Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-02-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ενεργειακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη"
  • [02] "Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας"
  • [03] "Μέτρα σε βάρος των εργαζομένων"
  • [04] Νέοι αυτοκινητόδρομοι Αττικής
  • [05] Στην "μαχη" για το Kύπελλο UEFA

  • [01] "Ενεργειακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη"

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ι.Αλίεφ είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση μετείχαν κι οι υπουργοί Εξωτερικων Ντόρα Μπακογιάννη και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

    Κυρίαρχο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα της ενέργειας.

    Ο Κώστας Καραμανλής μετά τη συνάντηση χαρακτήρισε σε δήλωσή του το Αζερμπαϊτζάν εταίρο στρατηγικής σημασίας για την Ευρώπη και την Ελλάδα και μια πολύ σημαντική χώρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

    Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης, είπε, είναι η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο χωρών και ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με τον αγωγό TGI ο οποίος μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν, μέσω Τουρκίας και Ελλάδας.

    Η χώρα μας, είπε, είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που εισάγει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η συνεργασία με Αζερμπαϊτζάν συνιστά αλλαγή στρατηγικής στις σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι οι διαπραγματεύσεις και η συνεργασία με το Αζερμπαϊτζάν δεν σηματοδοτούν καμία αλλαγή στρατηγικής από την πλευρά της Ελλάδος.

    Η προμήθεια φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής μας και μια από τις βασικές μας προτεραιότητες, καθώς και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινής ευρωπαϊκής στόχευσης, είπε ο πρωθυπουργός.

    Ο Κώστας Καραμανλής τόνισε ακόμη ότι οι σχέσεις της Ελλάδος με τη Ρωσία βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και, όπως είπε, προχωρούμε στην υλοποίηση δύο κορυφαίων σχεδίων στον ενεργειακό τομέα.

    Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα μας επιδιώκει, σχεδιάζει και έχει πετύχει να είναι ενεργειακός κόμβος στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και με τον τρόπο αυτό εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα, τις διμερείς σχέσεις αλλά και γενικότερα, την ευρωπαϊκή στρατηγική.

    Ο Πρόεδρος Αλίεφ χαρακτήρισε πολύ πετυχημένη την επίσκεψη στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις συμφωνίες που υπέγραψε και κάλεσε τους Έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα του.

    Σημείωσε ότι οι διμερείς σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ανέφερε ότι η ενεργειακή συνεργασία παίζει σημαντικό ρόλο στις διμερείς σχέσεις.

    Ο Ι.Αλίεφ δήλωσε επίσης ότι επιθυμεί τη διεύρυνση της συνεργασίας στον τομέα του φυσικού αερίου και τόνισε ότι η χώρα του έχει αγωγούς και εγκαταστάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και της Ελλάδος.

    Το Αζερμπαϊτζάν μπορεί και θα παίξει ρόλο στην εξασφάλιση ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη και γιαυτό είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, τόνισε ο Πρόεδρος Αλίεφ, ο οποίος προσκάλεσε τον Κώστα Καραμανλή στο Μπακού για να συνεχίσουν την καλή συνεργασία, όπως σημείωσε χαρακηριστικά.

    Κ.Καραμανλής για την οικονομική κρίση

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στις εκτιμήσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου, οι οποίες αποτυπώνονται στη σχετική έκθεση που παρουσιάστηκε χθες.

    Ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήρισε πολύ μεγάλη την οικονομική κρίση η οποία εξελίσσεται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, όπως είπε, με ασφάλεια τη διάρκειά της.

    Το σχέδιο σταθερότητας, είπε ο πρωθυπουργός, είναι σαφές, συγκεκριμένο και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καιρών.

    Επανέλαβε ότι στηρίζεται σε τρεις άξονες, τη σταδιακή μείωση του ελλείμματος, την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και τη στήριξη των ασθενεστέρων.

    Επιδιώκουμε κλίμα εθνικής συνεννόησης, τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι είμαστε σε διαρκή επαγρύπνιση για όποιες αλλαγές και προσαρμογές χρειαστούν

    Τόνισε δε ότι απαιτείται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα, καθώς και κλίμα εθνικής συνεννόησης για να ξεπεραστεί η κρίση.

    [02] "Χρειάζεται άμεσα αλλαγή πορείας"

    Η χώρα έχει άμεση ανάγκη αλλαγής πορείας με μια νέα κυβέρνηση που θα προκύψει με απόφαση του ελληνικού λαού, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, η οποία κράτησε περίπου μία ώρα.

    Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε σε βάθος τον κ. Παπούλια για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, που αφορούν στην ανάταξη της οικονομίας, την προστασία των αδυνάμων και της μεσαίας τάξης και την ανάγκη να πάει η Ελλάδα σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, αυτό της πράσινης ανάπτυξης.

    Ανέφερε, επίσης, ότι πρέπει επιτέλους να έχουμε ένα ευνομούμενο κράτος και όχι αυτή την κατάσταση ανομίας, διαφθοράς, σπατάλης του δημόσιου πλούτου και πελατειακών σχέσεων.

    Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να είναι σίγουρος ότι η πολιτεία τον προστατεύει.

    Ανέφερε επίσης ότι η χώρα βιώνει μια βαθιά πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση, μια κρίση αξιών και αξιοπιστίας και αν αυτή η κατάσταση παραταθεί η κρίση θα βαθαίνει.

    Ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρότασή του για εκλογές και για τη στήριξη προς το πρόσωπό του εφόσον επιθυμεί να έχει δεύτερη θητεία.

    Κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια, που τον δέχθηκε σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα, ενώ ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός διάλογος σε μια δύσκολη περίοδο.

    Συνεδρίαση για την Παιδεία και τον Πολιτισμό

    Το πρωί, υπό την προεδρία του κ.Παπανδρέου, συνεδρίασε ο επιτελικός κύκλος του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, στα καινούργια γραφεία του Κινήματος, στην οδό Ιπποκράτους.

    Όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου στην εισήγησή του, τα δύο αυτά ζητήματα καταλαμβάνουν κεντρικές θέσεις στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ διαπίστωσε την ύπαρξη τεράστιων προβλημάτων σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας, με μείζονα εκείνα της χρηματοδότησης.

    Οπως είπε ο κ. Παπανδρέου ισχύει απολύτως η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για 5% του προϋπολογισμού στην Παιδεία συν 2% για την έρευνα, καθώς και η απόδοση στην Παιδεία κονδυλίων ύψους 1 δισ. ευρώ παραπάνω απο τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Τέλος, ο κ. Παπανδρέου λαμβάνοντας υπόψη του την οικονομική κρίση, τόνισε ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης βρίσκεις χρήματα για να στηρίξεις τις μεγάλες προτεραιότητες, όπως η Παιδεία και ο Πολιτισμός.

  • Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο εισηγητής ΚΤΕ Απασχόλησης του Κινήματος, Χρήστος Χάιδος και ο αναπληρωτής εισηγητής ΚΤΕ, Μιχάλης Τιμοσίδης, δίνουν συνέντευξη Τύπου, για το ασφαλιστικό σύστημα, την πολιτική της κυβέρνησης και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

  • Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με θέμα: «Παράνομες προσλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης».

    [03] "Μέτρα σε βάρος των εργαζομένων"

    Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

    Στην ερώτησή του, ο κ. Αλαβάνος σημειώνει ότι «πολλές επιχειρήσεις, με πρόσχημα την οικονομική κρίση, προωθούν εκβιαστικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων». Ερωτά, δε, τον πρωθυπουργό «τι μέτρα προτίθεται να λάβει, προκειμένου να σταματήσει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που τείνει να αποδιαρθρώσει πλήρως το πλέγμα προστασίας των εργαζομένων από την εργοδοτική αυθαιρεσία» και επίσης, «τι μέτρα προτίθεται να λάβει για να καθησυχάσει τους εργαζόμενους, που δικαίως φοβούνται ότι θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους».

    Για την έκθεση του διοικητή της ΤτΕ

    «Μόνο η Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδoς και ο ΣΕΒ βλέπουν υψηλούς ρυθμούς ανόδου του κόστους εργασίας και δυσκαμψία της αγοράς εργασίας στη χώρα μας, εκεί που οι εργαζόμενοι βιώνουν τη λιτότητα και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων», αναφέρει σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ kai υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την Έκθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδoς.

    "Η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδoς αντελήφθη πολύ καθυστερημένα την διεθνή οικονομική κρίση και τώρα που η κρίση καλπάζει, αυτό που κυρίως την ενδιαφέρει είναι η εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών, που την προκάλεσαν, προς την ελληνική οικονομία", αναφέρει στις δηλώσεις του ο κ.Λαφαζάνης. Και προσθέτει: "Η νεοφιλελεύθερη δημοσιονομική και μονεταριστική ορθοδοξία της Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδoς οδηγεί, εκ των πραγμάτων, σε μια και μόνο συνταγή: όλα τα λεφτά στις Τράπεζες και όλα τα βάρη της κρίσης στο λαό. Δυστυχώς αυτόν τον καταστροφικό δρόμο ακολουθεί με την πολιτική της η κυβέρνηση της ΝΔ".

