Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-11-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η 35η επέτειος του Πολυτεχνείου
  • [02] Υπέρ των μικρών αγροτών
  • [03] Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων
  • [04] "Να παραχθεί έργο"

  • [01] Η 35η επέτειος του Πολυτεχνείου

    Άνοιξαν χθες το πρωί οι πύλες του Πολυτεχνείου για τις εκδηλώσεις μνήμης της επετείου της εξέγερσης το Νοέμβρη του 1973. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αύριο το μεσημέρι με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία. Χιλιάδες αστυνομικοί τίθενται σε επιφυλακή, ενώ όπως κάθε χρόνο, την περιφρούρηση του Πολυτεχνείου έχουν αναλάβει φοιτητές και πανεπιστημιακοί.

    Οι πρυτανικές αρχές είναι επί ποδός προκειμένου να εξελιχθούν ομαλά όλες οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στο κεντρικό, ιστορικό κτίριο του Πολυτεχνείου.

    Φοιτητές, καθηγητές, εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων θα περιφρουρούν μέρα και νύχτα το Ίδρυμα, ενώ κάθε βράδυ στις 9 θα κλείνουν και πάλι οι πύλες. Τη Δευτέρα, οι πύλες θα κλείσουν στις 2 το μεσημέρι και θα αρχίσει η κεντρική εκδήλωση, ενώ στις 3 αναμένεται να αρχίσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

    Η Συντονιστική Επιτροπή του εορτασμού, στην οποία συμμετέχουν οι πρυτανικές αρχές, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων - Εξορισθέντων, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς, ζήτησε απο το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Γ. Ραγκούση, «να εξαντλήσει την επιρροή του», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, για να παραδοθεί η σημαία του Πολυτεχνείου στο Ίδρυμα και να μπει στο μουσειακό του χώρο. Σημειώνεται ότι την ιστορική σημαία έχουν οι εκπρόσωποι της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

    Μήνυμα υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη

    O υπουργός Παιδείας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε μήνυμά του για την επέτειο του Πολυτεχνείου επισημαίνει μεταξύ άλλων:

    «Τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες στον αγώνα τους κατά του ολοκληρωτισμού, η ελευθερία και η δημοκρατία, αποτελούν αναμφίβολα διαχρονικές αξίες, οι οποίες γεννήθηκαν σε αυτόν τον τόπο και είναι δεμένες ιδιοσυγκρασιακά με τον ελληνικό λαό».

    Σε άλλο σημείο, ο υπουργός επισημαίνει ότι «το Πολυτεχνείο διατράνωσε την αντίθεση σύσσωμου του ελληνικού λαού προς κάθε προσπάθεια υποταγής και ποδηγέτησής του και την αμετακίνητη αφοσίωσή του στα δημοκρατικά ιδεώδη. Αυτό είναι και το σημαντικότερο μήνυμα του εορτασμού της επετείου 35 χρόνια μετά: η προάσπιση υψηλών αξιών, όπως η ελευθερία, η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη απαιτούν συλλογικούς αγώνες και μαζική συμμετοχή στα κοινά. Καθένας από εμάς φέρει ιερό καθήκον για την περιφρούρηση των δημοκρατικών μας θεσμών, την εμβάθυνση της ελληνικής δημοκρατίας, την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για τη χώρα μας».

    Μήνυμα του ΚΚΕ

    Στο μήνυμα του ΚΚΕ για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

    "Η Κεντρική Επιτροπή καλεί την εργατική τάξη, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους να τιμήσουν την εξέγερση στο Πολυτεχνείο, το 1973, κατά της δικτατορίας, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, διαδηλώνοντας την απόφασή τους να μην δεχτούν να πληρώσουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.

    Το νόημα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκφράζεται σήμερα στο σύνθημα «καμιά θυσία για την πλουτοκρατία». Ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, αντεπίθεση, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής."

    Μήνυμα Νεολαίας Συνασπισμού

    Σε μήνυμα του ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού Δημήτρη Τζανακόπουλου αναφέρει:

    "Τις μέρες αυτές δεν τιμάμε μόνο τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τις θυσίες τους, τα οράματά τους, τη νίκη τους. Τις μέρες αυτές συνεχίζουμε πάνω στα μονοπάτια που εκείνοι χάραξαν γιατί οι αγώνες τους για δημοκρατία και ελευθερία, για αξιοπρεπή και σταθερή δουλειά, για μόρφωση, περιμένουν ακόμη δικαίωση. Συνεχίζουμε γιατί δεν μας αξίζει να είμαστε τα διαλεχτά θύματα της ανάπτυξης, δεν μας αξίζουν οι μισθοί των 500 ευρώ, η ανεργία και η ανασφάλεια, η ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, ο καθημερινός βιασμός της δημοκρατίας. Δεν μας αξίζει πάνω από όλα μια κοινωνία που οδηγεί σήμερα 5000 ανθρώπους στις ελληνικες φυλακές - κολαστήρια στην απεργία πείνας για να ζητήσουν το αυτονόητο: το δικαίωμα τους στην αξιοπρέπεια.

