Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-03-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παπούλιας:"Σεβασμός στους διακριτούς ρόλους Κράτους-Εκκλησίας"
  • [02] Συμφωνία υπουργών οικονομικών της ΕΕ για μεταρρύθμιση συμφώνου σταθερότητας
  • [03] Εμπειρογνώμονες του ΥΠΕΞ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
  • [04] Με Σρέντερ και Ερντογάν συναντάται σήμερα ο πρωθυπουργός
  • [05] Ικανοποιημένη η ελληνική κυβέρνηση για τη μεταρρύθμιση του Συμφώνου Σταθερότητας
  • [06] Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον γερμανό καγκελάριο Γκ.Σρέντερ, στο Βερολίνο

  • [01] Παπούλιας:"Σεβασμός στους διακριτούς ρόλους Κράτους-Εκκλησίας"

    Μεγάλη η χθεσινή ημέρα για την Εκκλησία, αλλά και για την Πολιτεία, καθώς εορτάστηκε η αναστήλωση των εικόνων. Εκκλησία και Πολιτεία άρρηκτα συνδεδεμένες προχωρούν στη χώρα μας και η παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών, το πρωί, συμβολίζει αυτήν ακριβώς τη συμπόρευση.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας διάβασε το σύμβολο της πίστεως, αλλά και το Πάτερ Υμών, στο πλαίσιο αυτού του συμβολισμού. Ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών μίλησε για τη σημασία που έχει η σημερινή εορτή της Ορθοδοξίας για όλους, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος, φεύγοντας από το ναό, επισήμανε ιδιαίτερα τη σημασία της Κυριακής της Ορθοδοξίας ,τονίζοντας ότι είναι παραδείγματα οι μάρτυρες της Ορθοδοξίας για εμάς τους νεότερους.

    Το μεσημέρι, άρχισε το καθιερωμένο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Αισθηση προκάλεσε η προσφώνηση του προέδρου προς τους συνοδικούς και τον Αρχιεπίσκοπο, παρουσία και της υπουργού Παιδείας, κ. Μαριέττας Γιαννάκου.

    Ο κ. πρόεδρος επισήμανε, μεταξύ άλλων :

    «Η ημέρα της Ορθοδοξίας έχει ιδιαίτερη αναφορά στο σεβασμό των καθιερωμένων ορίων για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, γιατί ο εορτασμός του θριάμβου της Ορθοδοξίας συνδέεται με την άρση των τραγικών συνεπειών απο την σύγχυση ρόλων και αρμοδιοτήτων, κατά την μακρά περίοδο της εικονομαχίας. Η απουσία διαλόγου έπαιζε ρόλο τότε στη συνοχή του λαού. Αλλά και σήμερα είναι επίκαιρη, γιατί είναι διαχρονική η αξία των διακριτών ρόλων. Οι υπερβάσεις των ορίων προκαλούν δυσάρεστες και επικίνδυνες συνέπειες στη λειτουργία της Κοινωνίας. Το Σύνταγμα ορίζει τους διακριτούς ρόλους και σας καλώ να ανταποκριθείτε στο αίτημα της κοινωνίας, για την κάθαρση της Εκκλησίας.»

    Και ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε : «Σας ευχαριστώ για το επίσημο γεύμα που μας παραθέτετε και εγκάρδια σας συγχαίρω για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων σας. Σας διαβεβαιώ οτι η Εκκλησία θα είναι στη διάθεση και στο πλευρό σας, για να επιτευχθεί η ενότητα του λαου. Εχετε μακρά πείρα απο τη δημόσια ζωή. Σας ευχαριστώ για την επισήμανση σας περί διακριτών ρόλων, σας διαβεβαιώ οτι η Εκκλησία είναι γνώστης των διακριτών ρόλων,όπως ορίζει το Σύνταγμα.Ο σεβασμός εκατέρωθεν είναι αυτός που εγγυάται την καλή συνύπαρξη Εκκλησίας-Πολιτείας».

    [02] Συμφωνία υπουργών οικονομικών της ΕΕ για μεταρρύθμιση συμφώνου σταθερότητας

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ μετά από συζητήσεις δώδεκα ωρών, κατέληξαν σε συμφωνία για την μεταρρύθμιση του συμφώνου σταθερότητας και ανάπτυξης, ανακοίνωσε χθες Κυριακή το βράδυ, ο ασκών την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

    "Ξεκινάω από την αρχή ότι δεν θα υπάρξει μακρά συζήτηση στη Σύνοδο" αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις 22 και 23 Μαρτίου, δήλωσε ο Γιουνκέρ, ανακοινώνοντας τη συμφωνία στους δημοσιογράφους λίγο μετά τις 00.30 ώρα Ελλάδας. Έτσι είναι η ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής που θα πρέπει να επικυρώσει την Τρίτη το βράδυ τη συμφωνία που διαπραγματεύτηκαν οι υπουργοί.

