοκαθαρίζονται, σε ρούχα που δεν μουσκεύουν από τη βροχή, ακόμα και σε τοίχους που δεν θα «σηκώνουν» γκράφιτι, καθώς κανένα υγρό (λάδι, νερό, αίμα κ.α.), αλλά και πολλά στερεά, δεν μπορούν να σταθούν πάνω στο νέο υλικό. Στο παρελθόν είχαν αναπτυχθεί και άλλα υδρόφοβα (υδραπωθητικά) υλικά, που μιμούνταν κυρίως τα ολισθηρά φύλλα του λωτού, αλλά ποτέ έως τώρα δεν είχε καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό σε αυτό το βαθμό με πιο πολύπλοκα υγρά, πέρα από το νερό.

    Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, με επικεφαλής την καθηγήτρια Τζοάνα ¶ϊζενμπεργκ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Nature», σύμφωνα με το «New Scientist» και τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», χρησιμοποίησαν φύλλα από ένα σαρκοβόρο φυτό (το νηπενθές) για να αναπτύξουν το νέο «σούπερ-υγρόφοβο» υλικό, το οποίο απωθεί σχεδόν κάθε υγρό που πέφτει πάνω του. Ουσιαστικά οι επιστήμονες αντέγραψαν την μοριακή δομή των συγκεκριμένων φύλλων που δεν έχουν τριβή.

    Η νέα επιφάνεια παραμένει άκρως ολισθηρή τόσο σε συνθήκες παγετού, όσο και υγρασίας, καθώς επίσης και σε μεγάλη ατμοσφαιρική πίεση αντίστοιχη με αυτήν που ασκείται επτά χιλιόμετρα κάτω από τη θάλασσα. Όταν σχιστεί με μαχαίρι, το νέο υλικό (με την ονομασία Slips) αυτό-επιδιορθώνεται σχεδόν αμέσως και διατηρεί τις υγραπωθητικές ιδιότητές του.

    Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά στη βιοϊατρική (π.χ. για καλύτερους καθετήρες), την μεταφορά καυσίμων (για καλύτερους σωλήνες και αγωγούς), την οπτική (για καθαρότερους φακούς) κ.α. Το νέο υλικό θεωρείται μάλιστα απλό και φθηνό στην παραγωγή του.

    [08] Ο οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Σλοβενίας

    Ο οίκος αξιολόγησης Moody\'s υποβάθμισε από \"Aa2\" σε \"Aa3\" την πιστοληπτική ικανότητα της Σλοβενίας και προειδοποιεί για περαιτέρω υποβάθμιση, δύο ημέρες μετά την πτώση της κυβέρνησης σε μία κρίσιμη στιγμή για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

    Ο οίκος, ο οποίος διατηρεί υπό αρνητική επιτήρηση της ζώνη του ευρώ, αναφέρεται στην ανακοίνωσή του \"στον αυξανόμενο κίνδυνο η κυβέρνηση να κληθεί και πάλι να επέμβει για να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα της χώρας\", το οποίο πλήττεται από την οικονομική κρίση.

    Επίσης, οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης της σλοβενικής οικονομίας εμφανίζονται αρνητικές, τόσο εξαιτίας των δυσχερειών που αντιμετωπίζει το τραπεζικό σύστημα, όσο και εξαιτίας της επιβράδυνσης των εξαγωγών λόγω της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας.

    Ο Moody\'s θεωρεί επίσης ότι η πολιτική αβεβαιότητα θέτει σε κίνδυνο την εφαρμογή των σχεδίων δημοσιονομικής σταθεροποίησης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που είναι απαραίτητες για την αποφυγή της μεσοπρόθεσμης αύξησης του δημοσίου χρέους της χώρας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 23 September 2011 - 8:29:52 UTC