    Μήνυμα προέδρου ΛΑΟΣ

    "17 Νοεμβρίου 2008. 35η Επέτειος, ενός αυθόρμητου ξεσηκωμού της Νέας Γενιάς, που σηματοδότησε τις εξελίξεις μιας επώδυνης εποχής. Ήρωες και Θύματα ταυτοχρόνως. Ήρωες, γιατί ξεσήκωσαν τους πολλούς που είχαν πέσει σε λήθαργο και θύματα, γιατί πάνω τους πάτησε η σκληρότερη έκφραση της δικτατορίας, η περίοδος Ιωαννίδη. Σπουδαίος αγώνας, που ακόμα δεν έχει δικαιωθεί πλήρως. Ούτε το απόλυτο της Εθνικής Κυριαρχίας, έχουμε πετύχει 35 χρόνια μετά και πολύ περισσότερο, το στόχο της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

    - Το Ψωμί δεν φτάνει για όλους.

    - Η Παιδεία δεν είναι για όλους.

    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ελέγχεται από Κεφάλαιο και Τράπεζες.

    Πικρή η Αλήθεια, αντί ν΄ αναδείξουμε το πνεύμα της 17ης Νοεμβρίου, το εξαντλούμε σε στείρα πανηγύρια και ατελέσφορους πανηγυρικούς", τονίζει ο κ.Γ.Καρατζαφέρης.

    [02] Υπέρ των μικρών αγροτών

    Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει σε σχέση με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τους αγρότες: "Η ουσία, την οποία απέκρυψε ο πρωθυπουργός, είναι ότι η ΚΑΠ, που εφαρμόζουν η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, καταστρέφει τους μικρούς αγρότες, φέρνει υπέρογκες τιμές στα προϊόντα και εντείνει τη διατροφική εξάρτηση της χώρας. Οι μικρομεσαίοι αγρότες, μαζί με την εργατική τάξη και τους αυτοαπασχολούμενους, πρέπει να αντεπιτεθούν. Η πάλη κατά της ΚΑΠ, η απειθαρχία γενικά στις αποφάσεις της ΕΕ, είναι δρόμος για να μην πληρώσουν και την κρίση του καπιταλισμού".

    Διπλά ανήσυχοι

    "Ύστερα από την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός στο θέμα της κάλυψης των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία έχασαν πάνω από 2 δις ευρώ αισθανόμαστε διπλά ανήσυχοι", τόνισε η κ. Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συζήτηση για τα ασφαλιστικά ταμεία.

    "Ο πρωθυπουργός απάντησε ως εξής: Στηρίζουμε τα ταμεία. Όταν ζητήσαμε πως συγκεκριμένα θα στηρίξουν τα ταμεία, απάντησε με τον εξής τρόπο: Κοινωνικές μεταβιβάσεις. Και όταν λέει κοινωνικές μεταβιβάσεις το 95% αφορούσε τα γνωστά μέτρα που η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει.

    Συγκεκριμένα πράγματα για τα ασφαλιστικά ταμεία δεν είπε. Τα ταμεία βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχουν θιγεί από τις κυβερνήσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από το 1950 μέχρι σήμερα τους χρωστάνε. Και το μόνο που μας εξήγησε είναι ότι είναι σωστό τα ταμεία να παίζουν στο χρηματιστήριο, να παίζουν στον τζόγο όπως λέμε εμείς.

    Υπενθυμίζω το εξής πράγμα: Και όταν ακόμα δεν υπάρχει οικονομική κρίση τα χρηματιστήρια από χώρα σε χώρα και στην Ελλάδα έχουν κρίση γιατί οι μετοχές εκεί που επενδύονται, μπορεί να γίνουν και λάθη, είτε η πρόβλεψη να είναι τέτοια που να πέσει έξω και επομένως μόνο το γεγονός ότι κάνεις πρόβλεψη να κερδίσεις οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγάλοι, πολύ περισσότερο που η κρίση θα είναι παρατεταμένη και βαθιά. Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία.

    Πρέπει λοιπόν να διεκδικήσουμε το εξής πράγμα:

    Η κυβέρνηση να αγοράσει από τις τράπεζες τις μετοχές των ασφαλιστικών ταμείων στην τιμή αγοράς και όχι την σημερινή τιμή, να καλύψει τις απώλειες και να σταματήσει το τζογάρισμα».