    "Είμαι ικανοποιημένος από την συμφωνία. Οι θεμελιώδεις κανόνες της ευρωπαϊκής οικονομικής και νομισματικής πολιτικής δεν άλλαξαν, τα κριτήρια του 3% και του 60% δεν τέθηκαν ούτε υπό αμφισβήτηση, ούτε απειλούνται", εξήγησε ο Γιουνκέρ, που είναι επίσης και υπουργός Οικονομικών της χώρας του.

    "Ενισχύσαμε την προληπτική πλευρά του Συμφώνου, και το δικαίωμα πρωτοβουλίας και η εξουσία της Επιτροπής έχουν πλήρως διατηρηθεί", πρόσθεσε ακόμη ο Γιουνκέρ.

    [03] Εμπειρογνώμονες του ΥΠΕΞ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

    Ομάδα εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών μεταβαίνει σήμερα στα Ιεροσόλυμα για να συμβάλει στην τάχιστη διερεύνηση της υποθέσεως της αγοραπωλησίας ακινήτων ιδιοκτησίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε τη θέση της κυβέρνησης για άμεση διαλεύκανση του θέματος και τόνισε ότι η Ελλάδα ουδέποτε απεκδύθηκε των ηθικών υποχρεώσεών της έναντι του Πατριαρχείου και του ποιμνίου του.

    Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε, επίσης, ότι από την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων προκύπτει ότι οι αγοραπωλησίες αυτές, εάν όντως έχουν πραγματοποιηθεί, έγιναν κατά παράβαση των κανόνων που διέπουν τα της λειτουργίας του Πατριαρχείου και εν αγνοία της Συνόδου του. Επίσης, εάν αυτά αποδειχθούν θα πρόκειται για παράνομες ενέργειες τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει. Ενέργειες, που όπως σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος, ουδεμία σχέση έχουν με τη συντριπτική πλειοψηφία των αγιοταφιτών πατέρων, που με αφοσίωση διακονούν και προστατεύουν τα ιερά προσκυνήματα της Χριστιανοσύνης και τους οποίους ο ελληνισμός τιμά και στηρίζει.

    Χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αράβων ορθοδόξων έξω από το Ναό της Αναστάσεως στην πρωινή λειτουργία, όπου χοροστάτησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα εναντίον του με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι πουλήθηκαν ακίνητα μεγάλης αξίας του Πατριαρχείου σε Ισραηλινούς. Σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ανέφερε ότι είναι ανυπόστατη και άκυρη η εξουσιοδότηση που δόθηκε στον εξαφανισθέντα πρώην υπάλληλο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Νίκο Παπαδήμα.

    [04] Με Σρέντερ και Ερντογάν συναντάται σήμερα ο πρωθυπουργός

    Επί τάπητος θα τεθούν στο αποψινό δείπνο που θα έχουν στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Τούρκος ομόλογός του Ταγίπ Ερντογάν, όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες. Ο κ.Καραμανλής, μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ και αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά τόνισε ότι στηρίζουμε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την ίδια και από την ανταπόκρισή της στα θεμελιώδη ευρωπαϊκά κριτήρια.

    Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Βερολίνο, με τον Γερμανό καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ, ενόψει της έκτακτης συνόδου κορυφής των Βρυξελλών. Στην ατζέντα των συνομιλιών τους υπήρχαν οι διμερείς σχέσεις, καθώς και ζητήματα διεθνούς και ευρωπαϊκής πολιτικής.

    [05] Ικανοποιημένη η ελληνική κυβέρνηση για τη μεταρρύθμιση του Συμφώνου Σταθερότητας

    Ικανοποιημένος για τη συμφωνία που επετεύχθη στο Συμβούλιο επί της αναμόρφωσης του Συμφώνου Σταθερότητας που διέπει τις χώρες του ευρώ, εμφανίσθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, επισημαίνοντας πως με τη συμφωνία αυτή το Σύμφωνο καθίσταται περισσότερο ευέλικτο και καλύτερα εφαρμόσιμο.

