Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-08-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μικρή υποχώρηση του πετρελαίου κάτω από τα 65 δολάρια
  • [02] Σταμάτησαν τους αποκλεισμούς δρόμων οι ροδακινοπαραγωγοί Πέλλας
  • [03] Στις 18 Αυγούστου ο Τάσσος Παπαδόπουλος στην Αθήνα
  • [04] Αύξηση 51,9% των καθαρών κερδών του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς
  • [05] Με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο πρωθυπουργός
  • [06] Εφθασε και τα 66 δολάρια το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου
  • [07] Συνάντηση Καραμανλή με Μεϊμαράκη

  • [01] Μικρή υποχώρηση του πετρελαίου κάτω από τα 65 δολάρια

    Η τιμή του αργού πετρελαίου υποχώρησε σήμερα από το χθεσινό ύψος-ρεκόρ των 65,30 δολαρίων ανά βαρέλι, μετά την εκτίμηση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (ΙΕΑ) για μειωμένη ζήτηση στην Κίνα, το δεύτερο μεγαλύτερο καταναλωτή καυσίμων διεθνώς.

    Η χθεσινή εκτίναξη πάνω από τα 65 δολάρια πυροδοτήθηκε κυρίως από τα στοχεία στις ΗΠΑ που έδειξαν ότι τα αποθέματα βενζίνης έχουν μειωθεί περισσότερο του αναμενομένου.

    Η τιμή του πετρελαίου (παραδοτέου το Σεπτέμβριο) υποχώρησε σήμερα κατά 0,7% περίπου, στα 64,45 δολάρια, στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Ν.Υόρκης, αλλά παρέμενε σχεδόν διπλάσια από την τιμή στο τέλος του 2003. Ανάλογη υποχώρηση υπήρξε και στο Λονδίνο, όπου η τιμή του μπρεντ (με συμβόλαιο παράδοσης το Σεπτέμβριο) υποχώρησε στα 63,58 δολάρια από 64,57 δολ. νωρίτερα σήμερα (που ήταν ρεκόρ όλων των εποχών).

    Σύμφωνα με την ΙΕΑ, η παγκόσμια κατανάλωση φέτος θα αυξηθεί κατά 1,9% - 2%, έναντι αύξησης 3,65 το 2004, γεγονός που δείχνει ότι οι υψηλές τιμές του πετρελαίου έχουν αρχίσει να "φρενάρουν" τη ζήτηση καυσίμων διεθνώς.

    Ο ΟΠΕΚ, που προμηθεύει γύρω στο 40% της παγκόσμιας ζήτησης, αντλεί όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορεί για να αυξήσει τα αποθέματα των χωρών-μελών του και να είναι σε θέση να ικανοποιήσει την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

    Παρά τη μικρή υποχώρηση του πετρελαίου, οι τιμές των μετοχών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια γνώρισαν πτωτικές πιέσεις σήμερα, ακολουθώντας την ανάλογη πτωτική τάση χθες στη Γουόλ Στριτ. Οι αναλυτές ανησυχούν ότι οι αυξημένες τιμές των καυσίμων κάποια στιγμή θα "ροκανίσουν" τα κέρδη των εισηγμένων εταιριών, κάτι που προς το παρόν πάντως δεν έχει συμβεί. Αντίθετα συνεχίζονται να ωφελούνται οι χρηματιστηριακές τιμές των πετρελαϊκών εταιριών που έχουν ολοένα αυξανόμενη κερδοφορία.

    [02] Σταμάτησαν τους αποκλεισμούς δρόμων οι ροδακινοπαραγωγοί Πέλλας

    Ανοιχτοί είναι από το απόγευμα και οι τρεις κόμβοι, Μελισσίου, Μαυροβουνίου και Σκύδρας καθώς οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας αποφάσισαν να σταματήσουν τους αποκλεισμούς των δρόμων σε ένδειξη καλής θέλησης εν αναμονή του αποτελέσματος της σύσκεψης των μεταποιητών ροδάκινων.

    Οι ροδακινοπαραγωγοί αναμένουν κάποια καλύτερη πρόταση που θα αφορά είτε την αύξηση της τιμής πώλησης των ροδάκινων είτε την κάλυψη του κόστους μεταφοράς.

    Ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σκύδρας - Εδεσσας, Σάββας Μωυσιάδης γνωστοποίησε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη των ροδακινοπαραγωγών για το θέμα.

    [03] Στις 18 Αυγούστου ο Τάσσος Παπαδόπουλος στην Αθήνα

    Επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει στις 18 Αυγούστου στην Αθήνα ο προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος,ανακοίνωσε το μεσημέρι το Γραφείο του πρωθυπουργού.