    Σε ερώτηση για τις απολύσεις που θα φέρει η κρίση καν αν το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από τον προϋπολογισμό, η κ. Παπαραήγα υπογράμμισε: «Η κρίση δεν έχει αποκλειστική σχέση με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, πολύ περισσότερο που στην Ελλάδα οι τράπεζες δεν είχαν αυτά τα γνωστά «ομόλογα». Έκαναν κυρίως επενδύσεις στο εξωτερικό. Η κρίση ξεκινάει και διεθνώς και στην Ελλάδα από την ίδια την παραγωγή. Έχουμε υπερσυσσώρευση κερδών, κεφαλαίων και εμπορευμάτων, σε συνθήκες όπου η παραγωγή και οι επενδύσεις πραγματοποιούνταν άναρχα, σε συνθήκες απελευθέρωσης της αγοράς, σε συνθήκες όπου έχει μεγαλώσει η εκμετάλλευση της μισθωτής εργασίας.

    Επομένως το ζήτημα ούτε με τον προϋπολογισμό αντιμετωπίζεται. Γιβ αυτό εμείς ζητάμε άμεσα μέτρα που βελτιώνουν την θέση των εργαζομένων. Πρόκειται στην ουσία για αμυντικά μέτρα και από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι ο λαός να αντιταχθεί με τη γενική γραμμή πλεύσης.

    Όμως η κρίση δεν αφορά μόνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Απολύσεις γίνονταν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Η Γερμανία για παράδειγμα που μπαίνει σε τροχιά ύφεσης είχε «τοξικά ομόλογα»; Λοιπόν μην τα μπερδεύουμε αυτά, Το τραπεζικό σύστημα οξύνει την κρίση, την παροξύνει, αλλά δεν την προκαλεί από μόνη του», κετάληξε στη δήλωσή της η κ.Παπαρήγα.

  • Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος.

    Την Τρίτη θα συναντηθεί μετην προσωρινή διοίκηση του σωματείου εργαζομένων της Altec Telecoms.

    [03] Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων

    Αντί εξοπλισμών, η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε ένα ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος αναπτύσσοσντας στη Βουλή επίκαιρη ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό για τις εξοπλιστικές δαπάνες.

    «Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι -σε απόλυτους αριθμούς- τέταρτη χώρα στον κόσμο στους εξοπλισμούς. Πως μπορούμε να συμφωνήσουμε όταν ξέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στην ευρωζώνη σε εξοπλιστικές δαπάνες και όταν ξέρει η υπουργός Απασχόλησης ότι "είμαστε τελευταίοι σε δαπάνες για κοινωνική προστασία..". Κάθε Έλληνας εισφέρει στην Άμυνα 432,8 ευρώ για αγορές όπλων με βάση το προϋπολογισμό του 2009», επισήμανε ο κ. Αλαβάνος ο οποίος υπολόγισε ότι με κάθε F-16, κόστους 45 εκ ευρώ, που αγοράζουμε θα μπορούσαμε να δώσουμε μηνιαίο επίδομα σε 100.000 ανέργους και ΕΚΑΣ σε 200.000 συνταξιούχους. Πρότεινε, δε, τα μισά χρήματα για εξοπλιστικές δαπάνες να δοθούν για τη στήριξη της οικονομίας, των μικρομεσαίων, της απασχόλησης κοκ.

    Όσο για τις ρυθμίσεις για τη στήριξη του τραπεζικού συστήματος ο κ. Αλαβάνος είπε ότι «δεν μπορεί να βλέπουμε την κυβέρνηση να θεωρεί ότι την τελική υπογραφή στο νόμο για τις τράπεζες δεν θα την βάλει τυπικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά θα την βάλει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Ούτε μπορούμε να βλέπουμε την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά να βγάλουν τις καλές πλευρές και τις ευαισθησίες τους οι τραπεζίτες, που τους είχε μάθει η οικογένειά τους, όταν τους πήγαινε στο κατηχητικό». Ζητάμε νόμο, και να απαγορευτεί το 22% στις πιστωτικές κάρτες, και να μπει το όριο του 10%. Ζητάμε εθνικό τομέα στις τράπεζες, είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

    Περιοδεία Τσίπρα στην Κομοτηνή

    Τις δικαστικές φυλακές στην Κομοτηνή, στις οποίες 230 κρατούμενοι βρίσκονται σε απεργία πείνας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας.

    «Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με το διευθυντή των φυλακών Κομοτηνής, o οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχουμε ένα κατάστημα που θα έπρεπε να έχει περίπου 90 άτομα και στο οποίο όμως είναι στοιβαγμένα πάνω από 330. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. 230 από τους φυλακισμένους είναι σε απεργία πείνας και αρκετοί ακόμα σε αποχή συσσιτίου» δήλωσε κατά την έξοδό του από τις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

    «Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που δεν επέτρεψε στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει σε επαφή με κρατούμενους οι οποίοι θα μας μετέφεραν τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσής τους και να διαπιστώναμε ιδίοις όμμασι τους λόγους για του οποίους οδηγήθηκαν σε συντονισμένο αγώνα απεργίας πείνας και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν μετά από μία εβδομάδα αγώνα. Αυτή η στάση για μας λέει πολλά. Την καταγγέλλουμε στην κοινή γνώμη».