    «Με την αναμόρφωση έχουμε ένα Σύμφωνο Σταθερότητας που είναι καλύτερο τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα», σημείωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση της ελληνικής πλευράς για την αποδοχή που τελικά συνάντησαν ορισμένες προτάσεις της, όπως για παράδειγμα η επιμήκυνση του χρόνου που θα έχουν οι χώρες μέλη για να επανέλθουν, σε περίπτωση δημοσιονομικού εκτροχιασμού, στην οδό της σταθεροποίησης, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι στο εξής, όταν αξιολογείται το έλλειμμα ενός κράτους, θα συνεκτιμάται κατά πόσο το έλλειμμα αυτό επηρεάζεται από τη διενέργεια αναπτυξιακού χαρακτήρα επενδύσεων σε έργα υποδομών.

    Αναφερόμενος ειδικά στην ελληνική οικονομία, ο υπουργός τόνισε πως επί του παρόντος η αναμόρφωση του Συμφώνου δεν δημιουργεί νέα δεδομένα, στο βαθμό που το άχθος από τα ελλείμματα των παρελθόντων ετών εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό πρόβλημα, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

    Η σχετική ευελιξία του Συμφώνου αφορά τις χώρες που προσεγγίζουν το επιτρεπόμενο από τη συνθήκη όριο ελλείμματος, δηλαδή το 3% του ΑΕΠ τους, και όχι αυτές που απέχουν σημαντικά, δήλωσε ο κ.Αλογοσκούφης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η Ελλάδα εμφανίζει εδώ και χρόνια μεγάλο δημόσιο χρέος, το οποίο θα πρέπει επίσης να μειωθεί, αφού, όπως τόνισε, οι υπερχρεωμένες χώρες είναι περισσότερο ευάλωτες στις διακυμάνσεις των διεθνών επιτοκίων.

    Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τόσο γενική όσο και ειδικά για την Ελλάδα, αντιμετώπισε ο κ.Αλογοσκούφης και την αναβάθμιση της δικαιοδοσίας του Συμβουλίου των υπουργών στην κίνηση της διαδικασίας περί υπερβολικού ελλείμματος, υπογραμμίζοντας όμως ότι, παρά την αναβάθμιση αυτή, η θεσμική ισορροπία που υπήρχε μέχρι σήμερα διατηρείται και δεν τίθεται θέμα μείωσης των αρμοδιοτήτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο υπουργός υπογράμμισε επίσης ως θετικές εξελίξεις το γεγονός ότι, κατά την αξιολόγηση της δημοσιονομικής κατάστασης της κάθε χώρας, θα λαμβάνονται υπόψη ο οικονομικός κύκλος, η ποιότητα των δημοσίων επενδύσεων, οι αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις κ.α.

    Ο υπουργός Οικονομίας θεώρησε επίσης απαραίτητο να τονίσει τον εξαιρετικά εποικοδομητικό ρόλο που διαδραμάτισε κατά τις διαβουλεύσεις επί του Συμφώνου ο προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, αλλά και ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια. Τέλος, όπως ανέφερε ο υπουργός, η Ελλάδα υπέβαλε επισήμως σήμερα το επικαιροποιημένο πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας.

    [06] Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον γερμανό καγκελάριο Γκ.Σρέντερ, στο Βερολίνο

    Οι δημοσιονομικές προοπτικές της ΕΕ στην περίοδο 2007-2013, το Σύμφωνο Σταθερότητας, η Στρατηγική της Λισαβόνας και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας κυριάρχησαν στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με το Γερμανό καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ στη συνάντησή τους το μεσημέρι στο Βερολίνο.

    Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, εν όψει και του αποψινού δείπνου του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογο του στις Βρυξέλλες, υπήρξε συναντίληψη καθότι και οι δύο άνδρες δήλωσαν πως η Άγκυρα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της απέναντι στην ΕΕ.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε: "Η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας. Θέλω όμως να επισημάνω ότι είναι σημαντικό η τουρκική κυβέρνηση να υλοποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Στο πλαίσιο αυτό οφείλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι η τουρκική κυβέρνηση θα πρέπει να υπογράψει έγκαιρα το Πρωτόκολλο της Άγκυρας".

    Ο Γερμανός καγκελάριος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχουν συμφωνηθεί συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την έναρξη διαπραγματεύσεων στις 3 Οκτωβρίου και θα πρέπει να υλοποιηθούν αυτές οι δεσμεύσεις "όχι μόνο επί χάρτου, αλλά και να εφαρμοσθούν".

    Ο κ. Σρέντερ απαντώντας σε ερώτηση πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα πρέπει να ικανοποιήσει τις δεσμεύσεις, όπως τόνισε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, και να υπογράψει το Πρωτόκολλο της Άγκυρας και σημείωσε: "Υπάρχουν ετήσιες εκθέσεις προόδου όπως γνωρίζετε και μπορούμε να συμπεριλάβουμε και ζητήματα εφαρμογής".