    Ο κ. Παπαδόπουλος θα συναντηθεί στις 12.30 με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

    Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και ενόψει και του Συμβουλίου των Μονίμων Αντιπροσώπων στις 25 Αυγούστου στις Βρυξέλλες,όπου η ΕΕ θα απαντήσει στην επιστολή με την οποία συνόδευσε το Πρωτόκολλο επέκτασης της τελωνειακής σύνδεσης η Τουρκία και με την οποία δήλωνε ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία.

    [04] Αύξηση 51,9% των καθαρών κερδών του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς

    Αυξημένα κατά 51,9% εμφανίζονται τα καθαρά κέρδη του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, μετά από τους φόρους και τα δικαιώματα μειοψηφίας, καθώς διαμορφώθηκαν σε 86,5 εκατ. ευρώ έναντι 56,9 εκατ. ευρώ πέρυσι.

    Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή μετά από φόρους στο πρώτο εξάμηνο του 2005 διαμορφώθηκαν σε 0,44 ευρώ από 0,29 ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση κατά 50,8%. Τα καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους της τράπεζας κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2005 διαμορφώθηκαν σε 43,7 εκατ. ευρώ έναντι 25,9 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο του 2004, σημειώνοντας αύξηση 68,5%.

    Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, επεσήμανε: "Η πορεία και του δεύτερου τριμήνου επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας για τη διαμόρφωση της κερδοφορίας του Ομίλου για το σύνολο του έτους σε νέα υψηλότερα επίπεδα. Η μεγέθυνση των εργασιών σε Ελλάδα και εξωτερικό συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς, ενισχύοντας τη θέση του Ομίλου στους κύριους τομείς που δραστηριοποιείται".

    Τα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου του 2005 έχουν επιβαρυνθεί από το κόστος της εθελούσιας εξόδου προσπωικού που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2005, ύψους 9,2 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί μη επαναλαμβανόμενο έξοδο. Στα μεγέθη της 30 Ιουνίου 2005 συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά και εκείνα των τραπεζών Eurobank AD Βουλγαρίας, Atlas Bank AD Σερβίας και Egyptian Commercial Bank Αίγυπτου. Στα αποτελέσματα περιλαμβάνονται τα κέρδη τους από την ημέρα απόκτησής τους, δηλαδή για ένα μήνα μόνο για τις Eurobank και Atlas και καθόλου για την ECB, αφού αποκτήθηκε στο τέλος του Ιουνίου. Εάν συμπεριλαμβάνονταν τα κέρδη των παραπάνω θυγατρικών τραπεζών για το σύνολο της περιόδου, τότε τα καθαρά κέρδη τα αναλογούντα στους μετόχους της Τράπεζας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005 θα ήταν υψηλότερα κατά 2,1 εκατ. ευρώ.

    Το σύνολο των καθαρών εσόδων στο πρώτο εξάμηνο του 2005 διαμορφώθηκε σε 405,3 εκατ. ευρώ έναντι 351,1 εκατ. ευρώ πέρυσι, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 15,4%, με το 79% των εσόδων να προέρχεται από έντοκα έσοδα και προμήθειες εργασιών.

    Τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν κατά 17,7% και διαμορφώθηκαν σε 255,8 εκατ. ευρώ έναντι 217,3 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο 2004. Το καθαρό περιθώριο τόκων (καθαρά έντοκα έσοδα προς μέσο όρο των εντόκων στοιχείων του ενεργητικού) διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο και διαμορφώθηκε στο 3,29%.

    Τα καθαρά έσοδα προμηθειών διαμορφώθηκαν σε 65,2 εκατ. ευρώ έναντι 52,3 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο 2004, αυξημένα κατά 24,7%. Το 71% των προμηθειών προήλθε από εργασίες εμπορικής τραπεζικής, οι οποίες ανήλθαν σε 46 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο 2005 έναντι 33,3 εκατ. ευρώ πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση κατά 38,3%. Οι καθαρές προμήθειες επενδυτικής τραπεζικής, περιλαμβανομένων των χρηματιστηριακών εργασιών, διαμορφώθηκαν σε 13,6 εκατ. ευρώ έναντι 11,7 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο 2004, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 16%. Τα καθαρά έσοδα από εργασίες asset management διαμορφώθηκαν σε 5,5 εκατ. ευρώ έναντι 7,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

    Τα κέρδη χρηματοοικονομικών πράξεων, συμπεριλαμβανομένων των κερδών από χρεόγραφα του επενδυτικού χαρτοφυλακίου, ανήλθαν στο πρώτο εξάμηνο 2005 σε 36,9 εκατ. ευρώ έναντι 29,8 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος. Το μεγαλύτερο μέρος των κερδών προήλθε από το χαρτοφυλάκιο μετοχών της εταιρείας επενδύσεων του Ομίλου (ΕΛΕΕΧΑ), η οποία αναμένεται να απορροφηθεί μέχρι το τέλος του έτους από την Τράπεζα Πειραιώς.