    Επίσης ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΝ θα πάρει πρωτοβουλίες, επιδιώκοντας επαφή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου «να πιέσουμε την κυβέρνηση να κατευθυνθεί σε πορεία λύσης των προβλημάτων και όχι σε μία προσπάθεια να τα σπρώξει κάτω από το χαλί».

    [04] "Να παραχθεί έργο"

    Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., σε συνέντευξή του και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "το πλέον φθοροποιό στοιχείο της Κυβέρνησης Καραμανλή είναι η φύση της. Ουδείς αυτή την στιγμή έχει όρεξη να παράξει έργο. Προεξέχοντος του πρωθυπουργού που και παιδεία διαθέτει και γνώσεις. Ωστόσο δεν τον βλέπω να παίρνει πρωτοβουλίες για να βγάλει και τον τόπο από την κρίση και το κόμμα του από την ακρισία".

    Ακόμη, για το ενδεχόμενο των εκλογών και το ενδεχόμενο σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ να σκαρφαλώσει στο 52%. Και το ξέρει καλύτερα από εμένα ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος προσπαθεί μέσα από τις δικές του πρακτικές να προσεταιριστεί το κομμάτι που του χρειάζεται για να γίνει Κυβέρνηση. Αν και εγώ δεν πιστεύω ότι αναβαίνει το ΠΑΣΟΚ. Απλά είναι σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ. Αν η ΝΔ βρει τον τρόπο και να ρίξει το αλεξίπτωτο, τότε μπορεί να είναι πάλι πρώτο κόμμα, χωρίς και αυτή να φαντάζεται ότι μπορεί να κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση".

    "Να αλλάξουμε τον τόπο"

    Σε ομιλία του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του κόμματος τόνισε την ανάγκη αλλαγής τοπίου στο πολιτικό σκηνικό, εκτιμώντας ότι ο ΛΑ.Ο.Σ μπορεί να δώσει ελπίδα στους Έλληνες.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: "πλησιάζει η ώρα που ο λαός θα μας αναθέσει κυβερνητικά καθήκοντα, για να αλλάξουμε τον τόπο, να επαναφέρουμε την εθνική αξιοπρέπεια, εδώ στην Ελλάδα, την πατρίδα μας. Ο αγώνας τόσων ετών έρχεται και επιβεβαιώνεται, ο αγώνας δικαιώνεται." Και συνέχισε τονίζοντας την ανάγκη για "καινούργια πρόσωπα, να αλλάξουμε τον τόπο, να δώσουμε ελπίδα στον καταπονημένο Έλληνα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν, η Ελλάδα δεν ανήκει στους έχοντες, ανήκει στους μη αντέχοντες, γιατί πλέον εμείς δεν αντέχουμε τη δουλεία, δεν αντέχουμε το βάσανο, δεν αντέχουμε την πείνα, δεν αντέχουμε να ασελγούν επάνω στην αξιοπρέπειά μας."

    "Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ανεχόμαστε καμιά παραχώρηση. Δεχόμαστε μόνο να αλλάξει το ρουν της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ιστορίας. Δεν πάει άλλο. Να ξέρετε ότι, δίκαιο και ηθικό είναι η διεκδίκηση των αγώνων σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να αμφισβητείτε ακόμα και τις φόρμες, οι οποίες έχουν έρθει από κατεστημένες δυνάμεις".

    "Και μου είπαν γιατί δεν πήγα να δω τους τραπεζίτες. Προτίμησα να δω τους τραπεζικούς, τους εργαζόμενους στις τράπεζες και όχι τους κλέφτες τραπεζίτες. Και έρχεται ο κ. Καραμανλής και ζητά από την βουλή να δώσουμε 28 δις, στους τραπεζίτες. Την ίδια ώρα που αυτοί βγάζουνε ισολογισμούς με κέρδη ενός, δύο, τριών και επτά δισεκατομμυρίων ευρώ. Βγάλανε κέρδη πέρυσι 7 δις ευρώ και ζητάνε απ΄ τον φτωχό Έλληνα, από εσάς, από εμάς να δώσουμε 28 δις σε αυτούς που κέρδισαν τα 7. Προτιμώ και καταθέτω και την πρόταση που είπα στη Βουλή. Δώστε 28 δις στο λαό να γυρίσει την αγορά, να δουλέψουν οι τράπεζες και να είναι ευχαριστημένοι όλοι", ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 16 November 2008 - 7:30:31 UTC