    [04] Νέοι αυτοκινητόδρομοι Αττικής

    Το τελικό σχέδιο των νέων αυτοκινητοδρόμων Αττικής, συνολικού μήκους 62,5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 1,658 δισ. ευρώ παρουσίασε σήμερα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.

    Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Μάιο και εάν δεν υπάρξουν σοβαρά προβλήματα με ενστάσεις, τα έργα θα ξεκινήσουν στο τέλος του έτους με την ανακήρυξη του αναδόχου. Υπολογίζεται ότι το σύνολο του έργου θα ολοκληρωθεί στα μέσα του 2014.

    Το έργο θα κατασκευαστεί με σύμβαση παραχώρησης. Περιλαμβάνει την κατασκευή οδικού άξονα από την Κατεχάκη στο σημείο που είναι το στρατόπεδο Σακέτα, μέχρι την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, που θα διέρχεται από την Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και το Ελληνικό και κατά 85% θα είναι υπόγεια σήραγγα. Στο σημείο του στρατοπέδου Σακέτα θα διανοιχτεί σήραγγα προς τα Μεσόγεια και από εκεί θα κατασκευαστούν δύο οδικοί κλάδοι. Ένας προς τα νότια παράλια στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας και ένας προς τη Ραφήνα με προοπτική αργότερα να κατασκευαστεί και ένας άξονας που να συνδέει τη Ραφήνα με τις Αφίδνες και την εθνική οδό.

    Το έργο είχε αρχικώς ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο, ακολούθησαν διαβουλεύσεις με τους δήμους και τους φορείς, όπου τα περισσότερα αιτήματά τους έγιναν γνωστά, υπογειοποιήσεις κλπ και πριν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει ένας άλλος κύκλο διαβούλευσης.

    Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το αντίτιμο των διοδίων αλλά και η διάρκεια της παραχώρησης αποτελούν βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης. Το έργο θα προκηρυχθεί ως ενιαίο έργο και θα περιλαμβάνει τέσσερις σταθμούς διοδίων και δύο πλευρικούς. Η τιμή των διοδίων θα είναι χαμηλότερη στο τμήμα που είναι στη δυτική πλευρά του Υμηττού, ως κίνητρο να χρησιμοποιούν το νέο αυτοκινητόδρομο οι πολίτες του λεκανοπεδίου και να αποφεύγουν να κινούνται μέσα στον αστικό ιστό.

    Ο κ. Σουφλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι προχωρούν οι διαδικασίες κατασκευής και άλλων 28,5 χιλιομέτρων αυτοκινητοδρόμων (βρίσκονται στο στάδιο της οριστικής μελέτης) που πρόκειται να κατασκευαστούν ως δημόσια έργα με δεσμευμένα κονδύλια από την δ' προγραμματική περίοδο. Τα έργα αυτά είναι η επέκταση της λεωφόρου Κύμης μέχρι την εθνική οδό, η επέκταση της Λαυρίου με παράκαμψη του Μαρκόπουλου, ο περιφερειακός άξονας Παιανίας-Μαρκοπούλου και η μερική υπογειοποίηση της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με όλα αυτά τα έργα και τους νέους αυτοκινητοδρόμους συνόλου 90,85 χιλιομέτρων σχεδόν ολοκληρώνονται και ουσιαστικά εξαντλούνται οι ανάγκες για την κατασκευή σημαντικών οδικών αξόνων στην Αττική.

    Από εκεί και πέρα, είπε ο κ. Σουφλιάς, θα πρέπει να ρίχνουμε τα χρήματά μας όσο αφορά την Αττική σε έργα ΜΕΤΡΟ. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ χαρακτήρισε τους νέους αυτοκινητοδρόμους Αττικής ως πάρα πολύ σημαντικό έργο, που θα έχει και πολύ σημαντικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις πέραν από τις κυκλοφοριακές.

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην υπογειοποίηση της δυτικής πλευράς του Υμηττού από το στρατόπεδο Σακέτα μέχρι την παραλιακή, γιατί έτσι, όπως είπε, θα παραμείνουν ανέγγιχτες οι παρυφές του Υμηττού αλλά και οι κυκλοφοριακές συνθήκες του δήμου όπου θα διέρχεται ο υπογειοποιημένος άξονας, ο οποίος θα κατασκευαστεί στο μεγαλύτερο μέρος του ή και σε όλο με μετροπόντικα.