    Ο Γερμανός καγκελάριος είχε κληθεί να σχολιάσει και φωνές από το εσωτερικό του κόμματός του που ζητούν μετάθεση της έναρξης διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ και είπε ότι "δεν βλέπω ποια φωνή έχει προτείνει τη μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των διαπραγματεύσεων, εξάλλου, έχουμε ελευθερία γνώμης".

    Διαφωνία καταγράφηκε σε ό,τι αφορά το Δ' ΚΠΣ. Ο Γερμανός καγκελάριος τόνισε ότι οι δύο χώρες έχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις, σημειώνοντας ότι η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης και η Ελλάδα είναι χώρα που λαμβάνει πόρους από την ΕΕ. Είναι προφανές, πρόσθεσε, ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύμπτωση απόψεων, αλλά σημείωσε πως θα υπάρξουν επαφές μεταξύ των ειδικών για να συζητηθεί το θέμα και να συγκλίνουν οι απόψεις.

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την επίτευξη λύσης που να εξασφαλίζει αφενός την επιτυχία της διεύρυνσης και αφετέρου να εγγυάται την επίτευξη των κοινών στόχων της ΕΕ και την προώθηση της ευρωπαϊκής συνοχής και ανταγωνιστικότητας.

    Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την πρόταση της Επιτροπής, η οποία, όπως είπε, αποτελεί το ελάχιστο για να επιλυθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από το διαφορετικό επίπεδο ανάπτυξης ανάμεσα στα "25" κράτη-μέλη.

    Οι κ.κ Σρέντερ και Καραμανλής συμφώνησαν με την απόφαση των υπουργών Οικονομικών για την αναθεώρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Η εξέλιξη αυτή, είπε ο κ. Καραμανλής, είναι πολύ θετική για την Ευρώπη, γιατί αποκαθιστά την αξιοπιστία του Συμφώνου και παράλληλα του δίνει τα απαραίτητα στοιχεία ευελιξίας για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη στην Ευρώπη.

    "Για την Ελλάδα αυτό που προέχει είναι η μείωση των μεγάλων ελλειμμάτων και χρεών που κληρονομήσαμε από τους προκατόχους μας. Το αναθεωρημένο Σύμφωνο θα διευκολύνει αυτή την προσπάθεια, αλλά βεβαίως πρέπει να εντείνουμε και εμείς τις προσπάθειές μας γιατί η απόσταση που έχουμε να καλύψουμε είναι μεγάλη", τόνισε ο κ. Καραμανλής.

    Ο κ. Σρέντερ ανέφερε ότι "αγωνιστήκαμε από κοινού με την Ελλάδα για κοινά δεσμευτικούς κανόνες και συμφωνήσαμε ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας και ανάπτυξης δεν αφορά μόνο το νόμισμα αλλά και την ανάπτυξη. Ο Γερμανός καγκελάριος, ερωτηθείς για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ανέφερε πως εάν υπάρχει διαδικασία για την ευρωπαϊκή προοπτική της "Μακεδονίας", τότε εκείνη χρειάζεται την Ελλάδα και "το είπα τις προάλλες και στο «Μακεδόνα» πρωθυπουργό". Θεωρώ, πρόσθεσε, σοφή τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού που επιδιώκει μια γρήγορη πολιτική λύση προσήκουσα στην κυριαρχία της «Μακεδονίας» και θα δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να στηρίξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της.

    Ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως "πιστεύουμε και προωθούμε μία πολιτική που θα οδηγήσει σε αμοιβαία λύση. Χρειάζεται όμως και ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά". Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη Στρατηγική της Λισαβόνας, σημειώνοντας ότι προς την κατεύθυνση αυτή η ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη δημοσιονομική σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη, την ήπια προσαρμογή και τη βελτίωση της εκπαίδευσης.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε την εισαγωγική του τοποθέτηση στη γερμανική γλώσσα και ο κ. Σρέντερ σχολίασε, μεταξύ άλλων: "Τον περασμένο Σεπτέμβριο που είχαμε συναντηθεί στην Αθήνα άκουγες στα γερμανικά και μιλούσες λιγότερο. Αυτό που έχεις καταφέρει σε ένα χρόνο είναι εντυπωσιακό".

    Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν επίσης είναι και το μελλοντικό καθεστώς του Κοσόβου, καθώς ο κ. Καραμανλής ενημέρωσε το Γερμανό καγκελάριο για το πρόσφατο ταξίδι του, ενώ πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι στη συνάντηση των δύο δεν έγινε συζήτηση για ζητήματα εξοπλισμών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 21 March 2005 - 15:27:30 UTC