Read the Joint Statement of the Heads of State & Government of Southeastern European Nations (Crete, 4 November 1997) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Χρειάζονται πολύ μεγάλες τομές"
  • [02] Μουσείο Ακρόπολης: 500.000 επισκέπτες
  • [03] Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών
  • [04] Στη μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

  • [01] "Χρειάζονται πολύ μεγάλες τομές"

    "Μπροστά στην κρίση που βιώνουμε χρειάζονται πολύ μεγάλες τομές στο πολιτικό σύστημα, στο κράτος, στη Δημόσια Διοίκηση, στο θεσμικό πλαίσιο, στην οικονομία και στην αναπτυξιακή αντίληψη", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια των συναντήσεών του με την ΑΔΕΔΥ και τον ΣΕΒ ενόψει της ΔΕΘ.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε την αναγκαιότητα ενός "ισχυρού επιτελικού κράτους - όχι πλαδαρού, μεγάλου και σπάταλου - και μιας ισχυρής αυτοδιοίκησης", αλλά και της θέσπισης κανόνων, διαδικασιών αξιολόγησης, διαφάνειας και κοινωνικής λογοδοσίας.

    "Στόχος μας είναι να αλλάξει η αντίληψη πελατειακού κράτους και να μην λειτουργεί ασύδοτα η αγορά, αλλά κράτος και αγορά να υπηρετούν τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον", είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει στην ΔΕΘ έναν "οδικό χάρτη" που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση, σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, μαζί με τους πολίτες.

    "Από την πλευρά μας τονίσαμε την ανάγκη να υπάρξουν δομικές αλλαγές στην οικονομία, στο θεσμικό πλαίσιο, στην αναπτυξιακή αντίληψη", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μετά την συνάντηση του ΣΕΒ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ.Δασκαλόπουλος είπε ότι ο ΣΕΒ κατέθεσε τα 10 μέτρα-ανάχωμα στην ανεργία και ζητήσαμε να τα μελετήσουν.

    "Ο τόπος δεν θα ξαναβρεθεί σε τροχιά ανάπτυξης, αν δεν αντιμετωπιστούν οι χρόνιες παθογένειες ενός πελατειακού κράτους που αποτελεί αντιπαραγωγικό βρόγχο και εστία φαινομένων διαφθοράς", είπε ο κ. Δασκαλόπουλος, προσθέτοντας ότι "η προϊούσα απαξίωση της πολιτικής κινδυνεύει να στερήσει τον τόπο από την ισχυρή διακυβέρνηση και από την πολιτική πνοή που σήμερα έχει ανάγκη".

    Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ ερωτηθείς για τα περί εκλογών, είπε ότι "δεν θέλω να τοποθετηθώ για τις εκλογές, είναι θέμα πολιτικό".

    «Εναλλακτικές πολιτικές ασφαλώς υπάρχουν, αρκεί η δέσμευση και η δύναμή τους για αλλαγή ενός συνολικού αντιπαραγωγικού μοντέλου να είναι ειλικρινής, να υποστηρίζεται, να γίνει πραγματικότητα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος, μετά τη συνάντηση του προεδρείου της με τον κ. Γ. Παπανδρέου.

    Ο κ. Παπασπύρος είπε ότι «σήμερα, πέρα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, βαθαίνει η κρίση και γυρίζουμε δεκαετίες πίσω» προσθέτοντας ότι «ως συνδικάτα διεκδικούμε πολιτικές που να μας βγάζουν από την κατάσταση χρεοκοπίας και μας γυρίζουν στην δεκαετία του '60».

    Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ είπε επίσης ότι αύριο συνεδριάζει το Γενικό Συμβούλιο της Ένωσης προκειμένου να προγραμματίσει το περιεχόμενο και τις μορφές των κινητοποιήσεων για την ΔΕΘ και το επόμενο δίμηνο.

    Συνάντηση με ΓΣΕΕ

    "Η συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε σε μια οιονεί προεκλογική περίοδο και είναι προφανές ότι στην ΔΕΘ αυτή η πολιτική περίοδος θα πάρει πιο σαφή χαρακτηριστικά. Γι' αυτόν τον λόγο δεν ζητήσαμε την τυπική βοήθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την εξουσία, αλλά ζητήσαμε με βάση όλα τα δεδομένα, δεσμεύσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την εργασία: Εισόδημα, εργασιακές σχέσεις, κοινωνική ασφάλεια", δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά την συνάντηση του προεδρείου της Συνομοσπονδίας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της ΔΕΘ.