    Τα λοιπά έσοδα εκμετάλλευσης, τα οποία περιλαμβάνουν παρεπόμενες τραπεζικές εργασίες και εργασίες real estate, διαμορφώθηκαν σε 31,6 εκατ. ευρώ έναντι 40,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

    Οι δαπάνες προσωπικού, χωρίς την επιβάρυνση από το κόστος της εθελούσιας εξόδου του προσωπικού που αποχώρησε στις αρχές του έτους ύψους 9,2 εκατ. ευρώ (μη επαναλαμβανόμενο έξοδο), μειώθηκαν κατά 3,5% σε σχέση με το αβ εξάμηνο του 2004. Η μείωση αυτή πραγματοποιήθηκε παρά την επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια (25 και 22 νέα καταστήματα αντίστοιχα, μη συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων των τραπεζών που εξαγοράστηκαν). Με την προσθήκη του κόστους της εθελούσιας εξόδου, οι δαπάνες προσωπικού διαμορφώθηκαν σε 124 εκατ. ευρώ έναντι 119 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος, είναι δηλαδή αυξημένες μόλις κατά 4,2%.

    [05] Με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο πρωθυπουργός

    Συνεργασία με τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ενημερώθηκε για την πορεία του ελληνικού Τουρισμού στη φετινή σεζόν.

    "Πάμε καλά", δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του και σημείωσε ότι το θετικό αποτέλεσμα προκύπτει λόγω της ολοκληρωμένης στρατηγικής και του σχεδιασμού που υπήρξε, ενώ ανέφερε ότι ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

    Υπογράμμισε όμως, ότι χρειάζονται βαθιές τομές και μεγάλες αλλαγές που να στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

    Συνεργαζόμαστε με τον ιδιωτικό τομέα και μοιραζόμαστε τα αισιόδοξα μηνύματα, τόνισε ο κ.Αβραμόπουλος.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στο Υπουργείο από διεθνείς και ανεξάρτητους φορείς, η αύξηση του τουρισμού φέτος θα ξεπεράσει το 10% και τούτο αποδίδεται στην έγκαιρη προετοιμασία και στη στοχευμένη διαφημιστική εκστρατεία που υπήρξε.

    Το Υπουργείο και φέτος θα ξεκινήσει νωρίς τη διαφημιστική καμπάνια με στόχο να συνεχιστεί η αυξημένη ροή τουριστών στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.

    Στις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου είναι η κατάθεση του νομοσχεδίου για τον ιαματικό τουρισμό,το οποίο θα κατατεθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Βουλή το Σεπτέμβριο.

    [06] Εφθασε και τα 66 δολάρια το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου

    Οι τιμές του πετρελαίου πέταξαν και πάλι χθες από ρεκόρ σε ρεκόρ στη Νέα Υόρκη, φτάνοντας κάποια στιγμή το επίπεδο των 66 δολαρίων για πρώτη φορά από το 1983.

    Στη Νέα Υόρκη, το ελαφρύ αργό έκλεισε τελικά με κέρδη 90 σεντς, στα 65,80 δολάρια.

    Η τιμή του πετρελαίου πετά από ρεκόρ σε ρεκόρ από τις αρχές της εβδομάδας στη Νέα Υόρκη: πέρασε τα 63 και στη συνέχεια τα 64 δολάρια τη Δευτέρα, τα 65 την Τετάρτη, προτού φτάσει τα 66 δολάρια την Πέμπτη.

    Στο Λονδίνο, το Μπρεντ πέρασε το όριο των 65 δολαρίων το βαρέλι για πρώτη φορά στην ιστορία του, σκαρφαλώνοντας μέχρι τα 65,66 δολάρια, για να υποχωρήσει ελαφρά στη συνέχεια.

    Σε γενικές γραμμές, οι τιμές ανεβαίνουν από τις αρχές της εβδομάδας για τρεις λόγους: λόγω της πολύ ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών, της αυξημένης ζήτησης ενέργειας και των αυξημένων πωλήσεων αυτοκινήτων, κυρίως των πολυτελών 4Χ4 που καταναλώνουν πολλή βενζίνη.

    Η αγορά ανησυχεί επίσης για τις εξελίξεις στη Σαουδική Αραβία και στο Ιράν.

    [07] Συνάντηση Καραμανλή με Μεϊμαράκη

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνεργασία με το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και συζήτησαν για τον προγραματισμό δράσης κόμματος καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις.