    Το σύνολο του υπογειοποιημένου άξονα είναι 14,5 χιλιόμετρα και η διαδρομή από το Σακέτα μέχρι την παραλιακή θα καλύπτεται σε 8 με 10 λεπτά. Η μεγάλη σήραγγα του Υμηττού θα είναι περίπου 4 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα το σύνολο του έργου περιλαμβάνει:

    - τη δυτική περιφερειακή Υμηττού από τον κόμβο Κατεχάκη μέχρι την Ποσειδώνος μήκους 14,7 χιλιομέτρων

    - τη μεγάλη σήραγγα του Υμηττού μήκους 3,9 χιλιομέτρων με τις εκατέρωθεν προσβάσεις της μήκους 6,3 χιλιομέτρων

    - τον οδικό άξονα σύνδεσης Μεσογείων-Ραφήνας από τον ανισόπεδο κόμβο Μεσογείων μετά τη μεγάλη σήραγγα Υμηττού μέχρι τη Ραφήνα μήκους 18,6 χιλιομέτρων

    - τον οδικό άξονα Μεσογείων-Αγ. Μαρίνας από τον ανισόπεδο κόμβο Μεσογείων μέχρι την Αγ. Μαρίνα μήκους 13,8 χιλιομέτρων

    - την ολοκλήρωση του άξονα Σταυρού - Ραφήνας μήκους άλλων 3,3 χιλιομέτρων μέχρι τον α/κ Σπάτων

    - την ανακατασκευή και υπογειοποίηση της λεωφόρου Ποσειδώνος μήκους 1,7 χιλιομέτρων και

    - συνδετήριο οδικό τμήμα από το κέντρο της Αθήνας προς τον ανισόπεδο κόμβο Σακέτα μέχρι την Ούλοφ Πάλμε, μήκους 3,8 χιλιομέτρων. Το τμήμα εντός του Πανεπιστημίου θα είναι υπόγειο.

    Σημειώνεται ότι η τιμή των διοδίων δεν θα είναι ενιαία αλλά οι χρήστες θα πληρώνουν διόδια ανάλογα με την διαδρομή που διένυσαν.

    Με την έναρξη των έργων θα δημιουργηθούν 4.000 νέες θέσεις εργασίας, ενώ για τη λειτουργία του έργου θα απασχολούνται μόνιμα 800 άτομα.

    [05] Στην "μαχη" για το Kύπελλο UEFA

    Με την διεξαγωγή των πρώτων αναμετρήσεων για την φάση των «32», επιστρέφει το επόμενο διήμερο, το κύπελλο UEFA. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο το απόγευμα (19:30) την Σεντ Ετιέν, με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στην Γαλλία. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λέτο που είναι τραυματίας και έτσι την αριστερή πτέρυγα, θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

    Οι «ερυθρόλευκοι» θα στηριχθούν για ακόμη μία φορά στην ποιότητα των Ντιόγκο, Μπελούτσι, Γκαλέτι και Ντουντού, ενώ από την πλευρά τους, οι Γάλλοι που δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αναμένεται να παίξουν ανοικτά με στόχο το καλύτερο δυνατό.

    Aπό τα υπόλοιπα ζευγάια, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Βέρντερ Βρέμης με την Μίλαν (όποια περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι του Ολυμπιακού), της Παρί Σεν Ζερμέν με την Βόλφσμπουργκ, της Φιορεντίνα με τον Αγιαξ, της Μπορντό με την Γαλατασαράι και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Στουτγκάρδη.

    Το πρόγραμμα

    Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

    Ολυμπιακός-Σεντ Ετιέν (Γαλλία)

    Μπράγκα (Πορτογαλία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)

    Ααλμποργκ (Δανία)-Κορούνια (Ισπανία)

    Μπορντό (Γαλλία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)

    Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

    Ναϊμέγκεν (Ολλανδία)-Αμβούργο (Γερμανία)

    Σαμπντόρια (Ιταλία)-Μέταλιστ Χαρκίβ (Ουκρανία)

    Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Μίλαν (Ιταλία)

    Αστον Βίλα (Αγγλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

    Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Ρωσία)-Στουτγκάρδη (Γερμανία)

    Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Βαλένθια (Ισπανία)

    Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

    Μαρσέιγ (Γαλλία)-Τβέντε (Ολλανδία)

    Κοπεγχάγη (Δανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

    Φιορεντίνα (Ιταλία)-Αγιαξ (Ολλανδία)

    Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Τότεναμ (Αγγλία)

    Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Ουντινέζε (Ιταλία)

  • ** Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 26 Φεβρουαρίου
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 17 February 2009 - 13:30:34 UTC