    "Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε απέναντί μας ότι όσα κατά καιρούς έχει εξαγγείλει σε ό,τι αφορά τους αντεργατικούς και αντιασφαλιστικούς νόμους και την κατάργηση του νόμου για τις ΔΕΚΟ ισχύουν στο ακέραιο", δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος, προσθέτοντας ότι "μας ανέφερε επίσης ότι πέραν του μεγάλου πρωτογενούς αιτήματος της αναδιανομής υπέρ των πολλών, θα προωθήσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης με επίκεντρο τον εργαζόμενο άνθρωπο".

    "Οι θέσεις αυτές είναι συμβατές με εκείνες που εκφράζουν κατά καιρούς τα συνδικάτα και η ΓΣΕΕ, εκείνο που μένει είναι να υλοποιηθούν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν αναλάβει τις τύχες διακυβέρνησης της χώρας", κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

    "Ζητήσαμε την στήριξη του κ. Παπανδρέου για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους, καθώς και την στήριξή του για τα ταμεία και τον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων. Αυτή την ώρα με την παγκόσμια κρίση που έφθασε και στη χώρα μας, απαιτείται αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα απ' όλους", δήλωσε ο γραμματέας της ΓΣΕΕ, Γιώργος Τσαλικάκης.

    Δηλώσεις Γιώργου Παπακωνσταντίνου

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου εξέφρασε τη λύπη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τον τραγικό θάνατο του πιλότου του πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Κεφαλονιά και τα συλλυπητήρια του Κινήματος προς την οικογένειά του.

    "Είναι μια τραγική απόδειξη της μεγάλης προσπάθειας που έχει καταβληθεί όλες αυτές τις μέρες με τις φωτιές από τους πυροσβέστες", τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στις πυρκαγιές είπε ότι υπάρχουν πολιτικές και επιχειρησιακές ευθύνες, που πρέπει να καταλογιστούν, προσθέτοντας, ωστόσο,ότι ταυτόχρονα πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος για "την επόμενη μέρα".

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα προτάσεις για το μέλλον της Αττικής και πρόσθεσε ότι "ο μόνος που δεν φαίνεται να συμμετέχει στον διάλογο είναι η κυβέρνηση", σε αντίθεση με μεμονωμένους βουλευτές της ΝΔ που "λένε με παρρησία την γνώμη τους".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την κυβέρνηση ότι επιδίδεται σε "θλιβερή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της και να σκεφθεί το πώς δεν θα ξανασυμβεί παρόμοια τραγωδία στο μέλλον".

    Ερωτηθείς αν απομακρύνεται το ενδεχόμενο εκλογών, είπε ότι "δεν θα ήθελα να εντάξω τις πυρκαγιές σε μια μικροπολιτική συζήτηση, η κοινωνία ρίχνει βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση γι' αυτό το οποίο έζησε, ζητάμε επιτακτικά να έλθει η επόμενη μέρα".

    Για τις συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς,με αφορμή τις συναντήσεις του Γιώργου Α.Παπανδρέου με παραγωγικούς φορείς, για τις πιθανές επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης, δήλωσε ότι "είναι διάχυτη στους πολίτες η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της και κανείς δεν πιστεύει ότι η όποια αλλαγή προσώπων ή ακόμα και δομικών αλλαγών θα της δώσει πνοή".

    "Η χώρα χρειάζεται μια νέα αρχή, με συγκεκριμένο πρόγραμμα που να μπορέσει να κάνει τις μεγάλες τομές για τις οποίες έχουμε μιλήσει",είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε άλλη ερώτηση, δήλωσε ότι η κακή πορεία της οικονομίας αποτυπώνεται και σε μελέτες του ΣΕΒ και πρόσθεσε ότι "η οικονομική κατάσταση δεν θα βελτιωθεί το 2010 αν δεν αλλάξουν οι πολιτικές".

    Ερωτηθείς αν στην διάρκεια της συνάντησης ΣΕΒ - ΠΑΣΟΚ, υπήρξε σύγκλιση ή απόκλιση απόψεων, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "με όσους κοινωνικούς εταίρους συζητήσαμε διαπιστώσαμε την ανάγκη αλλαγών".

    Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με όλα όσα λένε οι κοινωνικοί εταίροι, ωστόσο επισήμανε ότι "δείχνουν ενδιαφέρον σε αυτά που λέμε" και ανέφερε ότι "έχουμε δεσμευτεί ότι μετά την ΔΕΘ θα συνεχίσουμε τον κύκλο διαβουλεύσεων, ώστε, όταν έλθει ο καιρός, να έχουμε στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια μας και την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συμφωνία ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές".

    Οι εξελίξεις στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

    "Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όσα συμβαίνουν στον χώρο αυτό, δεν έχουμε κρύψει την διάθεσή μας να μιλήσουμε με αυτόν τον χώρο για να δούμε πού υπάρχει δυνατότητα προγραμματικών συγκλίσεων,θα θέλαμε η εξέλιξη της εσωτερικής τους συζήτησης να είναι τέτοια που να επιτρέψει αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί", δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς για τον ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ.

    Ερωτηθείς μήπως "κάποιοι στον ΣΥΝ δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ ως συνομιλητή", ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "όλοι ακούμε τις δημόσιες τοποθετήσεις πολλών στελεχών σε αυτό τον χώρο και νομίζω πως υπάρχουν αρκετές τοποθετήσεις που μεταξύ τους διαφέρουν σημαντικά".

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς αν η (επιδιωκόμενη) αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ ευνοείται από τα τεκταινόμενα στον ΣΥΝ, είπε ότι "θεωρούμε ότι είμαστε σε τροχιά αυτοδυναμίας, θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε τέτοια τροχιά όχι εξαιτίας όσων συμβαίνουν σε έναν άλλο χώρο, αλλά επειδή πείθουμε όλο και περισσότερο τους πολίτες ότι είμαστε έτοιμοι για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε".

    [02] Μουσείο Ακρόπολης: 500.000 επισκέπτες

    Το μισό εκατομμύριο έφτασαν οι επισκέπτες του Μουσείου της Ακρόπολης μόλις δύο μήνες από την ημέρα των εγκαινίων του. Σε ποσοστό δε, 60% προήλθαν από το εξωτερικό.

    Νέα στοιχεία δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με τα οποία, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Μουσείου 409.000 διαφορετικοί χρήστες του Διαδικτύου από 180 χώρες.

    Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, μέσα στον Σεπτέμβριο ξεκινούν εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ στους μαθητές των σχολείων θα παρέχεται η δυνατότητα ειδικών ξεναγήσεων. Επιπλέον, στο τέλος του φθνινοπώρου προετοιμάζεται έκθεση με θέμα «Περικλής Ξανθίππου» με κεντρικό έκθεμα την κεφαλή του Περικλή από το Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο.

    Όπως δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Αντώνης Σαμαράς, «με πρότυπο το Μουσείο της Ακρόπολης εργαζόμαστε εντατικά, ώστε να πετύχουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η διαφύλαξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά κυρίως η διασύνδεσή της με την εκπαίδευση και τους νέους ανθρώπους».

    Σημειώνεται ότι η έκθεση του Μουσείου εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προπλάσματα της Ακρόπολης για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

    [03] Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών

    Εξήντα πέντε κατοικίες στο νομό Αττικής υπέστησαν ολοσχερή καταστροφή από τις πυρκαγιές, ενώ άλλες 143 έχουν υποστεί μερική καταστροφή και κρίθηκαν επισκευάσιμες.

    Όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ, ολοσχερή καταστροφή έχουν υποστεί 4 δημόσια κτήρια καθώς και 32 στάβλοι, αποθήκες και κτήρια λοιπών χρήσεων, μερική καταστροφή υπέστησαν 8 δημόσια κτήρια, εκκλησίες και επαγγελματικές στέγες καθώς και 32 στάβλοι, αποθήκες και κτήρια λοιπών χρήσεων.

    Στο νομό Ευβοίας και ειδικότερα στην Κάρυστο έχουν υποστεί ολοσχερή καταστροφή δύο κατοικίες και άλλες πέντε μερική καταστροφή.