    Ο κ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε τον κ.Καραμανλή για την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, όπου συζήτησε με κομματικά στελέχη της ΝΔ και για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ,καθώς επίσης και για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Ο Γραμματέας της ΝΔ απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση να υπάρξει ρύθμιση ώστε να γίνεται η εκλογή δημάρχου από την πρώτη Κυριακή αν συγκεντρώνει ποσοστό 42%, δήλωσε ότι "η ΝΔ είναι ένα κόμμα που συζητά με τους φορείς, θέτει ζητήματα και καταθέτει προτάσεις".

    Όπως είχαμε αποφασίσει στο Συνέδριο,στο πρόγραμμά μας προβλέπεται και η πρόταση για εκλογή δημάρχου από την πρώτη Κυριακή, πρόσθεσε.

    Η κυβέρνηση, σημείωσε,αξιολογεί τις προτάσεις,συζητά,ιεραρχεί τα θέματα και όταν αισθάνεται την ανάγκη αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.Έτσι λοιπόν, τόνισε, ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε πως θα πορευθούμε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Ο κ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι το σύστημα που προτείνει είναι πιο αναλογικό και πως εμποδίζει συναλλαγές στο δεύτερο γύρο.

    Επίσης ο Γραμματέας της ΝΔ σημειώνει ότι θα μπορούσε για παράδειγμα να εκλέγεται ο δήμαρχος σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι από ενιαίο ψηφοδέλτιο.

    Ο κ.Μεϊμαράκης υπογραμμίζει ότι δεν είναι δυνατόν να θεωρείται από ορισμένους ότι δεν μπορεί ένας δήμαρχος "να κυβερνήσει" έναν ΟΤΑ με ποσοστό 41, ή 42%, όταν οι κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν πολυπλοκότερα και σοβαρότερα προβλήματα,κυβερνούν με τα ίδια ποσοστά.-

    Aντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης

    Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γραμματέα της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά τη του συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, για αλλαγές στον εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης δήλωσε πως "ορθώς ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνει ότι την ευθύνη και την πρωτοβουλία για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση,την έχει η κυβέρνηση", αλλά προσθέτει πως "μέχρι σήμερα η κυβέρνηση αρνείται να τοποθετηθεί υπεύθυνα".

    Ο κ.Αθανασάκης είπε ακόμη ότι "ορθώς ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνει ότι, η κυβέρνηση οφείλει να ακούει τα κόμματα και τους φορείς", αλλά σημειώνει πως "μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει,ίσως και γιατί,κόμματα και φορείς, όλοι, όπως και οι προσκείμενοι σε αυτήν δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων,διαφωνούν".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καλεί την κυβέρνηση να τοποθετηθεί και καταλήγει λέγοντας ότι το κόμμα του "έχει εγκαίρως δηλώσει την αντίθεση του και έχει επισημάνει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι χώρος προνομιακός για την ανάπτυξη προγραμματικών συγκλίσεων και συνεργασιών και όχι χώρος μικροκομματικών παιχνιδιών, όπως αυτά στα όποια επιδίδεται την τελευταία περίοδο ο κ. Μεϊμαράκης".

    Το ΚΚΕ

    Το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σε σχόλιό του επαναφέρει τη θέση του κόμματος για την καθιέρωση της απλής αναλογικής για Δημοτικά - Νομαρχιακά Συμβούλια και έμμεση εκλογή των Δημάρχων- Νομαρχών από αυτά.

    Το ΚΚΕ αναφέρει ακόμη ότι "δεν μας αφορά και δεν πρόκειται να πάρουμε μέρος σε κανέναν «διάλογο» για δήθεν αναλογικότερο νόμο. Τον αντιλαϊκό ρόλο και χαρακτήρα της Τ.Α. τον έχουν συνδυαμορφώσει μαζί ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ και αυτός ούτε αλλάζει ούτε εξαρτάται από τον εκλογικό νόμο".

    Ο ΣΥΝ

    Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ Νίκος Βούτσης σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μεϊμαράκη αναφέρει ότι "η κυβερνητική παράταξη ράβει ένα εκλογικό κουστούμι στα μέτρα της και ευρύτερα στα μέτρα του δικομματισμού" και προσθέτει:

    "Η απαίτηση για απλή αναλογική τόσο για τη διακυβέρνηση της χώρας όσο και για τις εκλογές σε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέχρι και τον περιφερειάρχη, είναι επίκαιρη όσο ποτέ".

    Καταλήγοντας, ο κ. Βούτσης σημειώνει ότι "θα ήταν αδιανόητο οι δυνάμεις της Αριστεράς να εμφανίζονται αδιάφορες και πολιτικά ουδέτερες στα εκλογικά σχέδια που εξυφαίνονται και στους προφανείς πολιτικούς στόχους που αυτά εξυπηρετούν".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 11 August 2005 - 22:03:51 UTC