    Η καταγραφή των ζημιών σε κτήρια στους νομούς Αττικής και Ευβοίας ολοκληρώθηκε, αλλά στους δήμους Σταμάτας και Γέρακα οι μηχανικοί του ΥΠΕΧΩΔΕ θα επανέλθουν αύριο, γιατί κάποιοι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

    [04] Στη μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

    Με στόχο μία «καθαρή» νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (21:00) την Βασλούϊ στον δεύτερο αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Η Ενωση χρειάζεται ένα γκολ για να προκριθεί, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι δεν θα δεχθεί τέρμα και κατά συνέπεια, αναμένεται ένα «κλειστό» παιχνίδι, αφού οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν να «θωρακίσουν» την άμυνα τους, έτσι ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ωστόσο το γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Μπλάνκο στην Ρουμανία (σ.σ. στην ήττα της ΑΕΚ με 2-1), ενδέχεται να αποδειχθεί «χρυσό», καθώς η δυναμικότητα της Βασλούϊ δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση «φόβητρο», κάτι που σημαίνει ότι εάν η ΑΕΚ παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, μπορεί να πάρει την πρόκριση.

    Με τον ίδιο στόχο, αλλά με ασφαλώς δυσκολότερη αποστολή, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Ολλανδία από την Χέρενφεν (20:00). Η ομάδα του Τροντ Σόλιντ σκόραρε στην Τούμπα (1-1) και έτσι ο «δικέφαλος του βορρά» για να ελπίζει σε πρόκριση, πρέπει απαραιτήτως να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

    Από τα υπόλοιπα «ζευγάρια» ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Ντιναμό Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, της Αούστρια Βιένης με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ, της Αστον Βίλα με την Ραπίντ Βιένης, της Μπριζ με την Λεχ Πόζναν και της Χέρτα με την Μπρόντμπι. Παράλληλα, με το «ένα πόδι» στους ομίλους είναι η Βασιλεία, η Χάποελ Τελ Αβίβ, η Τουλούζ, το Αμβούργο, η Βιγιαρεάλ, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Βέρντερ Βρέμης, η Εβερτον, η Φούλαμ, η Γαλατασαράι, η Τβέντε, η Λιλ, ο Αγιαξ, η Τζένοα, η Βαλένθια και η Μπενφίκα.

    Στους ομίλους ο Ολυμπιακός - Σήμερα η κλήρωση

    Ο Ολυμπιακός σφράγισε την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώνας 1-0 της Σερίφ Τιράσπολ, στο "Γ.Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς των πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Μήτρογλου στο 82ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τους "ερυθρόλευκους", που είχαν νικήσει 2-0 και στον πρώτο αγώνα, στη Μολδαβία.

    Μόλις στο 6΄, ο Λεονάρντο βρέθηκε στην περιοχή των Μολδαβών, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Ναμάσκο. Δύο λεπτά αργότερα, από φάουλ του Γκαλέτι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προσπάθησε με κεφαλιά να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα της Σερίφ, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Οι φιλοξενούμενοι "απάντησαν" με το τετ-α-τετ του Μπαλιμά στο επόμενο λεπτό και τον Αντώνη Νικοπολίδη να "καθαρίζει" τη φάση. Παρά το δυνατό ξεκίνημα, ο ρυθμός των "ερυθρολεύκων" έπεσε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να ακουστούν και κάποιες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.

    Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, δύσκολα θα έβρισκαν κίνητρο οι πρωταθλητές Ελλάδας, που είχαν το μυαλό τους στην αυριανή κλήρωση των ομίλων. Στο 70΄ και στο 72΄ ο Μήτρογλου προσπάθησε με προσωπικές ενέργειες να ανοίξει το σκορ, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση, που θα κρατήσει τον Αργεντινό για 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.

    Τελικά ο Γιώργος Μήτρογλου κατάφερε να φτάσει στο γκολ που με... πάθος κυνήγησε. Στο 82ο λεπτό από "γέμισμα" του Λεντέσμα και κεφαλιά-πάσα του Μαρέσκα, ο νεαρός στράικερ δεν δυσκολεύθηκε από κοντά να διαμορφώσει το τελικό 1-0, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Η ομάδα του Πειραιά θα τοποθετηθεί στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στη σημερινή (18:45) κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στο Μόντε Κάρλο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρουν σίγουρα στο δρόμο τους ένα από τα "μεγαθήρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κάποια από τις οκτώ του πρώτου γκρουπ. Από εκεί και πέρα, πολλά εξαρτώνται από την... ετυμηγορία της κληρωτίδας στο β΄ γκρουπ, καθώς εκεί συμπεριλαμβάνονται σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ιντερ και η Λιόν, αλλά και οι σαφώς πιο "ευπρόσδεκτες" για τον Ολυμπιακό, Αλκμααρ και Πόρτο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 27 August 2009 - 16:30:38 UTC